עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by guypld,

שלום אנשים, אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל: Edimax EW-7717 nMax 802.11n Wireless Lan USB Adapter http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=256&pl1_id=1&pl2_id=44#01 הייתי צריך אותו כי בעבודה הלפטופ ממוקם במקום שהקליטה בו ממש חלשה, והיתרון בכרטיס הזה שהוא מגיע עם תושבת וכבל מאריך. מיקמתי את הכרטיס במקום שהקליטה בו ממש טובה (אני יודע את זה בגלל שמיקמתי את הלפטופ שם הוא קלט ממש על גבוה), אבל משום מה הכרטיס הזה לא קולט כלום, לפעמים הוא קולט על 5% שזה ממש בדיחה. התחלתי לקרוא קצת באינטרנט וראיתי שממליצים להוריד דרייורים של RALINK ואכן הורדתי את הגרסה הכי אחרונה אבל עדיין אין שום שינוי. הכרטיס על לי 150 ש"ח שזה לא זול בכלל ובחנות הוא אמר לי שהוא קולט מצויין (אני בהתח…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by THELAD,

כבר במשך תקופה שתוכנות השיתוף אצלי פשוט לא זזות. אני מנוי לבזק בינלאומי, יש לי חיבור ללא חייגן. אני מחובר דרך ראטור, אך פתחתי בו את הפורטים של התוכנות, כמו כן גם בחיבור ישיר ללא חייגן כל הפורטים חסומים. הנציג של בזק טוען שזה "שירות פרמיום", והם לא עוזרים בדברים כאלו, אם אני רוצה, אני צריך לשלם. הם טוענים שהפורטים חסומים במערכת ההפעלה. (?!?!) כמו כן, אין לי פיירוול במחשב. בדקתי באתר הזה: http://www.canyouseeme.org/ ופשוט כל הפורטים שאני רושם חסומים. גם פורט 80 וכל הפורטים שנמצאים שם ברשימה בצד. מהיכן הבעיה נובעת לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני חושב על להקים בבית רשת אלחוטית שמבוססת על ראוטר (עם wifi) שמחובר למודם USB סלולארי, ככה שכשאני יוצא מהבית אני אוכל לקחת את המודם איתי ולהנות מהאינטרנט גם בחוץ על הלפ טופ. האם קיים מודם כמו שתיארתי? יש בעיות אחרות עם מה שתיארתי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by chap123,

יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני וראוטר D-link של "בזק" ויצרתי רשת ביתית ועשיתי שיתוף לכל הכוננים (שאני אוכל להשתמש בהם בחשב הנייד) - לכן נתתי למחשב הנייד בלשונית "שיתוף מתקדם" שליטה מלאה וגם בלשונית "אבטחה" אותו הדבר. אבל עדיין הוא עושה לי את ההערה הבאה (כאשר אני מנסה להעתיק או להעביר קבצים מהכוננים / אל הכוננים ברשת הביתית)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by sha-256,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אל-חוטי איכותי (כרגע יש Edimax חוטי מלפני 7 שנים בערך), שיעבוד בעומסים יחסית גדולים, במחיר שפוי (אני לא מצפה למצוא משהו נורמלי ב- 200 ש"ח). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by udih,

אתמול חברתי את הרשת החדשה שלי: בצעתי בדיקה של העברת קבצים בין הנייחים: שלושה מחשבים מחוברים לרשת: אחד אלחוטי(באמצעות ראוטר 3COM) ושני נייחים שמחוברים כל אחד עם כבל רשת CAT5E לשקע רשת נפרד שמחובר לנתב 3COM גיגה , גם באמצעות כבל CAT5E. והנתב מחובר לראוטר באמצעות אותו סוג כבל. העברת הקבצים בין הנייחים מגיעה לקצב מקסימלי של 11.6 מגה/שניה מה עליי לעשות כדי לקבל העברה בין הנייחים של גיגה.(בנייד ברור לי שבגלל הנתב אקבל מקסימום 100) במאפייני כרטיס הרשת כתוב במהירות: 100 מגה , אולם הכרטיס תומך בגיגה וכך גם הנתב. שאלה שניה: שם קבוצת העבודה בברירת המחדל היה WORKGROUP בכל המחשבים והשיתוף עבד בסדר. כאשר שיניתי את קבוצת העבודה במחשב הראשי וקבעתי ססמא לשיתוף, עדין המחשבים האחרים הצליחו…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Shlompy,

אהלן אנשים. תראו, אני כבר כמה שנים טובות בהתחייבות ב 012 בגבלים, מאוד מרוצה מבחינת האינטרנט שלהם מבחינם חוסר תקלות ומהירויות.( חבילה של 2.5 מגה). עכשיו, אני משלם 45 ש"ח בחודש עבור החבילה, ואני עוד מעט מסיים את התחייבות, הם לא מוכנים להוריד לי בשקל (זה כבר המון זמן המחיר הזה), ואמרו שגם כשאני אסיים את התחייבות אז הם לא יכולים להוריד, רק מציעים לי חבילות יותר גדולות באותו מחיר כאילו אני טמבל. בכל מקרה, נטויזן מציעים לי את אותה חבילה ב 25 ש"ח לחודש.. עכשיו צץ לי בזכרון שהייתה תקופה שהיו עליהם הרבה תלונות? פינגים לחו"ל, הגבלות מהירויות, חסימת פורטים ועוד משהו שאםעוברים 5 GB בחודש אז הם גובים תשלום נוסף? חיפשתי בפורומים לגבי הדברים הללו, אבל הפוסטים היו די ישנים, משנת 2005-200…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  8. Started by ExenTex,

בעיה עם נט סטיק של פלאפון בווינדוס 7. אוקי, אין לי ממש מושג עם זה וכל הנט סטיקים למיניהם, אבל הבנתי שזה לא תומך בווינדוס 7. זה פשוט עושה roll back בהתקנה של הדרייבר. בקיצור מצאתי עכשיו באתר של פלאפון דרייבר שמיועד ל-7. http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/Novatel_MC950D/PlatformDevicePhone,89.aspx הורדתי את הדרייבר, הכל מותקן והכל, עכשיו אני מגיע לתוכנה ורשום לי ready. אני לוחץ connect ןזה פשוט לא מתחבר ומתנתק ושוב חוזר ורושם ready. למישהו יש מושג איך מפעילים את הדבר הזה?

• 4 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. שלום חברים, אני מנסה לחווט שקע בגוויס בקיר לכבל שמגיע בצידו השני לארון התקשורת וצריך להתחבר ישירות לראוטר. החלטתי לחווט לפי תקן 568A וכאשר חיברתי את המחשב, מתקבל לינק מסויים, ונדלקות הנורות בכרטיס רשת, והוינדוס מציג על כרטיס הרשת במשך זמן ממושך identify ובסופו של דבר כותב Unidentified Network - ואין כל אפשרות ל PING בחיבור כבל סטנדרטי מוכן, הכל עובד מצויין מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by DjMorpheu5,

אני צריך המלצה לתשתית וספק. עוד מאת נגמר לי ההתחיבות להוט ול-012 ואני מתנתק סוף סוף. השימושים שלי זה בעיקר משחקים, זה אומר שצריך פינגים נמוכים. האם אקספון כספק ובזק כתשתית הבחירה הכי טובה לעכשיו ? אני אתחבר דרך קו טלפון ומהירות- 2.5 מגה. תקציב- בערך 120 ש"ח לחודש והאם ADSL יותר טוב מכבלים ? או שהם שווים תודה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by Posford,

האם יש אפשרות בנתב לבדוק Noise Margin ? מזה Mode AP ? תודה

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by silky,

היי. רציתי לדעת האם עוד מישהו נתקבל בזה(ב 012 או חברה אחרת) כשהיה בחוב לספקית האינטרנט. למי שלא, להלן הסבר: כשיש חוב, אז כל כמה דקות, כשאתה מקיש כתובת חדשה בדפדפן, אז קופצת הודעה פולשנית שיש תשלום חוב(במקום הכתובת המבוקשת). וזה עוד במקרה הטוב, כי הרבה הורדות RS נדפקו לי בגלל זה. לכל אלו שחושבים - אז תסדר את החוב, מה הבעיה? אז זהו , שהיה סופ"ש, ולא היה שרל"ק זמין, ואח"כ אכן הסדרתי את החוב, אך עדיין המשכתי (ואני ממשיך) לקבל את ההודעות האלו. פניתי אליהם , והם טוענים שלוקח להם עד 24 שעות לבטל את ההודעה הנ"ל(למרות שעברו יותר מ-24 שעות מאז שסידרתי את החוב), ואין להם מה לעשות בנידון. עדכון בלייב- פניתי אליהם והסברתי להם שלא הגיוני שהם ידפקו לי את הגלישה אבל עדיין יגבו ממני תשלו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by udih,

יש לי שקע רשת וכבל CAT5E בשקע יש ששתי שורות לחיבור בחויטים(5 ו-5) הכבל 8 גידים וחוטי ברזל(מין הארקה). איך מחברים את 8 הגידים על מנת לקבל גיגה עם נתב מתאים.ומה עושים עם חוטי הברזל תודה

• 11 תגובות
    • 12.6k צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית במשרד של CISCO מידי פעם ישנם ניתוקים פעם פעמיים ביום אציתי לדעת איך אני יכול לנטר את הקונטרולר לראות אם הניתוקים אכן מה CISCO ולא מהמחשבים בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. האם אפשר במחשב אחד להוריד קבצים אבל שישתמש באינטרנט שמחובר עם כבר הרשת וגלישה תשתמש ב WIFI?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Sango,

שלום אנשים, יש לי בעיה מאוד מוזרה: לפעמים אני מקבל ניתוקים ממש קצרים מהאינטרנט. האינטרנט עדיין עובד, כלומר אני כן יכול לגלוש למשל. זה קורה לי בהרבה אפליקציות: ICQ - כולם רואים שאני מתנתק ומתחבר מחדש. משחק STARCRAFT / DOTA , אני משחק דרך GARENA וזה מתנתק בשלב כלשהו של המשחק. FullTiltPoker מתנתק לי הרבה וממש רואים את זה בצאט שהוא מנסה להיתחבר מחדש ( ומצליח תמיד כי זה סוג של ניתוק קצר) uTorrent ברגף של הסטטיסטיקה רואים נפילות דרסטיתו, הרגף ממש לא יציב. יש לי אינטרנט של 10MB בזק + בזק בינלאומי. אני מאוד צריך פה את עזרתכם כי אין לי מושג למה זה קורה אז תודה מראש!

17. Started by ezana9,

אני פותח את הפורטים בסדר גמור וזה עדיין לא עובד !קבלו תמונה אם כל הפרטים ואיך שהכנסתי את הפורטים !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by אלירז,

שלום רב! לאחרונה רכשתי מתאם מUSB לRJ45 וחיברתי אליו כונן נייד של 1TB. מה שעכשיו אני רוצה לעשות זה לקחת את הנפח אחסון הזה ולעשות שיתוף כללי באינטרנט כך שאני יוכל לגשת לכונן הזה מכל מקום שבו אהיה ולא רק מתוך הרשת הביתית שלי. לדוגמא: אני רוצה להשים על הכונן כל מיני תוכנות ולהוריד אותן מהבית של אחי. תודה רבה למי שיכול לעזור. נ.ב אם יש למישהו קישורים למאמרים או כתבות איך עושים את זה אז זה גם יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. שלום לכולם אני מחפש את המוצר הבא: זו נקודת WIFI שעובדת על הרשת הסלולארית והולכת איתך לכל מקום. אין לי בעיה להביא את המוצר מארהב ככה שלא משנה לי אם מוכרים אותו בישראל. הבעיה היא שאני צריך מכשיר כזה שלא נעול לסים מסויים ואני יכול להשתמש בו בארץ. לפי דעתי זהו מוצר מושלם לסטודנטים וחיילים בזמן שהיום האינטרנט הסלולארי זול ונגיש.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. לא יהיו לי בעיות עם L2TP? רוצים להעביר אותי מהספק... הם לא תומכים יותר MPLS

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by RONENE7300,

בקיצור כל ערב יש לי לאגים במשחקי רשת אני בספקית 012 ובתשתית של HOT מהירות 2.5 מגה המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת USB עד השעה 7+- הכל עובד בסדר ואין לאגים משעה 7 יש לי לאגים ואי אפשר לשחק בסופי שבוע אני חושב הלאגים הם כל היום ~שישי-שבת~ מאיפה באים הלאגים? מהספק ? או התשתית ?

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by udih,

יש לי ראוטר אלחוטי אך מכיוון שיש בעיות קליטה מהחדר בו ממוקם הראוטר עד לסלון, החלטתי להעביר את הראוטר לסלון(שם בעצם גולשים אלחוטי) ומהחדרים מהמחשבים הניחים (2 מחשבים בחדר אחד ועוד מחשב בחדר אחר) להתחבר עם כבל רשת שיש לי -cat-5e לראוטר. שאלתי איך הכי נכון לחווט את הרשת? יש לי אפשרות להשחיל כבל רשת מחדר אחד ושני כבלים מהחדר השני אל ארון התקשורת, אבל לא נראה לי שאוכל להמשיך ולהשחיל את שלושתם בהמשך לסלון ביחד עם תשתית הכבלים או הטלפון.דבר נוסף, בארון התקשורת אין נק' חשמל וגם אם אאתקין אחת, ואמקם שם את הראוטר האלחוטי,זה יהיה פחות יעיל מבחינת תקשורת אלחוטית אותה אני מנסה לשפר כדי לגלוש בסלון ובמרפסת. חשבתי לחבר בחדר עם שני המחשבים שקע רשת של שני מחשבים אליו יחובר כבל רשת אחד שיר…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. איך ניתן למנוע מוינדוס 7 להתחבר לרשתות ציבוריות אלא רק לרשתות WORK\HOME ?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  24. שלום יש לי אינטרנט בנקודה בחדר מסויים בו יתקיים קורס. אני רוצה להפיץ את האינטרנט באלחוטי ויש לי ראוטר חופשי. האם בכלל אני יכול לחבר קיר לכניסת LAN בראוטר והאלחוטי ידע לקבל את האינטרנט ממנו? שהרי תמיד הוא לוקח את האינטרנט מה-WAN? יש פתרון אחר? בתודה, יהודה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  25. מאז שהתקנתי את הנתב הנ"ל כל הזמן יש לי ניתוקים, היום שמתי לב שההתנתקויות נפסקות ברגע שאני מבטל את האבטחה בנתב. אם אני מחזיר את זה ל- WPA או ל- WPA2, זה שוב מתחיל... כמובן, שאני מגדיר בהתאם את הרשת במחשב של בני (הקולט). גם התקנתי הבוקר כרטיס רשת חדש במחשב הקולט, D-LINK DWA-547, RangeBooster N 650 Draft-11n PCI/Desktop Adapter, ולא עוזר... רק גרם עוד שאלה/בעיה: כשביטלתי את האבטחה ברשת והמחשב הקולט עם הכרטיס החדש, היה בסדר, הקליטה שלו היתה רק 130MBS, ולא 300.... למה זה? הרי הוא תומך בתקן N... מה כאן לא בסדר? גירסאות הנתב: hw - a4 fw - 1.31ww

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.