רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט, וכשאני נכנס לפוקר של פייסבוק הוא נותן לי שגיאה בקיצור לא מתחבר לי לפורט 9339. ניסיתי לפתוח את הפורט בראוטר אבל זה לא עזר. יש לי ראוטר של EDIMAX. מקווה שמישהו יכול לעזור , תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ שרת ווב קטנטן שיריץ קטן HTML ו-PHP. ניסיתי את xampp ואין לי בעיה לגשת אליו מה-localhost, אבל לא מצליח מהאינטרנט וגם לא מתוך הרשת הביתית. מישהו מבין בזה ויכול אולי לכוון אותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.אני ב 012 בכבלים ומנסה לחבר את המודם דרך כרטיס הרשת עכשיו אני לא יודע מה רושמים בהתחברות אחרי שם המשתמש נגיד USERNAME@and now what 2.הבעיה שלי היא כזאת ברגע שמודם מחובר דרך USB הכל עובד טוב ויפה אבל ברגע שאני מנסה להתחבר דרך חייגן כלומר שהמודם מחובר לכרטיס הרשת אני לא מצליח להתחבר הוא רשום לי שהכתובת לא נגישה זה מוזר כי דרך ה USB הוא מצליח להתחבר אני צריך עזרה ממשהו שבכבלים 012 ובתבל אני לא רוצה לחבר את המודם דרך חיבור USB אלא דרך כרטיס הרשת
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים , אודה לכם תוכלו להתייחס לבעייתי ברצינות. יש לציין שהבעיות הנ"ל התחילו לאחר המעבר מ-017 נטוויז'ן. התקלות: 1. פורטים בלתי נגישם למרות שנפתחו בפירוול בWINDOWS ובראוטר. בבדיקה הראשונה באתר הבדיקה של אימיול הפורטים היו בסדר, בבדיקה שניה כשלו. 2. פעם או פעמיים הפורטים עברו ב http://www.canyouseeme.org/ , לאחר מכן כשלו ברצף. 3. אי אפשר לשלוח מייל באאוטלוק , אני מקבל הודאה : "מסירת ההודעה לנמענים הבאים לא הצליחה" + בקשה לפנות לספק האינטרנט. 4. לא נגעתי בכלום, רק שיניתי שם משתמש וסיסמא בראוטר + הגדרת DNS בWINDOWS. בנטוויזן מעולם לא קרו תקלות שכאלה. היום זה היום הראשון שלי ב-012 ואני די עצבני עצותיכם ועזרתכם תתקבל בברכה לילה טוב
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה אפשרי בכלל בכיוון הזה, או שזה עובד רק הפוך?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע אם ניתן להיות מנוי על אינטרנט כבלים אבל בטלוויזיה להיות מחובר ל-YES ? נשבר לי ממת"ב לגמרי!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 20 מגה, ספק בזק בינלאומי, מודם D-LINK 6740U לפני שקיבלתי את הדי לינק היה לי נטגיר והיו לי מלא בעיות בקו והסינכרון כל הזמן התבטל, ואז קיבלתי את ה DLINK הבעיה עכשיו היא שכשאני עושה בדיקת מהירות (חיבור ישר ללא ספק) אני מקבל 15 מגה הורדה ו 0.5 העלאה מה יכולה להיות הבעיה? האם אני צריך ליצור קשר עם בזק? במודם עצמו רשום שהמהירות של הקו היא: 22224/1227, כלומר הוא כן "מקבל" את המהירות שהוא צריך לקבל עזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשתף את חבילת הגלישה שיש לי בסלולרי, דרך הנתב הביתי, למספר מחשבים ניידים וקבועים. עשיתי את הניסוי הבא: - הפעלתי במכשיר הסלולרי את ה Wifi Hotspot - קינפגתי את הנתב הבייתי ( TP-LINK TL-WR841N ) כ bridge של ה hotspot בתקווה שכך אקבל גישה לאינטרנט בכל התחנות המחוברות לנתב. (עשיתי בעבר בהצלחה bridge על-גבי wifi בין שני נתבים רגילים). זה לא עבד. האם זה אפשרי ? או שאני חייב נתב 3G כדי לתקשר עם ה hotspot הסלולרי ?
-
אשמח אם משהו יוכל להסביר לי איך גורמים שיפסיקו לקפוץ לי כל שניה פרסומות מהאתר. זה מתסכל אותי ממש... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, יש לי HPNA של יס אחד מיותר שאני רוצה לחבר קווי לסטרימר , יש למישהו מושג אם אתן 12V (באלתור) בחיבור שאליו אמור להתחבר הממיר זה יעבוד? במידה ולא מישהו מכיר HPNA שיתפקד יחד עם אחד של יס? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התחברתי לאינטרנט נורמלי, אני מחכה לראוטר שאמור להגיע תוך כשבועיים (לא להכנס למה אני מחכה- זה המצב). כרגע יש לי נקודה של HOT- שיוצאת למודם (MOTOROLA) משם למחשב א'. יש לי מחשב ב' שצריך להתחבר גם לאינטרנט. לשני המחשבים יש מתאמי רשת אלחוטיים של DLINK. אני רוצה שמחשב ב' יתחבר למשדר של מחשב א' ויגלוש דרך מחשב א' באינטרנט. חיפשתי מדריכים ולא הצלחתי, PLS עזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פינג תקין. כל הנורות שצריכות לדלוק דולקות ויותר מזה, מודם usb ישן מצליח להתחבר לאינטרנט
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה רק אני, או שגוגל נפל? אני מסוגל לגלוש לgoogle.co.il (ולכאן כמובן) אך לא לgoogle.com! בהתחלה חשדתי שהאינטרנט שלי לא פועל, אך הייתכן שהבעיה בענק החיפוש האהוב על כולנו??! האינטרנט לא יהיה אותו הדבר בלי גוגל! (בהנחה שהם לא חידשו כבר את הכתובת) :'(
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שצריך להשתמש בכבלי רשת ישרים כדי לחבר את הראוטר למחשבים אבל השאלה שלי עם איזה כבל מחברים את המודם (במקרה הספציפי שלי מודם כבלים של Terayon) לראוטר (במקרה הספציפי שלי Edimax 6014k) יש כאלו שאומרים כבל ישר יש כאלו שאומרים כבל מוצלב ויש כאלו שאומרים שזה לא משנה כי הראוטר יכול להסתדר עם שניהם.. מי צודק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1.אני מחפש נתב אמין שלא יתנתק לי באמצע עבודה (מה שקורה לי עכשיו עם linksys). 2.אצלי במחשב נמצא קובץ Access שכל המחשבים בבית עובדים עליו (זה משותף בתור תיקייה ברשת) לכן העברת מידע צריכה להיות מהירה כי כרגע הקובץ לא זז ואין אפשרות של מיקרוסופט לעבודה על קבצי Data Base ברשת אז זה מגביל אותי ואני צריך לעבוד רק בצורה הזאת. 3.קליטה מעולה מכל איזור בבית - אין לי בית עם קומות אני עם מפלס אחד 4.אין הגבלת תקציב 5.שיהיה בתקן N (מתאמים יש לי של Netgear אם הם מעפנים אני יחליף רק תגידו) 6.שיתאים לכבלים במהירות של 16-50 מגה ושלא יגביל אותי מודה מראש על העזרה רן
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד אתמול היה לי מהירות של 30MB תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי וגם בהורדות באתרים גדולים כמו NVIDIA ומיקרוסופט וגם בביטורנט הייתי מקבל 3.6MB שזה 30MB. שידרגתי מקודם ל100MB בהוט ובאתרים גדולים אני אכן מקבל תמהירות שזה 12MB פחות או יותר אבל בביטורנט שזה הכי חשוב שלי אני לא עובר את ה-5MB במקרה הטוב. האם זה תקין? האם כך זה צריך להיות? אם זה נורמלי אז 30MB זה דיי והותר... תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי מלא פאקטים שיוצאים עם CHECKSUM שגוי. בדקתי מול WIRESHARK וTCPDUMP וזאת השגיאה שניתנת לי כמעט לכל פאקט שיוצא. 37 4.805254 192.168.2.100 1.2.3.4 TCP 61912 > 61306 [FIN, ACK] Seq=1 Ack=1 Win=65467 [TCP CHECKSUM NCORRECT] Len=0 Checksum: 0x4940 [incorrect, should be 0x7972 (maybe caused by "TCP checksum offload"?)] מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לראוטר אלחוטי מעולה שיחזיק חיבור של 15 מכשירים אלחוטיים בו זמנית תקציב עד 500 שקל תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט ADSL 256kb , מאז ששמתי אותו יש לי בעיית הורדות, הרבה מהן נעצרות באמצע! וזה לא משנה עם אני משתמש ב Download maneger או רגיל, ההורדה נעצרת. אני לא יודע למה זה קורה והספק שלי (בזק ביןלאומי) גם לא נותנים לי תשובה, מישהוא התנשא בזה כבר? ויש לו פתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לשחק היום ב AVA וכל כמה דקות המשחק התנתק, לא נזרקתי מהשרת אבל גם לא יכולתי לזוז וברוב המקרים כשהמשחק חזר לעבוד הרגו אותי :-\ בעבר שיחקתי ולא היו לי בעיות, ראיתי בעיות דומות גם ב CABAL ONLINE, לא יצא לי לבדוק עוד משחקים. לעוד מישהו יש בעיות דומות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים את הדונגל אנדרואיד של RIKOMAGIC, והתברר לי שהקליטה WI-FI שלו היא פשוט מזעזעת. הוא מחובר לטלויזיה שיושבת בסלון, בסך הכל מרחק של 10 מטרים בערך מהראוטר. חשבתי לקנות Access Point/ Extender ולחבר אותו באמצע, או ליד הטלויזיה (לא יודע מה עדיף). האם זה כדאי? כמה זה יגביר את האות של הרשת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שרת בחברה בעלת DATA-CENTER גדול בארץ וברצוני להעביר אותו לעסק שלי מטעמי בטיחות, נגישות פיזית ובגלל שבזמן האחרון יש להם שם תקלות טכניות שהם לא מצליחים לפתור מספיק מהר (אין לי כסף ל-SLA עם הזמינות שאני צריך). קצת פרטים על השרת: האפליקציה שרצה בו סומכת על מתן Upload גבוהה והרבה חיבורים בו זמנית (כ-5000 חיבורים, Upload של יותר מ-10Mbps). לכן אני מנחש ש-Firewall בסיסי לא מספיק חזק (ככה לפחות אמרו לי בבזק). השאלה היא איזה Firewall מספיק חזק לסחוב כ"כ הרבה חיבורים ובקצב כזה (אני מניח שהקצב הוא בעיה זניחה?) ומה המחיר המינימאלי שאפשר לשלם על מוצר כזה שיהיה מספיק חזק ככה שלא יוכלו להפיל או לחדור לי לשרת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מודם כדי לחבר ראוטר ללא מודם האם אני יכול להשתמש בראוטר הישן כמודם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשה-XP שלי עולה לי, ואני עושה פעולה פשוטה של הפעלת ההתקשרות ADSL והשורת משימות נתקעת 2 דקות! גם אם אני מפעיל את המחשב שלי או המסמכים שלי וכו' זה עושה אותו דבר. חשבתי שזה קרה בגלל שהתקנתי norton systemworks, אבל מחקתי וזה לא עוזר...והמחשב שלי בכלל לא עמוס. יש לי 512 זכרון....וה-CPU usage לא עובר את ה-13% בזמן הגלישה....למישהו יש רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ציוד של חברת ENGENIUS הכולל אנטנות 8 ו 18 DBI וכן אקסס פוינטים חיצוניים (8 יח') אשר אני מעוניין ליצור רשת מסויימת עם כל אלו. אשמח להיתייעץ עם מי שמבין בתחום של חיבורים מסוגים שונים (איזה שיטה MODE לבחור לכל יחידה) וכן איסה סוג אנטנה תתאים. אנא שלחו לי הועדה עם הנייד/מייל בפרטי לפרטי נוספים. תודה רבה!!!! אבישי. :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-