רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות נתב חדש ויש לי כמה שאלות שאודה לכם אם תוכלו לענות. הנתב שחשבתי לקנות הוא NETGERAR WNR3500, בעיקר בגלל שכרגע יש לי נתב שלהם ואני מאוד מרוצה מהממשק שלו ומהאיכות. האם הנתב הזה תומך ב L2DP או PPTP (אני מחובר עם חייגן )? האם הנתב הזה נחשב טוב או שהייתם ממליצים על נתב אחר? השימשים שלי הם Streaming, גלישה, הורדות, Voice/Video Chats. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אינטרנט 5 מגה (תשתית של HOT ונטוויז'ן ספקים) בדירה ואנחנו 3 שותפים המשתמשים בו. יש לנו מודם Motorola של הכבלים וראוטר Edimax. מסיבה כלשהיא בימים האחרונים יש איטיות מחרידה בגלישה לאתרים (ישראליים בעיקר) ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. שלחתי פינג לאתר וואלה ואתר YNET כי הם אתרים ישראליים והפינג אליהם הוא כ-2,500ms במקרה הכי גרוע, בממוצע כ-800ms. אף אחד לא גולש לי על הקו כי יש סיסמא, אף אחד לא מוריד כלום (המחשבים של השותפים סגורים בכלל כרגע), והאיטיות היא גם במחשבים של השותפים (שוב אף אחד לא מוריד כלום) מה שניסיתי לעשות זה לחבר את המחשב שלי ישירות למודם ובדקתי פינגים, הפינגים עדיין היו גבוהים. התקשרתי לחברת HOT והם לא מצאו שום בעיה על הקו ומבדיקה איתם מה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני זמן קצר התקנתי רשת אלחוטית בבית שלי, מחשב נייח מחובר בכבל לראוטר, הראוטר מחובר למודם כבלים והמחשב הנייד מחובר דרך כרטיס אלחוטי.. בכל מקרה.. אני מחובר לאינטרנט והכל.. והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים כי יש לי הרבה חומר במחשב הנייח שאני רוצה להעביר לנייד.. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד אתמול היה לי מהירות של 30MB תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי וגם בהורדות באתרים גדולים כמו NVIDIA ומיקרוסופט וגם בביטורנט הייתי מקבל 3.6MB שזה 30MB. שידרגתי מקודם ל100MB בהוט ובאתרים גדולים אני אכן מקבל תמהירות שזה 12MB פחות או יותר אבל בביטורנט שזה הכי חשוב שלי אני לא עובר את ה-5MB במקרה הטוב. האם זה תקין? האם כך זה צריך להיות? אם זה נורמלי אז 30MB זה דיי והותר... תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.אני ב 012 בכבלים ומנסה לחבר את המודם דרך כרטיס הרשת עכשיו אני לא יודע מה רושמים בהתחברות אחרי שם המשתמש נגיד USERNAME@and now what 2.הבעיה שלי היא כזאת ברגע שמודם מחובר דרך USB הכל עובד טוב ויפה אבל ברגע שאני מנסה להתחבר דרך חייגן כלומר שהמודם מחובר לכרטיס הרשת אני לא מצליח להתחבר הוא רשום לי שהכתובת לא נגישה זה מוזר כי דרך ה USB הוא מצליח להתחבר אני צריך עזרה ממשהו שבכבלים 012 ובתבל אני לא רוצה לחבר את המודם דרך חיבור USB אלא דרך כרטיס הרשת
