עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם! אני כרגע עם הsiemens sl2-141 המעאפן הזה שבזק הביאו לי לפני 4 או 3 שנים, ודיי נמאס לי ממנו (signal אלחוטי על הפנים) מחשב שולחני אחד שמחובר אליו ישירות, ועוד מחשב שולחני שמחובר אליו אלחוטית (במרחק של כ15-20 מטר ממנו, ובקושי מצליחים לקלוט משהו) אני מעוניין לקנות נתב במחיר של עד כ400 ש"ח עם משלוח, אם אפשר (אפשר לחרוג אם זה כדאי) היתרון היחיד של הsiemens זה שהוא גם מודם - הייתי רוצה לשמר את זה גם בנתב החדש. הספקית היא בזק בינלאומי, יכול ליהיות שתשנה בחודש-חודשיים הקרובים, לא בטוח תודה מראש לכל העוזרים =]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by iMeash,

אהלן, ברשותי מחשב נייד של Lenovo דגם G580. לאחרונה החיבור וייפי עושה לי בעיות והרבה פעמים החיבור פשוט מתנתק. מחיפוש קצר ברשת כרטיס וייפי זה לא עסק יקר והייתי שמח לקנות אחד ולהחליף בעצמי (מדובר על כרטיס פנימי). הבעיה היא שאני לא יודע איזה כרטיס רשת יכול להתאים לי (כלומר להתאים למחשב). אשמח לעזרה בנושא.

3. אז ככה נמאס יש לי שני מחשבים ברשת אחד ראשי שהוא המחשב עם המודם שהוא שיך לאבא שלי והמחשב שלי שהוא שלי כול פעם שאני משחק במחשב שלי באינטרנט במשחקי רשת או גולש אז אבא שלי חייב להפריע לי ולנתק לי תאינטרנט ניסיתי כבר הכול NETLIMITER ניסיתי לחבר את המחשב שלי למודם ישירות ועוד אז נמאס לי כבר ובאתי לבקש ממכם עזרה בעניין מה אני יכול לעשות כדאי שיהיה לי אינטרנט במחשב שלי בלי שאבא שלי ינתק אותי כול הזמן דרך הרשת???? האם שווה לי לקנות עוד מודם או יש דרך אחרת לפתור את זה? plz plz help me

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by YAHOOGEEK,

שלום אני מתכנן לעבור לתשתית VDSL של בזק בימים הקרובים, ביחד עם המודם שהם מספקים VVG2000 (כן המודם, לא הראוטר), הסיבה שאני לא לוקח מהם ראוטר היא כי לא בא לי להתחייב לשום דבר, אני מחפש המלצה לראוטר בסיסי שתומך VDSL, ושיכול לעבוד ביחד עם המודם הזה. אין שום דרישות אחרות... רכישה בארץ או ב- EBAY תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום אנשים! התקשרו אלי מאינטרנט זהב והציעו לי בגלל שאני לקוח ותיק לעשות ראוטר שייתחבר קווי למחשב הנייח בבית שהוא גם ראוטר אלחוטי. בהצעה שלהם הם אמרו שהם ייספגו את מחיר הראוטר עליהם בכפוף לזה שאני יתחייב לשנה בתכנית שאני נמצא בה שהיא תכנית במחיר סביר ביותר על מגה וחצי. העלות היחידה שהם דורשים ממני זה 220 דמי התקנה+משלוח חד פעמיים. אמרו לי שמדובר בראוטר חדיש של LEVEL ONE והוא נשבע לי שמדובר בראוטרים חדישים ואיכותיים שמחרים בסביבות ה 600 ש"ח. הנציג ציין כי לאחר השנה הראוטר שלי ואני יכול להתנתק מהם בלי בעייה. שאלתי אותו לגבי הסיסמאת גישה שהבנתי שהם מכניסים לראוטרים והוא אומר שאכן קיימת סיסמא כזאת. יש לי כמה שאלות ובקשה לעצות מכם: כמה הסיסמאת גישה הזאת תגביל אותי? הם טוענים ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gillk1,

אהלן כפי שנאמר בכותרת, יש לי 3 שאלות בנוגע לרשת אינטרנט ביתית. 1. יש לי כרגע נתב שמספק רשת למחשב שלי באופן קווי, וללפטופ של אבא שלי באופן אלחוטי. אנחנו רוצים שגם למחשב של אימא (נייח) תהיה רשת... מה עדיף לקנות? כרטיס רשת אלחוטי פנימי? או התקן USB כזה עם אנטנה, חיצוני? 2. האם כמות המשתמשים ברשת משפיעה על המהירות? נגיד אני רוצה לשחק משחק רשת... אם אני מקבל את הרשת מהנתב באופן קווי, אבל אבא שלי כרגע מחובר, זה אמור להשפיע על המהירות שלי? 3. איך אני יכול לשנות סיסמה לאינטרנט בבית? שכחתי את הסיסמה...

7. Started by mosfos,

האם יש סיבה כלשהי שבגללה איני יכול לקבל או לשלוח קבצים דרך msn ? התקנתי גם את הגירסה האחרונה אך הדבר לא עזר. אני משתמש ב-win XP. עלי לציין שלפני שהיה לי אינטרנט מהיר יכולתי לקבל או לשלוח קבצים. האם יכול להיות הדבר בגלל שימוש במודם אלקטל מקונפג? תודה על תשומת הלב משה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  8. לבזק יש את האפשרות לתת Upload של 1000Kbps ללקוחות שגולשים ב-10 ו-15 מגה על ידי העברתם ל-VDSL, אך הם בוחרים להשאיר אותנו עם Upload של 800Kbps. לא כל מי שרוצה 1Mb העלאה צריך 20 מגה הורדה. אפילו במדינות כמו אפגניסטן מהירות ההעלאה גבוהה יותר (עפ"י אתר Net Index)

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. האם יש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשבים בבית שיזרימו לי מידע כל הזמן לגביי כמה רוחב פס מנוצל וכמה חיבורים נפתחים בכל מחשב? אני רוצה לנטר את הרשת בבית. כרגע מותקנים על כל המחשבים NETLIMITER, אך בשביל לראות מה קורה במחשבים האחרים אני חייב לגשת לאותם מחשבים או להשתלט מרחוק, יש תוכנה כלשהי שיכולה לעשות זאת? להזרים לי את המידע ששאני צריך? הרשת מחוברת כרגע ככה: נתב בזק 6740U DLINK מחובר למחשב שלי, ומחובר לסוויטץ ג'יגה של אדימקס לא מנוהל שאליו מחוברים 2 מחשבים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://corp.sonic.net/ceo/2011/08/11/the-five-levels-of-isp-evil/ נראה שבארץ פשוט אוהבים לבכות על משהו ולא משנה אם זה מוצדק או לא.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני חייב אלקטל כי אני עובד בלינוקס... אני כבר מת לעבוד ל-ADSL ... אז משהו יודע אני יודה לו מאוד... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי חבילה של 2MB ומה שמופיע לי בחיבור זה 2.4MBPS מה זה השיגעון הזה ויקבלתי מודם נתב חדש הוא טוב? הדגם של ECI 312+

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by ORrrr,

אז ככה.. אני מחובר לאינטרנט מהיר בצורה כזאת שיש לי שני מחשבים בבית כאשר המחשב של אח שלי הוא עם המודם ואני מחובר דרך הרשת.. כשהמודם היה אצלי הייתי יכול לעשות הכל בלי בעיה אבל עכשיו נגיד אני רוצה להכין משחק בוורקרפט אני לא יכול, ובג'נרלס אני לא יכול לא להכין ולא להכנס למשחק של מישהו אחר ב Direct connect.. ויש עוד כל מני בעיות כמו lowID ב emule ועוד שטויות מעצבנות.. אני לא משתמש בפייר וול ומכיוון שאין לנו כבר רשת מוצלב אנחנו משתמשים בכל רשת רגיל שמחובר ל hub.. תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  14. שלום הזמנתי באיביי כ. רשת אלחוטי אלפא NHR וכשהוא הגיע חיברתי אותו למחשב ובאמת הוא מראה לי הרבה יותר רשתות מאשר הכרטיס הקודם הפשוט שהיה לי. הוא התחבר לי לרשת אלחוטית שנמצאת די רחוק ממני ונותן לי 4 או חמש ברים (בהשוואה ל1 2 בכרטיס הקודם). אבל במגה ביט הוא רושם מקסימום של 21 מגה ביט והגלישה היא יציבה מאוד אבל רק של 2 מגה מתוך עשר שהספק נותן לי. למישהו יש רעיון מה קורה פה? עוד דבר. ראיתי שיש כזה מד TX מה זה? ועל מה צריך להגדיר אותו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי חיבור 5 מגה, הוט + 012. יש לי נייד ונייח. כשכל אחד מהם מחובר ישירות למודם ומתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן אני מקבל מהירות מלאה בשניהם. אבל כשאני מתחבר דרך הראוטר, הנייד ממשיך לעבוד כרגיל, אבל בנייח מהירות ההורדה היא 2.5-3.5 מגה, לא מגיע ל-5, אפילו לא ל-4. הנייד עובד תקין גם עם חיבור חוטי וגם עם wifi והנייח מחובר חוטי. הבעיה היא לא בכבל רשת - אותו כבל שנותן מהירות איטית בנייח עובד מעולה בנייד. בשני המחשבים מותקנת אותה מערכת הפעלה - ווינדוס 7. הגדרות דומות סה"כ באף אחד מהם אין איזה משהו מיוחד למיטב ידיעתי. והתוצאות זהות בפיירפוקס ובאקפסלורר. למישהו יש מושג איך אני מוצא לזה פתרון?? אני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו. הראוטר הוא DLink DIR300 ובדיקות המהירות נעשו דרך speedtes…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום חברים היום הצטרפתי לתשתית האינטרנט של בזק (ההתקנה רק יום ראשון ) והבנתי שיש להם 2 ראוטרים : Dlink ו Netgear היו לי 2 חברים שהיה להם Dlink והם סבלו מניתוקים במשחקי מחשב (משתמשים אחרים לרוב לא שמים לב לניתוקים כאלה בגלל שמדובר בניתוק של חצי שנייה). ושניהם החליפו לNetgear והניתוקים הפסיקו עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איזה ראוטר מבין השניים תומך בתדר 5Ghz? ואם זה Dlink, שווה לקחת את הסיכון? אני שואל כי אני משחק הרבה משחקי רשת עם הלפטופ שלי ואני תמיד מתחבר לאינטרנט על WIFI, אז אני חייב את הראוטר שישרת אותי בצורה הטובה ביותר. אשמח לתשובה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Rhinoc,

מישהו מכיר חנות עם מחירים טובים ? לפי החיפוש בגוגל כל אחד זורק מחיר שונה.. נועד להשחלה בבית על תשתית הטלפון , אני מניח שUTP יספיק

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. תיראו אני אחשיו גולש במהירות של 2.5 מגה על תשתית NGN גם בדקתי כתבתי תמיספר טלפון וזה כתב שיש לי NGN ואמרו שעם יש לי תשתית NGN המהירות UPLOAD אמורה להיות מוכפלת מ 250 ל 500 וזה עדיין נישאר על 250 יש לציין כי אני בנטויזן וניכנסתי לאיזור האישי שלי שם וכתוב במיפרטי החבילה שלי אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb ואתם רואים כתוב 250 לא אמור להיות כתוב שם 500? למה זה לא הוכפל? וגם למה כתוב פה בפרטים אינטרנט מהיר ב ADSL מה יש לי שילוב של NGN ו ADSL? אמור להיות כתוב גם פה NGN לא?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. למשל אם יש לי חיבור של 5MB ו5 מחשבים ואני רוצה שכל מחשב ישתמש רק ב1MB, אפשר לעשות דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by KrustyTheKlown,

היי אני מחובר עם בזק ו-CCC ב-40mb. הנתב בקומה ראשונה והמחשב הנייח בקומה שניה. כרגע, בבדיקת המהירות של בזק אני מקבל 2-3 מגה של הורדה עם הנייח וכ-30 עם הנייד. אני לא משתמש בתוכנת ניהול של הכרטיס האלחוטי שלי, אם זה משנה משהו (edimax 802.11n) מה יכולה להיות הבעיה ? האם מדובר בכרטיס רשת האלחוטי של הנייח ? איך אפשר לוודא לפני שמחליפים ? (חשבתי על לחבר קוי אבל אין לי כבל מספיק ארוך ולא בא לי לפרק את המחשב סתם )

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי את הרשת הבאה: מודם אלקטל משודרג לPRO סוויצ' (של CNET אם זה משמעותי) 3 מחשבים - 2 עם ווינדוז XP PRO ואחד לאפטופ עם ווינדוז 95 עד לפני כמה ימים הרשת עבדה בסדר גמור - כל המחשבים יכלו לגשת לאינטרנט והיה פינג בין כל אחד מהם. לפני יומיים בערך האינטרנט באחד המחשבים עם הXP הפסיק לעבוד. הוא לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים ושניהם לא מקבלים פינג ממנו. בנוסף המחשב הזה שאני כותב ממנו הרגע - שלי, לא מקבל פינג מהמחשב שהאינטרנט הפסיק לעבוד בו וכן מקבל מהלאפטופ. הלאפטופ לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים, המחשב שלי יכול לגשת לאינטרנט בצורה רגילה וכך גם הלאפטופ. אם יש קשר (ואני חושב שאולי יש) נכנסתי ל Telnet שלשום וכתבתי שם את הפקודה nat defserver addr=10.0.0.1 כלומר למחשב שלי. הג…

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  22. לפי הפירסומים ברשת, הכרטיס הזה אמור לשפר את הפינגים לשרתי המשחקים השונים ובכך כמובן להפחית את הלאגים, את זה הוא אמור לעשות בעזרת מעבד במהירות שעון של 400 MHZ ו-64 MB של זיכרון DDR, עד כאן הכל טוב ויפה - אבל מה שאני לא מבין הוא איך בדיוק הכרטיס אמור לשפר את הפינגים?, שהרי הנתון הזה (פינג) הוא מספר שמייצג את הזמן שלוקח לפיסת מידע לעשות את הדרך הלוך ושוב מהמחשב השולח לשרת כלשהו ובחזרה. הפינג, מעצם טיבעו הוא סביל לחלוטין עבור המחשב השולח ותלוי אך ורק בגורמים מחוץ לו, אז איך בעזרת מעבד וזיכרון הוא מצליח לשלוט בשכבה הפיזית של הרשת, מבחינתי שיהיה לו מעבד קונרו יעודי ו-2 ג'יגה זיכרון על הכרטיס, זה פשוט לא נשמע הגיוני. האם פיספסתי משהוא כאן?

23. זקוק לחיבור מחשב נייד אחד בלבד, על בסיס חיבור לכבלים. האם עדיף ה D-Link DI-524 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2542&scat=281&tcat= או את ה EDIMAX 6204WG http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2187 נראה לי יותר טוב ויותר מגוון מבחינת אפשרויות עתידיות. האם יש למישהו נסיון עם אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by Zadu,

אני שוקל האם לקנות את זה כדי שיהיה קליטה מעולה בבית שלי. כרגע אני עם ראוטר + מגדיל טווח ועדיין הקומה העליונה בבית עם קליטה חלשה. מה דעתכם על ה-Google Wifi System כדי להחליף את הראוטר שלי ואת המגדיל טווח הנוכחי?

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. מחשב נייח רגיל שבו יש כרטיס רשת עם אנטנה, פתאום לא מוצא חיבורים בכלל כאשר בכל מכשיר אחר בבית מוצאים חיבור תוך שניה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.