רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם אתם מרגישים ,האטה משמעותית בהודרת תכנים? זה התחיל מיום חמישי וגם כעת . אני מחובר ל018 3MB . גם בהורדה ישירה מהשרת ראפידשייר ההורדה עומד על 40KB וכנ"ל מטורנטים מטראקרים פרטיים 44KB , האם 018 גם כן התחילו להגביל את ההורדות פתאום בלילה? כי בבוקר הכל רץ . אשמח לשמוע אתכם מנוי 018 ...כבר נמאס כל החברות אותו הדבר..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נט סטיק כמו שיש לסלקום ואורנג', אלו שאפשר לשים בהם SIM CARD ואז לגלוש באינטרנט. אני לקוח של סלקום אבל אני גולש דרך המכשיר הסלולרי שלי (שדי נהרס עקב זה כנראה) ולכן חיפשתי לקנות נט סטיק שאני יוכל להעתיק אליו את הכרטיס SIM שלי ולגלוש בלי להוציא את הכרטיס SIM מהמכשיר הסלולרי שלי. קראתי איפשהו שיש דבר כזה ואני לא יודע איך למצוא בדיוק. במקרה ואין ואני סתם חלמתי, אפשר המלצה לנט סטיק רגיל שאליו אוכל להעביר את ה SIM ברגע שארצה להתחבר לאינטרנט ולא ע"י המכשיר הסלולרי? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע בעיה עם הראוטר הנוכחי שלי, linksys wrt160n שעושה לי המון בעיות. לאחר קריאה בהרבה פורומים, ראיתי שהוא מאוד בעייתי יש הרבה ניתוקים. עשיתי עדכוני גרסא ועדיין מאוד בעייתי, אני מחבר עליו די הרבה מכשירים. 2 מחשבים נייחים, אחד עם כבל ואחד לא, מדפסת אלחוטית, 2 מחשבים ניידים, אם זה משנה אחד מהם מק, 3 טלפונים סלולרים. המחיר לא ממש משנה לי אני רק רוצה להיות בראש שקט. מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
טוב נתנו לי 2 ראוטרים משולבי מודם של בזק בטכנולוגית G (לא מתאים לכבלים רק לבזק ) באיזה מחיר אפשר למכור אותם כמשומש ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שאמרו פה שאסור ליבא כרטיסי רשת אלחוטיים בעוצמת שידור של יותר מ 100MW אבל אני רואה שאתרים ישראליים באינטרנט מוכרים די בחופשיות כרטיסי רשת של מעל ל 500MW.. לא בודקים במכס את האריזה של הציוד או מה?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח חדש. יש לי בדירה שני מחשבים ניידים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת אלחוטית בעזרת TP-LINK (הספקית היא הוט). הראטור מרוחק פיזית המחשב הנייח, ולכן אני רוצה שהמחשב הנייח יוכל להתחבר לרשת האלחוטית גם כן, בדומה לשני המחשבים הניידים. אם זה רלוונטי, על המחשב יש WIN7, ולוח האם שיש לי הוא Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H : http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3156&ProductName=GA-MA785GMT-UD2H מה אני צריך לעשות בכדי להתחבר לרשת האלחוטית במחשב הנייח?
-
- 11 תגובות
- 46k צפיות
-
-
היי לכולם . שאלה למבינים . ברשותי סטרימר מסוג אקסטרימר שמחובר ברשת למחשב דרך נתב ROTAL RTA1025 . האקסטרימר מחובר לנתב בכתובת 10.0.0.2 ( מוגדר באופן סטטי ) כשהמחשב מוגדר כ 10.0.0.1. יש שני מכשירים נוספים שתופסים את הכתובות עם הסיומות 3 ו4 . כולם מחברים לראוטר ברשת קווית ובכבלים מוצלבים . אני משתמש במערכת הפעלה WINXP עם SP3 ועם חומת האש של NOD בגרסה 4.2 ששודרגה לפני כמה ימים . כמו כן לא מזמן שידרגתי את האקסטרימר לגרסה 2.3.1 החדשה ביותר . עד לפני כמה ימים ראיתי את הדיסקים שמחוברים למחשב ברשת ( כולם הוגדרו כSHARED ) דרך האקסטרימר ללא בעיה . היום גיליתי במקרה שהאקסטרימר פשוט לא מזהה אותם יותר . המחשב אגב מזהה את האקסטרימר בלי בעיה ( אומנם התקשורת איטית אבל יש זיהוי ) . מה שאנ…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לסגור ראש של כבל רשת שהועבר דרך הקיר. אם מישהו יכול להשאיל לי לוחץ כבל RJ45 + ראש או שניים אשמח לתת בתמורה דיסק און קי 2 ג'יגה או משהו אחר ממגירת האביזרים שלי רלוונטי היום ומחר (שבת) - נמצא בת"א (גם ר"ג, גבעתיים זה בסדר) תודה רבה על העזרה. רשמו תגובה ואפנה אליכם בפרטי דור
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי ראוטר 100 של רוטל. ה PS3 מתחבר קווית בלי בעיה. המחשבים מחוברים דרך סוויטש 1000 של אדימקס 5800G בלי בעיה. אבל, אני לא מצליח לחבר את ה PS3 דרך הסוויטש. לא באוטומט ולא דרך הגדרות ידניות .
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו יודע מתי יו אף איי של הוט יתפרס גם לאיזור של ירושלים? או שכבר יו אף אי התפרס באיזור זה? מה הספקית הכי מומלצת כיום? ידוע לי ש12 מגה מגיע עם 1 מגה אפלואד.. עם כמה אפלוראד מגיע החבילה של ה16 מגה? ומה ההבדל מחירים בינהם? תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים , הבית שלי לא כזה גדול ..עם זאת יש לי נקודות מתות בפינה הרחוקה ביותר (שהיא הסלון לצערי הרב) ירשתי לאחרונה ראוטר ישן מדגם LEVEL ONE WBR-3406TX (תומך WDS לפי מה שרשום) בנוסף לראוטר שפעיל אצלי, וחשבתי להוסיף אותו כמגביר טווח קליטה לרשת ... התכנון הוא שהראוטר EDIMAX BR-6524N שיש לי לא מכבר ישאר בתפקידו כעיקרי (זה שמחובר קווית למודם של בזק) ובLEVEL ONE אני אשתמש כמגביר קליטה עכשיו ניסיתי לעשות את זה בכוחות עצמי זה לא ממש הלך נעזרתי בזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm עכשיו או שאני לא עושה משהו נכון או ששני המכשירים לא מדברים ביניהם באותה שפה אשמח אם מישהו יוכל לעזור , תודה לעוזרים התבלבלתי באחת מה מכתובת הMAC ..אחרי שש…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית עם נתב ASUS שמוגדר כAP (אחרי מודם + מתאם שיחות VOIP) מחוברים לרשת מחשב אחד נייד ומחשב אחד נייח שממנו אני רוצה להעביר קבצים לנייד (שניהם מחוברים באלחוט) מה שאני עושה זה sharing של קבצים מסויימים שאני רוצה להעביר והקצב העברה הוא בסביבות 1 מגה לשנייה האם זה תקין לרשת אלחוטית? זה אמור להיות 100 מגה בLAN לפי מה שאני יודע... ואם זה לא, מה אפשר לעשות כדי לתקן את העניין? תודה מראש וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום חברים המודם תמיד עבד עם הגדרה של 100MBPS ולאחרונה הוא הפסיק לזהות אותו.. ורק כשאני משנה את זה ל 10 MBPS הוא חוזר לעבוד מזה יכול להיות? איך נתן לתקן את הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב מדיה סנטר שמחובר לטלוויזית LCD 37 אינץ' של LG. המפרט של המחשב הוא: מעבד: AMD phenom 2 X3 720 לוח אם: ASUS M4A78-VM זיכרון:2GB כרטיס מסך:ATI HD4850 המחשב מחובר לאינטרנט ועד לשבוע האחרון הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון התחילו ניתוקים פתאומיים באינטרנט ובגלל זה המשחק battlefield bad company 2 לא עובד לי במולטיפלייר. ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס רשת ולא עזר. ניסיתי לנתק ולחבר את הכבל רשת ולא עזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם 7 וראוטר קווי בעבר הייתה לי רשת בין שני מחשבים עם XP והכל עבד. כיום, אני לא מצליח להגדיר רשת שתעבוד בין שני המחשבים בגלל ה-7. יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לעשות רשת אינטרנט אלחוטית ביתית בין שני מחשבים נייחים. 1. יש לי מודם B-focus 270 של בזק. לאיזה להחליף ? 2. איזה ראוטר מומלץ לקנות (אין הגבלה של מחיר או דרישה לביצועים וירטואוזיים) ? 3. כרטיס רשת – USB או כזה שנראה כמו קונוס על המחשב ? מה הכי נמכר (בהנחה שהיקף מכירות מעיד על איכות) ? מה המלצותיכם? תודה מראש !
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד עכשיו זה עבד ללא סיסמא ופתאום הוא מבקש סיסמא.השרת חבר בקבוצת עבודה. אין סיסמא לאדמיניסטרטור כשיצרתי סיסמא עדיין לא קיבלתי גישה לתקיית רשת מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא הכי מרוצה מבימועים הקושחה המקורית של לינקסיס... חשבתי לכניס לו קושחה חליפית, מה מומלץ? אני מחובר דרך הוט לנטוויז'ן
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי 2 עמדות שמחוברות בנתב גישה אל תיקיות בין המחשבים ללא בעיה אך כל פעם שאני מנסה להדפיס משהו במחשב השני דרך הרשת אני צריך למחוק את המדפסת המשותפת אצלי ולהתקין מדפסת רשת חדשה מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום,יש לי חשבון אימייל בוואלה.ולא יודע למה אבל כל מי ששולח לי מייל,הוא מתקבל אצלי לאחר זמן רב. אני מדבר על זמן של חצי יום,ולפעמים אפילו יום שלם ויותר... מה יכולה להיות הסיבה? ואודה אם תעזרו לי...
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הפוסט לגבי הביצועים המפתיעים של הנתב הסיני פורסמו בבלוג. לקריאה -- http://www.netcheif.com/blog/?p=572
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, מהם ההבדלים בין שלושת הראוטרים הנ"ל של אדימקס? BR-6424N BR-6524N BR-6574N ראיתי שבשני האחרונים יש 3 אנטנות לעומת 2 בראשון, ובדגם האחרון יש רשת של 1Gb לעומת 100Mb בשני הראשונים. האם פספסתי עוד הבדלים ביניהם? ובכלל, איך הם ביחס של עלות/תועלת לעומת למשל TP-Link TL-WN841ND?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך פתרון בחיבור בין 2 מחשבים מרוחקים כ-500 מ' זה מזה. אשמח לשמוע הצעות . arie2006
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו אנשים טובים.... אני כבר שבוע עם הבעיה הזאת ואני לא מצליח לפתור אותה אני לא מצליח להתחבר לרשתות אינטרנט.... מחקתי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס אלף פעם....ועדין כל זה היה לחינם אפילו קניתי כרטיס רשת חדש... אבל שוב ללא הצלחה ... אנא ממכם תעזרו לי אני לא יודע כבר מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות: האם הראוטר הזה: D-Link DIR615 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4119 יספיק לבית עם 2 קומות (כאשר הראוטר ממוקם במדרגות בין 2 הקומות)? בנוסף, יש לי 2 מחשבים: אחד נייח שבשבילו אני רוצה לרכוש כרטיס USB מתאם רשת D-Link DWA140 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4113 האם הוא מספיק טוב? השני מחשב נייד עם מתאם רשת שפועל על תקן 802.11b (יכול להיות שזה 802.11g אבל אני לא בטוח אז בוא נלך על המינימום) האם המחשב הנייד יקלוט רשת מהראוטר אפילו שיש הבדלים בתקן?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-