עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Yoav,

שלום, בשעה טובה המחשב החדש הגיע, וכמובן שגם הצרות (באופן מוזר, לא היה מחשב אחד שקנינו שלא עשה צרות ב-24 שעות הראשונות :s05:) במחשב מותקן כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס, מדגם 7218g (כמו שהבנתם מהכותרת). שאר, המפרט, אם זה יכול לעזור: E8400 Gigabyte ep43-ds3 Sapphire hd4850 pqi 4gb ram ודיסק של סיגייט, 500 ג'יגה עם 32 מגה קאש. המחשב פורמט והותקן עליו WIN XP (אני מודע לבעית נצילות הראם, בשבוע -שבועיים הקרובים המחשב יועבר לויסטא). האינרנט עבר מעולה, ואפילו שהייתי בממ"ד הקליטה הייתה של 60-80%. המחשב עודכן ל-SP3, והרשת עבדה בסדר. בשלב מסוים, אחרי עידכון וריסטרט, המחשב פשוט הפסיק לזהות את כרטיס הרשת. ניסיונות להגדיר אותו ידנית, להתקין מחדש את הדרייברים, סיסטם ריסטור וניתוק פיזי של הכ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום! ברשותי רשת אלחוטית. על המחשב שלי מותקן המודם והנתב איך אוכל כמה מחשבים מחוברים דרך הרשת לוודות שאף שכן/זר לא מתחבר דרכי בתודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Thant,

יכול להיות שכל הרעש עזר? כי כבר חודש אולי יותר לא היו לי בעיות עם הגלישה ב012 או עם הטורנטים. הכל עובד חלק אפילו hwzone עולה במהירות נורמלית לעומת השנה שהיה לוקח לו קודם. מעניין....

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. שלום. מאז שהגדרתי פיירוול בנתב שלי, תוכנת האקסים לא עובדת לי (אין תוצאות לחיפושים וברשימת הקבצים בחדשים). תוכנות אחרות עבדו בסדר אחחרי שפתחתי להן את הפורטים, ורציתי לדעת איזה פורטים יש לפתוח עבור Exeem. יש איזו תוכנה שמראה דרך איזה פורטים תוכנה אחרת מנסה להתחבר? או דרך אחרת לברר מה הפורטים שעליי לפתוח? כי באתר הרשמי לא מצאתי שום דבר. תודה מראש .

5. יש לי מחשב נייח ונייד ואני מעוניין ליצור מין כונן רשת בינהם. האם זה אפשרי? יש לי ראוטר ושניהם מחוברים לרשת. אם זה משנה משהו לנייח יש XP ולנייד 7 אני מצטער אם מידי פעם אשאל פה שאלות דביליות לחלוטין אני פשוט ממש חדש בתחום הזה של הרשת האלחוטית ושימושיה השונ ים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי בבית שני מחשבים. אחד מחובר ישירות לאינטרנט בצורה הרגילה דרך כבל USB וחייגן. כאשר מכניסים שם משתמש וסיסמא, ניתן לגלוש במחשב זה ללא בעיות. הבעיה שהתגלתה אצלי בשבוע האחרון (לא היתה קיימת עד לפני שבוע) היא במחשב השני. יש לי מחשב אחד שדרך שמחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל רשת (אדום כזה) שיוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המארז של המחשב השני. חשוב לציין שאי אפשר לגלוש במחשב השני אם לא מתחברים לאינטרנט במחשב הראשון!! זה מעין חיבור פיראטי ולכן אני לא יכול לפנות לספק שלי שיסדר לי את הבעיה. הבעיה היא שאי אפשר לגלוש כרגע במחשב השני על אף שהאינטרנט במחשב הראשון תקין, כבל הרשת מחובר בשני הצדדים והכל פועל יופי!! מישהו יודע מה הבעיה במחשב השני? מה שמופיע לי זה קישורית מוגב…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת לעשות PORT FORWARDING. אני יודע שיש כאלה תוכנות שחוסכות את העבודה של הגדרה ידנית תודה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  8. קניתי ראוטר (WRT54GL) אבל בגלל כל מיני סיבות הוא נמצא בממ"ד כמובן שבגלל שהוא בממד רוב הבית נמצא בקשיים לקלוט את הראוטר (כשהוא מחוץ לממ"ד אין בממ"ד קליטה בכלל...) יש איזשהו מוצר שאני יכול לשים מחוץ לממד אבל קרוב איפה שעדיין יש קליטה סבירה והוא ישדר לשאר הבית במקום הראוטר? אם אפשר מזיגזג או לוג'יק... לגבי תקציב, אז מכיוון שאין לי מושג בכלל מה אני רוצה אז אני לא יודע מה הטווח הנורמלי של מחירים לדבר כזה... אז פשוט תביאו הצעה... וכמובן תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  9. אני ב 012 CABLE,HOT באיזה חייגן כדאי להשתמש במשחקים? בחיגן של FRIENDLY שהוא L2TP או בחייגן רגיל שהואPPTP -החייגן יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים?! -המודם יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים ??

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by darkingxx,

המחשב הנייח שלי מוצב בממ"ד ולאחר קניה של מחשב נייד ברצוני לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי, אני רוצה לקנות את הראוטר הזה : http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=2887 השאלה היא אם אני ישים אותו בממ"ד עם דלת פתוחה ומרחק של 5-10 מטר זה יקלוט? או שאצטרך להוציא את ראוטר בחוץ?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by duk4u,

קרה לי פעמיים לאחרונה שאני מפעיל סרטון בפייסבוק, הדפדפן קורס ואני מקבל חלון כחול, ותוך שני שניות המחשב עושה ריסטרט כך שאני לא מספיק לקרוא את הסיבה לקריסה. האם למישהו יש פתרון לבעייה המוזרה ?. אשמח לתגובות...

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. לאחרונה שידרגתי מ10MBIT ל15. אני גולש דרך ADSL ובזק בין לאומי. לאחר השדרוג נוצרה בעיה חמורה בגלישה, כאשר ברקע יש מספר חיבורים מקבילים, שתופסים את כל רוחב הפס. לפני השדרוג הבעיה הייתה מינורית, מדי פעם הייתי מקבל שגיעת connection was reset או משהו בסגנון, אבל עכשיו הגלישה הפכה כמעט לבלתי אפשרית באתרים מסוימים, כאשר אני משתמש ברקע בIDM להורדה. אציין שבעבר התופעה הזאת הייתה מתבטאת בגלישה מאד איטית כאשר ביטורנט פועל, אך כאמור, עכשיו זה קורה גם בהורדה "סטנדרטית". IDM מחלק את הקובץ רק ל8 חלקים, כך שאני מניח שרוחב הפס כשלעצמו הוא פאקטור פה, ולא רק חיבורים מקבילים. יש לי ראוטר ישן ויחודי Hpna powernet PAR720g. רק מחשב אחד מחובר אליו. האם זה נובע מחוסר יכולת של הראוטר להתמודד עם ז…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by saar,

שלום לכולם. ברשותי ראוטר אלחוטי תוצרת Edimax דגם 6114. אני מעוניין לפתוח את הפורטים הרלוונטיים לתוכנת האימיול, אך משום מה לא מצליח. נכנסתי לאתר של פיקוק (יבואנית אדימקס) ועקבתי אחר ההוראות שלהם לפתיחת הפורטים. בנוסף, פתחתי את הפורטים דרך תוכנת האימיול (ובדקתי שהם נפתחו בפיירוול). כאשר אני מבצע בדיקת פורטים דרך האימיול, מתקבלת ההודעה הבאה: TCP test failed! UDP test will not be performed ושוב, בדקתי מספר פעמים וה UDP פתוח בפיירוול! ??? האם יש למישהו רעיון\הצעה? : תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by D-M-X,

(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם טעיתי תעבירו בבקשה) איך אני מגדיר שאני יהיה מחובר כל הזמן לאינטרנט ולא להתחבר בכל הפעלה של המחשב? יש לי כבלים בנטוויז'ן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Knopix,

תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום חברה, שאלתי : אם יוצאת גירסא חדשה לנתב הם מעדכנים דרך השרתים שלהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by רן200,

שלום! אני מחפש תוכנה לפתיחת אתר על המחשב שלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by lisly,

יש ליי ראוטר WRT54GL איך אני פותח בממשק הוובי שלו יש לי את הממשק של היצרן, איך אני פותח שם פורטים לתוכנות מסויימות או לכל דבר אחר אם אפשר פירוט כי אני לא מבין כל כך..

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  19. חיברתי אתמול ראוטר של חברת EDMIAX BR622NS עכשיו המחשב שלי מחובר עם כבל והגלישה בוא נוראית האנטרנט לא זז בעוד שהגלישה עם המחשב נייד האנטרנט טס.. ניסיתי לחבר את הפלאפון (SE ARC) למחשב ולעשות לו TETHERING (חיברתי אותו לUSB ואת הפלאפון לרשת האלחוטית) והאטנרט טס שוב במחשב שלי גם.. (אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם האטנרנט גם טס) רק שהוא מחובר בכבל לראוטר הוא ניהיה איטי להחריד

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שניהם של TP LINK ואני רוצה להגדיל טווח למקם את הראוטר החדש באזור שקולט את הראוטר הקיים ומהאזור הזה לשטח המת ! השאלה האם הראוטרים יתמכו זה בזה ? האם חייב להיות WDS בשנהם ? או שאלה : אם אני ממקם את הראוטר הקיים בקומה הכי גבוהה (זו שכרגע יש בה בעייות קליטה) אז תיהיה קליטה יותר טובה בקומה התחתונה לעומת המצב ההפוך שבו הראוטר בקומה התחתונה ?[br]פורסם בתאריך: 21.01.2011 בשעה 04:24:13 אגב יש ברשותי כרגע ראוטר ישן שעובד בתקן הB עד 22 מגה מהירות האם ראוטר אלחוטי ישן שכזה יספק את הסחורה וישמש כAP להגדלת טווח השידור ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by zyogev,

מנסה לחבר את הראוטר למודם הכבלים בדיוק לפי ההסבר בחוברת. בסופו של התהליך - בבדיקה בסטטוס info, בשדה - attain ip protocol, מופיע - L2TP disconnected. ניסיתי מס' פעמים ללא הועיל, ובנוסף ניסיתי כשה - firewall והאנטיווירוס מנותקים. למישהו יש רעיון??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  22. העונה לדרישות הבאות: 1. תמיכה בADSL של בזק 2. GIGABIT LAN 3. 802.11n או 802.11ac עד עכשיו לא מצאתי משהו מתאים בארץ (פרט ל Lynksys X3000 שאין אליו תגובות), אשמח המלצות על דגמים מחול בהנחה שיעבדו בארץ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by fedora,

שלום. קיבלתי access point של חברת planet דגם WAP-4033PE הורדתי את המדריך הגדרה שלו: http://dl.owneriq.net/f/f991e635-52ce-4e84-8983-33904b74050f.pdf איפסתי את המכשיר להגדרות יצרן וניסיתי להתחבר לכתובת IP הדיפולט (192.168.0.1) שרשום במדריך אבל אני לא מצליח. רשום שם שהמכשיר צריך להיות באותו תווך כתובות כמו שאר המחשבים ברשת, אבל איך אני יכול לשנות את הכתובת IP שלו אם אני לא מצליח להתחבר אליו?? ??? תודה מראש על העזרה!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by borsood,

באיזה מהנתבים הביתיים הנתב יכול לשמש גם כשרת DNS פנימי. כלומר עם הקצאת DHCP יהיה ניתן לפנות למחשבים ברשת הפנימית בשמם ולא רק ע"י כתובת IP. יש שם לתכונה הזו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.