רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט אתמול , ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, כפי שהיה מחובר לפני הפירמוט.. החיבור היה מסוג dial up connection, ויש לי את השם משתמש והסיסמא שלי. ניסיתי ליצור חיבור חדש דרך האשף של הווידנוס (XP), אבל זה לא הלך.. הוא לא נותן לי את האפשרות connect , ורשום unavailable - device missing תיארתי לעצמי שהוא לא מזהה את המודם שלי ,וצריך להתקין דרייבר למודם, אבל לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דרייבר למודם הזה.. המודם שלי הוא aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E. האם משהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייבר מתאים? והאם זה יפתור לי את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ישנה בעיה של LEASE TIME של כ--שעה ופשוט הרואטר מתנתק ולא מתחבר.. עכשיו אחד מכם ייעץ לי לעבור לקשוחה של TOMATO ועדיין זה לא פתר לי את הבעיה. מידי פעם איכשהו (לא יודע איך) הוא מצליח לעשות 7 ימים בלי לשנות את האי פי או להתנתק.. עכשיו השאלה היא איפה הבעיה נעוצה? בספק (אקספון) או תשתית (HOT) זה משגע אותי כל העניין הזה אולי איכשהו להגדיר אי פי סטטי למודם שלי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אזז ככה...אין לי ראוטר במחשב אבל יש לי כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה שבדרך ככל אני מפעיל דרך התוכנה שבא עם הכרטיס AP כדי שהנייד ימצא את הרשת האלחוטית שלי...(כמובן שהנייד במקרה הזה תלוי במחשב הראשי שלי). היום חיברתי כבל רשת מוצלב בין מחשב ראשי למחשב נייד כדי לשתף בניהם קבצים...הצלחתי...אבל אני רוצה שהנייד שלי ימשיך להתחבר אלחוטית... אבל משום מה הוא כשאני במחשב הראשי מפעיל את AP ונותן לו את החיבור החייגן (כדי שיהיה אניטרנט) הוא כל הזמן מחזיר לי הודעה LIMITED CONNECTIVITY ואני לא מסוגל לגלוש בנייד... הכרטיס הרשת האלחוטי שלי הוא של EDIMAX EW-7128G לשני המחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב יש איפי שונה 192.168.01 ולשני 192.168.0.2 הבעיה היא רק האלחוטי שנותן לי את ההודעה הזא…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרתכם, לאחרונה הקמתי רשת ביתית מבוססת 2 התקני HPNA של 2WIRE (נרכש בארה"ב ב 17$ כולל משלוח) בעזרתו האדיבה של אחי העסוק .....רצ"ב קישור להתקן - http://www.2wire.com/index.php?p=127 הרשת בנויה כך שבממ"ד מחובר מחשב נייח למודם וממנו יוצא התקן HPNA בחיבור USB אל נקודת טלפון (2 הנוריות על ההתקן דולקות - POWER+NETWORK) בסלון מחובר התקן ה HPNA השני לנק' הטלפון ובצד השני למחשב נייד שמחובר ל LCD הרשת עובדת - הצלחתי לראות סרט באורך מלא + גלישה בסלון (חלום חיי..) אבל ביומיים האחרונים הרשת מתנתקת וההודעה שמתקבלת " status:limited or no connectivity" ביצעתי REPAIR - ללא הצלחה ניתוק חיבור ה USB משני המחשבים - ללא הצלחה RESTART למחשב ללא הצלחה תופעה מוזרה נוספת שמתרחשת בשני המח…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי מנוי ב012 על מהירות 1.5 מגה ומוריד טורנטים על 190KB קבוע! והוא יחסית מוריד כבד. מה שיותר מוזר זה שאצל דוד שלי במהירות 2.5 מגה טורנטים יורדים לו בקושי על 50KB. יכול להיות ש012 מגבילים רק לחלק מהמנויים את רוחב הפס בP2P :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו מערכת ההפעלה לא עולה. בבדיקת שגיאות הווינדוז אומר לי שהדרייבר האחרון שהתקנתי תוקע את המערכת. מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הדרייבר של בזק ולמחוק אותו? או יותר טוב - מישהו יודע איך אני יכולה לפתור את המצב הזה????? כל הבלאגן התחיל בזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט עם הווינדוז 7 - אחרי שאני אצליח להחזיר את המערכת - זו תהיה הבעיה שלי. הבעיה הזאת מוכרת למישהו?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן אנשים, התקנתי היום Thunderbird על הנייד. כשאני מפעיל אותו מהרשת בבית הכל עובד מצוין והוא מתחבר בלי שום בעיות ומוריד ושולח מיילים. עם זאת, ברגע שאני מחבר אותו לרשת של האוניברסיטה (כרגע במעונות) התוכנה לא מצליחה להתחבר לשרת של גוגל. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק שלשום בירכתי "לשנה חדשה - אתגרים חדשים" ותראו מה קרה כבר היום מדובר במחשב שהיה נגוע בכמה וירוסים ונוקה ע"י Microsoft Security Essentials. לאחר מכן הוא חזר לעבודה רגילה (קודם לכן הוא לא היה זז ורק א"י סגירה ופתיחה של explorer.exe+ביטול כל תוכנות ההפעלה ב MSCONFIG<STARTUP היה אפשר לעבוד באיטיות. העניין הוא שזה מחשב של ידידה ואצלה הוא כן היה מתחבר לרשת דרך מודם+חייגן של 012 עם החגייגן הצהוב הזה ב TASKBAR. אצלי בבית הוא לא מתחבר לכלום ואני שובר את הראש מה הולך פה. בעייה: אני מוציא את אותו הכבל ואותו החיבור שעובד אצלי במחשב, מחבר לכרטיס הרשת המובנה במחשב השני הלא תקין ורואה: Limited or No Connectivity הוא מקבל כתובת APIPA-Automatic Private IP Addressing שהיא 16…
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר רשת בין מחשב נייד למחשב נייח באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ולא ע"י ראוטר אלחוטי. איך אני מגדיר את המחשבים ? במחשב הנייח יש כרטיס רשת אלחוטי, שדרכו אני רוצה לשתף את המחשב הנייד לאינטרנט במחשב הנייח.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש ספקית אינטרנט טובה בלי ניתוקים, סטרימינג טוב ופינגים טובים חשוב שגם לא תחסום P2P, כמו FTP's ו torrents אם זה חברות של פלאפונים אז עדיף אורנג' ואם זה כבלים\YES אז לא משנה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שחלק ממכם יודעים, אני משתתף השנה בתערכות CES 2010 והכנסים הנערכים סביבה (מידע מפורט כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=8). כתוצאה מכך, והחל ממחר בבוקר (2/1/2010), הנוכחות שלי במתן תשובות טכניות בפורום תהיה נמוכה מהרגיל. במקביל, ובמהלך ימי התערוכה, אנסה להביא לכם חדשות מענינות מהתערוכה והכנסים. אני אחזור לפעילות רגילה בפורום בסוף השבוע הבא.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
טוב אז ככה רכשתי את הכרטיס Intel® WiFi Link 5300 זה כרטיס רשת אלחוטי פנימי למחשב נייד, כעת לאחר שהתקנתי אותו אני מקבל שגיאה : This device cannot start ( code 10 ) לאחר הרכישה התברר לי שהכרטיס שרכשתי יכול לעבוד רק על לפטופ של חברת IBM או HP ואני עובד עם לפטופ מסוג ASUS. ניסיתי למצוא פתרון באינטרנט באתרים בינלאומיים ללא הועיל. אם מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה ויכול לעזור אני אשמח , תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בנתב של LinkSys WRT54GL עכשיו אני צריך להגדיר אותו כ LT2P. רק שאני לא יודע מה SERVER ADDRESS של LT2P של אקספון... תודה מראש על העזרה
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן חסמו אותי מאתר מסויים ואני לא יכול להיכנס אליו בכלל, אלא עם פרוקסי.. ניסיתי לכבות את הראוטר ולהדליק, למחוק את כל הקבצים הזמניים של הפיירפוקס אבל שום דבר לא עובד? איך בכלל אפשר לחסום בצורה כזאת שגם אחרי שינוי IP וגם מחיקת קבצים זמניים החסימה נשארת (לא חסימה של חשבון, חסימה של גלישה בכלל). לא נראה לי הגיוני שחסמו טווח שלם כי זה אתר ישראלי..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. כיצד טבלאת ניתוב (RIP למינהן) עובדת בנתב? האם היא אוספת ושומרות את כל דרכי הניתוב לגבי כל הרשתות ברשת האינטרנט העולמית (WAN)? (זה נראה לי קצת יותר מידי) 2. ARP משמש רק ל-LAN מקומי? כיצד הוא בונה את הטבלה? ברגע שהוא מתחבר לרשת המקומית הוא שולח Broadcast ובונה טבלה או שזה לפי בקשה ברגע שהוא יוצר קשר עם אותו מחשב ואז מוסיף לטבלה הקיימת? 3. אם יש לי IP בשביל מה אני צריך את ה-MAC? זה ניתוב שכבה 2 המתבצע רק ב-LAN מקומי או בכלל? אם חבילה נשלחת מעבר ל-LAN המקומי ל-WAN, האם יש צורך ל-Host בבקשה לכתובת ה-MAC? איך זה נעשה? קראתי כמובן את הנושאים הנ"ל ב-Wiki ובספר שיש לי, אך עדיין נותרו לי הפערים. תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אבקש אם משהו יכול להסביר לי איך להתקין ולהצפין את הנתב כי שיעבוד גם בנתב אלחוטי. הנתב בנתב קווי עובד לי טוב
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נתב EDIMAX 6204 מחובר ל-3 מחשבים נייחים בכבלים. קניתי נקודת גישה אלחוטית EDIMAX EW-7206 על מנת לאפשר חיבור המחשב הנייד לרשת הביתית באופן אלחוטי. ההוראות מסבירות איך להגדיר את נקודת הגישה כ universal repeater אבל אני חושב שאני צריך מוד עבודה אחר. מה צריך לעשות? איך אני יכול לחבר את נקודת הגישה ישירות לנתב כאשר היא מוגדרת לאותה הכתובת כמו הנתב 192.168.2.1?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חיבור מצויין 5 מגה ADSL עם בזק ואורנג. באיזור שלי אפשר להתחבר לרשת החדשה של הוט ובא לי להנות מ-16 מגה. השאלה שלי אם זה כדאי, כלומר לעבור לכבלים מ ADSL ?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר שנמאס לי מD524 הדפוק שלי, אני רוצה וצריך להתקדם הלאה (גם מבחינת האבטחה) יש את הסדרה החדשה של לינקסיס, ואת הMIMO של אדימקס על מה אתם ממליצים? אני צריך קליטה מעולה ומהירות גבוהה. אני מוכן להשקיע באנטנות חיצוניות אם צריך. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אתמול היה לי משעמם והחלטתי שמכיוון שעוד לא עשיתי אף פעם עדכון קושחה לראוטר שלי מלבד הקושחה של Linksys, הגיע הזמן ללמוד משהו חדש בתחום. אז הורדתי את הקושחה האחרונה של DD-WRT (לחפש כאן: http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database את WRT54G2). הנה המדריך שבוודאי יביא אלינו גולשים רבים מגוגל: 1) הורד את VXWorks-killer-new : WRT54G2 v1.0 ועדכן דרך עדכון הFIRMWARE של ראוטר הלינקסיס עצמו (ב192.168.1.1). 2) חכה דקה, עד שהראוטר עושה RESET. אם הוא לא עושה אחרי דקה, נצק וחבר מחדש לחשמל. 2) שים STATIS IP לכרטיס הרשת של המחשב 192.168.1.10 4) הורד מאותו עמוד למעלה את TFTP-Client for Windows 5) הורד את Micro Generic ועדכן אותה דרך TFTP אל תוך הראוטר (לא מתוך תפריט הראוטר שכבר אינ…
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של IDIMAX ורציתי לדעת מה הקוד של הראוטר כדי להיכנס אליו דרך האינטרנט כדי לשנות סיסמא בתודה מראש רזיאל
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר SIEMENS של בזק והוא עושה ים של בעיות... אמרו לי שאני יכול להגיע לחנות ויחליפו לי אותו לדגם אחר.. יש איזשהו דגם טוב שכדאי לקחת פרט ל DLINK? אני יודע שהראוטרים של בזק לא הכי טובים, אבל עדיין אני רוצה לנסות עוד דגם שלהם...
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 מחשבים לאינטרנט ובשביל זה אני צריך סוויצ'.. על איזה אתם ממליצים ואיפה אפשר לקנות? תודה רבה..!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי בנוסף לwrt54gl שלי את dlink 2650u מבזק(כשעברתי תשתית). חשבתי להשתמש בwrt54gl כ- Repeater bridge שיגביר את האות של הראוטר מבזק - עשיתי זאת באחד המחשבים בבית(שצריך אות חזק - הוא מזרים סרטים) וחיברתי את המחשב בכבל רשת לWRT.. עכשיו, השאלה שלי - האם למרות שהמחשב מחובר בכבל רשת לראוטר , האות עדיין מוגבר? למרות שהוא לא קולט את האות המחודש בWiFi? ולמרות שהגדרת את הvirtual wireless network שלא תשדר - הראוטר עדיין משדר וניתן להתחבר אליו! מדוע? אני משתמש בfirmware של DD-WRT 2.4 - - תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחילו להיות לי בעיות חיבור עם הראוטר של אדימקס. החיבור דרך הראוטר נהפך לאיטי מאוד, בקושי מוריד, ולא טוען חצי מהאתרים. כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב האינטרנט פועל במהירות גבוה מאוד [12 מגה]. ניסיתי לאפס את כל ההגדרות של הראוטר, זה לא עזר. האם יש פתרון או שצריך להחליף את הראוטר? אם כן, איזה ראוטר [כולל אלחוטי] כדאי לרכוש? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-