עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, ברשותי שני מחשבים (המפרטים מופיעים בצד) אחד מחוברים לראוטר (שגם הדגם שלו מופיע בצד אם אני לא טועה). עד לפני כמה ימים לא הייתה בעיה, המחשבים "ראו" אחד את השני ויכלתי לשתף קבצים ומדפסת ללא בעיה. לפני כמה ימים המחשבים הפסיקו לזהות אחד את השני ונכון להיום אין לי שיתוף קבצים ומדפסת... האינטרנט לעומת זאת עובד בשני המחשבים. יש למישהו איזשהו רעיון? תודה, עידו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Ibrow-Now,

1. במודם הפנימי PCI של סמסונג באיזה אופציה לבחור בהתקנה: PPPoA, PPPoE או EoA? 2. זה נכון שיחד עם הפילטרים מקבלים גם ספליטר שאותו מחברים רק לקו אחד שהוא מן פילטר ראשי כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום. אני כנראה בימים הקרובים משדרג לתשתית בזק של 30MB. עכשיו יש לי בעיה עם האפלוד שמה. בבזק רשום שמהירות העלאה ל30 מגה תשתית זה 1000KB, ובספקית אקספון שמספקת מהירות עד 100 מגה ב-35 שקל בלבד, רשום ש-30 מגה יש לו 1500KB. עכשיו זה בעיה לא? באקספון יהיה לי 1500KB, אבל בבזק יהיה לי 1000KB, אז כמה בעצם אני אקבל? בזק דופקים אותי..גם התשתית של ה-100 מגה שלהם זה רק 1000KB! לעומת הוט שיש להם 2MB העלאה, אבל אני עדיין מעדיף להישאר עם התשתית של בזק, כך שאני נמצא כרגע בדילמה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by idanoodle,

שלום, לא מזמן קיבתנו בבנין בו אני גר הצעה מחברת GCOM להתקנת שרת וחיבור כל הדירות המעונינות בכך לאינטרנט מהיר, קו ADSL. התשלום הוא להם בלבד, ללא תשלום לבזק. בסה"כ 300 ש"ח להתקנה ראשונית כולל מודם ו 150 ש"ח בכל חודש בלבד. מישהו שמע על החברה? מה היתרון בחיבור לשרת בבנין? (למעט סכום התשלום החודשי הנמוך) אם משהו מכיר, אזמח לשמוע המלצות או אזהרות. תודה עידן

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by orinky,

יש לי 2 נק' אינטרנט אפשריות בבית. אני רוצה להפעיל 2 נתבים נפרדים שיעבדו בבית ולא AP.האם הדבר אפשרי? אם כן, תוכלי להמליץ לי על נתב מצוין בעל טווח קליטה מאוד רחב לשימוש ביתי? עד 800 שקל. זה נראה מרשים, רק שקצת קשה למצוא מישהו שמוכר אותו בארץ: http://reviews.cnet.com/routers/asus-rt-ac66u-802/4505-3319_7-35406080.html ויש לי עוד שאלה מה הכוונה כשרושמים dual band ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by re5pect,

שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 1.4 ג'יגה הרץ לא בשימוש ורציתי לדעת איך אפשר אם אפשר להפוך אותו לשרת, שרת קבצים או שרת למשחק. רציתי לדעת בדיוק מה צריך לעשות והאם יש מדריך כלשהו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by pro,

אני משתמש חדש ב012 ובשש חודשים החשבון שאני אמור לקבל הוא 80 MAX ואתמול קיבלתי את החשבון בס"ך 120 ש"ח לא שאני מתקמצן אבל עוד 40 ש"ח זה גם כסף. אז הנקודה שלי פה זה קרה לעוד משהו או שזה טעות אצל 012?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by saar,

