עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, התקנתי ווינדוס 7 64ביט על נייד של ASUS. ניסיתי להתחבר לאנטרנט דרך ה-wifi אבל הכפתור של הדלקת ה - wifi לא עושה כלום. חיברתי את הנייד ישירות לכבל וגם אין שום דבר. מסתבר שאין Ethernet Driver. ניסיתי לחבר את ה - wifi דרך חיבור USB (כרטיס רשת אלחוטי) וגם חסר דרייבר, הורדתי את הדרייברים שהיו אמורים לפתור את הבעיה אבל זה לא עזר. אני צריך עזרה - - - תגובה אוחדה: - - - נמצא הדרייבר המיוחל אפשר לסגור/למחוק את הפוסט. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by אסף ס,

היי חיברתי בבית רשת קווית (8 נקודות) שמחוברות לסוויץ (http://www.skypc.co.il/sg_product~DGS-1008D~140~0.htm) אני רוצה לעשות בדיקה שהכל תקין ושחיברתי נכון ואיכותי בדקתי את כל הכבלים בעזרת בודק רשת (http://www.mediagalaxy.co.il/rec/821-%D7%91%D7%95%D7%93%D7%A7-%D7%9B%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-RJ45--%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%90%D7%A7%D7%A1-BNC- כל החיבורים הוא מראה לי תקינים ואני רוצה לעשות בדיקב יותר רצינית שהרשת הפנימית תקינה ואין לה התנתקיות הפרעות וכו יש תוכנה, פקודה או משהו שיכול לבדוק לי את הרשת הרצתי את הפקודה ping -n 1000 10.0.0.138 מה היא בודקת בדיוק? סליחה על הבורות תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by T-boon,

הי, ברשותי נתב של בזק: D-LINK VDSL 7850U הנתב יושב בסלון והמחשב שלי בחדר העבודה, כך שהכנתי כבל רשת (CAT5E) שיחבר בינהם, את הלחיצות לחצתי בעזרת לוחץ תקני שאיתו אני עובד די הרבה, רק שהפעם במקום ללחוץ רק 4 גידים, לחצתי את כל ה-8 על מנת לנסות ליצור כבל של גיגה, הקפדתי ללחוץ בשתי התקעים את אותם הצבעים לפי אותו הסדר (צבע מול צבע) אך כאשר בדקתי את מהירות החיבור שלי בדריבר, הוא עדיין מראה 100 מגה ולא גיגה, עכשיו, לא ברור לי האם זה אפילו אמור להראות בדריבר שזה מחובר על גיגה, ואו האם הראוטר תומך בזה, והאם זה בכלל קשור, מה שאני כן יודע, זה שכרטיס הרשת הוא גיגה, מובנה בלוח אם של GIGABYTE Z77X-D3H הרעיון הוא ליצור רשת מהירה להעברת קבצים מהמחשב בסלון לזה שבחדר העבודה, מי שיכול לשפוך ק…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לפני יותר משנה פתחתי כאן דיון על נתב חודר ממ"ד אבל עקב כל מיני דברים לא יצא לי לקנות לבסוף את הנתב Edimax BR6216MG שמאז כבר הספיק לעלות במחיר במעל 200 שקל. הדרישה היא עדין אותה דרישה כמו מאז.. נתב שיחדור ממ"ד שנמצא 4 מטרים מהחדר שבו הנתב יהיה מונח. לא ממש הצלחי למצוא נתבים שתומכים בMIMO דרך זאפ כי הם לא מציינים אם בכלל הם תומכים בזה או לא. והנתבים של רשת N יוצאים ממש יקרים ביחד עם הכרטיסי רשת. יש המלצה לנתב שיעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר ולא ידרוש ממני יותר מידי מזומנים (400 שקל בערך לשניהם)? או שאני אצטרך לקנות נתב ברשת N ולהוציע סכום של 500 שקל ומעלה רק בשביל שיחדור לי ממ"ד?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tall978,

שלום לכולם. יש לי נתב EDIMAX E6204WG בחיבור לכבלים דרך L2TP . ברשותי מחשב נייח אחד (WIN XP). ועכשיו גם נייד (VISTA) ברגע שאני מחבר את הראוטר בחיבור קווי למחשב (לא משנה איזה מהם..) אני לא מצליח לגלוש. ברגע שאני מחבר את הקו רגיל בלי קשר לראוטר אני גולש בלי בעיה. יש לציין שלפי הגדרות הראוטר . יש כתובת IP והוא מראה שהוא מחובר לרשת רק שלא מצליחים לגלוש באתרים הדבר קורה גם בחיבור הקווי וגם כאשר אני מחשב את הלפטופ בצורה אלחוטית לראוטר. אני מנסה להבין מה חסום שם ולא מצליח. יש איזה רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by psxr,

בהרבה דיונים פה בפורום הנתב המומלץ הוא wrt54gl בחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שיש ללינקסיס עוד כמה נתבים במחיר דומה (wrt54g wrt54gc) ועוד נתב מאותה סידרה אבל בקפיצה משמעותית במחיר wrt54gs. רציתי לדעת במה הgl יותר טוב מה g וה gc ומה היתרון של הgs שעולה בערך 200 שקל יותר

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by xzamer,

היי. אני לא נמצא הרבה בבית ובפרט בפורומים \ אינטרנט. לאחרונה הותקן ראוטר בבית שלי כדי לספק לאחותי חיבור לאינטרנט. תמיד ידעתי שהראוטר מאיט את השימוש באינטרנט בצורה דראסטית - אבל תמיד חשבתי שזה רק אם המשתמש השני מפעיל תוכנות שיתוף , משחקי רשת כבדים או הורדות וכו. עשיתי בדיקה פשוטה של שליחת פינגים שלחתי פינגים עם חיבור לראוטר ל google.co.il ו walla.co.il וקיבלתי ממוצע 350 לגוגל וממוצע 30 לוואלה שלחתי פינגים עם חיבור ישיר מהמחשב למודם לאותם אתרים וקיבלתי פינגים נמוכים פי 3 !! לגוגל ממוצע 140 ולוואלה 13 למען הספק בדקתי כמה פעמים וחיברתי והוצאתי בערך 5 דקות את הכאבלים בשביל לבדוק שוב שוב . בבדיקה הזו בעצם גיליתי ( מה שלא חשבתי בכלל ) שאפילו אם המחשב של אחותי מחובר לאינט…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום יש לי היום אינטרנט במהירות 15 מגה מבזק ובזק ביןלאומי. המחיר שאני משלם זה 100 ש"ח לחודש בבאנדל שעשיתי דרך בזק. המחיר כולל ראוטר (כן,כן אני יודע שאני מפגר שקניתי מהם מודם בתשלומים חיוב-זיכוי). אני בחבילה הזאת בערך 4 חודשים יש לי לאיפה להוריד את המחיר? או שזה המצב בשוק?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום. התקנתי לאחרונה על אחד מהמחשבים שלי ווינדואס 7. לפני כן היה לו XP אבל פשוט לא השתמשתי בו כמעט שנתיים ככה שלא לחץ לי לשדרג. הכל עובד מצוין ומתפקד כמו שצריך, חוץ מבעיה שיש לי עם חיבור לאינטרנט. 1. כרטיס רשת אלחוטי של TP-Link wn821 שמתחבר ב USB. במחשב הנוכחי שלי הוא עובד מצוין, ומתחבר לרשת שלי שנקרא לה default. במחשב שאליו שידרגתי כרגע ישנה אותה מערכת הפעלה (7) והכל על פניו אמור להיות אותו דבר, רק שיש לי איתו בעיה - אני מצליח להתחבר לרשת, אבל "אין גישה לאינטרנט". אותו מתאם אלחוטי בדיוק, פשוט מוציא אותו מהמחשב הראשון ומעביר לשני, בראשון הוא מתחבר לרשת וגולש, בשני הוא רק מתחבר לרשת אבל אין גלישה. ניסיתי כמה דפדפנים, ניסיתי למחוק את כל הנתונים האפשריים (קוקיס, קבצים זמנים …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by aviad1375,

אהלן, יש לי מודם של יס שכדי להתחבר לאינטרנט אני מחבר כבל מהמודם למחשבים, יש לי 2 מחשבים שככה יש להם אינטרנט ויש לי מחשב שלישי שהוא רחוק מהמודם ואני לא יכול להעביר אליו כבל. רציתי לדעת אם יש אפשרות בכל זאת שלאותו מחשב שלישי יהיה אינטרנט אם איזשהו כבל אלחוטי, יש כזאת אפשרות? ועוד משהו ששכחתי להוסיף זה שיש לנו גם מחשב נייד שמתחבר לאינטרנט באמצעות WIFI

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי כרגע את זה http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm אני כרגע על 15MB והולך לשדרג ביומיים הקרובים ל 40MB אמרו לי שמה שיש לי לא מספיק וצריך להחליפו. יש חנויות חוץ מבזק שאני יכול לקנות ? מה אתם ממליצים שיהיה זול וטוב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by xrobi,

שלום חברים .. קניתי מאיביי כרטיס רשת אלחוטי פנימי לנייד דגם INTEL 5300 MINI PCIE יש לי מחשב נייד דגם DV6680EJ עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3965 אני בא בכיף שלי לחבר למחשב ומדליק אותו ופתאום מופיע הודעה לפני שהווינדוס עולה 104-Unsupported wireless network device detected כניראה שהבעיה קשורה לביוס של המחשב מישהו יודע איך פותרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by THE_COMMANDER,

אני מתכוון לעשות אינטרנט במת"ב ושמעתי שיש אנשים שהשיגו את המודם שלהם בחינם בלי לשלם 400 ש"ח או 20 ש"ח לחודש איך השגתם את המודם בחינם??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by House M.D.,

היי. באשכול אחר פה ראיתי המלצות על קליינט deluge, על פני utorrent, בעיקר בגלל שהוא יותר "אגרסיבי" ולכן מוריד במהירות יותר גבוהה. אצלי זה קורה ההפך הגמור. אני מחובר ב 15Mbps, ובעוד ש utorrent תמיד הורידה לי על 1.7MBps, הקליינט Deluge לא עובר את ה 1.3Mbps. אני מוריד מ TL מטורנטים בעלי כמות גבוהה של סידרים כך שזו לא הבעיה כאן. הפניתי פורט (והוא פתוח בבדיקה של התוכנה עצמה), כיביתי את כל האפשרויות תחת "network extras" מה שדרוש בשביל TL, והשארתי כמות מקסימלית של חיבורים ל 200. Cache נשאר מוגדר על 512 (פה אני חושד, כי אני לא בדיוק יודע מה הגודל שאני אמור להגדיר שם). יש לי network meter מותקן, ואני רואה שכשהתוכנה מורידה היא לא מורידה במהירות קבועה אלא בגרף כזה: וכש utorren…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. איך עושים את זה? הבנתי שהאפשרות נקראת WDS , מעבר לזה אין לי מושג איך לעשות את זה... מישהו יכול לעזור לי עם איזה מדריך מקוצר? אני ממש אשמח תודה רבה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ohadedwi,

שלום רב יש לי נתב אלחוטי במחשב אחד, ובמחשב השני ישנו כרטיס רשת רציתי לדעת איך אני אוכל ליצור שיתוף קבצים בין שני המחשבים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tihobra,

