רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ip סטטי ואכשהו אתר אחד חסם אותי ואני רוצה להרשם אליו שוב...אבל פםשוט ה ip שלי חסום אם אני מתקשר לספק שיחליף לי הם ישר מחליפים או חוקרים אותי? אם הם חסמו לי גם ת host אז שהספק מחליף לי תאייפי זה גם משתנה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחר אני עומד לקבל ראוטר\מודם חדש מבזק אבל יש לי גם SmartBox של אורנג' שמנתב לי את השיחות טלפון ככה שאני לא יכול להרשות לעצמי לנתק אותו ולחבר רק את הראוטר של בזק... האם יש דרך לגרום לשניהם לעבוד יחד? אם כן אז איך אני מאוד אשמח לעזרה.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, שבוע שעבר השתדרגתי למהירות 8Mb אצל בזק בינלאומי עם תשתית של בזק. היו אצלי מבזק בדקו את הקו שכהל מתאים אצלי למהירות כזאת, אבל משום מה יש לי ניתוקים חוזרים ולפעמיים האינטרט מפסיק לעבוד ולא חוזר עד שאני עושה ריסטרט לראוטר. (מחובר למודם מדגם simens 02-010) עכשיו התופעה חוזרת גם שאני רוצה לבוא ומתחבר לממשק של הראוטר אז כל שנייה הוא מוציא לי דף שאי אפשר לעבוד בדף זה, כאילו אין אליו תקשורת. אבל אם יושבים ומתעקשים בלחיצות וניסיונות חוזרים אז אפשר לשנות הגדרות פה ושם.. יש לציין שעד לפני השדרוג לא היו לי את בעיות אלה, אבל את הבעיה שלהיתחבר לממשק כן היה ורק מאז שאני עם Win 7. בXP הכל עבד כשורה.. איפה הבעיה? שיש עומס על הראוטר מהמירות והוא מתנתק? או לא יודע.. מח…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 מחשבים נייחים שאני רוצה לחבר לרשת באותו בית. מחשב אחד מחובר דרך ראוטר בזק VEGN2610, יש לי מחשב נוסף וגם ראוטר ישן נוסף מדגם D-LINK 2650U. המחשבים בחדרים נפרדים ולכן מעדיף חיבור שלא דרך כבל בין החדרים. מה האפשרויות? הבנתי שיש אפשרות לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים שיכול לספק פתרון טוב. האם יש עוד דרך שכדאי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים האחד edimax 6204wg השני הוא סימנס sl2-141 השאלה היא אם מגדירים שהסימנס יהיה הגשר האם אני אוכל לחבר באופן ישיר כבל רשת אליו ולהשתמש באינטרנט? ועוד שאלה באדימקס יש כל מיני מצבים אם הוא הראשי שמתחבר לאינטרנט ומחובר גם למחשב באיזה מצב הוא צריך ליהיות? AP ? קראתי במדריך שנתנו פה בפורום שבסימנס אני צריך לשנות IP שלו אבל כשניסיתי לשנות ועשיתי ריסט לראוטר וניסיתי להיכנס עם הIP החדש זה לא נכנס ונאלצתי לעשות ריסט לראוטר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל-12mbit. עכשיו יש איזושהיא בעיה שכבר הסברתי אותה לספק ולתשתית של האינטרנט שלי. הקטע הוא כזה, המהירות הקיימת הקיימת היא 12mbit וכאשר אני מחבר את המודם לראוטר, המהירות יורדת לבסביבות 8mbit. רק כשאני מתחבר ישירות למודם דרך חייגן, המהירות עומדת על 12mbit. כשדיברתי עם הספק אמרו לי שהבעיה אולי במודם.. והמהירות יורדת כאשר אני מחבר אותו לראוטר.. אבל בתשתית אמרו לי שהבעיה אולי בהגדרות של הראוטר.. אני אמור גם ככה לקבל ראוטר חדש בעקבות עסקה חדשה עם החברה של התשתית (Hot) (עכשיו יש לי ראוטר של edimax שאמרו לי שהוא לא כזה טוב ועושה בעיות) . אצל הספק המליצו לי על מודם של thompson משו כזה.. ושזה אמור לפתור את הבעיה.. הם חושבים שאולי המוד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לי להפעיל dns לא של הוטנט בכדי לקבל חיבור טוב יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים מזה כמה ימים יש לי תופעה מוזרה במחשב: ההורדות מה NG לא עובדת מאיזשהי סיבה. ההורדה מתחילה ואז כעבור כשנייה או שתיים, היא נעצרת. יש לי את תוכנת newsleechers ואני מנוי ב newshosting מזה כמעט שנתיים. ההורדה פשוט נעצרה שלשום. התקשרתי ל 012, דרכם אני מנוי, ושאלתי אם יש בעיה, או חסימה. הבחור שאל אותי אם אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים כלשהי, אמרתי שכן, והוא אפילו ידע מזה קבוצות דיון ואמר שהם לא חוסמים אף אחד. הוא שלח אותי לאתר שלהם שבודק את החיבור ומצא שהחיבור שלי תקין. התקשרתי לתמיכה של newshosting, וגם אצלהם אין כל תקלה, ובבדיקה מול האתר שלהם, החיבור שלי נמצא תקין לחלוטין. עליתי ב safe mode, עם רשת וגם כך ההורדה לא עובדת. מה זה יכול להיות? לא התקנתי שום דבר במחשב, זה פ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות יש לי מחשב בבית ואני לא משתמש בו ואני רוצה להפוך אותו למחשב שרת ? האם זה אפשרי?? ומה אני צריך לעשות ? ואם יש מדריך לזה ??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקשו ממני לבנות מחדש רשת מחשבים חוטית ללא חיבור לאינטרנט המאחסנת הרצאות ומאפשרת הורדתן ע"י תלמידים. הרשת מורכבת מ4 מחשבים - שרת ו3 קליינטים. פנו אלי לאחר מספר תקלות שהאחרונה שבהן היא שריפתו של הSWITCH הג'נרי שהשתמשו בו (TPLINK -NUMBER ONE IN CHINA! ). אני מחפש switch איכותי שיחזיק את הרשת הזו. בתור שיקול לעתיד אני רוצה להשאיר אופציה לשימוש בשרת מדפסות (כך שלא אהיה תלוי במחשב שאליו מחוברת המדפסת) וחיבור NAS אופציונלי. ראיתי מספר ראוטרים שמתהדרים ב2 חיבורי USB למטרת מדפסת וNAS, האם יש טעם להתבונן לכיוונם? יש להזכיר שוב שהדרישות הן מעטות - איכותי (ולא משהו ג'נרי), העברת MP3ים משרת (או NAS) והדפסה. המהירות לא כ"כ חשובה. אשמח מאוד להמלצות. עריכה: משהו בסגנון הז…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ברשת שאני לא מצליח לפתור, ברשותי לוח אם מדגם Gigabyte Z68X-UD3P-B3 לפי המפרט באתר היצרן ללוח יש כרטיס רשת מובנה עם שבב Realtek RTL8111E אשר אמור לתמוך במהירויות של 10, 100 ו1000 מגה ביט בשנייה. אני מחובר עם כבל מסוג Cat 5e אל ראוטר אדימס מדגם BR-6524n אשר מחובר עם כבל זהה למודם Hotbox אשר עובד במצב מודם (הנתב הפנימי מנוטרל). גם אם אתחבר ישירות לhotbox וגם שאני מחובר אל הנתב אני מקבל מיהות של 100 מגה בלבד בחיבור הרשת (Local Area Connection \ Lan) ניסיתי לבדוק מכל מיני כיוונים ולחקור על התופעה וממה שהבנתי ברגע שאני מחובר עם כבל וציוד תומך (אגב יש לי Windows 7 ) אז זה אמור לעבוד אוטומטית על המיהורת המקסימלית. מה אני יכול לעשות כדי להתמודד עם הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנישים , אז רק רציתי להביא לידיעה - מאושרת (לא לא שמחה ), בנטוויז'ן יש כבר מספר ימים בעיות עומסים (!!?) כן , אין מספיק רוחב פס לכולם ! ! ! אז זה לא המחשבים אצלי\ הרשת\ הנתב ןהכבל רשת שנסתם , לא , אחרי יום כבר הרחתי שמשהו רקוב ,אז הרמתי טל' לבירור העיניין , רק בפעם השנייה למעשה נאמר לי -מהתמיכה -" שכן , ישנה בעייה כבר שבוע - איטיות " ,- ולמה - "יש עומס , אין מספיק פס לכולם -כולם גולשים עכשיו ויש עומס " .. לא האמנתי למה ששמעתי , מה חזרנו אחורה ב10 שנים - ניגמר רוחב הפס ?! ,אז זהו, לוותר על חבילות הבזק- לשיגור טילים ? ולעבור לאנלוגי ? אני לא מצליח להוריד מחו"ל ואם כן אז באיטיות, משמע בקצב של 3-6KB\S . לאן הגענו, ספק מס' 2 במדינה ואין רוחב פס .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת הקדמה, בית קומה אחת בן 4 חדרים, 100 מטר מרובע סך הכל. בחדר אחד יושב מחשב נייח בו גם נמצא המודם ראוטר, חדר אחר (ממד) בו יש HTPC וPS3, אייפד שמטייל ברחבי הבית ולפטופ X201 תומך עם אנטנה תומכת N שגם מטייל ברחבי הבית, ראוי לציין שאני גולש על בסיס יומי מהמרפסת למרות שמרחק אווירי מהראוטר הוא 10 מטרים. עד לא מזמן הייתי משתמש במודם מוטרולה 5100 של הוט בשילוב עם רואטר 6524 של אדימקס- השילוב הזה הניב לי מעל 20 ניתוקים ביום ברמה שפשוט לא היה אפשר לתפקד. לאחר וויכוחים עם הוט החליפו לי להוט בוקס שמשמש כמודם וכראוטר ביחד, כרגע משום מה הנייד מחובר תמיד על 54 והאייפד סובל מהמון ניתוקים. כמה שאלות- 1. מה הדרך הנבונה ביותר לחבר אינטרנט בממ"ד כאשר הצרכים הם גלישה ומעט צפייה י…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות כבלי רשת לרשת שלי. - רשת 1GB בדקתי באינטרנט כמה מוכרים בחנויות ליד הבית - 20 שקל למטר. בדקתי חנות אחרת עולה 5 שקל אבל משלוח מעל 50. איפה אני יכול לקנות CAT5E 1.5 מ'- או שניים במחיר שפוי עם משלוח עד הבית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עכשיו הגדלתי ל12 מגה בהוט ונטויזין השאלה היא איזה מדום הכי כדאי לי לדרוש כרג יש לי תמוטורולה 4200 אם זה משנה אז הוא צריך להתחבר לרוטר של אדימקס ומשם ל3 מחשבים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים מקווה שאני כותב בפורום הנכון בעיה מאוד מוזרה, החלפתי מודם היום ל D-LINK 2650 של בזק עד היום לא היה שום בעיה ( החלפתי מכוון שהישן התעייף) הלפטופ ממוקם בדיוק ליד המודם והוא כותב את ההודעה הזאת שהוא לא מאתר אותו ככה שזה ממש לא הגיוני כי רואים שיש קליטה מלאה, ד"א הגדרתי את המודם דרך אותו לפטופ , ביטלתי את הWIFI דרך הניהול וחיברתי את המחשב דרך קבל רשת , לאחר שהגדרתי אותו עשיתי פשוט ההפך ביטלתי את הכבל רשת והפעלתי את ה WIFI ( דרך הניהול ) http://www.israup.net/images/bad8c1c19bb0d480bf035205bf51538e.JPG
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נקנה מחשב חדש שהחליף את הישן. עד עכשיו הישתמשתי במודם Aztech שקיבלתי מבזק וראוטר (Edimax 6204wg) שאמור לאפשר למחשב השני בבית לגלוש. לאחר התקנה נקייה של Windows Vista x64 התקנתי את הדרייברים של הרשת והכל ומשום מה אין רשת : אמנם המחשב השני מזהה את הרשת אבל כמובן לא מתחבר אליה. התקשרתי לספק האינטרנט שלי ואין להם תמיכה בראוטרים או משהו כזה אבל ביינתים הנציג הציע להישתמש במודם שיחובר ישירות למחשב מה שאומר שאין בעצם למחשב השני איך לקלוט את הרשת שלי. הגדרנו רשת חדשה שבה אני צריך להתחיל להתעסק עם חייגנים מה שלא הייתי עושה ראוטר. לסיכום : מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה ? (החיבורים מחוברים בצורה נכונה!)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, הזמנתי בשבילו מחו"ל מתאם רשת אלחוטי USB בתקן N (צ'יפסט של Ralink). בחדר שלי (מרחק בין 8 ל 10 מטר ישיר מהסלון) יש ראוטר אלחוטי של NetGear דגם WGR614. הבעיה היא - שלא משנה מה אני עושה, האות לא נקלטת כמו שצריך, כולל התנתקויות וגם כאשר הוא קולט, אז הוא מצליח לקבל רק "חלש מאוד" ואז כמובן שהאינטרנט לא זז. בעבודה יש לי ראוטר Edimax 6524 המפורסם בעל 3 אנטנות, תקן N וMIMO - הבאתי אותו לבית, חיברתי אותו ושוב, המצב לא השתנה - למרות הכל. חשבתי שהבעיה אולי טמונה במתאם אלחוטי שהזמנתי, אז הבאתי מהעבודה גם מתאם אלחוטי של Edimax (שגם לו יש צ'יפסט של Ralink אגב, ואחרי בדיקה מסתבר שזה צ'יפסט נפוץ מאוד) ושוב, המצב לא השתנה - אפילו החמיר. אפילו צילמ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפעיל את האופציה של ה DEFSERVER אבל אז אני לא מצליח לגלוש ...ואני חייב לבטל את זה... מישהו נתקל בבעיה????????
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האינטרנט מתנתק כל 2 דקות: הפיתרון שלהם הוא "תשלם לנו, לא משנה באיזו דרך תבחר" או 240 על שליחת טכנאי שיתקן את התשתית המקולקלת שאנחנו התקנו לך או שתתנתק וגם אז בכל מקרה זה יעלה לך הרבה: 60 ש"ח על שליח שיבוא לאסוף את הנתב או שתשלח בדואר רשום את הנתב אלינו (בפועל יקר יותר מ60 ש"ח) חוקית, מותר להם לחייב אותי להחזיר על חשובני את הנתב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמסוגלת להחליף IP בראוטר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המודם של אלקטל....שידרגתי אותו ל PRO וחיברתי אותו ל HUB SWITH שלי. יש לי בעיה מוזרה במופיע ונעלמת........חשאני מוריד קבצים עם פלאשגייט הקבצים מורדים...אבל בהפסקות.....או שהתעבורה מקסימלית או שלא עובר כלום!.. זה קורה רק בתקשורת PPP אם אני מחייג ב PPTP זה עובד כמו שצריך... מישהו נתקל בזה פעם??? היתה לי פעם בעיה כזאת כשהמודם עןד היה בגירסת HOME וזה היה בגלל הסרבר..(התנגשות IRQ)...עבל הבעיה חזרה והיא לא מובנת.. מישהו נתקל בבעיה הזאת??? והמליח לפתור אותה?!!?!?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך להחליף את המודם ראוטר שלי (של בזק, netgear vgn2000 ) באחד אחר יש משהו מומלץ ? (למרות שהבנתי שבזק נותנים רק חרא...)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5MB ראוטר Rotal RTA1025W במחשב השני ששם הראוטר מחובר אליו אין בעיה והאינטרנט עובד טוב מאוד במחשב הזה יש לי USB של בזק POZ והוא קולט חלש מאוד אולי איזה עשירית מהמהירות :-\ מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אנסה לפרט אבל בקצרה כמה שאוכל המחשב יושב בחדר שינה, יחסית רחוק מהראוטר של בזק שמחובר כמובן קווי לקו טלפון. קרוב אליו מקבל אחלה WIFI בסלון וכו. למחשב בחדר שינה מחובר דונגל TPLINK דגם TLWN822N ומקבל ויפיי מאוד תנודתי, פעם קו פעם 1-2-3 קווים. שהוא גם יחסית דור ישר ותומך רק ב2.4 שמתי אקסטנדר שלEDIMAX(גם תומך רק 2.4) לא ממש רחוק מהדוגנל אבל כן מקרה לראוטר לראוטר, עדיין רחוק יחסית מה הפתרון הנכון פה? יש לי ראוטר TPLINK דיי חזק לא מחובר, השאלה האם יש אפשרות להגדיר אותו במקום הדונגל במחשב ואז שיקלוט יוותר טוב וגם ב5GHZ? או לקנות דונגל חזק יותר שתומך ב5GHZ ואולי גם אקסטנדר חזק יותר שתומך 5 וזהו? אבל פ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-