עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אם לא , מה המגבלה האפטקיבית כיום?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, עקב קפיצת מתח כנראה נשרף נשרפו בראוטר הפורטים של האינטרנט והפפורט הצמוד אליו (כל שלושת הפורטים האחרים תקינים) כרגע אני במצב שיש מחשב אחד שמחובר לרשת דרך חייגן וראוטר עם שלוש פורטים תקינים (wrt54gl עם tomato) האם יש לי דרך לשתף את כל המחשבים באינטרנט (אין לי בעיה להשאיר את המחשב שלי פתוח) ואיך? האם זה יעבוד לחיבורים אלחוטיים? ולסיום אני מבקש המלצה לראוטר חדש באזור ה300 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מפעיל את האופציה של ה DEFSERVER אבל אז אני לא מצליח לגלוש ...ואני חייב לבטל את זה... מישהו נתקל בבעיה????????

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

יש לי מחשב נייד עם תקן G ולידו מחשב נייח שאני רוצה לקנות לו מקלט תקן N. עכשיו אני רוצה לקנות נתב חדש תקן N אבל השאלה אם הוא יכול לעבוד במקביל עם מחשב תקן G ומחשב תקן N. וגם אם כן מה תהיה בדיוק הקליטה בתקן G? כמו נתב G רגיל כלומר קליטה גרועה או שהוא יספק לתקן G את המקסימום קליטה שיכולה להיות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הי כולם, יש לי ראוטר מסוג D-Link DSL224. יש לי בנוסף גם יחידה של Google wifi שמחוברת אליו ועוד אחת רחוקה. עוד מלפני שחיברתי את הGoogle Wifi הראוטר זייף. 2 המחשבים בבית מחוברים אליו רק ב wifi ולא בחיבור קווי, ומידי פעם הם מראים סימן שהם איבדו את הרשת. הבעייה נפתרת רק אחרי שאני מבצע ריסטארט לראוטר עצמו. השאלה היא האם הראוטר דפוק או משהו אחר. ואם כן, איזה ראוטר כדאי לי לבחור? יש לי בבית חיבור של בזק 100 מגה, ולעת עתה לא מתוכננת פריסת סיבים באיזור שלי. | פרופיל | שלח הודעה |חפש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לPRO, לא משנה מה אני עושה, אני לא יכול לקבל Ident.... מה עושים? :-/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני מתכנן לקנות נייד, ולכן חשבתי על רשת אלחוטית בבית. אני לא מתמצא בחומרת תקשורת אלחוטית אז מה המחיר לנתב אלחוטי אמין ממוצע (ממוצע = תקן G אני מניח..?)? כרטיס רשת יש במחשב. האם צריך התאמה כלשהי למודם? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לעשות ? כלומר מה אני צריך לעדכן במחשב. הרשת היא קווית, לא אלחוטית. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by chandler,

היום בבוקר היה ניתוק והראוטר הפסיק להגיב אז החלטתי (בגלל שלא היה לי למי אפילו להתקשר כי היום שבת) לשחזר הגדרות לDEFAULT אבל בהגדרת הWIFI כשמשנים שם ומגדירים CLIENTS ומדינה וכו' (ואיפה שגם יש את השורה הזו עם הCHECKBOX של הBEZEQ FREE) כשאני מנסה לשנות שם ולעשות ENABLE WIRELESS זה לא נותן לי לעשות APPLY כי זה רושם לי "MAX CLIENTS "5" SHOULD BE BETWEEN 0 AND 1" , זה משהו חדש שלא נתקלתי בו אף פעם וכבר יש לי את הראוטר הזה משהו כמו 4-5 שנים, עשיתי מספר שחזורים של הגדרות יצרן ואף פעם לא קפצה לי הודעה כזו כשהגדרתי, העניין הוא שבCLIENTS רשום שם 0 בכלל, המקום היחיד שרשום שם 5 זה בשורה של הBEZEQ FREE ואני בכלל עשיתי לזה DISABLE (הורדתי את הV מהצ'קבוקס של הENABLED דרך השיטה הזו ע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by liores121,

לפני כמה ימים רכשתי מנוי + נתב בימים האלה הם משגעים אותי שהם לא מצליחים למצוא את התיבה והמיקום שלה מסרתי להם כבר כתובת שהם לא מוצאים במערכת, מס' טלפון שטוענים שלא פעיל ומס' תיבה עם 2 ספרות והם דורשים בין 5-6 ספרות. כרגע אני תקוע עם נתב ובלי אינטרנט מחובר לא יודע מה לעשות ואיך להתחבר אליהם. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by בניה פרץ,

אז המצב הוא כזה: הייתי מחובר בVDSL בדירה הקודמת, יש לי מודם HG610 הזמנתי טכנאי שיחבר את האינטרנט בדירה החדשה שיגיע רק בעוד כשבוע. בינתים חיברתי את המודם שלי לשקע בזק בדירה החדשה והוא הצליח להסתנכרן בADSL2+ לכאורה, אך הוא לא מצליח לחייג לאינטרנט המודם כרגע מוגדר עם ההגדרות חיבור לVDSL. אז קודם כל, יש מצב שיש סינכרון אבל אי אפשר לחייג ? (כי הקו מנותק או משהו) או שזה כנראה רק משהו בהגדרות החיבור של המודם ואני צריך לשחק עם זה תודה!

12. Started by dw,

היי, אני מנסה להתקין את החתיכת היסטוריה הזאת על המחשב שלי ( P4 2.8, WinXP Pro) וזה פשוט מסרב לעבוד. אני מתקין את המודם בשביל לשלוח פקסים... התקנתי את הדרייבר והכל נראה בסדר אבל הוא לא מצליח למצוא צליל חיוג... אולי אני שוכח משו: על המודם הזה יש 2 כניסות. על אחת כתוב LINE ועל השניה יש מן ציור כזה: --- |___| (כן אני צייר גרוע) ניסיתי לחבר לכל אחת מהכניסות ואז ניסיתי את ה- dialer של הוינדוס והוא מסרב לעבוד. למי הפיתרונים? נ.ב. גירסת הדרייבר שהתקנתי, האחרונה שמצאתי: V543067XP תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום יש לי היום אינטרנט במהירות 15 מגה מבזק ובזק ביןלאומי. המחיר שאני משלם זה 100 ש"ח לחודש בבאנדל שעשיתי דרך בזק. המחיר כולל ראוטר (כן,כן אני יודע שאני מפגר שקניתי מהם מודם בתשלומים חיוב-זיכוי). אני בחבילה הזאת בערך 4 חודשים יש לי לאיפה להוריד את המחיר? או שזה המצב בשוק?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by As-21,

יש לי רשת 1 GIGABIT בבית עם סוויץ' לא מנוהל. רציתי לשמוע את המלצתכם לראוטר אלחוטי עד 500 שקל. תודה אשמח לשמוע את הצעותיכם יום טוב וסוף שבוע טוב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם , יש לי 2 בעיות - נפילה מסנכרון ולאגים במשחקי רשת . יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl , ראוטר Rotal rta 1025w . אז ככה נתחיל מהבעיה הראשונה, אני גולש באינטרנט רגיל לפתע הנורה של הPPP נכבאת ואני לא צריך לגעת בכלום ואחרי בערך 30 שניות היא נדלקת מחדש והאינטרנט חוזר.לפי הנתונים בDsl line זה מוזר שיש לי נפילות מסנכרון לכן אני צריך עזרה . הבעיה השניה , הלאגים, קוראת לי בכמה משחקי רשת (שרתים שונים) והיא קוראת כל היום חוץ מבלילה (אין עומס) . לא יודע אם זה קשור אבל החדר שלי נמצא ליד החדר ממד , קיר אחד מהחדר שלי זה קיר ממד . דיברתי עם התמיכה של בזק והם בדקו לי את הקו ואמרו שהוא תקין. הבעיות האלה כבר קורות הרבה זמן וניסיתי כל מה שאני יכול ולא עזר כלום . הנתונים ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כמו שכתוב בכותרת-- 1)כתובת של שרת זמן (אם אפשר אחד שלא מתבלבל עם שעון קיץ וחורף) 2)האם מקובל\כדאי להשאיר את הראוטר דלוק 24\7? 3)כיצד להשתמש בפונקציית IP סטטי? 4) הגדרות FIREWALL? 5) האם אפשר לגשת איכשהו דרך האינטרנט אל הLAN? (שיתוף וכו')

