רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
האם כל אחד מאיתנו שמחובר עכשיו לאינטרנט מחובר לרשת LAN שמכילה עוד מחוברים אחרים מהאזור? האם יש סכנה שמחובר אחד ישתמש בסניפר בתוך ה LAN? תודה
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר למחשב שלי דרך מחשב אחר בעזרת remote desktop של מיקרוסופט והוא רושם לי כאילו במחשב שלי לא מוגדרת האפשרות הזאת הגדרתי את האפשרות הזאת במאפיינים של "המחשב שלי" ופתחתי לו את הפורטים דרך החומת אש של מערכת ההפעלה ועדיין הוא לא מזהה איפה הבעיה? וגם פעם ראיתי מישהו נכנס לשליטה מרחוק בעזרת שם ולא אייפי איך אני גם עושה תאפשרות הזאתי?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
עד כמה זה באמת אמין ויחזיר מעמד 2 חייגנים מאותה ספקית שרות על קוו בזק אחד ? כאשר שני החייגנים הם 2.5 כול אחד והקוו בזק הוא 5 האם הם יוכלו לעבוד במקביל בלי התנגשויות ?
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים ברשת ואני רוצה לשתף תיקייה שרק מחשב אחד מה-2 הנותרים יוכל להיכנס אליו. איך אני עושה את זה? ניסיתי לפני כמה ימים להוריד את האופציה simplify file sharing ואז ב SHARE היה GROUP USER ועוד כמה דברים ולא הצלחתי להוסיף לשם כלום.. עכשיו משום מה לא מופיע לשונית ה SHARE.. אז איך עושים את זה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לאחר כמעט עשור עם האלקטל הישן ש'הפכתי' לנתב בנעוריי, ושימוש בנתב חצי מת של נטגיר כהאב + AP, ובפרט בגלל שהאחרון התחיל לעשות בעיות והאינטרנט כבר לא אינטרנט אצל ההורים, הגיע הזמן לרכוש משהו חדש. הצרכים: נתב עם 4 יציאות פיזיות, וכמובן אלחוטי (מחזיק שני לפטופים). חשוב לי שהנתב יהיה חזק מספיק בשביל לעמוד גם בעומסי הורדות העלאות של ביטורנט וכדומה, ובכלל שיעמוד בעומסים לאורך זמן ולא ידרוש אתחול כל שעתיים על מנת שה-DNS יחזור לעבודה. בקיצור, נתב חזק. יעלה כמה שיעלה (אך בגבולות הסביר. אני לא צריך נתב לרשת מחשבים בעבודה, אלא נתב ביתי ל3-4 מחשבים).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בחבילת אינטרנט של WOW, שתהיה הכי זולה (וכמובן הכי איטי). יש לי כבר כבלים 1.5MB בבית, אבל אני מעוניין לעשות גם חשבון אינטרנט נוסף ב-ADSL שישמש לשיתוף קבצים בתוכנה BITORRENT. הלכתי לאתרים של הספקים, אבל המחירים שם ממש מבלבלים, לא כותבים שם אם במחיר כלול גם התשלום לבזק. לא איכפת לי שזאת תהיה החבילה של ה-256K, העיקר שהחבילה תהיה הכי זולה. ובבקשה אל תתחילו להגיד לי להתקשר לספקים ולברר, אם הטלפון לא היה מנותק אז הייתי מתקשר בעצמי.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם להורי היתה תשתית אינטרנט בכבלים, לאחר תקלות, כגון, אי גישה לאתרים בכלל מספר פעמים בשבוע, הם עברו לתשתית ADSL דרך בזק, (הספק הוא 013 ברק נטוויז'ן), במשך שבועיים שלוש הכל עבד כמו שצריך, בסוף שבוע אחרון הופיע תקלה והיא, שניתן לגלוש, אבל אתרים מסויימים לא ניתן לגלוש כמו הוטמייל וגוגל, התקשרתי לתמיכה של 013, ואמרו לי שזאת בעיית עומס שלהם או של האתרים. האם נתקלתם בכזאת תקלה בעבר או בכלל, והאם זה הגיוני מה שאמרו לי, האם יש לזה פתרון? להורי יש מודם ADSL שמחובר לנתב. תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים . יש לי ראוטיר הנ"ל אלחוטי כמובן ויש לי שני מחשבים אחד נייח והשני נייד . הבעיה היא שלפעמים או שהרבה פעמים ביום המחשבים שלי מתנתקים מהרשת לזמן פחות משנייה ואז חוזרים לחיבור ממש בזמן קצר מאוד מאוד - אה וזה קורה בשניהם בו זמנית - אז נראה לי שהראוטיר מי שעושה בעיות ... ואתם יודעים זה מפריע אם הייתי מחובר ל ICQ או לMSN או מוריד דבר מהרשת זה מתנתק ומאבד הכל !!! איך אני מסדר את זה ? ומה הן הסיבות לזה ? אגב ניסיתי לשנות ערוצים ועדיין יש אותה בעיה . תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB המדפסת סמסונג SCX-4521F העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק... אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)... ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת... מה עושים??? אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להגדיר את הראוטר EDIMAX שברשותי כריפיטר לראוטר ASUS. בממשק של EDIMAX שיניתי ל-WDS ואת ה-MAC לכתובת כמו של הראוטר ASUS. בנוסף גם את אותו CHANNEL. ביטלתי את ה-DHCP. וכמובן SSID וסיסמת כניסה לראוטר ASUS. אך עדיין החיבור לא עובד יש לדעתכם גם צורך בהגדרה בראוטר היעד ASUS? תודה רבה לעוזרם!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני מחובר ישירות מהמודם למחשב, ומהמחשב יש עוד רשת למחשב השני (רשת חוטית), אבל אני מתכוון לקנות עוד מחשב לבית, ככה שבסה"כ יהיו 3 מחשבים בבית. אז חשבתי להזמין את ספקית האיניטרנט שלי שהיא 012 להתקין רשת אלחוטית. עכשיו, איך זה עובד? נגיד שהראוטר נמצא אצלי בחדר. אני אהיה מחובר אליו עם כבל דרך כרטיס רשת, ושני המחשבים האחרים יהיו מחוברים אלחוטית בעזרת כרטיס רשת אלחוטי? ונגיד זה יהיה ככה, המהירות של האינטרנט (אני מחובר לחבילת 1.5 מגה - כבלים) תתחלק בין 3 מחשבים? או שלכולם תהיה אותה מהירות (מקסימלית)? אם אני אהיה מחובר דרך ראוטר, אני לא אוכל יותר להעלות קבצים לאינטרנט דרך FTP ולהשתמש בתוכנות שיתוף קבצים (אימיול לצורך הדוגמא..)? ??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם תקן G ולידו מחשב נייח שאני רוצה לקנות לו מקלט תקן N. עכשיו אני רוצה לקנות נתב חדש תקן N אבל השאלה אם הוא יכול לעבוד במקביל עם מחשב תקן G ומחשב תקן N. וגם אם כן מה תהיה בדיוק הקליטה בתקן G? כמו נתב G רגיל כלומר קליטה גרועה או שהוא יספק לתקן G את המקסימום קליטה שיכולה להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאילו אני רוצ הלחבר איך שהוא טלפון אל חוטי למחשב בעזרת תוכנה מסויימת שאני אתכנת כדי שאני אוכל לדבר בעזרתו עם כל מיני תוכנות שאפשר בעזרתן לדבר באינטרנט עם אנשים
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
-
שלום . ניסיתי לכבות תראוטיר וגם להתנתק מה WIRELESS אפילו הוצאתי מהשקע של HOT . איך עושים את זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת גיבוי IDRIVE פתחתי עבורה פורטים בפיירוול של XP וכן בראוטר סימנס SL2-141 בפרוטוקול TCP ולכל IP בדיקה עם התוכנה של PORTFORWARD.COM מראה שהפורטים פתוחים למרות זאת יש לי בעית תקשורת עם השרת של IDRIVE ובתמיכה ביקשו ממני לעשות TELNET ל-IP ולפורט שלהם הבעיה היא שהTELNET מחזיר: cannot open connection to host... connect failed וזאת למרות שהפורטים כביכול פתוחים אני צריך עזרה להגיע למצב שהTELNET יעבוד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לדעת למה Traffic Statistics יש הרבה erros ומה אומרים הerros האלה? http://img89.imageshack.us/img89/9167/sasssdfgeuf5.jpg ואיזה channel כדי לבחור בראוטר ?, אני שמתי על Select best quality channel automaticly האם זה טוב בכלל?
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום קניתי השבוע מחשב חדש והעברתי אליו את הכרטיס רשת מהמחשב הקודם (הכרטיס- d-link dwl g520+ ) הבעיה היא שהכרטיס מזוהה ע"י המחשב אך כנראה לא נתמך בוינדוס 7 ולכן לא מזהה ומתחבר לרשת הביתית הכרטיס כבר לא מופיע באתר שלהם, ניסיתי לדבר עם התמיכה של דילינק אבל זה כבר היה אחרי שעות הפעילות והם לא ענו, מישהו יודע אם יש מה לעשות בעניין או שאני צריך לקנות כרטיס חדש? תודה. ------------------- לאחר בירור מול התמיכה של Dlink בארץ הכרטיס לא נתמך בווינ 7 ולכן לא יעבוד אשמח אם תוכלו להמליץ על כרטיס רשת חדש (שעובד ב ווינ 7) תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון מה ההבדל בין האב לסוויץ' ? הם הרי עושים את אותה המטלה בדיוק .... אני רוצה להחליף את המודם של דוד שלי Rotal USB ADSL ALE130 ואת המודם שלי Rotal USB ADSL ALE070 אצל דוד שלי אין שום בעיה אצלי העניין יותר מסובך - אצלי יש רשת בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת בכל מחשב כרטיס אחד ( נתקלתי בכאלה שיש להם 2 ויותר ??? ) אני צריך האב או סוויץ' ? ( שזה נוגע לשאלה הראשונה שלי ) וכמה זה כואב לי בכיס ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שיש את נטמיטינג אבל היא מאחרת בשעות אני מחפש תוכנה פשוטה שפשוט מעבירה את הקול במהירות הקול
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי WIN XP ואני רוצה לשנות את מספר הIP שלי מבלי להתנתק מן האינטרנט, אני יכול לעשות את זה? אם כן אז איך?
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. בזמן האחרון שמתי לב שהאנטנות של הנתב שלי (Edimax BR6424N) מצהיבות. כשהנתב היה חדש הם היו לבנות ועכשיו אחרי כשנה האנטנות הצהיבו והעניין די הדאיג אותי. האם זה תקין? הנתב עדיין באחריות, האם ללכת למעבדת אייבורי מחשבים ולדרוש תיקון? בתודה מראש, אלעד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה טיפה ארוך אז מתנצל מראש יש לי בבית תשתית הוט עם ספק הוטנט במהירות 200 מגה, עם מודם הוטבוקס 2 שיושב בחדר צמוד לסלון, אני מקבל במחשב עם חיבור קווי בערך 170 מגה בממוצע. הבעיה מתחילה שמדובר בWiFi ,במרחק של 10 מטר בערך מההוטבוקס, החדר שינה ששם יש לי סטרימר mibox אני מקבל בבדיקת מהירות 5 מגה , ניסיתי לשנות ערוצים אחרי בדיקה ב WiFi analyzer אז אין חפיפה מבחינת תדרים באיזור. בנוסף אני משתמש ב Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 ולכן אני מקבל אות של 100% באיזור שלו, ועדיין שאני עושה בדיקה הורדה לסטרימר אני מקבל 5 מגה. אשמח לעזרה מה אני יכול לעשות כדי לשפר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה לפני איזה שעתיים יש לי אנטרנט מהיר ADSL 750 ואני מוריד במהירויות מחרידות , מאתרים ישראלים על איזה 5-10 קילובייט לשנייה אתרים בחו'ל יותר לאט. הרצתי ad ware ואנטי וירוס וזה לא עזר. כיביתי את כל התוכנות שמשתמשות באנטנרנט ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. אני אצל אנטרנט זהב ואף פעם לא הורדתי בכאלה מהירויות , התקשרתי לספק והם אמרו לי בתמיכה לכתוב בהפעלה CMD ואחר כך שיפתח לי ריבוע שחור להקליד שם netstat כדי לראות אם יש תוכנות שמשתמשות באנטרנט שפועלות ברקע , אני סגרתי את כולם אבל בריבוע השחור היו המוווון תוכנות של יכולתי לזהות... הנה התמונה שצילמתי [ftp=ftp://http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0 0f3/m/e/i/r/a/v/h/a/u/b/e/n/@/@/@/@/@/@/@/ @/@/@/@/@/@/r/200406191817412351…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-