רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מודם (של 012), הספקית היא HOT. אז יש לי מחשב נייח שמחובר עם מודם לאינטרנט. אני מעוניינת להתקין ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם, ובדרך זו לחלוק את האינטרנט עם המחשב הנייח (בעזרת כבל) ועם המחשב הנייד באופן אלחוטי. (אני עדיין עם מודם כי יותר קל לי להחליף IP בשעת הצורך) (אתם יודעים ניתוק וחיבור מחדש מחליף לי IP במהירות) אז האם אני יכולה לעשות את מה שתיארתי? ואם אפשר, אשמח לקבל המלצה לראוטר זול מ KSP או IVORY (אפשר גם BUG). (בסביבות ה150-200ש"ח) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לי להפעיל dns לא של הוטנט בכדי לקבל חיבור טוב יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מחשב נייד חדש LENOVO N100. המחשב מגיע עם כרטיס רשת אלחוטית מובנה. בבית יש לי רשת ביתית עם מודם אלקטל "פרו" וסוויצ' פשוט, כך שהמודם מחובר אליו ושני המחשבי דסק-טופ מחוברים לסוויץ'. חיברתי את המחשב הנייד לסוויץ' והגלישה עובדת בסדר גמור, עם זאת אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית ולמחשבים אחרים בה משום מה. המחשבים האחרים מצליחים "לראות" שקיים מחשב נוסף ברשת, אך הגישה אליו לא מתאפשרת. כשאני מנסה במחשב החדש להיכנס ל- WORKGROUP הוא כותב שאין לי הרשאה או משהו כזה. יש רעיונות לפתירת הבעיה? דבר נוסף, בעת ניסיניות הגדרת הרשת גיליתי כי אשף החיבור לאינטרנט אלחוטי מזהה את הראוטר של השכנים לאינטרנט אלחוטי שקיים אצלם. הראוטר המדובר נמצא במרחק של כ- 30 מטרים קו אוו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בבית בJDOWNLAODER שלא מפסיקה להיתקע ולעשות צרות גם עם העדכונים של הג'אווה שנראה לי שהיא זו שעושה את הבעיות האם יש תוכנות אחרות ממלצות שמעתי על FLASHGET ו IDM אבל לא התנסתי בהם יש למשהו המלצות אני מוריד הרבה וצריך משהו שאני לא אצטרך לאפס ולסדר כל פעם מחדש בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://it.themarker.com/tmit/article/6952 כתבה מעניינת ביותר, תקראו. כמובן, שבמדינה הזאת, שום דבר לא ישתנה, בטח ובטח שלא קו תת ימי חדש . עריכה: רגע רגע, או שאולי כן? (ב10 שנים הקרובות) http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1623531 "בעקבות הביקושים הכבדים: בזק בינ"ל בוחנת הנחת כבל תת-ימי שיחבר את ישראל לשדרת האינטרנט באירופה"
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים כאשר הראשון עם Vista 32bit מחובר ישירות לראוטר (של 2WIRE) והשני עם XP SP3 גולש אלחוטית. על שניהם מותקן kaspersky internet security. הבעיה היא שהמחשבים לא "רואים" אחד את השני, ולכן אני לא מצליח לשתף קבצים וגם מדפסת. המחשבים כן מצליחים לעשות ping אחד לשני גם לפי IP וגם לפי השם מחשב. שניהם נמצאים באותה קבוצת עבודה. ובנוסף כיביתי בשניהם את הקספרסקי וזה עדיין לא עבד. בשניהם השיתוף קבצים מופעל. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל פינג ממש לא יציב בערב ביותר ממשחק אחד ( גם ב LOL ו ב elder scroll online) עוד משהוא סובל מבעיה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, היום היה לי שיחה עם בזק בין לאומי לגבי שדרוג מ3 מגה ל5 מגה.לאחר דין ודברים עם קשרי לקוחות קיבלתי הצעה ב-79.90 עם התחייבות עד תום ההתחיבות הקיימת שלי (כלומר עד דצמבר 2008).כאשר דיברתי עם הוט אז הנציגה שלא ממש ידעה מהחיים שלה אמרה לי שהמחיר הוא 119 ש"ח ללא התחייבות .משום מה נראה לי שהיא טועה,יש דבר כזה "בלי התחייבות"? תקנו אותי.בכל מקרה רציתי לדעת האם המחירים האלה שפויים ביחס לספקיות אחרות והאם באמת ההבדלים בנוגע לחבילה הנ"ל הם מזעריים.אשמח לדעת איך אפשר להוריד מהוט מהמחיר קצת.הנציגה אמרה לי שאי אפשר לעשות כלום וזה המחיר,אז אמרתי לה שבב"ל התפשרו אותי ובאו לקראתי אבל זה לא עזר פשוט עקשנות לשמה.אשמח לתגובתכם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי מNETBOX של נטויז'ן לprivatebox של בזק בינ"ל בתקווה שתקלות הניתוקים יחלפו להן אבל מסתבר שטלפון ואינטרנט על IP לא עובד אצלי כמו שצריך. יש למישהו מושג למה ? ואיך אם בכלל ניתן לפתור את זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תאור מצב : מחשב ראשון מחובר ל ADSL מחשב שלי לא מחובר לכלום, בעל כרטיס רשת מרחק - בשתי קומות נפרדות באותו בית (מרחק כבל של כ 30 מטר) מטרה : שיתוף אינטרנט ע"פ מה שקראתי בפורום, הפתרון הפרימיטיבי של חיבור 2 המחשבים בכבל, והשארת המחשב הראשי דלוק - קביל בהחלט. השאלות הם : 1. מה המרחק המקסימלי לעבודה עם כבל כזה ? 2. איזה סוג כבל זה ? (מה לבקש בחנות...) 3. כמה הכבל אמור לעלות ? 4. האם הפתרון יתן תשובה לשיתוף גלישה באינטרנט ? __________________________________ באותו נושא : 5. האם לפתרון של חיבור 2 המחשבים לסוויץ' יש יתרון נוסף פרט לאי תלות במחשב הראשון ? 6. האם הקמת רשת אלחוטית היא פתרון פרקטי ? כמה אמורה לעלות הקמת רשת כזו ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני היתי רוצה לדעת אם אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר אם מודם קנוי מחנות דרך חשבון אינטרנט רגיל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לאכסן קובץ של 7 מגה ברשת, כדי שחבר יוכל להוריד אותו משם. איפה הכי פשוט לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזק מציעה את אתר השירות העצמי שלה עם מחירים של 69 שקל ל 15 מגה, 110 ל-100 מגה, ו-85 שקל ל-40 מגה. https://selfsales.bezeq.co.il/?locations=16&locations=32&locations=64 רציתי לדעת אם זה המחירים הכי נמוכים שאפשר לקבל מהחברה, או שאם מתקשרים אפשר לקבל הנחות יותר טובות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. האם יש מגבלת מהירות בגלישה באינטרנט או בהורדת קבצים? האם אינטרנט בעל 5 מגה הורדה גולש יותר מהר מ50 מגה הורדה? אשמח להסבר על העניין. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מישהו שיש לו את הרשת האלחוטית של בזק ראוטר של SIMENS מחפש מישהו שהתקין ויכול להדריך לדרך האיכותית לאבטחה ובנית הרשת כמו כן קיים הראוטר הקודם קווי - של EDIMAX והאם ניתן להשתמש בו ולהמשיך את אבטחת הרשת שלו או משהו כזה בקיצור האם יש מדריך או משהו כזה לראוטר הספציפי כדי להבטיח רשת מאובטחת .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בקשו ממני לבנות מחדש רשת מחשבים חוטית ללא חיבור לאינטרנט המאחסנת הרצאות ומאפשרת הורדתן ע"י תלמידים. הרשת מורכבת מ4 מחשבים - שרת ו3 קליינטים. פנו אלי לאחר מספר תקלות שהאחרונה שבהן היא שריפתו של הSWITCH הג'נרי שהשתמשו בו (TPLINK -NUMBER ONE IN CHINA! ). אני מחפש switch איכותי שיחזיק את הרשת הזו. בתור שיקול לעתיד אני רוצה להשאיר אופציה לשימוש בשרת מדפסות (כך שלא אהיה תלוי במחשב שאליו מחוברת המדפסת) וחיבור NAS אופציונלי. ראיתי מספר ראוטרים שמתהדרים ב2 חיבורי USB למטרת מדפסת וNAS, האם יש טעם להתבונן לכיוונם? יש להזכיר שוב שהדרישות הן מעטות - איכותי (ולא משהו ג'נרי), העברת MP3ים משרת (או NAS) והדפסה. המהירות לא כ"כ חשובה. אשמח מאוד להמלצות. עריכה: משהו בסגנון הז…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הרגע התקנתי את הקושחה, אני חייב לציין שאני מרוצה ולא מבין למה עד עכשיו לא התקנתי אותה. עומבד מצויין, מקבלים חיווי מלא על תעבורה, זיכרון ו LOAD על ה CPU קצת לקח לי זמן להתרגל אבל אני מרוצה, עניין ה crotab המובנה הודות ללינוקס ניתן לבצע תחזוקות שוטפות על הנתב, ניקוי חיבורים מתים.. וכד' מאוד מאוד מרוצה וממליץ. אגב לא יודע אם זה פסיכולוגי אבל אין יש שיפור התעבורה, טוחן את ה 2.5 שלי בביטורנט וגולש ללא בעיה מיוחדת. מומלץ מאוד..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב BR6204WGוEdimax אני מעוניין להגדיר את חשבון הGMAIL של אחותי באאוטלוק שלה, החשבון שלי מוגדר במחשב שלי ופורט 110 בנתב מופנה ל איי פי שלי, האם יש דרך לפתוח אותו גם עבור המחשב שלה , או לחלופין דרך אחרת תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה ללמוד לבד לmcitp, יש לי כבר ניסיון בצבא ב-windows ברמה של מנהל רשת מישהו מכיר אתר שמסביר על כל המבנה של הסמכת mcitp? מה צריך ללמוד.. על מבנה הבחינות.. אם מישהו מכיר אתר שיש בו סרטונים שמדריכים שמעתי שיש גם בנק שאלות.. איפה אפשר למצוא אותו..? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהפעילכם דפדפן לראשונה, לאחר הדלקת מחשב ולאחר מחיקת היסטורית גלישה קודמת, ובגלישה לאתר www.google.com, לאיזה כתובת IP ראשונה פונה המחשב הוכיחו והסבירו אשמח לקבל הסבר איך אני יודע את הדבר הזה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום, כבר כמה חודשים חיבור האינטרנט שלי נהייה איטי למדי. יש לי חיבור מגה וחצי אצל בזק בינלאומי. בהתחלה הייתי בטוח שהבעייה היא רק בשיתוף קבצים אבל מתברר שהחיבור שלי פשוט נהייה איטי. המהירות המירבית היא בסביבות ה50 קילובייט בשנייה. לפני כן היה לי 180 ככה בממוצע. מה קרה? אני לא זוכר שהגבלתי את המהירות? הבעייה היא אצלי? אצל הספק? איך אני יכול לבדוק בוודאות מה המהירות שלי? תוכנה או אתר? יש למישהו פיתרון? תודה מראש לעונים...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם אני רוכש מודם ראוטר פרטי, האם אני יכול לחבר אותו במקום ההוט בוקס של הוט? Linksys CG7500 יש את הדגל הזה? האם מישהו יודע אם עובד עם הוט. קישור למוצר : https://www.linksys.com/us/support-article?articleNum=226170
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אם למשל אני פתחתי שרת על האינטרנט שלי, ואני מנסה להתחבר לעצמי דרך 127.0.0.1 , זה עובד. אבל אם אני מנסה דרך 10.0.0.1 שזה הכתובת של האייפי הפנימי של המחשב שלי, זה לא מצליח... וזה חוסם הרבה אפשרויות כמו להפעיל DMZ והתחברות לאייפי ממחשבים אחרים.... אני משתמש במודם כנתב אם זה חשוב... תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונן 4TB חיצוני התנתק ואופ הdeluge מתחיל להוריד 400 טורנטים מחדש אחרי ריסטרט של המחשב. בלי לשאול ולוודא איך מטפלים בזה? ביוטורנט זה לא קורה. הסיבה שהתחלתי להשתמש בdeluge היא בגלל שביוטורנט אחרי הוספה של טורנטים הוא פשוט קורס ולא מגיב וקופא והרבה שיתוף הולך לפח בגלל חוסר דיווח לטראקר בעת כל קריסה/קפיאה. ווינדוס 10 על SSD עם 32GB ראם ומעבד i5 ובכל זאת בקטע הזה של הטורנטים המחשב שלי עושה פדיחות.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-