רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם אלקטל ADSL שהפך לפרו אליו מחובר האב שמתחבר ישירות להאב חיברתי עם כבל מוצלב עוד ראוטר עם wi-fi של edimax למחשב השני מחובר כרטיס usbשל 3com שאמור לקלוט את הwifi אבל הוא קולט בתדר נמוך של very low , low ואי אפשר להתחבר במחשב השני לאינטרנט מה אני צריך לעשות תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי נטוויז'ן חויבו את הלקוח לפני מספר חודשים לחייג בעזרת חייגן שלהם ואז כל התחברות קיבלו מהם אייפי משתנה... ופתאום אני רואה שאני יכול להיות מחובר לאינטרנט בלי החייגן (פעם זה לא היה ככה). אז תגידו איך אני יכול לראות את האייפי שאני מקבל מהספק? זה האייפי הקבוע שלי של הכבלים 199.203.36.116 הוא לא שייך בכלל לספק! ומה עדיף להתחבר עם החייגן או בלי החייגן? ברור שאני חושב שבלי אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בייעוץ: כיום יש לי מודם ראוטר שקיבלתי מחברת בזק - DLINK N600. אני מעוניין לקנות מודם-ראוטר TP-Link Archer VR600 ולהשתמש בו כמודם- ראוטר שמחובר ישירות למחשב בחדר, את הראוטר של בזק ארצה לחבר באופן קווי לראוטר בחדר ולמקם אותו בסלון כך שגם שם אוכל לחבר מכשירים באופן קווי (טלוויזיה, מחשב נייד, סוני וכו') וגם קליטת הוויפי תשתפר לשאר חלקי הבית מהסלון. איך אוכל לדעת האם הדבר אפשרי לפני קניית הראוטר החדש? האם במעבר בין חדרים הוויפי יתחבר אוטומטית לראוטר הקרוב יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את הכבל רשת לשקעי RJ45 שברשותי. השאלה היא, האם יש חשיבות לצבע החוט ( שהחוט הכחול יהיה הכי שמאלי לדוג') או שרק הסדר של החוטים יהיה שווה בשני השקעים? (אני חושב שצריך ישר - אם אני מחבר לשקע (ישר) כבל מוצלב זה כאלו מוצלב, כן? דבר אחרון, אם אני מחבר את שני קצוות הכבל לראוטר והראוטר מזהה אותם (נדלקות נורות) זה מעיד שהחיווט טוב? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, לאחרונה אני נתקל בתקלות מוזרות בגלישה ב-012. יש לי פיירוול של WIN+ אנטי וירוס רגיל , התוכנות אימיול\אזוראוס מוגדרות שלא ייחסמו, אני מתקשר לאינטרנט באמצעות חייגן. המחשב נקי מתולעים וכל מיני חרטא(בוצע פירמוט במיוחד בשביל זה). המערכת היא XP SP3 המודם RTA1320. ולמרות הכל- שיתוף הקבצים זוחל! אי אפשר לגשת לפורטים של אימיול משומה - נותן FAIL לפורט TEST, אי אפשר להתחבר לשרתים כמו שצריך! אי אפשר לעשות בדיקת פורטים של AZUREUS - הבדיקה נכשלת. הכל חסום!!! יש למישהו רעיון מה לעשות ?? או שיימח שמם 012 חוסמים לי את הפורטים וצריך מכתב מעו"ד ע"מ לזעזע אותם קצת!?! תודה רבה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסתבר שהמודם שיש בירשותי כרגע {2760 DLINK} תומך עד 15 מגה. - פשוט בושה. רציתי הממלצה לרואטר שיתמוך בVDSL "המהולל" של בזק. הם מוכרים את הנתבים שלהם ב600 שקלים חדשים... אם לא תיהיה ברירה זה מה שניקח בסוף אבל רציתי לדעת אולי יש משהו יותר מומלץ. ואם לא איזה מבין השניים שהם מציעים עדיף או שאין הבדלים. בברכה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב בבית תשתית בזק NGN . מעוניין ששני מחשבים שרחוקים אחד מהשני כ - 10 עד 15 מטר יהיו מקושרים לאותה תשתית אינטרנט על ידי switch שיהיה מחובר למודם (אין ראוטר) של המחשב הראשי ומשם למשוך כבל רשת מה- switch למחשב השני שמרוחק. האם המרחק בין שני המחשבים הוא גדול מידי או שלא צפוייה כל בעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות. 1. בטוח. אחד שהשכן מלמטה לא יוכל לגלוש על חשבוני ולא לראות לאיפה אני גולש. 2. ראוטר שלא יפגע במהירות האינטרנט, ולא יפגע בתוכנת טורנט. 3. מצד אחד פשוט לשימוש, מצד שני אחד שיהיה אפשר לשלוט בכל הגרה. 4 .אפשרות לשלוח הדפסה ממחשב שאין בו מדפסת למחשב שיש בו מדפסת. 5. צריך המלצה לכרטיס רשת. תקציב: ראוטר 200-250. כרטיס רשת 100 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונן 4TB חיצוני התנתק ואופ הdeluge מתחיל להוריד 400 טורנטים מחדש אחרי ריסטרט של המחשב. בלי לשאול ולוודא איך מטפלים בזה? ביוטורנט זה לא קורה. הסיבה שהתחלתי להשתמש בdeluge היא בגלל שביוטורנט אחרי הוספה של טורנטים הוא פשוט קורס ולא מגיב וקופא והרבה שיתוף הולך לפח בגלל חוסר דיווח לטראקר בעת כל קריסה/קפיאה. ווינדוס 10 על SSD עם 32GB ראם ומעבד i5 ובכל זאת בקטע הזה של הטורנטים המחשב שלי עושה פדיחות.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תתקנו אותי אם לא הבנתי נכון, אבל לפי מה שהבנתי, כדי לחבר את המודם המשודרג לPRO, לרשת מחשבים, אני צריך לחבר אותו ישירות ל HUB בכבל מוצלב: כמה שאלות: 1. למה אני לא יכול להשאיר אותו מחובר לכרטיס הרשת? 2. לאיזה חיבור בHUB אני מחבר אותו? 3. עד כה, המודם אינו משודרג, ונמצא במחשב המשרת כ WEB SERVER. אם אני מעביר אותו לחיבור ישיר לHUB, איך כשמתחברים אלי, המודם ידע לבחור את ה IIS שנמצא על המחשב הספציפי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה עבור נתב אלחוטי (וקווי) העונה לקריטריונים הבאים: 1. מחיר: עד 600, ועדיף אפילו בסביבת ה-400 2. קניה בחנות בארץ, בעדיפות לאזור המרכז 3. טווח קליטה טוב - אמור לספק קליטה עבור 2 קומות, חצר וממ"ד 4. תקן N או AC במהירות של 300MBPS לפחות 5. ממשק משתמש נח 6. חיבור USB אחד לפחות, ועדיף בתקן USB 3 7. Dynamic DNS 8. אפשרות לחשבון אורח - GUEST 9. יציב ואמין 10. אופציונאלי - מודם VDSL כלול בנתב, אך לא חובה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לרכוש אותו אבל אחרי שקרתי בבלוג NETCHIEF שיש לו רק 2 מגה והוא לא יתמוך קושחה של OpenWRT באתר שלהם הם טוענים שנתב כולל 4 מגה ויעבוד עם קושחה שלהם. למה כזה שוני בין נתונים? האם יש כמה גרסאות של נתב ובישראל נמכרת גרסה של 2 מגה רק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נתב+מודם במכשיר אחד של בזק D-LINK 2650U תומך בתקן G. פרמטתי את המחשב נייד שלי. לפני הפרמוט הנייד הכיר את הנתב+מודם בקליטה חזקה מאוד. כרגע הנייד קולט מספר נתבים בסביבה אך לא את הנתב שלי . אין לי מושג מה לעשות ...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Network buffer measurements (?): Uplink 1400 ms, Downlink 60 ms –We estimate your uplink as having 1400 msec of buffering. This is quite high, and you may experience substantial disruption to your network performance when performing interactive tasks such as web-surfing while simultaneously conducting large uploads. With such a buffer, real-time applications such as games or audio chat can work quite poorly when conducting large uploads at the same time. זה מה שמקבלים באתר בדיקת רשת וביצועים של סוגים מסויימים בתקשורת http://netalyzr.icsi.berkeley.edu/index.html בעיקרון מה שזה אומר כשאתם מעלים במהירות גבוהה אז במקום לקבל פינגים גבוהים יחסית באשר לשימוש נכון בתעבורה אתם תק…
-
קניתי סידבוקס מ seedboxes.cc לפני יומיים על מנת לשפר את הרטיו שלי בחשבון TL - קניתי סידבוקס עם : 333 GB 2 TB upload link 500mb בנתיים לא ממש עובד לי טוב..העליתי רק 40 גיגה עד עכשיו , הבנתי שבמצב טוב זה אמור לעלות על כמה mb לשנייה אבל אני אפילו לא מגיע למגה. הבנתי כבר שצריך לבחור בטורנטים חדשים על מנת לקבל את הביצועים הכי טובים אבל כרגע זה לא אפשרי בגלל שהרטיו שלי נמוך בשביל זה...הוספתי 35 טורנטים עד עכשיו - האם זה מעט מדי או שכדאי להוסיף עוד? ואם כן כמה מומלץ לשים ? אשמח אם מישהו שיש לו קצת ניסיון בזה(בכללי ובסידבוקס הספציפי הזה) יוכל לעזור לי ולתת לי טיפים ועצות מה לעשות כי אני באמת רוצה שזה יעבוד כמו שצריך תודה מראש , ליאור.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים, נתקלתי בבעיה.... יש לי רשת קווית בשתי קומות, הכול מועבר דרך קן הטלפון בבית.. כל כמה זמן היה מתפרק לי חוט והייתי מקצר לאט לאט את הכבל. עכשיו הכבל קצר מדי, איך אני מסדר את הכבל? יש דרך לחבר את הכבל הקצר למפצל? ומשם לחבר למחשב ? אני לא צריך hub כי זה רק קו אחד שהחוט קצר מדי מה עושים??? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם יש דרך להגן על הרשת שלי באמצעות סיסמא , ז''א שכל פעם שאני רוצה להתחבר אז אני צריך להקיש סיסמא. זה הראוטר שיש לי. EDIMAX BR-620WG ואני רואה את הרשתות בעזרת תוכנה שקוראים לה Ralink Wireless Card שבאה ביחד עם הראוטר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולמצבים שלא יהיה לי WiFi אני צריך לקנות דונגל שמתחבר ליו אס בי. יש אחד מומלץ? עדיפות לכמה שיותר קטן יש אופציה אחרת? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את הראוטר הנ"ל, כאשר שני מחשבים מחוברים לאינטרנט דרכו. כיצד אני יוצר שיתוף קבצים בין המחשבים? ניסיתי דרך האשף של הווינדוס, אך באחד המחשבים הוא נותן לי לבחור רק בכרטיס רשת אשר לא מחובר לכלום. כמו כן, ביטלתי את הפיירוול בשני המחשבים וזה עדיין לא עזר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר הכול פעל טוב אבל עכשיו משום מה פתאום הפורט לא פתוח. עקבתי מחדש אחרי כל ההוראות שמצורפות לי כאן http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/3com/3CRWER100-75/Utorrent.htm והכול 1 ל1 אותו הדבר.. לא מבין מה יכולה להיות הבעיה..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שדרגתי את מערכת ההפעלה שלי ל-windows 7 ומאז מופיע לי X על האייקון של הגישה לאינטרנט במקום O כחול שהיה מופיע לי ב-Vista שלמרות שאני עדיין מחובר לרשת וגולש בצורה תקינה. כאשר אני נכנס למרכז הרשת והשיתוף מוצג לי חיבור פעיל. (מדובר על PC שמתחבר לאינטרנט דרך ראוטר של netgear ע"י כבל) איך אפשר לתקן את האייקון שיוצג בצורה תקינה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במודם ( Aztech 600e ), עשיתי reset , ניתקתי מהחשמל והכל הסתדר. עכשיו אני בודק ב ipconfig /all , אני לא זוכר שראיתי את הדבר הזה , Lease Obtained , Lease Expires מה זה בכלל, אפשר לבטל את זה ..? * אני לא מחובר לרשת, מתחבר רגיל עם חייגן (ip דינמי) ..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר יכלתי לגשת למחשבים הנייד שברשת הביתית שלי וכיום אני לא יכול זה רושם לי YOU DONT HAVE PREMISSION לאחר שבעבר זה עבד טוב בשני המחשבים יש WIN 7 למחשב הנייד יש אינטרנט והכל מהראוטר אבל ברגע שאני רוצה להכנס לכונן אין אפשרות אין סיסמא בשני המחשבים יש שיתוף קבצים פעיל עם כל ההרשאות בשני המחשבים וביטלתי גם את ה FIREWALL
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקיצור יש לי שני מחשבים עם אקס פי אחד ראשי ואחד משני עד עכשיו הייתי ברשת רגילה פשוטה של חוט מוצלב עם 2 כרטיסי רשת היום קניתי ראוטר Edimax 6104k בעקבות הצקות של אחותי שלא רוצה להיות תלוייה בי.. טוב חיברתי תראוטר לחשמל חיברתי כבל מהמודם של אלקטל השחור ADSL ליציאת WAN וכמובן כרטיס רשת אחד מכל מחשב אל הראוטר... טוב עשיתי את כל מה שצריך נכנסתי לאתר של EDIMAX דרך הכתובת הגדרתי הכל והאינטרנט לא עובדדדדדדד! השתגעתי לא ידעתי מה לעושת אמרתי אני אחזיר תאינטרנט הרגיל אשאל מה לא עשיתי בסדר ואז אחבר שוב זה מה שעשיתי רק שזה לא התחבר לי יותר!!!! לא הצלחית להתחבר לאינטרנט ...התקרתי לזהב אוליי משוה לא בסדר בהגדרות וזה.... הפנו אותי לבזק..... המזל שיש לי 2 כרטיסי רשת אז אמרתי אני אנס להתחבר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני היתי רוצה לדעת אם אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר אם מודם קנוי מחנות דרך חשבון אינטרנט רגיל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-