עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by jambo7,

שלום וחג שמח ניסית לחפש בפורום ולכל אחד יש סיפור אחר. אני מחובר לכבלים של הוט ויצרתי רשת חוטית של 4 מחשבים. הנתב הוא של אדימקס BR6204 וכרטיסי הרשת הם גם של אדימקס EN 9130TXL מע' הפעלה XP. אז ככה במחשב הקרוב לנקודה של הוט הכרטיס רשת מוגדר על AUTO ואילו שאר המחשבים מוגדרים על 10 DUPLEX HALF10 בינתיים זה עובד. מה שאני מבקש לדעת באים זה בסדר שהמחשבים הרחוקים מוגדרים על DUPLEX HALF10 מה צריכה להיות ההגדרה הנכונה ולמה יש את ההבדלים האלה בין המחשבים תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי,הבעיה קצת מוזרה וניסיתי לחפש תשובה,אך לא מצאתי. אז ככה,במקום העבודה שלי כבל הרשת שאני מחבר למחשב הנייד שיש ברשותי האינטרנט מוגבל,הכוונה שיש גישה לאתרים בודדים כמו יוטיוב,פייסבוק,גוגל,ופה זה נגמר,כשאני מנסה לגלוש באתרים אחרים אין אפשרות. לעומת זאת במחשב נייד אחר,אין שום הגבלה וכל האתרים פתוחים.(מחשב של מכר שפירמטתי הרגע.) מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה?,אגב,עם הנייד שלי אני כן מצליח לגלוש כשאני מפעיל נקודת גישה לצורך העניין או עם החיבור הפיזי באינטרנט בבית. דעתכם?,OS W7 אם זה רלוונטי,בשני המחשבים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shimon2,

אהלן חברים אז עברנו דירה, ובאו טכנאים של בזק ופרטנר כדי להתקין את התשתית וכו'.. עכשיו אני נמצא בחדר ממד בבית, והראוטר נמצא בסלון,ומסתבר שהמהירות ממש לא טובה והאינטרנט ממש איטי. (וויפי) מה שאני רוצה לעשות זה, להתחבר בכבל רשת מהמחשב לראוטר, אבל העניין הוא שאני לא רוצה להעביר כבל בכל הבית עכשיו,אז הבנתי שהפתרון זה מגדיל טווח שאני בעצם שם אותו גם בסלון וגם בחדר ממד ליד המחשב, ומחבר את הכבל רשת אליו וככה אני מחובר ישירות לראוטר בכבל רשת לא בוויפי זה נכון?זה מומלץ? יש פתרון אחר? זה בכלל פותר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי ראוטר של אדימקס BR-6524n עם Firmware V1.58. כל כמה זמן הוא פשוט מפסיק לעבוד. המחשבים עדיין מחוברים אליו (גם אלחוטי וגם קווי), אבל אין אינטרנט, וגם זה בצורה סלקטיבית - הוא פתאום מתחיל לעבוד ואז מפסיק, כשבא לו. אחרי ריסוט הכל חוזר לעבוד בצורה נורמלית. חשבתי לחפש עדכון קושחה בשבילו, אבל מסתבר שבאתר של אדימקס הגירסא האחרונה היא 1.55, וכמו שציינתי אצלי זה 1.58, אז או שהאתר שלהם לא מעודכן, או שיש משהו מוזר בכל העסק הזה. אני אשמח לקצת עזרה בנושא, האם הראוטר נדפק? האם לעשות downgrade לקושחה? תודה רבה, איאן טראוט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by alex15,

אני צריך ראוטר שיהיה בו 1 כניסת USB ויהיה בתקן N ויהיה 1G ויתאים ל Edimax BR-6524N ושאוכל לשים אותו כ Universal Repeter

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, לחיבור אינטרנט במהירות גבוהה של 100Mb, חברת התשתית (בזק/הוט) תדאג למודם מתאים.. אבל.. לגבי הנתב.. הלקוח צריך לדאוג למגבלות!! 1. המגבלות רק כשמדובר בתשתית של בזק? רק כשמדובר בתשתית של הוט? בשני המקרים? 2. המגבלות רק כשמדובר בחיבור עם חייגן? רק כשמדובר בחיבור ללא חייגן? בשני המקרים? 3. בהוט למשל, מחייבים (במהירויות גבוהות) חיבור ללא חייגן! מה טוב/רע בזה? מאט את התעבורה בכלל? רק לחו"ל? לא בטיחותי? 4. 1043ND של TP-LINK למשל, ישלו חיבור WAN של 1000Mb.. לא די בכך להגיד שזה גדול מחיבור ה-100Mb מה שאומר שאין מגבלויות? 5. שרשור קווי/אלחוטי של כמה נתבים כאלה (שיישמשו כ-AccessPoints) אמור לתרום לטובה/לרעה למגבלות שתיארתי? גם תשובות חלק…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yotam.m,

לא מזמן ניסיתי בעזרתכם להגדיר ראוטר של DYNAMODE אך התברר לבסוף שהוא לא תומך כבלים והוא הוחלף לראוטר של ASUS מהדגם RX-3041 שתומך ב100% בכבלים. עכשיו בתוך ההגדרות יש כמה דברים לא מובנים החלטתי כמו פעם שעברה שלעלות תמונה יהיה הדבר הכי חכם לעשות: רציתי לקבל הסבר על מה אני אמור להכניס בשורות הנ"ל service ip adress my ip adress ובתמונה השניה האם אני צריך או לא צריך להכניס את כתובות הDNS של נטויז'ן? רציתי לדעת כמובן למה הכוונה בMY IP ADRESS אני אמור להכניס את כתובת האיפי שלי :s05: נ.ב אי אפשר להשאיר אף תיבה על 0.0.0.0 או ריק או כל דבר דומה זאת אומרת חייב להיות רשום שם IP תקני. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי שלושה מחשבים בבית, בקרוב אנו מגדילים את הרוחב פס , ועם זאת ההטענאים של בזק המליצו להחליף את הראוטר ראיתי שהמליצו פה על זה EDIMAX 6204WG המחשבים מחוברים דרך מתאם רשת אלחוטי, האם הנתב יתפקד עם מתאם רשת? אשמח גם אם תמליצו לי גם על מתאם רשת עד 150 שח בערך. והאם זה נכון שמתאם רשת אלחוטי לא איכותי יכול להגביל את מהירות האינטרנט/הורדה/העלאה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dids22,

שלום אני מעוניין לחבר את הכבל רשת לשקעי RJ45 שברשותי. השאלה היא, האם יש חשיבות לצבע החוט ( שהחוט הכחול יהיה הכי שמאלי לדוג') או שרק הסדר של החוטים יהיה שווה בשני השקעים? (אני חושב שצריך ישר - אם אני מחבר לשקע (ישר) כבל מוצלב זה כאלו מוצלב, כן? דבר אחרון, אם אני מחבר את שני קצוות הכבל לראוטר והראוטר מזהה אותם (נדלקות נורות) זה מעיד שהחיווט טוב? תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by saar,

שלום לכולם. לפני מספר ימים הגיע אלי טכנאי אינטרנט ולהפתעתי גיליתי כי כרטיס הרשת אשר עבד ללא כל בעיות מיוחדות, החל לעשות בעיות. על ה icon שלו בתוך הגדרות הרשת יש איקס אדום ואין לי אפשרות להפעיל אותו. ניסינו להחליף מודם אינטרנט אבל הדבר חזר על עצמו. בדקתי מאחורי המחשב ויש ביציאת הכרטיס אור ירוק, ז"א שהוא בעצם עובד. בהגדרות TCP\IP לא מופיע כלום וכך גם בשאר הלשוניות. ניסיתי להסיר את הכרטיס ע"י XP ולהתקין מחדש, אבל האיקס האדום עדיין מופיע. יש למישהו רעיון או עצה ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן! לאחר שפתרנו את בעיית ההתחברות.. נוצרה בעיה בהתחברות למחשב מרוחק בעבודה. מה בעצם אני צריך לעשות? ניסיתי פורטFORWARD על כל פורט אפשרי שהזכיר את הVPN תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SpLAsH,

שלום, חשבתי לקנות את הראוטר הזה: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWE554G72T שעולה 250 שקל, ולאחרונה הציעו לי לשקול לקנות את הראוטר הזה במקום: http://www.linksys.com/servlet/Satellite?childpagename=US%2FLayout&packedargs=c%3DL_Product_C2%26cid%3D1127782957298&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper שעולה 370 שקל שאלותי הן: מה ההבדל בין 2 הראוטרים ובמה הוא מתבטא? האם לראוטר של לינקסיס יש טווח יותר גדול? אפשרויות אבטחה טובות יותר? הבנתי שלדגם WRT54GL יש פירמוור אופן סורס, האם גם לדגם WRT54G יש? יש בביתי 2 קומות, האם השידור יגיע לקומה השניה? במידה ולא, האם יש דרך להגביר את האות? האם ישנו ראוטר אלחוטי אחר …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by בניה פרץ,

אז המצב הוא כזה: הייתי מחובר בVDSL בדירה הקודמת, יש לי מודם HG610 הזמנתי טכנאי שיחבר את האינטרנט בדירה החדשה שיגיע רק בעוד כשבוע. בינתים חיברתי את המודם שלי לשקע בזק בדירה החדשה והוא הצליח להסתנכרן בADSL2+ לכאורה, אך הוא לא מצליח לחייג לאינטרנט המודם כרגע מוגדר עם ההגדרות חיבור לVDSL. אז קודם כל, יש מצב שיש סינכרון אבל אי אפשר לחייג ? (כי הקו מנותק או משהו) או שזה כנראה רק משהו בהגדרות החיבור של המודם ואני צריך לשחק עם זה תודה!

14. Started by nizans0,

שלום. קיבלתי עכשיו את המודם של בזק T&W DSL699U5 כאשר אני מחבר אותו ישירות למחשב האינטרנט עובד. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לראוטר שלי הDLINK DIR 645 ואת המחשב לראוטר אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. זה מתחבר לרשת אבל אין אינטרנט. אשמח לקבל עזרה תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ה-FTC (רשות הסחר האמריקאית) הגישה תביעה כנגד D-LINK, אחת מיצרניות ציוד התקשורת הגדולות בעולם. ה-FTC טוענת כי אמצעי אבטחה המיושמים בנתבים ובמצלמות האינטרנט של החברה, פגיעים לתקיפות של האקרים ומסכנים את פרטיות המשתמשים בהם. התביעה הזו מגיעה על רקע ההשבתה של שירותי חברת DYN על ידי נוזקת Mirai לפני כמה שבועות. באמצעות תביעה זו מנסה ה-FTC לעורר את מודעות חברות התקשורת לאחריות שלהם לגבי הצורך באמצעי אבטחה חזקים ויעילים יותר. https://www.ftc.gov/news-events/press-releases/2017/01/ftc-charges-d-link-put-consumers-privacy-risk-due-inadequate

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Haflo,

בשעה טובה ומוצלחת! (אני מקווה!?) הזמנתי את החבילה של Yes+Wow ומחר צריכים לבוא ולחבר אותי..... רציתי לדעת אם יש למישהו להמליץ על אתרים עם מידע בנוגע ל ADSL ולמודם של Alcatel נושאי אבטחה או משהו? דברים שאני צריך לדעת....?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז ככה, חיברתי את המחשב הנייד שלי למחשב של אבא שלי בתקווה לעשות שיטוף אינטרנט, אבל הוא אומר לי שאין לי הרשאה להיכנס לרשת! אבל הוא עוד לא התעסק עם אומניוס כנראה > אז לפני שאני נותן למחשב שלי בעיטה, אנא תעזרו התמונה הראשונה היא מהמחשב שלי. השניה היא מהמחשב של אבא שלי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dw,

היי, אני מנסה להתקין את החתיכת היסטוריה הזאת על המחשב שלי ( P4 2.8, WinXP Pro) וזה פשוט מסרב לעבוד. אני מתקין את המודם בשביל לשלוח פקסים... התקנתי את הדרייבר והכל נראה בסדר אבל הוא לא מצליח למצוא צליל חיוג... אולי אני שוכח משו: על המודם הזה יש 2 כניסות. על אחת כתוב LINE ועל השניה יש מן ציור כזה: --- |___| (כן אני צייר גרוע) ניסיתי לחבר לכל אחת מהכניסות ואז ניסיתי את ה- dialer של הוינדוס והוא מסרב לעבוד. למי הפיתרונים? נ.ב. גירסת הדרייבר שהתקנתי, האחרונה שמצאתי: V543067XP תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה לאכסן קובץ של 7 מגה ברשת, כדי שחבר יוכל להוריד אותו משם. איפה הכי פשוט לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by motogt,

דרישות. 1. בטוח. אחד שהשכן מלמטה לא יוכל לגלוש על חשבוני ולא לראות לאיפה אני גולש. 2. ראוטר שלא יפגע במהירות האינטרנט, ולא יפגע בתוכנת טורנט. 3. מצד אחד פשוט לשימוש, מצד שני אחד שיהיה אפשר לשלוט בכל הגרה. 4 .אפשרות לשלוח הדפסה ממחשב שאין בו מדפסת למחשב שיש בו מדפסת. 5. צריך המלצה לכרטיס רשת. תקציב: ראוטר 200-250. כרטיס רשת 100 תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by d1v,

שלום לכולם, בדירה שלי ישנם 2 קומות(דירת גג),בקומה העליונה ישנו מחשב נייח,אשר מחובר לראוטר ROTAL 1025W. על מנת לרדת לקומה התחתונה יורדים במדרגות ומגיעים לסלון, שם נמצא המחשב הנייד. כרגע ישנה בעיית קליטה בין הראוטר למחשב הנייד ולכן הזמנו תכנאי(מכיוון שלא היה תשתית בקומה העליונה) והוא התקין כל מה שצריך.הקליטה למטה היא נמוכה והאינטרנט עובד לאט..אם אני בספה ליד המדרגות יש קליטה שאבל אם אני זז חצי מטר לספה השנייה אז יש ניתוקים. דיברתי עם בזק והם אמרו לי שאין ראוטרים לשני קומות והציאו לי פיתרון של home pna 3 משהו כזה אבל העלות גבוהה מדי(כ 1500 ש"ח). השאלה שלי אם ישנו פתרון אחר או שיש ראוטר בעל יכולת קליטה גבוהה מאשר הראוטר הנוכחי ,אשמח לשמוע הצעות\פתרונות תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש פתרון לרשת אלחוטית לבית בעל ארבע קומות שאחת מהן היא מרתף והקומה האחרונה היא עליית גג. הרשת חייבת להיות ללא כבלים בכלל, כמובן חוץ מהראוטר הראשי ;D . מדובר על טווח מחירים של עד 1000 ש"ח וכמובן שעדיף פחות. אני חושב שבשלב ראשון אני אתחיל בראוטק + AP ובמידה והקליטה לא תהיה מספקת אוסיף עוד AP. בניסיון שערכתי הצבתי ראוטק Edimax BR6216MG במרתף והקליטה הגיע לכל המרתף והקומה הראשונה ואף לפעמים לקומה השניה. התחלתי לחפש מידע בנושא ולא ממש הצלחתי למצוא.... ??? כמו כן בעת שבחנתי אפשרות של קניית ראוטר Linksys WRT54GL שמתי לב שיש לLinksys שני מוצרים בתחום הגדלת טווח אחד זה פשוט AP והשני זה מוצר שקוראים לו Linksys Range Expander WRE54G , אשמח להסבר על ההבדלים ומה עדיף…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי כולם.. אני לא בטוח שזה המקום הנכון.. אבל לפי שם הפורום(רשתות ואינטרנט) לא מצאתי מקום טוב יותר לפרסום המודעה אם צריך להעביר את ההודעה פורום אני מתנצל מראש על הטעות.. אני מארח את האתר שלי כעת ב-GoDaddy ומחפש מקום אחר לאחסן בו את האתר. חבר המליץ לי לשאול מה אתם ממליצים. דרישות מינימליות שאני מחפש: - תמיכה בASP קלאסי (כולל תמיכה בCDONTS.NewMail). - תמיכה בASP.Net 2.0 ומעלה - AJAX.ASP.NET - MS SQL 2005 (לפחות שניים) - אפשרות לגבות ולשחזר מסדי נתונים (MS) - אפשרות אירוח מספר דומיינים ומספר subdomains - אפשרות להגדיר הרשאות תקייה (כתיבה/קריאה/הגדרה כשורש אפליקציה application root) - שטח דיסק של לפחות 2GB לא אכפת לי שהשרת לא יהיה בארץ (ברור לי שבארץ המחיר יהיה בשמים ואפילו י…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים. מהרג…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, לאחרונה שידרגתי אצל הוט תשתית ל 30 מגה. בספק בבזק בינלאומי אני משלם עבור 2.5 מגה. בספיד טסט אני רואה 30 מגה רוב שעות היום,כמו כן ההורדות גם 30 מגה במיוחד בשרתים ישראלים, לעומת זאת שרתים בחול מוריט איטי לפעמים. עכשיו השאלה היא אם כדאי לי להתקשר לבזק ולשדרג גם ל30 האם ארגיש בשינוי?או להשאר כמו עכשיו על 2.5 ? כי לפי מה שראיתי פה בכמה פוסטים המהירות לא קשורה לספק אלא רק לתשית. החיבור בלי חייגן. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים