עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום בבדיקת מהירות אני מקבל 63/3.5 (אני מחובר בבזק), אבל ברגע שאני מתחיל להעלות סרט ליוטיוב אז אין תגובה לגלישה, גם לא במחשבים אחרים שנמצאים על אותו ראוטר. בדקתי גם פינגים ל8.8.8.8, כל עוד אני לא מעלה אז הפינגים תקינים, אולם ברגע שאני מתחיל להעלות הפינגים חוזרים. עוד נקודה מעניינת שכאשר אני מסתכל על המנהל משימות במחשב שממנו אני מעלה, אני רואה שהמחשב כל הזמן שולח מידע (למרות שהוא לא כל כך מקבל), ומה שעוד יותר מוזר שהוא שולח במהירות ממוצעת של 5 מגה שזה יותר ממה שאני מקבל בבדיקת מהירות. בקיצור, מוזר ביותר, לא מצאתי משהו בגוגל, אני נואש לעזרה תודה מראש למסייעים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב 2 מקומות שונים בארץ: 1. בדרום הארץ אצל ההורים שלי בשתית ADSL בחבילה של 1.5 מגה - לא ניתן לשדרג לחבילות גבוהות יותר בשל תשתית ישנה ומרוחקת מהמרכזייה. 2. בדירה שלי במרכז הארץ בתשתית ADSL בחבילה של 8 מגה. אני יכול לשתף אתכם ולומר כי במהלך ה 3-4 חודשים האחרונים ואף יותר אני מבחין באיטיות רבה בהורדה משרתי RAPIDSAHRE. ההורדה מגיע ברוב הפעמים לסביבות 80-70 קיי. עכשיו רק בכדי לדייק להלן העובדות: 1. אני חבר פרמיום רשום באתר RAPIDSHARE מעל ל 3 שנים. 2. עד לתחילת ההאטה בהורדה לא הבנתי בשום בעיה וניצלתי את מלוא רוחב הפס גם אצל ההורים של וגם אצלי בדירה במרכז הארץ. 3. האיטיות באה לידי ביטוי גם בשעות היום וגם בלילה - לעיתים אני מצליח להוריד במלוא…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by therock,

הבעיה שלי היא כזאת: לאחר גלישה באינטרנט והורדת קבצים שונים (דרך DAP או הורדה רגילה) אני מנסה להתנתק דרך החייגן של GLOBESPAN וזה נתקע וצריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות (סיים משימה) ולאחר מכן כשמנסים לעשות הפעלה מחדש או כיבוי של המערכת(win XP HOME) המחשב נתקע במסך של - "שומר הגדרות מערכת" עד ללחיצה על RESET וזה קורה לי מזה זמן רב (וזו בעיה מעצבנת ועד עכשיו לא הצלחתי לפתור אותה) אני מבקש עזרה בבקשה ממי שבעיה זו מוכרת לו. ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  4. אני מעביר את המחשב הנייח לפינה בחדר שרחוקה ממיקום הראוטר. לא בא לי לחצוב בקיר לתעלות נסתרות, וגם לא לכער את מראה החדר עם כבר רשת לאורך שתי הקירות. אז הפיתרון הכי פשוט, קל ומהיר בשבילי יהיה לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח. השימוש הוא רק גלישה, צפייה ביוטיוב והורדות בטורנט. איזה כרטיס מומלץ? אני לא יודע מה להקציב לעניין, 100 שקלים יעשו את העבודה? לא מבין בזה יותר מדי. מחפש סה"כ כרטיס רשת אלחוטי שלא יגרום לניתוקים, איטיות ושיבושים אחרים. לא אכפת לי פנימי או USB... אם משנה, תשתית וספק הוט, הוטבוקס מוגדר כמודם וראוטר TP-LINK 1043... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי באוטו מחשב רכב, יש לי קליטה של WIFI יחסית סבירה ואני מעוניין לשפר אותה. ראיתי הרבה מדריכים לאנטנות שמכוונות לכיוון מסוים, אבל במקרה שלי אין כיוון ספציפי. חשבתי על פתרון של הרצת כבל נחושת הלוך ושוב לאורך הגג של האוטו. מה אתם אומרים? יש רעיון יותר טוב? האם הגג פוגע לי בקליטה (לא שיש לי הרבה ברירות :'( ) , הרבה גונבים אנטנות כאלו. האם יהיה בעיה בגלל שהגג מוליך בתוכו את המינוס של האוטו ? אם אלך על הרעיון, יש איזה כבל מומלץ? חשבתי על כבל חשמל נחושת רגיל (לא שערות כאלו) אלא כבל אחד עבה ויחסית קשה לכיפוף האם הוא יהיה לי טוב? יש כאלו עם בידוד ויש כאלו בלי, האם הבידוד פוגע בקליטה? (הרי לרוב האנטנות הנמכרות בחנויות יש בידוד של פלסטיק... ) בתודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הפריסה הנוכחית היא בתשתית של הוט מהירות 100 מגה, עם מודם של הוט וראוטר פרטי שלי tplink 1043nd. הראוטר הקיים נמצא בחדר שינה בקומה עליונה בבית שתי קומות. הייתי רוצה למקם את הראוטר המשני בקומה תחתונה בארון חשמל לשתי מטרות: הגדלת הטווח האלחוטי בקומה תחתונה. חיבור ה-DVR של מערך מצלמות אבטחה שאנחנו עומדים להרכיב מסביב לבית. חיבור ה-DVR יהיה קווי. ממש אין דרישות מיוחדות מהראוטר! שטווח הקליטה יהיה כמה שיותר גדול, אולי אפילו שיגיע לחצר, במגבלות התקציב. הבית אגב הוא 200 מ"ר (כל קומה 100 מ"ר), עם חצר מסביב הבית. הראוטר יהיה בארון חשמל, פינתי בכניסה לבית. המחשבה הייתה לקנות את אותו הראוטר, TP-Link TL-WR1043ND, שעולה היום 300 שקלים. מצד שני, נתקלתי גם בראוטר TP-Link …

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by DJO,

אני מחובר דרך אינטרנט זהב דרך הכבלים (ערוצי זהב) ויש לי כל מיני בעיות שאני חושב שקשורות אליהן. א. שאני משחק קאונטרסטרייק יש לי loss שנע בין 3 ל 30. ב. אתרים עולים לי לאט, לעומת זאת הפינגים וקבצי הורדה גבוהים כרגיל. ג. שאני עושה פינג -t ל hwzone.co.il מידי פעם יש Request Timed Out. אני מקשר בין כל הדברים האלה ומגיע למסקנה שיש לי הרבה דרופ וש packets לא מגיעים אלי תמיד.. זה נכון? יש דרך לסדר? נ.ב. מה זה TTTL שעושים פינג? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by refaels2006,

שלום . האם מחשב שחסום לגלישה מאייסיקיו ,יוכל להכנס דרך רשת VPN ביתית ?..(פרטית). מה אני בעצם יכול לעשות עם הVPN אחרי שמישהו התחבר אליי ?... אשמח להסבר כי לא ממש הבנתי את זה .

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by alon83438,

שלום!! יש לי 4 מחשבים על שלושה אקספי פרו ועל האחר (נייד) מילניום. הייתי רוצה לעשות בינהם רשת אלחוטית - במה זה כרוך? 1) איזה ציוד אני צריך ומה מומלץ? 2) איך מתקינים? 3) איך אני יכול להתחבר לאינטרנט ממספר מחשבים במקביל? 4) איך אני יכול לחסום גישה ממחשבים אחרים לתוך ספריות מסימות במחשב מסוים? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  10. האם אפשר לחבר מחשבים באזורים שונים באמצעות רשת על ידי האינטרנט? אם כן אז איך?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by Svensk.il,

אני עם חיבור של 12 מגה, תשתית של HOT ובזק בינלאומי הספק. בבדיקת מהירות ב-SPEEDTEST אני מקבל באמת 12 מגה לשרת בארץ, אבל כשבוחרים שרת בחו"ל מקבלים חושך בעיניים - המהירות יורדת לפחות ממגה!! וזה ככה בכל מיני ארצות, מארה"ב דרך שוודיה ועד סינגפור. אני יודע שהמהירויות לחו"ל הן איטיות יחסית למהירויות בארץ בעיקר כי כולנו עובדים על אותו כבל תת ימי מסכן, אבל הבדל כזה גדול זה נורמלי?! נשמע לי ממש מגוחך שאני צריך לחכות חצי שעה כדי שייטען לי סרטון ביוטיוב! כשמתקשרים לתמיכה מקבלים תמיד אותה תשובה "אנו מתחייבים למהירות בארץ ולא לחו"ל" אבל וואלה, יש הבדל בין לקבל מהירות יותר נמוכה לבין לקבל מהירות של 500 קילובייט!!! זה נורמלי המהירות הזאת או שאני צריך לצעוק על מישהו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 400ש"ח על הראוטר להחזיק כ 5 מחשבים ביניהם 3 אלחוטי ו 2 חוטי + שתי מכשירי סמארטפון (זה כנראה המקסימום שאני מצפה). המחשבים אלחוטיים יהיו במרחקים הבאים מהראוטר: מחשב אחד כמטר וחצי - שתיים (באותו החדר) מחשב שני כ 10-15 מטר (בחדר שמופרד על ידי שתי דלתות) מחשב שלישי כ7-10 מטר (בחדר שמופרד על ידי דלת אחת) אף אחד מהמחשבים לא נמצא בממ"ד, הקירות הם קירות רגילות (לא גבס) והדלתות הן דלתות עץ. אם אתם צריכים עוד פרטים, תגידו ואפרט. אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by Alex89,

יש לי בבית אינטרנט 10M של בזק. אני משתמש בנתב החינמי שלהם ROTAL 1025W. תקנו אותי אם אני טועה אבל הוא לא תומך ב 802.11n. האם השינוי באמת משמעותי והאם באמת שווה רק בגלל התמיכה בזה להחליף נתב? אם כן, לאיזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום , דיי החלטתי לקנות אותו. 2 שאלות : 1) האם תומך בחייגן כבלים? 2) האם בוודאות הוא הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות (426 ש"ח) ? (הדרישות הן , ראוטר שקודם כל יהיה יציב , דבר שני - תקן N , עדיפות גבוהה לחיבורי 1GB חוטי וחייגן כבלים) כל השאר , מותרות. תודה ואשמח לקבל כמה שיותר חוות דעת.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by moskitos,

אני רוצה לפתוח פורטים במודם שלי מסוג אלקטל(שהוא גם ראוטר) אבל אני לא יודע מה אני אמור לרשום איפה שרשום פרוטוקול.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  16. והאינטרנט מתנתק לי כל כמה דקות )-: ההגדרות שלי מופיעות בתמונה. שהתחרבתי רגיל למודם האלקטל הכל עובד רגיל, יכולתי לתחבר כמה ימים ברצף בלי בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by miky123,

לפני כשבוע שודרגתי למהירות 5m באינטרנט ומאז לאחר יומיים הראוטר מסרב להתחבר. כרגע המודם עובד בחיבור ישיר למחשב. הראוטר הוא TP-LINKדגם WR541G המודם של בזק דגם rta1320a מבקש את עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי אידסאל 1.5 ונמשל במשחק cod (מי שלא יודע call of duty ) ועוד משחקי רשת שיש לי כמו סולצאר אוף פורצן הוא מוציא אותי מהסברבר ואומר לי server is for low ping only ועד שאני מוצא סרבר עם פינג נורמלי למה זה? בזק האיטרנאט עובד מהר . ויש שום תוכנת שיתוף ברגע או משהו כזה .

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by fish123,

הבנתי שכדי שיהיה אנטרנט צריך תשתית וספק תשתיות יש רק HOT ובזק וספק מגוון יותר, אבל לא הבנתי מה התפקיד שלו... הרי התשתית מספקת את המודם והחיבורים- אז יש הכול לא? ועוד דבר, איזה תשתית עדיפה HOT או בזק? כנ"ל לספק (הכי טובים 012 ו014?)

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  20. אהלן אני משתמש בתוכנה BinTorrnet ובמרבית היום (למעט מקרים נדירים) אני מוריד על מהירות נמוכה מאוד (כעשירית מרוחב הפס שלי). ההורדות מתבצעות מטראקר פרטי (טורנט-ליץ') ומהרבה מאוד מעלים (800) ואין בכלל peers. חשבתי אולי לשנות פורטים \ לנסות לפתוח פורטים בראוטר. הבעיה שאני קצת מסתבך כי התוכנה הזו משתמשת בטווח של פורטים. איך כדאי להגדיר אותה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by guycho,

צהריים טובים, ניסיתי לחבר את המחשב שלי לרשת האלחוטית על ידי שימוש בכרטיס רשת ,לאחר ההגדרה הצלחתי להתחבר לרשת אך אי אפשר להיכנס אל האינטרנט ,בהגדרות של הכרטיס נראה כי בפעילות הכרטיס רשת יש מספר נמוך ב"מקבל " וב "נשלח " ובכניסה לדפדפן רשום כי יכולה להיות בעיה ב dns.. עזרה ? מישהו ? תודה מראש גיא..

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  22. אני שכחתי את הסיסמא של הראוטר שלי ואני רוצה לאפס אותו. אז השאלה שלי אם אני יכול לאפס אותו לבד או שעדיף להזמין תכנאי? ואם אפשר בבקשה לפרט את כל השלבים שצריכים לעשות כדי לאפס את הראוטר. וגם איזה דברים אני צריך לדעת (סיסמאות וכל זה..). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בזמן האחרון גיליתי כמה בעיות בהתחברות לתוכנות שעד לא מזמן עבדו לי. ניסיתי להתחבר ל- dc++ ושום האב לא מתחבר ניסיתי להתחבר גם למירק אותו דבר שום סרבר לא מתחבר ואין לי מושג למה כי לא התקנתי פיירוול או משהו שיכול להגביל את ההתחברות, ניסיתיי לעדכן גירסאות ועדיין שום דבר גם הקאזה לא מתחברת אבל זה כבר פחות חשוב לי. לעומת זאת החמור עובד בלי בעיה. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? :s05:

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  24. שלום! יש לי מחשב ראשי שקולט אינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי וישי עוד מחשב אני רוצה לחבר לאינטרנט באופן זמני דרך מחשב הראשי השאלה איך אני עשה את זה עם כבל רשת? הם יש הגדרות מיוחדות? או שרק לחבר בניהם?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by stojakovic,

יש לי ראוטר קווי פשוט. (level one) יש לו 4 יציאות. רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו בכלל להגדיר לו להפסיק תשדורת ליציאה ספציפית/להגביל מהירות ליציאה ספציפית? והאם יש תכנה שיכולה לעשות את זה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.