עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by idani1983,

שלום, לאחר הסופה הגדולה שהייתה השבוע הייתה לי בעיה עם הסינכרון למודם של בזק. אחרי כמה ימים זה פתאום הסתדר ואני מצליח להתחבר עם חייגן. מסיבה כלשהיא אני לא מצליח להתחבר עם הרוטאר. עשיתי ריסט לראוטר עם הכפתור מאחרוה וגם חזרה להגדרות יצרן בתפריט של הרואטר אבל הוא עדין לא מתחבר. חשוב לציין שהראוטר עובד תקין ויש רשת בבית רק בלי אינטרנט. הראוטר הוא 1043nd מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. התחדשתי בנתב הנ"ל אבל ברגע שמישהו עובד ברשת האלחוטית אז העכבר אצלי זז ממממש לאט ולעיתים אפילו נתקע. לפי חיפוש קצרצר ראיתי ששני החולרות עובדים על תדר 2.4 אז מה אני יכול לעשות בדיוק?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום אני מוריד בדרך כלל מ-HTTP וקראה לי כמה פעמים כבר כשאני מוריד קבצים פתאום ההורדה מופסקת(יורד ל0) וזהו נתקע שמה זה קראה לי גם במנהל הורדות(IDM) וגם דרך הדפדפן שלי(FF). אני מחובר קווית לראווטר שקיבלתי מבזק של SIEMENS.בלוח בקרה של הראווטר רשום שלא היה ניתוק. מה הבעיה היא אצלי אצל הספק או השרת שמפסיק לי את ההורדה? ואך אפשר לפתור אותה(אם היא אצלי) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חברת TP-LINK מציגה שלושה נתבים חדשים בסדרת ה-Archer VR הכוללים מודם VDSL ותמיכה מלאה בטכנולוגית Vectoring. כל הנתבים החדשים תומכים בתקן AC וההבדל המהותי ביניהם היא המהירות האלחוטית. כל הפרטים לגבי נתבים אלה, המפרט הטכני שלהם, הזמינות והמחירים - בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6522

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by adis50,

איזה סוג של כבל רשת אני צריך לקנות הבנתי שיש כמה סוגים אבל לא הבנתי למה כל כבל (חוץ מקצת על המוצלב שזה מעביר מדיע אבל גם שאר הכבלים צריך להעביר מידע לא?) מה היתרונות ומה החסרונות של כל סוג ישיר / מוצלב / מסוכך כשבשיחה עם נציג של ניטויזון הבנתי שנאי צריך לרכוש כבל RJ45/CAT 5E מכיון שיש לי רוטר EDIMAX BR-6424N המרחק בין 2 המחשבים הוא כ12-15 מ'

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Maiasony,

שלום אנשים אז ככה אני מתכוון לעבור דירה , ואני מתכוון להתגורר עם מישהו. לו יש מחשב נייד ולי שי מחשב נייד ו PSP כולם יש להם יכולות אינרנט אלחוטי כמו זה ב HOT SPOT עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם יש דרך לרכוש מודם שיתחבר לקו וישדר אינטרנט אלחוטי ששלושת המכשירים יוכלו להתחבר אליו בו זמנית? כמובן שלכל מחשב יש סיסמת ספק שונה! האם בעצם זה אפשרי שמודם של בזק יתפקד כ HOT SPOT? ואם כן , אז הוא יהיה חייב להתחבר לאיזשהו מחשב? כי ככה זה מאבד מהאלחוטיות שלו תודה רבה עריכה: ואם זה בכלל אפשרי אז לא כל הבניין יולו להחבר דרכי נכון ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by hutorihunzu,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש נתב חדש אשר יחליף את הנתב של הוט, אני כרגע משתמש בhotbox של הוט במהירות של 200 מגה. השימוש האינטסיבי היחידי יהיה סרימינג 4k לטלויזיה, מעבר לזה הדירה איננה גדולה ולגבי התקציב אני די גמיש, מעדיף שלא יעבור את ה800 שקל. חשבתי לרכוש את tp link archer c9 או את dlink ac2600, האם הם מומלצים? מה עדיף לצרכים שלי? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן! לאחר שפתרנו את בעיית ההתחברות.. נוצרה בעיה בהתחברות למחשב מרוחק בעבודה. מה בעצם אני צריך לעשות? ניסיתי פורטFORWARD על כל פורט אפשרי שהזכיר את הVPN תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום. אני מחובר דרך אורנג' כרגע במהירות 12 מגה עם חייגן ותשתית הוט 100 מגה. התחברתי הבוקר להוטנט למהירות 100 מגה ללא חייגן. השאלה אם אני עדיין מחובר דרך אורנג' זה יכול לעשות בעיות ? תוך כמה זמן אני אמור להתחיל לגלוש דרך הוטנט במהירות 100 מגה כלומר תוך כמה זמן זה אמור להתעדכן אצל התשתית הוט שהתחברתי להוטנט 100 מגה ? (רוצה לדעת כדי לדעת מתי לנתק את הספק שיש לי עכשיו אורנג'). אשמח כמו כן לאנשים שההוטבוקס מוגדר כמודם מה הערכים שיש לכם בכתובת 192.168.100.1 בלשונית INIT SCAN ? כמו כן מה אתר בדיקת מהירות של הוט ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by NuXeR,

שלום לכולם, אני מגדיר את עצמי כמשתמש בעל ידע רב בתחום הרשתות, במיוחד לאור תחום עיסוקי בחיים (אינטגרטור אבטחת מידע) מזה זמן רב אני חי בשלווה עם eMule שמבצע הפניית פורטים באמצעות UPNP, או לחילופין הפנייה ידנית של הפורטים... והכל עובד מצויין שוב, מזה למעלה משנה. אני גולש דרך נטויזן ו-HOT ב-12MB. בשבוע/שבועיים האחרונים כל הזמן אני מקבל LOW ID, בלי סיבה נראית לעין. למרות שההפנייה מתבצעת ב-100%... ניסיתי לבצע Sniffing על הכרטיס, לראות האם מדובר ב-RST שנשלח מנטיוזן או משהו בסגנון, כמו הסיפור שהיה עם הספקית בארה"ב. אבל לא מצאתי משהו כזה. משום מה, אני לא רואה בכלל פניות לפורטים של האימיול גם כשאני מבצע בדיקה ידנית באתר שלהם... האם מישהו כאן גולש בשילוב של נטויזן+HOT ואולי י…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. השם המלא שכתוב על המודם הוא: Aztech Adsl2+ethernet Bridge Router Dsl-600e קופסא שחורה קטנה כזאת אני רוצה להגיע להגדרות ושאני כותב http://10.0.0.138 בדפדפן זה מביא אותי לעמוד שצריך להכניס יוזר וסיסמא אין לי מושג מה היוזר או הסיסמא ושהטכנאי היה פה לא היה צריך אני חושב...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם , יש לי 2 בעיות - נפילה מסנכרון ולאגים במשחקי רשת . יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl , ראוטר Rotal rta 1025w . אז ככה נתחיל מהבעיה הראשונה, אני גולש באינטרנט רגיל לפתע הנורה של הPPP נכבאת ואני לא צריך לגעת בכלום ואחרי בערך 30 שניות היא נדלקת מחדש והאינטרנט חוזר.לפי הנתונים בDsl line זה מוזר שיש לי נפילות מסנכרון לכן אני צריך עזרה . הבעיה השניה , הלאגים, קוראת לי בכמה משחקי רשת (שרתים שונים) והיא קוראת כל היום חוץ מבלילה (אין עומס) . לא יודע אם זה קשור אבל החדר שלי נמצא ליד החדר ממד , קיר אחד מהחדר שלי זה קיר ממד . דיברתי עם התמיכה של בזק והם בדקו לי את הקו ואמרו שהוא תקין. הבעיות האלה כבר קורות הרבה זמן וניסיתי כל מה שאני יכול ולא עזר כלום . הנתונים ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אמרו לי שיש מצב שקיים כרטיס רשת אלחוטי בניידים החדשים, והנייד הזה דיי חדש, אגב יש אייקון למטה של שני מחשבים עם ציור של משדר כזה.. איזה חלקים כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kobi_af,

שלום נניח אני רוצה לגלוש עכשיו תחת כתובת ip משוודיה\צרפת או בכלל מכל כתובת אחרת חוץ מישראל אז יש אפשרות לעשות את זה על ידי קניית ip ? אני יודע שיש אתרים שנותנים כל מיני כתובות פרוקסי וכו' אבל מה שאני מחפש זה כתובת ip שתהיה תמיד מהירה בכל פעם שאני ישתמש בה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by KrustyTheKlown,

יש לי חיבור 10/0.8 ב CCC ובזק....הדאונלואד שלי בסדר גמור אבל האפלואד לא מתפקד. בבדיקת מהירות באתר של CCC אני מגיע ל 0.35 במקסימום ולפעמים גם הרבה פחות. אני מחובר דרך ראוטר אדימקס, אבל בבדיקה עם מחשב אחר (נייד) המהירות שם בסדר

16. Started by lompy,

שלום לכולם אני זקוק להסבר ורצוי גם שירטוט (אם אפשר) על תצורת רשת בה יש לי רשת פרטית המחוברת לאינטרנט ואני אסביר למה אני מכוון נגיד שיש לי משרדים עם רשת פרטית ויש לי שם DATA BASE מקומי עכשיו אני רוצה לאפשר ללקוחות לגשת עליו דרך האינטרנט.באפון כללי אני יודע שאני צריך (מין הסתם) ראוטר+פאירוול בנקודת היציאה מהאירגון שלי לקשר את הרשת לשרת DATA BASE שימצא באינטרנט ויכיל תמונת מראה של ה DB שלי. כשיוזר ירצה לקבל מידע מהמערכת שלי הוא יפנה לאתר מראה וזה יפנה ל DB האמיתי שיש לי באירגון אודה למי שיכול לתת לי הסבר יותר מפורט ומדוייק ואיזה ציוד ואו תוכנה אני צריך ---עריכה---- נדמה לי שהמונח למה שאני מתאר זה intershop architecture

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, יש לי כרגע רשת ביתית עם נתב אלחוטי אליו מחובר בצורה אלחוטית נתב אלחוטי נוסף המשמש כנקודת גישה (גילוי נאות: הרשת הוקמה בעזרת אתר זה וע"י עזרה מהמשתמש - Cheif - תודה רבה). המחשבים המרוחקים בבית עדיין לא קולטים טוב ואני שוקל לחבר את הנתבים בצורה חוטית. לפני שאני משקיע ברכישת פריטים ותשתית רציתי לדעת כמה נתונים. 1. האם כתוצאה מכך יכולות להיווצר לי בעיות בתשתית הקווית או האלחוטית הקיימת (דרך הנתב הראשי) ? 2. האם חיבור חוטי מהנתב המשני יהיה כמו חיבור חוטי מהנתב הראשי (האם הנתב המשני משמש כעיקרון כמו הוספת פורטים מ-4 ל-6) ? 3. האם ועד כמה ישתפר החיבור האלחוטי מהנתב המשני? אם יש עוד דברים שאני צריך לשקול אשמח לשמוע. ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by oded6188,

הצטרפתי לאנלימיטד, 1000/100 האם הראוטר שהם לרכישה מציעים שווה את המחיר? אני שואל מכיוון שהוא לא נמכר בשום מקום אחר אז אי אפשר להשוות... DIR-803 1200AC 300 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי נתב של בזק שמחובר בחדר מרוחק לכניסת הטלפון. (הנתב של בזק - d-link dsl6850u) הנתב משדר אלחוטי 2.4. אני רוצה לחבר נתב נוסף שיש לי EDIMAX 6424N כREPEATER ואליו להתחבר בכבל ETHERNET ולהיות מקושר לרשת החיצונית של הנתב של בזק. האם זה אפשרי עם הFIRMWARE שקיים בשני הנתבים או שחובה להתקין DD-WRT או משהו בסגנון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by avilev,

משהו פתר את הבעיה ? קניתי zte mf637 ואמרתי למוכר שהמחשב ןינדוז 7 64 ביט .הוא אמר אין בעיה וכן יש בעיה אודה לכל העונים אבי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בבית יש לי ראוטר אלחוטי - Dlink DIR-655 הקליטה לאחר 2 קירות יורדת ל- 52MBPS ולא מספיקה ל- HD Ready (תקיעות קלות פעם בחצי שעה) * רואה סרטים על גבי הרשת האלחוטית, ממחשב שמחובר חוטית לראוטר ואז בסלון מחשב שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר (בצורה קוית הכל עובד תקין בין המחשבים). האם ניתן לפתור את הבעיה ? רעיונות ? האם הראוטר שלי תומך ב- WDS (הייתכן שבעידכון תוכנה) ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום יש לי היום אינטרנט במהירות 15 מגה מבזק ובזק ביןלאומי. המחיר שאני משלם זה 100 ש"ח לחודש בבאנדל שעשיתי דרך בזק. המחיר כולל ראוטר (כן,כן אני יודע שאני מפגר שקניתי מהם מודם בתשלומים חיוב-זיכוי). אני בחבילה הזאת בערך 4 חודשים יש לי לאיפה להוריד את המחיר? או שזה המצב בשוק?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by oren,

האם המהירות סבירה? במה המהירות תלויה? מה צוואר הבקבוק פה? כי מגה לשניה זה ממש איטי לדעתי..... כבר עדיף לצרוב..... איך הגיוני שעל דיסק אפשר לצרוב יותר ממגה לשניה וברשת אני מעביר ככה בין 800 קיי ל-1 מגה בשניה? או שמשהו פה לא תקין?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי אני עובר דירה ואני צריך המלצה לתשתית וספק. אני רוצה לעשות 100 מגה. ומה שחשוב לי זה MS לגיימינג. הייתי עד עכשיו בבזק+בינלאומי והייתי מרוצה, אבל הם רוצה כפול מהמחיר של CCC לדוגמה. איך CCC מבחינת MS? האם הם מומלצים? משהו אחר שמומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים