עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

לפני מספר שבועות התגלה לי באקראי אתר אינטרנט ישראלי שהעתיק, ללא רשות וללא פרסום קרדיט, מדריך שלם מאתר NetCHEIF. זו אינה הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה זו, אך מניסיוני, דוא"ל קצר לבעל האתר בתוספת הפניה לחוק "זכויות יוצרים" ולעונשים הקבועים בו, מביא להסרת מידית של המדריך המועתק. אולם, באתר האמור לא היה דף "אודות" ולא מצאתי בו שום פרטים שיאפשרו לי לפנות ישירות לבעל האתר. רוצים לדעת איך גיליתי את המעתיק ומה זה אומר על הפרטיות של כולנו ברשת האינטרנט? http://www.netcheif.com/blog/?p=695

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  2. Started by nivrob123,

אני רוצה לדעת אם זה נורמלי

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by -LosNir-,

אלהן, אני מחפש המלצה לנתב אלחוטי בתקן N (300MB/s) עד 250 ש"ח. ראיתי את הנתב ש Chief בדק ב Dealextreme והוא ניראה לי די טוב. יש אולי אופציות אחרות, או שהנתב הזה הוא האופציה הכי טובה ל"הרפתקנים"? ראיתי את ה DIR615 ו ה DIR300N של D-Link, איך הם? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rainbow,

נתונים על הקו : הוט+ בזק בינלאומי 5/500 שלום חברים.קניתי לא מזמן את הנתב הזה. br6524n edimax נתב עבד נחמד כמה ימים ואז שמתי לב שיוטיוב הפסיק להטען מהר,דפים נפתחים לאט וכדומה. לאחר שניסיתי כל דבר אפשרי כולל איפוס שינוי קושחה , שיחזור הגדרות יצרן.(באמת כל דבר אפשרי) הגעתי למסקנה שרק כאשר נתב מחובר הקו שלי לא יציב,טראפיק קופץ ...יש ניתוקים בחיבור.לא עובד כלום. מהירות נופלת לאיזה 100 קביט וזהו,לפעמים פחות מזה. כאשר נכנסים לנתב הוא מגיב לאט מאוד ונתקע. בקיצר זה קרה לי לפני החג ואני פה בבאסה רצינית. רק מחשב אחד בבית מחובר ישירות למודם.הכל סבבה והשאלה היא איזה נתב לקנות כדי שלא יהיו בעיות. אני משתמש די כבד בטורנט ומשחק בטלפילד. חשבתי על linksys wrt54gl . שמעתי שהוא די טוב ולא יק…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. היי חברים! לפעמים כשאני נרשם לאתרים מסויימים או סתם נכנס לאפליקציות בפייסבוק אני מקבל הודעה קטנה או סתם כיתוב על המסך שבו מופיע הsecret key שלי. זה נראה אוסף של 32 אותיות ומספרים בצירוף שנראה חסר הגיון לחלוטין - בשורה אחת. דוגמה לאחד כזה: 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b חג משח!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  6. Started by David_K,

הבעיה כזאת יש לי את הראוטר NETGEAR DG834N היום קנינו את מתאם הרשת של Edimax ה EW-7718NU חיברתי את מתאם הרשת האלחוטי אל הנייד, Fujitsu Siemens דגם הESPERIMO Mobile V6535 התקנתי את התוכנה שמצורפת אליו , התחברתי לראוטר ,עכשיו הבעיה היא כזאת ,שמהירות הגלישה היא רק 54MB/S , ניסיתי לשחק אם ההגדרות השונות בתוכנה ,להתחבר דרך הWPS ,אך שום דבר לא עוזר ,החלטי לחבר את המתאם למחשב שלי שמחובר קוית לראוטר ,ניתקתי את כבל הרשת ,חיברתי את המתאם ,הגדרתי אותו פה הוא עובד במהירות של 130MB/S ,הראוטר מוגדר כראוי , במצב מוגדר לו לעבוד על ל270MB/S ,אין מצב כזה N לבד, יש רק מצב משולב ,הערוץ המוגדר הוא 6 מה הבעיה בדיוק ואיך לסדר אותה כך שאני יוכל להגיע אם המתאם במחשב הנייד למהירות המקסימלית ?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by mordidot,

יש לי חבילה בבית של 15 מגה וראוטר שמשמש כמודם שמחובר לראוטר שמשדר לי, שניהם תקן N והכרטיס שלי הוא רגיל. מערכת הפעלה WIN 7 רגילה ויש לי אות טוב בד"כ אבל המהירות של הSTREAMING פשוט זוועתית! ממש אי אפשר לראת כלום אפילו אם אני יחכה רבע שעה!! מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?? שאני מתחבר לששכנים שלהם יש חבילה 2.5 הstreming פשוט טס וזה משגע אותי....הורדה אצלי אני מוריד על 1.3 מגה בית מקסימום שזה נחמד אבל אפשר יותר... מה לעשות??? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי אני מחפש נתב עד 300 שקל , אחרי תקופה שאני עם הנתב הפשוט והחלש שהביאו לי פעם מבזק , Siemens ADSL SL2-141 , שמנתק מהאינטרנט הרבה פעמים ועושה בעיות מדיי פעם . אני מחפש נתב שיתאים גם לשדרוג עתידי לרשת NGN 15mb , אם אפשר . ראיתי את הנתב הזה עם ביקורות טובות - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 אבל בכל זאת אני מעדיף לשאול אם יש משהו יותר משתלם ממנו . אשמח לקבל את עזרתכם , המשך יום נעים וחג שמח נדב .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום! אני מחפש נתב זול שיש לו חיבור usb להתקנים חיצוניים, איני צריך תקן n (החומרה שברשותי לא תומכת) תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
    • 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by galz,

האתר לא עולה, ומתקבלת ההודעה הבאה Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, support@walla.net.il and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Apache/1.3.37 Server at tech.walla.co.il Port 80 כל אתר אחר שנכנסתי אליו אי פעם עבד חלק. באקספלורר וואלה כן עובד.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. בתקופה האחרונה, מאז שעברתי לWINDOWS 7 64BIT מתנתק לי הרבה האינטרנט. זה אף פעם לא היה קורה בעבר. איך אני יכול לבדוק ממה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  12. שלום לכם, אני טכנאי מחשבים,ונתקלתי בבעיה שעוד לא הצלחתי לפתור.ברשותי חלונות 7,ולפני 3 חודשים שדרגתי חבילת אינטרנט מ3 מגה ל5 מגה.מרגע שדרוג,מהירות ההורדה זחלה על 325-400 ק"ב.ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי,התשתית היא הוט.ברשותי גם ראוטר tplink wr641g שמחובר אך ורק למחשב שלי בכבל רשת.בנוסף,כרטיס הרשת שלי הוא של REALTEK. המחשב בא עם 2 ג'יגה זכרון כך שאני שולל בעיה של חוסר משאבים.דגם כרטיס הרשת הוא realtek 8102E(L).כרטיס הרשת בא מובנה על הלוח מדגם ASUS p5kpl-am. יש לציין שבמהירות ה3 מגה לא היתה לי אף פעם בעיה במהירות ההורדה או הגלישה.התקלה התחילה אך ורק מה5 מגה. הוט החליפו לי מגבר קו,מודם (הוחלף מTERAYON למוטורולה) ובדקו עוצמות וכל בדיקה אחרת שדרשתי.מבחינתם הכל תקין.מבחינת …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by shimeoni,

שלום לכולם ! אני מחפש דרייבר לנתב מסוג : br -6204 w l g של edimax מישהוא יודע איפה אפשר להשיג ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  14. יש מצב שיהיה שם בזמן הקרוב ? אולי מישהוא מהוט יכול לתת הערכה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by GreenApes,

אוקי אני משחק בBattlefield במולטי וכל פעם אחרי כמה דקות אם אני בחדר עם ping די גבוה זה יוצא לי ולפעמים בping נמוך אני משחק יותר זמן. אבל כל פעם זה יוצא לי וכותב לי שגיאה כזאת: אני לקוח 012 עם תשתית של Hot. יש לי חבילת גלישה רגילה. בבית יש לנו שתי מחשבים אחד מחובר לראוטר והשני שזה שלי מתחבר לרשת האלחוטית של הבית. יש לנו ראוטר של אדימקס. ואני רציתי לדעת עם לפני שאני משתדרג לחבילת גיימר(עדיין לא בטוח שאני קונה חבילה כזאת) יש עוד דברים שאפר לעשות בשביל למנוע את ההיתנתקות הזאת כל פעם שאני משחק. כי הרבה אנשים והרוב שיש לי 012 כמו שלי אין להם את הבעיית ההתנתקות הזאת. אז מה אני יכול לעשות לפני שאני עובר לחבילת גיימר?עם זה פתיחת פורטים וכו'... אני לא כלכך מבין בעניין…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  16. שלום חברים. במהלך היום יש לי גישה לשתי מחשבים מחשב ביתי ומחשב עבודה. ברצוני ממחש העבודה לגשת למחשב ביתי בצורה בטוחה. חשבתי להקים VPN אבל אני לא מבין בזה. המחשב הביתי נמצא מאחורי ראוטר ואני לא רוצה לפגוע בהגנה של כל הרשת הביתית שלי. כמו שאמרתי חשבתי להקים VPN רק שאין לא מושג איך ואז להתחבר ל VPN של עצמי מהעבודה ולגשת למחשב שלי ב RDP. אשמח להצעות איך להקים VPN או להצעות אחרות של חיבור שתי מחשבים מרוחקים פיזית בצורה מאובטחת, כאשר אני אומר מאובטחת אני מתכוון שלא תיהיה גישה לחיבור מבחוץ (כלומר סניפר לא יראה מה עובר בין שתי המחשבים [זו הסיבה שבגללה חשבתי על VPN כי שמעתי שהחיבור הוא מאובטח]) ובלי לפגוע באבטחה של הרשת הביתית שכוללת עוד מספר מחשבים. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. ה-TL-WR1043ND של חברת TP-LINK הוא נתב אלחוטי בתקן N הכולל 4 כניסות קוויות של 1Gbps וכניסת USB לדיסק חיצוני. בשלב זה, זהו הנתב המתקדם ביותר של החברה שהיא אחת מהיצרניות הגדולות בעולם של מוצרי תקשורת לסביבה ביתית. בסקירה ניתן למצוא פירוט של תכונות הנתב ובדיקת ביצועים מעמיקה. לעיונכם -- http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by David_K,

ההיתי עד עכשיו עם חבילת גלישה של 4MB בבזק + בזק בב"ל אבא שלי החליט לשדרג את האינטרנט ל5 מגה ב150 שקל ,הבדל של 10 שקל לעומת החבילה הקודמת ,בזק הציעו את נתבי הN שלהם בשקל תשעים כמו שכתוב באתר האינטרנט אז הלכנו לבזק ולקחנו את הNETGEAR DG834N , סך הכול עובד אחלה עד עכשיו ,עוד לא ניסיתי להעמיס עליו קשות על ידי הטורנט ,אבל זה יבוא בהמשך ממשק המשתמש שלו יחסית נוח לשימוש ,לא הכי מסובך בעולם ,הממשק של הASUS 604G היה יותר גרוע התרשמות ראשונית ,היא שהנתב עובד מעולה עד עכשיו , יש לו כמה חסרונות ביניהן העובדה שאי אפשר להגדיר QOS ,לפי האתר של NETGEAR הנתב עושה זאת אוטומטית , כדי להכנס לדף ההגדרות של נתב צריך לאפס אותו מסיבה לא ברורה כול כך בזק שינתה את ססמת הגישה ולא ציינה לאיזה ס…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Armageddon1,

איך אפשר להתחבר ממחשב אחד עם שיתוף אינטרנט ושיהיה 2 כתובות IP . למחשב הראשי IP רגיל ולמחשב אחר IP וירטואלי . שיהיה 2 IP ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by nitayc1,

שלום, יש לי את הראוטר של 3COM 3CRWER100-75 האם ניתן להגביל/לקבוע מהירות מקסימלית לכל מחשב ברשת? -לדוגמא: להקצות רוחב פס למחשב אחד מקסימום 2.5MB וכן הלאה והאם הראוטר הזה יכול להוות בעיה לאינטרנט 10MB? והאם ברשת הNGN יש צורך במודם חדש (כרגע יש לי את ה- TNN- AZTECH 600E) ?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. Started by dyn,

שלום, כרגע יש לי בבית שני מחשבים, אחד אלחוטי ואחד נייח ומזרים מדיה שחיברתי לטלוויזית HD. הראוטר שלי תומך בתקן b/g כך שהמחשב הנייד מתחבר אליו לאינטרנט, הוא גם תומך ב b/g (הנייח מחובר בכבל רשת). לעומת זאת המזרימדיה עובד עם אנטנה בתקן, ולכן השאלה שלי היא כזו, האם תיהיה אפשרות להתחבר דרך האנטנה האלחוטית של המזרימדיה אל הראוטר שלי שעובד בתקן b/g ולהעביר דרך הרשת סרטים ותמונות למזרימדיה?? או שאני אצטרך לקנות ראוטר שתומך בתקן N כדי להתחבר לאנטנה האלחוטית של המזרימדיה.. אם כן אז אני אצטרך לקנות למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, כדי שגם הוא יוכל להתחבר לראוטר... תודה מראש על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. איזה ראוטר עדיף מבזק netgear dg834n או d-link dsl-2760u שניהם בתקן N יש לי אפשרות לקחת אחד מהם איזה עדיף?אם בכלל יש הבדל משמעותי? יש הבדלים בקליטה?

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  23. הוצא לי קן טלפון של בזק בינ"ל על תשתית האינטרנט - VOB. רציתי לדעת כמה זה תופס מהרוחב פס של האינטרנט. האם צריך פס רחב יותר, האם שיחה וגלישה בו זמנית יפגעו אחת בשני?

24. Started by zy2000,

שלום. אני טכנאי מחשבים.יש לי לקוחה בעלת בית גדול מאוד -וילה חד קומתית והיא מעוניינת שתהיה לה רשת אלחוטית שתתפרס על כל הבית כולל החצר. התשתית שלה כרגע היא מודם כבלים L2TP בלבד ושני מחשבים נייחים ליד המודם.בעתיד יהיה לה מחשב נייד . מחברת הוט הציעו לה התקנת ראוטר בארון התקשורת . עדיין אינני יודע מאיזה דגם, אבל הבטיחו לה בלי למצמץ ובלי לשאול לגבי גודל הבית שיש לו עוצמה חזקה מאוד ולא יהיו בעיות קליטה אפילו אצל השכנים. העלות של ההתקנה שהציעו לה לראוטר היא 100 ש"ח ועלות הראוטר בפריסת תשלומים היא 250 ש"ח. המחיר הזה נשמע לי חשוד כי אני יודע שראוטר חזק וטוב עולה מעל 400 ש"ח ואני לא רוצה שיהיו לה בעיות קליטה בטווחים הרחוקים מהראוטר. אשמח אם תסבירו לי איזה ראוטר מומלץ להציע לה האם …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.