עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by frenzy,

שלום, ברשותי ראטור אלחוטי של 3Com 802.11g במהירות 54mbps. רציתי לדעת איך מגדירים UPNP לראוטר דרך ממשק ה-WEB. ניסיתי להכנס להגדרות Firewall וAdvanced, אך לא מצאתי כלום. יכול להיות שבראטור כזה אין תמיכה ל-UPNP כאשר בראוטרים היותר פשוטים יש ? (EDIMAX, LEVEL ONE) תודה.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by fish123,

הבנתי שכדי שיהיה אנטרנט צריך תשתית וספק תשתיות יש רק HOT ובזק וספק מגוון יותר, אבל לא הבנתי מה התפקיד שלו... הרי התשתית מספקת את המודם והחיבורים- אז יש הכול לא? ועוד דבר, איזה תשתית עדיפה HOT או בזק? כנ"ל לספק (הכי טובים 012 ו014?)

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by Y.k,

היי, מישהו מכיר דרך כלשהי לבצע מיסוך לפורט? כלומר אני רוצה להעביר את פורט X דרך פורט שאני בוחר - לדוגמא 80 (HTTP), ושבצד השני הוא יוחזר מפורט 80 ל X

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  4. יש לי 2 מחשבים וראוטר ואני רוצה להגיע למחשב השני שלי דרך הראוטר . איך אני עושה את זה ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  5. יש לי 750 ואני ב012 בכבלים. לדעתי היו בעיות אך האינטרנט טס. רק צריך לדעת איך להגדיר את האימיול. יש לי חבר בכבלים ב013 וגם הוא אמר שיש מלא בעיות והכל זז נורא לאט. אבל לאחר ששיחקתי עם ההגדרות שלו, הוא מוריד בטירוף.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by PJ,

אהלן . האמת היא שאין לי הרבה מושד בקשר לרשתות פנימיות , זאת אומרת , עשיתי חיפוש קצר , הבנתי ככה בגדול אבל לא הרבה יותר מזה. אז אבא שלי קונה לעצמו מחשב חדש והוא גם רוצה אינטרנט , הבנתי שהדרך היותר זולה והגיונית זה לשתף את האינטרנט שיש במחשב הנוכחי עם המחשב החדש (במקום לקנות עוד קו אינטרנט שיעלה הרבה יותר). אז הלכנו לבזק והם הציעו לנו ראוטר אלחוטי ב350 שקל ומתאם ב130 שקל , זה היה נשמע לי סביר , אבל אז התקשרתי לחבר שלי והוא אמר לי שבגלל ששני המחשבים הם לא באותה קומה , צפויות להיות בעיות בתקושות בין שני המחשבים . אמרתי את זה למוכרת והיא פתאום נזכרה שזה באמת לא יעבוד. עכשיו , אחרי שהיא ניסתה למכור לי מכשיר שבכלל לא מתאים לי , הפסקתי להקשיב לה ברצינות והייתי די חשדן בקשר לכ…

7. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי נתב linksys WRT54GL. הכנסתי את דיסק ההתקנה והתחלתי לעבור על השלבים השונים - אבל תוך כדי התקנה הוא הקפיץ לי את ההודעה הבאה: error not message receiver!! אם אני לוחץ על אישור הוא זורק אותי מההתקנה. אם אני מתעלם מזה הוא ממשיך בהתקנה - אבל בסוף התהליך הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר: the router is not able to connect to the internet. try turning the Cable/DSL modem OFF and back ON again. Do you want to try again? מה אני לא עושה בסדר? מי יכול להדריך אותי שלב אחרי שלב מה תריך לעשות כדי להתקין את הראוטר הזה. קחו בחשבון שאני מחובר לכבלים דרך נטוויז'ן ושיש לי וויסטה כמערכת הפעלה. תודה! רם [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by KingYog,

שלום, אני מחובר לאינטרנט 012 כבר 3 שנים וסה"כ עד עכשיו הייתי דיי מרוצה, אבל בחצי שנה האחרונה החלה האטה משמועתית בקצב ההורדה שלי בתוכנות ה-P2P השונות. החלטתי לבדוק את הנושא כשאני ואחי(שלו יש מחשב אחר עם ספקית אחרת - 014) מורידים את אותו דבר באותה תוכנה עם אותם ההגדרות. הבדיקה: הורדנו טורנט בגודל 9 וחצי ג'יגה - אני מעולם לא סיימתי להוריד את הטורנט וזה היה לאחר שישה שבועות - הגעתי ל-30% עלובים. אחי סיים, בנוסף אני לא הורדתישום דבר במקביל, אחי כמובן הוריד. ההבדל היחיד בינינו היה בתשתית אני בכבלים, אח שלי ב-ADSL . חשבתי שיש שתי דרכים לטפל בהבדל: 1. להחליף ספק. 2. להחליף תשתית. החלטתי בשלב הראשון להחליף ספק. לאחר כיומיים עם הספק החדש (014) - אני כמובן ימשיך להתרשם ואדווח בהתאם…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. קניתי ראוטר (WRT54GL) אבל בגלל כל מיני סיבות הוא נמצא בממ"ד כמובן שבגלל שהוא בממד רוב הבית נמצא בקשיים לקלוט את הראוטר (כשהוא מחוץ לממ"ד אין בממ"ד קליטה בכלל...) יש איזשהו מוצר שאני יכול לשים מחוץ לממד אבל קרוב איפה שעדיין יש קליטה סבירה והוא ישדר לשאר הבית במקום הראוטר? אם אפשר מזיגזג או לוג'יק... לגבי תקציב, אז מכיוון שאין לי מושג בכלל מה אני רוצה אז אני לא יודע מה הטווח הנורמלי של מחירים לדבר כזה... אז פשוט תביאו הצעה... וכמובן תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by shugi,

שלום. אני מעוניין לקנות נתב חוטי עד 200 ש"ח. כרגע יש לי נתב אלחוטי D-link DI524 והוא ממש אבל ממש גרוע. יש לי 3 מגה בכבלים ושלושה מחשבים מחוברים אל הנתב בחיבור חוטי, ולכן אני לא מחפש נתב אלחוטי. אם אפשר שתגידו לי מה אתם חושבים על ה-DI524, האם רק הוא ככה? או שנתב אחר לא ישנה כל כך? תודה.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by thebestof2005,

שלום לכם. שחיפשתי לקנות ראוטר קראתי כאן פה שהמליצו, כמעט כולם, פה אחד, על הנתב הזה. הלכתי עם הרוב וקניתי אותו. ההתקנה היא באמת פשוטה למדי אך בעיית הניתוקים היא די מעצבנת. לנתב מחוברים שני מחשבים נייחים דרך כבלים וכן גם מחשב נייד אחד. שני המחשבים הנייחין עובדים מצויין בלי בעיות ובלי נפילות אבל האינטרנט בנייד נופל כל 5 דקות ובאמת שאי אפשר לעבוד כך. כל פעם אני מתחיל הורדה או עדכון של windows ההורדה פשוט נתקעת באמצע כי האינטרנט. בנוסף לזה, השידור שלו ממש נמוך למרות שהמחשב הנייד נמצא כמה חדרים לידו ואין הרבה מכשולים בדרך. יש איזה דרך לשפר את מידת השידור של הראוטר וגם את תכיפות הנפילות שלו? אם כן אשמח מאוד לעצה מכם...

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  12. יש לי נתב (אלחוטי) משולב עם מודם של EDIMAX (לא זוכר דגם מדוייק אבל 6024 אני חושב) השאלה היא האם אני יכול לחבר אותו למודם כבלים ושהוא ישמש בנתב בלבד? אני מחובר בכבלים דרך נטויז'ן עם חייגן, אם אני אבקש חיבור קבוע ללא חייגן יש סיכוי שזה יעזור?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  13. יש לי רשת אלחוטית בבית וכאשר אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב אני מקבל מהירות של 2MB במקום( 6MB (54mb/8 ויש לי אות במצב מצוין מדוע זה קורה ?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by ybm3884,

בבניין שלנו יש אינטרנט אלחוטי , הבניין קיים מ 5 קומות שבכל קומה קיים פיר מעלית מבטון מזויין הקומה מקיפה את המעלית זאת אומרת : ישנם משרדים משני צדדי המעלית בקומה הרביעית קיים ראוטר ובקומה השניה קיים אקסס פוינט , עכשיו הבעיה השלי היא כזאת אני מעוניין שתהיה לי קליטה שווה בכל אזור בבנין , מה עליי לעשות שקלתי להעלות את הראוטר לקומה ה 5 ובעצם"למשוך" משם את הרשת להקים אקסס פוינט בקומה השלישית והראשונה אנא רבותי עצות ,כל מה שאני מחפש בעצם זה לגרום לרשת להיות שווה בכל הבניין . בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  15. שבוע טוב לכולם. יש לאחי מחשב נייד, עם כרטיס WIRELESS. האם צריך לאבטח את החיבור ב WEP או שצריך את זה רק לראוטרים?? האם מישהו יכול להתחבר סתם כה למחשב שלו כשהרשת האלחוטית פועלת? סליחה על השאלה המטומטמת, אני מבין טוב במחשבים, אבל ברשתות אני מעפן כי אף פעם לא התעסקתי עם זה.

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by ינשוף kci,

שלום לכולם יש ברשותי מודם dlink d-614+ משום מה בזמן האחרון אני סובל מקשיים בפתיחת פורטים בחומת האש של הראוטר, כאשר אני פותח את הפורט הוא נשאר פתוח למספר דקות ואז פשוט נעלם ואיתו חוזר החסימה של הפורט. :nixweiss: אני לא יודע מה הבעיה וזה מאוד מאוד מדכא :kopfpatsch: מיותר לציין שאני משתמש בעדכון חומרה העדכני ביותר :xyxthumbs: ושאני מחובר בחיבור ADSL, חשבתי אולי אני לא עושה משהו טובה והגדלתי להכנס לאתר שלהם ולנסות לעשות את השלבים שכתובים באתר (שלצערי היו בדיוק כמו שאני עשיתי) ושוב הפורט לא מתפקד. מיותר לציין שאם הייתי פותח מספר פעמים את אותו הפורט פתאום הוא מנקה את שאר הפורטים ומשאיר רק את הפורטים הספציפים פתוחים ונועל את כול השאר, מאפשר לי להשתמש בפורט הרצוי למספר דקות…

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  17. בוקר טוב לכל המומחים אני עומדת לקנות HTPC חדש - קישור לדיון בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287891.0 והיות וזה יהיה המחשב השני בבית הבנתי שהדבר ההגיוני יהיה לעשות זאת באמצאות חיבור אינטרנט אלחוטי. 1. כעת,אני לא בטוחה אם זה אומר רשת אלחוטי כלומר ראוטור + כרטיס רשת או שיש דרך יותר פשוטה כי מעבר לשיטוף בחיבור האינטרנט של שני המחשבים ואם הדבר יתאפשר גם של טלפונים סלולארים תומכי WI-FI אין לי צורך בשוטפויות אחרות עם המחשב 2. אם אכן מה שאני צריכה זה חיבור רשת, עקב זאת שמדובר בשני קצוות הבית המליצו לי לי על הראוטר הבא: WRT54GL וLinkSys הבנתי שהוא מאוד טוב ומקצועי (סביר להניח שיותר מידי מקצועי בשבילי) אולם הוא מאוד אמין ולא אמור לעשות לי בעיות במ…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  18. הם כרגע חסומים לשני המחשבים או שבעצם רק למחשב שקולט באלחוטי זה חסום והמחשב שמחובר בכבל רשת ישירות לנתב בסדר? תודה.. גם רציתי לדעת האם עשיתי נכון שחיברתי את הראוטר מדגם 3COM 3CRWER100-75 דרך המודם של בזק או שיכלתי פשוט לוותר על המודם ולחבר ישירות לקיר.? פשוט לפי ההסברים היה מצוין שם שצריך לחבר את הנתב למודם..

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לפני כמה ימים רכשתי נתב אלחוטי של 3com כדי לעשות רשת אלחוטית בבית שבו ישנם 3 מחשבים. כרגע מה שנשאר לי בפועל לקנות הוא 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או לפחות 2(הסבר בהמשך). במחשב שלי מצוי לוח אם Asus K8V-SE Deluxe שבו יש כרטיס Wi-Fi שאין לי מושג איך להשתמש בו עם הנתב שלי או לקיים איתו רשת 1)לפיכך אני שואל האם עדיף לי לקנות 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או שניים יספיקו לי ושיעבודו עם כרטיס הWi-Fi המצוי במחשב שלי? 2) על איזה כרטיסי רשת אחוטיים אתם ממליצים נשלפים או PCI? ואיזה בידיוק? תודה רבה, וגמר חתימה טובה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by amirn,

חיבור כבלים ללא חייגן חוטי (אבל גם אלחוטי שניתן לחסום\לבטל את אופציית האלחוט) שהקינפוג (בייחוד פתיחת פורטים) לא יהיה מסובך מדי חשוב: שיתמוך בהרבה חיבורים לעבודה מסיבית עם P2P וכשרת קבצים (יש לי היום את הנתב EDIMAX 6104K שהוא קטסטרופה בתמיכה בריבוי חיבורים) תמיכה ב DYNDNS לא תזיק... תקציב - עד 400 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  21. כלומר, יש רשת אלחוטית במקום מסויים. אני רוצה להתחבר אליה(חוקית כמובן) דרך כרטיס רשת אלחוטי שלי. והמחשב השני שלי לא קולט את הרשת הרחוקה כי הוא רחוק מידי. האם אני יכול דרך הכרטיס שלי, גם לקלוט רשת אלחוטית רחוקה וגם לשתף את החיבור שלי עם המחשב השני הרחוק שלי? תודה לעונים. ראו תמונה מצורפת: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  22. לשני המחשבים יש כרטיס רשת, חיברתי כבל R45 ביניהם ונתתי להם כתובות IP עוקבים אבל זה עדיין נשאר כל הזמן על "Network cable unplugged", חשבתי אולי הכרטיס בעייתי אבל אתמול החלפתי לוח וגם בכרטיס שם אותה בעייה. (ניסיתי גם 3 חוטים שונים) מה יכולה להיות הבעייה לדעתם? תודה מראש לעונים נ.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  23. שלום, אני בונה אנטנה HIGH GAIN ביתית ואני מחפש דונגל איכותי שיתן טווח קליטה מקסימלי. כמו כן, אני צריך שלכרטיס תהיה תמיכה מלאה ללינוקס. תודה מראש, גיל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by davidcohen,

שלום לכולם, אני זקוק לכרטיס רשת סטנדרטי לחיבור המחשב הישן שלי לאינטרנט ברשת ביתית, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין כרטיס רשת 10/100 לבין 10/100/1000 ? וסליחה על הבורות.... תודה.

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by ex_,

היי ישנה הגבלה אוטומטית(אצל כל הספקים) למספר הנמענים שאפשר לשלוח להם מייל(+-30 לקבוצה) יש דרך לעקוף את הענין? זה כמובן קורה בשרת הדואר היוצא SMTP תודה.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.