עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Posford,

ip ידני קבוע. הגדרת כונן משותף עם אפשרות קריאה\כתיבה לכולם. firewall windows disable. פינג ממחשב א' למחשב ב' - request time out. פינג ממחשב ב' למחשב א' - request time out. כשנכנסים ל-\\ip לא נותן. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ido2309,

שלום לכולם, האם ישנו מישהו שיוכל להסביר כיצד ניתן להתחבר ממחשב ביתי עם חיבור רשת רגיל למחשב משרדי שנמצא ברשת IPVPN? בזק לא מסוגלת לתת תשובה.. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dotcom1,

קודם כל אוף.................... עכשיו אחרי שהצלחתי להגדיר את ה CISCO 871 שלי שיעבוד בצורה נורמלית אני חווה ניתוקים כל כמה דקות פשוט אין גלישה שללתי כבר שזה לא מהמודם (ביצעתי חיבור ישיר והרצתי פינג במשך שעה הכל פיקס) עכשיו אני לא יודע כ"כ איך להריץ בדיקה על סיסקו או שפשוט עדיף לרסט אותו ולהגדיר מחדש? עוד עניין אני לא מצליח להגדיר DDNS וגם אני לא מצליח להתחבר מרחוק עם הRDP למרות שפתחתי פורט 3389 גם UDP וגם TCP אני יודע שזה הרבה שאלות אבל זה מטריף אותי כבר זמן מה זה הלוג Current configuration : 6278 bytes ! version 12.3 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname dotan …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב שולחני עם כרטיס רשת קווי ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט עם יכולת שיתוף קבצים בין המחשבים. איזה סוג נתב אני צריך? אקסס פוינט או ראוטר? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אוקיי, אז אני כרגע מחובר בבית לבזק + בזק בינלאומי ב 1.5M. עוד שבוע נגמרת ההתחייבות שלי בבזק, דיברתי איתם על המחיר עם אני מתחייב לעוד שנה, והם רוצים 60 שקל ל 1.5 מגה ו 80 ל 2.5, במידה ואני משדרג. האם יש אפשרות להתמקח איתם כמו עם הספקית ולהוריד את המחיר? כי המחירים לדעתי יקרים מידי! שלא כמו בבחירת ספקית, בבחירת התשתית יש לי רק 2 אפשרויות, בזק או הוט, ואני לא מתכוון לעבור להוט, ולכן קשה לי לאיים אליהם שאני יעזוב כשאני לא באמת מתכוון לעשות את זה. - אין לי תשתית NGN באיזור , ואני בהחלט מסתפק ב 1.5M ביומיים וחצי שאני נמצא בבית.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by wooper,

שלום ברשותי נייד של dell פתאום אין גלישה באף דפדפן לא שיניתי כלום בהגדרות הוא מקבל כתובת אוטומטית dchp כאשר אני עושה diagnose בויסטה רשום שיכול להיות בעיה ב dns תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Posford,

מודם Thomson של הוט. האם אפשר להפוך אותו לנתב ולהגדיר בתוכו חייגן? אם כן, מה הכתובת שלו? שם משתמש וסיסמא? ואיזה פרוטוקול חיוג להגדיר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. איזה סוג קרינה מפיץ Wireless? ואיך זה עובד ע''י איזה שדות חשמלים\אלקטרומגנטים? אשמח למאמר בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by Gorgula,

שלום! אני משתמש במערכת הפעלה Ubuntu 10.04 Lucid ויש לי שאלה בשביל כמה חברים שלי... יש לי 2 חברים שמשתמשים בWindows 7 ואנחנו מתחברים בבית ספר לאותה רשת אלחוטית, אני מקבל אינטרנט בצורה מוצלחת מאוד, אבל להם זה מראה שהמחשב מחובר אבל בכל זאת הם לא מקבלים אינטרנט... אפילו אחת מהמורות שאלה אותי אם אני יכול לעזור לה...אבל לא... לי אף פעם אין בעיה עם הרשת הזאת, ולהם לעומת זאת תמיד יש... איך פותרים את זה? תודה מראש Gorgula

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by ShaDj,

יש לי בעיה להגיע למחשב בפינג, המחשב מרוחק לא נמצא על אותו רשת, אין לו ראוטר בוטל הפיירוואל אך עדיין אין אפשרות לבצע פינג מה יכול להיות הבעיה אין לו תוכנה של internet security כלשהי או אנטי וירוס משולב אין לו פייראוול צד שלישי אז מה יכול להיות הבעיה יש איזה סרביס להפעיל לבטל ולהפעיל מחדש או משהו תודה לתגובות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tg_Atom,

שלום רב, ברשותי ראוטר שקיבלתי מחברת אורנג' (Simens) בראוטר יש אופציה לשלושה יציאות עם כבל רשת אבל אני זקוק ליותר מכך אז חיברתי עוד ראוטר של airlive לאחד מהיציאות של הראוטר simens כדי להרחיב את היציאות שיש לי והגדרתי את ה-airlive שימשוך כתובת דינמית, וזה עובד. (האם יש עוד פעולה שהייתי צריך לבצע?) הבעיה היחידה היא בשיתוף, זאת אומרת שמחשבים אשר מחוברים לא לאותו הראוטר לא יכולים לראות את המחשב האחרים ברשת למרות שהם מוגדרים על אותה קבוצת העבודה והשיתוף מוגדר כמו שצריך (אותם המחשבים כן עבדו בשיתוף שהיו מחוברים ל-simens). איך אפשר לפתור את הבעיה? בנוסף רציתי גם לדעת לגבי נקודה אחרת שיש לי בבית שבה יש שקע אחד של רשת אבל שתי מחשבים אמורים להתחבר באותו חדר, האם יש דרך לפצל את האות …

• 7 תגובות
    • 7.1k צפיות
  12. שלום לכולם! כן גם לי יש את הנתב "המהולל" הזה. רק מה? יש בו יותר מדי אפשרויות שאין עליהם הסברים בספר הדרכה. בנוסף כל הזמן בהפעלת האימיול יש LOW ID. חרשתי את גוגל וגם את האתר. נראה שאין פתרון חד משמעי לזה. ראיתי בכמה מקומות שצריך להגדיר רשת עם IP קבוע או משהו כזה ואז לאפשר לה גישה בנתב.. בכל מקרה ניסיתי את זה וזה לא הלך. ניסיתי את האפשרות של ה-UPNP שאין לי מושג מה זה וגם לא הלך.. אני אובד עצות.. למישהו יש פתרון? אני בחיבור כבלים 2.5 מגה, תחת 012. הראוטר מוגדר ככה: חיבור L2TP cablelns.012.net. תחת הגדרות מתקדמות יש כמה אפשרויות.. QOS NAT FIREWALL DDNS PORT FORWARDINF DMZ. תחת NAT יש עוד אפשרויות של: virtual server SPECIAL APPLICATIONS UPNP SETTINGS ALG STATIC ROUTING אין …

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  13. השאלה בכותרת... בנוסף, בעדיפות יותר נמוכה אני מעוניין לקנות ACCESS POINT תקן N אם יש המלצות לזה...

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  14. שלום, אני כרגע סיימתי התחייבות ב 013 והחלטתי לפני שאני נרשם מחדש אני אבדוק גם כמה ספקיות אחרות, יש לי 4 מגה בבזק, ואני זכרתי ש 014 הם טובים אז חשבתי שאני רק השוואה בינהם, אני רוצה לדעת מה השעה שנחשבת הכי עמוסה ככה שאני אבודק את שתי הספקיות בשעה הזאת, בנתיים ראיתי שגם 013 וגם 014 חונקים את הטורנטים, אבל לא אכפת לי בכל מקרה אני לא מוריד משם, אני בודק אותם מול rapidshare , mediafire. quickupload אני מקבל באתרים האלה מהירות של 500 קבוע אז למה לי להוריד דרך הטורנטס. יש עוד משהו מאוד מוזר, ב 014 אני מקבל (כשאין עומס ) 556kb/s ו ב 013 אני מקבל (כמעט תמיד נראה שלהם יש פחות עומס) 500kb/s הקטע המוזר זה למה אם יש לי 4 מגה למה אני מצליח להגיע ל 556kb/s ואין לי יותר מ 4 מגה כי אחרי שר…

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  15. שלום לכולם יש ברשותי אינטרנט 12MB וראטור D-LINK DIR 300 שניחשב יחסית פשוט וסטנדרטי! לראוטר מחובר 3 מחשבים שמחשב אחד מריץ אימיול 24/7. שיחקתי עם כל ההגדרות של האימיול וכיונתי אותו בדיוק לרוחב הפס שיש לי אבל לצערי הוא לא מנצל את הרוחב כמו שצריך. ואחרי הכל לא יוריד לי מעל 60OKB וגם רק לכמה שניות שלרוב זה הרבה פחות.. OK הבנתי שתשובות לגבי האימיול ואיך להגדיר אותו זה לא המקום ואני גם לא צריך..כבר הבנתי איך לעשות את זה ממזמן עוד שהיה לי 5MB. השאלה שלי היא אחרת! לאחר הבירור לא קטן הבנתי שמה שמגביל את הניצול זה הראטור! ושהוא אינו יכול לעמוד בכמות גדולה של חיבורים בו זמנית! אולי זה מה שמסביר את הנפילות של הרואטר בזמן שהתעבורה עמוסה ברשת? בכל אופן חשבתי על פשוט להחליף ראוטר והפעם …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לאחר הדיון הזה קניתי ביום שישי ראוטר TP-Link TL-WR1043ND. חיברתי אותו למודם אלקטל STH משודרג (ומוגדר כ-Bridge Modem) והכל נראה תקין בשעות הראשונות. בעיית ה-DHCP שהייתה לי עם הראוטר הקודם (Dynalink) נפתרה, אבל מסתבר שהשמחה הייתה מוקדמת. עם הראוטר החדש הופיעו שתי בעיות יותר משמעותיות: - ניתוקים. יש לי שני סטרימרים SB3 שמאז החלפת הראוטר מתנתקים מדי פעם ודורשים הגדרה מחדש של הרשת. הסטרימר שבחדר השינה מראה על עוצמת קליטה של 60% וזה שבסלון (שנמצא קרוב מאוד לראוטר) מראה עוצמת קליטה של 90%. גם הראוטר וגם הסטרימרים משתמשים בקושחות האחרונות ועברו איתחול, אבל ללא הועיל. אני חושב שגם במחשבים יש מדי פעם ניתוקים, אבל החיבור האוטומטי עוזר להם להיות פחות בולטים. הדבר העקרי שגורם לי לחשו…

• 32 תגובות
    • 8.4k צפיות
  17. לפני שבועיים התקנתי את הראוטר החדש של בזק (d-link2760U) אך המהירות בהעברת קבצים ברשת הביתית איטית מאוד אלחוטי - מגה לשניה חוטי- 11 מגה לשניה בערך מה עושים? איך מטפלים בבעיה ?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  18. שלום, אני משתמש בפיירוול Sygate (ישן אבל רגיל אליו) והוא עושה את עבודתו נאמנה בכל אתר חוץ מכמה איזורים באתרים מסויימים שהוא חוסם גישה ללא סיבה. בדקתי בהגדרות ואין שום איזכור לחסימה. מה שמאפשר גישה זה הוספת כלל מיוחד שנותן לכתובת הראוטר (10.0.0.138) גישה בלתי מוגבלת (IN ו-OUT), ואז אין חסימה והכל תקין. השאלה היא האם זה נכון לעשות זאת מבחינת אבטחה (האם זה לא בעצם מבטל את הפיירוול לחלוטין...)?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  19. טוב שמעו לאחרונה האינטרנט עושה לי כל כך הרבה בעיות שאני משתגע !!! יש לי אינטרנט ב HOT , חבילה של 12 מגה ובנטויזן חבילה של 5 מגה, ככה שאני מקבל בפועל 5 מגה (לא שאני משלם לחינם על ה 12, פשוט קיבלתי באותו מחיר, אז לקחתי) עכשיו לאחרונה זה התחיל להתנתק כל כמה דקות האינטרנט והתחבר אחרי דקה וחצי רק ועשה המון בעיות ועצבים עכשיו זה בכלל עושה לי בעיות, אני מנסה אפילו לשנות כתובת MAC או משהו בראוטר לפעמים זה עוזר ואני נכנס לדף בית של הראוטר עם ההגדרות והזה שם שעושים SETUP יעני הגדרה מחדש לא עובד אני לוחץ על הכפתור NEXT אין תגובה כאילו משהו נדפק שם ועכשיו זה בכלל יש אתרים הוא טוען כמה שניות ואז שגיאה יעני לא נכנס ויש אתרים זה נכנס משהו מדהים לגוגל לא נכנס, לוואלה כן, לפה כן,…

20. Started by digitalseeker,

אני לא מאמין ! לאחר כשנה וחצי בצורה מושלמת - לפתע הWIRELESS הפסיק לעבוד ללא סיבה - בכניסה לנתב רואים "INIT ERROR" בSTATUS של הWIRELESS אז שמרתי בקובץ את כל ההגדרות ועשיתי לו BACK TO FACTORY DEFAULTS. א.זה לא עזר ב.זה עשה יותר גרוע :bash: עכשיו אני לא מצליח לשמור כלום - אפילו לא סיסמא ! ניסיתי לעדכן לשלושה FIRMWAREים שונים - ללא הועיל ! ניסתי גם את הכפתור ריסט - לא הועיל. רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by 5426378,

בעיקרון להקים רשת peer tp peer זו לא בעיה אבל עכשים אני צריך להקים רשת של cliaint\server חיפשתי בגוגל, פה בפורום ולא מצאתי כלום על הנושא. (חוץ ממידע מה זו הרשת הזו ומזה הרשת הזו) מישהו יודע איך להקים רשת כזו?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by dotcom1,

CISCO 871 לא האלחוטי עם חיבור WAN כשאני מנסה לשייך כתובת IP לממשק מסויים נגיד FA0 אני מקבל הודעת שגיאה: % IP addresses may not be configured on L2 links. חיפשתי בפורומים שונים ושם הם מדברים על יצירת VLAN לאותו ממשק לא הבנתי מה הקשר ומה פתאום הראוטר עובד בL2? אשמח להדרכה

• 43 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. יש אפשרות להגדיר במנהל הורדות (FDM או ORBIT או כל משהו אחר) כשיש רשימה ארוכה בתור אז אם יש משהו שהוא איטי או יורד על מההירות נמוכה, שיתחיל אותה מהתחלה או שידלג להורדה הבאה ? בתודה לכולם!! מקווה שזה הפורום הנכון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ואם ישנו הבדל מבחינת הגנה בין ראווטר אלחוטי לראווטר קווי (עם כבל)? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. חיפשתי בגוגל וקראתי מיליון מדריכים אבל אני פשוט לא מצליח! יש לי מחשב נייח אחד עם שני חיבורי רשת, אחד מחובר למודם ואחד מחובר למחשב הנייד. בLocal Area Connection 2 [שזה מה שמחובר למחשב הנייד] כתוב Unidentified network [בשתיהם כתוב ככה], מה אני צריך לעשות לעזאזל אני משתגע, קראתי את כול המדריכים בגוגל!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים