רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
לאחר דיון מעמיק עם "ירח אפל" מהפורום כאן לצורך הבנה של הראוטרים הבנתי את הכול ........ ותודה רבה ירח!!! ועכשיו הגענו לחלק של בחירת הראוטר : אלחוט לא מזיז לי בגרוש עשרים , ורשת של 10/100 נראת לי הפתרון לצרכיי רק עכשיו יש לבחור ....... מבין כול המתמודדים : Edimax Broadband Router WAN 4 Switch BR-6104K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=76744 Edimax Full Rate ADSL Modem Router - AR-7024 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 TrendWare TW100-BRF114 Cable/DSL 4-Port Firewall Router http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_796&products_id=3759 זה סה"כ להקמת רשת בין שני מחשבים…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מאתחל דרך הכרטיס רשת ? ניסיתי להגדיר לו בביוס דבר ראשון לאתחל דרך הכרטיס רשת אבל זה לא עבד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבאג שנמצא במודם הזה ? למישהו יש בכלל נסיון כלשהו איתו ? שתפו אותנו ... ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט דרך מודם של XP WOW כותב לי ב-taskbar " מחובר במהירות 1.8 mbps " למה 1.8 mbps ? אני משלם על החבילה של WOW ב-MB 0.5 (אני חושב)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. עבדכים הנאמן היה רוצה לארח אתר איפה שהוא, עכשיו השאלה היא איפה. רציתי לדעת אם יש לכם העדפות בקשר לחברת איכסון כזאת או אחרת. בתשלום: איפה כדאי ויהיה אמין, בעל תמיכה ב- MySQL וב- PHP4 וזול. ובחינם: איפה יש אתרים המארחים בחינם אך אינם תוקעים פרסומות בתוך עמודי האתר (בסגנון הפריימים של טריפוד). נ.ב - מה דעתכם על זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי משתמש ב TORRENTLEECH, משם אני מוריד שנים כבר 1 וחצי טרה כולל העלאה דומה, אבל בחודשים האחרונים האינטרנט אצלי פשוט לא מעלה כלום כמעט, התקנתי מחדש את התוכנה הורדתי שוב עדכנתי ואין לי מושג מדוע זה ככה. מדובר ב U-TORRENT העדכנית. כל הקבצים שאני מנסה להעלות הם חדשים ובעלי הרבה דרישות. מישהו מכיר את התקלה / בעיה ויודע איך אני יכול לשנות את זה? החיבור שלי הוא ל 012 ספק ואינטרנט בזק בינלאומי 16MB.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר של בזק מסוג dsl 2650u, מדפסת שמחוברת למחשב זה, סטרמיר עם חיבוי חוטי לראוטר ומחשב נוסף עם חיבור חוטי לראוטר וכן הראוטר משדר בצורה אל חוטית (WIFI). אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין המחשבים והסטרימר עם כונן משותף כך שכל מחשב יוכל לזרוק פנימה חומר והסטרימר והמחשבים יוכלו לקרוא מהתיקיה הזו, כמו כן אני רוצה שתהיה לי אפשרות להדפיס מהמחשב שלא מחובר למדפסת דרך הרשת האלחוטית. איך אני יכול לעשות את זה והאם הראוטר שיש לי מספיק למשימה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת HP Officejet J5783- All in One, מחוברת למחשב "ראשי" ( נקרא לו מס' 1 ) בחיבור USB והמחשב מחובר למודם-ראוטר של בזק. מחשב מס,2 , בחדר של הילדה, מחובר חוטי למודם ראוטר. שתי המחשבים WINDOWS7x64bit המחשב מס'1 יכול להדפיס ללא בעיות, אך המחשב מס' 2, מתחיל להדפיס ולאחר מספר שורות ההדפסה מתחרבשת ונפסקת. מדפיס בדף נוסף מספר סימנים בג'יבריש וזהו. כאשר זה קורה, מחרבש את ההדפסה במחשב מס' 1 וגם שמה מתחיל לעשות בעיות... למישהו יש פיתרון לבעיה שנוצרת במחשב מס'2 ? אגב, חיברתי אותה תקופה קצרה לראוטר בUSB והיא הדפיסה בסדר גמור, הבעייה היית שלא ניתן היה לשלוח/לקבל פקסים...:יש לזה פתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוב רב,אני מעוניין לקנות רשת אלחוטית למחשב ואני לא יודע מאיזה חברה לקנות בדיוק. אני צריך המלצה לקניית רשת אלחוטית מחברה טובה,לא משהו יקר,שזה בערך יתמוך ב-54 מגה בייט אינטרנט. תקציב:לא יותר מ-100 ש''ח. חנות:תמליצו לי בבקשה מ-TMS כי משם אני קונה. שהרשת האלחוטית תהיה טובה ורגילה,ולא משהו יקר ורציני. תודה לעוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי קצת עליו באתר ואני מנסה להתחבר אליו דרך הכתובת 10.0.0.138 וקופצת לי ההודעה של שם משתמש וסיסמה אני ממלא בשני השדות admin ומשום מה הוא לא נותן לי להכינס להגדרות שלו. ניסיתי לעשות לו ריסטים והחזרה להגדרות יצרן ומה לא כל מה שיצא מזה זה רק האשף התקנה של בזק שמגדיר אותו אוטומטי וזהו. מישהו משער אולי מה הבעיה? דרך אגב חשבתי אולי בגלל שהרשת מאובטחת עם סיסמה אז אולי במקרה זה משנה את הסיסמה לסיסמה שאני בוחר באשף של בזק אז במקום admin רשמתי בסיסמה את הסיסמה שלי ולא עבד וגם ניסיתי כשהרשת לא מאובטחת. ואם למישהו היה ספק אז את כל הניסיונות עשיתי כשאני מחובר עם כבל לראוטר ולא בצורה אלחוטית. אני חייב עזרה למה אני משתגע כבר יומיים. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
HPNA זה רשת על גבי תשתית הטלפון, ויש את זה לבעל בית בדירה שאני שוכר בזק רוצים 350 עבור 2 מתאמים חדשים. יש למישהו אולי מתאים אפילו ישן ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכנתי את הקושחה של הראוטר שלי DIR-632 של D-Link. לקראת סוף העדכון המחשב איבד קשר עם הראוטר - צפוי. חיכיתי הרבה זמן וניסיתי להתחבר שוב אליו אך ללא הצלחה. ניסיתי לעשות Reset וגם כיבוי והדלקה, אך אין כלל מסך פתיחה של הראוטר וכמובן אין רשת ואינטרנט. מה עושים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.... כבר כמה שבועות טובים שאני נתקל בבעיות מאז שעברתי לספק הזה... סרטונים ביוטיוב נתקעים,לא מצליח לנצל את רוחב הפס במלואו. יש לי 10 מגה ואני מוריד רק על 700 KPS. חשוב לי לציין רק שבשעות הבוקר האינטרנט עובד בסדר,רק בשעות אחה"צ והערב סרטונים מתחילים להיתקע ופשוט בלתי אפשרי לראות סרטון כמו שצריך. רק לי יש בעיות איתם?? תשתית של בזק ומחובר לרשת ה-NGN תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש סוויצים טובים שאתם מכירים חוץ משל EDIMAX או DLINK, חברה טובה כמו Linksys או משהו שלא יעשה איבודי מידע ויספק מקסימום מהירות 1GBIT חיבור בכל הכניסות ו 4 כניסות לא צריך יותר מזה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראשית אפתח ואומר שעברתי על די הרבה עמודים פה בפורום של ייעוץ והכוונה. בכל זאת אשמח לעזרה. יש לנו אינטרנט של הוט 10/12 מגה (לא זוכר בדיוק) וטלויזה של YES, השירות VOD של יס פעם עובד ופעם לא, הזמנו טכנאי של יס והוא אמר שהמקור לתקלה הוא הראוטר. הוא אמר שנתקל בזה בכמה בתים ותמיד התקלה שם - לא מצליח לקבל IP כמו שצריך. יש לי ראוטר של Linksys WRT54G2. אשמח לדעת איזה ראוטר מומלץ גם אם אשדרג את מהירות האינטרנט בעתיד וגם שיתאים לעבודה בחצר הבית (הלינקסיס היום עושה את העבודה בקושי) טווח מחיר עד 300 ש"ח מומלץ פחות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמע על כך באופן רשמי? http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1628255#1628255
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני גר בחו"ל וההורים שלי זוג מבוגרים בארץ לא מבין יותר מידי במחשבים. שידרגתי להם לאחרונה את האינטרנט ל20Mb והם נזקקו למודם חדש. מכיוון שלבזק יש תוכנית של מודם בהשאלה ובגלל שיש להם ראוטר כבר בבית, הלכנו על האופציה של מודם VDSL בלבד. אך כשהגיעו לבזק סטור, נאמר להם שיזמינו להם מודם VDSL אך ורק אם יסכימו לתרום 1Mb מהתשתית שלהם (גם לא פירטו להם למה, אני יודע למה, בגלל הרשת האלחוטית כביכול של בזק בפריסה ארצית). האם עוד מישהו שמע על החובננות הזו או שבגלל שהם ראו שההורים שלי לא מבינים שום דבר, הם ניסו לדחוף להם את ה"תרומה" הזו כי בזק היא חברה כל כך עלובה שאין לה תקציב לבנות רשת אלחוטית משלה ונזקקת לתשתיות של אנשים שמשלמים לה כסף בשביל לעשות את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי רשת, אחד קווי ואחד אלחוטי. אפשר להתחבר לרשת קווית אחת ואלחוטית שניה ולהשתמש בשתיהן במקביל? למשל כל אחת עם אפליקציה אחרת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני אספר את הסיפור בקצרה: הייתי צריך לנתק את המחשב (וביחד את הכבלים של האינטרנט) וחיברתי אותם מחדש. שחיברתי, האינטרנט לא עבד, כל הנורות שצריכות לדלוק, דולקות (בראוטר ובמודם). והוא רושם שהאינטרנט מחובר במחשב. אבל לא ניתן לגשת ל192.168.1.1 - default gateway של הראוטר. המודם שאני משתמש בו הוא: Aztech DSL-600E (מבזק). חיברתי בהתחלה לראוטר בטעות power של 7.5 output, במקום 12V שיש לחשמל המקורי שלו, אבל הוא נראה עובד תקין (מבחינת נורות) והזיהוי במחשב. אני כרגע מחובר דרך המודם בלבד (ישירות למחשב), ככה שיש לי אינטרנט אצלי במחשב, אבל לכל שאר הבית אין אינטרנט (כי הראוטר לא משחק תפקיד בעצם). זה פוסל כמה אפשרויות, המודם לא הבעיה לדעתי, מה אני יכול לעשות? תודה מראש. אני מצרף תמ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשר להאי פי המוזר הארוך הזה שאמור לפתור את בעיית החוסר בכתובות פנויות שמתי לב שבוינדוס 7 זה מותקן אוטומטית וכשאני משתף בביטורנט אני מתחבר ליותר אנשים כי אני גם מתחבר לאנשים עם אי פי כזה השאלה היא: האם בוינדוס XP הייתי מוגבל רק לגרסה 4 או 6?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני ראוטרים מתוצרת TP-LINK דגם TL-WR340G. הראוטרים אמורים לתמוך בWDS. השאלה שלי היא איך לקשר ביניהם ? הגדרתי ראוטר אחד כרגיל - פרטי ההתקשרות בחיבור PPPOE, וSSID. את הראוטר השני הגדרתי באופן הבא: SSID שונה תדר שידור זהה DHCP מבוטל בהגדרות הWIRELESS סומנה אופציית ה"enable bridges" והוקלדה כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר הראשי (גם בראוטר הראשי ביצעתי את הפעולה הזו עם כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר שישמש כAP) למרות כל ההגדרות האלו אי אפשר לגלוש מהמחשבים המחוברים לראוטר שצריך לשמש כAP...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר מחשב נייד למודם ראוטר 1025W באמצעות ראוטר שאני משתמש בו כ AP הוא edimax BR 6204Wg כאשר אני ללא סיסמא הוא מתחבר אבל לאחר כיבוי המחשב הנייד הוא מאב את ההגדרות ושוב מחדש אני צריך להגדיר שני המחשבים הינם XP. כאשר אני משתמש בהצפנה אני בכלל לא מצליח להתחבר. סדר הפעולות שביצעתי היה 1.הפעלת ווירלס במדודם ראוטר 1025W (הכתובת שלו 10.0.0.138) 2. חיבור הedimax דרך LAN 1 למחשב נייד (IBM T42) 3. בשלב הראשון חיברתי אותו לחשמל ולמחשב, והגדרתי את כרטיס הרשת במחשב לעבוד תחתיו- נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת וזה מה שהגדרתי: 192.168.2.2 255.255.255.0 192.168.2.1 4. נכנסתי בשביל לבדוק לדפדפן האינטרנט והמקשתי את הכתובת: http://192.168.2.1 שזו בדיוק הכתובת של ה-AP. 5.לחצתי על …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני על קו ADSL כרגע ומשתמש ב- ADSL MODEM ROUTER ישן של EDIMAX. חשבתי על מעבר ל- N עם MIMO שבתקווה יתנו לי ביצועים טובים יותר מבחינת קליטה אלחוטית לחדר אחר. אני לא מעוניין לחזור לתצורה הקודמת של מודם שמחובר לראוטר, מאוד נוח לי ששני המכשירים נמצאים בקופסה אחת. מהסריקות שלי ברשת מצאתי ראוטרים עם ADSL2/2+ ולא הרגיל שיש לנו בארץ, השאלה היא האם אין בעיית תאימות? במידה ואין - לא מצאתי בארץ שום מודם ראוטר שהוא N בארץ. בחו"ל נראה שזה גם לא נפוץ (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מצאתי משהו של בלקין - http://www.ciao.co.uk/Belkin_ADSL_Modem_with_Wireless_Pre_N_router__6465261 כבר ראיתי את ה- "ADSL/2/2+", וזה אכן עונה על השאלה שלי, אבל רציתי לברר ליתר בטחון אם אני יכול להיות בטוח במא…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מקווה לשמוע ייתרונות וחסרונות של כרטיס PCI אלחוטי או להתקן USB נייד מה עדיף מבחינת ביצועים, תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מכם בבקשה המלצה על ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת אלחוטי טוב. ספקית האינטרנט שלי רוצה 1000¤ על רשת אלחוטית ואני רוצה לרדת כמה שיותר מהמחיר הזה אבל שהרכיבים יהיו טובים. עוד משהו, בשביל שתי מחשבים נייחים אני יכול להסתפק בראוטר אלחוטי ( שיחובר למחשב אחד ) וכרטיס רשת אלחוטי אחד ? או שצריך שתי כרטיסים לשני המחשבים + ראוטר אלחוטי ? תודה ולילה טוב
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-