רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחובר לספק הוט נט 100 מגה עם תשתית של הוט. בערך שנה אני כבר מוריד טורנטים במהירות של סביב 1 מגה לכל טורנט, ועכשיו בימים האחרונים מהירות ההורדה מגיעה ל150 KB מקסימום ובדרך כלל פחות. (והבעיה היא לא בטורנטים וזה כבר כמה ימים ככה). חשבתי שאולי זה קשור להגבלת נפח של הוט נט אבל מבדיקה בspeed test אפשר לראות שמהירות ההורדה היא 52 מגה והעלאה 2 מגה אז אני לא ממש יודע מה הבעיה. למישהו יש הסבר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מהצהריים עד עכשיו יש תקלה באינטרנט וגם בכבלים. חבר נוסף גם דיווח דברים זהים נשאלת השאלה האם הדבר מקומי או שידוע בעוד מקומות? התמיכה שלהם לא זמינה (גם בתוך שעות הפעילות)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בבוקר היה ניתוק והראוטר הפסיק להגיב אז החלטתי (בגלל שלא היה לי למי אפילו להתקשר כי היום שבת) לשחזר הגדרות לDEFAULT אבל בהגדרת הWIFI כשמשנים שם ומגדירים CLIENTS ומדינה וכו' (ואיפה שגם יש את השורה הזו עם הCHECKBOX של הBEZEQ FREE) כשאני מנסה לשנות שם ולעשות ENABLE WIRELESS זה לא נותן לי לעשות APPLY כי זה רושם לי "MAX CLIENTS "5" SHOULD BE BETWEEN 0 AND 1" , זה משהו חדש שלא נתקלתי בו אף פעם וכבר יש לי את הראוטר הזה משהו כמו 4-5 שנים, עשיתי מספר שחזורים של הגדרות יצרן ואף פעם לא קפצה לי הודעה כזו כשהגדרתי, העניין הוא שבCLIENTS רשום שם 0 בכלל, המקום היחיד שרשום שם 5 זה בשורה של הBEZEQ FREE ואני בכלל עשיתי לזה DISABLE (הורדתי את הV מהצ'קבוקס של הENABLED דרך השיטה הזו ע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש ספק תשתית אחר חוץ מהוט ובזק? והאם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך הוט ללא חיבור לכבלים שלהם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברים תשמעו יש לי בעיה קטנה. קניתי מחשב חדש. עכשיו יש לי שתי מחשבים בבית אבל רק ראוטר אחד של Orange. איך אני עושה שגם במחשב הישן יעבוד האינטרנט? צריך ראוטר אחר? שמעתי משהו על רשת ביתית איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין "להאריך" כבל רשת באופן אלחוטי, כלומר קיים מודם עם יציאת רשת במקום א'. במקום ב' - מרחק 20 מטרים בערך ו- 3 קירות) ממקום א' בו המודם, קיים מחשב עם כרטיס רשת. חשבתי על מתג אלחוטי אך לא מצאתי דבר כזה - האם קיים? אולי קיימת דרך אחרת להעביר את האות מצד לצד? אני לא מעוניין בנתב אלחוטי או נתב בכלל, רק לחבר את המחשב למודם במרחק שכזה. כבל רשת לא מסתדר מבחינה אסתטית ומרחק דרך הקירות, המיקום בעייתי. תודה רבה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר קווי פשוט. (level one) יש לו 4 יציאות. רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו בכלל להגדיר לו להפסיק תשדורת ליציאה ספציפית/להגביל מהירות ליציאה ספציפית? והאם יש תכנה שיכולה לעשות את זה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש, לאחר השקת הכבל החדש, נדהמתי לטובה לראות פינגים של 60-65ms לשרת משחקים בפרנקפורט (בזק+בזב"ל+גיימר). שבוע אחרי, הפינגים עלו לכ 78-80ms ואמרתי "טוב נו... עדיין סבבה". כעבור עוד שבועיים (נכון להיום) הפינגים לאותו שרת חזרו להיות זהים למה שהיה עם מד-נאוטילוס (80-90ms). אני רואה לאן זה מתקדם, והאמת שכבר נמאס לי, אני עם גיימר בבזב"ל כבר 5~ שנים ומעולם לא קיבלתי הרגשה של גיימר של ממש מבחינתי, אני מוכן לשלם גם 300 ש"ח לחודש על חבילה של 1 מגה (כן, אחד, ואפילו פחות) אם החבילה הזו תכלול פינגים של אפילו 40-50ms לאירופה, שזה די גבוה ע"פ סטנדרטים אירופאיים, אבל קרוב לאופטימלי בהתחשב במגבלות המרחק. מישהו מכיר משהו כזה? ספקית פרטית קטנה ונידחת? שירות "מיוחד" אצל ספקיות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש ב"פיירפוקס" גרסה 3.0.7 על חלונות xp pro sp 3 לאחרונה אני לא מצליח לשמוע רבות מתחנות הרדיו באינטרנט שזה כולל את כל הישראליות וגם רבות מחו"ל וזאת בעיקר כאשר אני משתמש בסרגל כלים של רדיו ישראל.התופעה חוזרת על עצמה גם באינטרנט אקספלורר 7 גם כאשר אני מנסה לשמוע תחנה דרך האתר הרשמי שלה כגון 88 או 100 רדיוס זה לא עובד.אבל תחנות למשל מאנגלייה השידור עובד היטב. אני משתמש ברואטר של TP LINK ובחומת אש של Zone Alarm intent security תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בבית בJDOWNLAODER שלא מפסיקה להיתקע ולעשות צרות גם עם העדכונים של הג'אווה שנראה לי שהיא זו שעושה את הבעיות האם יש תוכנות אחרות ממלצות שמעתי על FLASHGET ו IDM אבל לא התנסתי בהם יש למשהו המלצות אני מוריד הרבה וצריך משהו שאני לא אצטרך לאפס ולסדר כל פעם מחדש בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן השתמשתי ברשת אלחוטית בדירת שני מפלסים. הבעיה היא בקליטה אז קניתי HOMEPLUG. עכשיו כשיש לי את ה HOMEPLUG, האיכות של הקשר נעה בין סבירה לטובה(מי שמכיר בין אדום לכתום)(ה HOMEPLUG הוא של AZTECH HL100R). יש איזהשהם טיפים לגבי שמירה על יציבות כי לפעמים הוא גם נופל (מבחינת הקשר כמובן) לשמירה על איכות טובה? שמעתי שזה קשור לכל מיני דברים הכרוכים בחשמל ואני אשמח אם תתנו לי כמה טיפים בנוגע לכך. ניסיתי לחבר את ה HOMEPLUG שבמפלס התחתון עם הראוטר לשקע אחד ללא מפצל אבל את השני אני חייב עם מפצל אחרת אין לי שקע למחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא מתאים לפורום הזה.. רציתי לדעת אם אפשר לצפות בשידורים של הטלוויזיה הישראלית (ערוץ 1,2 ו-10) במחשב מחו"ל? כי פעם קיבלתי קישורURL וצפיתי בערוץ NBC האמריקאי בווינאמפ. אז : 1) יש קישורים כאלה לטלוויזיה ישראלית? 2) צריך רכיב מיוחד למחשב כדי לצפות בהם? 3) האם יש אפשרות לצפות בכבלים (כמו ערוץ הספורט למשל), ואם כן צריך רכיב מיוחד בשביל זה למחשב? רק אני רוצה להבהיר שאת הצפייה אני עושה ממחשב נייד בחו"ל (איטליה), אני לא יודע אם זה משנה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות את האייפי שלי בלי להתנתק... יש תוכנה או משהו ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכניות לבנייה עצמית של מכשיר לבדיקת כבל תקשורת. אם יש למישהו תוכניות או מידע - אנא , מייל ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. במודם הפנימי PCI של סמסונג באיזה אופציה לבחור בהתקנה: PPPoA, PPPoE או EoA? 2. זה נכון שיחד עם הפילטרים מקבלים גם ספליטר שאותו מחברים רק לקו אחד שהוא מן פילטר ראשי כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שכבר שאלתי פעם אחת ???, אבל אני שואל שוב: יש לי רשת מחשבים שמחוברת לשרת Win2k, שמשמש כ Router בעזרת חיבור מודם כבלים לאינטרנט, בינתיים עד כמה שבדקתי, בשתי תחנות WinXP, שאני מנסה לבצע Downloads מאתרים מסויימים - אני לא מצליח! הורדות מהאתר של מיקרוסופט לדוגמא עובדות טוב - אני מוריד בלי שום הפרעות ב 40Kb-50Kb אבל לעומת זאת הורדות מ www.downloads.com של Cnet או מ www.winamp.com ההורדה נתקעת לאחר הורדת ה 100Kb-150Kb הראשונים וזהו לא מוריד יותר...! כבר נאמר בפורום פה שיש צורך לשנות את הגדרות ה TCP/IP, וכך עשיתי בשרת, אבל מה לגבי התחנות? איזה הגדרות הם צריכות בשביל להתחבר לאינטרנט, Network or Internt Optimazition?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לרכוש אותו אבל אחרי שקרתי בבלוג NETCHIEF שיש לו רק 2 מגה והוא לא יתמוך קושחה של OpenWRT באתר שלהם הם טוענים שנתב כולל 4 מגה ויעבוד עם קושחה שלהם. למה כזה שוני בין נתונים? האם יש כמה גרסאות של נתב ובישראל נמכרת גרסה של 2 מגה רק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקמתי רשת אלחוטית בתדר 5Ghz ותקן AC . (ראוטר: linksys ea6700 / מתאם : wusb6300) ומהירות החיבור לא עולה על 400Mbps. ניסיתי לשנות הגדרות של ערוצים וטווח אבל הרשת עובדת רק על ערוץ מסויים אחד , על כל השאר אין זיהוי של הרשת עם המתאם האלחוטי. בנוסף ניסיתי לחבר שני מחשבים שונים (כל אחד מחובר בנפרד לרשת ) . יש למישהו רעיון מה יכול להשפיע ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובר דירה, יש לנו בבית 3 מחשבים כאשר כיום כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר אחד (שכולל גם switch ז"א יש לו 4 כניסות) והעברתי את כבלי הרשת דרך הקיר מחדר אחד לשני. בדירה החדשה יש 3 מחשבים ב3 חדרים שונים, בכל חדר יש חיבור אינטרנט. השאלה שלי-האם הפעם אני יכול פשוט לקנות 2 נתבים נוספים (סה"כ 3 כולל האחד הקיים) אחד לכל מחשב? מה המשמעות של זה? כמה עולה נתב היום (לא ראוטר, יש ראוטר קיים ולא צריך 3 רשתות wifi בבית)?. (אני מניח שאי אפשר להעביר כבל רשת הישר מהקיר עד למחשב, אלא צריך ראוטר/מודם/switch ביניהם). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגמים עדכניים של המתאמים שמאפשרים תעבורת מידע בהתבסס על תשתית החשמל הביתית שלכם מציעים קצבים כמותם טרם ראינו בתחום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%90%d7%9e%d7%99-%d7%94-home-plug-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%92%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אנחנו משתמשים בבית בראוטר kasda. עד היום הכל עבד טוב מאוד אולם מאתמול, לאחר שעדכנו את אחד המחשבים הניידים לווינדוס 10 החלה לצוץ בעיה. המחשב שהותקן בו ווינדוס 10 מתחבר לראוטר דרך ה-WIFI והוא מחובר לאינטרנט, אבל אחרי בערך 3-4 דק' הוא מתנתק מהאינטרנט (כאשר הוא עדיין מראה שהוא מחובר לראוטר), אבל לא רק שהחיבור לאינטרנט מתנתק במחשב זה, אלא במחשב הנוסף שמחובר לראוטר (עליו הותקן מתאם הרשת, אם זה משנה). כל עצה או רעיון יתקבלו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מנסה כרגע לתכנן הקמת רשת ביתית קווית. החלטתי שאני רוצה להשתמש בכבל רשת CAT6 FTP עכשיו נשאלת השאלה האם להשתמש בכבל גמיש או קשיח? הבנתי שהכבל הקשיח טוב להשחלות אך לא ניתן או בקושי ניתן (תקנו אותי אם אני טועה) לחברו לקונקטור ושהכבל הגמיש ההפך מזה, מיועד לחיבור לקונקטור, אך לא מחזיק טוב בלחיצה לשקע. אני מעוניין להשחיל כבל כאשר מצד אחד הוא מחובר לשקע תקשורת, ומהצד השני (מאחר וכל הכבלים מתרכזים לאותו מקום בו גם יישב הסוויטץ') לחבר לו קונקטור ולחבר ישירות לסוויטץ'. השאלות הן: 1. באיזה כבל צריך / מומלץ להשתמש? 2. האם אין מנוס אלא מקניית פאנל תקשורת? (אם רלוונטי, מדובר על בערך 8 כבלים שאני רוצה להש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר שנים משתמש רק ב-PPTP עם מודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME בחיבור VPN. הוא עבד בעיקר במוד ל-PRO ושימש כראוטר (+פיירוואל), ובזמן האחרון שהתחלתי לחרוש על הרוחב פס (לדוגמא 3-5 טורנטים חזקים ומהירות מקסימלית), אז הוא היה עושה לעצמו ריסט (משנה את הנורת POWER לאדום ומדליק את עצמו מחדש), לזכותו יאמר שתוך בערך חצי דקה הוא כבר היה מחייג אוטומטית חזרה לאינטרנט והניתוק כמעט ולא היה מורגש, אבל שזה קורה פעם בחצי שעה - שעה (ביום כבד של הורדות) אז זה הופך לבעיה ממש מעצבנת. בבזק כמובן שאמרו לי שאין מצב שאני אקבל מודם כזה אבל הציעו לי מודם אחר (בי פוקוס) בחינם. בכל מקרה כל הנציגים המליצו לי לעבור ל-PPPOE עוד באלקטל לנסות לסחוט ממנו את המקסימום (האמת שזה מה שהוצע לי גם פה וגם בתפוז). אז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נייד ומחשב רגיל והצלחתי להשיג לי איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני בכל מקרה אני מנסה כבר כמה שעות להגידר רשת בינהם ללא ראוטר ולשתף את האינטרנט כמו שמגדירם בין שני מחשבים המחוברים בכבל ישירות אחד לשני בכל מקרה עד עכשיו לא הצלחתי משום מה כאשר אין ראוטר שמשדר אז WINDOWS רואה את הכרטיס כלא פעיל או לא תקין בשני המחשבים אם יש לכם רעיונות לפתרון אני אשמח לעזרה תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בתוכנה UTORRENT במשך חודש. בזמן האחרון, הולכת וגוברת תופעה כזו, שכל פעם שהתוכנה בשימוש (עושה SEEDING למעל 40 טורנטים), אני לא מצליח לגלוש לאתרים. האייסיקיו והמסנג'ר עובדים, אבל אין גישה לאתרים. ברגע שאני מכבה את התוכנה או מדליק את הראוטר מחדש - הכל חוזר לקדמותו. מה דעתכם? האם הבעיה נובעת מהעובדה שיש הרבה טורנטים בשימוש? אם כך - מה הפואנטה בתוכנה? או שאולי הבעיה נמצאת בראוטר? בווינדוס? זקוק לעזרה..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-