עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. אני יודע שהקרינה לא אמורה להיות מזיקה במיוחד, אבל עדיין בבית בו נמצאת תינוקת כל היום ואילו המחשב הנייד חוזר מהעבודה רק בשעות הלילה, אני חושב שמיותר שה-WIFI יעבוד רצוף. בדקתי אופציה לרשת על גבי חשמל וזה נראה לי די מסורבל (אם כי המדריך באתר הוא די ממזמן) ושמעתי שיש ראוטרים שניתן לכבות את ה-WIFI בלחיצת כפתור, בשונה מרובם שיש לנטרל אותו דרך כניסה להגדרות במחשב. בקיצור מעוניין לדעת אם באמת קיים אילו סוגים ומה מומלץ במחיר סביר (אני מניח שסביב ה-300 ש"ח). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום. במידה ולא מחזירים את המודם שניתן לי מבזק, האם ישנו קנס? האם משתלם להשאיר את המודם ולשלם את הקנס? האם המודם הקיים תומך בטכנולגית ה VDSL? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אחרי חודשים של הרשמה מוקדמת לבעלי סימנים רשומים. נפתחה לפני כחצי שעה באופן רשמי האופציה לקנות שם דומיין בעברית כאשר שמות דומיין בעברית שנקנים היום תחת CO.IL יקבלו בעתיד גם סיומת בעברית (כנראה יל) נכון להיום כל הדפדפנים השולטים בשוק תומכים בזה/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני עומד לעשות כבלים 1.5MB ברשת..ושאלו אותי אם למחשב יש כרטיס רשת.....אז איך אני בודק? ??? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חדר העבודה שלי הוא בממ"ד עם 3 מחשבים נייחים של העבודה מחוברים. כתוצאה מכך הWIFI בדירה - 4 חדרים - אינו להיט. בייחוד גם כשאני סוגר את הדלת ( ילדים.... ) הראוטר הוא של בזק VDSL - D-LINK 6850U דואל בנד 2.5GHZ + 5GHZ מחוברים אליו בכבל 3 מחשבים + הקופסא/מודם של YES VOD בסלון יש לי HTPC מחובר בכבל לקופסא VOD כי יש לך עוד כניסה כך שלא הייתי צריך WIFI בשבילו. חוץ מזה כמובן מחשב נייד של אשתי על WIFI סלולרים וטאבלט. האינטרנט שלי הא בזק + בב"ל במהירות 40MB המליצו לי לשים את הראוטר הישן שלי של 3COM ( בן 6 שנים) שאיתו גלשתי עד לא מזמן במהירות 15MB - בחיבור ליציאה מהקופסא של YES VOD במקום הHTPC, ואז להגדיר אותו כ AP. את HTPC לחבר אליו בכבל כך יקבל אינטרנט ישירות, והסלון יקבל מה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by binyamins,

היי, אני גר ביחידת דיור ומקבל WIFI מהבעלים שגר קרוב בלפטופ יש לי קליטה טובה, הבעיה שבנייד או בסטרימר אין כמעט קליטה של WIFI איך אפשר להגביר את אות ה WIFI ? אפשר דרך הלפטופ שקולט יחסית טוב ? (אופציית החשמל לא עובדת כי זה פאזות שונות) תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני רוצה לבחור אני חושב לכיוון אינטרנט זהב אבל נראה מה עולה מהסקר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by margrin5,

איך מגדירים שהמדפסת (שאינה מדפסת רשת ) להדפיס מ 2 מחשבים נייד ונייח מחוברים לרשת ביתית .כרגע ניתן להדפיסה רק מהמחשב השולחני שמחובר למדפסת באופן ישיר (USB) ניתן לשלוח תגובות גם דרך margrin40@gmail.com תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by atoo,

שאלה למומחים (וקחו בחשבון שאינני מבינה בתחום כלום): הקדמה: קראתי שאלות ותשובות בנושא ואני עדיין מבולבלת. ??? השאלה שלי ארוכה, כי אני ממש ממש מיואשת וחייבת פיתרון מוסמך ! אז הכנסתי כל פרט שנראה לי רלוונטי לעיניין ! יש לי כיום ראוטר של בזק והוא חלש לי מידי. גם טכנאי שלהם אישר זאת. :-[ שתי אפשרויות עומדות בפני: הזדכות על הראוטר ורכישת אחר - ולא מבזק או רכישת מגבר ושוב לא דרך בזק. קראתי על הראוטר של 5 ק"מ... אנטנות... גגות... ואני גם לא רוצה להגזים... 1. לגבי המגבר (האפשרות הזולה יותר והקלה יותר) - יש שאומרים שיש כזה דבר ויש שאומרים שבכלל אין כזה דבר ?! מה נכון ? בכל מקרה גם אם יש, אז לא בטוח שיתאים לראוטר ?! הוא מתחבר לראוטר או איפושהו באמצע הדרך לחשמל ? הוא בטו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by zxcv12,

היי, יש לי ראוטר פיירוול של צ'ק פוינט שכבר סיימתי לשלם עליו. מישהו יודע איך אני ממשיך לעבוד מול צ'ק פוינט ומשלם להם על תמיכה ושדרוגים? תודה! רועי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. אידאולוגית אנחנו מקיימים בבית רשת קווית במה שנוגע לאינטרנט וטלפון. מיקמנו עמדת מחשב נוספת בחדר מרוחק. לצערי הפתרון של קופסאות החשמל/כרטיסי הרשת של TP-link התגלו כפתרון איטי להחריד* (מהירות של פחות מ-1MB במקום 30MB) *בגלל המרחק וזה שיושב על מפצל. ישנם 2 פתרונות אחרים בלתי נסבלים: 1. להעביר כבל לאורך מרחק מספר קירות בבית (מכער את הדירה ואולי האורך יפגום במהירות). 2. לתחזק חבילת אינטרנט נוספת, שזה הוצאה חודשית גדולה ומיותרת. - האם קיים פתרון שלישי מוצלח שלא חשבתי עליו? או חבילת ראווטר נוסף במחיר זניח יחסית?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם. לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה במחשב והיא כזאת: הוא מנסה להתחבר לאינטרנט שלו בבית והוא לא מצילח כאשר הוא מתחבר בעזרת כבל USB אז יש התחברות והכל בסדר גמור. אמרתי לעצמי אוקיי אם הכרטיס רשת שלו דפוק אז גם אצלי בבית זה לא אמור לעבוד. לקחנו את המחשב שלו אלי הביתה חיברנו אותו אלי למודם ולרשת ולהכול ופתאום נוכחנו לדעת שהאינטרנט עובד. (אז אין בעיה בכרטיס הרשת) אמרנו כנראה שאנחנו טיפשים ולא יודעים איך להתעסק עם המחשב אז כראנו לטכנאיי של HOT, טוב גם הוא לא הצליח לפתור את הבעיה. הוא טוען שהבעיה היא בWINDOWS... אני לא חושב מכיוון שלשנינו יש את אותה מערכת הפעלה בדיוק ומכיוון שאני התקנתי לו את מה שיש לי. (WIN XP SP3). אני מקווה שהבנתם מה הבעיה ועכשיו אני אתן פרוט על החו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לפי מה שאני מבין, חברת פלאפון תתחיל לקראת חודש אפריל לשווק ראוטר אלחוטי שיאפשר גלישה מעל רשת ה-GSM החדשה שלה, ללא תלות בבזק או בכבלים. מבחינה זו, הדרך בה בוחרת פלאפון דומה יותר לזו שנקטה בה סלקום ולא לזו של אורנג',הדורשת חיבור דרך בזק (ADSL) או הכבלים. בדומה לסלקום, גם פלאפון בחרה להשתמש בראוטר סלולרי של חברת OPTION הבלגית, אך היא תעשה שימוש במוצר מתקדם יותר הקרוי GlobeSurfer 3 -- סלקום עושה שימוש בגרסא 2 של אותו מוצר. הגרסא החדשה כוללת מספר חידושים מענינים -- צג ציבעוני חיצוני הנותן חיווי על תיפקודי הנתב, יציאת USB לתמיכה במדפסת רשת ודיסק רשת משותף, שתי יציאות LAN ותמיכה בטלפון קווי. מידע על הנתב הזה תוכלו למצוא כאן -- http://www.option.com/en/products/products/wireless-…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by oren99,

יש לי שני כרטיסי רשת, אחד קווי ואחד אלחוטי. אפשר להתחבר לרשת קווית אחת ואלחוטית שניה ולהשתמש בשתיהן במקביל? למשל כל אחת עם אפליקציה אחרת.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by drumtroll85,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה, אבל זה נראה לי הכי קרוב... יש לי NORTON INTERNET SECURITY 2003 וכשאני מפעיל אימיול או אידונקי אני תמיד מקבל LOWID או FIREWALLED. רציתי לדעת איך אני יכול להתחבר כמו שצריך ועדיין לשמור על הפיירוול שלי. ניסיתי לכתוב חוק לאימיול, אבל זה רק גרם לכך שלא הצלחתי להתחבר בכלל. אני מעדיף שהפורטים יהיו 4662 ל-TCP ו-4672 ל-UDP. קראתי את הת'רד השני על פתיחת פורטים, אבל הוא ממש לא עזר לי, כי אין לי ראוטר/נתב או מודם אלקטל, או מה שזה לא יהיה. אני מחובר דרך קווי זהב - כבלים - מודם מוטורולה ואני משתמש ב-LH EMULE. לפי זה השתמשתי בEDONKEY HYBRID, אבל מאז ששינו את הדונקי לHYBRID לא היה לי HIGH ID. תודה מראש למי שיעזור לי לפתור את הבעייה הזאת...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בבקשה :-\ אני יודע שכבר השאלה נשאלה אבל אף אחד לא ענה איך עושים את זה צעד אחר צעד ואני ממש חדש בתחום לכן אני לא מבין כלום עשיתי רשת ביתית דרך ה WIZARD ולכן אני נשארתי בלי שום ידע

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, קיבלתי הצעה מאוד משתלמת מפרטנר בנדל של תשתית (בזק) וספק פרטנר. עכשיו אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שהתנסו בשילוב הזה או רק בספק של פרטנר אפילו שזה תלוי אזור אשמח לשמוע תחושות אישיות לפני שאני מחליט אם לעבור או לא. בנוסף אשמח להמלצה על ראוטר איכותי (אני רוצה להפוך את הנתב שאני אקבל ל BRIDGE). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Viciouz,

וואלה 013 התקינו אצלי אתמול ראוטר והכל עבד מצויין הם גם בדקו את האימיול ופתחו את הפורטים שצריך... עכשיו משום מה הפורטים האלה נסגרו אני חושב ( הייתה בעיה אתמול בהתקשרות במחשב השני אז אבא שלי דיבר עם התמיכה הטכנית וכנראה חבר או הגדיר מחדש את המחשב השני, במחשב שאני משתמש בו עכשיו האינטרנט עבד ) ומאז שהוא עשה את זה האימיול עובד על lowid וגם קאזה שעות עד שמתחבר.. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהתקנתי 2 אנטיוירוס ביחד ( kasperspy ו-bitdefender ) אבל אין מצב כי בביטדיפנדר אשרתי לפתוח את הפורטים לאימיול וב-kasperspy זה לא עשה כלום שפתחתי את האימיול ( יעני לא הופיעה הודעה אם אני מרשה את זה ), בכל אופן מחקתי את שני האנטי וירוסים האלה והבעיה נמשכה, וגם הפיירוול של הווינדוס לא פעל ואפילו הפע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי חיבור 5 מגה, הוט + 012. יש לי נייד ונייח. כשכל אחד מהם מחובר ישירות למודם ומתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן אני מקבל מהירות מלאה בשניהם. אבל כשאני מתחבר דרך הראוטר, הנייד ממשיך לעבוד כרגיל, אבל בנייח מהירות ההורדה היא 2.5-3.5 מגה, לא מגיע ל-5, אפילו לא ל-4. הנייד עובד תקין גם עם חיבור חוטי וגם עם wifi והנייח מחובר חוטי. הבעיה היא לא בכבל רשת - אותו כבל שנותן מהירות איטית בנייח עובד מעולה בנייד. בשני המחשבים מותקנת אותה מערכת הפעלה - ווינדוס 7. הגדרות דומות סה"כ באף אחד מהם אין איזה משהו מיוחד למיטב ידיעתי. והתוצאות זהות בפיירפוקס ובאקפסלורר. למישהו יש מושג איך אני מוצא לזה פתרון?? אני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו. הראוטר הוא DLink DIR300 ובדיקות המהירות נעשו דרך speedtes…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tembo,

שלום יש לי מספר בעיות לפני שאני מתחיל להקים את הרשת האלחוטית שלי. יש לי מחשב נייד ושני מחשבים שולחניים. אני מעוניין להקים רשת ביתית שתתמוך ב2 חיבורים חוטיים למחשבים השולחנים וחיבור אלחוטי לנייד. הבעיה שלי היא שהמודם שלי כרגע הוא PCI (פנימי בתוך אחד המחשבים) והחיבור בניהם הוא בסך הכל עם כבל מוצלב.. איך אני אמור לחבר את הרשת הזו? אין לי בעיה שמחשב אחד יצטרך לעבוד כל הזמן שארצה שיהיה חיבור לאינטרנט לשאר המחשבים אבל אני לא מעוניין להחליף מודם. האם בכל נתב אלחוטי יש גם חיבורים חוטיים? האם הנתב צריך להיות מחובר למחשב השולחני שאצלו המודם הפנימי ומשם יציאה למחשב השולחני והנייד? איך בעצם האלחוט יוכל לשדר אם המודם הוא בתוך המחשב והראוטר מחובר לשם?? בקיצור צריך עזרה בבקשה !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי אנשים יש ברשותי את שני הראוטרים שבכותרת, ורציתי לדעת - אם אני מתחבר לכבלים, האם אני יכול להשתמש באחד מהם בתור הנתב שלי שיתחבר ישירות למודם, או האם אני חייב ראוטר אחר שיש לו חיבור WAN (לאף אחד מהנ"ל אין, יש להם חיבור לטלפון) כמו למשל TP-Link WR841N? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by okarmi,

שלום, אחרי שנים במהירות של 1.5M שדרגנו היום למהירות של 10M. תשתית - ADSL בזק. הסטאפ הקיים בבית הוא מודם שמחובר לראוטר שמחבר את הרשת הביתית. מודם כרגע - ADSL Bfocus 312. ראוטר - Linksys wrtg54l שדרגנו היום ואז המודם התנתק. בתמיכה אמרו שהמודם הקיים אינו תומך במהירות של 10 או ברשת החדשה. לפני שאני הולך לבזקסטור להחליף מודם, אני רוצה להתייעץ אתכם. איזה מודם שווה לי לקחת? הייתי רוצה להמשיך להשתמש בראוטר שלי אבל אולי באמת לא צריך יותר. אנא יעצו לי. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by rotem_o,

שלום לכולם, כבר שנים אני עובד עם אינטרנט אלחוטי בבית עם הנתב Edimax BR6504IL כאמור המחשב שלי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי מדגם Edimax EW7128G בעל אנטנה חיצונית והקליטה לא 'להיט' עכב קושי להציב את האנטנה במקום בעל קליטה גבוהה יותר לכן קניתי כבל מאריך לאנטנה באורך 3 מטר ומשום מה עם חיבורו הקליטה גרועה אף יותר, נסיון להציבו במקומות שבהם עם הכבל המקורי הייתה קליטה טובה הניבו גם שם קליטה נמוכה יותר. האם כנראה עקב אורך הכבל (רק 3 מטר) האות נחלש? אשמח שלמוע את דעתכם..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by elad-r,

שלום, אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי טוב עם טווח ארוך יחסית- מחשב אחד נמצא בקומה שנייה והמחשב השני במרתף ובתוך ממ"ד. נכון לעכשיו שני המחשבים נמצאים בחדרים נפרדים באותה קומה ואני משתמש בראוטר של אדימקס (BR6204 אם אני לא טועה) והקליטה לא משהו למרות המרחק הקצר. ראוטר טוב אמור לעמוד במרחק של שתי קומות וקירות בטון או שאין ברירה אלא להעביר כבלים גם למחשב השני? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי מחשב נייד שמחקתי לו את הדרייבריים והתקנתי מחדש בגלל איזה בעיה בדרייבר הישן. (Intel wireless 2200BG) הוא לא מצליח עכשיו להתחבר לרשת שלי ובמנהל ההתקנים הוא דווקא זיהה אותו. שאני עובר לCMD ואני מקליד: ipconfig /all הוא מביא לי רק את החיבור של אינטרנט החוטי אבל לא של האלחוטי. בגלל זה אין לו Physical Adress והנתב שלי לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה(פתרון)? הוספה: ניסיתי לבטל ולתקן, לא עוזר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים