עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by elad-r,

שלום, אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי טוב עם טווח ארוך יחסית- מחשב אחד נמצא בקומה שנייה והמחשב השני במרתף ובתוך ממ"ד. נכון לעכשיו שני המחשבים נמצאים בחדרים נפרדים באותה קומה ואני משתמש בראוטר של אדימקס (BR6204 אם אני לא טועה) והקליטה לא משהו למרות המרחק הקצר. ראוטר טוב אמור לעמוד במרחק של שתי קומות וקירות בטון או שאין ברירה אלא להעביר כבלים גם למחשב השני? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מחובר בחייגן לבב"ל על תשתית של HOT. הבעיה שלי היא שכשאני גולש, הרבה פעמים אני לוחץ על לינק או מרפרש דף, אני רואה שהדפדפן כותב WAITING FOR... ופשוט ממתין ככה הרבה זמן. ניסיון נוסף או יותר לרפרש או לחיצה נוספת או יותר על הלינק מוציאים אותי מהמצב הנ"ל. ניסיתי לגלוש ב-FF, CHROME ו-IE8 והתופעה מתרחשת בשלושתם. כשאני מריץ פינגים לגוגל אני רואה שעל כל 20-30 פינגים יש אחד שאובד לו שם ברשת. אני מנסה להבין אם הבעיה היא בתשתית של HOT או בספק שלי בב"ל, עוד לפני שאני הולך להיתייבש על הקו מול נציגי שירות שלא ממש מועילים. ישנה איזו כתובת פנימית של HOT שאני יכול להריץ אליה פינגים כשאני מנותק מבב"ל?

3. Started by Oranili,

שלום .. כל פעם שאני רואה סרטונים בYOUTUBE שאר האתרים לא מגיבים אי אפשר לגלוש... הכל נתקע... וזה לא קשור למחשב.. המחשב חזק מספיק! יש לי ראוטר של LINKSYS וגם שאני מנתק אותו ומחבר רק תמודם של בזק זה עדיין קורה .. אז זה לא הראוטר.... מה אפשר לעשות ? המודם AZTEC 600E לא עומד בעומס??? בדיקת הורדת תקינה הכל תקין..

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by doker,

יש לי מחשב עם WINDOWS XP PRO אני רוצה להתקין על המחשב תוכנה או להגדיר את המחשב שישמש כשרת FTP אם תיהיה אפשרות לעוד דברים נחמדים כמו שרת אימייל זה יהיה טוב אבל העיקר הוא הFTP איך אני עושה את זה אני צריך שכל העסק יהיה מאובטח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  5. שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי חזק במיוחד בחיבור PCMCIA למחשב נייד, שייתן קליטה בטווח של כ- 100 מטרים, בתקציב של סביבות ה- 200 שקל - בלי חריגה בכלל, רצוי ממש שיעלה כמה שפחות. ראיתי את זה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1261 איך הוא? שווה את המחיר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  6. שלום, בעיה שעלתה לי עם הראוטר הנ"ל. כרגע שני מחשבים אמורים להתחבר אליו, אחד dell 1525 שמתחבר כמו שצריך, והשני dell 640Mשלא מצליח לזהות את הראוטר בכלל. כל תרומת ידע תתקבל בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. עד עכשיו השתמשתי בנתב חוטי של לינקסיס מדגם BEFSR41 אני די מרוצה ממנו, אמין ועושה את העבודה. קיבלתי אתמול נתב גם של לינקסיס, אלחוטי בתקן B הישן יחסית, מדגם befw11s4. המחשבים הנייחים שלי ימשיכו להיות מחוברים באופן חוטי כך שהם לא יושפעו אך רציתי להוסיף יכולת גלישה אלחוטית עם מחשב נייד מדי פעם. האם הנתב הזה מספק או שהוא איטי מדי לסטנדרטים של היום? דבר נוסף: במפרט שלו מצוין שהוא תומך במהירות 10/100 - HALF DUPLEX ו במהירות 20/200 - FULL DUPLEX. מה המשמעות של זה? המחשבים שלי בעלי כרטיסי רשת של 1 ג'יגהביט, ומוגדרים על מצב AUTO NEGOTIATION , באיזה מהירות הם אמורים לעבוד?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  8. שלום רב, מזה זמן-מה שאני תוהה: כיצד קושרה מדינת ישראל לחו"ל לפני שנת 1999 (לפי "אודות" מאתר החברה) או לפני שנת 1997 (לפי אתר Ynet) ? קראתי על LEV שקישר בין איטליה, ישראל וקפריסין, גם שם לא ברור האם משנת 1999 או 1997. קראתי גם על MedNautilus, היורש של LEV. אך מכל זאת, לא הצלחתי לענות על שאלת התם: כיצד קושרנו לחו"ל לפני שנת 97'/99' ? אודה לעוזרים, אורן.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by lizer21,

