רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב משום מה אני לא מצליח לראות ולהתחבר לרשת הביתית ב WIN 7. המחשב המדובר הוא נייח המחובר בכבל ישירות לנתב. במחשב אחר אלחוטי ניתן להתחבר לרשת הביתית. בנוסף פרוטוקול IPV6 מצויין שאין גישה לרשת. חיבור האינטרנט שלי עובד כרגיל. אשמח להצעות לפתרון הבעייה. מצרף תמונות מסך [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי WRT54GL עם עגבניה עליו... אני מעוניין לשפר את החדירה של הסיגנל לממ"ד (באותה קומה) חשבתי על לרכוש זוג אנטנות כאלו: http://cgi.ebay.com/Bracket-WRT54G-LINKSYS-HGA7T-7dbi-TNC-Antenna-Kit-383-/170487909122?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b1df0b02 או כאלו: http://cgi.ebay.com/2-4Ghz-9dBi-Dual-RP-TNC-Antennas-Linksys-WRT54G-WRT54GL-/390203111770?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad9eaf95a אבל השאלה האם זה יעזור לי? מה דעתכם? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי צורך בהקמת AP ללא סיסמה או לפחות WEP כי יש מכשירים שלא תומכים בWPA כמו למשל הנינטנדו DS LITE הבעיה שבוינדוס 7 הוא נותן לעשות את זה רק עם סיסמה של WPA2 אני מקים את הAP בדרך כלל עם התוכנה של ralink יש לי פתרון וזה פשוט מאוד לפתוח את הXP MODE ושם לעשות את הAP וככה אפשר גם בלי סיסמה או WEP אבל שמתי לב שכאילו האינטרנט לא אחיד אפילו שזה ב100% קליטה כי זה איזה חצי מטר מרחק מהסטיק, יש מצב שמשהו בXP MODE גורם לחיבור לקרטע?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל-12mbit. עכשיו יש איזושהיא בעיה שכבר הסברתי אותה לספק ולתשתית של האינטרנט שלי. הקטע הוא כזה, המהירות הקיימת הקיימת היא 12mbit וכאשר אני מחבר את המודם לראוטר, המהירות יורדת לבסביבות 8mbit. רק כשאני מתחבר ישירות למודם דרך חייגן, המהירות עומדת על 12mbit. כשדיברתי עם הספק אמרו לי שהבעיה אולי במודם.. והמהירות יורדת כאשר אני מחבר אותו לראוטר.. אבל בתשתית אמרו לי שהבעיה אולי בהגדרות של הראוטר.. אני אמור גם ככה לקבל ראוטר חדש בעקבות עסקה חדשה עם החברה של התשתית (Hot) (עכשיו יש לי ראוטר של edimax שאמרו לי שהוא לא כזה טוב ועושה בעיות) . אצל הספק המליצו לי על מודם של thompson משו כזה.. ושזה אמור לפתור את הבעיה.. הם חושבים שאולי המוד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי אנשים, שידרגתי לחיבור אינטרנט של12/1MBואני מקבל 9.5/0.33 דרך הראוטר WRT54GL עם קושחת TOMATO. QOS לא פעיל. חיבור דרך L2TP. בדיקות המהירות נעשו מול SPEEDTEST. MTU 1380 עשיתי מספר בדיקות: 1. כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם, אני מקבל את המהירות שאמורה להיות. 2. שיחזרתי את הגדרות הנתב לדיפולט דבר שלא עזר. 3. חזרתי לגרסה הרשמית של LINKSYS וקיבלתי מהירות טובה יותר9.5/1, אבל עדיין לא תקינה. 4. התקנתי TOMATO מחדש עם ההגדרות מסעיף 3 והמהירות חזרה לי ל-9.5/0.33. אני אשמח לרעיונות כי אני כבר די נואש וחושב להחליף ראוטר ל-DIR-615 או ל-TL-WR941ND.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אתמול, כך פתאום, אחד המחשבים בבית(נייד של LG) החליט שלא בא לו "לגלוש" דרך הרשת הביתית שלנו(ראוטר ROTAL 1025W). המחשב שלי(נייח, מחובר ישירות לראוטר בכבל) ומחשב נוסף(נייד של IBM) מחוברים לרשת כרגיל וגולשים דרכה בכיף. בLG לעומת זאת, זהו איננו המצב. הWINDOWS כביכול מחובר לרשת אך מדי פעם הוא מציג הודעה "קישורית מוגבלת או חסרה" והלכה למעשה אין אפשרות לגלוש וכן אין אפשרות לעשות tracert או ping. ipconfig משום מה *כן* עובד, ואלו תוצאותיו: Connection specific DNS suffix: home IP address: 10.0.0.3 Subnet Mask: 255.255.255.0 Default Gateway: 10.0.0.138 נראה כמו ipconfig תקין, אך כפי שכבר ציינתי - לא כך המצב. ניסיתי: לבטל את החומת אש המובנת של הXP SP 2, לרסטרט את הראוטר, ל…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן יש לי 2.5M - בזק בינלאומי + בזק, ראוטר ROTAL 1025W, פורט פתוח. אתמול שידרגתי ל 2.5 מ 1.5 וזה מוריד לי לאט טורנטים. נכון לעכשיו, מוריד על 53kb מ TL. עשיתי איפוס להגדרות.. מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כרגע על מהירות 10MB דרך החברות הנ"ל. לפני כמה ימים החלה האטה משמעותית בהורדות ביטורנט, כולל מאתרים פרטיים עם מספיק מקורות. גם הקו נפל לגמרי בשלב מסוים. התשתית שלחו טכנאי, שהוריד את המהירות מ 15 ל 10 שאני כרגע מקבל, וטען שהמודם-נתב של DLINK שהיה לי פגום, ושם לי סימנס 141 . הבעיה בהורדות לא נפתרה. השאלה היא אם מדובר פה אולי בנתב שלא מתאים אולי לרשת NGN ? חייב לציין שעד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה D LINK . האם מישהו מכיר אתר שאפשר לשדרג בו תוכנה לסימנס? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בראוטר הפרטי שלי בבית אני כותב 192.168.1.1 ומקבל גישה. הבאתי הבייתה את הראוטר של אח שלי כדי לעשות לו עדכון קשוחה , מדובר בEDIMAX BR-6204Wg , אני מנסה 192.168.2.1 והוא מסרב להכנס.. לפי אחד המדריכים אני אמור לוודא שהמחשב מוגדר לקבל IP באופן אוטומטי.. מה זה אומר? קיצר מה לעשות כדי לקבל גישה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
אני מנסה כבר יומים להגדיר רשת בצורה הבאה: מודם - ראוטר לינקסיס 610N - סוייצ' גיגה - 3 רואטרים לינקסיס 120N .. משתגע עם ההגדרות ולא מצליח להבין אם האקסס פוינט עובד כמו שהוא אמור או לא , בדרך גם הבנתי שאני לא מצליח לסגר את ההגדרות של ההצפנה רשת.. יש פה גם פרונטו של פיליפס (שלט חכם) שעובד דרך הרשת האלחוטית, ולא מצליח להתחבר איתו אם אני משנה את ההצפנה ל WPA... מישהו יכול להסביר לי את העיקרון - ופחות או יותר את ההגדרות של הראוטרים במצב כזה??
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי פרימיום במגה אפלואד, קבצים מסויימים מוריד לי על המקס' וקבצים אחרים על קילובייטים בודדים ולפעמים בייטים.. הבעיה קיימת גם בראפידשר אבל שם אני יודע שבכתובת של כל קובץ קיים שם השרת שממנו אני מוריד את הקובץ ועם מנהל הורדות אני יכול לשנות ידנית את השרת שממנו אני אוריד וככה אקבל מהירות גבוהה יותר (כל התחברות מחדש לספק יכולה לשנות את הניתוב ככה שאם משתנה לי הIP יכול להיות ששרתים שקודם היו איטיים בשבילי עכשיו יהיו מהירים). יש פתרון כזה במגה אפלואד? אני פשוט משתגע..
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ברשותי 2 נתבים. האחד שכרגע בשימוש הוא Edimax BR-6204Wg השני שקיבלתי הוא TP-Link TL-WR641G ידוע לי ששניהם זולים\זבלים, פחות או יותר אותו המחיר. יש טעם לבזבז זמן על חיבור והגדרת ה-TP-Link במקומו של ה-Edimax ? יש איזה הבדל שאמור למשוך את תשומת ליבי ? "אמינות" \ פיצ'רים וכו'...
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
רציתי לישאול מה היתרונות של אינטרנט עים חייגן,ואינטרנט ללא חייגן?או שאין הבדל לכאן ולכאן. אשמח לתשובה מפורטת.
-
- 27 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לפחות פעם ביום אני צריך לאתחל את הנתב כדי לחדש את הקשר עם הספק. מה הסיבה לניתוק, ואיך מתגברים?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הדפדפן שלי מוגבל ל 2 הורדות מכל שרת,איך אפשר להגדיר שיהיה ללא הגבלה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי אינטרנט 5 מגה של בזק. התשתית היא של הוט עם מודם thomson ואני סובל מלאגים במשחקי רשת.. ואני משוכנע כמעט בטוח שזה בגלל הראוטר. הראוטר שלי הוא של edimax והוא נמצא אצלי כבר 4 שנים בערך. איזה ראוטר הייתם ממליצים לי לקנות? חשבתי על זה מה אתם אומרים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3746&CatCode=581
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שמתי לב לתופעה מוזרה אצלי בGMAIL יש לי חבר ששולח לי כל מיני סרטונים ועשיתי לו תווית מסודרת והכל ושמגיעים סרטונים שלו אני עושה העברה לרשימה של אנשים כשאני עושה את העברה ושולח מיד אחרי זה חוזר אלי המייל וכמובן נשלח אליהם גם וזה רק בסרטונים. עוד דבר מה שאני שולח מופיע בדואר יוצא וכשאני מוחק את זה מדואר יוצא זה נמחק מהתווית של הX ששלח לי את כל הדברים כולל בעצם מה שחזר אלי.. איך מסדרים את זה שמה ששלחתי יהיה רק בדואר יוצא ולא ישאר בתווית שלו כאילו הוא חזר אלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח ונייד ואני מעוניין ליצור מין כונן רשת בינהם. האם זה אפשרי? יש לי ראוטר ושניהם מחוברים לרשת. אם זה משנה משהו לנייח יש XP ולנייד 7 אני מצטער אם מידי פעם אשאל פה שאלות דביליות לחלוטין אני פשוט ממש חדש בתחום הזה של הרשת האלחוטית ושימושיה השונ ים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמ הופיע לי בעיה עם ה DLINK כשאני נגיד מדליק BLUE RAY שנמצא אצלי במחשב דרך הרשת במחשב אחר אז הדונגל פשוט מתנתק יש את הצליל הזה של הוצאת רכיב USB ותחבר בחזרה גם כשאני מוריד דרך אותו WIFI על מהירויות של 800+ בתשתית של 12 MB וכשאני מחובר ל2.5MB זה אף פעם לא קורה מוכר למישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כתבתי כאן בעבר על בעיה זו ומאז לא עדכנתי כי חשבתי שנפתרה אך לצערי הבעיה חזרה. תשתית בזק 8 מגה + ספק 8 מגה. מודם D-Link 2650U ב-Bridge Mode, ראוטר TP-Link 1043ND. הבעיה היא כזו: לפעמים אתרים לא עולים בניסיון הראשון אלא רק אחרי רענון הדף. זה קורה באתרים שונים ולאו דווקא באתר מסויים. ניסיתי דפדפנים שונים, החלפת מודם, החלפת ראוטר (זה קרה גם עם הראוטר הקודם שלי - לא ה-TP-Link), החלפת כבל, החלפת Switch ועבודה ללא ה-Switch. כמו כן התופעה קרתה עם שני ספקים (בזק בינלאומי וטריפל C). התופעה מתרחשת במחשב הנייח שלי (לא ידוע לי אם גם במחשבים אחרים) אשר מחובר קווית לראוטר. הרצתי עכשיו Wireshark וזה מה שקיבלתי כשקישור לא עלה: כשקישור לא עלה: ICMP Destination unreachable (Communicat…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בודק כרגע הרשמה באתר של VUE עלויות לבחינת CCNA, וזה עולה משהו כמו 730 ש"ח (123 GBP). שמעתי הרבה פעמים על כל מני קופוני הנחה לבחינה, האם יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג כאלה? או שאולי אתם מכירים שיטה יותר זולה לגשת לבחינה של סיסקו? תודה
-
- 10 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX BR6504N וקניתי ראוטר נוסף LINKSYS WRT54GL חיברתי את שניהם בעמצאות קבל בשני קצוות הבית. הגדרתי אותם כראוי לעבודה ב AP כולל ההגדרות ה WDS כלומר ה MAC אחד של השני ואני לא מצליח להעביר את הגדרות ההבטחה מאחד לשני אני מעוניין להגיע למצב בוא שניהם יעבדו על אותו SSID כולל אותם הגדרות הבטחה והדילוג בין ראוטר לראוטר יהיה ללא צורך בחיבור וניתוק מחדש! האם זה אפשרי בכלל ? והאם AP שאפשר לקנות כמו אלה של EDIMAX עושים זאת אוטומטית ? תודה מראש - ספיציפית אליך NetCheif - האתר + המדריכים בוא מעולים !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם אחבר את המודם שיש לי בבית ,בבית אחר ,ואנסה להתחבר לאינטרנט,הוא יתחבר? באותו הבית היה מותקן אינטרנט. אבל עכשיו לא מותקן
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-