שלום לכולם, ברשותי שני מחשבים בעחי מ"ה WINXP (באחד מותקן מודם ADSL פנימי) שמחוברים בינהם דרך קבל מצולב(כאן הכל עובד תקין). לאחרונה שידרגתי המערכת והוספתי SWITCH של CNET בראיה להוסיף מחשב שלישי עם לינוקס. לשם כך הורדתי את 4 תוכנות הראוטינג המומלצות (לפחות כך אני חושב) הבאות: 1) WINROUTE PRO&LITE 2) SYGATE PRO&LITE 3) SOLIDSHARE 4) PPPSHAR והתחלתי לנסותן אחת אחרי השניה: רוצה לציין שרוה\ב התוכנות היו מאוד ידידותיות לשימוש, אולי פרט ל SOLIDSHARE, אך באופן כללי אין בעיה לכוונן את כולן. לצורך העניין ההגדרות שבחרתי הן סטנדרטיות לחלוטין IP של כרטיס רשת במחשב בעל המודם ADSL הוגדל ל 192.168.1.1 וכמוכן הרצתי בתוכנות הראוטינג DHSP, וגם שאר ההגדרות נשארו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. השאלה היא בגלל הפרסום אתמול של פרצת האבטחה של הWIFI אז ככה. כרגע אני לא משתמש בWIFI בבית אבל ברגע שיהיה עדכון לנתב אני כן אשתמש. השאלה היא בנוגע למאריך הטווח של טיפילינק (WA850RE) הוא יעבוד מאובטח יחסית לבעיה או שהוא מוצר שאין יותר מדי מה לעשות איתו מהבחינה הזאת וכדאי להחזיר ל-KSP? אודה לתשובות נ.ב. עדיין לא פתחתי את האריזה

19. Started by shlomibandit,

אני רוצה לעבור מבזק להוט כדי לעשות את הטריפל יש עכשיו מבצע חדש הוא אמר לי .. 7 מגה עם 700 העלאה... ב200 שקל.. אתם חושבים שזה שווה? או שעדיף להשאר עם בזק בין לאומי גם כן ב200 שקל על 5 מגה? 100 לבזק כולל 100 לבזק בינלאומי? איך נטויז'ן בסדר עדיף אותם ב5 או שהם ממש על הפנים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מחפש נתב שיחזיק לי בניין משרדים בעל שני קומות דרוש נתב עם קליטה חזקה מאוד...!!!! מה ההמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bafty,

יש לי שני מחשבים בבית אחד למטה ואחד קומה למעלה בקומה למטה יש ראוטר DLINK 6740U ובלמעלה מתאם רשת דיי ישן שעושה לי בעיות בקליטה אינטרנט של בזק בינלאומי 20 מגה והייתי רוצה המלצה למתאם מאוד חזק בקליטה והמחיר לא משנה לי!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by odedn,

הכיצד? ובכן, לאחר שיחה עם מספר ספקי נתבים בארץ, במאמץ למצוא נתב שתומך במודם כבלים, התברר לי שלא רק החייגן מפריע לכך: החייגן זה עוד מילא, יש לכך צידוקים מצדו של הספק מבחינת אבטחת מידע. אך, בנוסף לכך, קיים נושא סוג החיבור חייגן. יש פרוטוקול שנקרא L2TP, שיהווה בעייה בקרוב אם ייושם ע"י חברות הכבלים. כרגע רוב חיבור הכבלים עובדים בפרוטוקול PPTP שהנתבים הזולים (אלו של USR, LINKSYS) תומכים בו (כאלו שעולים $50-100 בחו"ל, ובארץ כמובן "רק" פי 5, כלומר כ- 1000 ש"ח, אמנם דופקים אותנו אבל לא נורא, לפי 5 אנחנו רגילים ) משווקי הנתבים הזולים אמרו לי, שלדעתם צפוי מעבר של חברות הכבלים לחייגן שעובד ב- L2TP . פרוטוקל זה לא נתמך כראוי ע"י אף נתב זול, אלא רק ע"י נתבים כמו של סיסקו שעולים …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by The UnKnown,

Ok, i connected the internet through crossed cable, both ethernet cards enabled with yellow led. What am i suppose to do now ? i have no idea... please be specific if you can cause i really have NO IDEA about it ! Thanks a lot !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by roeesnir,

האם זה פשוט rj45 female? או שיש שם יותר מדוייק. אני רוצה לחפש ב-eBay ואני לא מוצא מי יודע מה מבחר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום יש לי 3 מחשבים בבית אבל אני לא מצליח לראות אותם אתמול המחשב עבר פירמוט והיום הגדרתי לו את כל מה שצריך חוץ משאני לא רואה את האיקונים של השיתוף MY NETWORK PLACE מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר קבצים בין המחשבים ואילו הגדרות אני צריך להגדיר חברה העינין דחוף!!! תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים