רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה חבילת GAMER של 013 התחילה לעשות בעיות. אני מתקרב לסיום התחייבות, יש המלצות לאן לעבור ? אני מעוניין בחבילה דומה, אך עובדת זה תרייסים לשרתי WoW ב אירופה. ניתן לראות שפינג עולה ל 600mms עוד בשרתי החברה (6). Trace : 62.67.45.50 [ 62.67.45.50 ] ------------------------------------------------------------------------------------------------------ local -> IP= 10.0.0.17 my-PC TTL= 1 IP= 10.0.0.138 17 ms login.modem TTL= 2 IP= 212.143.205.181 28 ms lo0.rb1.hfa.nv.net.il TTL= 3 IP= 212.143.199.254 27 ms vl202.coresw2.hfa.nv.net.il TTL= 4 IP= 212.143.8.209 29 ms gi1-1-0.gw1.h…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי,קניתי מודם סלולרי דרך סלקום ויש איתו מלא בעיות. 1.לפעמים הוא מתחבר אחרי שניה ולפעמים אחרי 5 דקות. 2.הגלישה לפעמים איטית מ א ו ד. 3.לפעמים סתם פתאןם אין אינטרנט,במקרה הטוב אחרי רענן זה חוזר ובמקרה הרע זה פשוט לא חוזר וצריך לנתק ולחבר. יש מה לעשות?90 אחוז מהזמן זה עובד סביר אבל ב10 אחוז האחרים זה מגיע למצב שאני עוד שניה שובר את זה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היום אחרי שפירמטתי את המחשב נמחקה החומרה שהייתה לי במחשב הנייד של הנתב שמימנו הייתי מתחבר לאינטרנט מרשתות אחרות באזור עכשיו אני לא יודע מה לעשותאיך להתחבר חזרה? אם זה יעזור הנתב הואא של atheroes אאם מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז ככה: זה מה שאני מקבל כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב שלי. המחשב מחובר להאב שמחובר לראוטר שמחובר למודם OK? יש לציין שכל שאהר המחשבים ברשת עובדים בצורה תקינה. החלפתי כבל ובדקתי בעזרת מחשב אחר והכבל מתחבר ללא שום בעיות כך שהבעיה במחשב ולא בתשתית! עדכנתי לדרייבר האחרון באתר. לא עזר ניסיתי איפוס של הכרטיס רשת: התחל > הפעלה> netsh W>R>F>R גם לא עזר איפסתי את הביוס + פריקת חשמל סטטי. גם לא עזר הייתי כבר בטוח שהחיבור שמולחם ללוח לא תקין אבל!?!? הכנסת מתאם USB שהופך LAN וגם הוא לא עובד ומראה את אותה התוצאה כך שהביעה היא כניראה במערכת ההפעלה!!!! לא? אחרת הוא היה אמור לעבוד יופי. מה עלי לעשות עכשיו? יש דרך לאפס את כל הגדרות הרשת במחשב? או משהו …
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
החדר שלי בצביעה ושמתי את המודם על הרצפה פתאום האינטרנט נהיה איטי יותר ברמה של 290MS פינג לאתר וואלה וכשהוא על השולחן זה 15 השאלה המענינית היא האם הרצפה מפריעה לעיבוד אותות במודם? לא מצאתי על העניין שום מידע באינטרנט.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש דרך המכשיר הסלולרי שלי בתור מודם. רציתי לדעת האם אני יכול לחלק את הגלישה באינטרנט מהמכשיר הסלולרי ל 2 מחשבים (אני גר עם שותף, וסתם רצינו לדעת אם ניתן לגלוש ממכשיר אחד דרך ל2 הלפטופים שלנו ע"י חיבור USB כלשהו). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל וידאו שאני רואה באתרים MAKO SPORT5 ועוד כל מיני אתרים ישראלים פשוט נתקע, שומעים את הקול רק והתמונה תקועה. זה לא רק מהיום זה תקופה ארוכה ככה, ביוטיוב אין את הבעיה הזאת לרוב חלק שם. מה זה יכול להיות זה בלתי נסבל.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין "לשדרג" קצת את המודם הישן והמעלה אבק שלו לראוטר כדי שיוכל להיפטר מהכבלים ולבנות רשת אלחוטית ולקבל אורחים אלחוטיים שבאים אליו. הוא ביקש שאני אעזור לו למצוא ראוטר פשוט וזול עד למחיר של 250 ש"ח עם נסיון לכמה שפחות (תפרנים ). הרצתי קצת בזאפ ומצאתי מספר אפשרויות- כרגע מצאתי בזאפ את המוצר הנ"ל כמתאים ביותר-http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=718012 אך, עקב כך שאין לי נסיון וידע בתחום הראוטרים ורשתות אשמח לעזרה והמלצה ממכם לראוטר טוב,פשוט , אמין וזול. אפשר להזמין מהאינטרנט מחנויות בארץ כך שזה לא מהווה בעיה במגוון. המון תודה רבה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לי לעבור לאורנג' + NGN, אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הי כולם, פתאום יש לי בעיה להתחבר לרשת מהמחשב הביתי שמחובר בכבל (מהנייד אין בעיה) ומריץ חלונות XP SP3. חיברתי גם את הנייד בכבל לנתב - עבד מצויין. הבעיה מתבטאת בירידה דרסטית במהירות חיבור - עד כדי דפים שלא עולים בכלל, ובדיקת קצב הורדה מהאתר של בזק בינלאומי שמגיעה לעשרות ביטים לשנייה. גם ניסיון התחברות לנתב עצמו (10.0.0.138) איטי מאוד, נכשל במספר דפים ובלתי אפשרי לעבודה (כשגיליתי שהנייד מתחבר, הבנתי שזו הייתה בדיקה מיותרת) בנתיים ניסיתי מספר דברים - שלא הועילו: שחזור מחשב לנקודה לפני שהבעיה התחילה (חשדתי בעידכון חלונות אחרון). בדיקה בפירוול (סיגייט) - אין תקשורת יוצאת או נכנסת אינטנסיבית שמונעת מהשאר לעבוד. יש קצת תקשורות נכנסות שנחסמות ע"י הפירוול - בכלל של block_all…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
עשיתי סיסמא לראוטר הבעיה היא שכשאני נכנס למחשב השני אני צריך להקיש כל פעם את הסיסמא.. איך לשנות את זה שהסיסמא תישמר?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כרגע אני ב HOT אני רוצה לעבור ל NGN
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
"חברת החשמל תחל בניסוי שירות "סיבים עד הבית" במהירות מאה מגהביט לשניה סימטרי בקרית שמונה. כך אישר הבוקר שר התקשורת משה כחלון בביקורו בחברה. במקביל, תגיש חברת החשמל למשרד התקשורת בקשה לרישיון שיאפשר לה אספקת שירותי תמסורת, רשת גישה אופטית (FTTH) ורשת גישה סלולרית (RAN) לספקיות האינטרנט " http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3820326,00.html יש לחברת החשמל יכולת לספק מהירות כזאת אם וכאשר יצטרפו אליה בעתיד המון אנשים?
-
- 34 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האינטרנט שלי גולש סבבה בלי היתנתקויות שאני משתמש בו אבל כשאני לא גולש בו אז הוא מתנתק לי וזה הורג אותי. אני מוריד משהו , הולך ל10דקות , חוזר והאינטרנט מנותק! אני לא יודע למה זה ואיך לתקן את זה , מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היום יש לי רשת (קווית בלבד) שנראית כך: מודם HOT מחובר לSWITCH 10/100 ל SWITCH מחובר נתב קווי 10/100 ובנוסף שני מחשבים (כלומר אני מקבל מהוט 3 כתובות IP) לנתב מחוברים 4 מחשבים. אני רוצה להפוך את הרשת לרשת GIGABIT : 1. איזה SWITCH לא יקר מומלץ? (אם אפשר מזיגזג) 2. המלצה לכרטיס רשת GIGABIT (אם אפשר מזיגזג) 3. האם הכבלים של CAT 5E מספיקים? 4. יש לי כבל אחד באורך 15 מטר ויש לו מאריך (קופסת נקבה/נקבה) שאליו מחובר עוד כבל של מטר - האם זה יהיה בעייתי? (שניהם CAT 5E) 5. האם יש בעייה אם זה שהנתב הוא רק 10/100 ? או האם אני אאלץ לחבר את כל המחשבים לSWITCH ? (כלומר איך אני שומר על הקןנפיגורצייה שאני אקבל מספר כתובות IP מהוט אבל שהרשת הפנימית תהיה 1G?) [לשני מחשבים יש שני כרטיסי רשת כל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן אני שם לב שאתרים מסויימים נטענים סופר מהר וכשאני עושה להם פינג אז הם מקבל תוצאה של 15MS מה קורה פה בדיוק? זה סוג של סופר תעדוף מה שלא נשמע לי הגיוני כי יש מגבלת מרחק או שהם פשוט עושים mirror ישראלי לאתרים פופולאריים? בין האתרים יש את amd,nvidia,gamespy,ign אבל דווקא למשל את gamespot אין וזה מכעיס כי הוא האתר הכי טוב בתחום לדעתי מישהו יכול להסביר לי את התופעה בבקשה? ולאיזה עוד אתרים יש פינג נמוך אצליהם חוץ מאלה שציינתי? תודה
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים במהירות 5MB (אולי בעתיד אשדרג), הבית שלי בנוי מ3 קומות ללא ממ"ד כאשר הנתב נמצא בקומה העליונה ביותר ואני מתכוון לחבר אליו מחשב אחד בLAN ו2 מחשבים בWLAN. רוב הגלישה ה"כבדה" (הורדת קבצים, אימיול וכ"ו) מתבצעת מהמחשב המחובר דרך הLAN. אני מתלבט בין שני דגמים D-Link DIR-655 ו D-Link DIR-615 (אני יודע שההבדל הכספי בינהם משמעותי) השאלה שלי היא האם כדי שתהיה לי קליטה טובה בכל הבית אני חייב את ה655 או שאני יכול להסתפק ב615?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור בתוך רשת קיימת מחשב שישמש חיבור מהיר לשרת. כלומר כל המחשבים ברשת מחוברים כיום ברשת ב-1GBIT, ואני מעוניין לבחור מחשב אחד שיהיה מסוגל להתחבר לשרת במהירות גבוהה משמעותית (בסגנון 10GBIT), אשמח לדעת מה אני צריך לעשות כדי להתקין כזה דבר, מה לקנות וכ"ו...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני טכנאי מחשבים... חדש יחסית בתחום האינטרנט ה"מהיר" (10Mb+) - אחרי שנה בדרום אמריקה, שם זה עוד בגדר חלום... יצא לי להתעסק עם הראוטר הנ"ל, לאחר תלונות על "קצב הורדה איטי" מצד הלקוח. מבדיקה ראשונית התברר שה- Negotiating היה מוגדר באופן לקוי בכרטיס הרשת (קווי). לאחר שינוי, השתנה הקצב, עפ"י האתר Speedtest.net ובאתר בזק מ- 6-7Mb ל- 10Mb - עד כאן יופי! רק שקצב ההורדה, מכל אתר שהוא - כולל הסרברים לבדיקת מהירויות הורדה בישראל - לא עולה על 8Mb - ולרוב הוא אף נמוך מזה. נכנסתי לאתר בזק, הורדתי ועידכנתי קושחה ל- v3103q2_a2pb021g (העתקתי את השם מהקובץ באתר בזק - אני לא מול הראוטר כרגע). אין שינוי (פרט לתלונות "חדשות" על ניתוקים תכופים מהמחשבים המחוברים אל-חוטית). מיותר לציין שב…
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני שם לב שבתקופה האחרונה שבבוקר (7:00) אני יכול להוריד במלוא רוחב הפס 1.2MB ובערב (21:00) אני זוחל על 40-100KB על אותם טורנטים יש לי NGN יכול להיות שעושים THROTTLING בשעות מסוימות ?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכלום.. היום הורדתי קובץ ששוקל 800 מ3 בצהריים עד עכשיו ההורדה היתה מאוד איטיה פתאום עכשיו ההורדה רצה פי 3 מהר יותר.. איך זה יכול להיות??
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית, אני לא יודע אם אני צריך ללכת על נתב מתקן N או שמספיק לי ללכת על נתב מתקן G... בבית יש לי שני חדרים אחד מעל השני (זה כמו גלריה), והסלון בצד. הנתב ישב בחדר העליון ובסלון יש לי מחשב HTPC אותו אני רוצה לחבר לרשת... המרחק מהמחש לנתב הוא בערך 6 מטרים, ויש קיר שמפריד בינהם וכמובן הנתב גבוה מהמחשב בערך מטר וחצי. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
באתר NetCHEIF מתבצעות הערב ולמשך של מספר שעות עבודות תחזוקה ושדרוג. לכן יתכנו פה ושם שיבושים בגישה לאתר ולתכניו. אני אפרסם הודעה מסודרת לאחר תום העבודות. תודה על ההבנה והסבלנות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי פה לפני מס' ימים שהיו בעיות בגישות לאתרים... גם לי קרה שהכנסתי כתובת וישר הוצגה שגיאה ואחרי מספר רב של REFRESHים האתר עלה.. מה שכן בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות עם המסנג'ר.. הוא מאבד את החיבור הרבה פעמים ומציג את השגיאה: 80072eff אני היחידי?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-