עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zadu,

שלום, שאלתי היא האם שימוש בDNS חיצוני למשל כמו שיש לCOMODO, יכול להשפיע על מהירות האינטרנט ו/או לאגים במשחקי רשת לדוגמא ? אני משתמש בDNS של COMODO ושמתי לב שהאינטרנט יותר מהיר, אולי זה בראש רק. תודה. עריכה - ככה שיניתי : http://www.comodo.com/secure-dns/switch/windows_xp.html

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by refaels2006,

שלום , אני מעוניין לכבות את כרטיס הרשת כאשר המחשב מתכבה . איך בידיוק גורמים ל Windows או ל BIOS לבצע את זה? . תודה רבה .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! אני נמצא בבית בעל 2 קומות. המחשב שלי נמצא בקומה מתחת לראוטר. ראיתי פעם ולא זוכר כ"כ שיש כמו משהו שמחברים לראוטר והוא מגביר את הקליטה. מהו בדיוק והיכן ניתן להשיגו? אני מדבר על זה ולא על מגביר קליטה, משום שמגביר קליטה שמעתי שמתנתק הרבה פעמים. תודה לעוזרים!

4. אני מחובר כרגע עם הוט, מהירות 12MB. משתמש בראוטר TPLINK 1043ND ומודם רגיל של הוט. שבוע הבא עוברים לדירה חדשה, וחשבתי על הדרך לשדרג מהירות, כשעם איזה תשתית אהיה תלוי במחיר הסופי שאקבל. בחבילות הגבוהות של 100MB אני לא מעוניין, יותר מדי כסף. המקסימום יהיה 30MB. השאלה היא, אם בחבילות כאלה גם אצטרך ראוטר/מודם מיוחד מהחברה או מה שיש לי מספיק? אם כן צריך, מה הן האופציות והעלות בקנייה פרטית, במקום שהחברה תחזיק אותי שבוע שנתיים בתשלומים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by EnterOC,

שלום רב, יש ברשותי 2 דירות אחת ליד השנייה במרחק של איזה 20-35 מטר גג הדירות הן דירות בטון ואני מעוניין לשתף קו אינטרנט אחד בשביל 2 הדירות על ידי ראוטר אלחוטי יש לי שאלה,איזה נתב אני צריך לקנות ובשבילו גם מאריך טווח שיקלוט את ה20-35 מטר במצב כזה שהאינטרנט בדירה השנייה יהיה גם מהיר והקליטה בו תיהיה טובה אני מוכן להשקיע בדבר כזה סכום רציני לא של ככה שאני רוצה את הטופ שבטופ או לפחות בינוני להשקעה של איזה 2000+- ש''ח יש לציין שבדירה השנייה יש לי 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד. תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ron533,

שלום, כאמור בכותרת אני מחפש ראוטר עם עוצמת שידור יחסית חזקה. כיום אני משתמש בראוטר של 3COM בתקן G ישן שעושה את העבודה אך הוא מותקן בכניסה לבית ובקצה השני לא קולטים אותו כמעט (בסמארטפון יש ניתוקים כל הזמן) המרחק לא גדול כל כך אבל יש קירות והחזרים והעוצמה שלו יורדת כבר בטווח קצר. ניסיתי כל מיני אמצעים להגברת האות אבל זה לא היה משמעותי. אני מתעניין בראוטר של TP LINK מאייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7226&CatCode=581 דגם WR941ND שנאמר לי שהוא הכי מוצלח ותומך ב MIMO (יש לי יותר ממכשיר אחד אלחוטי) וגם עוצמת שידור לא רעה של 3Db אבל נתונים לחוד על הנייר ונסיון מעשי לחוד, ופה אני מבקש את המלצתכם. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אתמול הרגשתי האטה רצינית באינטרנט שהפסקתי לגלוש, לא הצלחתי להבין למה והדבר היחיד שעלה לי לראש זה שמישהו פרץ את הסיסמא של הראוטר שלי ומוריד דרכי. יש דרך לגלות אם מישהו גולש על חשבוני?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Morfium,

שלום, היום בבוקר התחילו בעיות איטיות חמורות, בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה או בעומס של הספק או התשתית, אבל לקראת הערב התחלתי לחשוש שהבעיה אצלי ... בכל מקרה, פניתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ובדקתי איתו את כל העניין. התוצאות הם כאילו: כאשר אני מתחבר ישירות למודם (ללא הראוטר) הכל טס. כאשר אני חוזר לעבוד עם הראוטר הכל זוחל עד לא זז בכלל. עשיתי איפוס הגדרות לראוטר, נתתי לו לנוח קצת בלי חשמל, ביצעתי עדכון "קושחה", אבל כלום לא עזר. הספק והתשתית שלי הם בזק ובזק בינלאומי (15 מגה). האם הלך לי הראוטר, או שיש אולי יש לכם רעיונות אחרים ? אם באמת הלך לי הראוטר (מה שכנראה קרה) אשמח לשמוע הצעות לראוטר חדש. יש לי עכשיו את ה Linksys wrt54gl שעד עכשיו הוא היה מעולה. עריכה: בדיוק כשסיימ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אז ככה.... קניתי ראוטר אלחוטי של EDIMAX דגם:br6104wb(g ויש לי בבית מודם של הכבלים RCA DCM245 דיברתי ע הכבלים ודיברתי עם נטוויזיין ושום דבר לא עזר.... לא מצליח להתחבר!! יש לנטוויזיין מדריך נחמד שם בדף יש קישור להורדה של קובץ הסבר לחיבור מודם כבלים לנתב של EDIMAX הקיצר עבדתי על פי ההסבר הזה וכלום זה לא נותן לי!!! ניכנסתי גם ליבואן שזה פיקוק מחשבים וגם שם יש הסבר מאוד ברור אך להתחבר [url=]http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp אבל שוב לא דובים ולא יער..... עכשיו הנתב תקין כי.... אצל חבר במחשב עם חיבר ADSL ומודם רשת מסוג B-FOCUS ROUTER 312 חיברתי בשתי שניות וחצי והכול עובד.... סה"כ הלכתי לחיבור של PPOE ואז הכנסתי שם מישתמש וסיסמה וזהו.... מה אני עושה לא נכון? דברתי הכבלים והם…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רב, בימים האחרונים התפתחה אצלי בעיית חיבור לרשת הביתית ב-2 מתאמי רשת USB אלחוטי של חברת EDIMAX. כהקדמה, אציין שאני גולש בבית על תשתית של 100 מגה (הוט+בזב"ל) וקיימת רשת אלחוטית דרך ראוטר TP-LINK 1043 (קושחה מעודכנת) מאובטחת WPA2. עד היום 2 המחשבים המצויידים בכרטיסים של אדימקס + מחשב נייד + סמארטפונים - התחברו בצורה חלקה ללא ניתוקים ובעיות. וחזרה להתחלה, משום מה התפתחה בעיה להתחבר באמצעות הכרטיסים של אדימקס - בנק' אחת, בקומה למטה, הצלחתי איכשהו להתחבר לאחר איפוס הראוטר/מחיקת הגדרות הרשת והקמה מחדש, בנק' אחרת שנמצאת ממש חדר ליד העמדה המרכזית, הרשת הביתית לא מזוהה בכלל ולאחר ניסיונות רבים/איפוסים ומשחקים נוספים עם המתאם - כשהרשת הביתית צצה ברשימת הרשתות האלחוטיות הזמינות…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כבר שנים שאני עם אנטי וירוס חינמי. בד"כ avast. האם יש צורך להכביד על המחשב עם אנטי וירוס כשבגרסאות החדשות של ווינדוס, הדיפנדר פועל ברקע כל הזמן? אגב, אי אפשר להוסיף הודעות בפורום עם פיירפוקס? רק כרום?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by wow,

אם אני רוצה לפתוח מספר פורטים נניח200 עד 222 האם אני יכול לרשום את זה ככה בטווח 200-222 במקום כל אחד בנפרד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by VegansXe,

היי חברים, היום הISP שלי זה אורנג', 40MBPS/3MBPS הציעו לי באותו מחיר (30 ש"ח) לחזור לבזק בינלאומי יש יתרון של ספק אחר על משנהו? בנוסף אציין שבחוזה התקשרות עם בזק בינלאומי רשום שיש מגבלה של 65GB בחודש (הורדה והעלאה ביחד) באורנג' לא בדקתי אך בכל מקרה לא עושים לי שום בעייה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום רב! אני מחובר כרגע דרך בזק בינלאומי (תשתית בזק) במהירות 1.5 Mbit, ומשלם ~100 ש"ח (לקוח עסקי, איכשהו) יש 4 מחשבים בבית ורציתי להרחיב את החיבור, להתנתק מהקו העסקי ולעשות אחד חדש. כדאי להתחבר להוט, או לבזק (תשתית)? האם 8 מגה כדאי? ועוד שאלה, מה הפרוצדורה של התחברות לקו חדש? רציתי לדעת אם אני יכול ששתי החיבורים יפעלו באותו זמן (יש שתי קווי טלפון..) הם פשוט מביאים שם משתמש וסיסמא? איפה אפשר לדעת את המרחק של המרכזייה? אני חושב שיש לי אחת מאוד קרובה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני מנסה לשתף שני מחשבים עם אינטרנט של 56k. הסרבר שמריץ win98 והclient שמריץ XP עכשיו התוכנה של sygate אומרת שהכל פיקס וזה משתף על שני מחשבים, אבל משום מה הclient לא מקבל שום דבר אי אפשר לגלוש לא כלום, אפילו שהתוכנה עליו אומרת שיש גישה. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by srolik,

יש ברשותי לוח אם של GIGABITE PE667 PRO עם כרטיס רשת מובנה , האם אני יכול להשתמש בו לחיבור ל ADSL שיש ברשותי ( יש לי עוד מחשב עם מודם רגיל ומודם ADSL והוא מחובר לתשתית הADSL ואני מעוניין לחבר גם את המחשב השני לא בו זמנית )

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by אברם מהמכולת,

שלום לכולם, אני נמצא ברשת אירגונית ומשער שחוסמים את היכולת למשוך דואר ב POP3. (לא מצליח). כיצד (מבחינה טכנית) אני יכול לאמת את ההשערה שלי, ולוודא שאכן יש חסימה לנושא ? תודה.

18. לאחרונה רכשתי מסך עם SMART TV וברשותי גם נתב אלחוטי DLINK 615. כאשר אני מנסה ליצור חיבור רשת (אלחוטית או קווית) המסך מקבל כתובת APIPA 169.254.xxxx. הבעיה היא רק מול המסך, 2 מחשבים שמחוברים קווית לנתב והתקנים אלחוטיים (אייפון אייפד) מתחברים ללא בעיה ומקבלים גישה לאינטרנט וIP תקין. מה שעשיתי עד עכשיו זה איתחול הגדרות ועדכון גרסאות גם לנתב וגם למסך הטלוויזיה, החלפת פורטים, ביטול הFIREWALL בנתב, פתיחת פורטים מתאימים עבור המסך בנתב ואפילו ניסיתי לקבוע IP סטאטי במסך. למרות כתובת הAPIPA, אני מצליח לתקשר בDLNA למסך, אך אין גישה חיצונית לאינטרנט. אני עדיין לא יודע אם זו בעיה בהגדרות, תקלה בנתב או תקלה בכרטיס הרשת במסך. יש למישהו רעיונות איך להתקדם מפה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by B@Kss,

נוסף עוד מחשב לבית ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט. המחשב הראשון יעמוד ליד ההמודם\ראוטר לכן לא חייב שיהיה חיבור אלחוטי אבל אם תהיה אפשרות אז רצוי מאוד. המחשב השני עומד בקיבינימט בסלון (מרחק של 10-15 מטר מהמחשב הראשון) ואותו צריך לחבר, השאלה איך עושים את זה.. אני יודע שיש לבזק ראוטר שהם מוכנים לתת לי אותו בתמורה למודם שיש לי עכשיו + תוספת של 125 שקלים. מה אני צריך עוד לקנות? כרטיס רשת אלחוטי? או שיש איזה מחבר USB בערכה של הראוטר שאני מחבר למחשב בסלון שיקלוט את האות? יש כאן למישהו נסיון בדברים האלה? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Eden 6600,

קניתי מחשב נייד (compaq mini 311c) ובגלל בעיה כלשהי עם המערכת הפעלה הייתי צריך לפרמט את המחשב. עכשיו אני עובד עליו אבל הוא ריק מתוכנות של היצרן ורציתי לדעת איך אני יכול להתחבר לרשת ה-Wi-Fi דרך ה-windows xp?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. התחלתי לדבר עם נציגי חברות אינטרנט, וראיתי שכולם שמים תוספת תשלום על הראוטר של בערך 20 שקל לחודש. ראיתי שאחת החברות אמרה שאם יש לך ראוטר אז תשלם 5 שקל למתאם שקר כלשהו. אז תוהה למי שיש ניסיון, האם שווה בכלל לקנות ראוטר כזה אן אולי עדיף ללכת עם ההצעות של החברות? אם כן איזה ראוטר? תודה.

22. Started by OmerS,

שלום, אני כרגע במהלך פרוייקט של הקמת רשת ביתית ללקוח שלי. מכיוון שאין בבית צנרת שיועדה מראש לרשת ביתית (כמו כמעט כל בית שאני מכיר) אני נאלצתי להשחיל את הכבלים של הרשת בתוך הצנרת של תשתית הטלפון הקיימת. כל ההשחלות עברו בסדר יחסית למעט אחת. ההשחלה הנ"ל שלא עברה בסדר היא מהקומה ה- 2 למרתף (דרך הארון תקשורת \ הסתעפויות הראשי של הבית בקומה הראשונה) לא הצלחתי לעשות את ההשחלה הנ"ל מכיוון שרק צינור אחד של טלפון \ אזעקה יורד מהקומה ה- 2 לארון תקשורת בקומה הראשונה ובצינור הזה כבר מושחלים מספר כבלים ולא ניתן להשחיל כבל נוסף. תוכנית ב' שלי היא לעשות את ההשחלה שנותרה על גבי תשתית הכבלים (טלוויזיה) של הבית ואני לא מאמין שתהיה בעיה לעשות את זה מכיוון שהתשתית הזאת פנויה יחסית אבל רציתי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dariel007,

שלום רב ! אני חדש בפורום ולכן אבקש את סליחתכם בעניין המינוחים. יש לי את ראוטר Asus RT AC68U ובעקבות המאמר על אבטחת רשתות שהתפרסם באתר NetCHeif אני שול אם יש משהוא ספציפי שאני יכול לעשות על מנת להרים את רמת האבטחה שלו ? מברירת המחדל, אני מתכוון. דבר נוסף יש לי בעיה לחבר לו דיסק חיצוני ליציאה (יש לו גם USB2 וגם USB3) אם למישהוא יש מידע עליו, אשמח לשמוע. יהודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי הסבר איך להפוך את ההוט בוקס שלי (דגם F@st 3184) לראוטר. אני כרגע בטריפל של הוט וההוט בוקס פשוט זוועה. הבנתי שאני צריך להגדיר אותו כ- Bridge Mode ואז פשוט לחבר ראוטר נורמלי בכבל רשת אל ההוט בוקס ולאחר מכן בכבל רשת נוסף את המחשב לראוטר החדש. זה כל התהליך נכון? האם כל ראוטר יעבוד או שאני צריך תקנים ספציפיים? למשל זה: https://ksp.co.il/?uin=48174&select=.263..264. או זה: https://ksp.co.il/?uin=31872&select=.263..264. ואם שניהם מתאימים, האם יש הצדקה לרכוש את היקר יותר? יש לי מהירות של 100 מגה ואני בטריפל של הוט עם ספק בזק בינלאומי. תודה לכל העוזרים ושבוע נעים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by muam,

שלום, כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות באינטרנט. אני משתמש בראוטר שבזק סיפקו לי (D-Link 6740)בתור מודם (רק ביטלתי את האופציה של enable wireless באתר של הD LINK), ובתור ראוטר אני משתמש בTP-LINK 1043. הבעיה שהייתה לי המון זמן היא חוסר יציבות - כל כמה דקות בזמן עומס נורמלי על האינטרנט הוא היה נעצר לכמה שניות (לא מתנתק פשוט לא מגיב), וחוזר. כשמשחקים במשחקי רשת זה קריטי מכיוון שהכמה שניות האלה מספיקות לניתוק מעצבן. היום הציע נציג של נטוויז'ן פתרון, הוא טען שזה קורה בגלל שגם כאשר ביטלתי את הווירלס של הD LINK, הוא עדיין משמש בתור ראוטר ומתנגש עם הTP LINK. ניתקתי את הTP LINK והשתמשתי היום בD LINK בתור ראוטר ואכן האינטרנט היה יציב יותר ולא נעצר אבל הופיעה בעיה אחרת - במשחקים ששיחקתי ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים