עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bv_beaver,

הייתי משחק הרבה במשחקים באינטרנט עד שהתקנתי Windows XP בגלל שעכשיו יש לי פינגים גבוהים של מ200 עד 500 ויש לי ADSL!!! לפני שהתקנתי XP הפינגים שלי היו 30-100 :'( :'( מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה????? ??? ??? ??? :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מקווה מאד לעזרה בנושא זה : ברשותי הנתב הנ"ל = TP-LINK WR1043ND , גרסת קושחה האחרונה 3.12.2 (Build 100820 ) המחשב הנייד שברשותי נלקח לזמן ארוך וכרגע אני מעוניין לבצע כיבוי טוטאלי של רכיב ה WLAN בנתב ולכבות לחלוטין ( אך באופן זמני ) את הרשת האלחוטית מפני שבכל מקרה אין צורך בה. מבלי לעבור לקושחת DD-WRT חפרתי בתפריט ובמדריך ואני לא מצליח למצוא אפשרות כזאת, אופציה שנמצאת כמעט בכל הנתבים ישנים או חדשים ופה זה פשוט חסר מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. טוב אז סיפורון קצר כהקדמה, עד לפני שבועיים הייתי מחובר ל1.5 מגה ב 39 לספק ו69 לכבלים. (סה"כ 108). החלפתי חבילה לחבילת ה 3MB עם 150K אפלואד בהתחייבות לחצי שנה לנטויזן (59 ש"ח) ובשנה לכבלים (79 ש"ח) - סה"כ 138. הציעו לי מחברת הכבלים חבילה משולבת עם נטוויז'ן ב 148 ש"ח לחודש הכוללת ספק ובמהירות 3MB עם אפלואד 278K. החבילה הנ"ל בהתחייבות לשנה, האם בימינו שווה להתחייב לשנה? החבילה בסה"כ יקרה ב 10 שקלים ממה שאני משלם היום הבעיה שלי היא שנראה לי שבעוד חצי שנה 3 מגה יעלה כמו פיסטוקים, האם שווה להתחייב? גם הסכום יחסית הוא לא אטרקטיבי מי יודע מה... מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, ברשותי ראוטר OfficeConnect מבית 3com וכרטיס רשת באחד המחשבים. למחשב בלי כרטיס הרשת חיברתי את הראוטר, והמחשב עם הכרטיס, קלט את הרשת שלי במחשב בלי הכרטיס. כעת, כהמחשב עם הכרטיס מייבא, כביכול, את הרשת, התהליך נכשל. מה לא עשיתי נכון? מה לא הגדרתי? האם אני זקוק לכרטיס רשת בכל אחד מן המחשבים? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by vorlon,

שלום אני מנסה לחבר שני מחשבים בביתי ברשת על אחד מותקן Windows XP Pro והוא גם המחשב שמחובר לאינטרנט (כבלים) על השני מותקן Windows 98 התקנתי כרטיס רשת על כל אחד מהמחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב עשיתי את ההגדרות ידנית המחשב של XP בעל האיי פי 192.168.0.1 והמחשב עם ה 98 בעל האיי פי 192.168.0.2 כל מחשב רואה את עצמו אבל לא את המחשב השני הנה ה ipconfig / all של ה XP Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : vorlon-k0ol446n Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, לראשונה החלטתי לחבר את שני המחשבים שברשותי ברשת. רכשתי שקעים, כבל ארוך 2 מ'. העברתי את הכבל (הוא בלי ראשים) בקיר (המחשבים נמצאים בקומות שונות). באתי לחבר את השקעים לכבל חשבתי כמו חוט טלפון - מוציאים את הברגים ויאלה מחברים את החוטים, אבל בשקע אין ברגים. איך מחברים את חוט הרשת לשקע?? צריך מכשיר כלשהו?? דרך אגב הנה פרטים: על השקע מצויין - crystal 30 T 3a vh8fs-c5 אם מישהו יכול לתת לי לינק או להסביר בעזרת איורים אשמח מאוד. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום היום התחילה לי בעיה באינטרנט , הנתב של tplink לא נתן חיבור לאינטרנט לא בקווי ולא באלחוטי לאחר מספר דברים שעשיתי הצלחתי להחזיר את האינטרנט לנתב . מה שעשיתי חיברתי את הכבל רשת מהמודם של בזק ישירות למחשב במקום לנתב ראיתי שהאינטרנט עובד ואז חיברתי את הכבל בחזרה לנתב של tp ופתאום הנתב עבד שוב. לחצתי על הכפתור איפוס ומאז אני לא מצליח להיכנס להגדרות אני מקיש בדפדפון tplinklogin.net והוא כל הזמן מפנה אותי לאתר הזה : http://ww1.tplinklogin.net/ ולא נותן לי להיכנס להגדרות של הנתב זה נראה כמו ווירוס או משהו אחר ? אני משתמש במק לא בווינדוס

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי טוב אז אני עושה ADSL בתחילת חודש הבא ורוצה עזרה. אני מעוניין לעשות רשת ביתית (שני AMD) אז אני מחבר למחשב שלי כרטיס רשת אחד ולאחי יש באון בורד (7VRXP). לי יש מודם שתומך בADSL של סמרט 92 ולאחי הוא מקבל מודם מהחברת אינטרנט, אני יודע שאני לא חייב שני מודמים אבל אני רוצה שאחד מאיתנו יוכל לגלוש בלי שהאחר יצטרך להפעיל את המחשב. זה יעבוד? בקצרה: לכל אחד יהיה מודם שתומך בADSL ולכל אחד כרטיס רשת אני רוצה ששנינו נוכל לגלוש באינטרנט בו זמנית ואם אחד יכבה את המחשב זה לא יפריע לשני. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אתם יכולים לעזור לי לחפש משהו שבודק את הUpload כי נראה לי שנטוויז'ן מגבילים לי רצח את הUpload!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שתיגרום נגיד אני נכנס ל שרת FTP רשום שם את ה IP האמיתי שלי אני רוצה להיכנס ושהיה רשום שם IP אחר איך אני עושה את זה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יציב.. מהיר... בלי בעיות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by aerosmith,

שלום, יש לי 2 מחשבים שפועל בהם אינטרנט. האם אפשרי לעשות כונן נגיד של 10 ג'יגה או משהו כזה שיהיה משוףת לשניהם ויהיה אפשר להעביר קבצים וכאלה? אם כן, איך? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by aviv88,

לא מבין גדול בנושא, אשמח לעזרה. אני מחובר עם מחשב שולחני ל ADSL עם מודם + ECI 312 , בעל חיבור רשת אחד בלבד. עכשיו אני צריך נתב כי יש צורך בחיבור התקן נוסף לרשת . הכל קווי, לא מעוניין באלחוטי. אני עדיין רוצה ב Windows להתחבר עם החייגן, כך שאוכל להחליף IP מידי פעם. אז מה אני צריך לעשות ? לחבר את הנתב למודם, וכך לשמור על החייגן ב Windows , אבל זה עוד באלאגן על השולחן, עוד מכשיר וכבלים, תופס עוד חיבור לחשמל... - או מצד שני לוותר על המודם + ECI 312 , ולהשתמש רק בנתב. הבנתי מהתומך בבזק שבאפשרות האחרונה מכניסים שם משתמש וסיסמה בנתב וכל הזמן אתה מחובר, כך שהחלפת IP לא תהיה בשליטתי. השאלה אם התומך צודק, או שבאמת אפשר לשמור איכשהו על החיין ב Windows ... או שלא הבנתי משהו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by kinduv,

שלום, יש לי רשת ביתית ועשיתי שיתוף קבצים ומדפסות! אבל הדבר היחיד שלא הצלחתי לעשות, זה לשתף את הדואר אלקטרוני outlook אני רוצה שהקבצים יישארו במחשב הראשי, ורק לראות אותם דרך המחשב המשותף בלי שהקבצים יהיו פיזית עליו! אני בתקוה שהבנתם אותי! תודה אם תעזרו לי[br]פורסם בתאריך: 11.01.2009 בשעה 15:05:31 האם יש אפשרות שאת הדואר שאני מקבל ב outlook שיגיע בנוסף גם לגימייל של גוגול???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי נתב של בזק ואני מעוניין להשתמש בו כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי ולא כדי לשדר. במילים אחרות שהנתב ישמש ככרטיס רשת אלחוטי של המחשב. ואחרי זה גם אשמח לדעת האם אני יכול להגדיר אותו שגם יקבל באלחוטי וגם ישדר בלי שיהיה מחובר חוטית למחשב אלא רק לחשמל.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! אני נמצא בבית בעל 2 קומות. המחשב שלי נמצא בקומה מתחת לראוטר. ראיתי פעם ולא זוכר כ"כ שיש כמו משהו שמחברים לראוטר והוא מגביר את הקליטה. מהו בדיוק והיכן ניתן להשיגו? אני מדבר על זה ולא על מגביר קליטה, משום שמגביר קליטה שמעתי שמתנתק הרבה פעמים. תודה לעוזרים!

17. Started by Alexkmr,

אינטרנט של כבלים+013 נטויזן 100 מגה לא נגעתי ולא שיניתי הגדרות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אוקיי אז יש לי רשת חדשה בבית.. שלא אני התקנתי. אלה הטכנאי שלי התקין. אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים............ אני צריך לפתוח כמה פורטים בשביל תוכנות שיתוף.. חבר שלי אמר לי משה ועם TELNET ואי פי של הראוטר.. אז אם מישהון יכול לעזור זה יכול להיות ממש טוב.. תודה..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ag43,

שאלה קצת מוזרה: חבר שלי אמר לי שכל הקבצים שהוא מוריד בעזרת כל מנהלי ההורדות מוצגים כקבצים שלא ניתן לעשות להם RESUME. אפילו במערכת נקיה לאחר פירמוט. לאחר שערתי כמה בדיקות קצרות במחשב שלו עלה לי הרעיון לחברק את הנייד שלי לראוטר שלו ופתאום גם הנייד שלי מסמן אותו דבר (מדובר על אתרים שב100% מאפשרים המשכת הורדות). מה יכול לגרום לתופעה כזו? יש איזה הגדרה בנתב (סימנס מעפן שבזק מחלקת) או אצל הספקית (הוט)?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לפני כרבע שעה הגיע לשערי ביתי נציג מכירות חביב של הספקית אינטרנט "קווי זהב" הוא שאל אותי כמה זמן אני גולש ביום ואמרתי לו את האמת...16 שעות, ברובן אני רק מחובר, הזמן האמיתי שאני מול המחשב הוא בסביבות ה 2-3 שעות (אין לי סבלנות....) בקיצור הוא אמר לי שהמחיר שאני משלם עכשיו לאינטרנט זהב הוא "הכי גבוה בשוק".... ניסה לשכנע אותי לעבור אליהם לתקפוה בלי התחייבות ועוד כל מיני שטויות קטנות.... אמרתי לו שאני כרגע לא עושה שום שינוי עד שיהיה אינטרנט בכבלים של תבל . אמרתי שאני אצטרך לחכות עוד חודש כנראה עד שהם יוציאו את זה.... אבל אורו עיניי כאשר הוא אמר לי שעוד יומיים תבל מוציאה. כמובן שבהתחלה הייתי קצת חשדן אבל הוא הראה לי את טפסי ההתחברות לאינטרנט בכבלים של תבל ואז האמנתי. אני מקווה …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shinee,

חיברתי את הראוטר למתאם השיחות של בזק בין לאומי,והצלחתי להתחבר בחיבור אלחוטי לאינטרנט,פעם ביום ההגדרות של הראוטר מתאפסות להגדרות יצרן כולל איפוס סיסמה ושם רשת חשבתי שזו בעיה חומרה החלפתי את הראוטר בחנות ושוב זה קורה. למה זה קורה ואיך מטפלים בזה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אורח Adam
    Started by אורח Adam,

היי יש לי מחשב של dell inspirion 15, הכרטיס רשת נדפק, עכשיו השאלה שלי האם אני צריך לקנות כרטיס רשת ייעודי של מחשב נייד מהמרובעים הקטנים האלה, או שאני יכול לקנות כרטיס רשת חיצוני רגיל או USB סטיק, או עם אנטנות גדולות כמו הTP LINK למיניהם? ואם אפשר המלצה על משהו חזק וטוב עם קליטה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by arkadur,

המלצות עבור מוצרים לא יקרים וטובים יתקבלו בברכה. ואף המלצות לכרטיס רשת מרובע. התכנון הוא להשיג לינק של 4gb/s.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. 1. איזה נתב אלחוטי פשוט וזול אתם ממליצים לי לקנות... חשבתי על הנתב הבא (Dlink בגלל הניסיון שיש לי איתם) הכי זול בשוק לדעתי ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=383 יש הארות המלצות ? 2. שאלה נוספת - מעוניין בנתב אלחוטי ומקצועי - נתקעתי בשני נתבים בעלי מפרט טכני זהה אבל הפרשי מחיר מחרידים) א. http://www.dlink.com/products/resource.asp?pid=6&rid=7&sec=0 - שקל 352 http://games.dlink.com/products/resource.asp?pid=370&rid=1369&sec=4 - שקל 980 ב. מה כדאי - המלצות שלכם.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by doorman,

יש לי שני מחשבים ברשת (Windows Xp ו- Windows 2K). אני רוצה לסנכרן את שתי התיקיות שיהיו זהות (ואם קובץ ישונה באחד מהם שהוא ישונה גם בסיפריה השניה). אני זוכר שאפשר לעשות את זה, אני פשוט לא זוכר איך. למישהו הפיתרונים ? The Doorman

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים