עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מודם usb או מודם חיצוני וכרטיס רשת(ושאלה בקשר למהירות חיבור) 1) ביום שישי קיבלתי את המודם usb מבזק. החבילה שאני הזמנתי היא 750Kbps, למה המודם מראה לי שאני מחובר על 320Kbps? 2) האם דרך כרטיס רשת ומודם חיצוני (לא usb) החיבור יהיה יותר מהיר? (יותר ממה שיש לי עכשיו) אם כן איזה כרטיס רשת ומודם חיצוני אתם ממליצים לי? 3) ולמה המהירות חיבור נמוכה? (אני על adsl)הספק שלי זה: בזק בינלאומי ושוב מהירות החיבור שהזמנתי 750Kbps

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dudu26,

הי! אני מחפש פתרון של ראוטר כלשהו שיאפשר לי ליצור רשת אלחוטית (כמו במסעדה למשל) עם סיסמה, כולל הגבלת רוחב פס לכל משתמש (הורדה והעלאה). המשתמשים יהיו אקראיים, בעיקר סלולאריים. האם יש דבר כזה? או שצריך ללכת על פתרונות יקרים כמו כל מיני קונטרולרים ושאר מפלצות... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shik,

שלום רב, ברשותי מודם ראוטר D LINK של בזק שמשמש את הקומה התחתונה בבית (כולל WIFI כמובן). ממנו עובר כבל רשת לקומה העליונה שעד אתמול חובר ישירות למחשב שלי. התקנתי היום את ה DIR-615, אך האפשרות היחידה שאני מצליח שהוא יספק WIFI בקומה העליונה היא לחבר את כבל הרשת שמגיע מלמטה לחריץ ה wan ואז נוצרת רשת נפרדת. האם ניתן להגדיר בצורה כלשהי שה DIR-615 ישמש כמעין סוויץ ואקסס פוינט? כלומר במילים אחרות, לחבר את המחשב שלי בכבל אליו, ורשת ה WIFI שהוא יוצר בקומה העליונה - יהיו כולם תחת אותה רשת של המודם הראשי (חשוב לי בעיקר להפניית פורטים ולשיתוף מדפסת... ). מקווה שהבנתם את כוונתי, תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by EITAN4,

יש לי 3 מחשבים מחשב ראשי >< מחוברים אליו 2 מחשבים באמצעות כבל רשת . (בעבר הייתי מגדיר חיבור אחד וכל פעם היתי מחבר את אחד המחשבים פיזית) בשלושתם יש XP ( ואני מחובר ב ADSL ) במחשב הראשי הגדרתי באמצעות " הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ונוצר לי חיבור גשר רשת בעיה היא !! >> שכשאחד המחשבים מתכבה << הוא מנתק לי את האינטרנט במחשב הראשי !!! איך פותרים את הבעיה הזו???? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, ברצוני לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים הנמצאים בשתי קומות נפרדות של הבית. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אך זה לא העיניין כרגע... אני רוצה לדעת כמה דברים. א) אילו רכיבים אני צריך בשביל להקים את הרשת האלחוטית הזאת? ב) הבנתי שאני צריך ראוטר. שמעתי על Router G . משהו בסגנון. אשמח לקבל המלצות והצעות מחיר של הרכיבים ושל הראוטר. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by linksysadmin1,

היי, מחר אני עתיד להגיע לחנות בזק סטור ע"מ להחליף את ה ALE 070 ל-DSL MODEM מבוסס ETHERNET... עכשיו, יש לי מעיין רשת בבית שכוללת 2 סוויטצים ו-2 ראווטרים של סיסקו האם אני צריך לבקש איזה מודם מיוחד או כל מודם יספק את הסחורה ? אודה לכם על המלצות למודם תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by deoxame,

שלום אני מחובר לספק הוט נט 100 מגה עם תשתית של הוט. בערך שנה אני כבר מוריד טורנטים במהירות של סביב 1 מגה לכל טורנט, ועכשיו בימים האחרונים מהירות ההורדה מגיעה ל150 KB מקסימום ובדרך כלל פחות. (והבעיה היא לא בטורנטים וזה כבר כמה ימים ככה). חשבתי שאולי זה קשור להגבלת נפח של הוט נט אבל מבדיקה בspeed test אפשר לראות שמהירות ההורדה היא 52 מגה והעלאה 2 מגה אז אני לא ממש יודע מה הבעיה. למישהו יש הסבר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את זה ? אני חובר דרך נטויזיון ודרך הכבלים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by lompy,

שלום לכולם אני זקוק להסבר ורצוי גם שירטוט (אם אפשר) על תצורת רשת בה יש לי רשת פרטית המחוברת לאינטרנט ואני אסביר למה אני מכוון נגיד שיש לי משרדים עם רשת פרטית ויש לי שם DATA BASE מקומי עכשיו אני רוצה לאפשר ללקוחות לגשת עליו דרך האינטרנט.באפון כללי אני יודע שאני צריך (מין הסתם) ראוטר+פאירוול בנקודת היציאה מהאירגון שלי לקשר את הרשת לשרת DATA BASE שימצא באינטרנט ויכיל תמונת מראה של ה DB שלי. כשיוזר ירצה לקבל מידע מהמערכת שלי הוא יפנה לאתר מראה וזה יפנה ל DB האמיתי שיש לי באירגון אודה למי שיכול לתת לי הסבר יותר מפורט ומדוייק ואיזה ציוד ואו תוכנה אני צריך ---עריכה---- נדמה לי שהמונח למה שאני מתאר זה intershop architecture

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by izir,

שלום אני רוצה לחבר מחשב לראוטר אל חוטי מה עדיף לגיימינג את ה usb או את כרטיס רשת אני רואטר 150 mnps http://ksp.co.il/?uin=16634 או http://ksp.co.il/?select=.263..487..499..1187.&list=1&sort=2&glist=0&uin=9395&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by אבי11,

שלום אני מחפש תוכניות לבנייה עצמית של מכשיר לבדיקת כבל תקשורת. אם יש למישהו תוכניות או מידע - אנא , מייל ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. לפני יותר משנה פתחתי כאן דיון על נתב חודר ממ"ד אבל עקב כל מיני דברים לא יצא לי לקנות לבסוף את הנתב Edimax BR6216MG שמאז כבר הספיק לעלות במחיר במעל 200 שקל. הדרישה היא עדין אותה דרישה כמו מאז.. נתב שיחדור ממ"ד שנמצא 4 מטרים מהחדר שבו הנתב יהיה מונח. לא ממש הצלחי למצוא נתבים שתומכים בMIMO דרך זאפ כי הם לא מציינים אם בכלל הם תומכים בזה או לא. והנתבים של רשת N יוצאים ממש יקרים ביחד עם הכרטיסי רשת. יש המלצה לנתב שיעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר ולא ידרוש ממני יותר מידי מזומנים (400 שקל בערך לשניהם)? או שאני אצטרך לקנות נתב ברשת N ולהוציע סכום של 500 שקל ומעלה רק בשביל שיחדור לי ממ"ד?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אנשים,אני כבר ממש נואש עם האקספלורר [או לחליפין-האינטרנט] המחורבן הזה. לאחרונה התחלתי לסבול מבעיה שמעולם לא היתה קיימת אצלי-בעיות גלישה קשות. פעמים רבות כשאני מנסה להכנס ללינק [שנמצא באתר מסוים ומפנה אותו לאתר אחר...ככה למשל כששמים לינק לתמונה בפורומים] העמוד לא יעלה,ובמקומו פשוט האקספלורר יתן PAGE WAS NOT FOUND [מבלי אפילו לנסות להכנס]...ובשום אופן אפשר לפתוח את העמוד החדש-לא עם 1000 רפרשים,לא ע"י פתיחת חלון חדש,לא ע"י ניתוק האינטרנט וחיבורו מחדש,לא ע"י מחיקת כל ההיסטורי,הקוקיז והTEMP INTERNET FILES פשוט כלום...ואז מתי שמתחשק לו-הוא פתאום מחליט שהוא כן מסוגל לפתוח את זה [לרוב אחרי 6-7 נסיונות של פתיחת החלון וסגירתו...]...המצב יותר חמור מזה-לרוב גם תמונות באתרים פשוט לא נ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לאחרונה די הרבה פעמים אני חייב לציין שאני גולש באתר הנ"ל אני מקבל שגיאת This webpage is not available. עכשיו למשל אחרי פירמוט של המחשב כשאני מכניס את השם משתמש שלי ועושה LOG IN אני מקבל את ההודעה הזו. דך הבית של האתר עולה בשנייה אבל מעבר לזה סיוט. ספקית: בזק בינ"ל תשתית: בזק. איך אני יכול לבדוק עם הבעיה באתר עצמו, בי או משהו אחר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by efraimy,

האם יש לכם נסיון מעשי בשיפור קליטה מראוטר אלחוטי ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום ברשותי נתב סימנס שקיבלתי מבזק, אני מעונין להתחבר איתו להוט האם זה אפשרי? ואם כן כלקוח בזק במה ההגדרות של הראוטר שונות בעת החיבור?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kalda01,

האם יש אפשרות להתקין קושחה צד ג לנתב הזה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מפעיל את האופציה של ה DEFSERVER אבל אז אני לא מצליח לגלוש ...ואני חייב לבטל את זה... מישהו נתקל בבעיה????????

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום היום חיברו אותי לטלפון של 012 (ובנוסף יש לי אינטרנט 10 מגה וטלפון של בזק) עכשיו הטכנאי שהיה פה ביטל לי את הקו של בזק עכשיו שאני מוריד ואו גולש יש לי בעיה במהירות ההורדה אפילו שאני בpower ngn זה מוריד על 40,עכשיו רציתי לדעת אם יש קשר לזה שהוא ניתק לי את הקו של בזק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם יש ספק תשתית אחר חוץ מהוט ובזק? והאם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך הוט ללא חיבור לכבלים שלהם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. גירסת תוכנה 1.3WW. מודל הנתב 3crwer100-75. נראה שיש לו בעיה לבצע port-forwarding בפורטים שאינם WELL_KNOWN (פורטים גבוהים). הוא פשוט לא מבצע.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום ברשותי מודם ADSL D-LINK 2650U של בזק. נכנסתי לאתר של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx ושם שורה ראשונה יש עדכון קשוחה למודם שלי. אני מוריד את העדכון. שם אותו בכונן שלי (אפילו ישר ב C:), וכשנכנס למודם שלי (10.0.0.138) ומנסה לעדכן, אני מקבל הודעת שגיאה: "Please enter a valid name" מישהו יודע מה זה? ואיך אפשר לפתור את זה בבקשה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ohadbx,

יש לי רשת ביתית פשוטה בין 2 מחשבי XP, כאשר האחד מארח חיבור אינטרנט לשני. משום מה הרשת הפסיקה לעבוד (שיתוף קבצים ואינטרנט)- ובמחשב הלקוח מופיע הערה על כרטיס הרשת "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובפירוט נרשם שזה בגלל שלא הוקצתה למחשב כתובת רשת, וזה עלול לבטל אפשרויות רשת מסוימות. יש כפתור שמאפשר לי לנסות לתקן אוטו' את החיבור- אבל אחרי כמה דקות ניסיון התיקון נכשל. ההודעה הופיעה גם במחשב המארח אבל עכשיו היא נעלמה- ובכל מקרה בדקתי את ההגדרות ב 2 המחשבים והן נראות תקינות. באף אחד מהמחשביםאין פיירוואל או משהו דומה (וגם הפיירוואל של ווינדוס מבוטל) הרשת עבדה טוב לפני כן. במחשב המארח התקנתי קצת לפני שהבעיה הופיעה SP2, אבל כבר הסרתי אותו והבעיה עדיין נשארה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Jack_g,

אני מנסה לשלוח הודעה לכל הרשימה של ב OUTLOOK וזה מה שאני מקבל. חילקתי כבר ל4 קבוצות את הרשימה אבל בגלל שהיא כל כך גדולה בכל זאת יש את השגיאה (מדובר בהודעת פרסום למנויי חברה כלשהי). הבנתי שישנה מגבלה לכמות הנמענים בהודעה אחת, איך אני יכול להגדיל את זה או אולי יש לכם פתרון אחר לבעיה שכזו (תוכנה אחרת). תיבת הדואר היא של בזקבנלאומי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Ibrow-Now,

1. במודם הפנימי PCI של סמסונג באיזה אופציה לבחור בהתקנה: PPPoA, PPPoE או EoA? 2. זה נכון שיחד עם הפילטרים מקבלים גם ספליטר שאותו מחברים רק לקו אחד שהוא מן פילטר ראשי כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.