שלום לכולם. ברשותי ראוטר אלחוטי תוצרת Edimax דגם 6114. אני מעוניין לפתוח את הפורטים הרלוונטיים לתוכנת האימיול, אך משום מה לא מצליח. נכנסתי לאתר של פיקוק (יבואנית אדימקס) ועקבתי אחר ההוראות שלהם לפתיחת הפורטים. בנוסף, פתחתי את הפורטים דרך תוכנת האימיול (ובדקתי שהם נפתחו בפיירוול). כאשר אני מבצע בדיקת פורטים דרך האימיול, מתקבלת ההודעה הבאה: TCP test failed! UDP test will not be performed ושוב, בדקתי מספר פעמים וה UDP פתוח בפיירוול! ??? האם יש למישהו רעיון\הצעה? : תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by darkman,

אז ככה אני מוחבר ל012 750K ADSL ואני רוצה לשדרג ל 1.5 אז התקשרתי ואמרו לי שאני חייב להתחיב לשנה שהמחיר הוא 39 שקל ל3 חודשים ראשונים ואחרי זה 79 ל 9 חודשים נוספים אז אמרתי ל שתוסיף בהערות שיש להם שם שעוד 5 חודשים (מתי שמסתימת לי התתחיבות) אני ירצה לנתק אז היא ישר "חכה חכה" אני יעביר אותך למחלקת שימור לקחות בקיצור התחיבות ל חצי שנה 3 חודשים 39 3 חודשים 79 אל תוותרו להם!!!!!!!!!!!!! *ישראלי הוא לא פראייר*

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. אני משתמש בנתב R7000 ומריץ DD-WRT v24-sp2 (10/27/14) std (SVN revision 25179) כרגע אני נתקל בשתי בעיות ומקווה שיש פה מומחים שיכולים לעזור. 1. הנתב משמש גם כ- Torrent Client ע"י שימוש ב- Transmission Bitorrent. עד לא מזמן זה עבד ללא תקלה אך כנראה שיש לי תקלה בכונן USB ששימש להורדת הקבצים. הבעיה היא שאני לא זוכר איך מגדירים מחדש את הכונן כך שהנתב יזהה אותו ויעשה בו שימוש עם Transmission 2. כיצד אני מגדיר גישה מרחוק לכונן החיצוני שמחובר לנתב? הכונן נגיש כל עוד אני ברשת של הבית, אך אני בטוח שיש דרך לגשת בצורה מאובטחת אל הכונן מכל מקום אחר. תודה מראש. גיל.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RX7,

שלום לכולם יש לי בעיה שהאינטרנט מתנתק כשאני בלילה מכבה את המסך כנראה שהוא מתנתק במשך הלילה, אין לי מושג למה.. אז אני קם למחרת מדליק את המסך ורואה את האיסיקיו מנותק (שהוא מנסה להתחבר הפרח האפור) וגם המסנג'ר מנותק.. יש לי ראוטר של siemens שהוא גם מודם והנורות דלוקות כמו שצריך.. איך אני פותר את הבעיה הזו? זה קרה כבר כמה פעמים.. מערכת הפעלה XP בעברית תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by -Tal-,

שלום לכולם זה טיפה ארוך, אשמח מאוד לקבל עזרה. בזמן האחרון הרגשתי איטיות כבדה בגלישה באינטרנט, במקום לגלוש על 1.5 (בערך 189KB), גלשתי על 20-50KB במקרה הטוב. הזמנתי טכנאי של בזק, הוא התחבר עם המחשב הנייד שלו בעזרת כבל רשת לנתב וגלש על מהירות מקסימלית. הוא אמר שהבעיה היא במחשב שלי ולא משהו אצלם. הבנתי שאם כך, המחשב השני שלי שמחובר ברשת אמור לגלוש טוב, בדקתי מהירות גלישה ובאמת הוא גם מוריד על המקסימום. אחרי שהטכנאי הלך, חזרתי למחשב שלי שמחובר בכבל רשת, בדקתי ספיי, וירוסים, תהליכים מוזרים שרצים ולא נמצא משהו שונה. עלה לי רעיון לבודד את הבעיה ולקחת את המתאם האלחוטי של בזק (שנמצא במחשב השני שלי) ולחבר אותו ל USB ולגלוש במחשב הבעייתי בעזרת המתאם ולא הנתב. ניתקתי את הכבל רשת של הנ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by KamaL,

שלום לכולם.. אנו מעוניין בקניית רואטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט בבית דרך המחשב הנייד שלי... הבית שלנו הוא בית פרטי ומאד גדול יחסית... המחשב השולחני יתחבר ישירות לראוטר, ורק המחשב הנייד ישתמש באפשרות האלחוט... הרשת תשמש גם להעברת קבצים בין שני המחשבים.. כל עניין האבטחה והפינגים לא ממש חשובים לי, אבל מה שכן אני רוצה שטווח השידור יהיה מספיק גדול, ושהרשת תהיה יציבה בלי ניתוקים... קראתי המון המלצות על הראוטר BR6114WG של חברת EDIMAX... אך חשוב לי לדעת אם טווח הקליטה בו מספיק לבית גדול של 3 קומות, אם אוכל להתחבר מקומות שונות למשל, ואם הוא מספיק יציב.... אם אתם מכירים ראוטרים יותר "חזקים" ואפילו קצת יותר יקרים, אשמח לדעת... קראתי המלצות גם על הראוטר 3Com® OfficeConnect® …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש ברשותי ראוטר ROTAL 1025W יש לי אפשרות לקחת אחד כזה נוסף או DLINK DSL-2760U. השימוש בראוטר השני הוא הגדרתו כREPEATER. האם עדיף לי לקחת את הראוטר הישן יותר שהוא אותו אחד כמו שיש לי או לקחת את החדש של DLINK השאלה אילו ביצועים יהיו יותר טובים מבחינת קליטה עם הישן או עם החדש? כמובן שידוע לי שלDLINK משתמש בטכנולוגית N.. כרגע זה לא רלוונטי בגלל שהוא צריך להיות REPEATER וכ.הרשת+הראוטר הישנים תומכים בG אשמח לקבל תשובה מפורטת, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי חברים, אנסה לפרט אבל בקצרה כמה שאוכל המחשב יושב בחדר שינה, יחסית רחוק מהראוטר של בזק שמחובר כמובן קווי לקו טלפון. קרוב אליו מקבל אחלה WIFI בסלון וכו. למחשב בחדר שינה מחובר דונגל TPLINK דגם TLWN822N ומקבל ויפיי מאוד תנודתי, פעם קו פעם 1-2-3 קווים. שהוא גם יחסית דור ישר ותומך רק ב2.4 שמתי אקסטנדר שלEDIMAX(גם תומך רק 2.4) לא ממש רחוק מהדוגנל אבל כן מקרה לראוטר לראוטר, עדיין רחוק יחסית מה הפתרון הנכון פה? יש לי ראוטר TPLINK דיי חזק לא מחובר, השאלה האם יש אפשרות להגדיר אותו במקום הדונגל במחשב ואז שיקלוט יוותר טוב וגם ב5GHZ? או לקנות דונגל חזק יותר שתומך ב5GHZ ואולי גם אקסטנדר חזק יותר שתומך 5 וזהו? אבל פ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הבנתי מקריאה בפורום שיש כרטיסים שלא מתאימים לנתבים מסויימים אז ככה 1. שיהיה מתאים לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 2. ראוטר שמתחבר לכבלים. 3. איך הכרטיס רשת הזה שקניתי 150 ש"ח ליד הבית... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by roei88,

יש לי רשת של שני מחשבים שמחוברת דרך סוויטש שמחובר לרווטר. השיתוף קבצים לא עובד (בין 2 המחשבים) אבל המדפסת כן - במחשב אחד שאני לוחץ על שיתוף זה כותב שהמשאב שיתוף בשימוש או לא נמצא או משהו כזה, ואז זה כאילו משתף אבל במיקומי רשת לא רואים כלום. במחשב השני זה כאילו משתף בסדר, אבל עדיין לא רואים את זה במיקומי רשת במחשב השני. ניסיתי להגדיר רשת ביתית קטנה בחיבורי רשת דרך win xp בשני המחשבים וזה לא עזר, מה אני צריך להגדיר כדי שזה יעבוד? עריכה: עכשיו ראיתי שהבעיה רק במחשב אחד, כשלוחצים על שיתוף לתקייה מסויימת זה כותב: "אירעה שגיאה בנסיון לשתף את "שם התקייה" the server service is not started המשאב המשוץף לא נוצר בעת נסיון זה" ואז זה כאילו משתף, וגם התקייה מופיעה כתקייה משותפת, אבל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Silol,

יש דרך לשנות IP באינטרנט כבלים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by benor,

אני משתמש בראוטר, Edimax BR-6254N. היום נתקלתי באתר שלא עבד לי: http://www.omega3galil.com נתקתי אותו וחברתי את המחשב ישירות למודם, והאתר עבד. יש משהו שניתן לעשות, חוץ מלפתוח את אותם הפורטים הספציפיים של האתר הזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כרגע המודם שלי מסוג MOTOROLA SB4200 מחובר פשוט דרך USB ונכון להיום אין להם דרייברים לווינדוס 64ביט.. אמרו לי שאפשר לנסות לחבר אותו דרך הכרטיס רשת ואולי זה יעבוד.. מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ואיך עושים את זה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כבר משהו כמו חודשיים ה UTORRENT מסרב לעבוד כמו שצריך. אחרי שלא הצלחתי לפתוח פורטים די התעלמתי מזה והפסקתי להשתמש בו, אבל בשבוע האחרון הבנתי שאני פשוט חייב טורנטים. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר את המחשב ישירות למודם.. פעל נהדר, על מלוא רוחב הפס (180KB, מהירות מגה וחצי) חיברתי את הראוטר בחזרה והמצב חזר לקדמותו, המהירות לא עולה על 1KB. (הראוטר שלי זה Edimax BR-6216Mg, ספקית 012 ותשתית של הוט) הצבתי כתובת IP סטטית לפי המדריך הזה: http://www.portforward.com/networking/static-vista.htm ופתחתי את הפורט לפי המדריך הזה: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6304K/Utorrent.htm בגלל שלא מצאתי מדריך לראוטר שלי, וחיפשתי ראוטר עם ממשק כמה שיותר דומה לראוטר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by arou,

היי כולם, אני חדש פה אז אני מתנצל אם אני עובר על החוקים, למרות שקראתי אותם. לאחרונה המתג שלי שבק חיים היה לי מכשיר די פשוט של D-Link 16 Port ללא DHCP. הייתי מאוד מרוצה ממנו חוץ מהעבודה שאחרי פחות משנתיים הוא לא עובד. אני צריך לפחות 8 פורטים לא משנה לי עם DHCP או בלי. לדעתי עד 200 ש"ח. המלצות מישהו? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. היי! עוד מעט נגמר לי מנוי ה-Rapidshare ואני מחפש לעבור להוריד משרת אחר. רציתי לשאול אם יש משהו ספציפי שאתם ממליצים עליו, שרת מהיר כשמורידים בישראל. רוב הקבצים שאני רוצה מועלים באופן קבוע ל-Hotfile, איך המהירות עבור מנוי פרימיום כאן בארץ? (ספציפית כבלים HOT וספק בב"ל). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by GILGILGIL,

יש לנו הרבה מפלסים בבית ויש בעיה קשה של אינטרנט אלחוטי. יש לי נתב די חזק של POWERNET שהוא חוטי+אלחוטי רק שהקליטה לא מספיקה לכל הבית, ועל כן חשבתי לקנות נתב נוסף שאוכל לחבר אותו לחשמל בלבד (ולא לשרשר אותו לראווטר הקיים), ז"א חיבור HOMEPLUG אם הבנתי נכון (כתובת MAC משהו?), שאותו אתקין באמצע הדרך בהנחה והוא תומך בWDS. שאלותיי הן כאלה: 1. מה ההבדל בין מגביר טווח לAP? 2. הבנתי ששרשור ראווטר מוריד את רוחב הפס ב50%. האם זה נכון גם לHOME PLUG?? גם אם זה נכון אין מה לעשות אחרת, נכון? 3. איזה ראווטר מומלץ עד350 שח לעניין הAP? נניח DLINK DIR615 טוב? כבר עדיף לקחת תקן N למרות שהראווטר המקורי הוא תקן G? תודה תודה תודה תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.