רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר עם הוט, ספק הוטנט, ראוטר אלחוטי 1043D TP. בית 200 מ"ר, שתי קומות. ראוטר בחדר קומה שנייה, שמכוסה היטב כולה. קומה תחתונה בקושי יש קליטה! איך פותרים את הבעיה הזו? הבנתי שאפשרי לחבר ראוטר בקומה תחתונה, אבל למה בדיוק? לבקש מהוט שיתקינו בקומה התחתונה עוד שקע של הוט לאינטרנט או איך זה עובד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי מאמצים רבים הצלחתי להתקין את ברשת האלחוטית שלי בבית וכל המחשבים עובדים אבל... עכשיו המחשב שלי לא מחובר ישר לאינטרנט אלא דרך ראוטר... זה היה מחובר- מודם למחשב עכשיו- מודם (Alcatel home) לראוטר (linksys wirless g) עם כרטיס ווירלס שנמצא אצלי במחשב שגם הוא לינקסיס G כל ההגדרות עובדות והכל אבל עכשיו אני רוצה להפעיל שרת FTP על המחשב שלי דרך הרשת בבית. איך???
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קיבלתי נייד חדש עם וויסטה הום מותקן עליו, ואני לא מצליח לחבר אותו לרשת האלחוטית! אני לא כל כך מתמצא בוויסטה, אז הנסיונות שלי לסדר את הבעיה לא הלכו בצורה יפה. בחלון ניהול הרשתות בנייד, לא מופיעה שום רשת אלחוטית ויש איקס. הבעיה לא קשורה לטווח קליטה כי הנייד בדיוק ליד הראוטר, וגם לא קשור להגדרות הראוטר כי כל שישי מתחבר אליו נייד אחר לגמרי בלי בעיות. שמתי לב שבנייד עם הבעיה יש אפשרות של Network Discovery (ובעיקרון כמעט כל הקטגוריות תחת Sharing & Discovery) על Off, ואם אני משנה אותם ל-ON זה לא תופס ונשאר על OFF! במידה וזה קשור לעניין. מה עושים הלאה? אני משאיר כאופציה אחרונה להתקין XP, כי וויסטה עולה לי על העצבים... הנייד הוא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=688269
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי נתב מדגם D-LINK ושאני מתחבר אליו עם מחשב נייד הוא מראה לי שהמהירות 11MBPS שפעם היה 54MBPS. ושאני מתחבר ברשת אלחוטית של מישהו אחר הוא מראה 54. דיברתי עם בזק ונטויז'ין. המיהרות הורדה והעלה נורמלית לפי בדיקה שלי. רואים גם שיש חיבור מצויין אבל עדין רק 11 מגה ולפעמים יש ניתוקים. בזק אומרים שזה לא ראוטר שלהם אבל שאני נכנס להגדרות שלו הוא כותב WOW. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום ! משהו פה מהפורום(משחקי מחשב) הסביר לי שבשביל שההתקשרות שלי איתו תהיה טובה, אני צריך לאפשר DMZ בהגדרות של ה-Router. אז נכנסתי ל- 192.168.2.1. כתבתי שם את השם משתמש וסיסמא. נכנסתי ל-General setup, ואז ל-Firewall, ואז ל-DMZ. שם הוא אמר לי לכתוב ב-Static IP וב-Client PC IP את האי פי שלי. עשיתי כך, ולחצתי add. עכשיו אין לי אינטרנט ניסיתי להיכנס שוב ל-192.168.2.1 כדי למחוק את מה שעשיתי, אבל זה לא נכנס לי לשם, כנראה בגלל שאין לי אינטרנט ! אז איך מתקנים ?! בבקשה תעזרו לי :errrr:
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לעבור לספק אינטרנט אחר, האם יש אפשרות להישאר עם אותה כתובת מייל מהספק הקודם?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני טכנאי רשת ברשת עם כ150 מחשבים וכ25-50 מהם גולשים כל הזמן לגלגלצ ובכך חוסמים את רוב תעבורת האינטרנט זה הרעיון שלי היה לעשות proxy ל streaming media אבל איך !!???!??!?? אם למישהוא יש כוון או רעיון לאיך לעשות את זה אני מאוד אשמך יש לי server 2003 ולשדר "רדיו" שלי משם אני יודע אם זה עוזר תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האישה בחול ולצערנו לא מצליחה להתחבר לאינטרנט - המחשב מציג כל הזמן "מיייבא כתובת רשת". עברתי על הנושא בפורום ,אך אשמח לפיתרון קל שאפשר להסביר לאישה בטלפון איך לפתור את הבעיה (היא לא מבינה גדולה במחשבים.) תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני מנוי בתשתית הוט + 013. לאחרונה שמתי לב שבכל בדיקת מהירות אקראית שעשיתי, ה-ping לא ירד מ-15. כדי לבדוק האם מדובר בתשתית או בספק, ניתקתי את הנתב וחיברתי את המחשב ישירות להוטבוקס כדי לבצע בדיקת מהירות באתר שלהם (האתר של הוט עולה גם בלי לחייג). המהירות\רוחב פס היה תקין אך ה-ping היה 15ms. הבדיקות נעשו במהלך השבוע בשני מחשבים נקיים מוירוסים ושות'. אם אני זוכר נכון אז לא תמיד היו מספרים כאלה גבוהים. עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המהירות סבירה? במה המהירות תלויה? מה צוואר הבקבוק פה? כי מגה לשניה זה ממש איטי לדעתי..... כבר עדיף לצרוב..... איך הגיוני שעל דיסק אפשר לצרוב יותר ממגה לשניה וברשת אני מעביר ככה בין 800 קיי ל-1 מגה בשניה? או שמשהו פה לא תקין?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת מידע מחירים המלצות על נתבים של רשת קווי טלפון ומתאמי רשת מומלצים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אני חיברתי באמצעות 2 כרטיסי רשת 2 מחשבים, באחד המחשבים יש אינטרנט ובאחד אין... אמרו לי לקנות עוד כרטיס רשת ולחבר גם את המודם (מודם ALCATEL שחור ADSL) חיברתי אותו וזה עדיין לא עובד... מה אני צריך לעשות?? לשנות הגדרות או משהו??
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות ראוטר משהו זול לא יקר .... עם אפש אז גם תנו לי לינק עכשיו אני לא מעויין בראוטר כמו Cisco שכל אחד עולה כמו הבית שלי (יש לי כב מספיק כאלה)
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה די דחוף אני מעוניין לחבר שני PC בכבל קרוס פשוט בלי שום קשר לאינטרנט ושיהיה אפשר פשוט לראות אחד את השני ולהעביר קבצים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי אותו אייפי כבר המון זמן ואני רוצה לשנות אותו כדי שתהיה לי יותר פרטיות. אני מחובר בכבלים עם אייפי קבוע (בזק בינלאומי) אם אני אבקש בטלפון הם יחליפו לי אותו?
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי רשת של 20 משתמשים (הרשת היא סגורה לחלוטין מבחינה פיזית אין קשר לעולם החיצוני) הייתי רוצה לאפשר תקשורת בין המשתמשים על ידי OUTLOCK לצורך העבודה יש מישהו שמכיר איזו דרך לעשות זאת בלי עלויות אולי תוכנה חינמית שתשב על שרת 2003 או כל דרך אחרת שתתן לי את הפתרון לבעיה הזו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין "להאריך" כבל רשת באופן אלחוטי, כלומר קיים מודם עם יציאת רשת במקום א'. במקום ב' - מרחק 20 מטרים בערך ו- 3 קירות) ממקום א' בו המודם, קיים מחשב עם כרטיס רשת. חשבתי על מתג אלחוטי אך לא מצאתי דבר כזה - האם קיים? אולי קיימת דרך אחרת להעביר את האות מצד לצד? אני לא מעוניין בנתב אלחוטי או נתב בכלל, רק לחבר את המחשב למודם במרחק שכזה. כבל רשת לא מסתדר מבחינה אסתטית ומרחק דרך הקירות, המיקום בעייתי. תודה רבה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת כלשהו באימיול הוא אומר לי: Connection refused. Your IP is currently blacklisted יש לי רשת אלחוטית אבל פתחתי את כל הפורטים וזה עדיין עושה את זה......למישהו יש מושג איך מסדרים את זה??? תודה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מתאם רשת חשמל של חברת DEVOLO ופתאום לאחרונה אני לא מצליח להתחבר איתו לאינטרנט אני חושב שיש בעיה עם הגדרות של IP שלו ניסיתי לאפס אותו, וגם ניסיתי לעשות הגדרת IP אוטומטי לצערי שום דבר לא עוזר אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של level one, שחוסם לי פורטים של האיטנרנט (האימיול למשל) למישוה יש מושג איך אני פותח אותם דרכו ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני קונה לפטופ חדש, ומעוניין שיהיה לי זמינות קבועה של אינטרנט (למקרה שאין WiFi) יש לי 2 אופציות: אופציה 1: להתחבר ל-Nokia E71 שלי עם Nokia PC Suite דרך USB/Bluetooth, ודרכו לגלוש באינטרנט. אופציה 2: להוסיף 500 ש"ח ולרכוש מודם 3G ללפטופ, ואז להתקין בפנים סים נוסף (מה העלות של סים נוסף בסלקום?) האם יש הבדלים מבחינת המהירות? האם יש שיקולים אחרים לכאן ולכאן?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת הרשת האלחוטית שלי לא מאובטחת ואכן אני רוצה לאבטח אותה בדרך הקלה והמהירה ביותר אבל שהאבטחה תיהיה אבטחה אכן קשה מאודד לפריצה......ורציתיי לדעת איך אני מאבטח??? תודה לכולם מראש על העצות ועל העזרה!
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם Motorola SB4200 בעל כניסה יצאת USB ורשת. נכון לעכישו אני משתמש ביציאת USB. ואני רוצה לחבר את המחשב השני בבבית שיגלוש דרך אותו מודם. האם אני יכול לכבר את המחשב ישר למודם (יציאת רשת)???? או שאני צריך לחבר ת'כבל רשת למחשב שעכשיו מחובר ולמודם ולבנות רשת? בתודה מראש עמיר שחר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם. ברשותי מודם אלקטל פרו(פרוץ) שמשמש כנתב ל3 מחשבים. קניתי נתב נוסף של נטגיר שהוא גם אלחוטי וגם קווי, והוא אמור לספק אינטרנט ללפטופ הנוסף שיש לי. בנוסף, אני רוצה לחבר את כל המחשבים אליו משום שהרכזת שיש לי עובדת במהירות 10MBPS בלבד. השאלה היא איך מחברים את 2 הנתבים ואת כל המחשבים בצורה אופטימלית? חשבתי להחזיר את האלקטל פרו לגרסת ההום כדי שהוא יהיה רק מודם, אבל אז הוא יעבוד בPPTP שהוא פחות טוב וגם אני אאלץ שוב להתחבר עם חייגן, נכון? האפשרות השנייה שחשבתי עלייה היא - לבטל את הDHCP באלקטל, לחבר אותו לנטגיר(WAN לWAN?), ולחבר את כל המחשבים לנטגיר והוא יעשה DHCP. או שהאם זה יעשה בלאגן משום שהDHCP חייב להעשות מהנתב שמקושר לאינטרנט עצמו? אודה לכם אם תוכלו לעזור בעניין המבל…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, אך אשאל בכל זאת: יש לי WIN 98 וכשאני מריץ תוכנה לשיתוף קבצים (קאזה או סולסיק), כעבור פרק זמן מסוים הוא מתנתק לי מהרשת. אני לא יכול לעשות יותר שום דבר שקשור ברשת, לא לגלוש, לא לשלוח מייל ולא ICQ כדי להתקשר שוב לרשת אני צריך לרסט את המחשב. למה זה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-