רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לכבלים בחיבור של 12MB. כרגע אני עובד עם חייגן (כן אני יודע...) מכיוון שהראוטר שהשתמשתי בו כשהייתי מחובר ב-ADSL לא תומך ב-PPTP \ L2TP. אז אני בחיפוש אחר ראוטר מקצועי בעל תקן N, עדיפות לחנויות מארה"ב כמו NEWEGG / AMAZON משיקולי מחיר. תודה לכולכם. נועם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לשתף שני מחשבים עם אינטרנט של 56k. הסרבר שמריץ win98 והclient שמריץ XP עכשיו התוכנה של sygate אומרת שהכל פיקס וזה משתף על שני מחשבים, אבל משום מה הclient לא מקבל שום דבר אי אפשר לגלוש לא כלום, אפילו שהתוכנה עליו אומרת שיש גישה. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן... יש לי בבעיה בבית שבאחד החדרים (בקומה נפרדת) לא קולטים את ה-WIFI כמו שצריך. אז חשבתי לקנות הום פלאגס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795875 הבעיה היא שצריך לחבר בכבל רשת מההום פלאג למחשב הנייד שנמצא שם ומדובר במקבוק ולמקבוק אין כניסה לכבל רשת אז במקום לקנות מתאם ב-180 ש"ח http://store.idigital.co.il/mac-accessories/cables-adapters/apple-thunderbolt-to-gigabit-ethernet-addapter-md463zm-a הבנתי שאני יכול לקנות ראוטר נוסף לבית ולחבר אותו בקומה ללא הקליטה ככה לא רק שיהיה בה אינטרנט, אלא יהיה גם אלחוטי הבעיה היא שאני לא יודע מה אני צריך לעשות כדי להגדיר את הראוטר השני... בטח צריך להגדיר אותו שלא להתחבר לספק אלא פשוט לשדר אני מאוד אשמח לעזרתכם.. תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר Dual Band עם 2.4G ו-5G ואין לי מושג האם להגדיר סיסמא זהה או שונה ב-2 הרשתות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, להורים שלי יש בית פרטי והם משתמשים בטכנולוגית ה-HomePlug כאשר הנתב נמצא באחד החדרים, וקיים מתאם של Dlink בחדר הממ"ד. אני מעוניין להוסיף קליטה אל-חוטית למרתף ולכן חייב נתב אלחוטי. בדקתי גם עם בזק וגם עם Dlink והבנתי שכבר לא מוכרים מוצר שיכול לתמוך בקליטה אלחוטית במרתף (DHP-1220AV,DHP-306). האם אפשר לקנות את המוצר באינטרנט עם משלוח לארץ? האם מישהו מכיר דרך אחרת? תודה, הראל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר שני מחשבים בביתי ברשת על אחד מותקן Windows XP Pro והוא גם המחשב שמחובר לאינטרנט (כבלים) על השני מותקן Windows 98 התקנתי כרטיס רשת על כל אחד מהמחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב עשיתי את ההגדרות ידנית המחשב של XP בעל האיי פי 192.168.0.1 והמחשב עם ה 98 בעל האיי פי 192.168.0.2 כל מחשב רואה את עצמו אבל לא את המחשב השני הנה ה ipconfig / all של ה XP Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : vorlon-k0ol446n Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את DYNAMODE דגם BR-6004 ומודם של ECI b-focus router 270pr ונהיה לי בנדנה על האימיול והפיירוול לא מופעל , בדקתי בדף הקינפוד והוא על DISABLED למה זה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן בעיקרון זו משימה פשוטה שנראה לי שהסתבכתי בה יתר על מידה, אשמח לעזרתכם. ברשותי מודם בזק המחובר למספר אפליקציות חוטיות. אני מעוניין לחבר אליו בכבל רשת נתב WR1043 שיפיץ את האינטרנט שהוא מקבל מהמודם, תוך כדי שהנתב משתמש בטווח DHCP פרטי משלו (בשביל הסדר ובעיקר בשביל לזהות בקלות אחר כך האם הלקוח X התחבר דרך הנתב). החיוג עצמו מתבצע במודם ולא בנתב ואני מעוניין שזה ישאר כך כרגע המודם ללא DHCP, עובד על 192.168.0.1. מה בעצם ההגדרות שאני צריך לעשות? האם אני צריך לחבר את המודם ליציאת ה-WAN בנתב? האם אני צריך להשתמש ב-subnet זהה או שונה? מה ה-IP שאני צריך להגדיר לנתב? אשמח לעזרתכם. אם תוכלו גם לתת הסברים טכניים כדי לעזור לי להבין יותר טוב את הסוגייה זה בכלל יהיה מעולה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום אני משתמש במתאמים על רשת החשמל כדי לחבר את הרשת הביתית בין הקומות. המהירות לא משהו. ביום טוב העברת נתונים מגרדת את ה10MB לשנייה. האם ניתן כיום להגיע באמצעות רפיטר אלחוטי להעברת נתונים מהירה משמעותית בן הראוטר לרפיטר ? אני יוצא מתוך הנחה שהראוטר תומך בתקן AC וכך גם הרפיטר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש אינטרנט 100 מגה על תשתית של בזק עם 018 כספק. בזמן האחרון 018 ממש מפשלים ואני רוצה להחליף ספק. מי הספק המומלץ? אני בעיקר משתמש באינטרנט לנטפליקס ומשחקי רשת , ככה שפינג נמוך לאירופה זה חשוב. תודה, יונתן.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חבר ב-FileList עם רטיו סביר ומשום מה ההורדות שלי לא מצליחות להתחבר ל-Tracker. ה-uTorrent טוענת שה-Tracker Status הוא Offline (timed out( וכן אני לא מצליח להתחבר לאף Peer. ניסיתי להשתמש גם בתוכנת ABC, אבל אני מקבל את אותה השגיאה. אני לא משתמש בראוטר ולא חלק מרשת. מישהו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עידכנתי לחבילה של 30 מגה במחשב שמחובר בחיבור חוטי בין הראוטר למחשב הנייח אני מקבל 30 מגה אבל בוייפי אני מקבל רק 15 עד 19 מגה (משתנה מידי פעם ) הראוטר הוא של TP-LINK ורשום עליו 54M Wireless Router מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים, כל טורנט שאני מוריד מתחיל על M1.3 לכמה דקות, ואז יורד למהירויות מגוככות של 100-300K. בהתחלה היתי מוריד על מקס. יש לי 10 מגה. יש דרך לבדוק את זה? ומי החשוד העיקרי, הספק או תשתית?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי ניתוקים בראוטר, POWERNET PAR 720G. מה שקורה זה שהאינטרנט פתאום מפסיק לעבוד ונורת הADSL נכבית, אחרי דקה זה מתחבר מחדש. עכשיו כשעברתי לווינדוס 7 זה קצת יותר חמור ממה שזה היה פעם, עדכנתי קשוחה של הראוטר וזה עדיין לא עזר. יש לציין שיש עוד מחשב שמחובר דרך HPNA3. המחשב נקי כיוון שרק עכשיו עבר פירמוט. אני לא יכול לחשוב על שום בעיה מלבד שהראוטר דפוק? איך אפשר לבדוק את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי במחשב את כרטיס רשת אלחוטי הפנימי , בכרטיס עם חיבור USB, ומאז עוצמת אות נמוכה- מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מודם עם ראוטר מובנה של בזק מדגם B-FOCUS Router 270PR. איך אני יכול להגדיר את הראוטר ולא את המודם אם אני מחבר אותו נגיד לכמה מחשבים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שרת שיושב בשרתי בזק בינלאומי והוא מריץ ubuntu אני רוצה לשתף תקיה של השרת עם המחשב הביתי שלי שמריץ וינדוס 7 השיתוף צריך להתבצע על בסיס האינטרנט כמובן מה הדרך הכי טובה לעשות זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתאום אני מקבל פינג ממש ארוך מאימיול משהו כמו 600 ומעלה מה יכולות להיות הסיבות לזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול התקינו לנו סיב של פרטנר בבית ומאז כל ה 5GHz WIFI הפך לקצת רועש גם בגלל שחיברו לי את הנתב הישן באופן אל-חוטי (MESH) וגם בגלל שכל הבניין התחבר לאחרונה. הנתב של פרטנר בכניסה משמש רק כמודם פחות או יותר . אני מתכוון להביא טכנאי רשתות שיסלול לי כבל לחדר עם המחשבים בשביל להפטר מהקופסאות האל חוטיות . בכל מקרה מה שקורה הוא שהwifi של ה5GHz מחליט להתנתק מהאינטרנט אולי בגלל כל הרעש החדש על הקו הזה. זה היה עושה את זה פעם אבל עכשיו זה קורה יותר מדי. אין דרך לעדכן firmware כי זה נתב נעול לישראל והוא לא נותן לצרוב משהו מעודכן . כשאני עושה לו reset אז זה מסתדר . כדאי לי לקנות פשוט נתב חדש? מה מומלץ היום? אולי נקנה רק switch ונרכב על הנתב של …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות שיש לי את הבעיה הבאה, המודם\ראוטר מאבד סינכרון כל כמה דקות, הדבר קורה בטירוף בעיקר ביום חמישי משום מה בערב. במשך השבוע יש אולי ניתוק ביום אבל משום מה בחמישי בערב אני מקבל לפעמים סרייה של חמישה ניתוקים, נראה כי הבעיה היא לחלוטין מהתשתית כי יש איבוד סינכרון מול ה-ADSL. יש לי זוג מודמים אחד אלקטל שחור שאמור להיות פצצה ואחד סימנס, בשניהם יש את השטויות האלה, הסימנס משום מה אפילו לא מנסה להתחבר בחזרה. איך אפשר לתקוף את הבעיה הזאת ? נמאס לי זה לא מילה, מול בזק כבר היו מספר שיחות עם טחינת מים. יש לציין כי בעבר הייתה אעזקה על הקו אבל היא עברה לקו אחר ככה שלא נראה לי שזה כבר קשור או מפריע.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים ב ICS ל ADSL . לכל מחשב מוגדר להשיג IP באופן אוטומטי . אני רוצה להגדיר למחשבים (לא זה שמחובר למודם) , IP קבוע. הבעיה היא שברגע שאני נותן IP קבוע המחשב לא מתחבר לאינטרנט למרות שהוא כן מתחבר לרשת הביתית. עזרה בבקשה, גיל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב אלחוטי של ASUS מדגם AM604G הנה הוא : http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&l2=154&l3=0&l4=0&model=2208&modelmenu=1 הבעיה, מידי פעם (פעם בשבועיים בערך, לפעמים יותר) הוא מתנתק מהאינטרנט (האייקון של כדור הארץ נעלם מהאייקון של שני המחשבים, מדובר בויסטה כמובן) ובכדי להתחבר לאינטרנט שוב אני צריך לאתחל את המודם (או ע"י לחיצה על כפתור ה-RESET בגב הנתב, או אתחול מתפריט ה-WEB של הנתב) השאלה שלי היא אם זה נורמלי שזה קורה עם נתב אלחוטי כזה וזה קורה בכל הנתבים או שצריך להגדיר איזה משהו מסויים בהגדרות ה-WEB של הנתב?? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בזיהוי מחשבים ברשת. יש לי שני מחשבים האחד נייח בעל מערכת הפעלה Win7 ultimate והנייד בעל מערכת הפעלה Win xp home המחשב הנייח והנייד שייכים לאותו Workgroup . המחשב הנייח מחובר בכבל אתרנט לנתב Dlink Dsl-2650u והנייד באופן אלחוטי שני המחשבים מוגדרים על אופציית Share לתקיות הרלוונטיות מהמחשב הנייד אני יכול לגשת לתקיות במחשב הנייח להתחבר אליו דרך ה Computer management ומזהה אותו במיקומי הרשת שלי. לעומת זאת מהמחשב הנייח איני יכול לגשת אל תקיות משותפות או אל המחשב כלל. וגם ברשימת התקנים במפת התקשורת של Win7 איני מזהה את המחשב הנייד כחלק מהWorkgroup . אשמח לרעיונות לפתרון הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ברשותי המודם ראוטר הבא: td-w8961nd. לצערי לפני שקניתי אותו לא ביררתי אם הוא תומך 100 מגה (כלומר VDSL) ומסתבר שהוא לא (כמו כל שאר המודמים ראוטר שיש כרגע בארץ). רציתי לשאול אם מישהו פה יודע אם אני אוכל לבטל את אופציית המודם שלו ולהשתמש בו רק כראוטר (אני מקבל מודם בהשאלה מבזק, אני יודע שאפשר להגדיר אותו כראוטר אבל עדיין אני רוצה לדעת אם ניתן להפוך את הראוטר שלי כראוטר בלבד) המצאתי את הלינקים הבאים: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18393993 - בעיקר בסוף http://www.tp-link.com/en/article/?id=344 - לא הראוטר שלי אבל אותו עיקרון (הממשק שונה לחלוטין) ניסיתי להתעסק קצת בממשק של הראוטר שלי וראיתי שם כמה פונקציות שקשורות לVLAN אבל אני לא בטוח שזה יספיק... מצאת…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר compex np27g ואני רוצה להגביל את המהירות אינטרנט של המחשב שמחובר קווית אפשר על ידי תוכנה או /שיש אפשרות בראוטר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-