רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אחרי הרבה זמן סוף סוף הצלחתי להגדיל את טווח הרשת האלחוטית שלי עם 2 ראוטרים מהדגם הנ"ל (אחד מהם משמש ראוטר והשני רפיטר) אני רוצה לחבר את הXBOX לרשת שלי (חסכתי את ה400 שקל של המתאם האלחוטי לXBOX).. לפני הרפיטר שמתי את הערוץ של הWI-FI על הbest.. יש אפשרות שזה יבחר אוטומטית את הערוץ שבו הרשת תפעל הכי טוב... ואז קצה הטווח של הרשת היה בדיוק על הXBOX עכשיו כשיש רפיטר אני צריך להגדיר אותם על אותו ערוץ וההגיון אומר שאם אני אסמן את בשניהם את תיבת הbest זה לא יהיה באותו ערוץ כי הם יפריעו אחד לשני.. הבעיה היא שעכשיו הטווח ממש התקצר עם הערוץ שאני הגדרתי ואז אני לא יכול לחבר חוטית את הרפיטר לXBOX.. איך אני בודק מה הערוץ הכי טוב.. כדי שזה יוכל להגיע כמו קודם לXBOX רק שבמקום מתאם רשת לXB…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה, בכל פעם שאני מתחיל להוריד קובץ הוא מתחיל במהירות גבוהה יורד לאט במהירות ואז נעצר במהירות מסוימת ומפסיק להוריד. (ההורדה כאילו נמשכת והמהירות יורדת לאט לאט אבל הנפח לא משתנה והזמן לסיום הורדה עולה). חשבתי בהתחלה שזו בעיה של תוכנה והתקנתי את המחשב מחדש עם דיסק קשיח אחר והבעיה נמשכת. כמ כן הבעיה מופיעה בכל הדפדנים אקספולרר, פירפוקס וכרום. מה עושים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי מודם אלחוטי מבזל של DLINK הרשת האלחוטית שלי היא ללא הגנה אבל יש לי מאק אדרס פילטר מאחורי המודם יש כפתור לביטול האלחוטי ולהפעלתו שוב שאני מבטל ומדליק את האלחוטי המחשבים לא מצליחים להתחבר אלחוטית למודם רק עד שאני מוציא ומכניס את כתובת המאק שלהם מהפילטר הם מתחברים מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 3 מחשבים שאני רוצה שלכולם תהיה גישה לאינטרנט במקביל, עדיף שלא יהיו תלויים בזה שאחד יהיה דלוק למחשבים כרגע אין רשת אלחוטית, אשמח אם תמליצו לי על הרכיבים שצריך לקנות על מנת לעשות רשת טובה איזה כרטיסי רשת? האם האנטנה היא רק במחשב אחד או בכולם? איזה חברה איזה דגם מומלץ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשתית בזק- 3Mb חבילה אצל הספקית- 2.5Mb האם העובדה שמהירות התשתית גבוהה יותר יכולה להזיק באופן כלשהו?(מה שממש ממש לא נראה לי) תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לאחר הרבה ניסיונות כושלים אני מקווה שכאן הפיתרון כמו תמיד קיבלתי אינטרנט 10M מאונג' וראוטר בתקן N, עד שאני אסתדר על מגדיל טווח בתקן N, אני רוצה להפוך את הראוטר linksys wrt54gs שלי למעצים טווח. זה אומר שהוא אמור לקבל אינטרנט ולשדר אינטרנט שניהם באלחוטי.. הראוטר של אורנג' (סימנס) מקבל אינטרנט DSL. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
להפוך נתב br-6524n ל repeater ל siemens s2-141 ? רוצה להפוך את האדימאקס לריפיטר ניסיתי את היוניבירסל ריפריטר וכאשר אני מתחבר לאדימאקס ממחשב נייד אין אניטרנט בסימנז יש מה אני צריך לעשות ? הנה הרוטר http://tinyurl.com/edimax12 ולמה אני לא חד שיש הבדל במרחק של האות האלחוטית בין אדימאקס לסימנז? ואיך אני יכול להאריך את האות האלחוטית תודה
-
- 2 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע על חומרה שאפשר לחבר לכניסת רשת שתהפוך אותו ל- WIFI. אני יודע שיש ברידג'ים למינהם שניתן לחבר כמו http://www.amazon.com/D-Link-DWL-G810-Ethernet-Wireless-Adapter/dp/B0000CEPCH אבל אני רוצה לדעת אם יש איזשהו דונגל שניתן יהיה לחבר לכניסת רשת במקום הקופסאות הקיימות (מטעמי אסתטיקה).
-
- 9 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
האם יש הבדל מבחינת מהירות ואופי הגלישה באתרים בארץ ובחו"ל כאשר מדובר עם חייגן או בלי חייגן? האם תעדוף אתרים דורש תמיד גלישה עם חייגן? מדובר ב UFI של הוט עם בזקבינלאומי.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה בעת הגדרת ראוטר אלחוטי של LEVEL ONE אני לא מצליח לגשת לרשת הפנימית ולכל המחשבים ב- WORKGROUP מה שעוד יותר מוזר, שעם הלפטופ שמשתמש באותו ראוטר ברשת אלחוטית אני כן מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת ניסיתי גם: \\192.168.... וגם \\COMPUTER ללא הצלחה כאשר הראוטר מחובר למחשב בכבל כאשר אני מנתק את הראוטר השיתוף עובד ללא בעיה אני מניח שזה קשור להגדרות בראוטר, מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום יש לי תיבה של מיילים בבזק ואני רוצה שהיא תעבור מכבסה של דואר זבל ליפני שהיא מגיעה אלי למחשב בהאוטלוק..יש אפשרות לכבס אותה בGMAIL? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התחלתי בביתי (קומה אחת קירות בטון) עם נתב אלחוטי שהאות היה על 50-80% בין המחשבים בבית, והייתי מעביר קבצים בין המחשבים והמהירות הייתה פשוט על הפנים, אז אמרתי אולי אני יוסיף REPEATER בדקתי לגביי המכשיר הנ"ל לבנתיים הבאתי מחבר רק לנסות לראות איך יהיה האינטרנט, אני מאוד התאכזבתי ואמרתי שמהירות חשובה לי. לכן הגעתי למסקנה שכדאי לעבוד עם רשת קווית ולא לדאוג לגביי ניתוקים במחשבים שמחוברים אלחוטית ושטויות כאלה.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי לכולם, אני כרגע ב- 012 ומאוד לא מרוצה מהם. אני שוקלת לעבור לספקית אחרת. אני לא משחקת משחקים בכלל. השימוש הוא רק גלישה והורדות שירים ( mp3) באימיול ראיתי הרבה המלצות בפורום הזה לגבי 018 אבל גם קראתי שהם לא מתאימים למי שמוריד באימיול. האם אני טועה? למי כדאי לי לעבור? אני רוצה מהירות או 1.5 או 2.5 כי מהירות גבוהה יותר יהיה יקר בשבילי אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ישנן קושחות צד 3 ? האם ניתן להגדיר את הנתב שיכבה את האלחוט\עצמו לפי שעות מסוימות ? האם הגיוני שפלאפונים לא יזהו את הנתב כשהוא מפעיל WP2 MIXED אבל כן יזהו אותו כשהוא מפעיל WPA2 רגיל ?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איך אפשר לעבוד עם שתי רשתות אלחוטיות במקביל ? אני מוריד קבצים בFLESH GET ומחובר לשתי רשתות אלחוטיות - אפשרי שהוא יוריד משניהם במקביל ולא רק מחת מהן ?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, איך יודעים אם ראוטר מסויים ובפרט אדימקס EDIMAX BR 6524N תומך ברשת UFI 12 מגה של הוט? מה המאפיין של הרואטר שמצביע על תמיכה במהירות גלישה זו? בתמיכה של בזקבילאומי חלק אומרים ייתכן שלא תומך אבל אני רוצה להיות בטוח לפני שארכוש ראוטר אחר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת.. אני רוצה לקנות את הראוטר הנ"ל אבל אני רואה שאין לו יציאת טלפון... אז הוא לא מודם? אני צריך לחבר אותו לעוד מכשיר ורק אז לקיר?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום! בעבודתי יש קליטת(נקרא לו א') WAILERS שכולם (מי שיש לו כרטיס USB לקליטה) יכולים לגלוש עליו.(משמע, אין לו קוד) בחיבור א' יש חגיגה.(לפחות אני חגגתי עליו) בחיבור ב' יש פיקוח. כרגע אני מחובר דרך חיבור ב', שזה עם כבל שזה לכל המשרדים. שני החיבורים הם של מקום עבודתי, משמע שלטכנאי היה את כל הנתונים,גם גישה למחשב שלי וגם גישה לשרת. והוא חסם לי את הגישה..כולם יכולים לגלוש, ורק לי מופיע חיבור מוצפן!. השאלה היא, איך אני עוקף את החסימה? איך הוא חסם אותי? אם הוא נגע רק במחשב שלי, לשנות IP יעזור?ואם כן אז איך לשנות IP? או למשל לעשות שחזור מערכת? או שהוא נגע במחשב שמוחבר לשרת, ומשם חסם אותי?ואז אני צריך את הקוד? החיבור של המשרדים מעפן ואיטי. תודה לכל עזרה!
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. אספתי היום מבזק סטור את הנתב- מודם הנ"ל הגיע עם הגרסא החדשה ולאחר ריבים והגדרות פועל סבבה עם פורטים פתוחים היכן שצריך הבעיה היא שאני אוהב לעבוד דרך 1.0.0.138 אבל נראה שחסרות שם הגדרות שמופיעות רק ב bnet.bezeq.co.il ומשום מה לאחר זמן מה כאשר אני נכנס לאתר הזה של בזק הוא מראה לי את הטבעת טעינה אבל הטבעת לא מפסיקה להסתובב והפרטים לא עולים.. כרגע זה לא מפריע לי ההגדרות סבבה והכל פועל. אבל איך אני מתקן את זה שהאתר של בזק יעבוד טוב? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני כבר מתקשר במשך מספר חודשים(על בסיס יומי ומספר פעמים ביום) על תקלה שתרם תוקנה, משום מה הם בוחרים להתעלם ממנה.. כאשר ביקשתי לדבר עם תומך בכיר נאמר לי שאכן ישנה תקלה בשרתים שלהם ושהיא תתוקן ביום שישי. כשהתקשרתי הודיעו לי שהתקלה עדיין קיימת ושביום ראשון התקלה תיפתר ויתקשרו אליי. והנה היום יום שני התקלה לא תוקנה על פי מה שידוע לי עוד מיליון לקוחות סובלים מאותה תקלה ללא מודע, התקלה היא ניתוב מבחיל מגעיל ולא טוב http://up198.siz.co.il/up1/uzwmtdmig5oi.png http://up195.siz.co.il/up2/fdytogktm1ya.png http://up195.siz.co.il/up1/o3ujjgwy3jml.png הובטח לי שאם עד יום שישי(שעבר) התקלה לא תתוקן החוזה שלי איתם מבוטל ולא אשלם שקל. כעת אני נמצא ב"שימור לקוחות" שלהם כבר שעתיים (על הולד …
-
- 50 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי לכולם. להורי יש בעיה עם התחברות לחייגן בחלק מהיוזרים ב- XP. הפתרון שהציעו להם בבזק הוא החלפה (בחינם) של המודם במודם ראוטר וכך לא יהיה צורך בחייגן. כעת אני מנסה לברר עבורים אילו מהמודם-ראוטרים שבזק מציעה הם המומלצים ביותר ואילו פחות אשמח לכמה מומלצים וכמה פחות אולי במסגרת של סדר עדיפויות, כי מי יודע מה יציעו בבזק-סטור. תודה מראש לכל המתייחסים והעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש בבניין, איפה שאבא שלי עובד, כמה ראוטרים אלחוטיים של Edimax מדגם .BR-6524n הראוטרים ככל הנראה, מחוברים אחד לשני באלחוטי על מנת לספק טווח קליטה לכל הבניין, ולא בכבל רשת (ראוטר לראוטר לראטור וכך הלאה). אבא שלי רוצה לחבר את המחשב שלו ישירות לאחד הראוטרים שנמצאים אצלו במשרד אך משום מה אינו מצליח לגלוש. המחשב מראה שיש חיבור לאינטרנט, אך כשמנסים לגלוש, ללא הצלחה (''דף זה אינו זמין''), בדקתי בכמה דפדפנים והבעיה היא לא בהם. אני יודע שלרשת בבניין יש סיסמת התחברות, אני גם יודע את הסיסמא מן הסתם, ואני גם מודע לכך שהסיסמא כרוכה רק בחיבור אלחוטי ולא בחיבור קווי. מה ניתן לעשות? איך ניתן לגלוש? חוץ משימוש בכרטיס רשת אלחוטי,והאם יש צורך בהגדרת חיבור חדש במחשב, או בהגדרת משהו חדש…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר BEFW1154 שמחובר אחרי מודם AZTECH לבזק בינלאומי . בסה"כ הרשת מתפקדת. קיבלתי ראוטר WRT54GL וכשאני מחבר אותו במקום הישן, אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט ומקבל הודעה שהראוטר לא מקבל כתובת IP משרת PPPOE . חיטטתי בכל הפורומים, ומסתבר שזו בעיה מוכרת. עשיתי את כל העצות, החכמות ולעתים המטומטמות, שמציעים, וכלום לא עוזר. הדבר מתסכל כי בהחלפה בין הראוטרים, הישן מיד עובד והחדש לא. הרשת האלחוטית שלו עובדת כראוי אבל הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט. מישהו יכול לעשות לי את היום ולהציע משהו? שבת שלום
-
- 20 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, התקשרו אלי מבזק בינלאומי והציעו לי לעבור מ 5 מגה ל 12 מגה רשת UFI של הוט. אך לשם כך: א. אני חייב כעת להגדיר חייגן ברואטר (שם משתמש וסיסמא) על מנת לקבל תעדוף שרתים. עוד אמרו לי שאני יכול להישאר ללא חייגן אך לא אהנה מתעדוף שרתים. 1. האם יש הבדל משמעותי בין תעדוף שרתים מאשר ללא תעדוף שרתים בעת הגלישה? 2. האם אפסיד שאעבור לחייגן ? (כרגע אני ללא חייגן). ב. עוד נאמר לי שהרואטר הנוכחי שלי EDIMAX BR-6524N לא תומך במהירויות 12 מגה. על כן הציעו לי ראוטר LEVEL 1 WBR 6001. 3. האם רואטר LEVEL 1 מומלץ לעניין ה UFI ? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-