רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
עדכון: מתכנן לקנות את הפריטים הבאים להקמה של הרשת בבית: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2513-100-מטר-כבל-רשת-CAT6-קשיח-מסוכך-FTP- http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2374-פנל-תקשורת-CAT6-12-Ports-להתקנה-על-גבי-הקיר http://www.mediagalaxy.co.il/rec/596-שקע-גוויס-עם-חיבור-RJ45-מסוכך-CAT6-לסידרת-System-של-Gew - לכל שקע וכמובן כבלים מגשרים מALIEXPRESS יש לי לוחץ קרונה בבית האם פספסתי משהו? האם הייתם ממליצים על משהו אחר? תודה שלום מעוניין לחדש את הרשת רציתי לשאול מה מומלץ CAT גמיש או קשיח צינורות בתוך הבית כמובן מה היתרונות והחס…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מקווה לשמוע ייתרונות וחסרונות של כרטיס PCI אלחוטי או להתקן USB נייד מה עדיף מבחינת ביצועים, תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לרכוש אותו אבל אחרי שקרתי בבלוג NETCHIEF שיש לו רק 2 מגה והוא לא יתמוך קושחה של OpenWRT באתר שלהם הם טוענים שנתב כולל 4 מגה ויעבוד עם קושחה שלהם. למה כזה שוני בין נתונים? האם יש כמה גרסאות של נתב ובישראל נמכרת גרסה של 2 מגה רק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בזק מציעה את אתר השירות העצמי שלה עם מחירים של 69 שקל ל 15 מגה, 110 ל-100 מגה, ו-85 שקל ל-40 מגה. https://selfsales.bezeq.co.il/?locations=16&locations=32&locations=64 רציתי לדעת אם זה המחירים הכי נמוכים שאפשר לקבל מהחברה, או שאם מתקשרים אפשר לקבל הנחות יותר טובות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי (מינימום תקן G, לא חייב N) בעל מודם ADSL פנימי ובעל שרת VPN פנימי שאני אוכל לחייג אליו מהבית ולקבל IP של אותה הרשת ולגשת לשירותים באותה הרשת. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, בעיה שמטרידה אותי מאוד: האינטרנט בחיבור אלחוטי לא עובד בשום מחשב בבית (בדקתי בארבעה מחשבים שונים) כאשר אם אני מחבר את הראוטר למחשב באמצעות כבל רשת אז האינטרנט טס באותו המחשב אליו הראוטר חובר עם כבל. הראוטר לא עבר עדכון תוכנה או שינוי מקום בבית. ההגדרות המקוריות לא שונו אלא התקלה החלה פתאום ללא כל סיבה הנראית לעין. שיניתי את שם הרשת, שיניתי את סיסמת הגישה למנהל הראוטר (סיסמת הAdmin), שיניתי את הסיסמא של הWI-FI עצמו וזאת על מנת לוודא שהתקלה לא נובעת מאיזה שכן ליצן שגולש לי על הראוטר וזאת אפילו שמאז ומתמיד זה היה מוגן בסיסמא. שינוי ההגדרות לא הואילו ומהירות הגלישה באמצעות הWI-FI היא אפסית וזאת בכל מחשב המחובר לרשת גם אם המחשב נמצא צמוד לראוטר. אחדד יותר את התקלה: …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות יש לי מחשב בבית ואני לא משתמש בו ואני רוצה להפוך אותו למחשב שרת ? האם זה אפשרי?? ומה אני צריך לעשות ? ואם יש מדריך לזה ??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שידרגתי את החבילה שלי ל3MB (מ1.5) איך אני יכול לבדוק שבאמת שידרגו לי אותה? כי זה נראה לי אותה מהירות ? בהורדה של קובץ זה מראה לי 200+/- תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!!! המחשב שלי משמש כשרת יש לי שם 2 כונני דיסק קשיח C ו D את D אני רוצה להפוך לדיסק רשת, שמשתמשים אחרים יוכלו להכנס, כיצד לעשות זאת????
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה הפרום הנכון ועכשיו לעיניין כל כמה דקות ניחנס לי מישהו למחשב ניראה לי שדרך משהו שקשור ל ICQ ישן מה אני אמור לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א. המלצה לראוטר טוב אני בבית חדש וצריך המלצה לראוטר- בגדול יתחבר ל1-2 מחשבים עם אופציה למחשבים אורחים מידי פעם. אין לי דרישה למהירות העברה גבוהה (תקן N), אבל אם זה עדיף אז למה לא, יחובר אינטרנט 2.5 מגה ולא סביר שישודרג ליותר מ10 מגה בעתיד הקרוב מבחינת תקציב נגיד 200 שקל חשוב לי שיהיה יציב יותר מהכל, אין לי צורך באופציות מתקדמות או הגנה\הצפנה סופר מורכבת (מספיק האפשרות הבסיסית) עכשיו בנוגע לכמה רחוק הוא צריך להגיע- יש לי כמה אפשרויות לסידור ואשמח את דעתכם. יש לבית 2 קומות, למטה יש ארון תקשורת ויש הכנה לכבלים בקירות מהארון תקשורת לממ"ד, לסלון ולקומה השניה. אופציה א לשים את הראוטר והמודם בארון תקשורת בקומה הראשונה, משם להעביר חוטים לסלון ולקומה 2 בעיות- כמה רחוק יכולים להגי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכתבה באתר אחר הוסבר מדוע לא ניתן להזרים סרטי HD האם באמת לא ניתן להזרים סרטי HD? גם בראוטר כזה ? http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND#spec TL-WR1043ND) המרחק בין המחשב שלי לסרטימר הוא בערך 7 מטר שבניהם קיים קיר עם דלת שלרובה פתוחה ולסטרימר מחובר TL-WN821N (אני לא יודע כמה זה משנה אבל אני נותן לכם תמונה כוללת כדי שתבינו ) האם באמת לא אוכל להזרים סרטי HD ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים. יש לי בבית כמה מחשבים. במחשב העיקרי שלי, אשר מחובר ל-Hotbox חוטית, הגלישה באתרים איטית באופן רנדומלי. כלומר לדוגמא אני מנסה להיכנס לפייסבוק.. והאתר לא עולה.. מקבל לעיתים הודעת connection timeout. לעיתים refresh פותר את הבעיה, לעיתים לאו. לאחר זמן מה (שניות, דקות..) האתר עולה כרגיל. קצבי ההורדה מצוינים גם בעת התרחש התקלה. בעת גילוי התקלה מע' ההפעלה שלי הייתה Windows 8. חשבתי שהאשם הנו במע' ההפעלה. לכם פרמטתי את הדיסק והתקנתי התקנה נקייה של Windows 7, אך הבעיה אט אט חזרה. בדקתי הגדרות DNS. בעצת התמיכה טכנית של הוטנט הגדרתי DNS לכתובת 213.57.2.5. פתר לכמה שעות והבעיה חזרה שוב. הבעיה אינה אצל הספק/תשתית שכן הבעיה אינה קימת בשאר המחשבים בבית. מה יכ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אנימחדש בכל העולם הזה וזקוק למעט הדרכה, זה יהיה טיפה ארוך אז אשמח אם תוכלו לעקוב ולסייע. הרשת שלי מורכב ממודם של tp link וראוטר netgear r7800. על המודם מוגדר VPN של חברת expressvpn על ידי דחיפת קובץ באמצעות USB. הDNS המודם וגם הראוטר מוגדר על cloudflare. עד כאן הכל סבבה. התקנתי על הrasbpery pie שלי pihole וכאן זה קצת מסתבך, אני לא מצליח להעביר את התעבורה שלי דרכו. הvpn שלי לא יכול להגדיר IP סטאטי, אז כשאני מגדיר את הpihole באופן אוטומטי, הוא מקבל את 10.0.0.x בתור האייפי שמשתנה עם כל ריסט של הראוטר (שזה בעייתי בפני עצמו) וכשאני מגדיר את האייפי הזה בdhcp בתור הdns הראשי והמשני במודם ובראוטר אני מאבד את האינטרנט. אם אני ר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסתבר שהמודם שיש בירשותי כרגע {2760 DLINK} תומך עד 15 מגה. - פשוט בושה. רציתי הממלצה לרואטר שיתמוך בVDSL "המהולל" של בזק. הם מוכרים את הנתבים שלהם ב600 שקלים חדשים... אם לא תיהיה ברירה זה מה שניקח בסוף אבל רציתי לדעת אולי יש משהו יותר מומלץ. ואם לא איזה מבין השניים שהם מציעים עדיף או שאין הבדלים. בברכה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני אחבר כבר מאריך 3 מטר לאנטנה של ראוטר זה יפגע בביצועים? הכבל הזה .. http://www.buylow.co.il/3---wifi--sma.html
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם אני רוכש מודם ראוטר פרטי, האם אני יכול לחבר אותו במקום ההוט בוקס של הוט? Linksys CG7500 יש את הדגל הזה? האם מישהו יודע אם עובד עם הוט. קישור למוצר : https://www.linksys.com/us/support-article?articleNum=226170
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כרגע יש ברשותי נתב linksys WRT54GL עם קושחה גרסא 4.30.7 וכשהתקשרתי לבזק בינלאומי כדי להגדיר אותו בחיבור L2TP (דרך תשתית של הוט עם חייגן) אמרו לי שלמרות ש-linksys זה ראטורים טובים הם לא עובדים טוב בארץ, וכל הנציגים השונים שדיברתי איתם אמרו לי ש-edimax הם הראוטרים הטובים היחידים בארץ. רציתי לדעת האם הלינקסיס באמת כזה נורא לחיבור הזה פה בארץ? דרך האתר של סיסקו השגתי עדכון קושחה לראוטר לגרסא 4.30.13, כאשר בשינויים ב-4.30.9 רשום resolves L2TP issues, האם זה באמת פותר את הבעיות? כרגע עוד אמרו לי שאני יכול להחזיר אותו אם הוא לא טוב לי, אבל אני צריך לדעת. אחרי שחיברתי אותו הגדירו אותנו לשרת עם סיומת 19, וזמן קצר אחרי ההתחברות הוא התנתק, התקשרתי שוב לנציג שהגדיר אותי בשרת עם …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I had posted the same thread 2 monthes ago and none helped me, maybe this time you'll be so kind and help me. I got ADSL Alcatel 1.5 MBit with Onboard lan card / ABIT nf7 MOBO. I used to download on 200-210, and since the ADSL is connected to the new computer my max download speed is 90. I'm SURE I need to change something in the lan card's configurations, I had updated the mobo and everything, and the ADSL isn't the problem for 10000%. Please help me, thanks in advance!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התחברתי ל1000 מגה של בזק ולקחתי את הראוטר שלהם, הטווח מזעזע. אחרי 10 מטר כבר אין קליטה (כולל "מגדיל הטווח" שלהם). הם קונים מעלי אקספרס? 1. האם אפשר לקנות ראוטר פרטי ופשוט להתחבר בלי בעיה או שהם מקשים? גם סלקום מקשים? 2. האם ראוטר פרטי ישפר את הטווח? אם יש לכם ניסיון אשמח לשמוע על ראוטר טוב בעל טווח רחב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! מצאתי לפני כמה זמן איזה 123 מטר חוט לחיבור רשת אבל הוא נראה עגול ולא כמו חוט רגיל (ואל תגידו לי שזה חוט כבלים כי זה לא). הוא בצבע שחור ומצאתי אותו עם פנל של שקעים עגולים. אז למה החוט הזה משמש????
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לתת פתרון אלחוטי חזק למתחם המורכב ממשרד שבו ימוקם ראוטר בגלישה של 4 או 5 מגה וממנו אני רוצא להוציא החוצה אנטנה שתתן פריסה לחדרים מסביב למשרד. בכל החדרים יש סה"כ 80 איש כשלכולם כמעט יש מחשב נייד, אך לא כולם בוא זמנית גולשים אם כי ייתכנו מידי פעם מצבים כאלו בשעות הערב. המשתמשים אמורים לגלוש באינטרנט ולבצע שיחות וידאו עם המשפחות בחו"ל. מאחר ואין לי שליטה על כל משתמש אני יודע שהם ישתמשו בתוכנות הורדה כגון אמיול. אני לא יודע האם יש ראוטר במחיר שפוי שיתן לי אופציה לבצע load blancing כך שאוכל לתת העדפה לצרכים החשובים יותר. אני מצרף תרשים דיי גס שיתן לכם רושם ראשוני לפריסה האלחוטית: Uploaded with ImageShack.us המרחקים בין השורות מימין ומשמאלהם בערך 10 מטרים ובין…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה שנים קניתי את הראוטר הזה: 3com OfficeConnect 3crwer100-75 עבד לי מצויין במשך כמה שנים טובות היום החלטתי לעשות לו עדכון גירסה, ובידיוק הייתה הפסקת חשמל באמצע העידכון מאז אני לא מצליח לקבל כתובת מה DHCP שלו לא מצליח להיכנס לממשק שלו (ע"י כתובת IP סטטית במחשב) הראוטר לא מגיב לPING (גם בכתובת שהייתה מוגדרת אצלי, וגם בכתובת ברירת המחדל של היצרן) הכפתור של הRESET - לא חושב שהוא מגיב בכלל... הנורה של ה WLAN לא דולקת יש פיתרון? או לזרוק לזבל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-