עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי שרת VPN מUK כשאני מתחבר דרכו כל התוכנות פתאום מתחברות וכל האתרים עולים בלי בעיה איך שאני מתנתק הכל חוזר להיות כמו שהיה כל התוכנות מתנתקות וחלק מהאתרים לא עולים זה עולה אבל מלא אתרים אחרים לא עולים. עשיתי סריקת וירוסים והכל. מה הבעיה יכולה להיות? עריכה: לא משנה עשיתי התחברות מחדש והכל חזר לעבוד. מוזר מה זה היה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  2. יש לי תשתית קוית בכל הבית ודרוש לחבר שלוש עמדות. - רציתי לדעת איזה נתב+מודם הכי כדאי לקנות? - שמתי לב שרוב הנתבים כוללים אפשרות אלחוטית, האם כדאי לי לקנות נתב כזה (בגלל המבחר) או שעדיף עדיין לחפש נתב+מודם חוטי? תודה TANGUSH

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. עריכה: הבעיה נפתרה, נא לראות למטה את הפתרון. כל מי שמכם משתמש ב-ZONEALARM או KASPERSKY ANTIVIRUS ובמקרה גם משתמש בתוסף DOWNLOADHELPER לפיירפוקס, כנראה יתקל בבעיה הזו ===================================== אתם רוצים להגיד לי שלבזק בינלאומי יש בעיה ספציפית עם הקשר לשרתים של יוטיוב????? אני לא יודע אם זה קשור - אבל במשך כבר יותר משנה לדעתי - לפעמים קורה שיוטיוב פשוט "נתקע" -- כלומר - יכול להיות שבמשך זמן רצוף וארוך הוא יעבוד חלק (יוריד סרטונים מהר, אפילו במקביל וכו'), וגם HD אני אראה בלי בעיה, אבל אז פתאום מגיע "קיפאון" -- ואפילו העמודים עצמם לא טוענים (בלי שום קשר לסרטון). דהיינו אני יכול לפתוח עוד ועוד טאבים שיטענו כתובת ביוטיוב - ואני לא אראה כלום על המסך, אין שום RESPONSE…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  4. מישהוא פרץ לי למחשב ? :s05:

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. Started by EagleXDR,

טוב, אז קיבלתי את המודם הזה, שהחליף אסוס שדווקא הייתי די מרוצה ממנו, אבל הציעו חינם וdlink נשמע לי הגיוני. לצערי הרב, מהרגע שקיבלתי אותו נתקלתי רק בבעיות. קודם כל, מהרגע הראשון חלה תופעה מוזרה שמצריכה ניסיונות חוזרים ונשנים, רפרשים כדי לפתוח אתר, כנל לאימייל ולכל שאר הדברים. בנוסף, לדפים לוקח מדי פעם שעות להטען ובסוף לפעמים לא נטענים או נטענים עם גרפיקה חסרה. החלטתי לנסות להפעיל אותו מחדש, ובאותה הזדמנות החלפתי פילטר, סתם בשביל מזל טוב. מסתבר שזאת הייתה טעות יוצאת דופן. איבדתי חיבור לאינטרנט במחשב שמחובר בחיבור קווי - DHCP או לא, הוא מקבל IP אך אין שום גישה. בצורה חשודה, במחשב נייד בחיבור אלחוטי, יש אינטרנט, והאייפי שאני מקבל הוא האייפי החיצוני ואין gateway. ניסיתי…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. שלום לכולם, מחשב (לא שלי) שמחובר לADSL ולבזק בינלאומי. הורדתי אימיול, פתחתי את הפורטים כנדרש גם בראווטר וגם בחומת האש של וינדוס. מופיע לי "מזהה גבוה", אך בבדיקת הפורטים שמתבצעת ע"י אימיול יש לי X אדום ומתקבלת הודעה שלא נוצר קשר וכ'. בזק בינלאומי טוענים שהם לא חוסמים פורטים, אין תוכנת חומת אש נוספת במחשב (מלבד המקורית). האם יש לכם כיוון לפיתרון הבעיה? תודה מראש, גיא.

7. Started by rhmkr,

היי אנחנו רוצים לחדש את האתר אינטרנט של החברה ואנחנו מחפשים מישהו שיעצב לנו משהו מעניין שיאפשר גם לשנות את האתר בעצמנו וגם חשבנו לעשות חנות קטנה למוצרים יש לנו מעצבת גרפית וגרפיקה למוצרים ואנחנו מחפשים מישהו שישלים את כל זה ויעצב לנו משהו מעניין עיצוב עם פונטים יפים והרבה גרפיקה למשל אם אפשר ליצור קשר דרך כאן ולהמליץ על מעצב אתר שיכול ליצור משהו מעניין יום יפה וביי ביי

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. השאלה בכותרת

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  9. שלום חברים, יש ברשותי כרגע היום פעיל רוואטר אלחוטי של 3COM מסוג OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router הוא מחובר למודם ADSL של בזק והכל עבוד מצויין. בנוסף יש לי עוד רווטאר זהה לחלוטין של 3COM שאני רוצה להפוך אותו לנוקדת חיבור קווית אשר יהיה מחובר אלחוטי לרוואטר הראשון. (אני מדגיש הרוואטר האלחוטי של 3COM השני יספק אינרטנט דרך אחד מארבעת הפורטים של הרוואטר לממיר של YES ולא בצורה אלחוטית) איך עושים זאת ? אני שובר הראש איך עושים את זה !!! http://adsl.aruba.it/manuali/3comOCWireless.pdf

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הטפולוגייה של הרשת שלי היא נורא פשוטה: אינטרנט>>נתב>> 2 מחשבים. אז אני מבין שאני צריך לקנות SWITCH שבעצם יתחבר אחרי הנתב ויחבר את שתי המחשבים והוא עצמו יתחבר לנתב. השימוש שלי לדבר כזה הוא מפני שמידי פעם יוצא לי להעביר קבצים של כמה גיגות טובות ועם 100MBIT זה לוקח דיי הרבה זמן. לגביי הכבלים שיש לי הארוך מבינהם הוא 20 מטר ככה שמבחינת הכבל אני יודע שזה יהיה תקין. שאלתי היא כזו איזה Switch אתם ממליצים לי? ברשותי נתב של Edimax BR6204WG וראיתי Switch של Edimax סביבות ה260 ככה שזה מחיר טוב בשבילי , אני מחפש משהו טוב סביבות ה250-300 יציב,טוב, ושאני יוכל לחבר אליו 3 מחשבים. האם בגלל תאימות כדאי לי לקחת את הSWITCH שלהם? האם הSwitch הנ"ל יספיק לי? אם לא יש עוד כמה ב…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by House M.D.,

יש לי ראוטר שנמצא בממ"ד. מחוץ לממ"ד האינטרנט עובד בסדר גמור. במחשב הנייד שבו יש את כרטיס הרשת האלחוטי,יש את הדרייבר שלו ושם יש כמה נתונים על החיבור האלחוטי , ביניהם נתון שנקרא noise (רעש) מחוץ לממ"ד הנתון הזה עומד על 1-3% , אבל בתוך הממ"ד זה פתאום מזנק ל 70% ואפילו יותר הגלישה בתוך הממ"ד לא נפגעת , אבל רציתי לשאול מה זה אומר הנתון הזה ולמה דווקא קרוב לראוטר יש יותר רעש בחיבור מאשר רחוק מהראוטר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by koz145,

אני צריך שמישהו יסביר לי איך לפתוח את הפורט 39366 בראוטר AMBIT U10C019 אם אפשר מדריך בעברית בבקשה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. היי יש לי ראוטר חדש יחסית של LINKSYS מדגם WRT54GL , זה נורא מציק העניין של פתיחת פורטים בראוטר כי לא מצאתי דרך לגרום לכך שהראוטר "ישמור" כתובת איפי לכל מחשב.. ברגע ש2 מחשבים נכבים אז מי שנדלק ראשון לוקח את הכתובת של השני , או אם הראוטר כבה אז מי שמתחבר ראשון לראוטר מקבל כתובת ראשון.. בראוטר הקודם שלי , של SWEEX שלדעתי היה הרבה יותר נחות מזה של LINKSYS , היה אפשר להגדיר לכל מחשב כתובת IP משלו בטווח המוגדר (נניח מ100 ל-150) לפי כתובת הMAC שלו, ככה שהIP הקבוע נשמר לכל מחשב. אפשר לעשות משהו דומה גם לראוטר WRT54GL ? תודה ולילה טוב

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by ggg123,

ברשותי מדפסת HP Photosmart C5283. לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי לווינדוס 7 , גרסת 64 ביט ואני רוצה לשתף את המדפסת ברשת. הגדרתי שיתוף ואת שם המדפסת ברשת כמובן אך כאשר אני מנסה להוסיף את המדפסת במחשב אחר אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר למדפסת. יש לציין שכשהיה לי ווינדוס XP עוד לפני ששידרגתי לווינדוס 7 הצלחתי לשתף ללא כל בעיה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yp3,

יש לי מחשב שיש בו כמה כרטיסי רשת וכל כרטיס מוגדר לחיבור אינטרנט אחר ברצוני לדעת כיצד אפשר להגדיר דרך איזה חיבור המחשב יגלוש באינטרנט? איך אפשר להגדיר בחיוג VPN שיחייג דרך כרטיס רשת מסויים? האם זה משנה אם כל הכרטיסי רשת הם באותו תווך כתובות? תודה

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  16. התקנתי לפני שבועים ראוטר אלחוטי של "אדימקס" אחרי ההתקנה שמתי לב שיש אתרים שהוא לא נותן לי להכנס אליהם ורק אחרי הרבה ניסיונות ניתן להכנס אליהם,אתרים כמו (גוגל,ואללה,נענע,מאקו),אחרי שאני מוציא את הרואטר מהחשמל ומחזיר זה מסתדר,ושוב קורה אחרי כמה שעות. אני לא יודע מה לעשות,ואשמח לקבל עזרה.

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. הי עבדתי לפי כמה מדריכים שמצאתי פה, הבעיה היא שהוינדוס מבקש לי סיסמא כדי להכנס למחשב השני (זה עם וינדוס XP ) על המחשב המרכזי מותקן וינדוס 7 עם ראוטר של EDIMAX (יש לי עוד לפטופ בבית עם וינדוס7 ולא הייתה בעיה להתחבר בשיתוף איתו) נב אם זה עוזר, אני יכול לגלוש ברשת במחשב הלקוח ורואה את כל המחשבים ברשת הביתית תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lookatme91,

אהלן. קראתי היום בדה מרקר שהוט התחילו לפרוש UFI גם אצלי (באשדוד. הזכירו עוד מקומות אם מישהו מתעניין). אם אני בעיקר משתמש באינטרנט עבור משחקים וכאלה - איזו מהירות כדאי? מישהו יודע כמה מציעות הספקיות אינטרנט על המהירויות האלה? (בדה מרקר הזכירו רק אחת)

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. אמ.. עשיתי אתמול בערב פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. המחשב בכלל לא מזהה את המודם ולפני הפירמוט הכל היה בסדר.. אפשר עזרה בבקשה מה לעשות? דרך אגב יש לי מודם מוטורולה sb4200 תשתית של הוט ותוכן-012

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חיברתי שני מחשבים, האחד xp והשני vista, דרך נתב (לא אלחוטי) של dlink, לשני המחשבים יש אינטרנט, אבל הם לא מזהים אחד את השני!(גם שיתוף המדפסות לא עובד ) כיצד אפשר לסדר את הבעיה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shabis,

יש לי רשת ביתית. במחשב הרחוק מותקנת יחידה אלחוטית WISTRON ROTAL USB שנקנה בבזק. עם WIN XP עבד נפלא . לאחרונה התקנתי WIN7 והיחידה לא פועלת. אפשר לעזור בבקשה.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  22. -כותרת- מה אפשר לעשות ?? כל 30 שניות מתנתק לי האינטרנט (המנורות בראוטר נשארות דלוקות, גם כן לא מופיע הודעה של "נותק כבל רשת" אבל מתנתק המסן, האיסקיו, כל הורדה פעילה נכשלת וכל אתר אינטרנט שבדיוק נטען שולח הודעה שהשרת נותק וכד' )

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. אני הוט +בזקבינלאומי , גם לאתרים בארץ כמו צב גוסס.. עוד משהו כמוני?

• 60 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. שלום לכולם, לאחרונה השגתי את הנתב הזה ואני מנסה להתחבר דרכו (כאשר עד עכשיו התחברתי בלי נתב בכלל), ללא הצלחה. הבעיה היא מאוד בסיסית - אני אפילו לא מצליח לגרום לנתב עצמו להתחבר (לא מצליח לגרום לנורית של האינטרנט לדלוק) מילאתי את כל הנתונים בכל המסכים כמיטב ידיעתי (ויש לי קצת ניסיון בהתקנת רשת ביתית) וכלום. ניסיתי לשנות כל מיני פרמטרים ולא עוזר שום דבר. עברתי על המון הודעות בפורום ולא נתקלתי במשהו דומה. פרטים: הנתב הוא WRT54G גרסא 1.1 הקושחא היא Tomato האחרונה (1.27) החיבור הוא כבלים+נטויז'ן עם חייגן (ואני משתמש בפיירפוקס אם זה חשוב). המודם הוא של מוטורולה (אני יכול למצוא את הדגם אם זה חשוב) מערכת הפעלה: XP (בשלב זה) למי שיש ניסיון עם מערכת זהה או דומה ויכול להסביר לי מה הנת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ron1739,

שלום, נגמרה לי ההיתחייבות בנטוויז'ן על 5 מגה וחשבתי לעבור לאקספון על אותה מהירות. ורציתי לדעת מספר תשובות. 1. איך המהירות אינטרנט שלהם? שמעתי פה פעם שהאינטרנט שלהם קצת יותר איטי מהמתחרות, האם זה עדיין נכון? 2. איך הם בגישה לאתרים בחו"ל? 3. יש להם פינגים טובים במשחקי רשת? 4. איך הם בביטורנט? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים