עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. אני מחפש שירות VPN או PROXY שיספק לי IP אמריקני, יכול להיות גם בתשלום. מה שחשוב לי הוא אמינות השירות ולא המהירות, כאמור זה לא לטובת צפיה בסטרימינג או הורדות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Shlomi32,

אני חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת בלי אינטרנט, עכשיו אני רוצה לשלוח מהמחשב הזה למחשב השני הודעה זה אפשרי? הודעה שתשמיע רעש או שיראו כשהיא תגיע... תודה... :

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. טוב אז סיפורון קצר כהקדמה, עד לפני שבועיים הייתי מחובר ל1.5 מגה ב 39 לספק ו69 לכבלים. (סה"כ 108). החלפתי חבילה לחבילת ה 3MB עם 150K אפלואד בהתחייבות לחצי שנה לנטויזן (59 ש"ח) ובשנה לכבלים (79 ש"ח) - סה"כ 138. הציעו לי מחברת הכבלים חבילה משולבת עם נטוויז'ן ב 148 ש"ח לחודש הכוללת ספק ובמהירות 3MB עם אפלואד 278K. החבילה הנ"ל בהתחייבות לשנה, האם בימינו שווה להתחייב לשנה? החבילה בסה"כ יקרה ב 10 שקלים ממה שאני משלם היום הבעיה שלי היא שנראה לי שבעוד חצי שנה 3 מגה יעלה כמו פיסטוקים, האם שווה להתחייב? גם הסכום יחסית הוא לא אטרקטיבי מי יודע מה... מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MichaelZ,

כיוון שהתקציב הוא גמיש, אני מעדיף משהו עם תמיכה ב-600 MBPS. יחד עם זאת אני לא רוצה לזרוק כסף על משהו שהוא סתם יקר, לכן אסתפק גם ב-300 MBPS. משהו שאני רוצה להתחבר אליו תומך בתקני אבטחה WPA2-PSK, WEP 64/128, WPA-PSK. לא יודע מהו הטוב מביניהם, אבל אני רוצה נתב שתומך בתקן הכי טוב ברשימה. הטווח יהיה 10-12 מטר בלבד, "דרך אוויר" ולפעמים "אנשים". אני מעדיף משהו שאפשר להזמין דרך הרשת (גם מחו"ל). העלות שחשבתי עליה היא 300 ש"ח, אך כמו שציינתי, התקציב הוא גמיש. יש לי כרטיס רשת 1Gbps ויציאות USB3 פנויות, כל השאר במפרט. אפשר לקבל המלצה לנתב אמין ומאובטח היטב? נ.ב. אני מנוי לחבילת אבטחה של McAfee. אם ידוע שנתב מסויים מסרב להסתדר עם ה-Firewall שלהם - לא רוצה אותו!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by overload,

אני וחבר חושבים להקים אתר, אבל צריכים שרת שיהיה נדיב שיספק בערך 500 מגה או יותר שטח לאתר, אבל בחינם. מישהו מכיר ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by 69,

ברשותי נתב אלחוטי D Link DI +614 בנוסף ברשותי כרטיס רשת אלחוטי DWL 650+ ללפטופ הכל עובד מצויין. כעת ברצוני להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת, אך מכיוון שהוא מרוחק מהנתב האלחוטי, עלי לצייד גם אותו בכרטיס רשת אלחוטי, במקום חיבור ישיר עם כבל רשת. על איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אתם ממליצים ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by adlanm,

שלום כשאני מעביר קבצים בתוך הרשת בין WIN 7 ל-XP אני מקבל מהירות תעבורה של 11 מגה זה נראה לי מאוד איטי נתב Edimax BR6434N

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by dan9,

שלום לכולם יש לי ראטר חדש מסוג D-LINK DIR-300 ש 5 מחשבים מחוברים אליו..הכל עובד יפה ואין בעיות. אבל שמתי לב שיש מין פונקציה כזו בויסטה של קוד פין שאני צריך למלא מה זה ולמה זה נחחץ? יש תמונה למתה בנוסף היכן אני מסיג את הקוד הזה? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, לי ולשכן שלי יש חיבורים נפרדים ב-ADSL לאינטרנט ושנינו רוצים לשתף אחד את השני ברשת האלחוטית, כך שכל מחשב מחובר לראוטר שלו ע"י חוט, ובמידה והרשת מתנתקת לו, הוא יתחבר לרשת ע"י הראוטר האלחוטי של השכן. המרחק בין הבתים הוא בערך 20 מטר ויש כביש שמפריד ביניהם, הראוטר אמור להיות בתוך חדר פנימי בבית (לא ממ"ד) לשנינו יש במחשב מערכת הפעלה Windows 7, ו-IP קבוע. אנחנו רוצים שלא משנה מה יקרה, תמיד נגבה אחד את השני במקרה שאחד יתנתק. קודם כל, האם Windows 7 מאפשרת חיבור לרשת חוטית ואלחוטית במקביל, כך שכשאחד מנותק מהרשת המחשב מתחבר לשני? האם צריך להגדיר משהו מיוחד בראוטר? איזה סוג של ראוטרים אלחוטיים יוכלו לתקשר במרחק כזה? (בתקן N) אם יש לכם המלצה לראוטר טוב שמשדר בעוצמה גבוהה המחיר ל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by aviv88,

לא מבין גדול בנושא, אשמח לעזרה. אני מחובר עם מחשב שולחני ל ADSL עם מודם + ECI 312 , בעל חיבור רשת אחד בלבד. עכשיו אני צריך נתב כי יש צורך בחיבור התקן נוסף לרשת . הכל קווי, לא מעוניין באלחוטי. אני עדיין רוצה ב Windows להתחבר עם החייגן, כך שאוכל להחליף IP מידי פעם. אז מה אני צריך לעשות ? לחבר את הנתב למודם, וכך לשמור על החייגן ב Windows , אבל זה עוד באלאגן על השולחן, עוד מכשיר וכבלים, תופס עוד חיבור לחשמל... - או מצד שני לוותר על המודם + ECI 312 , ולהשתמש רק בנתב. הבנתי מהתומך בבזק שבאפשרות האחרונה מכניסים שם משתמש וסיסמה בנתב וכל הזמן אתה מחובר, כך שהחלפת IP לא תהיה בשליטתי. השאלה אם התומך צודק, או שבאמת אפשר לשמור איכשהו על החיין ב Windows ... או שלא הבנתי משהו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בזמן האחרון מהירויות ההורדה שלי ירדו פלאים וברוב המקרים אני שמח אם אני מקבל חצי מהמהירות (בלי מנהל הורדה) ואני מדבר עם חברים שלי שיש להם אותו ספק והם אומרים לי שאין להם בעיות בכלל והמהירות כמו תמיד. היום הביאו לי מחשב לתיקון אז החלטתי לערוך בדיקה קטנה והורדתי קובץ מסויים משרת במירק במחשב שתיקנתי קיבלתי מהירות של 57 בממוצע עם מודם אלקטל פרו, אחר כך ניסיתי עם המחשב שלי לבצע את אותה הורדה בדיוק וקיבלתי בקושי 27 בממוצע למרות שזה היה אותו שרת ואפילו אותו מודם יש לציין כי המחשב שלי משתמש בוינדוס 98 (לא SE) והמחשב שתיקנתי משתמש באקס פי הום למרות שלא נראה שזה הגורם לבעיה כי אף מערכת הפעלה לא יכולה להכפיל מהירות הורדה, זה לא נשמע הגיוני... יש לכם איזה הצעות בשבילי, אולי תוכלו להפנ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by HeaT-SinK,

מאז שאני זוכר את עצמי עושה בדיקות רוחב פס (BANDWIDTH TEST) כמו שיש בהרבה אתרים תמיד הייתי מקבל רוחב פס נמוך יעני כמו של חיבור ISDN ויש לי בכלל כבלים 1.5 מגה מהירות ההורדה שלי טובה 180~ כמו שצריך להיות אבל הרוחב פס עצמו לא כ"כ טוב.. במה זה תלוי? במודם (יש לי SB4200 מוטורולה) בווננדוס ? (הוא עכשיו אחרי פירמוט)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שידרגתי את האינטרנט שלי ל15 מגה בייט.. יש לי נייח ונייד. בנייד דרך ה WI-FI אני גולש ב 14 מגה (שזה בהחלט תקין לאלחוטי) טבנייח שמחובר לראוטר דרך כבל אני גולש עם הגבלה של 9.5 בכל הבדיקות שעשיתי.. עדכנתי דרייבר לכרטיס רשת ונכנסתי לדופלקס פול 100 ושינתי ועדיין לא עזר. הכרטיס רשת הוא 88E8056 ... Marvell Yokun תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yaviny,

בזק מפרסמים בהרבה צורות/מקומות שכל לקוח שרוצה יוכל להכפיל את מהירות הגלישה שלו בחינם והפעלת זה היא דרך האתר שלהם. ניסיתי שם, קבלתי הודעת שגיאה ממנה לא הבנתי למה לא מאפשר לי. פניתי אליהם בטלפון ושם בדקו והסבירו לי שאני במהירות המיירבית האפשרית באזור שלי (40 מגה) ולכן אי אפשר להכפיל לי מהירות. לא ידעו לענות מתי תוגדל מהירות באזור שלי. אשמח לתגובות נוספות לגבי האתר ולגבי הצלחה להכנס למבצע כדי שנדע כמה האתר החדש של בזק ידידותי למשתמש (לדעתי לא מספיק) וכמה הפרסום של בזק מדוייק (אני לא ראיתי הסתייגיות ורק מחקר עצמאי שלי לימד אותי לגבי החיבור שלי)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by KaBuKiM,

שוב אלוהא לכולם, בעצת כמה אנשים כאן קניתי את הנתב הנ"ל. ההתקנה עברה חצי-חלק, אבל יש לי מספיק תושיה (וסבלנות לקרוא כאן ת'רדים ישנים) כדי להתגבר על כל הבעיות. אמה-מה? בעיה אחת לא נפתרה. אסביר: שני מחשבים מחוברים לנתב Edimax 6204 אלחוטי. המחשב הנייח מחובר ללא שום הגדרת IP סטטי, על אוטומאט לחלוטין (זה קרה תוך שניות מרגע החיבור) עם כבל. המחשב הנישא החדש מחובר באלחוטי. הנתב עצמו מחובר למודם Aztec של בזק שמקונפג כראוטר בעצמו - כך שאני לא משתמש בחייגן. הבעיה היא שהנתב לא מקצה לנייד כתובת IP לבדו. לא ברור לי למה. ה-DHCP כמובן פועל. ניסיתי גם להגדיר לנתב להקצות IP לפי MAC address וזה לא הצליח. בכל מקרה, כדי לגלוש דרך הנתב ללא צרות אני צריך להגדיר לכרטיס האלחוטי במחשב הנייד את כל הג…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי, לפעמים האינטרנט שלי לפתע נורא נורא איטי או מתנתק. יש לי ראוטר אלחוטי SIEMENS SL2-141, המחשב שלי מחובר עם כבל והמחשב של אחי מחובר באופן אלחוטי. כשהבעיות הללו קורות לי לאחי הכל עדיין עובד חלק. אני עובד על אינטרנט של בזק (ספק+תשתית) ועל חבילה של 4 מגה. בדקתי, וזה קורה גם שכל ההורדות סגורות (כולל uTorrent) בשני המחשבים. התקשרתי לבזק ובדקתי אופציה שאולי יושבים לי על הקו, הנציג הציע לי לשלם 31 ש"ח תשלום חד פעמי כדי שהתמיכה טכנית תלמד אותי (בטלפון) איך אני מצפין את הרשת. בקיצור, זה ברור שהוא באופן אוטומאטי ימליץ על משהו שאני צריך לשלם עליו. האם יש צעדים אחרים שאני יכול לנסות ולבדוק לפני שאני מצפין את הרשת? האם יש דרך לבדוק אם הרשת שלי כבר ככה מוצפנת? אם אני מגלה שהרשת אכן …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום התקינו לי לפני כחודש בערך 100 מגה של הוט, הספק הוא בזק בינלאומי על חבילה של 100 מגה גם כן הציוד : הוטבוקס של הוט אשר מוגדר כראוטר מחוברים אליו 2 מחשבים קוויים ואחד אלחוטי. בדקתי בשלושת המחשבים, לא משנה באיזה שעה ביום, גם ב- 4 לפנות בוקר , מתקבלת תוצאה של מקסימום 50 מגה, לא יותר. כך מוגדר אצלי מסך החיבור בהוטבוקס (שם המשתמש רשום ללא סיומת @014) האם תקין? הראוטר מוצפן. יש דברים שעלי לבדוק ? טיפים איך לשפר את המהירות ? אם אני אעבוד עם ההוטבוקס כמודם ואחבר אליו ראוטר יש מצב לשיפור או שזה לא קשור ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by shinee,

חיברתי את הראוטר למתאם השיחות של בזק בין לאומי,והצלחתי להתחבר בחיבור אלחוטי לאינטרנט,פעם ביום ההגדרות של הראוטר מתאפסות להגדרות יצרן כולל איפוס סיסמה ושם רשת חשבתי שזו בעיה חומרה החלפתי את הראוטר בחנות ושוב זה קורה. למה זה קורה ואיך מטפלים בזה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ornet,

היי חברים, אצלנו בחברה יש אופיס 365 לכולם. מעוניינים פה לשתף יומן של גוגל אצל כולם. יצרתי CONTACT בEXCHANGE של 365 עם הכתובת של גוגל, רואים אותו בפנקס כתובות באאוטלוק אבל היומן לא משותף לכולם. איך אפשר לשתף את כולם ולא אחד אחד כמו שאני רואה שאפשר לעשות (נכנסתי להגדרות שיתוף בגוגל ורק את זה ראיתי שם)?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by vorlon,

שלום אני מנסה לחבר שני מחשבים בביתי ברשת על אחד מותקן Windows XP Pro והוא גם המחשב שמחובר לאינטרנט (כבלים) על השני מותקן Windows 98 התקנתי כרטיס רשת על כל אחד מהמחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב עשיתי את ההגדרות ידנית המחשב של XP בעל האיי פי 192.168.0.1 והמחשב עם ה 98 בעל האיי פי 192.168.0.2 כל מחשב רואה את עצמו אבל לא את המחשב השני הנה ה ipconfig / all של ה XP Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : vorlon-k0ol446n Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב. אתחיל בזה שאני אמור לטוס לארה"ב בקרוב ולכן בהחלט יכול לקנות ראוטר בסגנון ה ASUS AC1900 במידה ויש טעם והוא יכול לתת טווח משופר. לשאלה עצמה. גם אצלי וגם בבית הוריי, קליטת ה WIFI חלשה עד בלתי קיימת באזורים מסוימים. בבית שלי (2 קומות): ראוטר DLINK DIR-655 נמצא במרכז הקומה התחתונה. אם זה משנה אני כרגע בהוט ורוצה לעבור לבזק. בבית הוריי (קומה אחת אבל הראוטר מצא בקצה אחד של הבית): ראוטר DLINK DIR-615 בנוסף יש מגביר טווח TL-WA850RE של TP-LINK שנמצא במרכז הביצ ולא ממש מספק. מחוברים להוט. מה הייתם ממליצים? האם כדאי להחליף את אחד מהראוטרים לאחד טוב יותר ואם כן האם למשהו כמו ה AC1900? הבנתי שהתדר שבו לא מתאים לטווח ארוך אבל אני מניח שבגדול הוא ראוטר מוצלח גם בטווח. האם יש פתר…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום ליפני כמה זמן פירסמתי פו בקשה להמלצה לראוטר ואמרו לי ללכת אל לינקסיס אכשיו יש לי היתלבטות בין כמה דגמים שלהם הראשון:E1000 השני:WRT160NL השלישי:WAG120N אכשיו מה מהם הוא הכי טוב ויש לו טווח קליטה הכי גדול והאם גם בדגמים אלו יש את הבעיה שאם יש לי אינטרנט במהירות של נגיד 20 מגה ומלא הוא יתקשה להעביר לי את המהירות (אני בקרוב עובר לרשת UFI של הוט למהירות של 20 מגה אני קרגע ב5 מגה גם אצל הוט) תודה לעוזרים וזה די דחוף לי לדעת מה לקחת ושוב תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בזק נותנת נתב משולב (המודם ADSL כבר בפנים.......) תוצרת סימנס, בהתחיבות לשנתיים במחיר של 10 ש"ח לחודש למי שמחובר ב-1.5 או ללא תוספת למי שמשלם כבר על מהירות תשתית 2.5. מסביב אני רואה לא מעט נתבים כאלו משדרים כך שזה כנראה די פופולרי. ברגע זה אני נמצא על רשת כזו של אחד השכנים - לא יודע מי בדיוק - שלא לימדו אותו להשתמש לפחות ב WEP . מה דעתכם על הנתב הזה? בהנחה שאין כוונה לרדת מתשתית ADSL , נשמע על פניו מענין. יש חוות דעת בהיבט הטכני?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום יש לי בעייה מציקה לארחונה ואני חושב שזה מאז התקנת הנתב sys link wtr54gc שאני פותח את האקספלורר ולא משנה כמה לשוניות פתוחות אם אני לא נוגע בו מספר קטן מאוד של דקות האינטרנט כאילו מתנתק ואני לא יכול לא לעבור אתרים בתור החלון הראשי או לפתוח חלוניות חדשות או אפילו לשנות חלוניות קיימות האינטרנט מתנתק לחלוטין רק אחרי סגירה ותפיחה מחדש של האקספלורר אני יכול לגלוש שוב. יש למישהו רעיון איך לשנות או לפתור את זה? יש לי חיבור קבוע לא באמצעות חייגן אקספלורר 7 על ויסטה אולטימט

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים