רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, אחרי שהקמתי סוף כל סוף רשת ביתית אז אני (כמו חלק גדול מהאנשים בארץ) מוריד ומוריד הרבה... הבעיה היא שכאשר אני משתמש בחיבור דרך הראוטר (חיבור עם כאבל רשת לא אלחוטי) אז אני לא מצליח לעבור במהירות הורדה (גם הורדות http וגם הורדות דרך תוכנות שיתוף) את ה50 ק"ב וזה לא משהו בהורדה עצמה אלא משהו אצלי... כי כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב עם כאבל רשת ולא מודם לראוטר למחשב אז אני מצליח להוריד על כל הפס שלי... כשאני מנסה לעשות port forwarding אני לא מצליח ליצור לעצמי אי פי סטטי... אני לא מקבל אינטרנט בגלל זה אז אני תקוע בכל העניין של port forwarding... מישהו יכול לעזור לי או למצוא דרך לפתור לי תבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים של D-LINK הראוטר הוא בעייתי קצת ולכן אני מעדיף שהחיבור לאינטרנט לא יתבצע על ידו אלא בחיבור ישיר של המודם למחשב עם כרטיס רשת אחד וחיבור הראוטר לכרטיס רשת השני ובמחשב השני יש רק כרטיס רשת אחד וזה האלחוטי לא מצליח לעשות את זה מישהו יודע איך להגדיר את זה בנתב/WINDOWS?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בייעוץ: כיום יש לי מודם ראוטר שקיבלתי מחברת בזק - DLINK N600. אני מעוניין לקנות מודם-ראוטר TP-Link Archer VR600 ולהשתמש בו כמודם- ראוטר שמחובר ישירות למחשב בחדר, את הראוטר של בזק ארצה לחבר באופן קווי לראוטר בחדר ולמקם אותו בסלון כך שגם שם אוכל לחבר מכשירים באופן קווי (טלוויזיה, מחשב נייד, סוני וכו') וגם קליטת הוויפי תשתפר לשאר חלקי הבית מהסלון. איך אוכל לדעת האם הדבר אפשרי לפני קניית הראוטר החדש? האם במעבר בין חדרים הוויפי יתחבר אוטומטית לראוטר הקרוב יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לעבור מ ADSL לכבלים חשבתי ש012 יתנו לי את המהירות הכי טובה והכי יציבה רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם כבלים 750 והם עם 012 לגבי המהירות והיציבות תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם מקבלים מענקים מהמדינה, וגם אונסים אותנו ב900 שקל התקנה! איזו חוצפה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את הראוטר הנ"ל, כאשר שני מחשבים מחוברים לאינטרנט דרכו. כיצד אני יוצר שיתוף קבצים בין המחשבים? ניסיתי דרך האשף של הווינדוס, אך באחד המחשבים הוא נותן לי לבחור רק בכרטיס רשת אשר לא מחובר לכלום. כמו כן, ביטלתי את הפיירוול בשני המחשבים וזה עדיין לא עזר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר שממנו יוצא כבל רשת. אני מעוניין לקנות ראוטר ולחבר אליו את כבל הרשת ולהפוך את הראוטר החדש למגבר לאינטרנט האלחוטי. אשמח להמלצה על ראוטר שמסוגל לבצע את העבודה. תודה שי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי שרת שמאוחסן אצלי בבית ומהירות ההעלאה שלי היא 75KB/S וזה ממש חלש...שרת 16 שחקנים של CS בקושי רץ שם.. רציתי לדעת אם שווה לי לשדרג לחבילת ה10MB של בזק (ספק+תשתית) ב150 ש"ח לחודש?. אני חייב מהירות העלאה גבוהה וזה חשוב לי מאד.! שמעתי שיש להם הרבה בעיות וגם לא בכל הארץ יש את השירות הזה(ד"א אני גר בעכו).. רציתי לדעת אם כדאי, ואם לא, מה הבעיות שיש לרשת ה NGN?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות. 1. בטוח. אחד שהשכן מלמטה לא יוכל לגלוש על חשבוני ולא לראות לאיפה אני גולש. 2. ראוטר שלא יפגע במהירות האינטרנט, ולא יפגע בתוכנת טורנט. 3. מצד אחד פשוט לשימוש, מצד שני אחד שיהיה אפשר לשלוט בכל הגרה. 4 .אפשרות לשלוח הדפסה ממחשב שאין בו מדפסת למחשב שיש בו מדפסת. 5. צריך המלצה לכרטיס רשת. תקציב: ראוטר 200-250. כרטיס רשת 100 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר יכלתי לגשת למחשבים הנייד שברשת הביתית שלי וכיום אני לא יכול זה רושם לי YOU DONT HAVE PREMISSION לאחר שבעבר זה עבד טוב בשני המחשבים יש WIN 7 למחשב הנייד יש אינטרנט והכל מהראוטר אבל ברגע שאני רוצה להכנס לכונן אין אפשרות אין סיסמא בשני המחשבים יש שיתוף קבצים פעיל עם כל ההרשאות בשני המחשבים וביטלתי גם את ה FIREWALL
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור מבזק להוט כדי לעשות את הטריפל יש עכשיו מבצע חדש הוא אמר לי .. 7 מגה עם 700 העלאה... ב200 שקל.. אתם חושבים שזה שווה? או שעדיף להשאר עם בזק בין לאומי גם כן ב200 שקל על 5 מגה? 100 לבזק כולל 100 לבזק בינלאומי? איך נטויז'ן בסדר עדיף אותם ב5 או שהם ממש על הפנים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Network buffer measurements (?): Uplink 1400 ms, Downlink 60 ms –We estimate your uplink as having 1400 msec of buffering. This is quite high, and you may experience substantial disruption to your network performance when performing interactive tasks such as web-surfing while simultaneously conducting large uploads. With such a buffer, real-time applications such as games or audio chat can work quite poorly when conducting large uploads at the same time. זה מה שמקבלים באתר בדיקת רשת וביצועים של סוגים מסויימים בתקשורת http://netalyzr.icsi.berkeley.edu/index.html בעיקרון מה שזה אומר כשאתם מעלים במהירות גבוהה אז במקום לקבל פינגים גבוהים יחסית באשר לשימוש נכון בתעבורה אתם תק…
-
מישהו יודע איזה הגנה נוסםת יש ל אינטרנט בכבלים? כי האי פי קבוע ! ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הגיע אלי Chromecast חדש, ואני רוצה להשתמש בו לצפות ב-Netflix. הבעיה היא שב-Chromecast ה-DNS של גוגל הוא Hardcoded, ומתעלם משרתי Unblock.us שמוגדרים כ-DNS בראוטר. יש למישהו רעיון כיצד לייצר הפנייה סטטית מה-DNS של גוגל ל-DNS של unblock.us בלי לקנות ראוטר נוסף שמותקן עליו DD-WRT? הראוטר הנוכחי שלי הוא Linksys EA6700.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מודם שיחליף לי את הראוטר be של בזק. לשימוש עם חיבור dsl. קיימת חייה כזאת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי נטוויז'ן חויבו את הלקוח לפני מספר חודשים לחייג בעזרת חייגן שלהם ואז כל התחברות קיבלו מהם אייפי משתנה... ופתאום אני רואה שאני יכול להיות מחובר לאינטרנט בלי החייגן (פעם זה לא היה ככה). אז תגידו איך אני יכול לראות את האייפי שאני מקבל מהספק? זה האייפי הקבוע שלי של הכבלים 199.203.36.116 הוא לא שייך בכלל לספק! ומה עדיף להתחבר עם החייגן או בלי החייגן? ברור שאני חושב שבלי אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה לא מובנת, אשמח לעזרתכם.המחשב לא שלי אישית. מחשב לוח אם של אביט IP35 עם 2 כרטיסי רשת מובנים. בצעתי פירמוט מלא + התקנה מחודשת של מערכת הפעלה windows 7 64bit. התקנתי את כל הדרייברים הנדרשים, בצעתי עדכוני מייקרוסופט, ומסרתי את המחשב לבן אדם. אחרי כמה שבועות, בצורה פתאומית מתלונן שאין גלישה לאתרים, קשר מול הנתב יש, ניתן להגיע לממשק. בבית מחוברים עוד 2 מחשבים נוספים , שעליהם ניתן לגלוש בלי בעיה. 1. חיברתי את המחשב ישירות למודם עם כבל של מחשב אחר שגולש, אין גלישה, קשר מול הנתב תמיד יש. 2. בצעתי התקנה מחודשת של דרייברים לכרטיס רשת. 3. שניתי הגדרות על המנהל התקין במקום auto negotation, ב 1GB Full Duplex, לפעמים זה עוזר. 4. לקחתי את המחשב אלי הביתה, תראו איזה פלא…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר אצל בזק.. פשוט שכן שלי מתחבר השבוע ל ADSL והוא לא יודע איזה מודם כדאי לו לבחור.. מישהו מבזק יביא לו איזה מודם שהוא יבחר שבזק מספקת השאלה היא איזה מודמים בזק מספקת ואיזה מהם הכי טוב האם מומלץ כרטיס רשת או USB ואם אחד מהם אז מה עדיף טנקיו =]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד להחליף את כל המערך רשת שלי בבית. עד עכשיו היינו על רשת אלחוטית עם מלא בעיות. החלטנו לעבור לקווית ולהעביר כבלי רשת בצינורות. מספר מחשבים - 5 + פקס+ סטרימר + מכשיר נוסף. ז''א 8 מכשירים יחוברו ברשת. אני זקוק להמלצה לראטור שהוא יהיה גם אלחוטי (שתהיה אפשרות ) שתומך בג'יגה תעבורה קווית + סוויץ' מומלץ שתומך בג'יגה תעבורה קווית. אני חסכתי מספיק אז אשמח להמלצות מפורטות. בנוסף אשמח להמלצות על כבלים איכותים שטובים למרחק ארוך. תודה. אם יש דעות המלצות נוספות או שינוי תוכניות - יתקבלו בברכה. ad112
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל פינג ממש לא יציב בערב ביותר ממשחק אחד ( גם ב LOL ו ב elder scroll online) עוד משהוא סובל מבעיה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שכבר שאלתי פעם אחת ???, אבל אני שואל שוב: יש לי רשת מחשבים שמחוברת לשרת Win2k, שמשמש כ Router בעזרת חיבור מודם כבלים לאינטרנט, בינתיים עד כמה שבדקתי, בשתי תחנות WinXP, שאני מנסה לבצע Downloads מאתרים מסויימים - אני לא מצליח! הורדות מהאתר של מיקרוסופט לדוגמא עובדות טוב - אני מוריד בלי שום הפרעות ב 40Kb-50Kb אבל לעומת זאת הורדות מ www.downloads.com של Cnet או מ www.winamp.com ההורדה נתקעת לאחר הורדת ה 100Kb-150Kb הראשונים וזהו לא מוריד יותר...! כבר נאמר בפורום פה שיש צורך לשנות את הגדרות ה TCP/IP, וכך עשיתי בשרת, אבל מה לגבי התחנות? איזה הגדרות הם צריכות בשביל להתחבר לאינטרנט, Network or Internt Optimazition?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום, בין השעות 16:00-18:00 יתארח בפורום השני אותו אני מנהל ב-"תפוז" עמיר אדר, מנהל תחום התכנון ההנדסי בחברת בזק בינלאומי. במסגרת האירוח אמיר יענה על שאלות בנושא הנחת הכבל החדש של בזק בינלאומי והנושאים הטכניים הנוגעים לרשת החדשה של בזק בינלאומי, ביצועי גלישה לאתרים בחו"ל וכיצד האינטרנט החדש של בזק בינלאומי יביא לשינוי מהותי בגלישה האינטרנטית. אתם מוזמנים להצטרף.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי תקלה מוזרה שכשאני מוריד קבצים גדולים הם תמיד יוצאים פגומים. כשאני מוריד קבצים של מגה פחות או יותר הקובץ הוא בסדר. אם אני מוריד למשל סרט הוא מראה קובץ מלא, אבל בצפייה של הסרט הוא פשוט נחתך באמצע (אם אני מריץ קצת אז זה ממשיך לנגן). בפתיחה של קבצי RAR שהורדתי אני תמיד מקבל שגיאה שהקובץ פגום. יש לי נטגיר שמוגדר כמודם ונתב טיפילינק 1043. התקלה היא במחשב בחיבור אלחוטי. במחשב בחיבור קווי ההורדות תקינות. הורדה ישירה. בהעברת קובץ בתוך הרשת למחשב האלחטי הקובץ תקין. ניסיתי מנהל הורדות והורדה מהדפדפן. ניסיתי להוריד בחיבור דרך הנטגיר כשהוא מוגדר כנתב אך אותה התוצאה. החלפתי מתאם אלחטי. שמרתי לכונן קשיח אחר במחשב. ניסיתי להוריד כשכל פעם מחובר כרטיס זיכרון אחד ועם כולם הקבצים …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבילה אלטרנטיבית, שאינה מחייבת פריסת כבלי רשת, הוא אחד התחומים החמים ביותר היום בתחום התקשורת. בבתים רבים ברחבי העולם ובעיקר במזרח אסיה, פריסת כבלי רשת אינה אפשרית ולכן העברת תקשורת על גבי חוטי חשמל, טלפון וקואקס היא הכרח המציאות. על רקע זה פותחו בעבר תקנים רבים כמו HPNA, HomePlug ו-MOCA שאינם תואמים האחד לשני. תקן ה-G.hn, אותו סקרתי בהרחבה, מהווה אלטרנטיבה הוליסטית לכל מכלול התקנים הללו ומוצרים ראשונים המבוססים עליו יגיעו לשוק לקראת סוף השנה. על הקרב המתחמם בין התקנים אפשר לקרוא בהרחבה כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2790
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בניתי מערך של ראוטר המחובר למחשב מסויים, אנטנה\מתאם במחשב אחר, וראוטר נוסף הפועל כ Universal Repeater , שיהיה ביניהם ויגדיל את טווח השידור. המחשב המרוחק מצליח לקבל כתובת IP בטווח התקין של הרטואר הראשי, אך אין גישה לאינטרנט. ה-REPEATER הוא Edimax BR-6525N, והראוטר הראשי הינו D-link 6740VN שכולל בתוכו מודם (מסופק מבזק). ה-D-LINK הינו חדש, ולפניו היה לי NETGEAR, שגם סופק מבזק, והצלחתי לגלוש במחשב המרוחק לאחר הצלחה של קבלת IP תקין. האם יכול להיות שראוטר מסויים לא יתמוך באופציית universal repeater של ראוטר אחר, ולא יצליח "להעביר" את כל האות? מה לדעתכם יכול להיות הסבר לתופעה? (אני יודע שפירטתי את המערך והבעיה בתמצית יחסית, אם תבקשו, אוסיף מידע נוסף שיעזור..) תודה לכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-