עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בזק מציעה את אתר השירות העצמי שלה עם מחירים של 69 שקל ל 15 מגה, 110 ל-100 מגה, ו-85 שקל ל-40 מגה. https://selfsales.bezeq.co.il/?locations=16&locations=32&locations=64 רציתי לדעת אם זה המחירים הכי נמוכים שאפשר לקבל מהחברה, או שאם מתקשרים אפשר לקבל הנחות יותר טובות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן אני מחפש לקנות כבלי רשת לרשת שלי. - רשת 1GB בדקתי באינטרנט כמה מוכרים בחנויות ליד הבית - 20 שקל למטר. בדקתי חנות אחרת עולה 5 שקל אבל משלוח מעל 50. איפה אני יכול לקנות CAT5E 1.5 מ'- או שניים במחיר שפוי עם משלוח עד הבית? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, אני מעוניין להזדכות על המודם ראוטר שפרטנר משכירים לי ולקנות אחד פרטי. מדובר על דירה סטנדרטית עם 4 חדרים, המחשבים מחוברים קווית, פלאפונים אלחוטי מן הסתם. תקציב עד כ-800 שקלים, אפשר קצת יותר וגם פחות מן הסתם. אשמח אם למישהו יש הצעות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום אנשים טובים. האם יש מגבלת מהירות בגלישה באינטרנט או בהורדת קבצים? האם אינטרנט בעל 5 מגה הורדה גולש יותר מהר מ50 מגה הורדה? אשמח להסבר על העניין. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. את המחשב הנייח הצלחתי ואני מתחבר בלי חייגן לאינטרנט כבר. אבל אני לא מצליח להתחבר עם המחשב הנייד ואין ממש "מוקד תמיכה" שעוזר לדברים כאלה כן ..תאמינו או לא עכשיו אין לי שמץ מה עושים הדברים הבסיסים לא עזרו לי אני לא מצליח דרך חיבורי רשת לרענן את הרשתות זה כותב לי שם שווינדוס לא יכול וצריך להפעיל WZC HELPPPP MEEEE

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Fortunes,

שלום! תמליצו לי בבקשה על HUB אלחוט, כלומר אני לא צריך ראוטר. רק את הנתב בעצם. המחירים ממש מתפזרים בין ה150 ל"הרבה", ואני לא באמת יודע למה אני זקוק. בעצם אחבר אליו מחשב שולחני (ע''י כבל) ו2 ניידים בWIRELESS. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום הטלוויזיה שלי הייתה מחוברת בכבל רשת למודם של הוט. המחשב זיהה אותה ויכלתי לשדר אליה מהמחשב. במקום הטלוויזיה חיברתי לרשת סטרימר KII PRO. הוא מחובר ויש לו כתובת IP תואמת, אבל המחשב (WIN 10) לא מזהה אותו. איפסתי רשת. כיביתי הכל. ניתקתי והחזרתי וכו' - לא עזר פתרונות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shlomibandit,

יש לי אינטרנט 7 מגה הוט- נטוויז'ן .. עכשיו הרגשתי שההורדות איטיות ולא ידעתי למה , ויש לי גם רוטר של אדימקס br 6204 wg בדקתי את המהירות של האינטרנט ע"י בדיקות האינטרנט של ספקים שונים ובינהם נטויז'ן (שלי) כשהרוטר מחובר והם היו על 600-750 וגם כן בהורדות של ביטורנט וכאלה לא היה עובר לי את ה 400.. ניסיתי לחבר את המודם בלי הרוטר לבדוק אם הבעיה היא ברוטר והופ שהמחשב מחובר רק למודם בלי הרוטר -עשיתי את הבדיקה וזה הוריד לי על 880-900 וגם כן בביטורנט הורדתי כמה דברים חיכיתי איזה חצי שעה וזה הגיע לי ל800 +- .. עכשיו זה לא בעיה של הפורטים , כי פתחתי אותם לתוכנות השונות שאני עובד איתם , ובאימיול וטונטר וכל זה יש לי היי אי די.. משהו יודע מה הבעיה למה הרוטר מגביל אותי במהירות? ואם אני צ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום יש לי נתב BR6204WGוEdimax אני מעוניין להגדיר את חשבון הGMAIL של אחותי באאוטלוק שלה, החשבון שלי מוגדר במחשב שלי ופורט 110 בנתב מופנה ל איי פי שלי, האם יש דרך לפתוח אותו גם עבור המחשב שלה , או לחלופין דרך אחרת תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yuval_routing,

חישובים עדכניים לגבי קצב צריכת הכתובות ב APNIC (רשם האינטרנט של אסיה והאוקיאנוס השקט) מראים כי APNIC עתיד לצרוך את כל כתובות האינטרנט (IPv4) הקיימות שלו תוך פחות מחודשיים. (מקור: http://routing.co.il/ipv6/2011/02/19/%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%9D/ ) התהודה העולמית של אירוע כזה עשוייה להוביל ל "בהלת IPv6", התקנה מהירה, הוצאת כספים וכו'. אם אתם קונים נתב חדש - זיכרו לבחור נתב התומך ב IPv6.. יובל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by benyben,

שלום. בבית יש לנו יחידת דיור. אך אני לא מצליח לקלוט את הוויי-פיי מהבית. לכן רכשתי extender של חברת Edimax. עלה לי בערך 200 שקלים. חיברתי את המאריך באזור אסטרטגי. הבעיה: עדיין האות חלש. לכן רכשתי כבל Ethernet של 20 מטר. חיברתי אותו ל Edimax. ואותו חיברתי לנתב של אורנג׳ (שהיה מצוי אצלי בבית, של חברת Siemens). חיברתי את הכבל לכניסת ה WAN. עשיתי ריסט לנתב של אורנג ואז בהגדרות (אני לא ממש מבין בזה) החלפתי ל dhpc. משהו כזה. וזה עובד. הבעיה: איטי מאוד! בדיקות מהירות הראתה פחות מ 0.5 דאון ו 0.1 אפ. לעומת זאת, בדיקת מהירות עם האייפון ליד ה Edimax הראתה 7 ו- 1 בהתאמה. האם ההגדרות שגויות? ממש אשמח לעזרה בנושא. חג שמח.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הראוטר המזדקן שלי (compex np18a) מילא עד כה את עבודתו נאמנה, אך בזמן האחרון לאחר כשעת שימוש בטורנט - לא ניתן לגלוש בדפדפן. אני מחובר לאינטרנט ב-ADSL עם מודם aztech 600E. הדרישות מהראוטר: יכולת עבודה ממושכת עם ביטורנט הצפנת WPA2 אפשרות לשינוי עוצמת השידור האלחוטי (נראה לי שיש את זה בכל ראוטר) אופציונאלי - תמיכה בתקן N (זה כבר רשמי או עדיין טיוטא?) בתנאי שניתן במקביל לחבר ציוד G. אופציונאלי - תמיכה בחיבור קווי של 1G (האם צריך כבל רשת מעבר למשהו סטנדרטי?) * האם כדאי לקנות ראוטר הכולל מודם DSL מובנה שיהווה שיפור לעומת מה שבזק מחלקים? ** אין צורך לממש את כל התקציב, וניתן לחרוג אם יש צורך תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by uriya,

שלום לכולם. יש לי בעיה של קריסת החיבור ושל מה שניקרא local area connection שלי לא מגיב בכלל, יש לי מודם של מוטורולה ואני מחובר איתו עם usb וכבל ethernet מה שמאוד מוזר הוא שהשותף שלי לדירה מחובר רק עם כבל ethernet ולא צריך את ה-usb , אבל הבעיה שלי היא שלפעמים ללא כל אזהרה מוקדמת החיבור לרשת פשוט נופל ואני לא יכול לעשות כלום, ניסיתי להסיר את ההתקן של המודם אך ללא הועיל, פשוט תקוע (המחשב), מה שעוד ראיתי זה שברגע שזה קורה ואני עושה restart למחשב מופיע לי מעין אנימציה קטנה בתחתית המסך (ימין למטה יש לי xp באנגלית) של שני מחשבים עם משהו שמחפש מעין connection אך לאחר מספר שניות הוא מודיע לי ש local area connection לשי לא טוב והוא לא יכול להתחבר אליו ואז אינני יכול להתחבר לאינטרנט…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לדברי בזק לא ניתן להגיע ליותר מ-70. כפי שרואים אני מקבל גם יותר מ70. אז ביקשתי גם מבזק בנלאומי שישוו לתשתית. אלו הם התוצאות שקיבלתי: אתר בזק: Uploaded with ImageShack.us אתר בזק בנלאומי: Uploaded with ImageShack.us אתר speedtest: Uploaded with ImageShack.us באתר speedtest נתתי לו לבחור את השרת המהיר ביותר בעצמו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני יודע שלכבלים יש את speed.hot.net.il האם יש משהו דומה לבזק? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי ושלום לכולם אחרי שתרמתי את הראוטר שהיה לי של אסוס WL-520G מלפני 6 שנים ששירת אותי מעולה ועדיין עובד אני צריך ראוטר לשימוש ביתי, מפלס אחד , דירה רגילה, כרגע אין ממ"ד, כניראה עוברים כך שיהיה ממ"ד.. צריך ראוטר אלחוטי, בסיסי, יציב, לחיבור בכבלים (זה מה שכרגע משתמש) ושיהיה מה שצריך להיות בעניין תקן N... התקן עוד לא אושר ואת האמת זה לא ממש מענייןם ככה שלא אכפת לי שיהיה באותו תקן G שהיה.. העברת קבצים באלחוטי, אני לא עושה, בשביל זה יש דיסאוןקי... ככה שמהירויות לא צריך במיוחד ראוטר MIMO לא מעוניין.. אבקש המצלמה על פי שימוש שלכם בבית, או משהו פופולרי שאו ציינו אותו לטובה בכל מיני מקומות. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by KyleIsle,

הי, ניסיתי להתקין את ה-Firmware החדש ולא הצלחתי. ביצעתי LOAD ל-BIN. ביצעתי ERASE SAVE ולאחר מכן RESET הפעולות הותירו את ה-ROUTER ללא FIRMWARE והותירו לי ברירה אחת:להחליף את המודם בחנות בזקסטור הקרובה. יש מישהו שזה קרה לו ויודע איך להמנע מכך? לא נעים לי ללכת *שוב* לחנות בזקסטור להחלפה. תודה, אסף

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. השקעה כספית עד 260ש"ח. ניתוני הדירה: דירה קטנה יחסית, רוב הקירות גבס. מרחק קליטה לא צריך לעבור את ה-10-8מטר. לראוטר יתחבר מחשב אחד נייח ושני מחשבים ניידים. רשת בבית של הוט - בכבלים. הסתכלתי קצת באינטרנט והעין נתפסה על שניים: נתב אלחוטי LinkSys WRT54G2 ו D-Link DIR-320 אשמח לחוות דעת, או הצעה נוספת כמובן. תודה ושבוע טוב רון אני מעוניין לקנות עוד מחר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tomer87,

כרגע אני מנוי לחבילת 750 של בזק וגם ככה אני לא מרוצה הן מהשירות והן מהמנירות שהם אמורים לספק לי!!!! מה גם שלפני זמן מה שמו לי רשת אינטרנט אלחוטית ואז בכלל החבילה ירדה !!!! אני כרגע מחפש את חבילת מגה וחצי או שתיים הכי משתלמת שאפשר למצוא היום אני רוצה שהיא תהיה זולה (עד כמה שאפשר), שתספק את המהירות שלה היא מתחייבת והשירות שהם יספקו לי במידה ואני יבחר בהם יהיה נורמלי !!! תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by elada92,

היי כולם, אחרי שהקמתי סוף כל סוף רשת ביתית אז אני (כמו חלק גדול מהאנשים בארץ) מוריד ומוריד הרבה... הבעיה היא שכאשר אני משתמש בחיבור דרך הראוטר (חיבור עם כאבל רשת לא אלחוטי) אז אני לא מצליח לעבור במהירות הורדה (גם הורדות http וגם הורדות דרך תוכנות שיתוף) את ה50 ק"ב וזה לא משהו בהורדה עצמה אלא משהו אצלי... כי כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב עם כאבל רשת ולא מודם לראוטר למחשב אז אני מצליח להוריד על כל הפס שלי... כשאני מנסה לעשות port forwarding אני לא מצליח ליצור לעצמי אי פי סטטי... אני לא מקבל אינטרנט בגלל זה אז אני תקוע בכל העניין של port forwarding... מישהו יכול לעזור לי או למצוא דרך לפתור לי תבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. היי, יש לנו בארון תקשורת בבית את הראוטר של אורנג' (SIEMENS), ואליו מחובר SWITCH (בן 3 שנים, פשוט, של LEVEL-ONE, שמפצל את האינטרנט לשקעים ברחבי הבית) ומחוברת גם הקופסת VOD של YES. כבר שבועות ארוכים שכל התשתית הזאת לא עובדת טוב - והאינטרנט (אלחוטי או חוטי) נופל לנו - מקבלים הודעת "no / limited internet connection" אחרי שהטכנאי של אורנג' היה בבית, הוא טען שהבעיה היא ב-SWITCH שכנראה מקצר (אחד השקעים שלו כבר לא תקין תקופה ארוכה, אולי הוא באמת עשה את שלו), או אפילו עניין של עומס על הראוטר. ברגע שהוא ניתק אותו הכל עבד תקין! רק כדי להיות בטוחים המשכנו לעבוד תקופה כשכל פעם מחברים רק "קופסה" אחת ל-SMART BOX (פעם את הVOD ופעם את הSWITCH) - אבל המסקנות לא היו חד משמעיות.... השאלה שלי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 3pac,

יש לי מודם Aztech 600E של בזק וראוטר של MSI ,בדקתי והכל מחובר כמו שצריך. הכל פעל טוב פתאום האינטרנט לא עולה וככה כתוב במחשב עם הראוטר: http://i26.tinypic.com/o7sfvm.jpg בראוטר הDNS מוגדר כ 0.0.0.0 (תמיד היה ככה), כבר 3 ימים זה ככה (אתמול בלילה הוא עבד אבל כשקמתי בבוקר הוא שוב עשה בעיות). מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by rhfit,

היי אני רוצה ללמוד לבד לmcitp, יש לי כבר ניסיון בצבא ב-windows ברמה של מנהל רשת מישהו מכיר אתר שמסביר על כל המבנה של הסמכת mcitp? מה צריך ללמוד.. על מבנה הבחינות.. אם מישהו מכיר אתר שיש בו סרטונים שמדריכים שמעתי שיש גם בנק שאלות.. איפה אפשר למצוא אותו..? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Blacky,

מחר אני עומד לקבל ראוטר\מודם חדש מבזק אבל יש לי גם SmartBox של אורנג' שמנתב לי את השיחות טלפון ככה שאני לא יכול להרשות לעצמי לנתק אותו ולחבר רק את הראוטר של בזק... האם יש דרך לגרום לשניהם לעבוד יחד? אם כן אז איך אני מאוד אשמח לעזרה.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by M16,

שלום אני היתי רוצה לדעת אם אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר אם מודם קנוי מחנות דרך חשבון אינטרנט רגיל. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים