רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
לאחר דיון מעמיק עם "ירח אפל" מהפורום כאן לצורך הבנה של הראוטרים הבנתי את הכול ........ ותודה רבה ירח!!! ועכשיו הגענו לחלק של בחירת הראוטר : אלחוט לא מזיז לי בגרוש עשרים , ורשת של 10/100 נראת לי הפתרון לצרכיי רק עכשיו יש לבחור ....... מבין כול המתמודדים : Edimax Broadband Router WAN 4 Switch BR-6104K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=76744 Edimax Full Rate ADSL Modem Router - AR-7024 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 TrendWare TW100-BRF114 Cable/DSL 4-Port Firewall Router http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_796&products_id=3759 זה סה"כ להקמת רשת בין שני מחשבים…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היתה לי חבילה של 500 ועכשיו יש לי חבילה של 750. האם אני חייב לעדכן את בזק על מנת שיתאימו את רוחב הפס? שלומי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי נתב TP-LINK 1043ND ואני אחבר אליו שני מחשבים בכבל CAT6 FTP 15M פשוט שקניתי ב-KSP: http://ksp.co.il/?uin=11859 מה אומר FTP? סביר לצפות שאקבל ~1G בין המחשבים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה חברות והאמת שאני ממש לא מבין בזה הבנתי רק שאני צריך VDSL למעל 15 מגה לחדר קטן עם מחשב נייד ופלאפון מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/community/topic/570420-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%AA%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%99-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-10/ בקישור הזה מופיע דיון על בעיה שיש לי כרגע, אשמח אם מישהו יעדכן מה תכלס' יכול לעזור תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להשתמש ב webui של utorrent דרך האינטרנט בעבודה, אבל משום מה זה לא עובד לי ... כנראה שיש חסימה דרך העבודה, כיצד אפשר לפתור בעיה זו??? מה שקורה זה שאפשר לשלוט ב utorrent דרך האינטרנט (מן שליטה מרחוק) מכניסים באקספלורר http://***.***.***.***:port/gui לדוגמא: http://111.111.111.111:8080/gui אבל זה פשוט לא עובד.... דרך האינטרנט בבית זה אפשרי אז כנראה שחוסמים לי בעבודה כיצד ניתן לבטל את זה? :jump: :jump: :jump:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עזרה בתקשורת בבית אני רוצה להעביר כבלים בכל הבית. דפדתי פה בפורומים ושמתי לב על דגשים שדוברו: *להשתמש בכבלים CAT6/CAT7 בעלי סיכוך. *לבנות ארון תקשורת שמכיל את האינרנט(מודם+ראוטר) וטלפוניה. *סוויץ-לא הבנתי מה זה, מה ההבדל בין מנוהל ללא מנוהל? *צריך להשתמש בpatch panel? איך מחברים אותו לראוטר ולמודם שלי? על מה עוד צריך לשים דגש?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני להתחבר (להזדהות) כחיבור אינטרנט מחו"ל, לדוגמא מאנגליה,גרמניה,ארה"ב וכו' על מנת להשתמש בתוכנות שונות אשר חסומות לגלישה מישראל. 1. החיבור צריך להיות בכל מני פורטים המשמשים תוכנות שונות ולא רק לגלישה דרך הדפדפן. חלק מן התוכנות בוודאי משתמשות בהצפנות. 2. ברצוני שהחיבור יהיה בעל כתובת IP משתנה, כמו שהחיבור בארץ משתנה כאשר מחליפים mac address ומדליקים מחדש את המודם\ראוטר. 3. לצורך כך יש באפשרותי לרכוש חבילת אינטרנט מ ISP באותה מדינה, לחלופין להשכיר שרת VPN, או משהו דומה. מוכן להשקיע עד $100 לחודש. אשמח לקבל כל סוג של פתרון לעניין. תודה. נ.ב. חשבתי אולי להרים elite proxy לצורך כך, אך לא הצלחתי להבין כיצד לעשות זאת, האם יש מדריך לקריאה בנושא ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ולפטופ. עד לא מזמן היה לי ראוטר 2WIRE שעובד בHPNA. קניתי אותו לפני 3 שנים ב1000 שקל וכל פילטר שלו עולה כ20 שקלים (המחשב והראוטר היו בממ"ד והלפטופ בקומה שניה ואפילו בלי החיבור לטלפון הייתה לי קליטה אלחוטית של 40-50% אפילו כשדלתות היו סגורות). ה2WIRE הלך וההורים שלי קנו מבזק ראוטר POWERNET RAP 720G שגם הוא עובד בHPNA ב1200 שקל ופילטר שלו עולה בערך 250 שקל, העברתי את המחשב לחדר רגיל (לא ממד) והקליטה שלו היא 20-30% במקרה הטוב. חייבת להיות אופציה יותר זולה וטובה, קשה לי להאמין שראוטר שעלה לפני 3 שנים 1000 שקל יותר טוב מראוטר שעולה היום 1200 למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל הנחיות לכל שלבי התהליך. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 נתבים - שניהם Siemens SL2-141 הדגם תומך בWDS.. ניסיתי לקרוא מדריכים ולא הצלחתי... לא הצלחתי להגדיר.. ניסיתי לבטל את הDHCP ומשום מה היתה לי גם שגיאה של התנגשות כתובות והגדרתי את הנתב שאני רוצה שיהיה רפיטר כrepeater only וזה כאילו לא קולט את הרשת WIRELESS שהוא פולט... מבחינת קליטה נראה לי זה בסדר..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה: אם ספק התשתית היא הוט, האם ספק האינטרנט יכול להיות בזק בינלאומי ברשת Power NGN
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים עם ראוטר Edimax 6104 ב ADSL. עכשיו הבעיה היא שכשאני פותח את השרת FTP ( עם Bullet Proof FTP ) ואני מנסה להתחבר לאייפי שלי ( שניתן לי על ידי הספק, לא האייפי של המחשב ברשת ), אי אפשר להתחבר, הוא פשוט עושה Connection Times Out או Refused. כשאני מנסה להתחבר לאייפי של הרשת זה מתחבר, אבל אחרים כמובן לא יכולים. מישהו יודע איך אפשר לפתוח שרת FTP כשאתה ברשת עם ראוטר ? - תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמע על כך באופן רשמי? http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1628255#1628255
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי טוב שתומך בתשתית של הכבלים, הדרישות שלי הן שהוא יעבוד בתקן n (300Mbit) ושיהיו לו לפחות 2 יציאות LAN של ג'יגה (אחת למחשב ואחת ל HD חיצוני) בינתיים הדגם היחיד שיש לי בראש זה ה BR6574N של Edimax אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הדגם הזה והאם יש דגמים עדיפים תודה, צביקה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למנהל פורום אינטרנט שלום יש לי בעיה בכניסה לאתר hwzone לוקח לי 10 שניות עד שהוא ניכנס בשאר האתרים אין בעיה מה יכולה להיות הסיבה אני גולש עים hotbox
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני גר בחו"ל וההורים שלי זוג מבוגרים בארץ לא מבין יותר מידי במחשבים. שידרגתי להם לאחרונה את האינטרנט ל20Mb והם נזקקו למודם חדש. מכיוון שלבזק יש תוכנית של מודם בהשאלה ובגלל שיש להם ראוטר כבר בבית, הלכנו על האופציה של מודם VDSL בלבד. אך כשהגיעו לבזק סטור, נאמר להם שיזמינו להם מודם VDSL אך ורק אם יסכימו לתרום 1Mb מהתשתית שלהם (גם לא פירטו להם למה, אני יודע למה, בגלל הרשת האלחוטית כביכול של בזק בפריסה ארצית). האם עוד מישהו שמע על החובננות הזו או שבגלל שהם ראו שההורים שלי לא מבינים שום דבר, הם ניסו לדחוף להם את ה"תרומה" הזו כי בזק היא חברה כל כך עלובה שאין לה תקציב לבנות רשת אלחוטית משלה ונזקקת לתשתיות של אנשים שמשלמים לה כסף בשביל לעשות את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכנתי את הקושחה של הראוטר שלי DIR-632 של D-Link. לקראת סוף העדכון המחשב איבד קשר עם הראוטר - צפוי. חיכיתי הרבה זמן וניסיתי להתחבר שוב אליו אך ללא הצלחה. ניסיתי לעשות Reset וגם כיבוי והדלקה, אך אין כלל מסך פתיחה של הראוטר וכמובן אין רשת ואינטרנט. מה עושים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מאתחל דרך הכרטיס רשת ? ניסיתי להגדיר לו בביוס דבר ראשון לאתחל דרך הכרטיס רשת אבל זה לא עבד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש לי בעיה אני מוריד כל מני דברים בביטורנט, אבל הבעיה היא שקצב ההורדה הממוצע שלי הוא משהו 10קיי... עם שיאים עלובים של 20קיי מקס' ברור לי שחלק מהטורנטים לא יגיעו למהירויות גבוהות כיש המון ליצ'רים אבל המהירויות תמיד אבל תמיד עלובות ובכל תוכנה ניסיתי אזורוס - ששם בכלל לא עובר 3קיי ABC TORNADO ועכשיו אני על BITCOMET שאיכשהו עושה 10קיי ניסתי כל דבר אפשרי שמצאתי כמו המדריך הזה http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/234097 או דיונים שראיתי פה בפורום שממליצים על הגבלת מהירות הורדה, או קביעה של מהיריות העלאה גדולה לקובץ אני מוריד קובץ אחד בכל פעם, עשיתי את הפאצ' לXP שמגביל את TCP LIMIT או איך שלא קוראים לזה שיחקתי עם ההגדרות בCONNECTIONS בהגדרות של הביטקומט שומדבר לא עזר …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משתמש ב-utorrent. ברשת שלי עם חיבור אלחוטי מ- hotbox של הוט מקבל timeout לטראקר. עם wifi מהשכנים - הכל בסדר. פעם אחרונה שהייתה לי בעיה דומה, הספקית "חסמה פורטים". למישהו יש רעיון אם יש הסבר אחר לעניין? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לראוטר + מודם ADSL בתקציב עד 200 ש"ח כדי להפסיק תשלום על ציוד קצה (כרגע Netgear DGN2200 של בזק אך חושב לעבור לפרטנר). קו ADSL 15Mbs שזה כרגע המקסימום על פי בזק עקב מגבלות תשתית ביישוב. צרכנים: טאבלט מצלמה וטלפונים בחיבור אלחוטי, 2-3 מחשבים וסטרימר בחיבור חוטי. משמש לגלישה וצפייה בסרטים מיוטיוב. שטח של כ-130 מ"ר קומה אחת (חיבור חוטי בממ"ד).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק ש"פרצתי" בזמנו (לפני כמה שנים) לראוטר + חיברתי אליו SWITCH. איך אני יודע אם הוא דפוק ואני צריך לקנות חדש ? כי האינטרנט שלי לא זז בגלישת אתריים, לפעמים הוא מעלה לי חצי אתרים ושלא נדבר על הבעיה הכי גדולה והבלתי נסבלת שכל פעם מחדש באמצע משחק בפוקר בפייסבוק הוא מתנתק לי מהשרת ואני מפסיד שם צ'יפים :-X אני ב-ADSL 5 MB + בזק. תודה רבה והמשך שבוע טבו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת HP Officejet J5783- All in One, מחוברת למחשב "ראשי" ( נקרא לו מס' 1 ) בחיבור USB והמחשב מחובר למודם-ראוטר של בזק. מחשב מס,2 , בחדר של הילדה, מחובר חוטי למודם ראוטר. שתי המחשבים WINDOWS7x64bit המחשב מס'1 יכול להדפיס ללא בעיות, אך המחשב מס' 2, מתחיל להדפיס ולאחר מספר שורות ההדפסה מתחרבשת ונפסקת. מדפיס בדף נוסף מספר סימנים בג'יבריש וזהו. כאשר זה קורה, מחרבש את ההדפסה במחשב מס' 1 וגם שמה מתחיל לעשות בעיות... למישהו יש פיתרון לבעיה שנוצרת במחשב מס'2 ? אגב, חיברתי אותה תקופה קצרה לראוטר בUSB והיא הדפיסה בסדר גמור, הבעייה היית שלא ניתן היה לשלוח/לקבל פקסים...:יש לזה פתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל connected כשאני מתחבר wireless לראוטר, אני מקבל IP Address , Subnet MASK , Default gateway תקינים. אבל הוא לא מתחבר לרשת דרך פיירפוקס ולא מתחבר לסקייפ... ממש מוזר ! אני "קונה" כתובת מהראוטר תקינה ולמרות ה-connected אני פשוט לא מקבל אינטרנט... יכול להיות שהספק או התשתית פגומה ? אפילו שהכתובות כביכול תקינות ? :'( תודה על כל עזרה !!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-