רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב לכולם, לאחרונה אני נתקל בתקלות מוזרות בגלישה ב-012. יש לי פיירוול של WIN+ אנטי וירוס רגיל , התוכנות אימיול\אזוראוס מוגדרות שלא ייחסמו, אני מתקשר לאינטרנט באמצעות חייגן. המחשב נקי מתולעים וכל מיני חרטא(בוצע פירמוט במיוחד בשביל זה). המערכת היא XP SP3 המודם RTA1320. ולמרות הכל- שיתוף הקבצים זוחל! אי אפשר לגשת לפורטים של אימיול משומה - נותן FAIL לפורט TEST, אי אפשר להתחבר לשרתים כמו שצריך! אי אפשר לעשות בדיקת פורטים של AZUREUS - הבדיקה נכשלת. הכל חסום!!! יש למישהו רעיון מה לעשות ?? או שיימח שמם 012 חוסמים לי את הפורטים וצריך מכתב מעו"ד ע"מ לזעזע אותם קצת!?! תודה רבה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראוטר המזדקן שלי (compex np18a) מילא עד כה את עבודתו נאמנה, אך בזמן האחרון לאחר כשעת שימוש בטורנט - לא ניתן לגלוש בדפדפן. אני מחובר לאינטרנט ב-ADSL עם מודם aztech 600E. הדרישות מהראוטר: יכולת עבודה ממושכת עם ביטורנט הצפנת WPA2 אפשרות לשינוי עוצמת השידור האלחוטי (נראה לי שיש את זה בכל ראוטר) אופציונאלי - תמיכה בתקן N (זה כבר רשמי או עדיין טיוטא?) בתנאי שניתן במקביל לחבר ציוד G. אופציונאלי - תמיכה בחיבור קווי של 1G (האם צריך כבל רשת מעבר למשהו סטנדרטי?) * האם כדאי לקנות ראוטר הכולל מודם DSL מובנה שיהווה שיפור לעומת מה שבזק מחלקים? ** אין צורך לממש את כל התקציב, וניתן לחרוג אם יש צורך תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני חודשים בערך קנינו רשת לבית דרך אינטרנט זהב ומאז פעם ב-20 שניות +- האינטרנט עוזר למשך 1.5 שניום או 2 שניות משהו כזה וזה ממש מעצבן!! סתם דוגמאות: *בזמן משחק רש כל כמה זמן המשחק נתקע ל-2 שניות וזה ממש ממש מעצבן *בזמן שאני מדבר בטים ספיק כל 20 שניות כל הקולות מושתקים ל-2 שניות *בזמן הורדה פעם ב-20 שניות ההורדה קופאת ל- 2 שניות... מה לעשות?? קצת נתונים: *יש רשת אלחוטית *מהירות אינטרנט 1.5 מגה ו-16 העלאה *הבעיה היא במחשב שלי בלבד תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום בבזק את מתאם הרשת שבנדון, חיברתי בהתאם להוראות את צד הנתב ואת הצד של המחשב המרוחק. עם השלמת החיבורים, במחשב המרוחק אין גישה לאנטרנט. מבדיקה, חשמל מסופק לשני המתאמים(צד קרוב וצד רחוק), הנורית בגב המתאם דולקת בירוק מצביע על חיבור תקין(לנתב בצד אחד ולכרטיס רשת בצד שני), מה עושים? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, ניסיתי להתקין את ה-Firmware החדש ולא הצלחתי. ביצעתי LOAD ל-BIN. ביצעתי ERASE SAVE ולאחר מכן RESET הפעולות הותירו את ה-ROUTER ללא FIRMWARE והותירו לי ברירה אחת:להחליף את המודם בחנות בזקסטור הקרובה. יש מישהו שזה קרה לו ויודע איך להמנע מכך? לא נעים לי ללכת *שוב* לחנות בזקסטור להחלפה. תודה, אסף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שיהיה אמין וטוב עם עוצמה חזקה הוא צריך לתת מענה לבית עם 2 קומות ושהקליטה תיהיה טובה מה אתם ממליצים? האינטרנט של הוט אם זה משנה חשבתי על ראוטרים של אדימקס מה אומרים? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נתב ותיק יחסית של EDIMAX דגם 6424n. לאחרונה שמתי לב שהמהירות במחשבים הניידים ירדה. בזמן שבחיבור ישיר לכבל רשת אני גולש במהירות של 12 ללא בעיה, דרך WiFi אני מגיע למהירות של כ-7. בדקתי בשני מחשבים וזה המצב. בנוסף - בחדר שנמצא במרחק של 15 מטר מהנתב בקושי זוכים לקליטה מהנתב. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עקב תשתית בזק רעועה באזור משפחתי הם עוברים, לפחות לעתה, לתשתית הוט. אין לא להם ולא לי ניסיון של ממש עם ספקים מלבד בזק בין-לאומי ונטוויז'ן אך מגלישה מועטה באתרי ספקיות קטנות יותר נראה שהמחירים שלהן משתלמים בהרבה. לכן, מצאתי לנכון לבקש המלצה עבור ספק. השימושים הינם הרגילים, גלישה באתרים, סטרימינג של וידאו, הורדת קבצי טורנטים ומשחק במשחקי-רשת למיניהם. כדוגל וותיק ב"אין כזה דבר כמו ארוחות חינם", אני תוהה עקב מה קיימים הפרשים מחירים כה משמעותיים בין הספקיות השונות. הוטנט מספקים 100 מ"ב ב20 ש"ח, 018 ב40 ש"ח ואילו CCC בקרוב ל60 ש"ח. פרטנית לגבי הוטנט אני מניח שמגבלת 50 הג"ב משחקת תפקיד, אבל מעבר לכך, קשה לי לשער מהי הסיבה. הרי הם לא יכולים להתחמק מלקוחות זועמים אם הם מגבי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי היום אינטרנט במהירות 15 מגה מבזק ובזק ביןלאומי. המחיר שאני משלם זה 100 ש"ח לחודש בבאנדל שעשיתי דרך בזק. המחיר כולל ראוטר (כן,כן אני יודע שאני מפגר שקניתי מהם מודם בתשלומים חיוב-זיכוי). אני בחבילה הזאת בערך 4 חודשים יש לי לאיפה להוריד את המחיר? או שזה המצב בשוק?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של 3COM שמחובר ישירות למודם ומתחבר דרך חיבורים בקירות לכל החדרים בבית למחשבים שלנו (3 סה"כ). יש לי ראוטר נוסף של linksys שאני רוצה להתקין בחדר שלי, כך שאני יחבר אותו לקיר מצד אחד (איפה שה3COM יוצא), הוא יהיה hotspot של wifi בלבד וואז מהצד השני אני אחבר אותו למחשב. זה בגלל שאין קליטת WIFI בחדר שלי ואני צריך אותה בשביל האייפון שלי. זה אפשרי? איך?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום, כבר במשך כחודש, המחשב הנייד שלי ( lenovo e330 i5, windows 8) לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר שהוא חוזר ממצב שינה או שהוא הרבה זמן פועל. ניסיתי כבר הכל (עדכון דרייברים, מחיקה של ההתקן והתקנה מחדש ועוד). רק כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש הוא מצליח להתחבר שוב לרשת אלחוטית, וגם אז זה לא תמיד מצליח. אני ישמח אם מישהו יוכל לעלות על הבעיה הזאת שמשגעת לי את המח! המחשב חדש לגמרי, ונקנה לפני כחודשיים. כעת הברירה היחידה שנותרה לי זה לפרמט את המחשב, ולזה אני בהחלט לא רוצה להגיע... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשבוע האחרון הכול זז ממש באיטיות, הפינגיים לשרתים הם בעלי ארבע ספרות ומהירויות ההורדה משרתי האיטנרנט החזקים בארץ עומדות על 7KBs, משרתים רגילים בחו"ל אני מוריד על 1-3KBS, אני ממש מרגיש כאילו אני שוב עם 56K. לאחר שפותחים וסוגרים את המודם הפינגים שוב נמוכים והכול טוב ויפה, אבל רק לחצי שעה בערך, זה ממש מעצבן שבאמצע FCM צריך לצאת בגלל הפינג, שלא לדבר על ההורדות הליליות. פרטים: מודם אלקטל Home(משודרג ל-Pro). שני מחשבים מחוברים לסוויטש של 10/100 עם כרטיסי רשת של 10/100, הרשת עובדת על 100MBPS. אני לא חושב שהבעיה הזאת קשורה לחומרה או בכלל אלי, אלא אל בזק(aDSL), עוד מישהו חווה את זה ב-aDSL של בזק או בכלל אצל ספקיות אינטרנט אחרות. אם לא הייתי משתמש במודם כראוטר הייתי עובר מזמן לכבל…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חיבור 10/0.8 ב CCC ובזק....הדאונלואד שלי בסדר גמור אבל האפלואד לא מתפקד. בבדיקת מהירות באתר של CCC אני מגיע ל 0.35 במקסימום ולפעמים גם הרבה פחות. אני מחובר דרך ראוטר אדימקס, אבל בבדיקה עם מחשב אחר (נייד) המהירות שם בסדר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להרחיב את הטווח של הרשת האלחוטית שלי בעזרת AP. אני מחפש המלצה לAP שתעשה את העבודה... אני לא צריך טווח רחב בהרבה יותר ממה שיש לי... יש לי עכשיו נתב LinkSys WRT54GL א. אני לא ממש יודע איך לעשות את זה. ב. אני צריך המלצה לAP תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחדשים האחרונים אני נתקל בבעיה מוזרה בביצוע download של קבצים מתוך כל סוגי האתרים. לעיתים הכל בסדר אך פעמים רבות ההורדה איטית להחריד או בכלל לא מתחילה. התשתית שלי - HOT + Netvision, נתב Dlink Dir-615, מחשבי XP ו-Win7, קורה גם בחיבור קוי וגם אלחוטי (G או N) ללא כל הבדל (כלומר זו אינה בעיית WiFi). כל הקומבינציה הזו אצלי למעלה מחצי שנה והכל היה תקין עד לפני כחודשים, בלי ששיניתי דבר. בחיבור ישיר למודם (אין חייגן) מוריד מיידית ללא כל בעיה (כלומר לכאורה אין בעיה עם הספקים שלי). גם בחיבור עם הנתב מוריד בסדר גמור קבצים דרך תכנות Email (Outlook + Gmail) כלומר אין שום בעיית תקשורת למעט הורדה של קובץ מתוך אתר. התמיכה של DLink לא מצאה דבר שגוי אצלי. גם החלפתי אצלם נתב לאחר מאות…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שבוע התקינו לי אינטרנט בכבלים, תבל דיגיטל, ספק - בזק בינלאומי, חבילה של 750 קילו ביט לשניה השאלה שלי זה האם יש איזשהי תוכנה או אפשרות או איזה פקודה או משהו שיכול להאיץ לי אפילו בקצת את החיבור לאינטרנט? הכי הרבה שהצלחתי להוריד זה 100 קילו בייט בשנייה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחובר לסיב של פרטנר 1000/100 עם נתב C7. ברצוני לשדרג לתקן WIFI6 כדי לקבל מהירות גבוהה יותר באלחוט. מכיוון שאני רגיל לממשק של TP-LINK ודי אוהב אותו, אני מעוניין רק בנתב שלהם. חיפשתי קצת באתר שלהם והבנתי שהנתבים שהכי מדברים אליי הם AX1800 ו-AX3000. רציתי לשאול קודם כל מי מבין שניהם עדיף? דבר שני, למה ה-AX1800 עולה יותר מה-AX3000 (זה לא אמור להיות הפוך)? למשל פה: AX1800 - https://ksp.co.il/web/item/113508 AX3000 - https://ksp.co.il/web/item/208595 עוד דבר ששמתי לב אליו הוא שב-AX1800 יש מעבד מרובע ליבות וב-AX3000 מעבד דו-ליבתי (שוב, זה לא אמור להיות הפוך?). על פניו נראה שה-AX1800 עדיף (חוץ ממהירות בתדר 5…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש תוכניות לבנייה עצמית של מכשיר לבדיקת כבל תקשורת. אם יש למישהו תוכניות או מידע - אנא , מייל ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היום בבוקר היה ניתוק והראוטר הפסיק להגיב אז החלטתי (בגלל שלא היה לי למי אפילו להתקשר כי היום שבת) לשחזר הגדרות לDEFAULT אבל בהגדרת הWIFI כשמשנים שם ומגדירים CLIENTS ומדינה וכו' (ואיפה שגם יש את השורה הזו עם הCHECKBOX של הBEZEQ FREE) כשאני מנסה לשנות שם ולעשות ENABLE WIRELESS זה לא נותן לי לעשות APPLY כי זה רושם לי "MAX CLIENTS "5" SHOULD BE BETWEEN 0 AND 1" , זה משהו חדש שלא נתקלתי בו אף פעם וכבר יש לי את הראוטר הזה משהו כמו 4-5 שנים, עשיתי מספר שחזורים של הגדרות יצרן ואף פעם לא קפצה לי הודעה כזו כשהגדרתי, העניין הוא שבCLIENTS רשום שם 0 בכלל, המקום היחיד שרשום שם 5 זה בשורה של הBEZEQ FREE ואני בכלל עשיתי לזה DISABLE (הורדתי את הV מהצ'קבוקס של הENABLED דרך השיטה הזו ע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב EDIMAX E6204WG בחיבור לכבלים דרך L2TP . ברשותי מחשב נייח אחד (WIN XP). ועכשיו גם נייד (VISTA) ברגע שאני מחבר את הראוטר בחיבור קווי למחשב (לא משנה איזה מהם..) אני לא מצליח לגלוש. ברגע שאני מחבר את הקו רגיל בלי קשר לראוטר אני גולש בלי בעיה. יש לציין שלפי הגדרות הראוטר . יש כתובת IP והוא מראה שהוא מחובר לרשת רק שלא מצליחים לגלוש באתרים הדבר קורה גם בחיבור הקווי וגם כאשר אני מחשב את הלפטופ בצורה אלחוטית לראוטר. אני מנסה להבין מה חסום שם ולא מצליח. יש איזה רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מודם usb או מודם חיצוני וכרטיס רשת(ושאלה בקשר למהירות חיבור) 1) ביום שישי קיבלתי את המודם usb מבזק. החבילה שאני הזמנתי היא 750Kbps, למה המודם מראה לי שאני מחובר על 320Kbps? 2) האם דרך כרטיס רשת ומודם חיצוני (לא usb) החיבור יהיה יותר מהיר? (יותר ממה שיש לי עכשיו) אם כן איזה כרטיס רשת ומודם חיצוני אתם ממליצים לי? 3) ולמה המהירות חיבור נמוכה? (אני על adsl)הספק שלי זה: בזק בינלאומי ושוב מהירות החיבור שהזמנתי 750Kbps
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר לADSL וראיתי הצעה של בזק שניראת לי משתלמת: לקנות מודם USB ב400 ש"ח, לשלם 100 ש"ח דמי התחברות, ואז 100 ש"ח לחודש בלי התחיבות בלי כלום. השאלה היא איך מתפקד מודם USB ואם הוא מתאים למחשב? והאם כדי לחכות שהכבלים ישתפרו. ??? מת כבר לADSL אייל.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה פשוט rj45 female? או שיש שם יותר מדוייק. אני רוצה לחפש ב-eBay ואני לא מוצא מי יודע מה מבחר.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו הצליח/יודע להפעיל תוכנות כמו netmeeting, buddyphone במחשב לקוח כאשר השרת שמשתף את האינטרנט מריץ תוכנת NAT , לדוגמה ICS ? אני כרגע מבלה את השבת בנסיון ללמוד איך מפעילים את wingate ובקצב שהעניינים מתקדמים חשבתי שאשאל אותכם לעיצות...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי סידבוקס מ seedboxes.cc לפני יומיים על מנת לשפר את הרטיו שלי בחשבון TL - קניתי סידבוקס עם : 333 GB 2 TB upload link 500mb בנתיים לא ממש עובד לי טוב..העליתי רק 40 גיגה עד עכשיו , הבנתי שבמצב טוב זה אמור לעלות על כמה mb לשנייה אבל אני אפילו לא מגיע למגה. הבנתי כבר שצריך לבחור בטורנטים חדשים על מנת לקבל את הביצועים הכי טובים אבל כרגע זה לא אפשרי בגלל שהרטיו שלי נמוך בשביל זה...הוספתי 35 טורנטים עד עכשיו - האם זה מעט מדי או שכדאי להוסיף עוד? ואם כן כמה מומלץ לשים ? אשמח אם מישהו שיש לו קצת ניסיון בזה(בכללי ובסידבוקס הספציפי הזה) יוכל לעזור לי ולתת לי טיפים ועצות מה לעשות כי אני באמת רוצה שזה יעבוד כמו שצריך תודה מראש , ליאור.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-