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי , יש לי בבית 2 חדרים שבאחד מהם יש שתי מחשבים שמחוברים ישירות עם כבל לראוטר ( u6740) של בזק , בהם האנטרנט מצויין מקבל 55MB בבדיקת מהירות . עכשיו בחדר שממולו ( זה ממש קרוב מרחק של מטרים ספורים ) יש מחשב עם מתאם אלחוטי dlink שמחובר דרך usb והקליטה ממש גרועה , אני מקבל פס אחד מקסימום שלוש ביום טוב , ובגלל הקליטה המהירות המקסימלית שאני מגיע איתו זה 12MB והאנטרנט ממש איטי . חוץ מלהעביר כבל , מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התשתיות שבזק פורסים היא עד המרכזייה? שרת הDSLAM? או עד ארונות הסעף שממש מחוץ ליצאה מהבניין שלי? ולגבי הכבלים הרי הם עוברים לDOCSIS 3 איפה בדיוק? בשרתי הCMTS?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/community/topic/570420-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%AA%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%99-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-10/ בקישור הזה מופיע דיון על בעיה שיש לי כרגע, אשמח אם מישהו יעדכן מה תכלס' יכול לעזור תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב שמחובר למודם ADSL שמקונפג כראוטר (סוג מודם: ECI 312) אני מעוניין להתחבר למודם דרך Remote Control של XP או דרך VNC, אבל זה בעייתי כי למחשב אין כתובת IP חיצונית. למישהו יש מושג איך בכל זאת ניתן להתחבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישנם שלוש שיטות עיקריות בעזרת פקודות שמבוצעות ב- Cmd. רק מי שבאמת מבין שירשום את השיטות.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ההורים שלי עברו לא מזמן לאינטרנט של סלקום (החבילה עם סלקום TV), ובעקבות זה התקינו להם ראוטר חדש של סלקום והגדירו להם מחדש את רשת הWIFI בבית. בלי קשר לזה, יש להם בבית מכשיר Dlink DAP-1360 שמתפקד כWireless Client - הוא קולט את רשת הWIFI, ומאפשר חיבור ממנו עם כבל רשת. הבעיה היא - כשאני מגדיר אותו לעבוד עם הרשת החדשה - הוא לא מצליח להעביר את החיבור לאינטרנט. הגדרתי את החיבור לרשת החדשה בדיוק כמו לרשת הקודמת, וזה פשוט לא עובד. ניסיתי לוודא שהבעיה היא לא במכשיר עצמו, וחיברתי אותו לרשתות WIFI אחרות, והכל עובד חלק. רק מול הרשת של סלקום הוא לא מצליח לעבוד. מישהו נתקל בבעיה דומה עם הרשת של סלקום? למישהו יש הצעה לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עם אמור להיות הבדל בין ספקיות אינטרנט שונות ? אני כרגע מחובר ב NETVISION ויש כאלה שאומרים שהם לא משהו... השאלה היא אם אני ירגיש הבדל אם אני יעבור ספק אינטרנט ? ( פשוט ניגמר לי ההיתחייבות ) ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את המחשב החדש והגיע הזמן לחבר את שני המחשבים לאינטרנט, החלפתי היום את המודם הישן שלי (ALE 130) ל ECI 312 והפכתי אותו לנתב. עכשיו השאלות:1.איזה מתג אתם מציעים לי לקנות ומאיפה (חברה טובה וזולה) וכנ"ל לגבי הכרטיס רשת למחשב הישן(כרטיס רשת רגיל)? 2.איזה כבל מתחבר בין המחשב ל מתג(מוצלב או רגיל)? ואיזה כבל מתחבר בין המתג למודם? ואיזה כבל הגיעה עם הקופסא של ECI 312 (הכבל שאמור להתחבר בין המחשב למודם)? תודה רבה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אין לי ממש שום ידע ברשתות ואני שואל שאלה של ממש מתחילים אז תעזרו לי... טוב יש לי שני מחשבים שפועל אליהם XP ויש בניהם רשת רגילה אחד ברברר השני קלינט. עד עכשיו היה לי במחשב הקלינט מין תקייה משותפת שנמצאת בתוך ההארד-דרייב של הקלינט והיא הייתה משותפת אם הסרבר. כאילו אם הורדתי משהו בסרבר אז יכולתי להעבר אותו לקלינט וההפך. התקייה בקלינט הייתה בתוך הכונן D: שלי ובסרבר היא הייתה כמו כונן מדומה בשם X: פתאום שניסיתי להיכנס לכונן X בסרבר הוא כתב לי שגיאה שהיא משהו אם VPN וכל מיני דברים של מיקרוסופט ואחריי זה לחצתי בטעות על משהו והכונן X: פשוט נעלם. ובקלינט הוא עדיין מראה לי אותה כתקייה משותפת (אם היד האדומה הזאת על התקייה). עכשיו השאלה שלי היא איך להחזיר את זה שיהייה באותו מצב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן ראוטר אלחוטי של 3COM ואני מנוי לאינטרנט של בזק דרך הכבלים, עכשיו אני יודע שלראוטר יש בעיה עם פרוטוקול lp2p. לכן החלטתי להשתמש בכרטיס רשת הנוסף שלי: יש לי במחשב שמחובר לאינטרנט שתי כרטיסי רשת, אחד מהלוח אם שמחובר למודם והשני PCI שמחובר לרואטר. הגדרתי את כל ההגדרות עם ה-wizard של WinXP אך כאשר אני מחובר לאינטרנט אין לי ping לראוטר או למחשב אחר ברשת, כמובן שהמחשב השני המחובר לרשת המקומית לא יכול לגלוש. וכשאני מנותק יש לי פינג לראוטר ולמחשב השני ויש גישה ל-share ים. אני לא יודע מה אני צריך לשנות בהגדרות של הראוטר? והאם יש שינויים שצריך לעשות בהגדרות של הרשת ב-WIN?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מה שלומכם? אני צריך להתייעץ לגבי קנייה של ראוטר מכיוון שאני מתכוון לעבור לאינטרנט של הוט במהירות של 5 מגה בגלל שהמהירות הגבוהה ביותר שבזק יכולים לספק לי היא 1.5 מגה בטענה שהתשתית בבניין שלי ישנה ושאני רחוק מדי מהמרכזיה (סליחה באמת, פעם הבאה שאני אעבור דירה, אני אתקשר לבזק ואני אשאל אותם לאיפה לעבור). בכל מקרה, יש לי 4 מחשבים בבית שאחד מהם מחובר בכבל ושלושה באופן אלחוטי. ולכן, אני צריך לקנות ראוטר !!! אחרי חיפושים רבים בפורומים השונים הגעתי להתלבטות בין 2 הדגמים הבאים: 1. Linksys WRT54GL - יקר יותר עם אפשרות לעדכון FIRMWARE מותאמים. 2. TP LINK WR541G - זול יותר עם טווח קליטה ארוך במיוחד. השימוש העיקרי של המשפחה באינטרנט זה הורדות של סדרות באופן יומיומי, ומשחק…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים (לא קרה עד עכשיו, הטלפון היה באותו מיקום מעולם לא היו 'התנגשויות' בין התדרים של הטלפון לראוטר) כל שימוש בטלפון האלחוטי - אם זה בגלל מישהו שמתקשר או סתם הוצאה והחזרה של הטלפון למטען שלו גורמת לניתוק האינטרנט מהראוטר (רק החלק של ה INT וDSL מתנתקים) ולרוב צריך לעשות ריסט לראוטר כדי שהוא יתפוס חיבור מחדש. גם כשהעברתי את הטלפון למקום אחר ומחובר בשקע אחר - אותה תופעה. מה גם שביומיים האחרונים המהירות הורדה\העלאה איטית להחריד. אולי התשתית קצת ניזוקה בגלל הגשמים וזה הגורם לתופעות האלה? חשבתי שיש להם כבל "תת ימי" , אז קצת גשם הם נשברים? התשתית בזק ספק בזק בינלאומי ראוטר D-Link 2760U
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור בכבלים 750 קניתי שני כרטיסי רשת gf100txr III series העברתי כבל רשת דרך הקירות וחיברתי מבמחשב של למחשב של אבא שלי לי יש XP ולאבא שלי 98 הוא קולט את הכרטיסי רשת והכבלים מחוברים אבל הוא לא קולט את המחשב שלמעטה אני לא יודע אם זה אמור לעבוד אוטומטית אבל איך אני משנה את ההגדרות בכדי שזה יעבוד ואיך אני יודע אם יש לי כבל מוצלב או מסוכך או איך שקוראים לזה זה נותן לי במחשב המרכזי שלי XP את השני מחשבים האלה אבל יש עליהם X וזה כותב: a network cable is unplugged??? מה אני יכול לעשות? איפה הטעות שלי? תודה !!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.... כבר כמה שבועות טובים שאני נתקל בבעיות מאז שעברתי לספק הזה... סרטונים ביוטיוב נתקעים,לא מצליח לנצל את רוחב הפס במלואו. יש לי 10 מגה ואני מוריד רק על 700 KPS. חשוב לי לציין רק שבשעות הבוקר האינטרנט עובד בסדר,רק בשעות אחה"צ והערב סרטונים מתחילים להיתקע ופשוט בלתי אפשרי לראות סרטון כמו שצריך. רק לי יש בעיות איתם?? תשתית של בזק ומחובר לרשת ה-NGN תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית. אני מתלבט בעיקר בין שני הדגמים הבאים: TP-Link WN821N, פירוט טכני ומחיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2888&CatCode=60 ו-Tp-Link WN620G: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=403&CatCode=60 האם ההבדל במחיר שווה את ההשקעה? האם יש תועלת ב-WPA2 וב-MIMO?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי טוב השאלה שלי היא :אני כרגע מחובר לאינטרנט המהיר של נזק בין לאומי (אשכרה שם מתאים) ויש לי מלא ניתוקים פינגים גבוהים ועוד בעיות ואני רוצה לעבור לחברה אחרת ואני לא יודע לאיזה חברה כדאי לעבור אז אם תוכלו לעזור לי ותמליצו לי על חברה תודה לכל העונים נ.ב חיפשתי וקראתי מלא תרדים אז בבקשה אל תנעלו או תתנו לי קישורים לנושאים אחרים תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אז ככה, הבעיה היא שאני לא רואה תיקיות משותפות בין שני מחשבים. מחשב נייח מריץ XP מחשב נייד VISTA HOME 32BIT, הנייד ברשת WIFI . שניהם מחוברים ל ראוטר EDIMAX. ב VISTA עשיתי אופציה לאישור שיתוף, ב XP שיתפתי תיקיה, ומדפסת הבעיה היא שאני לא רואה את המחשבים ב WORKGROUP, כל מחשב חושב שהוא לבד ברשת. יש רעיונות למה צריך לבדוק? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כ-10 ימים הכריזה Linksys, חטיבת מוצרי התקשורת הבייתים של Cisco, על נתב חדש – E4200v2. מדובר בנתב חדשני, בעל תכונות ייחודיות, שבאמצעותו מנסה Linksys לחזור למרכז הבמה. בפוסט אני סוקר את ההיסטוריה של Linksys, את הסיבות שהביאו לכך שאיבדה את הדומיננטיות שלה ואת סיכויי ההצלחה שלה באמצעות הנתב החדש. קריאה נעימה. CHEIF http://www.netcheif.com/blog/?p=1662
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לראוטר 4 פורטים + מודם ADSL מובנה, לצורך שדרוג רשת שכרגע פועלת באמצעות ICS. ראיתי מוצרים כאלו של מספר חברות (Edimax, DLink ועוד), ורציתי לשמוע מכם המלצות על המוצר הכי טוב מהם (מבחינת נוחות השימוש, פונקציות וכו'), עם גג מחיר של עד 400-500 ש"ח. תודה שי
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-