עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ekmo,

שלום, יש לי ראוטר ישן של D-Link (לא זוכר את הדגם) שהייתי די מרוצה ממנו. לאחר שעברתי דירה המחשב השני, שהיה עד לאותה נקודה מחובר אלחוטית דרך קיר אחד, כבר לא הצליח להתחבר לרשת האלחוטית. יש זיהוי של רשת אך הוא לא מצליח להתחבר. מאחר וכעת יש 3 קירות מפרידים בין הראוטר עצמו לאנטנה במחשב השני הנחתי שזה מקור הבעיה. המליצו לי על Linksys WRT54GL 54Mbps שאמור להיות סוס עבודה, חבר אפילו טוען שאצלו בבית הראוטר עובד מתוך הממ"ד. אני מתלבט אם לקנות את הראוטר הנ"ל (320 ש"ח) מכיוון שאני חושש שגם הוא לא יעבור את הקירות המפרידים בינו לבין המחשב השני. האם לדעתכם יש סכנה כזו? מדובר בקירות רגילים, לא ממ"ד ולדעתי המרחק הכולל בין שתי הנקודות עומד על כ-5 מטרים. האם יש חשש שהראוטר הזה לא ישדר מספ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי בבית מחשב ואקס-בוקס במרחק בערך 30 מטר ממחשב שני בבית שלי. מה הדרך הכי טובה במחיר סביר (לא רשת אל-חוטית במאות דולרים) לחבר את כולם לאינטרנט בכבלים ואולי גם לחלוק קבצים? מה אני יצטרך לקנות? ועוד שאלה: יש לי כרגע חיבור לאינטרנט בכבלים במהירות 750 ק"ב. זה יהיה איטי אם ישתמשו בו שני מחשבים בו זמנית, אז מה עדיף לי - לעשות חיבור לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב או 2 חיבורים במהירות 750 ק"ב?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by omri_ro,

ראבק, אני מתפוצץ כבר!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים בבית שלי, כוס אמק! התקנתי היום מחדש את ה98 עם הICS שלו שיצר דיסקט, הרצתי את הדיסקט במחשב השני ו...כלום, נאדה גורנישט HELP NEEDED...!!

4. שלום, יש לי כמה מחשבים בבית שכולם מחוברים לאותו הראוטר וגולשים דרכו אני מעוניין להגביל רוחב פס של מחשבים מסויימים. איך אני עושה את זה? חיפשתי קצת ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שכוללות את האפשרות הזאת בין שאר הדברים אבל הן עולות כסף והרבה. הרואטר שלי זה ה smart box של אורנג' ואין שם אפשרות כזאת. יש תוכנה קטנה וחינמית שיכולה לעשות את זה? או דרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ebrami,

שלום קניתי מחשב ASUS CENTRINO M3000N, הוא מגיע עם חיבור מובנה של אינפרה אדום. כשקניתי את המחשב נאמר לי שאני אוכל להתחבר איתו ל"נקודות חמות" כמו בבתי קפה וכאלה מקומות, אבל כשניסיתי להתחבר בבית קפה לא הצלחתי. האם החיבור של הנקודות החמות למחשב שלי מתבצע דרך האינפרה אדום? או שאמור להיות לי סוג של קולטן אחר, של הbluetooth ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shlomibandit,

יש לי אינטרנט 1.5 מגה , adsl ספק נטויז'ן .. אני משחק הרבה במשחקי רשת , כמו: sof 2 \ far cry\cs עד עכשיו המשחקים עבדו מעולה עם פינגים נמוכים בלי לאגים , לפני שבוע אחותי קנתה מחשב נייד אז עשינו בבית רשת אלחוטית , מאז יש לי מלא לאגים במשחק , הפינגים שלי ניראה לי בסדר דיי נמוכים 16-33 לא יותר , המשחק עובד חלק יש לי מחשב חזק יחסית למשחקים , ויש לי פינגים נמוכים , אבל יש לי לאגים שאני מנסה להחליף נשק ואחרי כמה זמן זה נקלט לא ישר וכל מני כאלה דברים.זה לא בעיה בשרת שאלתי את האנשים שמשחקים איתי ולהם לא היה לאגים...זה יכול ליהיות בגלל הרשת??? אחותי לא מורידה דברים , היא סתם על האי סי קיו ועל האינרטנט , אבל מאז יש לי לאגים אז זה יכול ליהיות קשור לרשת?? אם כן כדאי אולי לעלות את הא…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by דורי123,

החלטתי לשדרג את האתר שלי, ופניתי לחברת גלקום שמתמחה בבניית אתרים סלולריים. הם הציעו לי שתי הצעות, אחת לאתר מותאם ואחת לאתר ייעודי לסלולר. אני מאוד מתלבט בנושא, כי אתר מיוחד, משמעו עוד טיפול והשקעה בקידום וכו'. האם אתר מותאם מספיק טוב מבחינת חווית הגולש? אשמח לשמוע הצעות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, לראשונה החלטתי לחבר את שני המחשבים שברשותי ברשת. רכשתי שקעים, כבל ארוך 2 מ'. העברתי את הכבל (הוא בלי ראשים) בקיר (המחשבים נמצאים בקומות שונות). באתי לחבר את השקעים לכבל חשבתי כמו חוט טלפון - מוציאים את הברגים ויאלה מחברים את החוטים, אבל בשקע אין ברגים. איך מחברים את חוט הרשת לשקע?? צריך מכשיר כלשהו?? דרך אגב הנה פרטים: על השקע מצויין - crystal 30 T 3a vh8fs-c5 אם מישהו יכול לתת לי לינק או להסביר בעזרת איורים אשמח מאוד. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yosizach,

כרגע יש לי 1.5 בזק בזק . בהתחלה לא רציתי 2 מגה כי זה היה בזבוז אבל עם המחיר ירד אני מוכן לשדרג . על כמה המחיר עומד .

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני גר בבית פרטי עם מספר קומות. קליטת רשת אלחוטית בבית, אפשרית רק בקומה בה נמצא הראוטר. כעת יש לי ראוטר של 3com, אשר מקבל אינטרנט דרך מודם ומפיץ הן קוית והן אלחוטית. ברצוני להפוך אותו לנקודת גישה אשר תהיה מחוברת למודם ראוטר אחר. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי לספרות מתאימה. דודי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. אם הנושא דובר, נא להפנות אותי לשרשור. חיפוש בפורום ובגוגל לא הראה תוצאות. קיבלתי הרגע טלפון מבזק בינ"ל שצריכים להעביר אותי לחייגן. אמרתי להם בפירוש שלא מקובל עלי ושברגע שיעשו את זה אנחנו נפרדים. הבחור אמר "המשך יום נעים" ולשאלתי מה הוא מתכוון לעשות אמר "אני צריך להעביר את כל הלקוחות לחייגן כי זה" ... שימו לב ... "עושה בעיות ללקוחות". אמרתי לו שאין לי שום בעיות ושלא יעשו שום דבר. שוב איחל לי המשך יום נעים ובזה הסתיים. מישהו קיבל שיחה דומה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. פיספסתי ...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ns,

מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by PHOENIX18,

שלום לכולם אני כרגע מחובר להוט ב100 מגה ולספק 014 בחיבור ללא חייגן במשך כשלושה חודשים אף פעם לא קיבלתי מהירות מקסימלית בהורדות-מוריד רק בהורדות ישירות דרך שרתי פרימיום(uploded,netload,extabit) תמיד המהירות נעה בין 200K ל2 מגה במקרה הטוב. כמו כן במשחקים הפינגים שלי נעים בין 80-100 במהלך השבוע ל130+ בימי שישי ושבת(מה שמונע ממני לשחק באופן רציף) כאשר אני פונה לתמיכת המומחים של 014 מוסרים לי תמיד שבעיה היא בהוט וכשאני עושה בדיקת מהירות בהוט אני מקבל בבדיקה מהירות תקינה 100/2 אני מאוד מתקשה להבין למה 014 מייחדים את עצמם כ"כ עם הכבל התת ימי אני משלם ל014 כ80 שקלים בחודש וזה נראה לי מופרך לחלוטין לשלם כ"כ הרבה על כלום האם לתת להם צ'אנס או לעבור לספקית אחרת? חשבתי על הוטנט

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by woming,

אני צריך עזרה בנוגע להוטבוקס היה לי 12 מגה אינטרנט והורדתי ביוטורנט במקסימום של 1.2 מגה -כמו שצריך התקינו לי שלשום 30 מגה והוט בוקס והיה לי ראוטר כזה(עדיין יש לי אותו): http://img1.ret.co.il/images/IF/2BE3A4_0.jpg (TP-LINK TL-WR841ND) אני מוריד על מקסימום 600 ק''ב עכשיו ואני בטוח שזה קשור להגדרות חדשות שאני אמור לשים? לקנות ראוטר חדש? (יש לי אותו שנה) לעדכן אותו? לפתוח פורטים אם צריך? לקחתי את הפורט שאני משתמש בו ביוטורנט וניסיתי לפתוח אותו דרך האתר: http://www.canyouseeme.org/ והוא רשם לי ERROR מה אני עושה? עוד מישהו היה לו ראוטר כזה ובאמת זה בעיה בראוטר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by roeesnir,

אני צריך די דחוף נתב למשרד, (NGN). צריכה להיות בנתב אפשרות לחסימת אינטרנט במחשבים מסויימים, ופתיחת אתרים ספציפיים. הוא צריך להיות די פשוט לתפעול, שבעל המשרד יוכל להוסיף/להוריד שם אתרים לפי בחירתו. יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מנוי של סלקום TV כולל תשתית VDSL וספק 013 , הוטנט מביאים עכשיו 4 חודשים חינם ללא התחייבות , רציתי להתנסות כי 013 החיבור לחו"ל לא משהו . קיבלתי שם משתמש וסיסמא מהוטנט , אבל לא מצליח להתחבר לשירות . האם 013 יכולים לחסום חיבור לספק אחר ? כי בעצם אני לא לקוח של בזק ... זה חיבור סיטונאי . ניסיתי דרך הראוטר של סלקום DV2220 וגם דרך ראוטר פרטי שלי D-Link DSL-6740U .

18. היי, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי וכרטיס רשת USB אלחוטי. היום יש לי 3 מחשבים מחוברים דרך נתב רגיל, ואני רוצה להחליפו בנתב אלחוטי, ולהוסיף מחשב רביעי בעל כרטיס רשת אלחוטי USB הבנתי שיש שני סוגי "סכנות" ברשת אלחוטית: 1. התחברות לנתב ובעצם הצטרפות לרשת שלי 2. אפשרות לראות את המידע שעובר בין הנתב לכרטיס רשת האלחוטי השאלות הן, ראשית, האם מה שכתבתי אכן נכון... 1. האם יש להאקר אפשרות לראות את התעבורה גם של שלושת המחשבים שמחוברים בצורה קווית לנתב האלחוטי (גם ברשת הביתית וגם בחיבור לאינטרנט)? 2. מה הצורה המומלצת להגנה בפני שני סוגי הפריצות (אני חושב לקנות נתב אדימקס BR-6215SRG) 3. האם ההגנות משאלה 2 דורשות הכנסת סיסמא (ידנית) כל איתחול של המחשב עם הכרטיס רשת האלחוטי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לחבר שלי את הנתב הזה והוא לא יודע לפתוח בו את הפורטים של האימיול משהו יכול לעזור אני ישמח מאוד!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by iveco,

יש לי מגדיל טווח יש לי אפשרות לחבר אותו ישירות לראוטר או לעשות ממנו מגדיל טווח WIFI , אחרי שהגדרתי אותו בתור מגדיל טווח WIFI ניגשתי למחשב שנמצא ברשת הוצאתי ממנו את ה USB WIFI ושמתי את המגדיל טווח בכרטיס רשת במגדיל טווח הנורה הכרטיס רשת מהבהבת זה משמש כרגע כ WIFI לכל דבר נכון ? , מה ההבדל אם ה WIFI מחובר ב USB או בכרטיס רשת ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Itzik 007,

אהלן, אני מעוניין לפרמט את המחשב של אחי שהוזנח משנת 2007. מדובר במחשב שמחובר לרשת הביתית בחיבור חוטי, לנתב שנותן רשת אלחוטית לשאר הבית. ההגיון שלי אומר שמכיוון שאין שום הגדרות אצלו, כנראה שאין שום דבר רציני שיש להגדיר שם - אני צודק? כל מה שנדרש זה רק לחבר את הכבל מהנתב חזרה למחשב? מה הפעולות שיש לעשות לאחר פירמוט? בוסף - איך משתפים אותו בחזרה ברשת? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by R'n'B,

שלום לכולם, מישהו ידוע אם יש בעיה להכניס לארץ את הנתב החדש של שיומי עם תדר 6E? https://www.gadgety.co.il/264062/xiaomi-router-ax6000-announced/ תודה

23. שלום רב לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבחירה בין הדגמים הנ"ל. בגדול ההבדל הוא שהTL-WDR4300 מצויד באנטנות טובות יותר אבל איננו תומך בAC. http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_TL-WDR4300.html http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_Archer-C20i.html מה שיש לי בבית זה מחשב בסלון שכרגע מחובר קווית ומחשב "ראשי" בחדר נפרד שבגלל מחסור בתשתיות מחובר כרגע אלחוטית לרשת 5G ע"י כרטיס רשת Edimax AC600 High Gain Directional (תומך AC ובעל קליטה לא רעה) בין הנתב הנוכחי, Netgear dual band של בזק למחשב ה"ראשי" יש מרחק של בערך 10-11 מטר וקיר אחד, המחשב מקבל קליטה מלאה ובדיקת מהירות מראה 40 מגהביט שזו באמת מהירות החיבור שלי. עקב רצון לעבור לעסקת באנדל באחת הח…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, ראשית אומר תודה לעוזרים ואציין שהבעיה התחילה אחרי מעבר למשרד חדש.. ועכשיו לבעיה.. אז ככה יש לי ראוטר מסוג :WRT54GL עם frimware גרסה : v4.30.7 שמחוברים אליו 6 מחשבים כולם בחיבורים אלחוטיים עם כרטיסים רשת שונים משונים.. מאז המעבר למשרד החדש והגדול יותר (חד מפלסי) אני נתקל בחלק מהמחשבים בבעיית איכות ועוצמת קליטה רצינית ביותר כאשר בשתי המחשבים המרוחקים ביותר מהראוטר כ-12 מטר היא נהיית ממש קטסטרופלית עד רמה שקשה לעבוד ברשת המשרדית זמני התגובה של פינגים שנתתי מכל אחד מהמחשבים לראוטר נעו מ 1ms פחות או יותר קבוע עם פיקים עד סביבות ה30ms בשלושת המחשבים הקרובים ובשאר המחשבים המרוחקים יותר עשו עליות וירידות של בין ה1ms לסביבות ה1000ms ואפילו חצו אותו... נוסף על כן ב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by baruch_555,

יש לי רשת ביתית עם נתב חוטי של 2 מחשבים. איך אני יכול לשלוט במחשב השני, לכבות ,להפעיל מחדש, למחוק... אני מכיר הרבה תוכנות אבל יש לי אייפי חיצוני(שככה התוכנה לא יודעת לאיזה מחשב להתחבר) ואייפי פנימי לכל מחשב, עם איזה תוכנה אני יכול לרשום את האייפי הפנימי של המחשב השני (לדוגמא לי: 192.168.2.56 ולמחשב ב': 192.168.2.58) וזה יתחבר אליו ואני אוכל לשלוט בו??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים