עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Harel-l,

אני מסנה להגדיר את LPT1 ברשת וזה מה שאני מקבל למה? C:\Documents and Settings\User03>net use LPT1: \\192.168.2.100\hp6 The password is invalid for \\192.168.2.100\hp6. לא הגדרתי שום סיסמא למדפסת ובדקתי האבטחה מוגדר המשתמש רעיונות ? תודה

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

שלום רב בזמן האחרון בנתב יש לי בעיה של איטיות שאני מאמין שהיא נובעת ממספר גדול של חיבורים בתוכנות הורדה כמו ביטורנט ואימיול לצערי אחי הקטן משתמש בתוכנות האלה והוא אפילו לא יודע מה הוא עושה שהוא שם את החיבורים על המקסימום והעלאה על המקסימום איך אני יכול דרך הראוטר להגביל את המהירות אצלו במחשב לפחות את ה UPLOAD ואיך אני מסדר את האיטיות שיש בראוטר אחרי שהורדות היו פתוחות הוא נשאר איטי משום מה... ועוד שאלה...איך אני עושה אייפי קבוע לכל מחשב כל פעם האייפי משתנה שהראוטר מתכבה...מה לעשות ? תודה מראש,עידן.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  3. איך אני מגדיר שמות DNS במקום כתובות? אני משתמש בראוטר ואלה הם SETTINGS שלי. http://img222.imageshack.us/my.php?image=screenshot001sz9.jpg] הבעיה - הספקית בזק בינלאומי משנה מדי פעם את כתובות ה DNS ואני מעוניין שאלו יתעדכנו אוטומטית אצלי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eliau21071981,

חברים אתם יכולים להמליץ איך הכי טוב להתחבר לרשת דרך מודם כרטיס רשת או מודם USB אנא נמקו את המלצותייכם תודה מראש

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by Tharbad,

דרישות: * 8 יציאות * בעל פיירוול פנימי (לשליטה בפורטים) * תומך ב- ADSL ובבזק בינלאומי * חיבור: כבל רשת רגיל * חיבור למדפסת ושאר יציאות יצירתיות לא חובה אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by vid170,

אני רוצה להעביר קבצים ולשתף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים במרחק של כ- 10 מטר, האם ניתן לעשות זאת על ידי העברת כבל כלשהו בין שני המחשבים ? אם כן מה שם הכבל והאם אני צריך חומרה כל שהיא כגון נתב.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by Dubek,

שלום. אני עובד במשרד בו משתמשים בראוטר NETGEAR WGR614 v7. הראוטר סובל כל הזמן מניתוקים, מה שמפריע מאוד לעבודה. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ויודע איך אפשר לתקן זאת?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by assaf990,

מהן ההגדרות הרצוייות? אסביר מה עשיתי: ראשית לא נגעתי בהגדרות. שנית, במחשב השולט שמתי listen mode במחשב הנשלט יש ultra vnc Server ואז: עכבר ימני> אד ניו קליינט ואז ב host name משאיר ריק, ובקוד id אני שם את אי פי של המחשב השולט. זכור לי שבעבר זה כן עבד לי! חסרות לי הגדרות? יש לשני המחשבים XP וביטלתי פיירוול ולא עזר, ואין ראוטר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by OmegaShadow,

קניתי את הנתב היום. שאלה ראשונה - למה כשאני נכנס דרך https לנתב (אחרי שהגדרתי לו) הוא מודיע לי על certificate error ושואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה להכנס ? זה קורה לי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. וזה קורה גם ב original firmware וגם ב- dd-wrt v23. וזה מוזר כי ה-certificate נראה בסדר גמור והתאריך שלו גם תקין. שאלה שנייה - למה אחרי שעשיתי flash ל- dd-wrt הוא לא מבקש ממני סיסמא מתי שאני נכנס ל- web interface ? עריכה: נראה שהוא שמר את הסיסמא שלי אבל הכל עכשיו בסדר (לגבי השאלה הזו). תודה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  10. שלום...יש לנו בבית מודם של מוטורולה SB4200 (לא משנה לצורך העיניין אני חושב אבל בכול זאת) הוא עושה את עבודתו נאמנה כבר שנים ואין סיבה להחליפו, אני מציין זאת כי אמרו לי להחליף אותו וכול מיני בילבולים. אין לנו חייגן אני מחובר בכבל רשת ואחים שלי בכבל USB בכול מקרה המודם נימצא בעמדת מחשב של אחים שלי במרתף של הבית ואני מחובר בכבל רשת ארוך (מאוד יחסית) מלמטה לקומה הכי עליונה בבית. כלומר קומה מספר 3 אם סופרים מהמרתף...ואחותי קנתה מחשב נייד לצורך לימודים וצריך לעשות רשת אלחוטית רק בקומה העליונה שאני נימצא בה...האם אני יוכל לחבר את הראוטר האלחוטי אצלי בחדר אפילו שהמרחק מהמודם הוא ענק? כלומר הרטואר צריך ליהיות מחובר למודם ממה שאני יודע וממנו מפצלים למחשבים...והבל שבא למחשב שלי בא יש…

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  11. כרגע המחשב שלי מחובר ישירות למודם ומתחבר באמצעות חייגן עכשיו קניתי נתב ואני רוצה לנסות אותו ולחבר את המחשב לנתב והנתב למודם אלא שספק האינטרנט עדיין לא העביר את קובץ ההגדרות לחברת הכבלים אשר מסיר את התלות בחייגן האם בכל זאת אפשרי להגדיר התחברות באמצעות הנתב

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  12. היי, לאחרונה נשרף לי השנאי של הנתב d-link שלי, ועל כן עלי לבחור חדש. כמובן שאני לא אקנה שוב d-link אחרי שנשרף לי השנאי ללא כל סיבה. המליצו לי ללכת לכיוון linksys ובאמת ראיתי כי גם בפורום הזה יש עליו הרבה המלצות. רציתי לשאול מה ההבדל בין בדגמים WRT54G/GL/GS ועל איזה דגם אתם ממליצים. עד כמה שהצלחתי להבין בעצמי ההבדל בין ה-G ל-GL הוא שעל ה-GL אפשר להתקין כל מה שרוצים אבל השאלה היא למה שאני ארצה לעשות דבר כזה, האם ה-FIRMWARE של linksys לא מספק? האם עדיין יש אחריות על הנתב אחרי התקנות שכאלו? האם ניתן לחזור ל-firmware המקורי אחרי התקנה לא מוצלחת? לגבי ההבדל ל-WRT54GS לא הבנתי, האם צריך כרטיסי רשת מיוחדים כדי לקבל את השיפור במהירות? אני משתמשת בשני לפטופים עם כרטיסי רשת i…

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by matvey99,

שלום , בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בינהם.. יש לכם המלצה לראוטר וכרטיס רשת כמה שיותר זולים? מה אתם אומרים על השילוב הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1308&products_id=6793 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=7671 מה עדיף? כרטיס רשת בחיבור USB או בחיבור PCI ? ועוד דבר מאוד חשוב שאני רוצה לדעת... כרגע יש לי חבילה של 1.5 מגה DL ו 128KB UPLOAD .. האם כשמישהו יגלוש במחשב השני או יוריד משהו זה יאט לי את החיבור? יש דרך להגביל UPLOAD ו DOWNLOAD בין שני מחשבים? ואם אני יעלה את ה UPLOAD זה יגרום לזה שלא יהיו לי קפיצות של פינגים כשאני משחק במשחקי רשת בחול ובמחשב השני מורידי…

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  14. יש אפשרות כזאת? אני מנסה להכנס לאתר שפתוח רק לארצות הברית ומאף ארץ אחרת אי אפשר להכנס.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  15. אהלן, האמת זה בעיה אצל ידידה שלי לא אצלי... בכל מקרה עד היום המחשב והמודם(שהוא גם נתב רשת אלחוטי) היה מחובר במרתף ישירות לנקודה בקיר והוא הסתנכרן וחובר עם כבר רשת למחשב שלידו הוא היה ובצורה אלחוטית למחשב נייד בסלון... הכל עבד כמו שצריך עד שלפני כמה ימים המחשב עבר לקומה למעלה ושם הנקודות בקיר מחוברות כולן למרכזיה בבית(אחת כזאת שכדי לקבל קו חוץ צריך לחייג 9... כמו בעסקים וכאלה) והמודם לא מצליח להסתנכרן בכלל... ככה שאני לא יכול אפילו לחייג... אני זוכר שפעם היה אפשר לקבוע את המספר לחיוג והייתי עושה 9 ואחרי את המספר אבל במצב הזה אין לי שמץ מה אני עושה... נכנסתי להגדרות של הנתב עצמו שמחובר למחשב ויש לי שם את היוזר והסיסמא לחיוג וכל מיני הגדרות אבל לא מצאתי שם משו שקשור למרכזיה …

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by idan007,

אני מעוניין לקנות ראווטר אלחוטי שישמש 3-6 מחשבים ואני זקוק להמלצה לגבי איזה ראווטר לקנות. ע"פ הבנתי הראווטר הזה עובד ב108Mb במקום ב54Mb כמו רוב הראווטרים.

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by timac,

פתחתי את הפורטים של האימיול גם בראוטר וגם בפירוול הרגיל של ווינדוס בהתחלה הוא רשם לי HAVE A LOW ID ועכשיו אחרי שפתחתי את כל הפורטים הוא רושם לי : Your 9175 port is not reachable. Please review your network config. מה אפשר לעשות?

18. מה קורה חבר'ה? היום עשיתי בדירה שאני משכיר בב"ש אינטרנט בכבלים דרך 014 אני מתכנן לעשות שם רשת אלחוטית דרך LinkSys WRT54GL קיצר, הטכנאי בא היום, הכין את הקו והכל וחיבר את המודם למחשב, הכניס אותי לIP מסויים של TOMPSON ואמר לי שעכשיו המודם צריך להסתנכרן ושזה לוקח בסביבות 30 דקות. (ואמר שלמודמים אחרים זה עלול לקחת 4 שעות), אני מדבר על חיבור רגיל, לא אלחוטי קיצר אני והשותף הלכנו לאכול ושחזרנו זה התחבר, היו 4 נורות וכו', התחלנו להגדיר את הראוטר, ואז נשארה רק הנורה הראשונה, ושחיברנו את המודם למחשב, ונכנסתי לIP הזה שוב פעם, הוא התחיל סנכרון מחדש מישהו מכיר את התופעה הזאת??? איך המודם הזה בכלל? לי בבית יש MOTOROLA - והוא לא מכיר את המושג סנכרון אפילו (וגם לא שום מודם אחר של הכבלי…

19. מי עדיף ? (אבטחה מהירות וכו'). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. או שמספיק פיירוואל, מאחורי המחשב שמחובר לאינטרנט ולראוטר?

21. Started by asypeer,

הי. יש לי משתמש ברשת שהALIAS שלו באאוטלוק הוא של איזה בחורה שעבדה על המחשב שלו לפניו.. וכל פעם שמישהו בחברה רוצה לכתוב לו מייל, מופיעה השם של הבחורה בסוגריים < > כאלו. שיניתי את ההגדרות שלו ב-ACTIVE DIRECTORY, וזה עדיין לא משתנה.. לא מבין למה.. מצורף צילום מסך של הבעיה.. אם יש למישהו מושג מה צריך לשנות בשרת הדואר בשביל להסדיר את העניין.. תודתי נתונה לא מראש.. בתודה, אסף [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by Lmagus,

עד היום הייתי בנטוויז'ן, עכשיו פתחתי חשבון בבזק רק כדי לנסות איך זה. ושמתי לב שבבזק יש פינגים יותר גבוהיים לחו"ל מאשר בנטוויז'ן אבל כל השאר די אותו דבר. ראיתי פה בפורום שיש בבזק בעיות, עכשיו כשאני גולש דרך בזק אני מקבל 300 פינג ליאו ולגוגל. אז מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by infifi,

יש לי בבית 3 מחשבים ברשת ואני רוצה לשתף תיקייה שרק מחשב אחד מה-2 הנותרים יוכל להיכנס אליו. איך אני עושה את זה? ניסיתי לפני כמה ימים להוריד את האופציה simplify file sharing ואז ב SHARE היה GROUP USER ועוד כמה דברים ולא הצלחתי להוסיף לשם כלום.. עכשיו משום מה לא מופיע לשונית ה SHARE.. אז איך עושים את זה?? תודה.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  24. מאז שחברתי את המודם דרך הראוטר למחשב, גם אם שאר המחשבים בכלל לא גולשים המהירות הורדה שלי ברצפה. מהארץ, מחו"ל, לא משנה מאיפה לא עובר את ה- 14KB, חבילה 1.5MB בכבלים. אולי יש הגדרות שצריך להגדיר בראוטר? אולי הוא חוסם מהירות? מדובר בראוטר: Edimax BR-6204Wg תודה.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by iem,

פעם הוא מוצא לי את הרשת ופעם לא מדובר בראוטר של אדימקס אלחוטי כאשר אני מחבר קווית הוא נותן לנייד אחלה אינטרנט אבל 2 מטר ממנו אלחוטית הוא לא נותן.... הכל היה בסדר אפילו כאשר הוא מזהה את הרשת בסיגנל גבוה הוא מנסה הרבה זמן להתחבר ובסוף זורק אותי עם הסמל הצהוב של חיבור מוגבל.... איך אני מתקן ומקבל אינטרנט אלחוטי איכותי? יש לציין כי אחרי פירמוט הוא עובד יופי ובלי סיבה ברורה תמיד אחרי כמה חודשים נדפק שוב בעניין הזה, וזאת בלי להתקין כלום עליו, או לשנות הגדרות... ולא שיניתי גם כלום בראוטר...

• 5 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.