עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zadu,

שלום לכולם , האם הגדרתי נכון IP static לפי ההגדרות הבאות : נכנסתי לNetwork Connections ואז Internet Protocol TCP IP ואז properties ואז : ip adress : 10.0.0.4 subnet mask : 255.255.255.0 default gateway : 10.0.0.138 DNS : Preferred DNS server : 10.0.0.138 בAltrnate לא רשמתי כלום .. הrouter שלי זה ROTAL RTA 1025W ואני בבזק בינלאומי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז ככה יש לי 4 מחשבים וראוטר של D-link אלחוטי כל המחשבים מחוברים באלחוטי, ל3 מחשבים יש וינדוז XP ובהם עובד האינטרנט וגם שיתוף קבצים אבל רק במחשב אחד שיש בו וינדוז 2000 אין שיתוף קבצים...הוא לא יכול לגשת לשום מחשב אחר ברשת אבל הוא מחובר לאינטרנט.. איך אני מתקן את זה? וניסיתי להתקין שם XP ולא עבד האינטרנט אבל עבד השיתוף קבצים... אני מעדיף להשאיר שם 2000 כי XP לא יעבוד שם כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 9.3k צפיות
  4. הגירסא שהם מתקינים אומנם פשוטה וקלילה אבל מעצבנת כי היא מגבילה אותך.. אני צריך להשתמש ביציאות USB האלו זה חשוב לי בדוק יש דרך להתחבר להוטבוקס בצורה אחרת טלנט או משהו. גם בהנחה ואני ימצא קושחה מקורית אין אפשרות להתקין אותה דרך הממשק הקיים. מי יודע עוד פרטים בנושא הזה?

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by rotman,

לפני כמה חודשים שאלתי פה והדעות היו חלוקות. עכשיו אני באמת הולך לקנות אחד , אז מה הכי שווה בשוק ביחס למחיר של עד 350 ש"ח? תודה רבה על העזרה.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Niv A,

שלוום לכולם כרגע יש לי ראוטר D LINK 614 שבכל פעם שאני מתחבר לאימיול , הוא מתחיל להתשגע וגורם לאינטרנט לקרוס. הבעיה הזאת מציקה לי כבר שנה, החלטתי לקנות ראוטר חדש, עד 300 ש"ח. אני צריך ראוטר של חברה טובה ואמינה, ושיוכל לעבוד עם האימיול (לא כמו הDL). כל הצעה תתקבל תודה ניב

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. Started by Swed,

שלום.. יש לי מדפסת בבית של HP סידרה 1310. עכשיו המחשבים שלנו מחוברים עם ראוטר של ST LAB, ואני לא מצליח לשתף בין המדפסות המדפסת נמצאת על מחשב עם XP והמחשב לשי עם ויסטה.. המדפסת מותקנת על המחשב עם הXP ואני לפעמים צריך להדפיס ואני רוצה ישר להדפיס מהמחשב שלי.. מה אני עושה כדי לשתף בינהם ? תודה !

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי נתב (יחסית ישן) של SMC. הבעייה איתו היא שאין לו הגדרת L2TP ולכן יש לי כמה אפשרויות לנסות להגדיר את הגישה שלי לאינטרנט: Dynamic IP, Static IP, PPPoe' PPTP. החיבור שלי היה בסדר גמור עד שהגיע תכנאי פעם לתקן בעייה כלשהי עם הכבלים וכתוצאה מכך הוציא את הנתב מהחשמל ומחק את כל ההגדרות (אין כבר טעם להאשים את הטכנאי) אני זוכר שהייתי מחובר דרך PPTP אבל אני לא יודע את ההגדרות. אני מחובר בחיבור כבלים לבזק בינלאומי. במדריכים באינטרנט מצאתי שבזק תומכים בDYNAMIC IP אבל אני סובל מניתוקים כל כמה זמן (כמעט כל יום). ניסיתי כבר את כל אפשרויות ההגדרות עם כל כתובות הIP האפשריות של שירותי בזק. כשהתקשרתי אליהם הם אמרו שתמיכה בנתבים עולה כסף והם גם לא יתמכו בנתב שלי כי לא קניתי…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. יש לי חיבור ADSL של 20mbps ובגלל זה יש לי את ה6740u . אני לא מוריד כלכך הרבה דברים ובגלל זה אני משתמש ב6740u כנתב-מודם. עדיין יש לנו בעית קליטה בחדר שינה וזה קצת מפריע. בגלל שהdir615 שלי ישב והעלה אבק החלטתי להתקין עליו ddwrt . ההתקנה הלכה די חלק - עשיתי את כל מה שהיה כתוב בהוראות והתקנתי את הגרסה שהיתה מצוינת באתר של הנתב שלי (C2 ) . אחר כך כשניסיתי להפוך אותו לrepeter לא מצאתי את האופציה הזאת. ראיתי שאפשר להפוך אותו לclent bridge או להשתמש בWDS. בכל מקרה הגדרתי אותו להיות ב IP אחרון 5 בזמן שה 6740 עם ip 1 יש לי כמה מחשבים עם static ip וכל מה שמעל 100 בDHCP. בכל מקרה נתתי לנתב של בזק לעשות את ה DHCP והגדרתי את הwan port כport n נוסף. ניסיתי להגדיר גם כclient bridge וגם כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. מאז שהגדרתי פיירוול בנתב שלי, תוכנת האקסים לא עובדת לי (אין תוצאות לחיפושים וברשימת הקבצים בחדשים). תוכנות אחרות עבדו בסדר אחחרי שפתחתי להן את הפורטים, ורציתי לדעת איזה פורטים יש לפתוח עבור Exeem. יש איזו תוכנה שמראה דרך איזה פורטים תוכנה אחרת מנסה להתחבר? או דרך אחרת לברר מה הפורטים שעליי לפתוח? כי באתר הרשמי לא מצאתי שום דבר. תודה מראש .

11. שלום לכולם.. אם יש לי שתי מודמים וקו אחד של אינטרנט אני יכול לחבר את שתי המחשבים לקו הזה?עם המודם ולא עם רשת ביתית? ואם לא..אז אשמח לדעת איך לחבר את שתי המחשבים ברשת ביתית כי ניסיתי פעם אחת ולא ממש הצלחתי.. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  12. יש 2 אתרים ל- 014 בשניהם עשיתי בדיקת מהירות http://2.i014.net/Check1.html באתר הזה מהירות 014 כפולה http://82.80.231.232/ באתר הנ"ל אמרו לי שהמהירות גבוהה כי הוא בודק בלי שרתים בדרך ? לא הבנתי , משהו יכול להסביר לי ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by thebenjamin,

כבר לאורך תקופה אני שם לב שבאמצע שבוע אני מנצל מהירות כמו שצריך.. מקס' מהירות מראפידשר או מגה אפלואד ואתרים מהסוג הזה... אבל בסופי שבוע או בחג כמו היום באזור 11 בבוקר הכל נעשה איטי יותר... מוריד פחות מחצי מהמהירות עוד מישהו שם לב?

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by House M.D.,

היי. ברשותי נתב WRT54GL, עם קושחת DD WRT. אתמול שמתי לב לאיטיות במחשבים המחוברים אלחוטית לראוטר, שלא קיימת במחשב שמחובר בקווי. נכנסתי לעמוד הגדרות שלו וראיתי שמהירות החיבור האלחוטי היא 1Mbps. כאשר אין אף מכשיר מחובר באלחוטי (ואחרי ריסטרט לראוטר) המהירות חוזרת ל 54Mbps. אפילו אם רק לפטופ אחד מחובר והוא נמצא ממש ליד הראוטר, עדיין מהירות החיבור היא 1Mbps. זה אף פעם לא היה כך. יש לציין שחיבור אותם מכשירים באלחוטי לנתב של בזק שיש לי D-link 2670U פותר את הבעיה. הסיבה שאני מעוניין להשתמש בלינקסיס היא שעוצמת השידור שלו יותר חזקה. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולכם! יש לי LINKSYS WRT54GL עם TOMATO ... שאני מדבר בפלאפון הנייד אני שומע קיטועים מדי פעם ובטלפון של הבית שהחלפתיאותו ל1.8 גם שומעים קיטועים..... שאני מנתק את הראוטר הכל מסתדר! והטלפון של הבית מחובר לקו של HOT לא לקו של המודם! מה עושים?????

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  16. מהיום ועד יום ראשון הבא ניתן לחדש ולרשום שם מתחם בסיומת IL במחיר המתחיל ב-19 שקל. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5634

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני שואל בשם אישתי, מדובר בפרויקט כחלק מלימודי תואר ראשון במדעי המחשב, אני מקווה שאני מציג את השאלה בפורום המתאים. מדובר בפרויקט לרישות בנין של 3 קומות הכולל 4 מעבדות מחשב (120 מחשבים) ועוד כ-80 עמדות לעובדים/טכנאים. מרבית הפרטים כבר סגורים, אולם אשמח להעזר בידע של חברי הפורום על מנת לסגור מספר פינות. א. החברה שנבחרה כספקית ציוד התקשורת (מתגים,נתבים,שרתי voip וציוד קצה voip) היא 3COM וזאת בעיקר בהתחשב במבחר מוצרי החברה. האם מישהו יודע על איכות השירות של החברה בארץ וחוזי השירות שלה, במיוחד בהקשר של מוסדות לימוד? האם לחברה יש בארץ נסיון עם מוסדות לימוד? ב. כאמור, הטלפוניה בבניין תתבסס כולה על voip של 3COM. מפרסומים הבנתי שהחברה עברה להציע את מערכת VCX גם בסביבת SMB, באתר בא…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by yuvalma,

קניתי היום אחד כזה מסוג WR841N לפי החוברת, אחרי החיבורים אני צריך להכניס כתוב IP מסוימת בשורת כתובות ואז צריך להיפתח לי איזהשהו חלון ממשק ניהול נתב. בפועל כשאני מכניס את הIP לא קורה כלום... כתוב גם בחוברת שאם זה לא נפתח צריך למחוק את החייגן של ספק האינטרנט ולוודא שהמחשב מוגדר לקבל כתובת IP באופן אוטומטי שאין לי מושג איך עושים עזרה מישהו?

• 20 תגובות
    • 9.2k צפיות
  19. Started by rantza,

היי אנשים טובים, שידרגתי ל-IE 8 ומאז הבבילון למרות שעובד ברקע אני מנסה להפעיל אותו בעזרת קיצורי העכבר הוא מראה שמנסה לעשות משהו אך לא מצליח לתרגם את המילה ב-FIREFOX עובד בסדר. למשהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  20. שלום, פתחתי בUT3 שרת וכשחבר שלי ניסה להכנס אליו היה רשום לו שההתחברותת כשלה... שאלתי פה ושם ואמרו לי שצריך לפתוח פורטים... (אני מאמין שגם אצלי וגם אצל חבר שלי) בקיצר זה נכון? אני יודע שכשיש ראוטר צריך לסדר פורטים בתוכנות הורדה אבל גם במשחקים? אם זה נכון אז איך אני עושה את זה? במחשב שאני משחק יש כרטיס רשת Edimax EW-7128G 802.11g ובמחשב שמחובר למודם (הוא בקושי מעלה את UT04 י) יש את הראוטר Edimax Wireless Router BR-6204Wg תודה לעונים... אה, ומה זה פורטים בכלל...

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by stav_r,

נסיתי לעשות רשת ICS בין שני מחשבים לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm מחשב ה clinet לא מצליח לראות אתרים באינטרנט , לאחר שהגדרתי אותו לקבל כתובת IP קבועה , הוא מצליח לעלות רק את אתר הבית . כאשר עולה הדפדפן הוא שואל אותי האם לעבוד במצב offline הוא להתחבר, במידה ואני בוחר offline הוא גולש לאתר הבית. לאחר מכן אני מנסה לגלוש לאתרים אחרים , אך הוא שואל אותי האם להתחבר או להישאר offline , לא משנה מה אני עושה האתר לא עולה. כיצד לפתור את הבעיה ? השרת הוא windows XP והלקוח הוא וינדוס 98 ipconfig /all מהשרת Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : natasha-72cf848 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . …

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

שלום לכולם, בזמן האחרון התחלתי לקבל התנתקויות (פעם בכמה שעות) וכאשר אני מנסה לגלוש אני מקבל את ההודעה הבאה: dns_probe_finished_no_internet. יש לציין כי כאשר זה קורה, האינטרט האלחוטי ממשיך לעבוד ורק הקווי מתנתק. ניסיתי להגדיר את ה-DNS גם בהגדרות הווינדוס עצמו וגם בהגדרות הראוטר אך זה לא עזר (ניסיתי OPEN DNS, את ה-DNS של גוגל ואת ה-DNS של 018). כמו כן, ניסיתי את כל האפשרויות שגוגל הציע לי. כאשר התקשרתי לתמיכה של 018 הם טענו כי זו לא בעיה ב-DNS כי האינטרט האלחוטי שלי ממשיך לעבוד והם טענו שזו בעיה במחשב שלי או בראוטר. פירמטתי את המחשב אך זה לא עזר. לפני שאני קונה ראוטר חדש, יש עוד משהו שאני יכול לנסות? הראוטר שלי הוא DLINK DSL-7850U של בזק. תודה!

• 31 תגובות
    • 7.8k צפיות
  23. שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI במחשב של TRENDNET. חיבור האינטרנט במשחב משותף. האם ניתן ליצור ACCESS POINT עם כרטיס רשת כדי שרכיבים כמו פוקט/פלייסטיישן וכו' יתחברו אליו? אם כן, איך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. יש לי מחשב נייח ונייד ואני מעוניין ליצור מין כונן רשת בינהם. האם זה אפשרי? יש לי ראוטר ושניהם מחוברים לרשת. אם זה משנה משהו לנייח יש XP ולנייד 7 אני מצטער אם מידי פעם אשאל פה שאלות דביליות לחלוטין אני פשוט ממש חדש בתחום הזה של הרשת האלחוטית ושימושיה השונ ים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי ALCATEL SPEEDTUCH אני אוהב לשחק בW3 ולהיות ההוסט ובשביל זה אני צריך את פורט 6112 פתוח,עד עכשיו לפני חודש וחצי ,שעוד היה לי את המחשב הישן והמחורבן שלי,הכל עבד טוב ויפה(היה פיירוול של XP SP2)גם עכשיו יש אותו דבר,הפורטים היו פתוחים לכתובת המקומית שלי (10.0.0.1) ולoutside adress (0.0.0.0( ועכשיו זה פשוט לא עובד.....ניסיתי הכל....(זה NAPT) למישהו יש הסבר/משהו לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.