עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ModChiP,

מישהו נתקל בבעיית התחממות של ASUS AM 604G? זה כבר השני שמחליפים לי. מה האפשרויות שעומדות בפני?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום יש לי בעייה מציקה לארחונה ואני חושב שזה מאז התקנת הנתב sys link wtr54gc שאני פותח את האקספלורר ולא משנה כמה לשוניות פתוחות אם אני לא נוגע בו מספר קטן מאוד של דקות האינטרנט כאילו מתנתק ואני לא יכול לא לעבור אתרים בתור החלון הראשי או לפתוח חלוניות חדשות או אפילו לשנות חלוניות קיימות האינטרנט מתנתק לחלוטין רק אחרי סגירה ותפיחה מחדש של האקספלורר אני יכול לגלוש שוב. יש למישהו רעיון איך לשנות או לפתור את זה? יש לי חיבור קבוע לא באמצעות חייגן אקספלורר 7 על ויסטה אולטימט

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אז ככה יש לי ראוטר של 3COM דגם 3COM 3CRWER10075 . לאפני כמה ימים שידרגתי גם ל-1.5 מגה גם בתשתית של הוט וגם אצל הספק, אבל שמתי לב שכאשר אני משתמש ב-UTORRENT בנייד אחד, בשני הגלישה היא מאוד איטית - בדקתי מהירות הורדה ב-SPEEDTEST במחשב השניבו אני רק גולש) וזה נתן לי 0.5 מגה... למרות שהחיבור בפועל הוא 1.5. שני הניידים מחוברים אלחוטית. לפי מה שהבנת כנראה הבעיה היא בהגדרות הראוטר, איך אני יכול לעשות שהראוטר יעביר לשני המחשבים את אותה המהירות או שאולי יפצל אותה לשני המחשבי? דרך אגב שני הניידים מחוברים אלחוטית. מודה מראש לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי בעיה בתקשורת של האינטרנט (כבלים)... כל איזה 10-15 שניות, יש קפיצה בתקשורת. זה נראה כך: Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=18ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=17ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=21ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=1425ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=18ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=18ms TTL=245 הבעיה היא לא בסרבר, שכן זה קורה בכל שרת, ישראלי או אירופאי... באינטרנט זהב אמרו לי לעשות כך: לשנות כתובת DNS - לא עבד. לשנות את הMedia Type בהגדרות הכרטיס רשת ל10MB Half Duplex - לא עבד. הם הפנו אותי למת"ב: בדקו את המודם ואמרו שהכל טוב במודם והבעיה היא בכרטיס ר…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by roslan88,

אהלן, לפני כשבועיים עדכנתי את חבילת האינטרנט שלי ועברתי מתשתית כבלים לתשתית של בזק. בהזדמנות זו הגדרתי את האינטרנט שלי ל5 מגה. ספק אינטרנט שלקחתי 013 נטויג'ן במסלול של אייפי לגיימר. *מחובר דרך ראוטר, אך הבעיה קיימת גם בחיבור ישיר של המודם למחשב. הבעיה קיימת גם בתוכנות שיתוף וגם בעת הורדה מHTTP רגיל. כאשר אני מבצע הורדה כלשהי משרת מסויים אני מוריד על המקסימום אבל זה לא קבוע.. זה מוריד ואז יורד לאפס לזמן מוגבל ואז חוזר, וככה זה מחזורי. אך כאשר בעזרת תוכנה NETLIMITER אני מגביל את המהירות הורדה ל500 לדוגמה זה די יציב ויש הרבה פחות תקיעות כאלה. ביצעתי כיוון של MTU, לאחד אופטימלי לפי המדריכים באינטרנט. זה לא עזר בכלל. * בעת בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק לדוגמא אני כן מגיע ל5 …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ross,

אני לא מצליח להתקין את VMware player 4 אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות להפעיל שירות מערכת (ניסיתי גם "הפעל כמנהל") נ.ב. זה לא קשור אבל אם אני כבר פותח נושא חדש, יש לי מערכת שרצה על virtual box כרטיס הרשת שלה מוגדר כ-NAT. כשאני מעביר קבצים בין המחשב הווירטואלי והמחשב הפיזי, הסניפר (wireshark) מראה ששום דבר לא עובר דרך כרטיס הרשת באף אחד מהמחשבים. דרך איפה עוברים הקבצים??? בנוסף הורדתי את תוכנת הצאט מהאתר (http://hwzone.co.il/guides/dotnetguide) אני יכול להתחבר רק מהמחשב הווירטואלי (Client) למחשב הפיזי (Host) (הפוך אני לא יודע מה ה-IP של המחשב הווירטואלי. (כלומר אני יודע מה ה-IP שלו אבל זה עובר דרך NAT ככה שאני לא יודע איך ניגשים אליו)) במחשב הווירטואלי אני רואה פקטות שנשלחות…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by nononinette,

שלום לכולם, אני צריכה לקנות מודם ראוטר לאקספון שיוכל לעבוד עם מהירות 40 מגה (זו התשתית שיש לי..) הם מציעים את הקסדה עם הנחה בבאג ,שלאחר קריאה כאן בפורום הבנתי שממש לא מומלץ. העניין הוא שניסיתי להבין מה כן לקנות וקצת התבלבלתי מרוב דעות. האם לקנות TPLINK - TDW9980? הוא עולה 399 שח בבאג. או שמא DLINK ? ואם כן איזה? אני מודה לכולם נעמי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shalev473,

לאחרונה כשניסיתי להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר לא הצלחתי ורשום שלא מותקן ראוטר במחשב. איך אני יכול להתקין אותו ? והאם זה בגלל שמחקתי קבצים במחשב וכנראה שמחקתי את קובץ ההתקנה בטעות ? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by kdani,

בשיחה עם נציגים טכניים של בזק בין לאומי הם מסרבים להגדיר RDNS לכתובת הקבועה שלי (לטובת שרת הדואר, יש שרתים שלא אוהבים לקבל דואר משרת שהשם שלו שונה מה-RDNS לפי כתובת ה-IP) האם נתקלתם בבעיה ? האם יש ספקים שכן נותנים את השירות הזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לפני שנה בערך עשינו מבצע בYes לשלוש שנים שכולל תשתית 750K של ADSL. היום נגמרה לי תקופת ההתחייבות לנטוויז'ן ואני רוצה לשדרג לחבילת 1.5MB רגילה. 1.מישהו יודע מה ההבדל במחיר בין חבילת תשתית 750K ADSL ל1.5M ADSL? האם אפשרי בכלל לשנות את התשתית דרך Yes? 2. עד היום הייתי דרך נטוויז'ן 750 ותאמת אין לי תלונות המהירוית של הגלישה טובות ההורדה בסדר והכל. שילמתי להם בהתחייבות האחרונה 49 שקל לחצי שנה. אני רוצה לעבור ל1.5M כמו שאמרתי. כמה בערך צריך לעלות לי? אני זוכר לפני שנה ככה משהו כמו 39 לשלושה חודשים ואחר כך 59 לעוד תשעה חודשים או משהו כזה. יש איזה מבצע בברק של 1.5M? אשמח לתגובות ותשובות. תודה, עידן.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום חברים, לפני זמן מה הצטרפנו לשרותי הטלפון של נטויז'ן (שהם גם ספק האינטרנט שלנו), ולשם כך חובר לנו מודם voip באופן טורי בין מודם האינטרנט לבין המחשב. בבדיקה השוואתית שעשיתי לאחרונה התברר שהמודם הנ"ל מאט מאוד את קצב תעבורת המידע בפרוטוקולים של שיתוף קבצים. הבדיקה בוצעה באמצעות לקוח הביטורנט bitcommet, אשר דיווח לי שהפורטים שלו להאזנה חסומים (למי שמכיר - עיגול צהוב בשורת המשימה של האפליקציה). ההורדה אמנם אפשרית, אך בטפטוף. הפעלת bitcommet לאחר שהמודם הטלפוני נותק, היתה תקינה לחלוטין. האם ישנה הגדרה כלשהי ברמת מערכת ההפעלה (winXP) שניתן לשנות, במטרה לתקן את הבעייה? תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום שלום, רציתי להתייעץ עם מומחים אחרי שלא מצאתי תשובות סופיות וברורות באינטרנט. קראתי גם את המדריך המעולה! בnetchief ועדיין: WDS וREPEATER - מה ההבדל בעצם בהגדלת טווח הכיסוי? האם אחד עדיף על השני? מה היתרונות והחסרונות? האם אני מפספס משהו? REPEATER - משחזר את האות הנקלט ממקור אחר, אין צורך לשנות הגדרות במקור, אפשר לבחור שיטת הצפנה אחרת ערוץ אחר ובעצם, מעין מגבר אלחוטי. שאלה: מה החסרונות? (מבחינת מהירות החיבור אולי? ירידה בחצי? ואם יש לריפיטר 2 אנטנות - אז הכל כרגיל?) WDS - כובל את 2 התחנות יחד, צריך להגדיר MAC של התחנה הבאה והקודמת בנתב, ערוץ השידור זהה (במידה ואלחוטי) וכך גם שיטת ההצפנה והמפתח. SSID שונה בין התחנות. לא הבנתי מה היתרון (או העיקרון) בשיטה הזו?…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מצטרפת כלקוחה חדשה לבזק + בזק בן לאומי הם ממליצים לקחת ראוטר של: Edimax MODEM ADSL2 + AR-7284WNA אבל לפי המלצות יש בו מלא ניתוקים ראיתי ראוטר TP-Link TL-WN941ND האם אתם ממליצים עליו והאם הוא מתאים לבזק + בזק בן לאומי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by XMB,

אהלן , אני בעל ראוטר WRT54GL מאוד מרוצה , אך האות שהוא מוציא למחשב היעד (בצורה אלחוטית) , חלש נורא ולפי הפאנל של DD-WRT בראוטר מוציא רק 50% מהסיגנל http://img229c.imageshack.us/img229/6069/65368301xr3.jpg לא יודע כמה זה מאומן ולמה להקשיב , בutility של הכרטיס האלחוטי במחשב היעד (EDIMAX לשם העניין) , הוא אומר שיש אות של 99% תקין. יש לפעמים ניתוקים במחשב היעד אך משהו של פעם אולי פעמיים ביום בהפרשים מאוד רחוקים אחד מהשני. שיניתי כבר את תדר הראוטר ל9 כדי שלא יעבוד עם תדרים של טלפון או רדיו (6/11) וגם אני לא רואה איזשהם מכשירים שנמצאים בדרך למחשב היעד (שנמצא כ8 מטרים כולה מהראוטר ומפרידים בינהם 3 קירות) , גם לא מכשירים שליד הראוטר (ניסיתי להוזיז את הטלפון האלחוטי וגם את …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by i_D_A_n,

יש לי 2 קומות בבית ובקומה התחתונה יש שני מחשבים שמחוברים באינטרנט על ידי ראוטר של אדימקס . עכשיו אני רוצה להעביר מהראוטר אינטרנט לקומה העליונה שזה בערך מרחק של בין 20 ל-30 מטר.. רציתי לשאול אם הכבל יכול להיות מחוץ לבית שזה אומר חשוף לשמש ולגשם והאם המרחק יכול לפגוע במהירות האינטרנט ? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by bati6,

לפני כן אני אגיד שעד עכשיו היה לי הוט והכל היה תקין, עברתי לבזק ולמרות שהוא נותן לי אחלה חיבור במחשב, בפלייסטיישן המשחקים באונליין לא עובדים לי טוב, פינגים גבוהים משחקים נתקעים הרבה לאגים לפי דעתי הראוטר של בזק פשוט חלש מידי בשביל הפלייסטישן, חיברתי כמובן עם כבל ישירות. חשבתי לקנות ראוטר פרטי, בעקרון יש לי tp-link w9970 מלפני שלוש שנים יושב לי בארון, האם הוא מספיק טוב או שעדיף ראוטר חזק יותר? יש המלצות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by kipi25,

שלום, יש לי חייגן ל- 013, שאותו אני מעוניין להשאיר במצב Shared תמידי. כיום, כל פעם שאני מתנתק, אני צריך לשתף אותו מחדש. האם יש דרך "לקבע" את השיתוף על החייגן? תודה מראש, 8)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ata01,

אני מחפש כרטיס רשת בתקן N שתומך גם ב-DLNA. בזאפ לא הצלחתי למצוא סינון לפי זה. האם זה אומר שכולם תומכים ב-DLNA? אם לא, האם יש כרטיס מומלץ? כמו כן, יש לי כרגע כרטיס בתקן G שמחובר ב-PCI. האם צריך לנתק אותו כשאחבר את הכרטיס החדש או שהם יכולים לחיות יחד?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by anton11,

שלום. התקנתי מחדש win xp home edition עם sp2. מאז יש לי הודעה: "מצב: קישוריות מוגבלת או חסרה". (כרטיס רשת realtec RTL8139 ). ניסיתי לתקן באמצעות האפשרות ש- xp מציע (הוא מנסה לחדש כתובת ip), אך זה לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (התקנתי את הדריברים החדשים ביותר) אך שוב פעם זה לא עוזר. למשהו יש רעיון מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שתיגרום נגיד אני נכנס ל שרת FTP רשום שם את ה IP האמיתי שלי אני רוצה להיכנס ושהיה רשום שם IP אחר איך אני עושה את זה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Noooa,

היי קניתי מחשב חדש, יש לי בבית רשת בייתית של 6 מחשבים - שמוגדרת כworkgroup. אני רוצה להתחבר לרשת הבייתית ולהתחבר דרכה גם לאינטנט איך אני עושה את זה, ניסית לפשוט להתחבר דרך properties של my computer , כתבתי את שם הworkgroup אבל לא הצלחתי למצוא אח"כ אף אחד מהרשת (לא היה לי ping לאף אחד..). איך בדיוק מגדירים את הרשת הזאת? תודה תודה נועה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן, יש לי רואטר 2760u של בזק בעל 2 יציאות USB כאשר הראשונה מוגדרת לחיבור כונן ( כרגע מחובר דיסק-און-קי ) ועובדת בפרוקטול Samba. דרך הרשת הביתית אני מצליח להגיע לכונן זה ללא בעיה ע"י מיפוי כונן רשת . הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניין לגשת לכונן זה דרך רשת האינטרנט ואני לא מצליח לקבל גישה לכונן . השאלה היא: כיצד אני מגיע לדיסק און-קיי (למעשה כונן) המחובר לראוטר (הראוטר למעשה זמין כל העת ויש לו כתובת ip קבועה ) דרך האינטרנט ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, יש לי מודם Motorola Surfboard ואני רוצה להשתמש בראוטר כדי לפצל את חיבור האינטרנט לרשת ביתית. רציתי לדעת האם הדבר אפשרי והאם אני צריך ראוטר מסוג מסויים. בתודה מראש, Ameralis Zaiir

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי חבר'ה.. טוב לחזור לכאן.. אז ככה, כפי שחלקכם יודעים יש לי שני מחשבים, אני רוצה לחבר אותם ברשת, אבל אין מצב למעבר כבלים נקי לאחד המחשבים כי הוא יושב בסלון. ועוד מחשב נייד בכלל למעלה. לכן מצאתי פתרון נחמד - רשת אלחוטית בסטנדרט 802.11b. קצב מעבר של 11מ"ב במרחק של עד 30 מטר בשטח בנוי. הסידור יהיה ככה: מחשב ראשי יושב בחדר שינה ומחובר מהכרטיס רשת שלי לDSL router/נקודת גישה אלחוטית/switch שאני אביא מחו"ל (כזה All In One) חשבתי על זה של Linksys. גם אם הוא לא יתפקד בתור מודם ADSL (מישהו יודע על סיבה של חוסר תאימות אולי?), אז אני יכול לחבר ל-switch שבו את ה-Alcatel שכבר יש לי. מחשב משני יושב בסלון מחובר לקולנוע הבייתי, יהיה לו כרטיס רשת אלחוטי של Linksys גם כן. עכשיו כל …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Domovoi,

איך אני מגדיר חייגן ל 012 ב L2TP? כש אני מנסה לשנות ל cablelns.012.net.il זה לא עובד... איך אני עושה את זה ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.