עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים מקווה שאני כותב בפורום הנכון בעיה מאוד מוזרה, החלפתי מודם היום ל D-LINK 2650 של בזק עד היום לא היה שום בעיה ( החלפתי מכוון שהישן התעייף) הלפטופ ממוקם בדיוק ליד המודם והוא כותב את ההודעה הזאת שהוא לא מאתר אותו ככה שזה ממש לא הגיוני כי רואים שיש קליטה מלאה, ד"א הגדרתי את המודם דרך אותו לפטופ , ביטלתי את הWIFI דרך הניהול וחיברתי את המחשב דרך קבל רשת , לאחר שהגדרתי אותו עשיתי פשוט ההפך ביטלתי את הכבל רשת והפעלתי את ה WIFI ( דרך הניהול ) http://www.israup.net/images/bad8c1c19bb0d480bf035205bf51538e.JPG

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Kobe,

שלום לכולם ושבת שלום! אז ככה לאחרונה רכשתי את הראוטר הזה בעקבות המלצות שקראתי עליו, יש לציין שלפניו היה ברשותי D-Link 524 שעבד בצורה סבירה ותו לא. לאחר התקנה ראשונית של הראוטר על תשתית הכבלים הכל עבד מצוין עד לפני חודש לערך מאז הראוטר מסרב לשדר אך כשאני מתחבר ישירות למודם ללא הראוטר אני גולש ללא בעיה. המודם שלי הוא של הכבלים והוא מחובר לאינטרנט ללא חייגן עכשיו לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הראוטר הנ"ל בחיבור כבלים בארץ. מבקש עזרה בקינפוג המכשיר והתאמתו לאינטרנט בכבלים.... בתודה מראש לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Absolutio,

אני עובד עם ספקית האינטרנט 012 וגם את שירותי הראוטר הם סיפקו לי, ושאלתי אותם אם אני יכול לדעת את הסיסמא של הראוטר שלי והם אמרו לי שזה לא חלק מהמדיניות שלהם לתת סיסמאות לראוטרים, אבל זה נראה לי ממש מטומטמם שכל פעם שאני רוצה לקדם את הפורטים שלי אני צריך להתקשר אליהם. יש מצב שמישהו יודע את הסיסמאות שהם משתמשים בהם או דרך לגלות את הסיסמא של הראוטר שלי? הראוטר הוא מחברת edimax אם זה עוזר. תודה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by roeesnir,

האם זה פשוט rj45 female? או שיש שם יותר מדוייק. אני רוצה לחפש ב-eBay ואני לא מוצא מי יודע מה מבחר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by man-of-God,

לפני כשבועיים בערך הוספתי את הראוטר הנ"ל מאז הפיכת הראוטר של בזק למודם בלבד וחיבור כלל המחשבים לראוטר של TPLINK כשהרצתי בדיקת מהירות עם האייפון (ברשת האלחוטית של 1043 ) קיבלתי מהירות מקסימלית של 12 מגה לצורך הבדיקה עמדתי עם האייפון מול הראוטר - אין הפרעות , הערוץ שידור זהה לזה שיהיה ב Dlink של בזק כמובן שבזמן הבדיקה הרשת האלחוטית ב DLINK הייתה כבויה ניסיתי מספר פעמם לאורך שעות היום והתוצאה זהה 12 מגה במקסימום - מול האייפון. כשעשיתי איפוס ונטרלתי את ה TPLINK והפעלתי שוב את ה DLINK בתפקוד מלא (גם כראוטר וגם כמודם) בבדיקת המהירות קיבלתי תוצאה מקסימלית של 15 מגה מה יכול לגרום לתופעה הזו ? ואיך אני פותר את בעיית המהירות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מצטט מהפרסומת: "רוצים להוריד סרטים או מוזיקה ומהירות מסחררת" גם אתם חושבים ככה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן, הורדתי את הדריבר הכי עדכני מהאתר שלהם ואחרי התקנה מופיעה לי הדבר הבא (כמובן הכרטיס לא עובד) : מדובר בויסטה אולטימייט. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tintin,

שלום לכולם! איזה ראוטר אלחוטי עם מודם מובנה לADSL אתם ממליצים לי לקנות, הכי זול שאפשר, דרוש גם מקלט אלחוטי לPCI, (מחשב נייח). תודה רבה ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי רשת בבית, המדפסת מחוברת לאחד המחשבים, ומשותפת ברשת, לכן אני יכול להדפיס מכל מחשב אחת. שאלתי התאורטית היא : אם המחשב שאליו מחוברת המדפסת - כבוי, אני אוכל לשלוח הדפסה ממחשב אחר ? אני מניח שהתשובה היא לא, אבל למה בעצם ? פקודת ההדפסה מגיעה לנתב, אבל למרות שהמחשב כבוי, פיזית הוא מחובר לנתב, המידע לא יכול בכל זאת לעבור למדפסת ? אגב, יש מדפסות עם כרטיס רשת שאפשר לחבר ישירות לנתב ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מדובר בכרטיס הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440. אני מעוניין לקנות אנטנה חיצונית מדגם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7977 או דומות לה ע"מ להגדיל את טווח הקליטה של הכרטיס. האם החיבור הקיים בכרטיס יתאים לאנטנה או שיש צורך במתאם כלשהו? ובכלל, על אילו אנטנות חיצוניות הייתם ממליצים בטווח של עד 200-250 ש"ח? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 20:04:18 ?????????? :-\

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dids22,

שלום אני מעוניין לחבר את הכבל רשת לשקעי RJ45 שברשותי. השאלה היא, האם יש חשיבות לצבע החוט ( שהחוט הכחול יהיה הכי שמאלי לדוג') או שרק הסדר של החוטים יהיה שווה בשני השקעים? (אני חושב שצריך ישר - אם אני מחבר לשקע (ישר) כבל מוצלב זה כאלו מוצלב, כן? דבר אחרון, אם אני מחבר את שני קצוות הכבל לראוטר והראוטר מזהה אותם (נדלקות נורות) זה מעיד שהחיווט טוב? תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by asaf0123,

אני מקבל פינג ממש לא יציב בערב ביותר ממשחק אחד ( גם ב LOL ו ב elder scroll online) עוד משהוא סובל מבעיה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yosisharaby,

שלום יש לי ראוטר EDIMAX BR-6204 Wg עכשיו הוא מוגדר ושאני מנסה להיכנס פעם נוספת לאיי פי ראוטר להגדרות נוספות כמו פתיחת פורטים הוא לא מכניס אותי שמתי תשם משתמש והססימא שיש בחוברת מה עושים במצב כזה ואם אפשר לאפס סיסמא או משהו כזה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מחובר לאינטרנט זהב עם ההגדרות הבאות (הראוטר שלי הוא edimax 6104k ואני מתחבר דרך מודם אלקאטל 5 מנורות) http://www.netguru.co.il/images/articles/71/6104Wg-9.jpg (האפשרות של בזק אצלי לא מסומנת כי אני דרך 012) לפני יומיים פתאום האינטרנט לא התחבר ואני מקבל בהודעת שגיאה 'no carrier detected' מישהו יודע מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה לקדם אתר מסויים בדירוג שגוגל נותן. כלומר, שיהיה בין הראשונים. תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by roeyel,

שלום לכולם, אני גולש דרך הכבלים במהירות 1.5 דרך ראוטר יחסית ישן- Edimax 6104 K. בכל פעם שאני מוריד קבצים דרך תוכנות שיתוף, לאחר שעה החיבור לאינטרנט נופל. החיבור חוזר רק כאשר אני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר חזרה. איפה הבעיה? אולי הנתב? מישהו ניתקל בבעיה? אולי אצל ספק האינטרנט? המודם בידיוק הוחלף כך שהוא לא הבעיה.. תודה מראש, רועי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב אז ככה פירמטתי תנייד (toshiba a200 10w) ואחר כך התקנתי דרייבר intel wiraless ופה כבר אני נכנס לחלון של view available wireless network ושם אין זיהוי של הנתב שלי או אף רשת אחרת יכול להיות שזה לא הדרייבר הנכון? או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Illectronic,

היי, יש לי תקלה מוזרה שכשאני מוריד קבצים גדולים הם תמיד יוצאים פגומים. כשאני מוריד קבצים של מגה פחות או יותר הקובץ הוא בסדר. אם אני מוריד למשל סרט הוא מראה קובץ מלא, אבל בצפייה של הסרט הוא פשוט נחתך באמצע (אם אני מריץ קצת אז זה ממשיך לנגן). בפתיחה של קבצי RAR שהורדתי אני תמיד מקבל שגיאה שהקובץ פגום. יש לי נטגיר שמוגדר כמודם ונתב טיפילינק 1043. התקלה היא במחשב בחיבור אלחוטי. במחשב בחיבור קווי ההורדות תקינות. הורדה ישירה. בהעברת קובץ בתוך הרשת למחשב האלחטי הקובץ תקין. ניסיתי מנהל הורדות והורדה מהדפדפן. ניסיתי להוריד בחיבור דרך הנטגיר כשהוא מוגדר כנתב אך אותה התוצאה. החלפתי מתאם אלחטי. שמרתי לכונן קשיח אחר במחשב. ניסיתי להוריד כשכל פעם מחובר כרטיס זיכרון אחד ועם כולם הקבצים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yotam.m,

לא מזמן ניסיתי בעזרתכם להגדיר ראוטר של DYNAMODE אך התברר לבסוף שהוא לא תומך כבלים והוא הוחלף לראוטר של ASUS מהדגם RX-3041 שתומך ב100% בכבלים. עכשיו בתוך ההגדרות יש כמה דברים לא מובנים החלטתי כמו פעם שעברה שלעלות תמונה יהיה הדבר הכי חכם לעשות: רציתי לקבל הסבר על מה אני אמור להכניס בשורות הנ"ל service ip adress my ip adress ובתמונה השניה האם אני צריך או לא צריך להכניס את כתובות הDNS של נטויז'ן? רציתי לדעת כמובן למה הכוונה בMY IP ADRESS אני אמור להכניס את כתובת האיפי שלי :s05: נ.ב אי אפשר להשאיר אף תיבה על 0.0.0.0 או ריק או כל דבר דומה זאת אומרת חייב להיות רשום שם IP תקני. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by maverick,

האם אפשר לשדרג תוכנה (או דריבר) למודם אלקטל (ADSL)?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dror_gh,

שלום לכם. רכשתי ראוטר חדש EA8500 של linksys ועכשיו אני רוצה להגדיר אותו כראוטר ואת הWD9970 של TP-Link כ- bridge אתמול הסתבכתי עם זה המון ואיכשהו (אני עד עכשיו לא מבין איך פתאום זה כן הצליח) בסוף הצלחתי. ואז כעבור כמה שעות שוב כלום לא עובד. לא אינטרנט, לא גישה לממשק, של אף אחד מהראוטרים שציינתי. פשוט כלום. אז הגיע הזמן שאבין איך באמת זה אמור לעבוד ואשמח לעזרתכם. חשוב לציין יש לי גם switch אז אשמח לדעת: 1. איך אני מחבר (פיזית) בין הראוטר למודם? איך ביניהם לסוויץ? 2. כדי ששוב תהיה לי גישה לממשקים אני די משוכנע שאצטרך לעשות להם reset ואז ילכו כל ההגדרות. האם יש צורך לדעת משהו לגבי כתובות שיהיו לכל אחד מהם? אם הראוטר יהיה לדוגמה 192.168.1.1 אז מה אמור להיו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי 2 מחשבים בבית שצריכים אינטרנט. התשתית שלי היא של הוט עם חייגן קבוע, ויש לי ראוטר גם. עכשיו ששמעתי שאפשר לחבר את 2 המחשבים דרך המודם בלבד עדיף לא ? אני לא מעביר שום קבצים בין 2 המחשבים. אני רוצה את זה כי לפי המשפט: "כמה שפחות מכשירים אלקטרונים ככה יש פחות תקלות". עכשיו אני לא רוצה לחבר שום מחשב ל USB כי אני לא אוהב את שיטת החיבור הזאת. רציתי לחבר את 2 המחשבים בכבל רשת. אז איך אני אמור לעשות את זה אם יש לי רק מחבר אחד ? לשים מפצל ? אבל רק אחד מאיתנו יוכל להתחבר לא ? וזה יצריך חייגן ? אני לא יודע כלום בנושא הזה אז תוכלו לעזור לי ? אני רוצה לדעת את החסרונות בעיקר של השיטה הזאת כדי לדעת אם זה יפגע לי במשהו. מה שטוב גם שאין ראוטר לא צריך לפתוח פורטים ולא צריכים להיות תל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by roeiw,

קיבלתי מבזק מודם\נתב TNN Aztech 600E ומאז המהירות השליחה איטית ביותר (פחות מקילובייט אחד). מסתבר שזה קשור להגדרות כרטיס רשת אז ב Speed/Duplex Settings שיניתי מ Full Autonegotiation ל Force10 Half Duplex וזה הסתדר הבעיה היא כשאני מעלה קבצים למשל שולח באיסיקיו קבצים המהירות הורדה צונחת (מ250 ל 20 ככה). מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הי יש לי כרגע 2.5 מגה וכנראה שזה לא מספיק לראות את המונדיאל בסטרימינג רציתי לשאול אם 5 יעזור או שצריך אפילו יותר מזה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by syntax2007,

קניתי סידבוקס מ seedboxes.cc לפני יומיים על מנת לשפר את הרטיו שלי בחשבון TL - קניתי סידבוקס עם : 333 GB 2 TB upload link 500mb בנתיים לא ממש עובד לי טוב..העליתי רק 40 גיגה עד עכשיו , הבנתי שבמצב טוב זה אמור לעלות על כמה mb לשנייה אבל אני אפילו לא מגיע למגה. הבנתי כבר שצריך לבחור בטורנטים חדשים על מנת לקבל את הביצועים הכי טובים אבל כרגע זה לא אפשרי בגלל שהרטיו שלי נמוך בשביל זה...הוספתי 35 טורנטים עד עכשיו - האם זה מעט מדי או שכדאי להוסיף עוד? ואם כן כמה מומלץ לשים ? אשמח אם מישהו שיש לו קצת ניסיון בזה(בכללי ובסידבוקס הספציפי הזה) יוכל לעזור לי ולתת לי טיפים ועצות מה לעשות כי אני באמת רוצה שזה יעבוד כמו שצריך תודה מראש , ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.