רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כבר הרבה זמן בעיות גלישה באינטרנט, אך היום קרה משהו שרציתי להתייעץ אתכם לגביו. התקנתי מערכת הפעלה חדשה (רכשתי חלונות 7 סוף סוף) והתקנתי את החייגן של בזק בינלאומי. מאז ההתקנה היתה לי הרגשה כאילו מדי פעם מתנתק לי האינטרנט, על אף שהחייגן לא נותק, והייתי צריך לעשות רענון לדפים מסוימים עד שעלו. דיברתי עם בזק בינלאומי, הם בדקו אצלם והכל היה תקין. עשיתי בדיקת מהירות דרך האינטרנט וקיבלתי פינג של 226ms ! אני ונציג השירות של בזק בינלאומי דיברנו עם HOT, שטענו שהכל אצלם תקין ואין ניתוקים מהמודם. נציג השירות של בזק בינלאומי ביקש מנציג HOT שנבצע פינג לאתר של HOT, וזה סירב מספר פעמים, וניסה להוריד את נציג בזק בינלאומי מהקו. בסוף אני ונציג הספקית ביצענו את הפינג ללא נוכחות נצ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך ספק של 012 בשילוב עם תשתית הוט. אני מאוד לא מרוצה מ012 ורוצה לעבור לספק של בזק גם בשילוב עם תשתית הוט. הקטע שאני מחוייב לשנה ב012(3 חודשים חינם,9 בתשלום רגיל). במידה ואני רוצה לעזוב את החברה,מה אני צריך לשלם,כנס או משהו? אני לא מצפה שתגידו לי מה הסכום,אבל אולי אתם יודעים מה החוקים,שלא ינסו לערבב אותי בטלפון כשאני מדבר איתם. תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך אקסס פוינט N 300 Mbps 1.תקציב: 300 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: Edimax-br-6524N 3.מה המחרחק מהראוטר: כ 25-35 מטר עם שני קירות . 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא הראוטר שיש לי כרגע של חברת Edimax br-6524N שלא יהיו בו ניתוקים
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
א. המלצה לראוטר טוב אני בבית חדש וצריך המלצה לראוטר- בגדול יתחבר ל1-2 מחשבים עם אופציה למחשבים אורחים מידי פעם. אין לי דרישה למהירות העברה גבוהה (תקן N), אבל אם זה עדיף אז למה לא, יחובר אינטרנט 2.5 מגה ולא סביר שישודרג ליותר מ10 מגה בעתיד הקרוב מבחינת תקציב נגיד 200 שקל חשוב לי שיהיה יציב יותר מהכל, אין לי צורך באופציות מתקדמות או הגנה\הצפנה סופר מורכבת (מספיק האפשרות הבסיסית) עכשיו בנוגע לכמה רחוק הוא צריך להגיע- יש לי כמה אפשרויות לסידור ואשמח את דעתכם. יש לבית 2 קומות, למטה יש ארון תקשורת ויש הכנה לכבלים בקירות מהארון תקשורת לממ"ד, לסלון ולקומה השניה. אופציה א לשים את הראוטר והמודם בארון תקשורת בקומה הראשונה, משם להעביר חוטים לסלון ולקומה 2 בעיות- כמה רחוק יכולים להגי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר להוט . המודם נמצא בממד שלי. אני מעוניין להתחבר למחשב נייח שנמצא בממד ולמחשב נייח אחר שנמצא בסלון ( קיר אחד בממד מפריד בין הסלון לממד וזה בסביבות 10 מטר במרחק לא אווירי ללא קיר כאשר הדלת פתוחה ) . אני מחובר במהירות 1.5 מגה להוט. איזה נתב וכרטיס רשת אלחוטי הייתם ממליציים לי לרכושש?? לא מחפש לקנות את הצעקה האחרונה בעולם הנתבים...רק נתב שמתאים לצרכים שלי..... בברכה, אביב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
צריך לשתף בבית פרטי עם שתי קומות שהרוטאר יחובר למחשב בקומה התחתונה, וישתף אינטרנט ADSL במהירות 5 מ"ב למחשב שממוקם בקומה העליונה. חשוב לי שהרוטאר יהיה אמין ולא יהיו התנתקויות מיותרת. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כי הוט לא מציעה יותר את החבילות האלו ימח שמם, בדיוק שהגיע UFI לרמת גן הפסיקו עם זה, רציתי לתת להם ניוק על השרתים שלהם. אז לשאלה, וזרקו את הספק שיש לכם ובערך לכמה אתם מגיעים בהורדות TORRENT והורדות רגילות, ואם תוכלו שימו תמונה.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ראוטר אלחוטי מסוג BR-6524n של EDIMAX. אני מתעתד בימים הקרובים לעבור לרשת ה-UFI של הוט, במהירות 12Mbps. רציתי לדעת אם הראוטר הנ"ל יצליח לעבוד בצורה טובה ואפקטיבית במהירות הזאת? אולי כדאי לציין שבבית ישנם שלושה מחשבים, ושלושתם מחוברים אלחוטית אל הראוטר. תודה רבה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3927159,00.html לא יאומן. התקלה החלה בסביבות השעה 20:10. אוקיי, קורה אני מבין. אבל למה לשקר בתגובה שהתקלה תוקנה? זה יותר מעצבן אותי מהתקלה עצמה. Ynet מוכיחים שוב כמה הם חובבנים. מספיקה שיחה אחת לתמיכה של נטוויז'ן כדי לקבל את התקליט שקיימת בעייה בהתחברות, גם כעת. משיחה שלי עם נציג התמיכה נאמר לי שהצפי לתיקון הוא רק מחר בבוקר . עריכה: Ynet העלו בצהריים ידיעה מעודכנת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3927281,00.html
-
- 32 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בשיתוף קבצים: יש לי 2 מחשבים, אחד נייח שמחובר לכל הרשת והראוטר וכו' ואחד נייד. דרך הנייד אני גולש באינטרנט של הרשת אבל משום מה אני לא מצליח לשתף קבצים. אני יודע איך עושים את זה וגם ביטלתי את הפיירוואל וזה לא ממש עזר מה שקורה בעצם זה שהמחשב הנייח לא מזהה את המחשב הנייד וזאת לדעתי הבעיה אשמח עם תעזרו לי אני תקוע עם הבעיה הזאת הרבה זמן תודה רבה ושבת שלום
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Toshiba satellite a230עם מערכת Vista home premium יש רשת אלחוטית בביתוהיא עובדת בלי בעיות, פתאום הוא לא מתחבר לאינטרנט [הוא עבד מצויין עד עכשיו] בחלון של ההגדרות רשת הוא רושם connected with limited access ולפעמים limited connectivity בשני המקרים אי אפשר לגלוש בכלל ניסיתי עדכון קושחה לראוטר [WRT 54G לינקסיס] וגם לעדכון תדרייבר של הכרטיס רשת [Atheros 5007eg] שום דבר לא עזר וזו גם לא בעיה של קליטה כי זה לא עובד גם כשהמחשב חצי מטר מהראוטר ניסיתי גם לחבר כבל Etherbet אבל הוא לא מצליח לזהות בכלל רשת דרכו עוד שניה אני משתגע מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נניח שיש לי היום תשתית של בזק - ADSL עם ספק נטוויזן במהירות של 5 מ"ב. במידה ואני עובר לכבלים, האם יש צורך לדבר עם נטוויזן ולעדכן את החבילה, או שהכל יעבוד בדיוק אותו דבר בכבלים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת, אני מזמין מחר נתב וראיתי שה TL-WR941ND מומלץ אך מחישפוש בפורום ובגוגל לא מצאתי השוואה ביניהם גם באתר של TP-LINK לא מצאתי את הTL-WN941ND. כנראה שאלך על הTL-WR941ND אבל רציתי בכל זאת להבין מה שונה ביניהם. תודה, יוסי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מומחה במחשבים. קניתי נייד וחברתי אותו עם כבל מוצלב למחשב הביתי. עשיתי כל מה שיכולתי ואני רואה, מכל מחשב, את הכונן המשותף במחשב השני אולם לא יכול לגשת אליו. מה לעשות? תנו כוון או אתר נוסף של מידע קרול
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מחשב ראשי מחובר ישירות לראוטר +2 פועלים אלחוטי קבעתי ב LOCAL AREA CONNECTION במחשב הראשי -רשת סטטית ב TCP V4 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.138 ה DNS של בזק מעת לעת כל הקונפיגורציה הזאת נעלמת זה קורה גם בשני המחשבים האחרים מחשב אחד 10.0.0.5 מחשב שני 10.0.0.8 ניסיתי לא להוסיף את ה DNS של בזק אך ללא הועיל תודה רבה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבר כבל מוצלב ושני כרטיסי רשת במחשב שבו האינטרנט שני המחשבים עם WINDWOS XP אני רק צריך תהגדרות של האיי פי וכאלה תודה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית נתב של Edimax מדגם BR-6204Wlg שעובד בתקן b/g. הוא מחובר קוית למחשב אחד ואלחוטית למחשב שני בו יש כרטיס רשת אלחוטי גם הוא עובד על תקן b/g. הנתב התחיל לעשות לי בעיות, כלומר לעיתים קרובות (מדי) הוא לא מעלה אתרים מסוימים, וצריך לרענן את הדף מספר פעמים כדי שזה יעלה. אם אאלץ להחליף אותו, האם אני יכול לקנות נתב בתקן N ? ברור לי שהקליטה לא תהיה בעוצמה של תקן N, אבל האם זה יעבוד (הכרטיס רשת הוא b/g ) ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר אתמול ניסיתי לעשות שדרוג קושחה ולא הצלחתי בגלל שהורדתי את העדכון לגרסה שהיא לא v2 . בסוף לאחר שהתחרפנתי מצאתי שיש עוד גרסא שונה של קושחה באתר של אדימקס שמתאימה לראוטר של br6424n v2 . רציתי לדעת מה ההבדל בין הראוטרים? והאם הוא ראוטר טוב? נציג של בזק המליץ לי לקנות אותו ובינתיים הוא פשוט מעולה. עוד משו, זה שניסיתי לשדרג את הקושחה ללא הצלחה עם גרסא של הראוטר הקודם לא פגעה בראוטר נכון? תודה רבה וסליחה על החפירה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. התקשרו אלי מבזק תשתית (נשמע קצת מפחיד את האמת) ואמרו שבאזור שלי פרסו NGN והם מציעים לי 10מגה באותו המחיר שאני משלם היום ל 2.5, אמרתי למה לא. עכשיו האם צפויות לי בעיות בתשתית NGN (זו תשתית חדשה לא)? וכמובן שיש את הטירטור של ללכת ולקחת מודם חדש על דרך אני שוקל האם כדי לקחת גם ראוטר חדש? יש לי כיום את TP-LINK TL-WR641G הוא מעפן אבל עושה את העבודה, השאלה האם לבזק יש משו יותר טוב להציע? מה שאני צריך זה להחזיק לפחות 3 מחשבים ולפעמים נוסף עוד אחד שפשוט משמש אותי לטורנטים, כמו כן אפשרות ה WIFI חשובה לי. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבניין אינטרנט אלחוטי לשכנים עכשיו רציתי להתחבר וכתוב לי : מה זה אומר? תודה..
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
גם לכם נשבר מהתחכמויות של חברות הסלולר? יש פתרון! http://www.netcheif.com/blog/?p=799
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אחד מהם שהם המליצו לי לבחור EDIMAX BR-6424 N התחברתי לפני כשבוע ל 12 מגה בעצם מה שהיה צריך להיות כבר לפני חודשיים פשוט לא הייתה תשתית באזור. הגלישה הייתה נחמדה מאוד בשבוע האחרון עם 1.5 מגה לשניה בהורדה ו כמעט 100 ק בהלאה. רק שאתמול כל זה הסתיים לו בפתאומיות גמורה כאשר הרשת האלחוטית פשוט הפסיקה לקבל אינטרנט . היום בבוקר הסבירו לי שבזק קנו שרתים חדשים שמאפשרים גישה פרטית יותר בלי עומסים ועל כן צריך את השיטה החדשה \ישנה עם החייגן הפנימי שרק 3 מודמים יודעים להסתדר אתו טוב וכאמור ה LINKSYS WRT 150 N שלי לא מספיק טוב עבורם כי הוא עושה הרבה ניתוקים ולא יודע להסתדר עם חייגן . בסופו של דבר הסכמתי , בזק בינלאומי מספקים את הראוטר EDIMAX במחיר מוזל של 120 ש"ח עם אפשרות פריסה חודשים ל…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת USB שיהיה N קצב ההעברות 300 Mbps יש שני קירות אבל יש גם דלת אז אם הקליטה תהיה לא טובה אני אפתח את הדלת 1.תקציב: 400 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: Edimax-br-6524n 3.מה המחרחק מהראוטר: כ 10-15 מטר עם שני קירות . 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: (נייד,או נייח) . נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb ) 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס : שלא יהיה בו ניתוקים .והקליטה תהיה בסדר אני צריך גם המלצות לכרטיס , ואני צריך אם זה ישפר את הקליטה אנטנה ל כרטיס רשת USB יש לי ראוטר של אדימקס D-Link DWA-140 RangeBooster N USB Adapter http://www.dlink.com/products/?pid=652 Edimax EW-7718Un USB nMax Wireless 11n http://www.edimax.ro/en/produce_…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כלקוח טאג4 בנטויזן, באם אני מגדיר בדפדפן את הפרוקסי של נטויזן ,האם הגלישה שלי בדפדפן כבר לא תועדף כטאג4? הרי האיפי משתנה לאיפי של הפרוקסי של נטויזן...
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חברים יקרים, שלום! שאלה טכנית - יש לי חיבור ADSL 2.5Mbps ברשותי מודם ADSL פשוט, סוויטש לא מנוהל, ושני מחשבים. במידה ואני מחבר את שני המחשבים לסוויטש, ואת הסוויטש למודם. ולאחר מכן מחייג באמצעות ווינדוס מאחד מהם, האם השני יוכל לגלוש ולהנות מהאינטרנט או לא? האם צריך לחבר את השני בכבל רשת מוצלב ולשתף את החיבור? האם יש דרך ששניהם יהנו מהאינטרנט דרך הסוויטש ולא דרך חיבור אחד של השני? האם אולי צריך כתובת IP קבועה? מה לעשות? קחו בחשבון שאני לא משתמש בראוטר. נ.ב - אני בכוונה לא משתמש בראוטר כי הוא מוגבל בכמות החיבורים(לא פיזיים - ipfiltering) (בעקבות יוטורנט אני מעדיף מודם...האינטרנט זורם הרבה יותר מהר מאשר עם ראוטר - גם גלישה וגם הורדה\העלאה). אשמח לתשובות, תודה, :-)
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-