עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שתיגרום נגיד אני נכנס ל שרת FTP רשום שם את ה IP האמיתי שלי אני רוצה להיכנס ושהיה רשום שם IP אחר איך אני עושה את זה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by harel_d,

למה נתב אדימקס N עולה 302 ש"ח ואילו נתב LINKSYS G עולה 335 ש"ח? האם אוכל להתחבר לראוטר לינקסיס N אם יש לי מחשב נייד עם משדר/מקלט G?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by OmerS,

שלום, אני כרגע במהלך פרוייקט של הקמת רשת ביתית ללקוח שלי. מכיוון שאין בבית צנרת שיועדה מראש לרשת ביתית (כמו כמעט כל בית שאני מכיר) אני נאלצתי להשחיל את הכבלים של הרשת בתוך הצנרת של תשתית הטלפון הקיימת. כל ההשחלות עברו בסדר יחסית למעט אחת. ההשחלה הנ"ל שלא עברה בסדר היא מהקומה ה- 2 למרתף (דרך הארון תקשורת \ הסתעפויות הראשי של הבית בקומה הראשונה) לא הצלחתי לעשות את ההשחלה הנ"ל מכיוון שרק צינור אחד של טלפון \ אזעקה יורד מהקומה ה- 2 לארון תקשורת בקומה הראשונה ובצינור הזה כבר מושחלים מספר כבלים ולא ניתן להשחיל כבל נוסף. תוכנית ב' שלי היא לעשות את ההשחלה שנותרה על גבי תשתית הכבלים (טלוויזיה) של הבית ואני לא מאמין שתהיה בעיה לעשות את זה מכיוון שהתשתית הזאת פנויה יחסית אבל רציתי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by galza,

שבוע הבא אני מתחבר לבנדל 12 מגה עם בזק בן לאומי והוט.אני כרגע בחיבור בלי חייגן.רצוי לציין שיש לי גם גיימר שעובר איתי לחבילה הזו.האם במהירות של 12 יש צורך בחיבור עם חייגן כדי להנות ממהירות מקסימלית או שעדיף להשאר עם צורת החיבור הנוכחית? אני מקבל דרך אגב hotbox.האם מספיק חשבון גיימר כדי להנות מהקו או שצריך לשנות צורת חיבור?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Yonatan Cohen,

שלום לכולם, כרגע יש אינטרנט 100 מגה על תשתית של בזק עם 018 כספק. בזמן האחרון 018 ממש מפשלים ואני רוצה להחליף ספק. מי הספק המומלץ? אני בעיקר משתמש באינטרנט לנטפליקס ומשחקי רשת , ככה שפינג נמוך לאירופה זה חשוב. תודה, יונתן.

6. שלום לכולם אני לא ממש מצליח למצוא תשובה חד משמעית לשאלה של למה מהירות ההעלאה ברשת סלולרית כל כך גבוהה (4-5 מגה ויש אפילו יותר) לעומת מהירויות העלאה נפוצות באינטרנט ביתי (1MB ברוב המקרים). למישהו יש אור לשפוך בנושא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש אפשרות לברר בכמה משאבי רשת משתמש כל מחשב שמחובר לרשת אלחוטית. יש בסך הכל 6 מחשבים מחוברים. אני משתמש מראוטר יחסית ישן, Edimax 6114Wg וכמובן יש מחשב שמחובר אליו ישירות ולא בצורה אלחוטית. לינק לאתר של הראוטר: http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=146&pl1_id=1 תודה רבה, איאן טראוט

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by leibeyal,

מספיק לשימוש ביתי של 2 מחשבים? אחד נייח קווי והשני נייד WIRELESS?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by statuslev,

שלום מחר אני הולך לקחת מבזק את הראוטר משולב עם המודם יש לי מתאם שיחות של 012 אופן החיבור שהיה לי עד עכשיו זה: מודם > מתאם שיחות > ראוטר > מחשבים אחרי שאני אביא את הראוטר משולב מודם אני יוכל לחבר את המתאם לראוטר שיקבל אייפי ממנו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, ברשותי שרת שיושב בשרתי בזק בינלאומי והוא מריץ ubuntu אני רוצה לשתף תקיה של השרת עם המחשב הביתי שלי שמריץ וינדוס 7 השיתוף צריך להתבצע על בסיס האינטרנט כמובן מה הדרך הכי טובה לעשות זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי אני מכניס עוד מחשב לבית ואני רוצה שגם לו יהיה חיבור לאינטרנט. אני יודע שיש אפשרות של ICS השאלה האם זה אפשרי ליצור חיבור כזה אלחוטי והלקוח לא יהיה תלוי בהדלקה של השרת ? במידה ולא אני מבין שאי צריך להקים רשת לכן אאל"ט אני זקוק לראוטר וכרטיס רשת אלחוטי (יתחבר בחיבור קוי במחשב אחד) עד 300 שח. מוכן לחרוד אם יש סיבה טובה לדעתכם. מדובר על דירה רגילה, מרחק שני המחשבים כ 8 מטר, הפרדה של 2 קירות. בקשר להקמת הרשת, במדריך בסטיקי רוב ההתיחסות שראיתי נוגעת למחשב הלקוח, מה קורה עם הגדרה של הראוטר וכו' ? תודה נתי

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by or_y,

שלום, אני רוצה להגביל את כל מי שגולש דרך הרשת האלחוטית למהירות קבועה כלשהי. לצורך העניין 50KB. הכוונה היא שאם מחוברים שלושה מחשבים, כל אחד יוכל לנצל עד 50KB מרוחב הפס, ביחד הם יוכלו לנצל עד 150KB. אני מקווה שזה מספיק ברור. חיפשתי ב DD-WRT ולא ראיתי אפשרות לדבר כזה. מישהו יודע איך אפשרי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ronitav,

לא בטוחה שזה הפורום הנכון אבל... אם יש לי מצלמת אינטרנט בבית ואני רוצה להתחבר אליה מרחוק בכדי לצפות מה קורה בבית, מה ניתן לעשות? צריך מצלמה מיוחדת? יש איזה שירות שנותן אפשרות כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום ברשותי נתב אלחוטי של ASUS מדגם AM604G הנה הוא : http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&l2=154&l3=0&l4=0&model=2208&modelmenu=1 הבעיה, מידי פעם (פעם בשבועיים בערך, לפעמים יותר) הוא מתנתק מהאינטרנט (האייקון של כדור הארץ נעלם מהאייקון של שני המחשבים, מדובר בויסטה כמובן) ובכדי להתחבר לאינטרנט שוב אני צריך לאתחל את המודם (או ע"י לחיצה על כפתור ה-RESET בגב הנתב, או אתחול מתפריט ה-WEB של הנתב) השאלה שלי היא אם זה נורמלי שזה קורה עם נתב אלחוטי כזה וזה קורה בכל הנתבים או שצריך להגדיר איזה משהו מסויים בהגדרות ה-WEB של הנתב?? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by arkadur,

המלצות עבור מוצרים לא יקרים וטובים יתקבלו בברכה. ואף המלצות לכרטיס רשת מרובע. התכנון הוא להשיג לינק של 4gb/s.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ledan1991,

פעם, כדי לפתוח פורטים הייתי פונה לספק האינטרנט שלי ובשניות היו עוזרים לי. עכשיו דיברתי עם התמיכה של הספק שלי, ומסתבר שהשרות הזה עולה כסף, ויותר הם לא נותנים את ה''עזרה'' בפתיחת הפורטים בחינם אלה ב7.90 לחודש!!! . אני מצרף פה תצלום מסך של ההגדרות בראוטר שלי איפה שפותחים את הפורטים. אני צריך לדעת מה לרשום בSERVER IP ואיך אני בודק איזה מספרים אני אמור לרשום שם. המספרים שרשומים בהגדרות הם סתם רנדומאלים ולא כי אמרו לי לרשום אותם. http://www.siz.co.il/my.php?i=5kmztke1d1yo.jpg תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Omerm91,

שלום לכולם, רציתי לשאול איך אני מגדיר את הרשת? ניסיתי לעבוד עם המדריך הבא שפורסם בפורום : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 איך משום מה זה לא תואם להגדרות שנראות אצלי, אולי משום שזה מודם שלא מתחבר לכרטיס רשת אלא לUsb אם מישהו יודע על מה אני מדבר על usb adsl modem ale 130... תודה רבה לכולם (מערכת הפעלה אנגלית)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by or9400,

שלום, ברשותי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND, שזה הראוטר הראשי שמחובר למודם. קיבלתי ראוטר שלא בשימוש, דגם focus telecom -asus am 604g של בזק. נכנסתי להגדרות שלו ונסיתי להגדיר אותו כ AP שיגדיל את טווח הראוטר שלי, (תמונה) http://bit.ly/OYL3Zq לפי מה שהבנתי בטבלה למטה אני רושם את השם של הראוטר הראשי שאותו אני רוצה להגדיל לו את הטווח(אבל הוא גם מוגן בסיסמא שלא הבנתי איפה את זה אני קובע לו...) הראוטר של תקן N והראוטר שישמש כ AP זה תקן G זה בעייתי ? אשמח לקצת עזרה תודה רבה ! אור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. [TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] שלום אחד מהמחשבים שלי מסרב להתחבר לאחד מהרשתות האלחוטיות שלי, אבל הוא מתחבר לרשת אחרת ושאר המכשירים מתחברים מצויין לרשת הנ"ל. כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש את הקוד, אני מזין את הקוד, הוא חושב ואז כותב שווינדוס לא הצליח להתחבר לרשת. להלן מה שכבר ניסיתי: למחוק את הדריבר. להוסיף ידנית את הרשת. לבטל את האנטי וירוס. NETSH WINSOCK RESET netsh int ip reset c:\resetlog.txt פותר הבעיות של ווינדוס.בנתיים כלום לא עזר, אשמח לרעיונות. [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by orinky,

שלום, אני מחפש נתב שישמש כמגביר אות בלבד. ויגביר את האות מאוד חזק, כיוון ואני גר בבית 3 קומות והאות חייב לצאת מהקומה הראשונה, וברצוני להשתמש בו בקומה השלישית. בגדול אני כנראה לי יעבור את ה 100m בקרוב, (שימוש ביתי), ולכן בקטע הזה אין צורך להתפרע. בנוסף, אני רוצה להשקיע עד 300 שקל, אבל אני גמיש אם צריך למגביר אות שיפתור את הבעיה אחת ולתמיד, זה שווה לי את הכסף. ראוי לציין כי כיום יש לי מגביר אות לא טוב שנרכש לפני כמה שנים מבזק Net Gear WN2000RPT , ואולי אשתמש בו כמגביר אות שני (שזה כבר שלישי שממחזר את האות, בנוסף לראוטר), אם כי עדיף שלא. הראוטר שלי Net LInk DSL2650U. אשמח לקבל הצעה לדגם שיעשה את העבודה. תודה !

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בעיה קצת מורכבת חשבתי אולי מישהו יודע .... המצב הוא כזה ...נמצא בהוט+014 ללא חייגן על מנת לקבל אי פי חדש שהייתי צריך.. דרך הראוטר, שיניתי את כתובת ה MAC .. (שמרתי את המקורית אגב) הכל עבד יפה (קיבלתי אי פי חדש) עד הפעם השלישית שבו המצב נדפק ... לא מתחבר האינטרנט לא כלום , מקבל APIPA 169.254 חבר שלי מבין עניין ולכן יעץ לי קודם כל להתקשר לתשתית הוט ולבקש שיאפסו את המודם ("כנראה שלא יעזור..תנסה בכל זאת") ולבקש מהם שיחברו אותי לצורך הבדיקה לספק אחר וזה בדיוק מה שקרה . המודם\אינטרנט חזר לפעולה תחת ספק אחר (HOTNET) . משמע ממה שהבנתי מחבר שלי (קרה לו בעבר) האי פי שלי אצל 014 נעול באחת השרתים בגלל שינוי הMAC שבא מפעולה שלי ... השאלה בגדול היא , כמה זמן בימים ייקח עד שהאי פי ש…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום! יש לי שאלה מסובכת למדי (לפחות ממה שאמרו לי) ואני אשמח בבקשה או תוכלו לעזור לי לפתור אותה... אז ככה: יש לי מודם USB ALE 070 כחול של בזק...יש לי נתב של LINKSYS WIFI ויש לי מחשב כף יד ומחשב נייד שניהם בעלי WIFI. המטרה הסופית היא שאני אוכל להתחבר מהמחשב הנייד או הכף יד אל האינטרנט דרך המחשב הראשי.. ידוע לי שאני צריך לרכוש נתב עם מודם מובנה או מודם רשת מתאים, אך לצאת מנקודת מבט שאני רוצה ליצור התקשרות גשר בין הנתב לאינטרנט כך שבפועל המחשב הראשי יהיה הנתב... כלומר, אני רוצה לחבר את המודם ה USB רגיל שיהיה לי אינטרנט במחשב הראשי. אל המחשב השולחני אני מחבר את הנתב דרך כרטיס רשת שיש לי במחשב...עכשיו רק נשאר לי לחבר את הנתב לאינרנט...כלומר אני צריך ליצור התקשרו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לאחר זמן מה לאחר שאני מתחבר ל3COM (192.168.1.1), ולא עושה בו שימוש, הוא מתנתק אוטומטית - כלומר, אם אנסה לבצע כל פעולה הוא יחזיר אותי למסך הכנסת הסי סמה. אני רוצה שזמן השהייה במערכת ללא ביצוע פעולות יהיה גדול יותר, איך גורמים לכך? האם יש קשר לfirwall >SPI? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by devilh,

לקחתי עסקה מאוד זולה מבזק שבה יש חיבור של 1.5 ובמסגרת המבצא קיבלתי מהם מודם ראוטר aztech 600EW ברור לגמרי שהוא דפוק ולא שווה,אבל אני רוצה לעשות כל מה שאפשר כדי להימנע מלהחליף אותו ורק כברירה אחרונה לקנות אחר. אני איתו כבר איזה שנתיים. חוץ מזה שהוא איטי בטירוף ברגע שיש עליו יותר ממחשב אחד, ושהוא עושה מלא בעיות לא קשורות יש לי שתי בעיות ספציפיות שאני רוצה לפתור: 1.אני ממש לא מצליח לגרום לו לתת עדיפות למחשב אחד-כלומר יש לי מחשב עבודה ומחשב אחר שבו פתוחות תוכנות שיתוף...דבר שיוצר עומס. אני לא מצליח לגרום לכך שמחשב העבודה שצריך הרבה פחות משאבים יקבל את רוחב הפס העיקרי. ההגדרה הכי קרובה שמצאתי לנושא היא הגדרות של QoS (לכאורה כתוב שם על פקטות מאייפיים מסויימים שאני מגדיר שיקבלו …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים