עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מישהו יודע מה נסגר עם אינטרנט זהב? גם לכם זה קורה? אין נחת מהאינטרנט המסריח הזה.... כל האתרים בארץ טסים אבל לחו"ל הקשר לא עובר, גם שכשאני עושה פינג אז יש "Request timed out"

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ברצוני לחבר לרשת הביתית מחשב ניד חדש, בחיבור אלחוטי. הבעיה היא שאני לא זוכרת את הסיסמא של הרשת. לא הצלחתי למצוא את המקום בו ניתן לדעת/להחליף את הסיסמא, במחשב המחובר קווית לראוטר. הראוטר הוא מסוג RTA1025W, אם זה משנה. המחשב הראשי (המחובר קווית לראוטר) עובד על ויסטה, והמחשב החדש על 7 (HOME BASIC) - אם זה משנה משהו... אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. עד אתמול היה לי 2 מגה (בזק בינ"ל) והיום אני בא לבדוק את המהירות ואני רואה שהמהירות לא השתנתה. בדקתי במלא דרכים- HTTP, FTP, P2P הורדות העלאות ועוד מלא דרכים בקיצור לא השתנה- למרות ששלחו לי אימייל והודיעו על השינוי בחבילה. מה עושים? ולמי צריך להתקשר במקרה כזה, לספק או לתשתית ?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by oren12,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד של lenovo g550 שרכשתי לפני פחות משבוע. יש לשכנים שלי אינטרנט אלחוטי, התחברתי כרגיל הכל טוב ויפה אבל עד אתמול, כל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט שלהם שוב, זה נותן לי שגיאה ב'חיבורים לאינטרנט' מופיע לי הסימן של הוויירלס למטה עם כוכבית כתומה כזאת וכשאני מפעיל את 'פותר הבעיות' הוא אומר לי לבדוק בעיות בנתב או בנקודת גישה, ניסיתי את הכתוב אך כלום לא עוזר לאחר מכן אומר לי 'חבר כבל Ethernet למחשב זה' - אין סיבה כי אלחוטי כל העסק ולבסוף, רשום 2 בעית שנמצאו : 1). כבל רשת אינו מחובר כראוי או עשוי להיות מנותק לא תוקן X 2). בעיה במתאם אלחוטי או בנקודת גישה אלחוטית זוהה ! מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. שדרגתי את המחשב שלי ובעקבות כך יש לי כרטיס רשת חדש - Edimax EW-7612PIN V2 שמשום מה עושה בעיות בחיבור. הוא לא תמיד מזהה לי את הרשת בבית (מרחק של 4 מטרים ללא הפרעות) וגם כשהוא כן מחובר אז הגלישה (כולל בדיקה בspeed test) איטית ממש. המחשב הקודם שלי היה עם כרטיס רשת גם אדימקס (דגם 7200 ומשהו) באותו מיקום בדיוק שעושה בעיות, רק שאז לא הייתה שום בעיה. כדי להוכיח שהבעיה היא בכרטיס רשת ולא ברשת עצמה יש לי עוד ראוטר שבדקתי (שגם היה בשימוש פעם והוא עדיין מקונפג כמו שצריך) וגם כרטיס רשת USB (גם של אדימקס) ששניהם עובדים כמו שצריך. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה-7612 (הכרטיס הבעייתי), כולל שינוי תדרים וכל קונפיגורציה אפשרית, אבל שום דבר לא עוזר. גם עדכ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כבר הרבה זמן שחברות האינטרנט חוסמות את השימוש באימיול וביטורנט... נצא מהויכוח האם החומר חוקי או לא... אבל זה כבר פשוט מוגזם... גם אני וגם החברים שלי לא מסוגלים להתחבר לאנשים בחו"ל במהירויות נורמליות... לדוגמא אם אתה מוריד קובץ בביטורנט אתה מוריד רק מישראלים. ישנו מישהו (אם כתובת IP בסוף של 254) שנראה לי שזה של חברות האינטרנט שהם פשוט מורידים את כל הקבצים ה"גדולים" בביטורנט מחו"ל ואז פשוט מעלים את המידע לישראלים בארץ וכל זה בשביל לחסוך ברוחב פס לחו"ל (שנחשב יקר יותר). כל החברים שלי מורידים במהירות המקסימלית שלהם מאותו IP "מוזר" שמשום מה יש לו את כל הקבצים הגדולים וכנראה מהירות העלאה בלתי מוגבלת... הם פשוט חוסמים את כולם...מורידים בעצמם ומעלים לכולם כדי לחסוך!!! וכל זה על …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by kkirill8,

שלום! יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר בויסטה לאינטרנט. אין לי מושג למה משתמש בחייגן של הוינדוס. יש לי שתי מערכות הפעלה אולי זה בגלל זה?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by audigy,

כיצד אני מקנפג את המודם הזה תחת מערכת windows xp pro הגדרות+חייגן?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Maor_Splinter,

שלום לכם, לפני שאני אתאר את הבעיה אני ארשום קודם את הנתונים הטכניים: נתב חדש מדגם BR6504n של Edimax, מחשב נייד עם ויסטה 64 מותקנת עליו שמחובר אלחוטית ומוגדרת לו כתובת IP קבועה מהנתב. הבעיה, אני חושב שזה התחיל מהרגע שהגדרתי בנתב את הכתובת MAC של המחשב שלי להיות בעלת כתובת IP סטטית. כל כמה עשרות דקות, או בין שעה לשעתיים אני שם לב לנתק בחיבור של המחשב נייד לנתב. כאילו כיבתי והפעלתי מחדש את החיבור אלחוטי במחשב והוא מזהה מחדש את החיבור ואוסף נתונים. זה בלתי נסבל ובשימושים מסויים, הורדות ןמשחקי רשת זה פשוט מתסכל. אני לא יודע מה לעשות, אין לי אפשרות להבין אם הבעיה נובעת בהגדרות של הרשת במערכת הפעלה או בנתב עצמו שמשום מה מחליט כל כמה זמן להתנתק ולהתחבר מחדש. יכול להיות שבכלל הבעי…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by Sharks,

מישהו ניסה? איך המהירות? ובפינגים? אודה על כל תגובה. מחירים: http://www.018.co.il/internet_service.asp מאוד זולים! חדשות מYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3642380,00.html נראה טוב על הנייר אבל מה עם TORRENTS? משחקים כמו WoW? ברשתים כל ארה"ב? ולאירופה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום... אז ככה...אני משחק..קאונטר סטריק...עכשיו...אני משחק גם בסורס וגם ב1.6...(בשתיהם הבעיה!!!) אז הבעיה היא.. אני משחק....ופתאום..קופא לי המסך...כילאו ניתקעה התמונה ואז זה חוזר....ואני ממשיך ללחוץ.. יאני על הלחצנים..ואז אני פשוט טס על המסך וחושבים שאני ציטר..!!!!! הבאתי את המחשב של חבר שלי והתקנתי את האינטרנט שלי על שלו...וזה לא עזרר....ואני מקבל את הרשת...דרך usb ממודם אלחוטי....(אני מקבל את האינטרנט דרך מקלט..שמחובר ל usb שלי....) בבקשה תעזרו לי!!.. אני לא סובל את זה!!!.. תודה רבה רבה לעוזרים!!!!!

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  12. כרגע אני אצל קווי זהב ,והשירות מעולה (למרות מה שכולם אומרים) אחלה אינטרנט,מהיר טוב יציב,ובלי ניתוקים. אני רוצה לעבור כי עוד מעט ניגמרת לי החצי שנה ואז המחיר יעלה ל140 או יותר(פיייי!!! טירוף!) אז אני רוצה לעבור ל 013...אני רוצה להישאר בחבילה של 0.5 מגה ADSL כמה זה עולה אצלהם??? והאם הם מספקים מודם???

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  13. שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה באינטרנט שרק כאשר אני משתמש בתוכנה כלשהיא(לא משנה איזה) של ביטורנט אז האינטרנט מפסיק לפעול (אי אפשר לגלוש, ואפילו הבעיה פוגעת בקיילנט הביטורנט שלי -יוטורנט- שהוא עצמו לא מצליח אחרי כמה זמן להתחבר לטראקר).. ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב, או להסיר לחלוטין את היוטורנט מהמחשב מישהו יודע למה האינטרנט מתנתק, או יותר נכון מפסיק לפעול, ואיך אני יכול לתקן את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by roey1,

יש לי 2 מחשבים עם רשת אלחוטית ביניהם ורק האינטרנט עובד בשניהם. אני לא מצליח לשתף ביניהם קבצים. במחשב שאין בו את הראוטר מופיע לי למטה בשורת המשימות כל הזמן אייקון שכבל הרשת לא מחובר יכול להיות זה הבעיה אני לא יודע ממש.. ניסיתי גם אם איזה מדריך לעשות קבוצה או משהוא כזה אבל אני לא מצליח עדיין לשץ ביניהם.. בבקשה עזרה אנשים זה דחוף לי תודה רבה רבה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  15. השאלה בכותרת, (אולי קצת שאלה מפגרת אבל עדיין ) אני משתמש ב HTC שלי כמודם סלולרי, על מחשב נייד עובד ללא שום בעיה וללא שום התקנה אפילו, ישירות לחבר ולגלוש דרך הסלולרי במהירות דיי גבוהה.. (140KB הורדה ממוצע) למחשב נייח אפשר לבצע את זה? או שזה תלוי בלוח אם ובחיבור שלו כלשהו? אני לא ממש מבין בנושא... תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הגעתי היום הביתה, ישר העיפו אותי מהבית עם הילדה וכשחזרתי קילחתי אותה והשכבתי אותה לישון...ואז היה לי זמן לשחק במחשב התחלתי את infantry כרגיל ואני מקבל פינגים של 1000-900 (רגיל זה230-260 )עשיתי speed test וקיבלתי משהו בסביבות ה250 kb לפתח תקווה עם פינג מעל 600 כרגע זה משהו כמו 1000. לא יודע מה קרה חשבתי שכולם ב014 פתחו את הברז עד הסוף אז התקשרתי לשם. אחרי בדיקות מרובות קיבלתי כל מני סטטיסטיקות גרועות של 0.4/96 במקום 2.5/250 אז הוא העביר אותי לבזק (ספק התשתית). כנראה שנפלתי על מישהו חדש שם כי הוא פשוט ניסה לנפנף אותי אמר "האתר לא עובד כמו שצריך תתקשר ביום ראשון" אמרתי לו "זה המון זמן" אז הוא אמר "אבל יש לך עדיין אינטרנט" : pissed: . הוא אמר לי שהspeed test שעשיתי באתר …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. היי כולם אני רוצה להקים בבית רשת קטנה - תתחיל ב- 2 מחשבים נייחים, לא צפויה לגדול מעבר לתוספת נייד + טלפון עם WI-FI בתחילה הרשת תהה חוטית למהדרין, אבל כנראה שאקנה נתב חוטי+אלחוטי כדי שתהה האופציה להתרחבות אלחוטית. מחשב אחד ברשת צפוי להיות מחובר תדיר לרשת. בין אם גלישה ובעיקר הורדות רבות ושונות מחשב שני יהיה מחובר לפרקים וגם אז צפוי להשתמש ברוחב פס קטן יחסית. אלה ש(כנראה) יחוברו בהמשך, יחוברו לפרקים וגם הם אינם צפויים לעומסים גדולים. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה מסודרת לעניין מה יקרה עם רוחב הפס. 1. האם הראוטר מחלק אותו בעצמו או שאני יכולה להגדיר אותו? 2. היה והראוטר מחלק בעצמו, האם החלוקה קבועה או שהיא תלויה במספר המחשבים המחוברים באותה שעה לרשת? מה קורה אם אני זו שמחלקת …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קניתי TP-LINK AC750 לפני כחודשיים כמאריך טוח כדי לפתור בעיות קליטה בבית (בדיעבד, לא היו בעיות אבל זה סיפור אחר) והוא התחבר לרשת אוטומטית כמו שצריך ושימש כמגדיל טווח. חשוב לציין כי באותו זמן היה לנו את המודם הישן יותר של הוט שהיה מחובר בכבל אינטרנט למחשב שלי. ניסיתי להתחבר אל ה TP-LINK AC750 מהמחשב שלי (המריץ ווינדוס 7) כדי לקנפג אותו ע"י פניה ל http://tplinkrepeater.net/ או לכתובת 192.168.1.1 ולא הצלחתי, הוא מביא אותי לדף של TPLINK האומר שיש בעיה ומציע לי להתחבר עם כבל אינטרנט ישירות, גם לאחר חיבור כבל הבעיה מופיעה שוב.... אחרי הרבה מאוד ניסיונות המחשב האחר בבית שמריץ ווינדוס 10 הצליח איכשהו להתחבר פעם אחת וזהו... לפני כחודש העברתי את המודם הישן של הוט לנקודת כבלים אחרת…

19. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי כרגע נתב של EDIMAX + רכזת של עוד 8 פורטים של EDIMAX אני רוצה להוסיף יציאה אלחוטית לרשת בבית , לכן אני צריך המלצה לרכזת אלחוטית. לא חשוב כמה יציאות לא אלחוטיות יש לה כי יש לי מספיק יציאות לא אלחוטיות כמו שאתם רואים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by sigald,

שלום, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך מודם מוטורולה SB4200. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית ל4 מחשבים. איזה נתב מומלץ במחיר של עד 500 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  21. שלום לכולם, לא מזמן הקמתי רשת ביתית מדובר במודם וראוטר שמוחברים עצמאית לחשמל ולטלפון ללא חיבור למחשב וב-2 מחשבים שמתחברים אליהם מרחוק המודם הוא B-FOCUS 312+ והראוטר linksys wrt54gl ו-2 כרטיסי רשת EDIMAX EW7128G הקליטה במחשב אחד עומדת על 90% ובשני על 50%-60% בעקרון זה עובד מעולה אבל מדי פעם לא ניתן להכנס לאתרים, כאילו אני לא מחובר לאינטרנט.. וזה קורה ב-2 המחשבים בו זמנית ומה שמצחיק זה שבאותו זמן אני מוריד מביטורנט על מקסימום מהירות.. והקליטה נשארת טובה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיסים..

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by Anonymous1,

ברשותי מודם בתשתית בזק aztech 600E, נכנסתי לראווטר Netgear להגדיר ויש סוג חבור PPTP ו Others. ניסיתי בשניהם וזה לא עבד. יתכן שהראוטר הזה לא עובד עם PPPOE? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Yehudaa,

קראתי שמספר הכתובת ip מחולקת ל class a/b/c שמתחילה מ 0.0.0.0 עד 255.255.255.255 השאלה שלי האם רשת האינטרנט מוגבלת ל 255*255*255*255 = ? יכול להיות ?

24. קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-624 איך הוא ואיך אני פותח פורטים לאימיול חיפשתי בפורומים ולא הבנתי כ"כ איך אני פותח כמה עולה ראוטר כזה ... חבר הביא לי ב 350 שווה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by huber,

כמו שכבר ציינתי בעבר אני "משתמש כבד" שך ADSL ועד היום הורדתי מעל 200 סרטים ועוד (קרוב ל 300 דיסקים צרובים) למה אני "מלאה" אתכם בפרטים, תשאלו? אז ככה, די מיציתי את תוכנות ה P2P וראיתי שרוב הסרטים והמשחקים החדשים מגיעים ממשהו שנקרא DELNET... מישהו יודע מה זה ואיך משתמשים בזה? (זה תוכנה, אתר FTP, פורום או רשת יוזרים?)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.