רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מחפש מוצר להגדיל את טווח הקליטה של wifi. מצאתי את המוצר הזה yagi 17dbi http://www.buylow.co.il/index.php?dispatch=products.view&product_id=29952 שאלתי היא האם מישהו התנסה במוצר הזה? ומה טווח הקליטה המקסימלי שדבר כזה יכול לקלוט? אשמח לקבל המלצות למוצרים דומים כי זה טיפה יקר תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעבודה רשת אחלחוטית אבל אצלי במשרד הקליטה ממש ממש חלשה , חשבתי אולי אם יש אפשרות לחבר אנטנה חיצונית למחשב הנייד שלי ככה שאני יוכל לקלוט יותר טוב את הרשת, יש חייה כזאתי? אשמח לקבל הצעות ואם אפשר לינק ל DX במידה וקיים כזה דבר אני יהיה רב תודות. תודה ויום טוב .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס רשת TP-Link TL-WN851N PCI למחשב נייח, על מנת להתחבר לרשת האלחוטית שבבית שלי. חיברתי את הכרטיס הנ"ל למחשב והתקנתי את הדרייבר הכי חדש מאתר היצרן. המחשב עם הכרטיס הנ"ל נמצא במרחק של כ-8 מטרים מהנתב Edimax 6524N, משום מה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית הוינדוס מציג שעוצמת הקליטה שלה הינה החלשה ביותר - Very low, אך מצליח להתחבר לרשת. כמו כן, לפי speedtest.net אני מקבל את מלוא המהירות של חבילת הגלישה שלי. סתם מציק לי למה אני קולט על very low? לשם השוואה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית עם מחשב נייד הנמצא ליד המחשב הנייד המדובר, מתקבל חיווי של Very good/excellent.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מתעניין לקנות ראוטר משולב עם מודם ואני מעוניין לקבל המלצות מהטובים ביותר... התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח שיהיה אפשרי להשתמש בו להעברת קבצים ושיתוף מדפסות, שישמש 3 מחשבים לגלישה באינטרנט בעיקר ולעיתים רחוקות משחקי רשת, התשתית שיש לי היא תשתית של ADSL (בזק) מחפש מכשיר אמין שייתן תמורה לכסף שלי. עדיפות לתקן N אך לא מחייב ופרט אחרון שיהיה עם יכול שידור גבוהה מאוד לבית פרטי בעל 3 קומות והרבה קירות מפרידים... בתודה מראש לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב הנייח שלי ושחכתי לגבות את הדרייבר של הכרטיס רשת -עכשיו אני לא יכול לגלוש באינטרנט במחשב הנייח אני כרגע מתחבר עם המחשב הנייד אין לי דיסק התקנה של הכרטיס רשת - כנראה נעלם לי דיפדפתי כאן בפורום וראיתי שעוד אנשים נתקלו בזה ושהפתרון זה להוריד תוכנה ובעזרת לגלות את החומרה הורדתי את התוכנה CPUZ התקנתי אותה במחשב הנייח בישביל לראות את הנתונים של הלוח אם וזה מה שמראה לי יצרן - gigabyte מודל- GA-M55PLUS-S3G Nvidia Nforce 410/430 חיפשתי בגוגל דרייברים מתאימים ללוח עם המודל הזה ומה שמצאתי זה מלא גירסאות שאני לא יודע איזה להוריד ובכלל אני לא חושב שיש שם דרייבר לכרטיס רשת אשמח לעזרה ממכם יש לי ווינדוס XP 64 ביט תודה ..אשמח להסבר מה אני צריך בידיוק להוריד ביש…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעו רציתי לפתוח פורטים למשחק Battlefield ופתחתי פורטים באתר של הראוטר שיש לי ופתחתי את זה בתת קט' Virtual Server.. ויש כאלו שאמרו שצריך לפתוח ב Port Forwarding מה ההבדל בין השניים ואיפה באמת אני צריך לפתוח פורטים?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
פתאום ללא כל סיבה שאפשר להצביע עליה אני חווה בעיות קשות בגלישה ברשת. זה התחיל ממוצאי שבת, כל השבת המחשב היה דולק (קבוע 24/7) ניסיתי לגלוש וגיליתי בעיות קשות בגלישה בכל אתר שניסיתי, לדוגמא, YNET שעולה תוך לא יותר משניה לוקח שתיים שלוש דקות. עשיתי איתחול למחשב כולל המודם (חיבור ישיר + חייגן) ולא עזר. התקשרתי לתמיכה (בזק בינלאומי) והכל נראה בסדר מבחינתם, איכשהו הצלחתי (לבקשתם) להיכנס לאתר בדיקת המהירות שלהם ובדקתי הורדה של 50 מגה והכל היה בסדר עם ההורדה, ניצול מקסימאלי של פס הרוחב (5 מגה ביט). הבעיה נכונה לכל שלושת הדפדפנים שקיימים אצלי, פיירפוקס אקספלורר8 וכרום. אין לי מושג אלו פרטים עלי להוסיף כדי לקבל עזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז ככה לא מעניין אותי כל יכולות האלחוט למינהם פשוט אין לי שום דבר אלחוטי ואין לי ביית ענק ככה שזה פשוט לא רלוונטי מה שכן מעניין אותי זה : 1)תמיכה בכבלים וב ADSL 2)תמיכה במהירויות שגבוהות מ10 מגה 3)יציבות הקוו - שישאר מחובר ולא יתנתק,ושיוכל להתמודד עם מספר גדול של חיבורים בזמן הרצת תוכנות שיתוף 4)תמיכה ב QoS ,dynamic dns ועוד כל מיני דברים נחמדים גם יהיה טוב 5)אם תהיה יציאת USB שאפשר לחבר אליה disk on key ולהפוך אותה לכונן גיבוי זה יהיה גם נחמד התקציב עד 350 שקל אני יכול לקנות מ KSP\אופיס דיפו\BUG (פשוט כי אלו החנויות שקרובות לאיפה שאני גר,ואין לי זמן להזמין באינטרנט כי צריך את הראוטר לימים הקרובים) אלו הראוטרים שאני מתלבט בינהם: edimax BR-6424n edimax BR-6524n dlink DIR-…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חפרתי בפורום ועלו לי כמה שאלות הוט + 012 - אני צריך להשתמשש בחייגן או לא? אם כן - בנט גיר יש PPTP - אבל אין מקום להכניס את הכתובת ואם לא - איך אני מתחבר?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כבר לאורך תקופה אני שם לב שבאמצע שבוע אני מנצל מהירות כמו שצריך.. מקס' מהירות מראפידשר או מגה אפלואד ואתרים מהסוג הזה... אבל בסופי שבוע או בחג כמו היום באזור 11 בבוקר הכל נעשה איטי יותר... מוריד פחות מחצי מהמהירות עוד מישהו שם לב?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב טוב, כבר כמעט חודשיים שאני מנסה לפתור בעיית ניתוקים בכרטיס האלחוטי שלי: edimax ew-7218. קניתי את הכרטיס לפני שנה, הוא עבד מצויין והייתי מאוד מרוצה ממנו. לפני כחודשיים התחילה תופעת הניתוקים, זה התחיל בכך שפתאום לא הייתי יכול לטעון דף מסויים, ואחרי כמה רגעים יופיע סימן "תמרור אזהרה" על איקון הכרטיס האלחוטי. הייתי פשוט מתנתק מהרשת שלי ואחרי שנייות אחדות מתחבר בהצלחה. אך אחרי כמה ימים זה הגיע למצב שלא היה מתאפשר לי להתחבר בחזרה לרשת. בדקתי בשאר המחשבים בבית, ולא היו בעיות התחברות אצלן. ניסיתי לעדכן את הדרייבר, אל זה לא עזר. אז לקחתי מחבר שלי כרטיס edimax ew-7628 mimo בכדי להחליף את זה שהיה שלי. והכרטיס עבד מצויין עד לאחרונה. לפני כשבוע, גם כרטיס זה התחיל להראות את אותם סי…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש.. התקנתי אנטי ווירוס ורציתי להחליף אותו אז מחקתי (אני לא בטוחה שזה קשור) הלכתי לאיזה 10 דקות מהמחשב ואז הוא לא נתן לי יותר גישה לאינטרנט כלומר הוא אומר לי שאני מחוברת! אבל אין אינטרנט ואין רשת ואין כלום עכשיו כשאני מנסה להתחבר עם המחשב נייד זה כן נותן גישה וכן מתחבר מה לעשות? בבקשה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר level one ונורת הסטאטוס שלו תמיד מהבהבת זה תקין? בנוסף לזה שאני מתחבר אליו דרך קבל אני מצליח לגלוש אבל לוורירלס הוא לא מצליח להתחבר משום מה אני רוצה לאפס אותו אולי זה יעזור ואני יודע שיש אתר שמסביר איך להגדיר ראוטר לאחר איפוס אשמח אם תעזרו לי...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן שכחתי מה הסיסמא שלי ברשת הביתית ואני רוצה לחבר את הסוני 3 לרשת. נתב אלחוטי של D LINK איך אני מברר מה הסיסמא ? תודה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על ראוטר אלחוטי. נתונים: בית 3 מפלסים - בלוקים (לא בטון), צריך שתיהיה קליטה טובה מאוד (בשלושת הקומות במיוחד בקיצוניות) המרחק (בגובה) מהמפלס התחתון להעליון הוא כ 5 מטרים (מקסימום). דרוש ראוטר כולל כרטיס רשת מספיק חזק לקליטת הרשת האלחוטית. תקציב עד 400 (ניתן חריגה במקרה הצורך של 100 ש"ח) לראוטר כולל כרטיס הרשת. שיהיה ראוטר אמין, שלא יהיו ניתוקים. ושיספק את הסחורה תודה[br]פורסם בתאריך: 7.05.2010 בשעה 14:45:13 שמתי עין על שני נתבים BR-6524N WRT54GL עכשיו לעוד כמה נתונים. יש לי מחשב נייד במפלס התחתון שכרטיס הרשת שלו בתקן BG ומחשב מפלס העליון שצריך בשבילו כרטיס רשת. חשבתי על לחבר את המחשב הנייד באופן ישיר לראוטר ולקנות כרטיס רשת למחשב השני (בכל מקרה אני צריך ע…
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
זה כבר כמה ימים ככה, רק אני או שיש עוד אנשים עם בעיות כאלו? מעצבן בטירוף
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות התגלה לי באקראי אתר אינטרנט ישראלי שהעתיק, ללא רשות וללא פרסום קרדיט, מדריך שלם מאתר NetCHEIF. זו אינה הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה זו, אך מניסיוני, דוא"ל קצר לבעל האתר בתוספת הפניה לחוק "זכויות יוצרים" ולעונשים הקבועים בו, מביא להסרת מידית של המדריך המועתק. אולם, באתר האמור לא היה דף "אודות" ולא מצאתי בו שום פרטים שיאפשרו לי לפנות ישירות לבעל האתר. רוצים לדעת איך גיליתי את המעתיק ומה זה אומר על הפרטיות של כולנו ברשת האינטרנט? http://www.netcheif.com/blog/?p=695
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
הראוטר הנ"ל עובד לא רע, אבל בהרבה מקרים שרת ה-DHCP שלו מסרב לחלק כתובת. אתחול של הראוטר ו/או פעולת Repair ב-XP על הכרטיס האלחוטי פותרת בד"כ את הבעיה (שמופיעה אגב עם שלושה מחשבים שונים). שניים מהמחשבים הם ניידים שמתחברים גם ברשתות אחרות, ולכן אני מעדיף לא לעבור ל-IP סטאטי. זו נראתה לי הזדמנות טובה לשדרג לראוטר מודרני יותר, אבל בבזק ובספק האינטרנט שלי (012) לא רשום שסיפקו לי אי פעם ראוטר כזה, ואני יודע בוודאות שלא קניתי אותו בחנות. אני מניח שזה אומר שלא אוכל לקבל מהם שדרוג בחינם או מחיר מיוחד, ושאצטרך לקנות ראוטר בעצמי. לא נורא. אם אין רעיונות לפתרון בעיית ה-DHCP, אז אשמח לקבל המלצה לראוטר מודרני ויציב שתומך ברשת N, כולל חיבורי 1GB ונתמך ע"י קושחות צד שלישי כגון DD-WRT. אני…
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני חושב ללכת ללמוד ניהול רשתות ורציתי לדעת אם זה כדאי לי ללמוד את זה . כי אני רוצה לעבוד בזה אחרי הקורס , למה אני שואל . כדי לדעת אם יש בזה עבודה. אשמח להמלצה ממנהלי האתר וגולשי האתר. [br]פורסם בתאריך: 16.05.2010 בשעה 18:49:28 שכחתי לציין שזה קורס שניקרא MCITP של Microsoft.אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתאריך 6.5.10 לאחר שהצטרפתי לשרות NGN של בזק לגלישה באינטרנט במהירות של 10 מגה גיליתי שיש בעיה ושמהירות ההורדה שאנ מקבל נמוכה בהרבה מהמהירות המובטחת. לאחר עשרות שיחות עם נציגי התמיכה של בזק בינ"ל ומשום שחברת בזק התעקשה שהתשתית של הקו תקינה, החלטתי לעבור לספקית אינטרנט אחרת ופניתי לברק-נזטויזן במטרה לקבל מהירות של 10 מגה. זו היתה הטעות הכי גדולה שעשיתי..בנטויזן דחו את הצעתי לקבל יוזר זמני לצורך בדיקת המהירות דרכם, וזאת על אף שספרתי להם שאני נוטש את בזק בינ"ל עקב תקלה והתעקשו לחבר אותי רק כלקוח חדש!!! אבל נתנו לי 4 ימי נסיון לשרות ללא מחויבות. מיד לאחר ההתחברות הראשונה גיליתי שגם עם נטויזן הגלישה מאוד איטית, מה שהצביע על בעיה בתשתית. וכך כעבור כשעתיים התקשרתי לנטויזן ובקשתי…
-
- 34 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בשעה טובה הבאתי את הנתב החדש. דבר ראשון הקליטה שלו דיי טובה בבית ( מגיע לקצה השני בקומה התחתונה של הבית, מה שלא היה לפני זה ). עכשיו יש לי כמה שאלות... בגלל שבזמן האחרון לא היה לי אינטרנט, הצלחתי "להתעלק" על איזה אינטרנט של שכנים, שהיה ללא סיסמא. לא הייתי רוצה שיעשו גם לי את זה ( עד היום זה היה פתוח ), ורציתי לדעת באיזו שיטת אבטחה לבחור? WEP / WPA - PSK / WPA2 - PSK יש אפשרות לשלב בין שני סוגי ה WPA ( אין לי מושג באמת מה זה אומר ) ו WPA 802.1x אני לא משתמש כרגע בתקן N, אבל האם להגדיל את המהירות מ 130 ל 270? זה ישפר אולי את הקליטה או שאין שום קשר? ועוד שאלה, על הפאנל הקידמי יש כפתור WPS, מה התפקיד שלו? ( חיפשתי קצת באינטרנט ולא ממש הבנתי ) תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש נתב עד 300 שקל , אחרי תקופה שאני עם הנתב הפשוט והחלש שהביאו לי פעם מבזק , Siemens ADSL SL2-141 , שמנתק מהאינטרנט הרבה פעמים ועושה בעיות מדיי פעם . אני מחפש נתב שיתאים גם לשדרוג עתידי לרשת NGN 15mb , אם אפשר . ראיתי את הנתב הזה עם ביקורות טובות - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 אבל בכל זאת אני מעדיף לשאול אם יש משהו יותר משתלם ממנו . אשמח לקבל את עזרתכם , המשך יום נעים וחג שמח נדב .
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בחודשים האחרונים קיימת אצלי בעית פינגים ו 'לאג' (Packet Loss) בשרתי משחק, מה שמונע ממני לחלוטין להנות ממשחק רב משתתפים. אני משחק רק במשחק אחד אז אני לא יכול לדעת אם אותה בעיה קיימת במשחקים אחרים, אך אני מניח שכן, משום שכאשר הפינגים עולים פתאום, זה לא קורה בשרת בודד. אמנם בזמן האחרון הפינגים קופצים בתדירות נמוכה יותר, אך יש יותר בעית Packet Loss קבוע. כדוגמא למצב תקין, אני מקבל פינג בסביבות 90-120 לכמה שרתים שאני משחק בהם, ופינג דומה למאות שרתים אחרים וניתן לראות זאת בדפדפן המשחק שמראה את כל רשימה השרתים. בכל השרתים שאני משחק בהם אני לא סובל מבעית Packet Loss, כך שרוב הזמן הנתון הוא על 0. כאשר יש בעיה, והיא יכולה יכול לצוץ ביום מסוים ובשעה מסוימת, אך לא כל יום ולא בשע…
-
- 9 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
איזה ספק אינטרנט כיום הכי מומלץ? אחד שלא חוסם שיתוף קבצים וכדומה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שמריץ WIN7 ב VPN איזה הגדרות אני צריך להגדיר? אני יודע את הדרך בXP שאני מגדיר כמו חייגן כזה לקווים נכנסים אבל לא מצאתי משהו בסגנון ב WIN 7 תודה לעעוזרים
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-