שלום לכולם, יש לי מדפסת ברשת , ואני רוצה לשתף את המדפסת הזאת כך שאני יוכל להדפיס בה מהבית, בעזרה ותמיכה של ווינדוס כתוב שבשביל זה צריך להתקין שירות IIS אז התקנתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה להגדיר את המדפסת כך שאני יוכל להדפיס דרך האינטרנט? יש לי ווינדוס XP תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by BeNnYBoO,

אני מקבל אינטרנט אלחוטי בהסכמה מהשכן במחשב שלי מותקן כרטיס רשת של edimax דגם EW-7128g בימים הראשונים של החיבור לא היו בעיות כלל, האינטרנט היה בסדר גמור וכבר בהפעלת המחשב הוא היה מתחבר. בימים האחרונים כשאני מפעיל את המחשב זה מראה לי X אדום בשורת ההתחל על הסמל של החיבור לאינטרנט ולא מוצא שום רשת. רק אחרי איזה שעה זה מתחיל לזהות רשתות וגם לפעמים כשזה כבר מוצא את הרשת זה נותן לי סימן קריאה בצבע צהוב על הסמל של הרשת. יש גם הרבה ניתוקים כשלבסוף אני מצליח להתחבר. פעם אחת זה גם הראה לי הודעה של משהו בקשר ל IP. בכל אופן אני מקווה שיש פיתרון לזה ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by GerberMan,

לעוד מישהו יש פתאום בעיות עם האינטרנט של בזב"ל? הייתה להם איזשהי בעיה עם הציוד אבל הם טוענים שזה תוקן... משום מה האינטרנט שלי ממש איטי בהורדה (גם רגילה וגם טורנטים)

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by GTxZ,

איך אני מגביל תיקייה מסויימת ברשת שתהיה ללא גישה למחשב אחד מתוך כמה מחשבים שבהם התיקייה משותפת? תודה

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. האם זה נכון שהכרטיס מימו של אדימקס לא מעביר 300 מגביט בין מחשב למחשב שגם יש לו את אותו כרטיס וראוטר אדימקס שהוא גם מימו. מישהו אמר לי שהוא מעביר 150 מגה זה נכון??

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by Keynan,

שלום, אני טכנאי מחשבים... חדש יחסית בתחום האינטרנט ה"מהיר" (10Mb+) - אחרי שנה בדרום אמריקה, שם זה עוד בגדר חלום... יצא לי להתעסק עם הראוטר הנ"ל, לאחר תלונות על "קצב הורדה איטי" מצד הלקוח. מבדיקה ראשונית התברר שה- Negotiating היה מוגדר באופן לקוי בכרטיס הרשת (קווי). לאחר שינוי, השתנה הקצב, עפ"י האתר Speedtest.net ובאתר בזק מ- 6-7Mb ל- 10Mb - עד כאן יופי! רק שקצב ההורדה, מכל אתר שהוא - כולל הסרברים לבדיקת מהירויות הורדה בישראל - לא עולה על 8Mb - ולרוב הוא אף נמוך מזה. נכנסתי לאתר בזק, הורדתי ועידכנתי קושחה ל- v3103q2_a2pb021g (העתקתי את השם מהקובץ באתר בזק - אני לא מול הראוטר כרגע). אין שינוי (פרט לתלונות "חדשות" על ניתוקים תכופים מהמחשבים המחוברים אל-חוטית). מיותר לציין שב…

• 8 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. Started by abarbotel,

מהירות בדיקת הורדה אצלי משתנה כאשר האנטי וירוס פועל ומכובה עשיתי בדיקה שהוא פעל והמהירות ירדה ל300 קילובייט וכשכיביתי תאנטיוירוס זה עלה ל600 למה זה? יש לי 5 מגה אינטרנט ואיך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by ofer40,

היי יש לי מודם מדגם ECI BFOCUS 270 שעושה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב ויותר חדיש. איזה מודם הכי טוב יש לבזק כיום? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Internal,

שלום לפני כמה זמן שמו לי טלפון של 012 אבל הגדירו משהו מוזר . הם הביאו את המתאם שלהם ועוד מודם רגיל ועשו חיבור מתאם למודם ומודם למודם אחר שהיה לי אבל אלחוטי ו יותר מידי חיבורים . אפשר במקום זה לחבר למודם שהיה לי עם אלחוט במקום כל מה שעשו לי .

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  18. לפני כשבוע קניתי רטואר אלחוטי וחיברתי אותו והכול עובד נפלא,פרט לכמה אתרים אשר מסרבים לעלות רק אחרי מספר גבוה של ניסיונות הם עולים. אתרים כמו גוגל,תפוז,ויד2. יש לציין שיש לי שתי מחשבים שמחוברים לראטואר האלחוטי:1:מחשב נייד בחיבור אלחוטי,2:ומחשב נייח בחיבור כבל רשת. הבעיה במחשב הנייח,במחשב הנייד הכול עובד קשורה+האתרים שרשמתי שעושים בעיה במחשב הנייח. אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. שלום רב, לאחר התקנת כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח והקמת רשת שיתוף קבצים בין הנייד לנייח (על-מנת שאוכל לצפות בסרטים בחדר השינה בעזרת הנייד, כאשר כל החומר נמצא על הנייח, בסלון), ניסיתי לצפות בסרט בחדר השינה. מה שקורה זה שכמה שניות מתנגן רגיל ואז יש קיטוע. ניסיתי בתוכנות הצפיה: VLC, Media Player Classic, ZoomPlayer ועוד כמה. והתופעה זהה. הסתכלתי במחשב הנייח ואכן ראיתי שכל כמה רגעים יש הפסקה של התעבורה. החלטתי להעתיק את הסרט לנייד ולצפות בו לוקאלית, כדי שלא יהיו קיטועים, וגם בתעבורה הזו היו את אותם קיטועים (למרות שהתעבורה, כאשר היתה, היתה גבוהה בהרבה מן התעבורה שהיתה כאשר רק צפיתי). ניתן לראות זאת בתמונה הבאה: בין 1:30 ל- 1:32 זו התעבורה של הנסיון שלי לצפות בסרט. בין …

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. שלום לכולם , אני יודע שזה אפשרי דרך תוכנת צד ג' , אבל לא יודע איך מבצעים זאת דרך DD-WRT , אפשר לקבל עזרה? תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  21. Started by חנוך111,

הנתב נמצא מעבר שני קירות בטון והאות המתקבל במחשב חלש מידיי. הייתה לי אנטנה קטנה שהגיעה עם כרטיס הרשת והחלפתי אותה באנטנה גדולה יותר. אולם עדיין האות חלש. אני מחפש רכיב הגברה אקטיבי (שמתחבר לחשמל) עבור כרטיס הרשת (לא עבור הנתב). מישהו מכיר? תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by abarbotel,

היי הבעיה היא כזו היה לי תשתית הוט וספק 012 עם 5 מגה המהירות הורדה שלי בבדיקה היא 310 במקום 620 בשלב מסוים החלפתי לתשתית של בזק והבעיה עדיין נשארה עשיתי בדיקות תקשורת מול 012 ומול בזק ושניהם יצאו תקינים אבל בתוך האינטרנט אני מצליח בבדיקות להגיע רק עד מהירות של 300 קילו בייט חיברתי את כבל הרשת ישירות מהמודם למחשב של אחי ואצלו זה עבד חלק והוריד במהירות הנכונה אז חשבתי שהכרטיס רשת דפוק, הלכתי קניתי כרטיס רשת חדש שמתחבר לפי סי איי. והתקלה עדיין ממשיכה מה יכולה להיות הבעיה? ואין לי וירוסים המחשב אחרי פירמוט

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by abarbotel,

אני גולש דרך ראוטר של אדימקס לא היו לי בעיות בעבר ביצירת שיתוף קבצים אבל פתאום עכשיו אני לא מצליח לראות את המחשב של אחי בשיתוף שם קבוצת העבודה שלנו הוא זהה והגדרתי אצל אחי שיתוף קבצים ואני עדיין לא רואה את הכונן שלו יש לציין ששנינו מצליחים לגלוש באינטרנט בעזרת הראוטר רק שהוא מחובר אלחוטית ואני ישירות עם כבל מה הבבעייה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז ככה, קצת רקע קודם. אני מחובר לספק בזק בינלאומי ותשתית של בזק, ראוטר DLINK DSL 2650U שאליו בצורה קווית מחובר ראוטר של 3COM שמשמש כAP. עד כאן הכל טוב ויפה, פורטים פתוחים כמו שצריך לUTORRENT, אימיול וכו'. עכשיו קיימת בעיה שהתחילה עוד לפני שהיה לי את הראוטר הזה והייתי מחובר על ה3COM כראוטר ראשי ומודם שאליו הוא מחובר. ניתוקים של האינטרט, בד"כ סתם ככה, בלי סיבה. עכשיו הניתוקים הם מאוד מוזרים, נעבור לראטור החדש שהוא הראשי כרגע. ברגע שיש ניתוק הנורות על הראוטר דלוקות כ-ר-ג-י-ל, ז"א DSL דולק, אינטרנט מהבהב, בדיוק אותו הדבר כמו כשהאינטרנט פועל. עכשיו כמובן בשביל שהאינטרנט יחזור לפעול חייבים לכבות ולהדליק את הראוטר, להמתין כמה דקות לא עוזר. דיברתי עם בזק, בזק בינלאומי, אף אחד לא …

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by katkato,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ב USB של חברת LVL1 רציתי לדעת על איזה כרטיס אתם ממליצים במחיר של עד 200 ש"ח עדיף שיהיה זמי לקנייה באייבורי ומוצרך שיהיה חיבור של PCI ותומך תקן N תודה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים