עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ביצה,

שלום לכולם וחג שמח יש לי מחשב נייד של IBM דגם T42 עם WIN XP SP3 והוא מסרב להתחבר לרשתות עם WPA2. ניסתי את זה אבל זה בהתקנה נאמר שלא צריך בגלל שיש לי כבר SP3 ובכל זאת אני לא מצליח להתחבר. גם הכרטיס רשת תומך. מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב עם WIN7, ואנדרואיד מתחברים לי לאותה רשת) תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. במדריכים ישנו מדריך (משנת 2001!) להקמת ראוטר מבוסס LINUX על מחשב ישן. המדריך מפנה לאתר של מנדרייק. אבל, באתר אני לא מצליח למצוא את ה FIREWALL/ROUTER המדובר. האם מישהוא מכיר משהוא אחר ועכשוי שניתן להוריד ולבצע ???

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  3. אם יש לדבר הזה פיתרון כאילו משהו מכיר אולי איזהב מדריך שאמר איך לפתר אתה הבעיה הזו הוא נותן איזה הודעה שגיעה שיש בעית איטות אם אתה רוצה לבפתוק לחץ כאן אבל זה לא בדיק מסביר את הדרך השאלה אם יש אולי פרטים שצריך לפתוח שאני לךא יודע תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. לעוד מישהו זה ככה?,הגלישה מהירה ההורדה משרתי HTTP מהירה,אבל משרתי FTP בוטים במירק ומטורנטים זה לא עולה לי ליותר מ5-10 ק"ב...מה זה האייטיות הזאת?? יש לי חבר שמחובר דרך 012 ומאותו שרת שמוריד לי ב5 ק"ב הוא מוריד במקסימום שלו!!,עכשיו הייתי פותר את זה בכיף ועובר ל012 אבל הבעייה היא שיש לי התחיבות אצלהם עד ה12.5,התקשרתי לתמיכה טכנית והסברתי להם את הבעייה,אז הם עושים לי שהם צריכים את הכתובת של השרת...והם לא מבינים שזה לא רק בשרת הספציפי הזה אלה בכל שרתי הFTP מירק וטורנטים! אני מתחרפן מישהו פה יודע איך לפתור את זה ?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. שלום חברים, המקרה שלי הוא כזה אני בעוד זמן קצר טס לחו"ל למשך חדשיים, במהלך הזמן אני אהיה באירופה ובצפון אמריקה במלונות שונים.... אני לוקח איתי לפטופ עם Win 8.1 ואני מעוניין להתחבר למחשב הנייח שלי בבית שמכיל Win 7 באמצעות חיבור RDC - שולחן עבודה מרוחק של ווינדוס , כן כן RDC דווקא ולא שום פיתרון אחר ׁ- סיבות אישיות שלי. יצויין שהמחשב שלי בבית יושב מאחורי מודם ראוטר משולב של TP-LINK. אז מה שעשיתי זה ככה, הכנסתי משתמש חדש לקבוצת המשתמשים Remote Desktop, הגדרתי לו סיסמה, אפשרתי חיבור מרחוק למחשב שלי, וכן פתחתי את פורט 3389 בראוטר שלי כלפי הכתובת הפנימית של המחשב שלי בתוך ה NAT. עשיתי ניסוי והכל עובד סבבה. השאלה שלי: האם מעבר למה שעשיתי יכול להיות שתהיה איזשהי הגבלה בראוטרים של…

• 17 תגובות
    • 6k צפיות
  6. שלום, יש לי כרגע מודם-נתב ישן של בזק SIEMENS SL2 141 שאני משתמש בו רק כמודם והוא מחובר ל LINKSYS WRT54GL הוותיק והטוב מאוד. גולש במהירות של 15 והכל יציב מאוד. אז במידה וארצה לשדרג, עד לאיזו מהירות ניתן להגיע עם הציוד הזה ? למשל, אם אקח חבילה של 40MB, כמה מזה אקבל ריאלית ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by רביד,

טוב אז ככה אני צריך שרת טוב עם הרבה זכרון,אבל בעיקר שיהיה בחינם,ושהגבלת הקובץ לא תהיה יותר מדיי קטנה אם מישהו יכול להציע שרתים זה יהיה מאוד נחמד צדכם, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nirrub,

היי מנסה להחליט לגבי תשתית ברמת אביב. מצד אחד, אני עם הוט מס' שנים ורוב הזמן הכל בסדר - מהירות הורדה קרובה מספיק ל100 (בין 80 ל 100) באופן די עקבי. הבעיה היחידה היא שבזמן האחרון (חודשיים +) החלו ניתוקים אקראיים שנמשכים בין מס' שניות למס' ימים. כעבור מס' טכנאים הובהר לי כי זה המצב וניתוקים צפויים בזמן עומס. אני שוקל לעבור לתשתית בזק כי בעיקר אכפת לי אינטרנט עקבי - כמה שפחות ניתוקים. מצד שני, לא ארצה לשלם על 100M ולקבל 40 במקרה הטוב. לכן השאלה - מישהו יודע (מניסיון אישי) מה רמת השירות של תשתית בזק ברמת אביב במהירות 100? אשמח לכל תשובה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום התקינו לא מזמן את הראוטר של LEVEL ONE אצלי בבית מהשירות של אינטרנט זהב... בכל אופן הם לא מוכנים לתת לי את הסיסמא של הראוטר כדי לפתוח פורטים וכו' אלה אני יוכל לשנות דברים בראוטר רק אם אני מחייג אליהם ואומר להם אילו פורטים... עכשיו זה סתם בזבוז זמן וכסף... רציתי לדעת אם מישהו יודע מהו הקוד כניסה לראוטרים שלהם...בעקרון אני מאמין שהסיסמא שלהם לכל ראוטר היא אותו דבר אז אם יש למישהו ראוטר שקיבל מאינטרנט זהב ויוכל לכתוב פה את הסיסמא כדי להיכנס בתור ADMINSTER אני ישמח

10. שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזו: אני רוצה להוסיף שקע טלפון נוסף בבית לצורך חיבור ADSL ועוד טלפון (מאותו השקע), מהקופסה הרשאית שבבית. מאותה קופסה ראשית מתפצלים (מכבל אחד של שני גידים) שני כבלים המחוברים לשני טלפונים. הבעיה היא שהכבל (מהקופסה הראשית) הוא של שני גידים בלבד. לכן רציתי לשאול האם לצורך ADSL אני צריך יותר מכבל של שני גידים? הערה: בקופסה החיצונית שקניתי (של בזק) יש מקום עד לחיבור של 6 גידים. בנוסף קניתי לצורך ההתקנה כבל של 4 גידים (המוכר בחנות לא ידע להגיד לי כמה צריך), השאלה היא אם בכל זאת מספיקים 2 גידים, האם כבל של 4 גידים (כאשר אני מחבר רק 2) יכול לשבש משהו? (הערה: עובי הכבל 0.5 מ"מ). בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 11.5k צפיות
  11. שלום חברים, יש פה אנשים שיכולים להעיד על קצב העלאה שלהם עם אקספון+בזק לשרתים בחו"ל ? (גרמניה, אנגליה, הולנד) האם זה עומד על 2.5-3 mbps או שזה בכיוון ה-2.0 ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אהלן, יש לי כרגע את הנתב D-LINK DIR-300. מכשיר גרוע ביותר, צריך לרסט אותו באופן כמעט יום-יומי כי הוא פשוט מפסיק להגיב ולהעביר תנועה בלי שום סיבה נראית לעין ... ברוב הפעמים ריסט אחד לא מספיק וצריך לבזבז דקות ארוכות מאוד כדי לחבר אותו לרשת. השימוש העיקרי של הנתב הוא לחבר PS3 לרשת דרך המחשב, ולהזרים סרטים רגילים ו סרטי HD לPS3 מהמחשב. אשמח להמלצה על משהו יותר איכותי ואמין מהזבל הנ"ל, התקציב הוא סביב ה200-300 ש"ח , אם יש סיבה אמיתית להשקיע יותר אפשר גם יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  13. אז אני סוף סוף עובר דירה מהגליל למרכז, ורוצה לעשות את האינטרנט של 018 כיוון שזה במחיר הכי טוב.. הלכתי לבאג, והם הציעו לי את הראוטר/מודם שבמבצע עם 018 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21584 משהו של חברת KASDA שלא שמעתי עליה בחיים קודם.. האם למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? האם יש המלצה במחיר סביר למודם/ראוטר שיתמוך במהירות גלישה 100MB, או האם כדאי בכלל לקנות מודם וראוטר בנפרד? (המלצות יתקבלו בברכה) תודה ושבוע טוב!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by אמיר25,

אחרי שהצלחתי להגדיר את הרוטר במודם הזה, התחברתי ע"י שויץ' לשני מחשבים. מהירות הגלישה צנחה ברמות בלתי נסבלות, האם לא עשיתי משהו שאני אמור לעשות או זה מה שקורה שמתחברים לשויץ'? אשמח לקבל את עזרתכם, אמיר

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. הבעיה היא כזאת, העובד של אבא שלי סגר את המחשב לאינטרנט בצורה כלשהי, אני לא יודע איך, אני יכול להגיד לכם ממה שניסיתי, כל הנראה, הוא ביטל בדרך שהיא את הכרטיס רשת, מפני שגם בקבל ישיר לראוטר זה לא עובד :-X אני כמעט בטוח שהוא ביטל כי זה לא נמצא במנהל ההתקנים, אין כרטיס אינטרנט במנהל ההתקנים. אתם בטח תגידו ללכת לביוס, והלכתי לשם וגם שם wireless נמצא דלוק, אני לא יודע מה עוד לחשוב, אולי הוא מחק קובץ מסוים, אולי הוא השתיל קובץ מסוים ואולי הוא פשוט תיחמן עם כמה שטויות כאלו מקווה שתצליחו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by kaspershow,

שלום, אני מעוניין בנתב אלחוטי אחד מאלה שמומלצים כאן בפורום. אני רוצה לשאול מי מבינהם יותר טוב מבחינת טווח קליטה וגם כמות ניתוקים. linksys wrt54gl / compex np27g מה עדיף תודה

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by אבי11,

שלום יש לי נתב אדימקס 6140 עם 4 יציאות ואני צריך לפחות עוד שתיים. האם ניתן להוסיף מתג או משהו בדומה לכך וע"י כך לקבל יותר יציאו? ואם כן, כיצד לעשות את זה. אשמח לקבל תשובות עיניניות ולא "מתחכמות". תודה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  18. Started by Gohan,

אני הולך להחליף מודם בבזק סטור , איזה מודם לקחת(שלא צריך חיגן)?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. לפני כמה ימים הוט התקינו לי את הוטבוקס משמע ניתקו לי את הראטר וחיברו במקומו את הראטר שלהם אבל עכשיו אני בבעיה כי עוצמת האות של הראטר של הוט לא חזקה מספיק(נמצא בתוך ממד) ונותרתי עם הראוטר הישן שלי שהיה די חזק הבנתי מחבר שאני יכול להפור את הראוטר הישן שלי edimax br-6216mg לריפיטר ובכך להגדיל את האות של הראוטר של הוט אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי מה אני צריך לעשות בהגדרות כדי להפוך אותו לכזה (ריפיטר)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם אפשר להשתמש ב סוויצ' ? למרות שיש צורך בחייגן או שזה אפשרי רק אצל הכלבים ? או לעשות רשת ואז אני יצטרך שני כרטיס רשת בשרת ? אבל אז המחשב המשני יהיה תלוי בשרת ? מהיא הדרך הכי יעילה ומומלצת ?

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by artyom,

לפני איזה חודש התחילה לי בעיה מוזרה... תמיד היו לי פינגים של 90-110 לחול, הכל היה סבבה, לא שיחקתי בארץ... רק בחול... פתאום, בחול נהיו לי פינגים של 200-250! פעם ב... בלילה זה יורד ל100... התקשרתי עשרות פעמים לנטויז'ן... הם אמרו שהבעיה אצלי ולא אצלהם... האמנתי... ואז חשבתי ככה, אני יעשה FORMAT ואז הכל יסתדר.... ויתרתי על כל הBOOKMARKS שהיו לי... ביטלתי הורדות באמיול... מאות של קבצים אבודים :'( :'( :'( קיצר הפינגים עדיין אותו דבר... אולי אתם יודעים מה לעשות?! אני כבר לא יכול לעשות כלום :'( :'( אולי זה איזה וירוס או משהו.. תודה בהקדם

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ----- הבעיה נפתרה לפני שמישהו הספיק לכתוב, תודה בכל מקרה -------------- שלום לכולם, נראה לי שלא אוהבים לדבר פה הרבה על מדפסות, אבל היר איט גווס (ויכול להיות שיהיו יותר מדי פרטים) אני עובד על נייד שעליו מותקן ויסטה (הום פרימיום, אנגלית). עובד אלחוטי מהנייד, המדפסת הארורה מחוברת למחשב נייח, שעליו XP (עברית ס"פ 2). אני יכול לראות ולהעביר קבצים בין שני המחשבים באמצעות הרשת, אבל שאני בא להתחבר למדפסת שמחוברת למחשב הנייח (ה-XP) אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot connect the printer. there is not enough memory to complete this operation... עכשיו בואו כבר נסגור את הפינה, ונאמר שאין מצב שאין מספיק זיכרון. למישהו יש מושג איך לטפל בזה? עוד פרטים שאני לא יודע אם משנים: 1. המדפס…

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by amitos80,

שלום אנשים יש לי רשת P2P בבית. שני מחשבים-כבל רשת מוצלב-internet conecction sharing יש גישה לאינטרנט משני המחשבים. הבעיה היא שאני מנסה לגשת למחשב השני ברשת(לא זה שמחובר למודם) דרך remote desktop ולא מצליח.למחשב הראשון אין בעיה להתחבר מרחוק. בשני המחשבים windows xp professional האם יש בXP אפשרות לעשות ROUTING אל המחשב השני או שאני צריך להתקין תוכנה צד שלישי? תודה מראש amitos80

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by Antonimo,

הי! לא מזמן התכינו לי אינטרנט, וזה עולם אחר לגמרי! אני מתקוון - מאיפו להתחיל? מה להוריד? לאיפו להרשם? מה יש לכם להציע?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  25. לאחרונה שמתי לב שמהירות החיבור שלי ירדה משמעותית. לאחר בדיקה במחשבים נוספים הבנתי שהבעיה היא בדרייבר. ניסיתי להתקין גירסאות עדכניות וישנות של הדרייבר אבל התופעה חזרה על עצמה. (דבר שלא קרה בעבר) לדעתי אחד העדכונים האחרונים של Windows 10 שינה משהו אצלי במערכת שגורם לזה. אחרי בדיקה מעמיקה מצאתי את הבעיה: חשוב לציין ש Adaptive היא אפשרות הברירת מחדל והסרטון מתחיל בדיוק לאחר הסרה והתקנה של הדרייברים. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.