רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את הראוטר לפני שבוע ואפילו שעדכנתי לגרסת הטומטו החדשה הוא עדיין עושה לי ניתוקים (כל יום בערך) וזה ממש מפריע. רציתי לדעת אם אני יוכל להחליף אותו בחנות (ksp) ולקבל זיכוי או משו כזה. ואם וכאשר יחליפו לי אותו, אז איזה דגם מומלץ לקחת שיעבוד טוב עם הכבלים? ועוד משו אחרון- האם אני צריך להחזיר את הראוטר לגרסא הראשונית שלו? ואם כן איך עושים זאת? דרך אגב דיברתי עם בזק בינלאומי היום.. והם אמרו לי שהם יכולים להעביר אותי לחיבור ללא חייגן עקב הבעיה הזו.. הקטע הוא שאם אני עובר לשיטה הזו חבילת הגיימר שלי מתבטלת. וגם אני לא יידע בוודאות אם זה יעבוד טוב בלי ניתוקים. רציתי לדעת מה אתם חושבים ומה כדאי לעשות? או שלהחליף לדגם אחר שתומך בכבלים או לעבור לחיבור ללא חייגן. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש שרת קבצים שיוכל להכיל לפחות 6TB עם חיבור רשת כדי לחבר לרשת הביתית אני מחפש את הכי זול שאפשר..
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום עקב הבנתי כמה אני חסר הבנה בנושא של ראוטרים ורשתות, אשמח להצעה לגבי ראוטר לתשתית הוט בערך 2.5 מגה במחיר זול עד 200 שקל. אין צורך שיהיה N בתודה לכל העוזרים ומצטער על ההטרדה. כמו כן בנושא אחר האם כדאי לעשות טריד אין לראוטר בזק של סימנס בתמורה לאחד הראטורים החדשים שהם מחלקים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי ראוטר Siemens SL2-141 (מבזק) ולאחרונה אני חווה איתו תקלה מוזרה: פתאום, "ללא הודעה מוקדמת" , הראוטר מאבד את התקשורת עם התשתית (נורת DSL מהבהבת) ולאחר כמה שניות נורת ה POWER נהפכת לאדומה (כאילו שבוצע ריסט לראוטר) ואחרי כמה שניות הוא חוזר לעצמו. דיברתי עם בזק והם אמרו שכנראה יש בעיה בראוטר ושאלך להחליפו. מעניין אותי לדעת אם מישהו נתקל בדבר שכזה? אולי זה בכלל משהו שקשור להגדרות\תשתית\בעיה בחשמל ולא בעיה בראוטר? אשמח לעזרה... תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עם תשתית של הוט וספקית בזק בינלאומי ואני סובל מניתוקים.. מה אפשר לעשות? הוא מעודכן גם על הגרסא האחרונה.. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר עם 16 מגה חייגן בחיבור L2TP עם הקושחה האחרונה הקיימת, הבנתי שיש סקריפט כאן שיכול לפתור את הבעיה? אם כן מה עלי לעשות? ואיפה להכניס אותו?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחובר בטריפל הוט ומחוייב לעוד שנתיים .רציתי לדעת עם אני יכול להנות מהטכנולוגיה הזאת דרך עוד חברה מלבד בזק?.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הייתי מחובר לHOT ובזק בינלאומי בלי חייגן (DHCP), ועבדתי עם ראוטר כמו גדול (LINKSYS WRT120N) עכשיו השתדרגתי ל12MB, והם החליטו להעביר אותי לחייגן (L2TP), ואני לא מצליח להגדיר את הראוטר. כלום לא עובד. עשיתי מה שצריך לפי מדריכים באינטרנט, ונאדה, לא עובד כלום. הם הביאו לי שם של שרת - hot.bezeqint.net תירגמתי בעזרת PING את הדומיין לכתובת 212.25.127.18 מילאתי בשורת הSERVER. אבל כלום לא עובד. מישהו הצליח לעבוד עם ראוטור דומה בקונפיגורציה הזאת. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הראוטר ? אני מיואש.
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייח שמחובר לראוטר TP-LINK TLWR841N ויש לי ראוטר נוסף של האדימקס BR-6216MG שלא בשימוש המחשב שלי יושב בחדר ממד ויש לי סוני פלייסטיישן בסלון והקליטה לא הכי טובה האם ישנה אפשרות להשתמש בדרך כלשהיא באדימקס כדי ליצור קליטה מלאה או נקודת גישה ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
זו לא פעם ראשונה שהבעיה הזו קורית - באמצע הורדה עם IDM המחשב נייח שמחובר בכבל לראוטר מתנתק מהאינטרנט. המחשב הנייד לעומת זאת גולש באופן אלחוטי לרשת הביתית בלי בעיה בזמן שהמחשב הנייח לא מצליח להעלות אתרים. ריסט למחשב הנייח פתר את הבעיה אך זהו רק פתרון זמני והבעיה יכולה לחזור שוב על עצמה. המודם לא איבד סנכרון והחיבור לספק היה תקין לפי מה שראיתי בממשק של הראוטר. האם זה יכול להיות קשור ל-IDM ספציפית או שזה קשור לכרטיס רשת/דרייבר במחשב? תשתית בזק 8 מגה, ספק בזב"ל, D-Link 2650U במצב Bridge וראוטר TP-Link 1043ND. תודה מראש למי שיוכל לעזור.
-
- 31 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר בבית מדגם BR 6216mg של EDIMAX אז הבעיה שברגע שאני מחבר אותו למחשב עם כבל רשת המחשב לא מזהה את הראוטר רושם לי "ללא גישה לרשת" עשיתי איפוס לראוטר עדין לא עובד יש לי ווינדוס 7 64 יכול להיות שאני צריך קבל קרוס ולא סטרייט? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי עם הטווח הכי גדול לשימוש בייתי שתומך גם ב300MBPS?? זה למחשב נייח כך שלא אכפת לי אם הוא יהיה PCI או USB מה שחשוב זה רק הקליטה הכי טובה??
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני צריך לתת פתרון אלחוטי חזק למתחם המורכב ממשרד שבו ימוקם ראוטר בגלישה של 4 או 5 מגה וממנו אני רוצא להוציא החוצה אנטנה שתתן פריסה לחדרים מסביב למשרד. בכל החדרים יש סה"כ 80 איש כשלכולם כמעט יש מחשב נייד, אך לא כולם בוא זמנית גולשים אם כי ייתכנו מידי פעם מצבים כאלו בשעות הערב. המשתמשים אמורים לגלוש באינטרנט ולבצע שיחות וידאו עם המשפחות בחו"ל. מאחר ואין לי שליטה על כל משתמש אני יודע שהם ישתמשו בתוכנות הורדה כגון אמיול. אני לא יודע האם יש ראוטר במחיר שפוי שיתן לי אופציה לבצע load blancing כך שאוכל לתת העדפה לצרכים החשובים יותר. אני מצרף תרשים דיי גס שיתן לכם רושם ראשוני לפריסה האלחוטית: Uploaded with ImageShack.us המרחקים בין השורות מימין ומשמאלהם בערך 10 מטרים ובין…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, במרתף של הבית אין קליטה (סלולרית - אורנג'). מישהו מכיר דרך כלשהי (DIY או מוצר) לשפר את הקליטה שם ? תודה ! נ.ב. פתחתי כאן כי נראה שזה הפורום הכי קרוב ל"אלחוט" שהיה, אם זה ממש אופטופיק אפשר להעביר...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה ברצוני לחבר את הראוטר כרגיל למודם אך שמהראוטר לא יהיה חיבור פיסית למחשב , האם עדיין אני אוכל לקלוט אינטרנט ברחבי הבית עם המחשב נייד ?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב סימנס שקיבלתי מבזק, אני מעונין להתחבר איתו להוט האם זה אפשרי? ואם כן כלקוח בזק במה ההגדרות של הראוטר שונות בעת החיבור?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרה דחופה לבעיה מוזרה וכואבת הכרטיס הגיע היום עם מחשב חדש (שנבנה באופן יעודי ברשת מכובדת) המריץ Win 7 64-bit (לצערי אין אפשרות להעביר כבל רשת). החיבור האל-חוטי לרשת הביתית ולאינטרנט מקרטע - נופל וקם במחזוריות של שניות בודדות, ובאופן כללי איטי להחריד (בדקתי גם בפינגים). בשניות בהן החיבור עובד, הגלישה מהירה כרגיל, ומייד אח"כ היא נתקעת. אחוז הקליטה נע בטווח 35-45%, אבל מחשב נייד הנמצא בחדר מחובר לרשת הביתית ולאינטרנט ללא בעיה, וכך גם מחשב נייד אחר הנמצא בחדר רחוק עוד יותר מהנתב. ניסיתי כל מה שעלה בדעתי: ביטול תוכנת הכרטיס כדי שמערכת ההפעלה תנהל את החיבור האלחוטי (בלתי אפשרי), התקנה מחדש של הדרייבר מהדיסק המקורי, החלפה בין דרייברים המופיעים בתיקיות 32 ו-64 ביט, א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני יומיים שידרגתי את תשתית החיבור שלי עם הוט ל-12M ספקית האינטרנט שלי הם בזק בינלאומי, היו לי כמה בעיות חיבור אך הייתי מסוגל להתחבר און אנד אוף לאחר שלא הצלחתי להתחבר היום אנשי השירות הטכני בבזק בינלאומי טענו שהראוטר שלי לא תומך בחייגן במהירות של 12M, אני משתמש בדגם ישן של TP-LINK מסוג WR641G. האם זה נכון? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום, המחשב היה די איטי אז עשיתי לו פורמט,זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט את המחשב ,בעבר לא נתקלתי בתקלה דומה. לאחר הפירמוט אני נתקל בתקלה מאוד מעצבנת,לא הספק (012) מעניק הרשת (HOT) יודעים לפתור את הבעיה. הם מאשימים אחד את השני ואני נופל בין הכסאות ולא מקבל פתרון אמיתי שיפתור את הבעיה. אני מתוסכל מהשירות והיחס,מקווה שתוכלו להציע פתרון לבעיה. אני מתחבר לחייגן בעזרת מודם של הוט וכרטיס רשת מובנה. עוד לפני הפירמוט,לפעמים הייתי נתקל בבעיה שהנורית CABLE היתה נכבית ,יכל להיות שהמדובר במגעים לא טובים בין הכבל רשת למודם,הוצאה והכנסה של הכבל היתה פותרת את הבעיה. לאחר הפירמוט,המודם עובד מצויין,כל הנורות דולקות ,גם בזמן הניתוק,המודם תקין (לאחר בדיקה עם הוט) לאחר הפירמוט,אני מצליח להתחבר …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני מחובר ל 012 תשתית הוט יש לי את הבעיה הזו כמה שנים כבר קורה כמה פעמים ביום ל 5 דקות בערך שאני לא יכול להכנס לאתר פשוט האתר נטען ונטען עד שרשום השרת לא נמצא אין לי חומת אש אין וירוסים רוגלות פירפוקס גרסה אחרונה ניסיתי גם להגדיר dns קבוע בנתב חוץ מזה שמוגדר בווינדוס הבעיה היא רק לאתר הזה מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני נוסע לצימר בצפון בשבוע הבא, ואין שם אינטרנט. רציתי לדעת האם אני יכול לקחת את הראוטר מהבית שלי (הספק שלי הוא בזק בינלאומי - 014) ולחבר אותו לשקע טלפון שם. זה יעבוד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שבוע טוב ומבורך שמתי לב שברוך ה' אכן יש אפשרות אבל ראיתי שלא הבינו אותי אני לא רוצה להעביר מ RS ל HF אלא להפך HF ל - RS ! לכל מי שלא הבין אותי אני התכוונתי להוריד ליניקם של HF במנוי RS שיש לי כיום כי אם אין אפשרות כזאת אז אבטל את הקנייה של המנוי אני מקווה שכולם הבינו אותי האם יש אתר שאפשר להעביר קישורי הורדה מ HotFile ל Rapidshare.com ? מחכה לתשובה מכם תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית. מחשב נייח שמריץ windows 7 ultimate 32bit ואליו מחוברת מדפסת HP. מחשב נייד שמריץ windows 7 ultimate 64bit ועוד מחשב נייד שמריץ XP PRO SP3. הגדרת השיתוף בין 2 מחשבי ה-WINDOWS 7 עבדה בצורה חלקה מאוד. הבעיה היא במחשב עם ה-XP. אני לא מצליח להגדיר שיתוף של המדפסת או של כל דבר אחר. ניסית לפעול לפי המדריך הבא(ההודעה השלישית מאת jimbo45 (ראיתי את זה במספר מקומות)) http://www.sevenforums.com/network-sharing/7527-networking-printer-attached-win-xp-pc-win-7-a.html הבעיה היא בשלב של שבו אני מוסיף את הפורט בצורה ידנית אני מקבל את השגיאה: Logon failure:unknown user name or bad password ווידאתי שהשמות אכן נכונים ואף שיניתי את שם המחשבים ושם המדפסת כך שיהיו פשוטים ולל…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חיפשתי קצת עליו באתר ואני מנסה להתחבר אליו דרך הכתובת 10.0.0.138 וקופצת לי ההודעה של שם משתמש וסיסמה אני ממלא בשני השדות admin ומשום מה הוא לא נותן לי להכינס להגדרות שלו. ניסיתי לעשות לו ריסטים והחזרה להגדרות יצרן ומה לא כל מה שיצא מזה זה רק האשף התקנה של בזק שמגדיר אותו אוטומטי וזהו. מישהו משער אולי מה הבעיה? דרך אגב חשבתי אולי בגלל שהרשת מאובטחת עם סיסמה אז אולי במקרה זה משנה את הסיסמה לסיסמה שאני בוחר באשף של בזק אז במקום admin רשמתי בסיסמה את הסיסמה שלי ולא עבד וגם ניסיתי כשהרשת לא מאובטחת. ואם למישהו היה ספק אז את כל הניסיונות עשיתי כשאני מחובר עם כבל לראוטר ולא בצורה אלחוטית. אני חייב עזרה למה אני משתגע כבר יומיים. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-