עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הי. יש לנו בחברה כמאה מחשבים ברשת, ומדי פעם יש צורך לעשות עידכוני תוכנה לג'אוה. בדרך כלל אנחנו עושים את זה ידנית לכל מחשב בנפרד. מישהו יודע אם יש איזו דרך קיצור שתאפשר לעדכן את כל המחשבים בבת אחת?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  2. אוקי הבעיה שלי כזאת לא משנה באיזה משחק אני מנסה להיכנס לLAN הוא לא מוצא כלום לנתב מחוברים שני מחשבים בחוטי .. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by 8MiP6,

אני מתכנן כבר תקופה ארוכה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB בתקן N, אשר תומך במוניטורינג והזרקת מידע לרשת עם יכולות ניטור וקראקינג. כאשר הוא מריץ דרייברים אשר מזוהים במערכת plug and play ללא צורך בהתקנה. מבדיקות שערכתי הבנתי שהכי מומלצים אלה רכיבים של חברת ATHEROS למשל מצאתי את הפריט הבא באתר שלהם: http://www.atheros.com/pt/bulletins/AR9001USBBulletin.pdf ראיתי שיש אצל רוב הספקים רכיבים כאלה של חברות LINKSYS DLINK ו- EDIMAX לפי ניסיוני לא מעוניין במשהו מחברת EDIMAX קניתי בזמנו מהם ראוטר והתאכזבתי מאוד. האם מישהו מכם מכיר משהו שעומד בדרישות שלי ויודע מהיכן אני אוכל לרכוש זאת וכמה זה יעלה לי ?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  4. Started by xorense,

שלום לכולם, לפני כשנה וחצי רכשתי בארה"ב לפטופ, ולפני חצי שנה התחילו לי בעיות של מהירות ברשת האלחוטית. מהירות ההורדה לא עוברת את ה700-600KB, בעוד שאם אני מתחבר לרשת עם לפטופ אחר הבעיה נפתרת והמהירות נורמלית. יש לציין שכרגע אני עובד עם כבל רשת שמחובר לראוטר והכל עובד פיקס כמו שצריך. פירמוט לא עזר והבעיה נשארה כמו שהיא, מה שמביא אותי להנחה שיש פה בעיה בחומרה. מה אתם חושבים שהלך הכרטיס רשת האלחוטי או שאולי יש בעיה באנטנה ? נ.ב BROADCOM 4322AGN זה הכרטיס רשת.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by guypld,

שלום אנשים, אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל: Edimax EW-7717 nMax 802.11n Wireless Lan USB Adapter http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=256&pl1_id=1&pl2_id=44#01 הייתי צריך אותו כי בעבודה הלפטופ ממוקם במקום שהקליטה בו ממש חלשה, והיתרון בכרטיס הזה שהוא מגיע עם תושבת וכבל מאריך. מיקמתי את הכרטיס במקום שהקליטה בו ממש טובה (אני יודע את זה בגלל שמיקמתי את הלפטופ שם הוא קלט ממש על גבוה), אבל משום מה הכרטיס הזה לא קולט כלום, לפעמים הוא קולט על 5% שזה ממש בדיחה. התחלתי לקרוא קצת באינטרנט וראיתי שממליצים להוריד דרייורים של RALINK ואכן הורדתי את הגרסה הכי אחרונה אבל עדיין אין שום שינוי. הכרטיס על לי 150 ש"ח שזה לא זול בכלל ובחנות הוא אמר לי שהוא קולט מצויין (אני בהתח…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם. אני יתאר את המערכת שיש לי ואזה את הבעיה... יש לי שני מחשבים. נייח ונייד. מודם (של תומפסון אם זה חשוב) מתאם שיחות של 012 ונתב אלחוטי של די-לינק דיר 300. אני גולש באינטרנט והכל בסדר. אני רוצה לשחק בworld of warcraft , אבל כל המשחק אני נמצא על לאגים מטורפים...4000+ מילישניות... כשאני מחבר הכל בלי הנתב האלחוטי המשחק עובד בסדר. אז אני מבין שהבעיה היא בפורטים.... מיותר לציין שאני ישמח לשמור גם על היכולת לגלוש בשני מחשבים (סטודנט...) וגם שאוכל לשחק. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי... נ.ב. עשיתי כבר את כל מה שכתוב באתר - portforwarding אבל זה לא עבד....אני מניח שבגלל המתאם שיחות. תודה מראש על העזרה , אלון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שמתם לב לכפתור ה-LIKE החדש המופיע בראש ובסוף כל שרשור? שאלתם את עצמכם מה משמעות הכפתור הזה? אם הנושא הזה מסקרן אותכם - מענה לשאלות אלה תמצאו כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=681

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by nigger84,

קניתי את הראוטר הזה ביום שישי, התקנתי dd-wrt והכל עבר בהצלחה. התצורה כרגע היא, מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר ע"י כבל רשת. לפטופ שמתחבר אלחוטית - n xtreamer שמחובר אלחוטית - n אני מעתיק קבצים מהמחשב לסטרימר ומקבל קצב של 1.70 - 1.80 מגה לשניה. האם זה קצב נורמלי לתקן n ? ההעתקה מתבצעת ע"י חיבור שיתוף קבצים של windows (smb) תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by coran,

שלום לכולם! יש לי קובץ Access שאני ועוד חבר באותה דירה עובדים עליו. הקובץ משותף ברשת הביתית שלנו. הקובץ נמצא על המחשב שלי ועובד מצוין! אבל שחבר שלי עובד בקובץ במחשב שלו הקובץ מאוד איטי ולא נוח לעבוד. האם יש פתרון לדבר הזה? ועוד צורך: בקרוב אני נוסע ואני רוצה לעבוד על הקובץ הזה יש שירות שמאפשר לאחסן בוא את הקובץ ומשם לעבוד בכל מקום בעולם ללא צורך להוריד את הקובץ למחשב או שישלחו לי אותו למייל ואז אני יחזיר להם אותו אחרי עדכונים שלי. תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by L1ron,

שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה רשם לי was error connecting to the ip , ואז פשוט עשינו את התהליך עם הHAMACHI והכל …

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  11. אהלן. ברשותי שני מחשבים ברשת אלחוטית עם Win7. עד אתמול, הכל עבד טוב. שני המחשבים ראו אחד את השני ברשת וניתן היה לשתף קבצים. כרגע, המחשב שיושב על הנתב לא רואה את המחשב השני ברשת ולא ניתן לגשת אליו. המחשב השני יכול לגשת למחשב הראשי שיושב על הנתב. לא זכור לי ששיחקתי עם ההגדות ולכן גם אין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש מה גרם לבעיה. אשמח לעזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי דומיין משלי וגם יש לי תיבת דואר אצל ספק האינטרנט. אני רוצה שכל מי שישלח מייל ל myname@mydomain זה יגיעלתיבת דואר של הספק. האם השינוי הזה אני עושה דרך מי שמספק לי את הדומיין או דרך הספק אינטרנט? ואיך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  13. היום אני ועוד כמה אנשים שחברים באתר בינלאומי לא הכי ידוע אבל שמקבל מדי פעם press pass מדי פעם (אני כבר שם לפחות 6 שנים). שחיפוש בגוגל של שם האתר לא מביא אותו בתוצאות בעמוד הראשון - שלישי או שני במקרה הטוב ולא לאתר הראשי אלא לכתבה מהאתר. יש גם לאתר קיצור 3 אותיות שלרוב קישר אותם לאתר וזה גם לא עובד. בBing וYahoo כל החיפושים של שם האתר והקיצור מובילים לעמוד הראשי של האתר רק שבגוגל צריך לרשום את שם האתר נקודה com (במקרה זה השם שלו) ואז הוא שם אותו בתוצאה הראשונה . מישהו פעם ראה תופעה כזאת קוראת? בדקתי גם page rank וראיתי שאתרים עם ציון יותר נמוך ממנו (3 כרגע) עובדים בלי בעיה. אני בכוונה לא ציינתי את שמו כי זה לא הכי חוקי עוד יאשימו אותו בפרסום עקיף. גם ככה הסטנדרטים שם …

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. כבר נסיתי לחפש בגוגל "TL-WR841N" ,"TL-WR841N User Opinion", "TL-WR841N Review ביקורת" ו"TL-WR841N חוות דעת" אבל סך הכל מצאתי ביקורות על דגם דומה (TL-WR841ND) שנמצא ברשימת הנתבים המומלצים .

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. שלום, לאחרונה יצרתי רשת אלחוטית תוך שימוש בשני נתבים אלחוטיים (הודות למדריך מוצלח שקישרו מכאן), ושמתי לב שכל כמה דקות יש מן "גיהוק" כזה במהירות, כאילו זה נתקע. חוויתי את זה במשחקי רשת, שם הכל זז חלק ואז פתאום הכל נתקע לכמה שניות ואז ממשיך, ובבדיקת Ping לכל ראוטר אלחוטי, אני מקבל תוצאות זהות. קצב שליחת הפקטים הוא של 1-2ms ואז פתאום יש פקט שנשלח במשך 3.5 שניות בערך. עוד נתונים על מערך הרשת המדובר: ישנו מודם כבלים, שמתחבר לראוטר חוטי רגיל של אדימקס. הראוטר החוטי מתחבר לנתב אלחוטי של dlink, והנתב האלחוטי הזה מפיץ את האות הלאה לנתב אלחוטי נוסף של סימנס, ואז מהסימנס הזה האות מגיע למחשב שלי. קראתי (לא זכור לי איפה) ששימוש בשני ראוטרים כ-repeater או access point (או מה שזה לא יהי…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by chap123,

יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני וראוטר D-link של "בזק" ויצרתי רשת ביתית ועשיתי שיתוף לכל הכוננים (שאני אוכל להשתמש בהם בחשב הנייד) - לכן נתתי למחשב הנייד בלשונית "שיתוף מתקדם" שליטה מלאה וגם בלשונית "אבטחה" אותו הדבר. אבל עדיין הוא עושה לי את ההערה הבאה (כאשר אני מנסה להעתיק או להעביר קבצים מהכוננים / אל הכוננים ברשת הביתית)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם אני צריך מידע לגבי אירגונים קיימים בישראל אשר משתמשים ברשתות ZIGBEE ועד כמה ההתקן פופולרי בארץ אם בכלל?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by wooper,

היי חברה אני מחובר ל012 במהירות 2.5 מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום, אני מחפש לקנות 2 נתבים אלחוטים לשתי דירות. בדירה יש מחשב שנמצא במ"מד ובדירה השנייה בחדר רגיל. בשני המקרים מדובר על חיבור של 2 מחשבים. בחדר של הממ"ד המחשב יחובר בצורה חוטית ומחשב נייד יתחבר בצורה אלחוטית לנתב. בבית הזה יש 3 מפלסים ואני רוצה שיהיה קליטה עד למפלס השלישי. הממ"ד נמצא במפלס התחתון למטה. להלן הפרטים - 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 200 - 300 שקל. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? ראוטר 1 ימוקם בממ"ד והשני ימוקם בחדר רגיל. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חייב. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה מ…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  20. מאז שהתקנתי את הנתב הנ"ל כל הזמן יש לי ניתוקים, היום שמתי לב שההתנתקויות נפסקות ברגע שאני מבטל את האבטחה בנתב. אם אני מחזיר את זה ל- WPA או ל- WPA2, זה שוב מתחיל... כמובן, שאני מגדיר בהתאם את הרשת במחשב של בני (הקולט). גם התקנתי הבוקר כרטיס רשת חדש במחשב הקולט, D-LINK DWA-547, RangeBooster N 650 Draft-11n PCI/Desktop Adapter, ולא עוזר... רק גרם עוד שאלה/בעיה: כשביטלתי את האבטחה ברשת והמחשב הקולט עם הכרטיס החדש, היה בסדר, הקליטה שלו היתה רק 130MBS, ולא 300.... למה זה? הרי הוא תומך בתקן N... מה כאן לא בסדר? גירסאות הנתב: hw - a4 fw - 1.31ww

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אהלן, לפני כמה ימים קניתי פלאפון נוקיה 5800 ומכיוון שאין לי חבילת גלישה אצל חברת הסלולר ניסיתי להתחבר דרך ה-WIFI ברשת שלי בבית. הפלאפון מצליח להתחבר לרשת כמו שצריך, הבעיה היא אבל שכל גישה שהיא למידע באינטרנט לא ממש עובדת... לפעמים אני מצליח להעלות עמוד פתיחה של אתר אבל לא ממש מעבר לזה, פשוט לא זז כלום. מה שמעצבן שזה קורה אך ורק עם הרשת שלי! אם אני מתחבר דרך רשת אחרת שיש בסביבה - הכל בסדר. את הדוגמה הבולטת ביותר קיבלתי כאשר ניסיתי להתקין אופרה מיני בטלפון: לאחר ההתקנה הראשונית, כשמפעילים את זה בפעם הראשונה, עדיין צריך חיבור כדי להשלים את ההתקנה. כאשר הייתי מחובר דרך הרשת שלי פשוט לא קרה כלום במשך דקות שלמות, אחרי שהתחברתי לרשת אחרת ההתקנה הסתיימה בשניות. זאת פעם ראשונה שאנ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן חבר'ה יש לי משתמש פרמיום באתר ראפידשאר,עכשיו לטענתם זה שאני מוריד על 0.5KB לשנייה זה בגלל הספקית שלי, בזק בינלאומי. בזק בינלאומי אומרים שזה בבדיקה וזה לא חסימה מצדם! יש אפשרות לדעת מאיזה צד הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. טוב, אני מאוד בור בנושא הספציפי הזה, אני כבר מודיע. חיברתי לאחרונה ראוטר בשביל ליצור רשת אלחוטית בבית. התקנתי את הדרייבר שלו ואת התוכנה שלו כך שיוכלתי לגשת לכתובת ה-IP המרכזית שלו וגם לגלוש באינטרנט דרך הראוטר. אבל אני לא מצליח לקלוט אותו לאחר מכן במחשב אחר. הסטיקי בפורום הזה לא נתן לי תשובה... אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום וברכה, כבר שבוע שאני לא מצליח להוריד שום קובץ מהאינטרנט. אני לוחץ על הורדה של הקובץ ואז פתח וזה פשוט מראה שזה עומד להתחיל את ההורדה אבל הוא לא ממשיך לטעון. (הוא לא מראה כמה זמן נשאר להורדה אלא רק מה הגודל של הקובץ) אני אשמח לעזרה בנושא, שבת שלום!

• 8 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. Started by THELAD,

כבר במשך תקופה שתוכנות השיתוף אצלי פשוט לא זזות. אני מנוי לבזק בינלאומי, יש לי חיבור ללא חייגן. אני מחובר דרך ראטור, אך פתחתי בו את הפורטים של התוכנות, כמו כן גם בחיבור ישיר ללא חייגן כל הפורטים חסומים. הנציג של בזק טוען שזה "שירות פרמיום", והם לא עוזרים בדברים כאלו, אם אני רוצה, אני צריך לשלם. הם טוענים שהפורטים חסומים במערכת ההפעלה. (?!?!) כמו כן, אין לי פיירוול במחשב. בדקתי באתר הזה: http://www.canyouseeme.org/ ופשוט כל הפורטים שאני רושם חסומים. גם פורט 80 וכל הפורטים שנמצאים שם ברשימה בצד. מהיכן הבעיה נובעת לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים