עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, לאחרונה יצרתי רשת אלחוטית תוך שימוש בשני נתבים אלחוטיים (הודות למדריך מוצלח שקישרו מכאן), ושמתי לב שכל כמה דקות יש מן "גיהוק" כזה במהירות, כאילו זה נתקע. חוויתי את זה במשחקי רשת, שם הכל זז חלק ואז פתאום הכל נתקע לכמה שניות ואז ממשיך, ובבדיקת Ping לכל ראוטר אלחוטי, אני מקבל תוצאות זהות. קצב שליחת הפקטים הוא של 1-2ms ואז פתאום יש פקט שנשלח במשך 3.5 שניות בערך. עוד נתונים על מערך הרשת המדובר: ישנו מודם כבלים, שמתחבר לראוטר חוטי רגיל של אדימקס. הראוטר החוטי מתחבר לנתב אלחוטי של dlink, והנתב האלחוטי הזה מפיץ את האות הלאה לנתב אלחוטי נוסף של סימנס, ואז מהסימנס הזה האות מגיע למחשב שלי. קראתי (לא זכור לי איפה) ששימוש בשני ראוטרים כ-repeater או access point (או מה שזה לא יהי…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. שלום לכולם אני צריך מידע לגבי אירגונים קיימים בישראל אשר משתמשים ברשתות ZIGBEE ועד כמה ההתקן פופולרי בארץ אם בכלל?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  3. אוקי הבעיה שלי כזאת לא משנה באיזה משחק אני מנסה להיכנס לLAN הוא לא מוצא כלום לנתב מחוברים שני מחשבים בחוטי .. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. טוב, אני מאוד בור בנושא הספציפי הזה, אני כבר מודיע. חיברתי לאחרונה ראוטר בשביל ליצור רשת אלחוטית בבית. התקנתי את הדרייבר שלו ואת התוכנה שלו כך שיוכלתי לגשת לכתובת ה-IP המרכזית שלו וגם לגלוש באינטרנט דרך הראוטר. אבל אני לא מצליח לקלוט אותו לאחר מכן במחשב אחר. הסטיקי בפורום הזה לא נתן לי תשובה... אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by xorense,

שלום לכולם, לפני כשנה וחצי רכשתי בארה"ב לפטופ, ולפני חצי שנה התחילו לי בעיות של מהירות ברשת האלחוטית. מהירות ההורדה לא עוברת את ה700-600KB, בעוד שאם אני מתחבר לרשת עם לפטופ אחר הבעיה נפתרת והמהירות נורמלית. יש לציין שכרגע אני עובד עם כבל רשת שמחובר לראוטר והכל עובד פיקס כמו שצריך. פירמוט לא עזר והבעיה נשארה כמו שהיא, מה שמביא אותי להנחה שיש פה בעיה בחומרה. מה אתם חושבים שהלך הכרטיס רשת האלחוטי או שאולי יש בעיה באנטנה ? נ.ב BROADCOM 4322AGN זה הכרטיס רשת.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  6. אהלן, לפני כמה ימים קניתי פלאפון נוקיה 5800 ומכיוון שאין לי חבילת גלישה אצל חברת הסלולר ניסיתי להתחבר דרך ה-WIFI ברשת שלי בבית. הפלאפון מצליח להתחבר לרשת כמו שצריך, הבעיה היא אבל שכל גישה שהיא למידע באינטרנט לא ממש עובדת... לפעמים אני מצליח להעלות עמוד פתיחה של אתר אבל לא ממש מעבר לזה, פשוט לא זז כלום. מה שמעצבן שזה קורה אך ורק עם הרשת שלי! אם אני מתחבר דרך רשת אחרת שיש בסביבה - הכל בסדר. את הדוגמה הבולטת ביותר קיבלתי כאשר ניסיתי להתקין אופרה מיני בטלפון: לאחר ההתקנה הראשונית, כשמפעילים את זה בפעם הראשונה, עדיין צריך חיבור כדי להשלים את ההתקנה. כאשר הייתי מחובר דרך הרשת שלי פשוט לא קרה כלום במשך דקות שלמות, אחרי שהתחברתי לרשת אחרת ההתקנה הסתיימה בשניות. זאת פעם ראשונה שאנ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. כבר נסיתי לחפש בגוגל "TL-WR841N" ,"TL-WR841N User Opinion", "TL-WR841N Review ביקורת" ו"TL-WR841N חוות דעת" אבל סך הכל מצאתי ביקורות על דגם דומה (TL-WR841ND) שנמצא ברשימת הנתבים המומלצים .

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by nigger84,

קניתי את הראוטר הזה ביום שישי, התקנתי dd-wrt והכל עבר בהצלחה. התצורה כרגע היא, מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר ע"י כבל רשת. לפטופ שמתחבר אלחוטית - n xtreamer שמחובר אלחוטית - n אני מעתיק קבצים מהמחשב לסטרימר ומקבל קצב של 1.70 - 1.80 מגה לשניה. האם זה קצב נורמלי לתקן n ? ההעתקה מתבצעת ע"י חיבור שיתוף קבצים של windows (smb) תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. הי, יש לי בעיה לאחר שהוספתי נתב וכרגע יש לי2 נתבים, שאחד מתפקד כסוויץ'. שרת שמחובר לסוויץ' מקבל גישה לאינטרנט. 2 מחשבים אלחוטיים לא גולשים דרך הנתב, הם לא חלק מהדומיין כי זה לא אפשרי כרגע (דורש הגדרות רבות). חשוב שתסתכלו בתרשים כי יש שם את כל הפרטים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם אני נכנס לאתר www.one.co.il ויש שם כתבות עם סירטוני וידאו , אך דפדפן גוגל כרום לא מציג אותם ( מראה מסך טלוויזיה בשחור..) . אני יכול לצפות רק דרך אינטרנט אקספלורר הרגיל . מה הסיבה לכך ? והאם יש תוסף עבור גוגל כרום ? (אני זוכר שבפיירפוקס שכבר הרבה זמן לא השתמשי היה תוסף IE שמציג דפים בעייתיםם כמו בעיית כתב ראי - בדפדפן אקספלורר)

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  11. שבת שלום לכולם ברשותי הראוטר האלחוטי שבכותרת . אני מחוברת עם כבל רשת לראוטר , אך בזמן האחרון אני שמה לב שישנה איטיות ברשת בכל האתרים שאני גולשת וגם קובץ ההורדה שאני מורידה מבזק בינלאומי כבר לא יורד במהירות המירבית המצהרת (כפ שנבדק על ידי בעבר). יש לי חשש מסויים שמי מהשכנים גולש על גבי הראוטר שלי (אין עוד משתמשים המחוברים אליי בבית) . 1) יש תוכנה שיכולה לנטר כמה משתמשים מחוברים על הראוטר ? או אופציה אחרת ? 2) איך ניתן לבצע , אם בכלל , חסימת כמות גולשים על הראוטר (אני מעוניינת לחבר עוד מחשב בקרוב בבית אלחוטית לראוטר שלי) ? לא מצאתי משהו רלוונטי בתפריטים של הראוטר . תודה מראש למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by udih,

אחרי אין סוף תקלות הצלחתי להגדיר את הרשת הקווית בביתי למהירות גיגה. אבל המהירות המקסימלית שהצלחתי להעביר קבצים בתוך הרשת מגיעה ל- 31MB\SECOND העברת סרט בגודל 4.6 גיגה לקחה 3 דקות. בעיה נוספת היא שמידי פעם שאני בודק בכרטיס הרשת אני רואה שהמהירות עברה ל-100 מגה לאחר הוצאה של כבל הרשת מהשקע/מהמחשב והחזרתו, זה חוזר לגיגה. מה המהירות הנורמלית לרשת גיגה? ואיך פותרים את המעבר למהירות 100 ? (הרשת מחווטת בכבל cat5e והמחשבים מחוברים במתג גיגה של 3com)

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by godisme171,

שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה או אפשרות כלשהי להגדיל את מהירות הגלישה/הורדה ע"י "גניבת" פס משכן שיש לו אינטרנט אל חוטי אבל לא מאובטח זאת אומרת שאיכשהו אני יוריד דרך שני המודמים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  14. שלום וברכה, כבר שבוע שאני לא מצליח להוריד שום קובץ מהאינטרנט. אני לוחץ על הורדה של הקובץ ואז פתח וזה פשוט מראה שזה עומד להתחיל את ההורדה אבל הוא לא ממשיך לטעון. (הוא לא מראה כמה זמן נשאר להורדה אלא רק מה הגודל של הקובץ) אני אשמח לעזרה בנושא, שבת שלום!

• 8 תגובות
    • 6.5k צפיות
  15. Started by Okopel,

יש לי אתר לחברי הכיתה שלי שבו אני רוצה שכל אחד יוכל להעלות קבצים ואוטומטית יראו אותם. אני עכשיו משתמש פשוט בFTP, ז"א , לא שמתי באתר אף HTML וזה פשוט מראה לי את האינדקס של האתר כשנכנסים. הבעיה היא שהאתר ממש מכוער...יש איזושהיא דרך\מערכת אתר שבה הוא מראה את כל מה שיש בתקיה של האתר? תודה!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. שלום, אני מחפש לקנות 2 נתבים אלחוטים לשתי דירות. בדירה יש מחשב שנמצא במ"מד ובדירה השנייה בחדר רגיל. בשני המקרים מדובר על חיבור של 2 מחשבים. בחדר של הממ"ד המחשב יחובר בצורה חוטית ומחשב נייד יתחבר בצורה אלחוטית לנתב. בבית הזה יש 3 מפלסים ואני רוצה שיהיה קליטה עד למפלס השלישי. הממ"ד נמצא במפלס התחתון למטה. להלן הפרטים - 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 200 - 300 שקל. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? ראוטר 1 ימוקם בממ"ד והשני ימוקם בחדר רגיל. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חייב. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה מ…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by ZacNaboot,

הפעלתי את האפשרות של גישת HTTP לנתב מWAN אבל אני לא יודע אם איזה פורט אני נכנס נ.ב. ניסיתי פורט 80 ופורט 8080 (כמו בנתב הקודם שהיה לי) אבל זה לא עובד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by b3ta0,

שלום בשבוע האחרון קיימת אצלי בעיה עם חיבור לאינטרנט. אך זה התחיל אחרי חומרה שהוחלפה במחשב שלי, ואחרי זהצצו עוד כמה בעיות, מה שגרום לי לחשוב שאולי יש בעיה במחשב. כך שאם רק אני חווה את הבעיה, אבקש עזרה בפורום חומרה. אני מחובר עם כבלים הוט וספק 018 עם חייגן. אני מתחבר עם החייגן ואינטרנט עובד, אך כל כמה דקות אייקון החייגן משתנה למצב של Acquiring netowrk address, וההודעה הבאה מופיעה ב Event Viewer: Your computer was not able to renew its address from the network (from the DHCP Server) for the Network Card with network address #. The following error occurred: The semaphore timeout period has expired. . Your computer will continue to try and obtain an address on its own from t…

• 33 תגובות
    • 6.9k צפיות
  19. Started by wooper,

היי חברה אני מחובר ל012 במהירות 2.5 מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by koby058,

התקנתי שרת sbs 2008 עם exchange 2007 שם הדומיין הוא domainname.local כאשר אני יוצר יוזרים הם מקבלים תיבת דואר עם השם דומיין הזה לדוגמא moshe@domainname.local אני רוצה שהם יקבלו את האימייל שלהם עם שם דומיין אבל עם סיומת חוקית לדוגמא domainname.co.il איך אני עושה את זה? כמובן שאין ברצוני לחסוף את השם האמיתי ולכן כתבתי כאן domainname.local

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  21. Started by temstet12,

יש לי כרטיס רשת חיצוני שמתחבר בכבל USB , אני רוצה לפזר בבית את הרשתות שהוא קולט במחשב לשאר חלקי הבית , האם יש אפשרות כזאת משהו כמו חיבור הכרטיס למתאם ACSESS POINT או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי אינטרנט 2.5 מגה של בזק בינלאומי שאני משלם עליו 35 ש"ח לחודש ויש התחייבות לעוד כשנה. לפני שבוע אמא שלי עשתה בבית טלפון של אורנג והם נתנו לה בנוסף לטלפון אינטרנט של 10 מגה. עכשיו אני גולש באורנג ומרוצה אבל תקוע עם ההתחייבות בבז"ב הם לא נותנים לי לצאת ממנה ואומרים לי שאם אני רוצה לצאת אני צריך לשלם את כל החודשים שנשארו. יש דרך לצאת מזה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לפני 3 ימים דיברו עם אבא שלי ואמרו לו שנפרסה תשתית של NGN באזור שלנו ושנוכל לשדרג את מהירות האינטרנט מ-4 מגה ל-10מגה. יום אחרי הוא אמר להם לשדרג ואמרו לו שתוך 24 שעות המהירות תגדל. אתמול בדקתי את המהירות וראיתית שאין שינוי. תמיד כשבדקתי מהירות בספיד טסט.נט התוצאות היו בסביבות ה: ואז התקשרנו לבזק ואמרנו להם שעדיין אין שינוי. אמרו לנו לנתק את המודם והראוטר מהחשמל ואז אמרו לי לחבר חזרה, חיברתי ואז אמרו לי שיש בעיה אצל הספק (012) ושיחזרו אליי כשהבעייה תיפתר (גם האינטרנט אצלי לא עבד, אין לי מושג אם זה קשור לבעיה). אחרי כמה דקות חזר לי האינטרנט ובדקתי מהירות. התוצאות היו בבדיקה אחת שמשום מה אני לא מוצא בהיסטורית הבדיקות היה גם 9.05. התקשרתי לבזק ואמרתי שהמהירות היא …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. עוד מישהו חווה בעיות עם Rapidshare בימים האחרונים ? יש לי משתמש Premium. זה בקושי מוריד... לפעמים אני מקבל לינק והכל בסדר מוריד מעולה... אבל רוב הלינקים בקושי זזים. לפעמים לא מקבלים מהירות בכלל. אני בבזק ב"ל. NGN 10MB[br]פורסם בתאריך: 29.04.2010 בשעה 14:00:27 Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Daniel>tracert rapidshare.com Tracing route to rapidshare.com [195.122.131.7] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 * 17 ms 17 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 * * * Request timed out. 4 18 ms 17 ms * bzq-179-80-241.static.bezeqint.net [212.179.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by xcalibur,

אהלן, יש לי את האיי פי הזה: 192.168.0.15/27 אני לא מצליח להבין איך ה-27 קובע לי את המאסק איך אני יודע לפרש את שלושת הביטים האחרונים? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.