עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ranko,

ברצוני לחבר מספר מחשבים לאינטרנט,יש לי כרגע רוטאר של אדימקס שמחובר למודם של חברת הכבלים(ברוטאר יש 4 יציאות ואני צריך יותר יציאות),שאלתי היא כיצד אני מחבר את הרכזת רשת? החיבור של הרכזת רשת מתבצע בזה שאני מחבר כבל רשת מרטואר של אדימקס לרכזת,ואז מהיציאות של הרכזת אני הולך למחשבים שאני רוצה לחבר? אם יש הגדרות שצריך להגדיר ברכזת רשת?או שזה "פלג אנד פלי"!? הוספתי קישור לרכזת רשת שאני מתעניין בה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=981&CatCode=60 ראיתי עוד רכזת של 3COM בעלות של 210 שקל בערך,אבל המחיר של הטיפילניק זול יותר...

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  2. Started by Zadu,

היי פתאום התחיל משעות הצהריים התנתקויות מהאינטרנט .. כל פעם אני צריך לכבות ולהדליק תראוטר ואז זה חוזר.. מה אפשר לעשות ? לעוד מישהו זה קורה ?

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by iakovl,

קניתי לפני חודש בערך את הWRT54GL V1.1 וישר התקנתי לו את קושחת tomato 1.27 מאחר וידעתי שהDD-WRT לא תומך בחייגן L2TP אחרי זמן מסויים הL2TP שיגע גם את העגבניה ובסוף אחרי שיחה קצרה עברתי לחיבור ללא חייגן עכשיו עלתה בי המחשבה, האם לשנות קושחה לDD-WRT שאמורה לעבוד עכשיו כשאין את נושא החייגן, או להישאר עם העגבניה, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום , יש לי רשת אלחוטית בבית עובדת ולפטופ מחובר אליה אני רוצה לחבר מכשיר שאין לו כרטיס wifi כמו XBOX או ממיר לוויני דרך הלפטופ לאינטרנט. חיברתי בין הנייד למכשיר באמצעות כבל מוצלב. עכשיו איך אני גורם שהאינטרנט יעבור למכשיר מהלפטופ ? :s05: אני מבין שיש דבר שנקרא גשר איך אני מגדיר את המכשירים ללפטופ ? אני משתמש ב XP T42 תודה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by yonatanph,

יש לי בבית שתי מחשבים -- נייד ונייח שמריצים XP SP3 ללא FW חיצוני (רק את הפנימי של חלונות. אני משום מה לא מצליח ליצור רשת ביתית (לא מצליח להגיע למצב שאני רואה את מחשבים אחד במחשבים אחרים ברשת). זה לא ממש מפריע כי אני משתמש בTEAMVIEWER ברשת הביתית כשאני צריך - כולל העברת קבצים. לרוע המזל השירות FPT שמסופק בTV הוא לא משהו בכלל (למשל - אם ההעברה נקטעת אי אפשר להמשיך וכו'). לכן החלטתי להתקין שרת FILEZILLA להשתמש בו להעברת קבצים. משום מה אני לא מצליח להתחבר ממחשב אחד למחשב השני (התקנתי שרתים ולקוחות בשני המחשבים וניסיתי להתחבר מכל אחד בנפרד). אני מקבל הודעת "connection established. waiting for welcome message" ואחרי כמה שניות הודעה של connection could not be establish. אין לי מ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. ערב טוב חברים, חידשתי את המנוי שלי ב013 NETVISION , ועשיתי מסלול עם אייפי קבוע לגיימרים. והאמת זה משתלם , הפינג ירד משמעותית ויכלתי לשחק במשחקי רשת בכיף בלי לאג בכלל. מה שקרה בפועל שהאיי פי לא היה קבוע אלה אייפי דינמי , וזה היה מצויין בשבילי . חשוב להזכיר שהאייפי היה מתחיל ב 62.0. פתאום לפני כמה ימים אני שמתי לב שקיבלתי אייפי שמתחיל ב 82.166 והאייפי קבוע. לא משנה כמה ניתוקים עשיתי למודם וחיכיתי שום דבר לא עזר. כיצד זה יתכן? ומה אפשר לעשות במקרה הזה? תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. לפני כחודש התפתח בפורום רשתות ופס רחב ב-"תפוז" שרשור לגבי הזמנת נתבים מאתר DealExtreme (הלינק לשרשור המקורי -- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=20&msgid=138571980&archive=1). בעקבות אותו שרשור הזמנתי את אחד הנתבים מהאתר. את החוויות שעברתי מאז אתם מוזמנים לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=535

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום.. עד היום היה לי BR-6204Wg ששבק חיים היום לאחר שנה אחת של שימוש מה שאיכזב אותי לחלוטין. מה שמאלץ אותי עכשיו לקנות ראוטר חדש, אני מחבר לראוטר בכבלים את הPS3 ואת המחשב, באלחוטי את הiPod, עם המחשב אני מוריד / מעלה המון המון במיוחד עם הuTorrent מה שאומר שאני צריך שהראוטר שאני אקנה יעמוד בעומס של הרבה חיבורים בו זמנית (מה שהBR-6204Wg דיי כשל בו, ברגע שהuTorrent היה פתוח לא יכולתי לגלוש באינטרנט), בנוסף אני צריך שיהיה טוב מאוד לגיימינג לPS3, הבנתי שהWRT54GL של Linksys מאוד טוב בעבודה מול הPS3, אבל הוא לא תומך בN. בעקרון עיינתי ברשימה הזאת והבחירות שלי הצטמצמו לWRT54GL שעובד טוב מאוד עם הPS3 ממה שקראתי ברשת או ה BR-6524N שתומך בתקן N וMIMO אבל מניסיוני המר עם Edimax קצת קשה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי ראוטר LevelOne WBR-6001 http://global.level1.com/product_d.php?id=471 שדרגתי למהירות 12M (הוט+בזק בינלאומי) ולהפתעתי מהירות ההורדה עומדת (בממוצע) על 6-7 מגה בחיבור ישיר (מחשב מול מודם) המהירות היא כמו שהובטח. הקושחה מעודכנת לגירסתה האחרונה, איך יכול להיות שחיבור הראוטר מנחית ב - 5M!? יכול להיות שהראוטר לא תומך במהירויות כאלו? אם כן איזה ראוטר מומלץ?

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. אחר הצהריים טובים, אז כבר שנים שאנחנו באינטרנט של הוט ו012 ותמיד היינו עם אותו שם משתמש וסיסמא בשני המחשבים... משום מה מאז שעעלנו את המהירות אינטרנט בהוט ל12 מגה(כולל ראטור/מודם אלחוטי דגם: אמביט) אז יש בעיות במודם הטומסון ... במחשב של המודם/ראוטר האינטרנט תמיד עובד אבל כל פעם במהירות שונה ובטומסון לא עובד שמנסים להתחבר הוא כותב שיש בעיה עם השם משתמש והסיסמא(בבדקתי וזה תקין) (ב012 לא העלנו את המהירות וזה עדיין 2.5) אם אני יעלה את המהירות ב012 אז זה יסתדר לדעתכם? גם היציבות של המהירות באמביט, וגם האינטרנט בטומסון? נ'ב אני יודע שזה טיפשי שאני מחזיק 2 מודמים.. אבל זה זמני עד שאקנה כרטיס רשת אלחוטי...

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  11. 4 פורטים כולל שליטה במקלדת ועכבר צריך שיהיה תמיכה של DVI לפחות באחד או שניים מהפורטים אין צורך באודיו מחיר עד 1000 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. היי, רכשתי אתמול כתובת דומיין מהאתר http://www.144.co.il/ . הקמתי אתר ב wix.com . עכשיו השאלה היא איך אני גורם לכך שהדומיין שרכשתי יפנה אל האתר שהקמתי ב wix?

• 13 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. Started by amir321,

שלום, אני מעונן בראוטר אלחוטי ע"מ לחבר בין המחשב שנמצא בחדר ממ"ד (קרוב מאוד לכניסה שלו) לבין נגן Q5W של IAUDIO COWON התומך בתקן G. אני מאוד מתלבט האם לקנות ראוטר עם אנטנה אחת tp-link 541G או 2 אנטנות כגון tp-link 841G / EDIMAX 6424N או אפילו ב-3 אנטנטת כמו edimax 6542N. מה שחושב הוא הוא לא העברת הנתונים אלא יותר הקליטה, כלומר שאוכל בסלון לגלוש בנגן. לתשובתכם, אודה.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  14. אהלן, כאשר אני מנסה להעיר את המחשב דרך הרשת הפנימית בעזרת WOL, אני מצליח. אולם כאשר אני שולח את ההודעה ממחשב שמחוץ לרשת(דרך האינטרנט), המחשב לא נדלק. אני משתמש בראוטר 3COM 3CRWE754G72, ניסיתי לפתוח את הפורט הרלוונטי אולם זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבחור בתפריטים שם כדי שהוא יתעורר?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  15. אחרי היסטוריה ארוכה עם בזק שהתחילה במודמים 2400 דרך ISDN ו-ADSL הגעתי לקצה הדרך בזק לא מסוגלת לתת יותר מ-5 מגה. מחר בבוקר באים להתקין לי 12 מגה דרך הכבלים. המצחיק שזה אפילו עולה פחות, 99 ש"ח וגם ויתרו לי על דמי התקנה אז עכשיו נשאר לראות מה עדיף כבלים או בזק.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by shai11,

שלום לכולם... אז ככה הסיפור שלנו מתחיל: הרשת שלי בבית בנויה על 3-5 מחשבים בערך (תלוי באחים שלי שרוב הזמן לא בבית). כל העסק מחובר ל"סווי'ץ" ומשם למודם שנהפך לראוטר. היה לי אלקטל כחול 150 נראה לי שהחזיק את העסק יפה מאוד 2-3 שנים אבל משום מה היו בעיות בטלפון ומשם זה עבר לאינטרנט ובא טכנאי עם מכשיר כזה שבודק רעשים בקו וכל זה והחליט להחליף לי את האלקטל הנאמן!! וגם חפר לי שנכנס ממש בקרוב ה NGN (נהריה) אני עכשיו עם RTA1320 שגם נפרץ לראוטר ופשוט כל כמה שעות, לא זמן מוגדר ממש הוא פשוט מתפגר והאינטרנט נופל ואין גישה לראוטר דרך האתר שלו ורק ניתוק פיזי מהחשמל עוזר בכל מקרה אני צריך המלצה למודם שיחזיק את כל הסיפור כאן, בעיקרון מחליף לאלקטל הנאמן רק תגידו דגם ואני אשיג אותו כבר, אבא ש…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. יש לי כמה שאלות בקשר לחיבור מחשב לרשת, אשמח לא עזרה אפשרית! כי אני לא מבין בזה כל כך יש לי נתב רשת אלחוטית בחדר עבודה ששמה נמצא גם המחשב ושמה גם בדר"כ עובדים שאר המשפחה עם המחשבים הניידים עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה חיבור רשת בחדר שלי, חוטי וגם אלחוטי. האפשרויות הן ככה: 1.אני יכול להעביר כבל רשת לחדר שלי בלי בעיה, אבל הבעיה שהקליטה מהחדר עבודה לחדר שלי לא משהו ואני רוצה גם רשת אלחוטית בחדר. האם אפשר שיהיו 2 נתבים על אותה רשת? ואם כן איך? לחבר בכל רשת? עם עוד חיבור מודם? 2. אפשר שהראוטר יהיה במרכז הבית ולהעביר כבלים לחדר עבודה ולחדר שלי, הבעיה שבלחץ עוברים 2 כבלים בקירות בבית וצריך לפחות רק 2 לחדר עבודה. האם אפשר לפצל כבל 1 לכמה? האם אני חייב לחתוך לפצל אותו? או אפשר …

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  18. Started by jfkk,

שלום רב הקמתי רשת ביתית עם נתב +כרטיס רשת usb מנסה לשתף את הרשת אנני מצליח למרות שסימנתי את המחיצה בשיתוף אני מעלה תמונה הייתי רוצה שמחשב mdmm יהיה מסוגל לראות מחיצה שנמצאת על המחשב mdmmm תודה [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום לכולם! נרשמתי לחבילת גיימרים אצל בזק בין-לאומי לפני כמה חודשים והייתי בבלוק IP של 82.80. לפני מספר שבועות שמתי לב שאני מקבל IP בבלוק 109.67. מה אתכם? פשוט לפני שאני מתקשר לבזק בין-לאומי ושואל אם חלה טעות אני רוצה לבדוק מה המצב אצל שאר הלקוחות.

20. הראוטר מחובר לסוויטצ' שאליו מחוברים כל המחשבים אצלנו איך אני מברר מה ה IP של הראוטר שלא מחובר ישירות למחשב שלי אבל מחובר ישירות לסויטצ' בארון תקשורת תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בוקר טוב, יש לי את הראוטר/מודם המשולב של הוט (AMBIT ). כיון שרק במחשב שמחובר אליו היה אינטרנט במהירות גבוהה, ניסיתי לבדוק אם הוא מוגדר כ PPPEO, כדי שאני לא סתם אקנה כרטיס רשת אלחוטי. בקיצור נכנסתי ל 192.168.0.1.. ובנסיון חיפוש והגדרה של הPPPEO כנראה שדפקתי משהו והאינטרנט לא התחבר... אחר כך ניסיתי להתחבר דרך החייגן הישן(איך שהתחבר לפני שעברנו לראוטר/מודם) ואז האינטרנט עבד... אני רוצה להחזיר את זה לאיך שזה היה שלא צריך את החייגן כדי להתחבר אבל הבעיה היא ש192.168.0.1 לא עולה.. פשוט לא עולה... מה אפשר לעשות כדי להחזיר את זה? ומישהו יודע אולי מה עשית שגרם לזה לא לעבוד בלי החייגן? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 12k צפיות
  22. Started by s87,

אני צריכה המלצה על ראוטר + מודם יש לי שתי מחשבים נייחים ועוד נייד האם זה יווצר בעיה בעת החיבור של שלושת המחשבים לרשת אחלחוטית?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  23. שלום אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי - רצוי תקןN יש לי ראוטר אלחוטי EDIMAX BR6524N האם כדאי להשתמש אלמנטים המתחברים ל USB? תודה מראש שייקה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by ekor,

אני בטוח שזה נושא שעלה כבר אבל בכל זאת יש לי הרבה פרטים שאני חושב שיהיו רלוונטים נתחיל מחשב עם windows xp home מחובר אל ראוטר של edimax הראוטר עובד תקין עם כל מחשב אחר (עם אותו כבל ואותה יציאה ) עשיתי ריסט לראוטר ופירמוט -לא עובד החלפתי כבלים- לא עובד קניתי במיקרה גם ראוטר חדש edimax 6524n גם איתו אותה בעיה הסרתי דרייבים של כרטיס הרשת (via fast ethernet adapter rhine II) התקנתי חדשים מהאתר -- לא תקין ועכשיו לחלק היפה - כביכול נראה שהבעיה היא בכרטיס הרשת לקחתי את המודם של הכבלים וחיברתי אותו ישירות לכרטיס הרשת - יצרתי חייגן עם ההגדרות של הספק (l2tp) תקין - הכל עובד כמו שצריך אמרתי אוקי בטוח בעיה במערכת הפעלה - התקנתי windows xp pro שאני עובד איתו במכשירים …

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  25. Started by MalaMadre,

כשאני עושה "share " לתיקיה במחשב הנייח ,ומנסה להיכנס דרך המחשב נייד לאותה תיקיה הוא אומר לי : " you need access premission from the administrator to get in the folder "... משהו כזה ואין לי מושג איך לבטל את זה . כבר עשיתי שלא יהיה סיסמא ושיהיה"internet discovery on" דרך אגב: כל המחשבים הם עם win 7, חוץ מאחד שהוא xp ואצלו אין בעיה עם השיתוף תיקיות . תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.