עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shalev473,

לאחרונה כשניסיתי להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר לא הצלחתי ורשום שלא מותקן ראוטר במחשב. איך אני יכול להתקין אותו ? והאם זה בגלל שמחקתי קבצים במחשב וכנראה שמחקתי את קובץ ההתקנה בטעות ? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by law89,

בהמשך לדיון שהתחיל כאן, אני פותח טופיק נפרד כדי לא להשתלט לפותח הדיון על הדיון: יותם - בנוגע ל-VPN, יש לי איזו נקודת השוואה. כאשר אני מחובר עם כבל, אני מקבל סדר גודל של 900 מגה בלי vpn ובערך 200-400 מגה מאחורי וי פי אן. מן הסתם אם בוואי פיי אני מקבל 200-250 מגה ללא וי פי אן, אז מאחורי וי פי אן המהירות תהיה נמוכה יותר. התמונה שצירפת היא כאשר אתה מחובר עם כבל או עם וואי פי? אם זה וואי וואי פיי, מה המרחק מהיחידה שמחוברת קווית?

3. אהלן, אני עם תשתית של בזק + בזק בינלאומי בתור ספק. עברנו לדירה חדשה וכרגע המודם ראוטר(VR600) מחובר בממ"ד. הטכנאי של יס חיבר לי את הקופסאות האלה שהאמת מתפקדות לא רע בכלל (אין כמעט איבוד של רוחב פס). הבעיה שגם עם הראוטר הזה, הקליטה האלחוטית בבית עקב התקנתו בממ"ד היא מוגבלת. השאלה שלי היא אם אני מחבר נקודת גישה/ראוטר/מגדיל טווח אלחוטי בצורה חוטית לאחת מהקופסאות של יס במקומות בהן הקליטה האלחוטית שלי חלשה, זה יכול להיות פתרון טוב? יעבוד יציב? תודה, יאיר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by grove,

אהלן הציעו לי להישאר בתשלום החודשי שלי של חבילת 5 מגה ולשדרג ל8 מגה ללא תשלום רק בהתחייבות של 18 חודשים למישהוא זה נשמע סביר? טוב?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ETB,

איך אני מחבר את הכבל המוצלב בין שני המחשבים, למחשב הראשי מחובר הADSL. האם בכלל שי אפשרות לחבר בינהם? נ.ב הADSL מוריד לאט מאוד בFTPS, יש תוכנה שיכולה שלפר את המהירות? ומה המהירות הנורמלית בהורדה בקו של 0.5 מגה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by alvin,

לא יודע אם זה כל כך קשור לפה, אבל יש למישהו רעיון על איך להביא למינימום צריכת חשמל של מחשב המשמש כראוטר? אני בעד לנסות, אבל אבא שלי אומר שזה בזבוז חשמל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by rbh3,

אהלן, לא מזמן עברתי לדירה בעלת 2 מפלסים. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בכל הבית ולכן קניתי עוד ראווטר הראווטר הראשי בבית הוא tplink tp-wr1043nd אליו מחובר בכבל ראווטר נוסף edimax br-6424n v2 בראווטר הראשון (tplink) שרת הdhcp מחלק כתובות מ192.168.1.2 עד ל 192.168.1.199 בראווטר השני ביטלתי את שרת הdhcp כל הגדרות הרשת האלחוטית זהות מלבד הערוץ והכתובת שהגדרתי לנתב היא 192.168.1.200 כל כמה זמן הרשת קורסת וכאשר אני מנתק את הראווטר השני ומחכה כמה שניות היא חוזרת לעבוד.. עבדתי ע"פ המדריך הבא http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ואני באמת לא מבין איפה טעיתי ולמה הרשת קורסת. יש לציין ששתי הראווטרים עובדים באופן תקין כאשר הם עובדים בנפרד כך שזה לדעתי לא בעיי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, הצטרפתי לא מזמן לשירות האינטרנט של פרטנר על גבי תשתית של בזק. מחפש ראוטר מומלץ לשימוש ביתי ולא אינטנסיבי מדי, ראוטר רגיל כלומר אין צורך בתמיכה בסיב אופטי. הראוטר צריך להתחבר לרשת בחיבור ADSL, זו התשתית שיש לי בבית. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, הרצתי חיפוש וקראתי הרבה על הנתב הזה (Linksys WRT54GL) והבנתי שהוא מצויין, יציב ואמין. אבל הבנתי שיש איתו מספר בעיות בעיקר עם חיבור כבלים. אני מחובר כיום לכבלים + בזק בינלאומי בחייגן L2TP. רציתי לדעת אחת ולתמיד האם אפשרי לחבר את הראוטר הזה כמו כל ראוטר אחר (למשל Edimax BR6204WG שאני משתמש בו כיום) עם חייגן L2TP ושיהיה יציב בלי ניתוקים ושלא אצטרך להתעסק בקונפיגורציה שלו כל הזמן? אני מעדיף לא להשתמש בחיבור MPLS אלא L2TP כמו שציינתי. ובאופן כללי, איך הנתב מתפקד עם חיבור כבלים עם חייגן (לא MPLS), האם הוא יציב, אמין, איך הוא מבחינת קליטה וכו'? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש ברשותי ראוטר EDIMAX BR6524N ומודם מוטרולה של HOT חיבור ללא חייגן. ומחשב נייח windows8 32bit ברגע שאני מחבר את המחשב הנייח עם כבל תקשורת לראוטר לכניסה LAN1 האינטרנט לא עובד ולא נותן אי פי אך האינטרנט האלחוטי עובד. ברגע שהמחשב הנייח מתחבר ישרות למודם עם אותו הכבל אז יש אינטרנט-זאת אומרת הכרטיס רשת תקין. ברגע שאני מחבר את הראוטור עם אותו כבל למחשב נייד אחר בכניסה LAN1 יש חיבור לאינטרנט-משמע הכבל תקין והכניסה תקינה. יותר מזה אם אני מבטל את הWIRELESS בראטור אני כן מצליח לגלוש עם המחשב נייח דרך הראוטר ממש מוזר ניסתי להחליף כניסה LAN. להסיר דריבר של הכ.רשת כלום לא עוזר. בהגדרות של IP4TCIP השארתי אוט' עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Orenef11,

שלום, כבר חודש יש לי בעיה בקליטת הרשת הביתית. הראוטר והמודם נמצאים בחדרי. בחדר השני, שאמבטיה מפרידה בין חדרי לחדר הזה, אני מחבר את המחשב שם בעזרת USB אלחוטי. בערך 4 מטר (קו אווירי) מפריד בין הראוטר למחשב בחדר השני. אך, העוצמה שם היא על 2 מתוך 5. שאני מביא את המחשב הנייד לשם, העוצמה היא 4. הUSB הינו של 150Mbps. חשבתי לחבר עליו אנטנה יותר גדולה, זה יעזור? או שעדיף שאקנה כבר ראוטר יותר חזק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by woming,

אני צריך עזרה בנוגע להוטבוקס היה לי 12 מגה אינטרנט והורדתי ביוטורנט במקסימום של 1.2 מגה -כמו שצריך התקינו לי שלשום 30 מגה והוט בוקס והיה לי ראוטר כזה(עדיין יש לי אותו): http://img1.ret.co.il/images/IF/2BE3A4_0.jpg (TP-LINK TL-WR841ND) אני מוריד על מקסימום 600 ק''ב עכשיו ואני בטוח שזה קשור להגדרות חדשות שאני אמור לשים? לקנות ראוטר חדש? (יש לי אותו שנה) לעדכן אותו? לפתוח פורטים אם צריך? לקחתי את הפורט שאני משתמש בו ביוטורנט וניסיתי לפתוח אותו דרך האתר: http://www.canyouseeme.org/ והוא רשם לי ERROR מה אני עושה? עוד מישהו היה לו ראוטר כזה ובאמת זה בעיה בראוטר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אחד המחשבים ברשת החליט שהוא לא מוכן להגיב יותר כשמנסים לגשת אליו דרך השם שלו. כאשר ניגשים דרך הIP הוא עובד מצויין. ניסיתי: 1. להכריח NETBIOS OVER TCP 2. FLUSH DNS 3. מחיקת CREDENTIALS. 4. מחיקת ADDRESS RESERVATION בראוטר. כל אלו לא הועילו. המוזר הוא שכשאני משנה את שם המחשב הכל עובד כמו שצריך וכשאני מחזיר אותו לשם המקורי הבעיה חוזרת. מישהו נתקל בזה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הבנתי שזה אפשרי ויש לי 2 שאלות: איך? האם יש סיכון שיעלו עליי או משהו כזה? תודה מראש....

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by OSTM,

קניתי מחשב חדש. חיברתי את החדש לישן בקבל רשת ושיתפתי כוננים. אך הבנתי שדרך Remote Desktop אני יכול ממש לשלוט על השני דרך הראשון. כל ניסיונותי להגדיר זאת כשלו. העזרה של הווינדוס ממש לא עזרה. אהה כן, ווינדוס אקס פי כמובן.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. החלפת אנטנה בראוטר לאחוטי האם זה אפשרי? שלום. בראשותי ראוטר אלחוטי מסוג TEW-431BRP של TRENDnet. הראוטר לא משדר לקומה שנייה ובלחץ אטומי לאיזור המטבח. רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אנטנה מתברגת למכשיר שמשדרת לטווחים יותר ארוכים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. היי, ברשותי ראוטר משולב מודם של TP-Link מדגם W9980. לפני מספר ימים קיבלתי ראוטר נוסף מאותו הדגם בדיוק. אני יכול להשתמש בראטור השני בשביל לשפר את הקליטה בדירה? בצד השני של הדירה איפה שהקליטה בעייתית יש נקודת בזק.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Alexkmr,

אינטרנט של כבלים+013 נטויזן 100 מגה לא נגעתי ולא שיניתי הגדרות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי ראוטר של EDIMAX... ושינתי את ההגדרות של הכבלים (עשיתי חייגן)... יום בבוקר בעבודה התחברתי לIP שלי בבית ובטלתי את ההגדרה הזו ועכשיו אני לא יכול להיכנס לכתובת 192.168.2.1 של הראוטר... יש לי עוד מחשב שמוחבר לראוטר שדרכו אני כן יכול להיכנס לדף הגדרות! כבר איפסתי לגמרי את הגדרות הראוטר (בלחיצה מאחורה) אבל כלום... במחשב הראשי אני לא לא יכול להתחבר ובמחשב השני כן... בשני המחשבים האינטרנט עובד רק דף ההגדרות של הראוטר לא עובד במחשב הראשי :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by devilh,

לקחתי עסקה מאוד זולה מבזק שבה יש חיבור של 1.5 ובמסגרת המבצא קיבלתי מהם מודם ראוטר aztech 600EW ברור לגמרי שהוא דפוק ולא שווה,אבל אני רוצה לעשות כל מה שאפשר כדי להימנע מלהחליף אותו ורק כברירה אחרונה לקנות אחר. אני איתו כבר איזה שנתיים. חוץ מזה שהוא איטי בטירוף ברגע שיש עליו יותר ממחשב אחד, ושהוא עושה מלא בעיות לא קשורות יש לי שתי בעיות ספציפיות שאני רוצה לפתור: 1.אני ממש לא מצליח לגרום לו לתת עדיפות למחשב אחד-כלומר יש לי מחשב עבודה ומחשב אחר שבו פתוחות תוכנות שיתוף...דבר שיוצר עומס. אני לא מצליח לגרום לכך שמחשב העבודה שצריך הרבה פחות משאבים יקבל את רוחב הפס העיקרי. ההגדרה הכי קרובה שמצאתי לנושא היא הגדרות של QoS (לכאורה כתוב שם על פקטות מאייפיים מסויימים שאני מגדיר שיקבלו …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yony25,

שלום רב, אנחנו 4 סטודנטים שגרים בדירה של 120 מ"ר ולכל אחד יש את המחשב משלו (2 ניידים ו2 נייחים) ויש לנו אינטרנט של 2.5M נוצר מצב שבחדרים הרחוקים מהסלון הקליטה נמוכה (בד"כ קו אחד או 2) ומידי פעם יש ניתוקים. יש לנו נתב של EDIMAX תקן G וחשבנו על פיתרון של לקנות עוד נתב ולהגדירו כ WDS. חלק מהמחשבים לא תומכים בתקן N והנתב הישן הוא גם כן תקן G. האם משתלם לשים בסלון נתב של תקן N? במידה ושמים נתב תקן G ונתב תקן N כ WDS בחדר המרוחק האם זה יעבוד תקין והאם מהירות השידור והקליטה ישתפרו ? ממה שראיתי נתב פשוט של תקן N עולה קצת פחות מ 200 שקל, ונתב של תקן G עולה סביבות ה100 שקל. כהיותנו סטודנטים - אנחנו מעדיפים להוציא כמה שפחות תודה רבה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Cheif,

HOT העלתה לאוויר אתר אינטרנט מיוחד לשירותי האינטרנט החדשים שלה. כתובת האתר היא http://www.hotufi.net

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by bati6,

לפני כן אני אגיד שעד עכשיו היה לי הוט והכל היה תקין, עברתי לבזק ולמרות שהוא נותן לי אחלה חיבור במחשב, בפלייסטיישן המשחקים באונליין לא עובדים לי טוב, פינגים גבוהים משחקים נתקעים הרבה לאגים לפי דעתי הראוטר של בזק פשוט חלש מידי בשביל הפלייסטישן, חיברתי כמובן עם כבל ישירות. חשבתי לקנות ראוטר פרטי, בעקרון יש לי tp-link w9970 מלפני שלוש שנים יושב לי בארון, האם הוא מספיק טוב או שעדיף ראוטר חזק יותר? יש המלצות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי את DYNAMODE דגם BR-6004 ומודם של ECI b-focus router 270pr ונהיה לי בנדנה על האימיול והפיירוול לא מופעל , בדקתי בדף הקינפוד והוא על DISABLED למה זה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by blabla600,

יש לי ראוטר netgear dgn2200 של בזק... (ADSL). הייתה לי 'חצי' בעיית חיבור איתו לאינטרנט דרך ה-PS3. בבדיקה של התקשורת ב-PS3 קיבלתי את ההודעה הבאה: [pre]The router in use may not support IP fragments, and the communicat​ion features of some games may be restricted​[/pre] הפתרונות המוצעים שמצאתי בגוגל הם בעיקר פתיחת פורטים/DMZ או שינוי ערך ה- MTU בראוטר. אבל שום דבר לא עזר... עד שהגעתי ל- adsl settings והיה שם Multiplexing Method ושיניתי מ- LLC-BASED ל - VC-BASED. ואז לא קיבלתי יותר את ההודעה ב-PS3 והכול עובד תקין ומהיר עכשיו. מישהו מבין מה שיניתי בעצם? מה יכול להיות שאולי השינוי הזה השפיע עליו שאולי עדיף לי דווקא להשאיר את ה- LLC? תודה...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.