רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום, ניסיתי היום לחבר למחשב הנייד שלי כבל רשת דרך המודם שמגיע יחד עם הממיר של יס (קופסה קטנה שחורה כזאת) , אני די בטוח שזה ממש גרם למחשב שלי להיות תקוע אבל זה כן עבד. מישהו יודע מה הקשר לזה שזה גרם למחשב ממש לעבוד בקירטועים? כי זה כן הראה שיש אינטרנט דרך הכבל רשת. תודה רבה לכולם. (זה הקופסה הקטנה השחורה המצורפת באמצע התמונה שמחוברים אליה כבלים צהובים).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה הAP בבית של אבי נשרף. ברצוני לרכוש ראוטר חדש. העניין הוא שיש באיזור ה4 קירות בין הראוטר לחדר הקיצוני בבית ואני צריך ראוטר עם טווח חזק ואנטנות טובות. צריך שהוא יהיה גם פשוט ויציב כי אבא שלי טיפה טכנופוב בנוסף, אולי בעתיד ארצה לרכוש איזשהו wireless display adapter לטלוויזיה אבל זה בעדיפות נמוכה אז רצוי שזה יתמוך. כמו שציינתי למעלה, התקציב הוא בין 300 ל400 ש״ח. אשמח להמלצותכם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ההורים שלי עברו לא מזמן לאינטרנט של סלקום (החבילה עם סלקום TV), ובעקבות זה התקינו להם ראוטר חדש של סלקום והגדירו להם מחדש את רשת הWIFI בבית. בלי קשר לזה, יש להם בבית מכשיר Dlink DAP-1360 שמתפקד כWireless Client - הוא קולט את רשת הWIFI, ומאפשר חיבור ממנו עם כבל רשת. הבעיה היא - כשאני מגדיר אותו לעבוד עם הרשת החדשה - הוא לא מצליח להעביר את החיבור לאינטרנט. הגדרתי את החיבור לרשת החדשה בדיוק כמו לרשת הקודמת, וזה פשוט לא עובד. ניסיתי לוודא שהבעיה היא לא במכשיר עצמו, וחיברתי אותו לרשתות WIFI אחרות, והכל עובד חלק. רק מול הרשת של סלקום הוא לא מצליח לעבוד. מישהו נתקל בבעיה דומה עם הרשת של סלקום? למישהו יש הצעה לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בסביבה של מספר רשתות. כיצד אני יכול להחליף בין הרשתות? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - בוטל, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש יש לי במחשב הנוכחי 1.5 מהירות באינטרנט ואני רוצה שהמהירות האינטרנט תתחלק בין המחשב החדש שאני קונה לבין המחשב הנוכחי שלי מה אני צריך לעשות בשביל שבשניהם יהיה אינטרנט..? (המחשבים יהיו כל אחד בחדר נפרד..) מה אז אני צריך לקנות ולעשות כדי שבשני המחשבים יהיה אינטרנט האם אחרי שאני יעשה את זה ומחשב אחד לא יהיה מחובר לאינטרנט והמחשב השני כן יהיה מחובר הוא ינצל את כל ה1.5 או שתמיד תמיד זה יתחלק ל750 750 בקיצור תסבירו לי מה לעשות ואיך זה הולך איך יתחלק האינטרנט בין המחשבים ומה יקרה כשמחשב אחד פועל ואחד לא האם עדיין המהירות תתחלק..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייה עאנירה, בגלל שיש לי רשת ביתית- שיתוף ניתן לפרוץ אליי למחשב על ידי אי פי מישהו יכול לתת לי דרך להגן לע המחשב עם סיסמה או לכוון אולי לפירוול כמו internet alert תודה צפיחית בדבש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP פרו. יש לי שני כרטיסי רשת ב-2 מחשבים. הם פנטיום 3 + פנטיום 4. ורשמתי בכל אחת שם מחשב לפנטיום 3 נקרא USER1, ולמחשב שני פנטיום 4 נקרא USER2. בשניהם "קבוצה עבודה" נקראים WORKGROUP . וגם היכנסתי מספרים כתובת IP לכרטיס רשת. אני מתחיל לבדוק במחשב פנטיום 4 אני פותח חלון "מקומי רשת שלי", ולוחץ על "הצג מחשבים בקבוצת העבודה." ופתאום אני מקבל הודעה שכתוב: "מקומי הרשת שלי ---------- אין אפשרות גישה אל WORKGROUP . יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. פגה תקופת פסק זמן של הסמאפור." והמחשב שני פנטיום 3 אני רואה את המחשב פנטיום 4 ורשום שם USER1 + USER2. אני לא מצליח לראות בפנטיום 4 במחשב שני פנטיום 3. מה חסר כא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתאר תחילה את המקרה ותוך כדי אגיע לבעיה. במשרד ישנו צורך לחבר נתב באחד מן החדרים כדי שאחד מהעובדים יוכל לעבוד על לפטופ ,תוך כדי לעשות שיתוף קבצים בין הנייד לנייח והדפסה במדפסת רשת שנמצאת אצל המזכירה. העניין הוא כך, שיתוף קבצים בין המחשבים במשרד ללא הנתב והלפטופ הוא תקין וכל שאר הרשת במשרד נגישה (יש מספר מחשבים). כאשר מוסיפים נתב, יש אינטרנט גם בנייח וגם בלפטופ (שניהם מחוברים לנתב אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי) ואף שיתוף קבצים בינהם, אך שאר הרשת כבר לא נגישה. כלומר, לא ניתן לגשת לשאר המשאבים ואף לא ניתן להדפיס במדפסת שמשותפת בין המחשבים במשרד. כל העניין נובע לעניות דעתי עקב חלוקת IP חדש בתת-רשת, ניסיתי לבטל את הDHCP של הנתב ללא הצלחה ,ניסיתי עוד מגוון דרכים ללא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים וראוטר משום מה עשו לי ריסט למודם וכל ההגדרות נמחקו ועכשיו גם התקינו חייגן=\ אם מחשב אחד מחובר ומתחברים מהמחשב השני אז זה כותב שהקו תפוס...איך אני עושה שזה לא יקרה?? תודה מראש לעוזרים =]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים (לא קרה עד עכשיו, הטלפון היה באותו מיקום מעולם לא היו 'התנגשויות' בין התדרים של הטלפון לראוטר) כל שימוש בטלפון האלחוטי - אם זה בגלל מישהו שמתקשר או סתם הוצאה והחזרה של הטלפון למטען שלו גורמת לניתוק האינטרנט מהראוטר (רק החלק של ה INT וDSL מתנתקים) ולרוב צריך לעשות ריסט לראוטר כדי שהוא יתפוס חיבור מחדש. גם כשהעברתי את הטלפון למקום אחר ומחובר בשקע אחר - אותה תופעה. מה גם שביומיים האחרונים המהירות הורדה\העלאה איטית להחריד. אולי התשתית קצת ניזוקה בגלל הגשמים וזה הגורם לתופעות האלה? חשבתי שיש להם כבל "תת ימי" , אז קצת גשם הם נשברים? התשתית בזק ספק בזק בינלאומי ראוטר D-Link 2760U
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמובן השירות בזמן האחרון ירד בצורה משמעותית, ואי אפשר לשתף קבצים כמו שצריך, לאן כדי לעבור? לחבילת 2MB או 3MB
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של 3COM בסלון מחובר למחשב וראוטר של SIEMENS בחדר. ה-STRENGTH של התקשורת ביניהם תמיד על-LOW, ולפעמים יש ניתוקים בתקשורת. יש ביניהם בערך 5 מטר בקו אוירי. איך אני יכול לשפר את התקשורת ביניהם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ומחפש המלצה לראוטר. חדר העבודה שלי הוא המרחק 10-20 מטר מהסלון ובדרך יש 2 קירות. אני מחפש ראוטר שיתן לי רשת בכל הבית. אני מחפש ראוטר שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף מבלי לעלות לביצועים גבוהים מידיי ועלות גבוה. אני מעדיף להוציא בסביבות ה200 שקל כי הכסף הוא עיניין עיקרי אבל מוכן להוסיף לפי המלצה. תודה מראש לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש לבית... משהו איכותי וחזק... יש לי עוד מחשב יחסית ישן אבל סוחב משחקים וסרטים וכו' אני רוצה את שניהם לחבר לאינטרנט בעזרת נתב... לארח בירורים של ההורים השבוע מחברים לנו את שניהם - על ידי חברה שעושה את זה... ביררתי פרטים: הנתב שאני מקבל הוא - Linksys Wireless-G WRT546 ניתן לראות אותו כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3120920,00.html חיפוש מהיר שעשיתי... רציתי לדעת מה דעתכם על הנתב הזה (כפי ששמתם לב הוא אלחוטי...)? הוא מספיק חזק? יעמוד במספיק חיבורים או יקרוס עם שני מחשבים מחוברים? בנוסף, רציתי לדעת אם אפשר דרך רשת לשתף תיקייה ולהעביר מידע אחד מהשני? ראיתי כאן מדריך לנושא אבל יש לי בעיה אחת גדולה... בפעם האחרונה שפירמטתי ווינדוס לא …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אולי משיהו מכיר את כתובת האתר של ראוטר LEVEL ONE? הכתובת ההבאה 192.169.123.254 לא עובדת.. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עם אינטרנט כבלים 750 KB, והספקית היא בזקנט... אבל אני כבר שנתיים תקוע עם אותו IP! זה לא אמור להשתנות? ניסיתי לנתק מהחשמל, ניסיתי בדוס לעשות renew וכו', אבל זה לא עוזר! איך אני משנה כתובת\גורם לה להשתנות מעצמה כמו שהיא אמורה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים ברשת הביתית. נקרא להם AB CD ו EF. הגדרתי שיתופים בכולם, וכמעט הכל עובד בסדר. השיתופים על AB ו CD עובדים. הם יכולים לגשת אחד לשני בלי שום בעיות והכל בסדר. הבעיה מתחילה ב EF. מתוך EF ניתן לגשת לשיתופים של AB ו CD, אבל לא להפך. AB אומר לי שאין גישה בכלל למחשב כשאני מנסה להכנס לשיתוף. CD מבקש ססמא (אין ססמא). רק אם אני נכנס ליוזר ה Administrator הוא סוף סוף מוכן לקבל את זה שיש שם שיתוף. כמובן שאני לא רוצה לעשות את זה דרך ה Administrator אלא דרך היוזר הרגיל מבלי ססמאות ובלי כלום. מיותר לציין שהמחשב מגיב יפה לפינגים, והאינטרנט דרכו עובד. ניסיתי לחפש משהו של הרשאות, אבל לא מצאתי. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 14.07.2008 בשעה 18:20:40 עוד כמה פרטים שאולי יעניינו - המח…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה אפשרי ??? יש לי מצלמה אלחוטית ועל מנת לחבר אותה אני צריך ראוטר שאין לי....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות: 1. Giganet LAN 2. N or better wLAN (MIMO?)3. Separate & isolated Guest Network capabilities4. 4 LAN ports5. Does not need PPP or other WAN protocol as we’re using the Bezeq router for the WAN (ADSL) connection6. High level of network security\ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר דיון מעמיק עם "ירח אפל" מהפורום כאן לצורך הבנה של הראוטרים הבנתי את הכול ........ ותודה רבה ירח!!! ועכשיו הגענו לחלק של בחירת הראוטר : אלחוט לא מזיז לי בגרוש עשרים , ורשת של 10/100 נראת לי הפתרון לצרכיי רק עכשיו יש לבחור ....... מבין כול המתמודדים : Edimax Broadband Router WAN 4 Switch BR-6104K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=76744 Edimax Full Rate ADSL Modem Router - AR-7024 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 TrendWare TW100-BRF114 Cable/DSL 4-Port Firewall Router http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_796&products_id=3759 זה סה"כ להקמת רשת בין שני מחשבים…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, כיום יש לי מודם אלקטל משודרג שמחובר להאב 10TBUS ודרכו ל4 מחשבים בבית. המודם (שמשמש כראוטר) מתחבר להאב ביציאת UP-LINK ושאר המחשבים מתחברים לפורטים הרגילים. אני מתכוון השבוע לקנות SWITCH 10/100, ויש לי מספר שאלות. 1. גם בSWITCH צריכה להיות יציאת UP-LINK או שהמודם אמור להתחבר פשוט לאחת היציאות? 2. אני מתכוון לקנות את הSWITCH בKSP, ולפי המוכר בטלפון יש להם SWITCHים של כמה חברות וכולם באותו מחיר. יש של EDIMAX, D-LINK ועוד כל מיני. מה מומלץ? 3. השאלה הגדולה מה עדיף לדעתכם א. לקנות סוויטצ' ולחבר את האלקטל המשודרג אליו בתור ראוטר או ב. לקנות ראוטר של EDIMAX ולחבר את המודם בצורה רגילה אליו תודה מראש לכל המשיבים. מור
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע בהוט עם 12 מגה חיבור l2tp+בזק. בעוד כחצי שנה נגמרת לי ההתחייבות בהוט וככל הנראה אני יעבור לבזק. רציתי לדעת אם אני עובר לבזק הראוטר עדיין יהיה טוב עם החיבורים שלהם? כי לפי מה שהבנתי תשתית בזק זה לא l2tp . מה צורות החיבור בתשתית בזק? תודה!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב שמחובר למודם ADSL שמקונפג כראוטר (סוג מודם: ECI 312) אני מעוניין להתחבר למודם דרך Remote Control של XP או דרך VNC, אבל זה בעייתי כי למחשב אין כתובת IP חיצונית. למישהו יש מושג איך בכל זאת ניתן להתחבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי ראוטר שעשה מלא בעיות אז העפתי אותו והחזרתי את ה מודם Alcatel ...שעובד מצויין 8) עכשיו יש לי שני מחשבים בבית ... האם יש איזו אפשרות לחבר את שניהם למודם איך שהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אז ככה, הבעיה היא שאני לא רואה תיקיות משותפות בין שני מחשבים. מחשב נייח מריץ XP מחשב נייד VISTA HOME 32BIT, הנייד ברשת WIFI . שניהם מחוברים ל ראוטר EDIMAX. ב VISTA עשיתי אופציה לאישור שיתוף, ב XP שיתפתי תיקיה, ומדפסת הבעיה היא שאני לא רואה את המחשבים ב WORKGROUP, כל מחשב חושב שהוא לבד ברשת. יש רעיונות למה צריך לבדוק? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-