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by xrobi,

שלום חברים .. קניתי מאיביי כרטיס רשת אלחוטי פנימי לנייד דגם INTEL 5300 MINI PCIE יש לי מחשב נייד דגם DV6680EJ עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3965 אני בא בכיף שלי לחבר למחשב ומדליק אותו ופתאום מופיע הודעה לפני שהווינדוס עולה 104-Unsupported wireless network device detected כניראה שהבעיה קשורה לביוס של המחשב מישהו יודע איך פותרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ההוט בוקס שלי מוגדר כנתב אבל כיביתי את האלחוטי. יש לי חבילה של 30 מגה, אם אני מתחבר באמצעות כבל להוטבוקס אני מקבל את המהירות המקסימיאלית ואם אני מתחבר באמצעות כבל לראוטר אני מקבל רק כ-10 מגה. עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה וזה לא עזר. אני מחובר דרך הוטנט בחיבור ישיר. יש רעיון מה צריך להגדיר כדי לקבל את המהירות המקסימאלית? אני ממש לא רוצה אגב להפוך את ההוטבוקס למודם אז יש פיתרון אחר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. איך אני חוסם חברה/אתר/איש פרטי ששולחים לי מיילים בדואר של וואלה?(תמונה בפנים) שולחים לי ביום איזה 10 מיליים ואין לי מושג מי אלה אני רוצה לחסום אותם שלא יוכלו לשלוח לי עוד מיליים איך לעזעזל אני עושה את זה? http://img338.imageshack.us/img338/6843/29748131pj6.jpg

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by The_overclocker,

קראתי חדשות בוואלה וראיתי מודעה קטנה נכנסתי וקראתי על הדבר הזה, http://go.walla.co.il/pikok_1/index2.html זה באמת עובד ?, זאת אומרת אפשר לעשות רשת על חשמל ? שמעתי לאחרונה שהיו בעיות עם זה ו איך זה בכלל עובד ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Cheif,

מי שרוצה נתב קווי של LINKSYS בתוספת AP של LINKSYS שניתן להתקין עליו DD_WRT, מוזמן להיכנס לחנות של NEWEGG בארה"ב ולהזמין לו את הצמד BEFSR41 ו-WAP54 (שניהם מחודשים) במחיר של $35 (כ-130 שקל לפני משלוח). http://www.newegg.com/Special/ShellShocker.aspx?nm_mc=EMC-SD112010&cm_mmc=EMC-SD112010-_-SD110910-_-item-_-singleitem

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. למי יש מידע על הפרוייקט הזה ? מה נעשה במסגרת הפרוייקט והיכן "חוות החיות" הזו נמצאת ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היום הייתה לנו מתכונת ועשיתי אותה ככה ככה... האם הVLAN שעשיתי הוא בסדר?,מדובר על 4 מחלקות+מחלקה אחת נוספה עם ה2 מחשבים שמחוברים לAP ככה שבסך הכל 5. תמונה למטה ואם מישהו רוצה ממש לעזור לי ולבדוק את העבודה שעשיתי מה טוב,הנה הלינק להורדה http://f2h.nana10.co.il/bekznys2pwn1# כמובן שהתוכנה שאיתה פותחים את השמירה הוא PAKET TRACER של סיסקו. ***אם זה יותר מתאים לרשתות תעבירו לשמה. תודות. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני לקוח שלהם וכל שבוע יש איזו שהיא בעיה איתם היום לפני כמה שעות וכמו שאיש התמיכה אמר לי "החיבור לחו''ל התנתק" עכשיו אני לא יכול לבקר באתרים בחו''ל ואני לא יכול להשתמש ב ICQ או במירק! אז נראה שאני אחליף אותם! יש לי חיבור כבלים אז במי לבחור?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by asi1998,

כרגע אני עם 5 מגה ורוצה להגדיל, מה המקסימום ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים