רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
נציג תמיכה טכנית של ספק אינטרנט כלשהו אמר לי כי אם התשתית שלי 15 לדוגמא ואני משדרג רק את הספק למהירות 30 או 100, זה יכול לעשות בעיות כמו ניתוקים וכו'. יש משהו בדבריו או שזה שקר מוחלט?
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני מקבל לפחות פעם ביום הודעה של IP conflict detected. אילו זו הייתה רק ההודעה שקופצת אז ניחא, אבל היא מלווה בניתוק רגעי מהרשת שמפריע מאוד. אם רלוונטי,יש לי ראוטר מגעיל שבזק הכריחו אותי להתקין וה-WIFI פעיל בבית. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני נאבק בהגדרות של נתבים אלחוטיים של 3COM בקונפיגורציית WDS (Repeater). הנתבים הם מסוג 3CRWDR101A-75 ו-3CRWER100-75, וכל אחד מהם - לחוד - פועל כהלכה. בנוסף, שני הנתבים מעודכנים לגרסאות התכנה האחרונות הזמינות מאתר 3COM. שני הנתבים מזהים אחד את השני - אבל לא מעבירים תעבורה הדדית. מחפש עזרה בהגדרה... תודה, dd.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מכיוון שאני מעוניין כמובן שהמחשב שלי ישאר סגור ולא יהיה תלוי בכדי לאפשר זאת (כמו NETLIMITER) אז אני שואל כאן כי לא יודע איך עושים זאת : אני והשותפה החלטנו להשתתף באינטרנט 12 מגה שלי ...יש לי ראוטר WIFI (לא זוכר כרגע דגם כי אינני בבית) אבל איך ניתן להגביל את השותפה ל 6 מגה שזוהי בעצם חצי מהמהירות , ככה שלא משנה מה תעשה לא תוכל לעולם לעבור את השש מגה ....? תודה .
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני קניתי לא ממזמן נתב של LEVEL 1.....54 MBP ...ואני זקוק לעזרה בהתקנתו......ניסית הרבה זמן....ואני עדיין לא מצליח לקבל אות מה המחשב השני אם הכרטיס רשת העל-חוטי....לא יודע מה לעשות...אז אם מישהו יכול להסביר לי פה איך להתקין את הנתב.....זה יעזור לי מאוד!!!!!!!!! תודה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שהאינטרנט אצלינו לא זז בשעות העומס. אח שלי מתלונן כל הזמן הזה שהוא לא יכול להיכנס לשרתים של משחקים ולאחר בדיקה שערכתי על המחשב שלי זה באמת נכון. בשעות הבוקר\לילה אין בעייה להתחבר וגם בעבירו אותנו ל 24 שעות לניסיון לחבילת הגיימרים והבעייה נעלמה למשך זמן זה. זו ממש סחיטה כל העסק הזה של חבילת הגיימרים. אני לא מדבר על פינג קצת גבוה או איטיות - אי אפשר כלל להתחבר לשרתים כל שעות העומס. זה קורה לעוד אנשים או רק אצלינו? כל פעם שמדברים עם התמיכה שלהם , אחרי כל הבדיקות שלהם, התשובה היא אותה תשובה - תוסיפו כסף ותתחברו לחבילת הגיימרים!! על מה אני משלם בדיוק כרגע?? על שימוש באינטרנט בשעות הבוקר ובשעות הלילה?? אנחנו חושבים פשוט לעבור חברה (מגיעים לנו 3 חודשים חינם עוד…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה אליכם שמאוד מעניינת אותי. איך בעצם ספקיות האינטרנט מעלות את מהירות האינטרנט שלנו? מה הם בדיוק עושות? האם זה עולה להם יותר כסף ומשאבים? אשמח אם מישהו יסביר לי על כל העסק הזה. דרך אגב שידרגתי ת חבילת האינטרנט שלי ל 4 מגה. אני משלם 69.90 לחודש בבזק בינאלומי לא די גבוה? תודה
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה המשמעות של הפרמטר SUBNET MASK ? אם אינני טועה, היכן שיש 0, באותו מיקום, ורק בו - התכובות יכולות להשתנות. בדוגמא שבכותרת - רק הסיפרה אחרונה בכתובות של המחשבים בתוך אותה רשת - יכול להשתנות. האם אני צודק ? האם יכול להיות משהו אח פרט ל 0 או 255 ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם תוכלו לתת לי כתובת פרוקסי שהוא אנונימי(או אליטה) בארה"ב? ניסיתי כמה סורקים, כולם אכזבו.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, אני משתמש בראוטר של TP-LINK ורוצה להוסיף ראוטר של DLINK שיתפקד כרפיטר (להלן ראוטר ב'). עקבתי אחרי מדריכים ועשיתי כל מה שצריך (אלא אם כן פספסתי משהו) באחד הסעיפים היה כתוב שצריך לכבות את ה DHCP של ראוטר ב' , האם זה נכון? כי עכשיו אני לא מקבל כתובת חוקית והקישוריות מוגבלת. או שראוטר א' עדיין נשאר זה שנותן שירות DHCP גם אם זה דרך ב'.. ? בשני הראוטרים יש תמיכה ב WDS והשתמשתי באופציה. בגדול זה מה שביצעתי: הורדתי חסימות וסיסמא בראוטר ב' ביטלתי לו DHCP ב WDS נתתי לו את כתובת ה MAC של ראוטר א' (כנ"ל בראוטר ב') וידאתי ששניהם משדרים על אותו הערוץ שניתי לראוטר ב' כתובות שתיהיה בתחום של א' אבל לא בחלוקת כתובות שלו. האם בסדר? יש עוד דברים שצריך לבצע? תודה רבה רבה!
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מה הפתרון לחיבור רשת ביתית על שקעי החשמל כאשר בבית יש חיבור חשמל 3 פאזות?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי מחשב נייח וראוטר של HOTBOX SAGEMCOM .. אני מעוניין להתחבר אליו בצורה אל-חוטית ונראה לי שאני צריך כרטיס רשת אל חוטי..אני צריך לדעת על אילו נתונים עליי להסתכל בעת קניית כרטיס הרשת אשמח מאוד לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן אז ככה..יש לי כמה שאלות קודם כל מה זאת הפקודה tracert ומה היא עושה? זה כמו ping? כי דיברתי עם חברה אחת מאנגליה שאני משחק במשחקים שלה והשרת ממוקם בגרמניה.. ואני לא מבין למה הפינג שלי שם במשחק בערך על 300-500 שזה מלא זה צריך להיות משהו כמו 100-250 מקסימום יש לי 2.5 מגה בזק והחברה הזאתי אחרי שהתלוננתי הם אמרו לי לעשות tracert לאייפי של ההוסט שלהם בגרמניה אז עשיתי ושלחתי להם וסתכלו מה הם רשמו לי Hi. It seems the cause of your latency is that your data packets are sent all over the world before reaching Frankfurt, where servers are located (the route is something like Tel Aviv - Germany - Netherlands - California - Frankfurt). As you can see, the reaso…
-
- 4 תגובות
- 28.3k צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
תחילה אומר שאינני בטוח שזהו הפורום הנכון לשאול- אם טעיתי אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: אחרי שאני מוריד מאימיול מספר שעות רצוף (אני לא יודע בדיוק כמה- זה משתנה-משהו בסביבות 24 שעות) האינטרנט במחשב דרכו הורדתי פשוט נופל! אחרי מספר ימים האינטרנט בפתאומיות חוזר- ולי אין מושג איך ולמה. לא היה כל שינוי בחומרה ויותר מזה- במחשב השני שמחובר ברשת הכל עובד בלי בעיה. מכך הסקתי שהבעיה היא איפושהו במחשב עצמו- אולי השתנו ההגדרות או משהו כזה. אז בפעם האחרונה לפני שהפעלתי את אימיול בדקתי את הגדרות הרשת ואחרי שהאינטרנט נפל יום אחרי בדקתי ולא השתנו ההגדרות. אותה בעיה בדיוק קרתה לי גם עם המחשב השני- ומאז לא ניסיתי להוריד איתו דבר (הוא משמש גם את ההורים). לא היה …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לחומרה של שרת של dell. הדגם הוא 840. זה מעבד xeon 3040 עם 2gb זכרון. תומך 4 דיסקים sata. יורכב עם 2 דיסקים 250gb sata ויהיה raid1 שיממומש בחומרה ע"י הבקר הקיים. שרת זה אמור לשרת עד 20 משתמשים(רוב הזמן לא יעבדו 20 משתמשים במקביל אלא בערך 10 משתמשים) בתור שרת exchange ושרת קבצים (יחסית עם מעט data). האם לדעתכם זה יספיק? אשמח לקבל דעה ממישהו שיש לו ניסיון עם השרת הזה אך גם דעות אחרות יתקבלו בברכה ובהערכה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
-
האימיול עובד לי ממש לאט מצוייר לי עם בנדנה על הראש איך אני מגדיר פורטיםן בשביל הראוטר שלי ECI 312+
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו מכיר ? DHCP_IP_Forcer אני ב 014 אייפי קבוע אבל הייתי צריך לשנות איי פי למשהו ומצאתי את התוכנה הזו שבאמת עושה את העבודה אבל משום מה אחרי 4 פעמים זה נתקע על אותו האיי פי וכבר לא משתנה הבנתי שזה משנה את הMAC בעצם יכול להיות שזו ההגבלה ? רק ל 4 שינויים ? יש תוכנה אחרת שתיתן לי יותר או לחזור לחייגן וזהו הכי פשוט ? זה התחיל מזה : 84.108.1.26 84.108.21.172 84.108.16.104 ואחרי כמה וכמה נסיונות שוב זה לא משנה כבר ונשאר על זה קבוע : 84.108.17.97 תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש פה מישהו שהצליח לבטל את דמי אחזקת הקו בבזק אחרי הכנסת החוק הזה? אם כן, מה אמרתם ששכנע אותם? לי אומרים שהמסלול הזה של קו למטרת DSL בלבד כבר לא קיים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בקומה הראשונה של אותו מבנה ממוקם הראטור, EDIMAX 6204. האות לא מספיק חזק בקומה שלישית ואינו מאפשר גלישה. המטרה: כיסוי הקומה הראשונה עד הרביעית באות בעוצמה מספקת שיאפשר גלישה. עלות מינימלית. מדובר בבית פרטי לא בבניין. תודה !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני מחובר במהירות 12 מגה על תשתית של הוט עם חייגן. יש לי מודם של טריון עם כניסה אחת לכבל רשת שמחוברת ישירות למחשב. אני מעוניין לרכוש סטרימר עבור הטלויזיה בסלון וליצור תקיית שיתוף בניהם בצורה קווית. אני מבין שאני חייב ראוטר ואולי גם סוויטש מישהו יכול לפשט לי את הסיפור : האם אני צריך להחליף את המודם או לחבר אליו ראוטר ? האם אני צריך גם סוויטש בנוסף לראוטר ולמודם הקיים ? איך אני מחבר את כל השלושה יחד ? האם יצירת רשת ביתית עם הסטרימר תיפגע לי באבטחה או באיכות הגלישה ? איזה ראוטר וסוויטש מומלצים עבור זה ? תודה מראש טל.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-