רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
סוג התחרות - שירים. אני רוצה שאנשים יעלו שירים שלהם (ההשתתפות מותנית בכך שהם עושים LIKE לעמוד) ויזמינו חברים להצביע להם (גם כאן, מותנה ב-LIKE), מי שמקבל את מספר הקולות הגבוה ביותר יזכה בפרס. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.... תודה BF
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר Dlink di-524 . המחשב שלי מחובר ישירות עם מודם לראוטר וכך אני גולש. לאחי יש מחשב בחדר הסמוך ואני רוצה לקנות לו כרטיס רשת USB שמתאים לראוטר הנ"ל. יש לו כרגע כרטיס של LEVEL1 אך הוא נהרס מהר מאוד ובכלל ממש לא הייתי מרוצה ממנו,היו הרבה מאוד תקלות ולא הצלחנו לגלוש כמו שצריך. אני רוצה כרטיס רשת עמיד וטוב שמתאים לראוטר בטווח של עד 150 שקל. על איזה כרטיס אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בזק ערכה היום מפגן כוח עוצמתי בדמות כנס ותערוכת "בזק EXPO". במסגרתו היא הכריזה על שורה של מוצרים חדשים ומהירויות NGN חדשות המגיעות עד 100M. כל הפרטים על המוצרים, ההרצאות והתערוכה נמצאים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=845
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
עריכה: שלום, החלפתי את הנתב שלי לנתב החדש של בזק. בנתב הקודם שלי אני הצלחתי לפתוח פורט מסויים והוא עבד לי בכל הבדיקות. כעת ניסיתי לפתוח את אותו הפורט ולא הצלחתי (מה שאומר שלא בגדרתי טוב את הנתב עצמו) ניתבתי את הפורט גם הפיירוול של מערכת ההפעלה וגם בנתב עצמו (אין לי פירוול חיצוני) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מידי פעם אני צריך לשלוח או לקבל פקס, ואני מעוניין לקנות מודם קווי למחשב. מה עדיף: USRobotics, או Dynamode? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים! מקווה ששמתי את הטראד במקום הנכון. אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי....בעיה הזויה ברמות ולא מתאימה לרמה של מיקרוסופט. אז ככה : בעת כניסה לשירות הHOTMAIL אני מקבל פתאום הודעה שהשירות נחסם עקב פריצה לחשבון (מצוף קובץ עם ההודעה), בהמשך להנחיות אני מבצע CONTINUE על מנת לאמת שזהו באמת החשבון שלי, האימות מתבצע ע"י שליחת SMS עם קוד אימות לטלפון הנייד שלי רק הבעיה היא שמכל המדינות שמופיעות ומקבעות את הקוד של המדינה לא מופיעה ישראל. איך אני אמור לאמת את החשבון שלי בכל זאת??? (זה הזוי!!!) האם יש דרך לפנות למייקרוסופט בעניין? נ.ב - כתוצאה מזה שאני לא יכול להתחבר להוטמייל - אני לא יכול להתחבר למסנג'ר (מקבל הודעה שהשירות חסום בצורה זמנית) צירפתי 2 צילומים שמתארים את הבעיה בתקוו…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
במחיר סביר 150-250 תמיכה ב-dynamic dns תמיכה בתקן N אינה הכרחית
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
בבזק התחילו לשווק שבוע שעבר ריפטר של נטגייר. ראיתי שהיית מעט התעניינות אתמול אז זה הדגם המודובר. עדיין לא יצא לי לשמוע תגובות מלקוחות אבל בגדול נראה מוצר לא רע בכלל. כמובן שגם את המוצר הזה בזק מוכרת במודל חיוב זיכוי למשך שנתיים (משלמים 20 מקבלים החזר של 10) http://kb.netgear.com/app/products/model/a_id/13017
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של אדימקס דגם br-6204wg עם רשת אלחוטית מוגדרת אני רואה אותה במכשיר שלי (HTC DESIRE) כרשת פתוחה עם אות מצוין אבל ברגע שני מנסה להתחבר אליה הוא לא מצליח ועובר לרשת הבאה ברשימה (תופס כנראה של איזה שכן) ניסיתי לשים סיסמא על הרשת ולראות אם זה משנה משהו אבל בסך הכל אני רואה אותה בדיזייר כדורשת סיסמא עכשיו אבל עדיין לא מתחבר ניסית גם עם האייפוד של אחי וגם לא הצלחתי להתחבר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אם אני שוכר דירה עם שותפים, מה מונע ממני להשתמש באותו יוזר של הספק שהוריי משתמשים בו בביתם? אני יודע שאפשר מבחינה טכנית לגלוש עם אותו יוזר של הספק ב-2 מחשבים שונים כל עוד התשתית היא אותה תשתית. אז בעצם השאלה שלי למה אני צריך לשלם לספק עכשיו שעברתי דירה? אני יכול להשתמש ביוזר הקיים כבר בבית הוריי. השאלה האם חברות הספקים בודקים דברים כאלה והאם בכלל יכולים לעלות על זה והאם זה יכול להוריד את המהירות? (אני לא רואה סיבה למה שזה ישפיע על המהירות) אני לא באמת מתכוון לעשות זאת ויש לנו כבר אינטרנט בדירה, אבל מעניין אותי לדעת בעצם למה לעשות מנוי נוסף לספק במקרה כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחיבור 2 נייחים , הוט-כבלים, נטוויזן? צריך אפשרות גם לנייד-אלחוטי מחפש סוס עבודה, שלא יתקע, דירה 90 מטר ללא ממ"ד תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1- כרגע יש לי ראוטר מחובר למחשב שבעזרתו אני גם גולש במחשב וגם באייפון וגם בלפטופ הבעיה היא כזאת, כאשר אני גולש ברשת בלי שום בעיה מדי פעם צץ לי החייגן וכאילו מנסה לחבר אותי לאינטרנט מחדש למרות שאני מחובר חשבתי שהבעיה היא ספציפית לאתרים מסויימים או משהו אבל זה מאוד רנדומאלי זה הורס את חווית הגלישה ומאוד מציק. אז חשבתי האם אפשר לחבר את המודם הרגיל שהיה לי מקודם ואת הראוטר להפוך לחיבור משנה? 2- בחודש~ האחרון נתקלתי בבעיה מאוד מציקה בחיבות אינטרנט שלי כאשר אני מוריד קבצים מאתרים כמו רפידשיר הוטפייל ועשרות אתרים אחרים באמצע ההורדה החיבור לאתר פשוט מת. קצבים בגדלים של כ100~ מגה יותר או פחות או סתם קבצים קטנים הרגשה כאילו בזק בינלאומי מנתקים לי את החיבור בעיה זו בכל שעות היממה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.mwave.com/mwave/skusearch_v3.asp?scriteria=AA97305 כולל יציאת usb, תומך dd-wrt במחיר 24 דולר לאחר החזר. chief, חוות דעתך?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
נכון להיום אני משתמש בבית במחשב נייח שמחובר לרשת האינטרנט עם מודם רגיל של בזק. ברצוני לקנות עוד מחשב נייד . אמרו לי שבכדי שאני אוכל לגלוש בשני המחשבים יחד עלי להחליף את המודם שיש לי במודם שמשמש גם כנתב ושתומך בטכנולוגית ה ADSL עם 4 יציאות LAN. רציתי לדעת האם יש הבדל בין הנתבים השונים? כלומר האם כדאי לקנות משהו יקר או שמספיק אחד זול? בשביל מה צריך 4 יציאות LAN? האם גלישה באותו זמן עם שתי מחשבים מורידה את קצב מהירות הגלישה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם נתב של EDIMAX מדגם BR-620WLg. לנתב מחוברים 2 מחשבים, אחד קוית ואחד אלחוטית. היום היתה הפסקת חשמל מלווה במכת ברק. לאחריה המחשב שמחובר אלחוטית וללא הגנה מברקים המשיך לגלוש בקצב טוב, בעוד המחשב שמחובר קוית ויש לו מפסק הגנה, החל לגלוש באיטיות ולא נכנס לאתרים מסוימים (כמו לדואר של יאהו), ולא משנה כמה פעמים מרעענים את הדף, הוא לא גולש. ניתקתי את הנתב וחיברתי את המודם ישירות למחשב הבעייתי, והאינטרנט חזר לטוס. מוזר לי שהנתב מאפשר גלישה אלחוטית מהירה אבל תוקע גלישה קוית. אין לי כרטיס רשת אלחוטי נוסף. מה לדעתכם הבעיה והאם ניתן לפתור אותה ללא רכישה של כרטיס אלחוטי ? (המודם עובד לבד טוב, אז כרטיס הרשת בסדר...) תודה !!
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני ממש אשמח לקבל חומר ממישהו לגביי הנושא הנ"ל כתבה,מאמר. כול דבר שהו יעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
רציתי לדעת על מה אני צריך להביט כשאני רוכש USB של רשת אלחוטית אם אני רוצה טווח ארוך מאוד ושקירות הבית לא יפריעו לו. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ומה ההבדל ביניהם? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה מה שהרגע הבנתי מהתמיכה הטכנית, אני עכשיו מתקשר למשרד מכירות השירות הטכני אמר לי שזה לא תלוי בו. עד עכשיו השירות והאינטרנט היה מצויין.. אני ממש לא רוצה לעזוב. הם אומרים שזה ככה לכל לקוחות CCC, מישהו יכול להבהיר קצת בנושא?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותכם אני עורך ומשנה את ההודעה המקורית. קראתי הרבה חוות דעת על נתבים ואני מבולבל, אז נעשה את זה יותר פשוט... אני זקוק להמלצה שלכם על נתב טוב במחיר של עד 350 ש"ח. אל הנתב צריך להיות מחובר מחשב אחד באופן חוטי, ולפחות עוד אחד אלחוטי. הייתי רוצה שהנתב יהיה מדור חדש (לדוגמא, אם נתב של EDIMAX, אז לא נתב מלפני 3 שנים, אלא מהסדרה העדכנית שלהם). עקרונית לא אכפת לי איזו חברה, העיקר שתהיה חברה מוכרת. חשוב לי שהנתב לא יתנתק כל הזמן מהמודם. יש לי מודם כבלים. כרטיס הרשת האלחוטי הוא מתקן g, אבל מן הסתם יום אחד יהיה לי n, אז אם כבר אז כבר, אני רוצה שהנתב יתמוך בתקן החזק יותר. תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות ראווטר שתומך ב- wds כדי להשתמש בו כ- repeater 7084gA http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=10&pd_id=129 האם הוא תומך ב- WDS ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר dlink 2760u , שנמצא בבית 2 קומות. המחשב הנייח נמצא בקומה למעלה ואליו מחובר מתאם רשת של בזק (POZ). החיבור בין הראוטר למתאם חסום בקיר בטון.כרגע אני קולט בין 3-4 קווים מתוך 5..אם אני משחק עם המיקום של המתאם קצת אני יכול לייצב את זה על 4 מכיוון שאני משתמש במאריך USB,ומוציא את ה POZ מחוץ לחדר. סה"כ כמו שהבנתי,זה מתאם רשת אלחוטי ממש זול,ויש איכותיים יותר שיביאו יותר ביצועים. עכשיו השאלה היא איזה מתאם רשת לקנות והאם שיהיה פנימי\חיצוני כמו ה POZ ?..טווח מחירים בין 100-200,חריגות לפה ולשם בהתאם ליחס עלות\ביצועים.תודה מראש.שיהיה תקן N כמובן.. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום התמיכה של אדימקס הציעה לי להחליף את הנתב הדפוק שיש לי BR-6215SRg בנתב פחות טוב BR-6204Wgb הנתב הנוכחי מאבד את האינטרנט האלחוטי כל כמה שעות, כאשר האינטרנט החוטי ממשיך לפעול. אני רוצה לפתור את הבעיה הזו אבל בחיפוש בפורום מצאתי תלונה זהה על הנתב שמציעים לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456034.0 מצד שני המליצו על הנתב 6204 פה בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400572.0 כמובן שאין טעם לעבור לנתב נחות בלי לפתור את הבעיה של הניתוקים. האם שווה לנסות נתב edimax BR-6204Wgb לאחר נסיון רע עם BR-6215SRg ? תודה יהודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-