עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Jonnyboy,

אז אני רוצה לפתוח פורט ל25565 (מיינקראפט) אבל הראוטר שלי לא נמצא ברשימה בPortforward.com, איך אני פותח פורט?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. לא מזמן קניתי ראוטר חדש כי הראוטר הישן בקושי תיפקד. החלפתי את הראוטר והכל עבד חלק. אחריי כמה חודשים היתה לי הפסקת חשמל אחת ואז הראוטר התחיל לקרטע לכמה ימים ואז עבד שוב חלק. היום התחילו לי בעיות רציניות בגלישה. חלק מהאתרים לא עולים, או עולים חלקית. הווינדוס מדווח על תקלת DNS. אתר שלא עבד היה למשל AMAZON.COM אבל אתרים אחרים עבדו, כמו YNET. העיניין הוא שברגע שחיברתי את המחשב ישירות לHOT BOX, הכל עבד חלק. אז מה הבעיה בעצם? הגדרות של הראוטר? הגדרות של הHOT BOX? בעיית חומרה בראוטר? הHOT BOX נמצא במצב מודם ולא במצב ראוטר. הדגם של הראוטר שלי הוא: TL-WR841N TP LINK ניסיתי לשים את הדיסק של הראוטר ולהשתמש בעזרה להגדיר את הראוט…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by noamm,

פתאום אני מקבל פינג ממש ארוך מאימיול משהו כמו 600 ומעלה מה יכולות להיות הסיבות לזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. כבר כמה שבועות שיש לי את הבעיה הבאה, המודם\ראוטר מאבד סינכרון כל כמה דקות, הדבר קורה בטירוף בעיקר ביום חמישי משום מה בערב. במשך השבוע יש אולי ניתוק ביום אבל משום מה בחמישי בערב אני מקבל לפעמים סרייה של חמישה ניתוקים, נראה כי הבעיה היא לחלוטין מהתשתית כי יש איבוד סינכרון מול ה-ADSL. יש לי זוג מודמים אחד אלקטל שחור שאמור להיות פצצה ואחד סימנס, בשניהם יש את השטויות האלה, הסימנס משום מה אפילו לא מנסה להתחבר בחזרה. איך אפשר לתקוף את הבעיה הזאת ? נמאס לי זה לא מילה, מול בזק כבר היו מספר שיחות עם טחינת מים. יש לציין כי בעבר הייתה אעזקה על הקו אבל היא עברה לקו אחר ככה שלא נראה לי שזה כבר קשור או מפריע.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by גליטו,

שלום לכולם... יש לי low id באימיול ואני רוצה לפתוח את הפורטים בראטור ... הבעיה היא בראטור ולא בפירוול בדוק... יש לי ראטור : asus am 604g נכנסתי לפה : http://www.portforward.com/english/r...M604/eMule.htm ועשיתי את כול השלבים ובשלב האחרון שאני עושה save זה רושם שלי שהאייפי שלי הוא invalid ... בחרתי באופציה tcp/upc וזה רשם : remote ip address 6672 is invalid מה אני צריך לשות כדי שיהיה לי מזהה גבוהה ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לאחרונה רכשתי מסך עם SMART TV וברשותי גם נתב אלחוטי DLINK 615. כאשר אני מנסה ליצור חיבור רשת (אלחוטית או קווית) המסך מקבל כתובת APIPA 169.254.xxxx. הבעיה היא רק מול המסך, 2 מחשבים שמחוברים קווית לנתב והתקנים אלחוטיים (אייפון אייפד) מתחברים ללא בעיה ומקבלים גישה לאינטרנט וIP תקין. מה שעשיתי עד עכשיו זה איתחול הגדרות ועדכון גרסאות גם לנתב וגם למסך הטלוויזיה, החלפת פורטים, ביטול הFIREWALL בנתב, פתיחת פורטים מתאימים עבור המסך בנתב ואפילו ניסיתי לקבוע IP סטאטי במסך. למרות כתובת הAPIPA, אני מצליח לתקשר בDLNA למסך, אך אין גישה חיצונית לאינטרנט. אני עדיין לא יודע אם זו בעיה בהגדרות, תקלה בנתב או תקלה בכרטיס הרשת במסך. יש למישהו רעיונות איך להתקדם מפה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. המהירות צנחה ל 6 מגה (מ 12 מגה) יש רעיונות איך להחזיר את המהירות ל 12 מגה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם. השבוע עברנו ל HOT FIBER. הצלחתי להתבלבל. אמנם אני לא גאון גדול כשזה מגיע לרשת, אבל היה קשה לי להבין שאינטרנט יכול לרוץ גם על גבי רשת הכבלים [?]. בכל מקרה - למדתי משהו חדש. אבל אני נתקל בבעיה: לא מצליח לחבר נתב (ולעשות בו שימוש כ AP), וזאת למרות שלא הייתה לי בעיה כזאת עם בזק. באיזשהו שלב שבו אני מנסה לשחק עם ההגדרות, הבנתי שאולי אני יוצא פה ממש דביל, ולא יתכן שהנתב שלי "ידבר" עם הקופסא של HOT, כי מדובר על שתי רשתות שונות? ז"א - הנתב של HOT מעביר אינטרנט על גבי רשת הכבלים, ואני מנסה לחבר אותו לנתב נוסף שלא יודע לתקשר איתו? בכל מקרה - לא מצליח לקבל רשת (לא קווית ולא אלחוטית). …

9. Started by adlanm,

שלום כשאני מעביר קבצים בתוך הרשת בין WIN 7 ל-XP אני מקבל מהירות תעבורה של 11 מגה זה נראה לי מאוד איטי נתב Edimax BR6434N

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בקרוב אני אקבל את המודם שלי ואני רוצה לדעת אם בזק מביאים לי מודם חדש או לא. איך אני בודק מה הגירסת חומרה של המודם, ותגידו לי בבקשה מה נחשב חדש ומה ישן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היום קיבלתי מכתב שאני צריך להתחיל לשלם על האינטרנט מחודש הבא... ולצערי גם ל ISP. אז מה שרציתי לדעת זה: כמה עולה בערך התשלום לספק? איזה ספק הכי משתלם? לאיזה ספק יש את הגלישה היותר מהירה לשרתים מחול? האם אני משלם לספק בהתאם לחבילה שבחרתי אצל מתב או שזה תשלום קבוע לספר בלי שום קשר לחבליה שלי אצל מתב? האם כל ספק בארץ יכול לספק לי אינטרנט על גבי התשתית של הכבלים או שיש רק בודדים? זהו לבינתיים..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לנו בית יחסית ישן בן 24, 120 מטר מרובע עם 5 חדרים יש לנו אינטרנט טריפל של הוט, והקופסא הזאת שלהם הוט בוקס. היא כרגע נמצאת באחד החדרים מתחת לשידה מה שאני חושב שמפריע מאוד לקליטה כי אפשר לומר שאין קליטת WIFI בבית, כרגע בגלל קניית טלוויזיה חדשה לסלון וסטרימר אני מעוניין להעביר את כל הציוד הזה של הוט לסלון מהחדר כי אני רוצה לחבר בחיבור חוטי את הראוטר לטלוויזיה ולסטרימר בסלון ולקנות אולי מאריכי WIFI לחדרים (תגידו לי אתם אם זה פתרון טוב), השאלה באיזו דרך מומלץ לעשות זאת? אם אני מתקשר להוט ומבקש נקודה חדשה ולהעביר את כל זה לשם לסלון מה העלות של כזה דבר? הם יקימו באמת נקודה חדשה או שהם יעבירו כבל מפה לשם? אני מעדיף שתצא נקודה מהקיר ולא יהיה כבל בחוץ על הקירות אבל ה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם! אני מאוד ישמח אם משהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה... יש לי ראוטר Wireless - G של חברת Linksys דגם WRT54G שמפצל חיבור Cable ל 2 מחשבים כאשר אני המחשב הראשי אשר מחובר ישירות למודם, ואבא שלי מחובר ע"י הראוטר ב Wireless (תמיכה בלפטופ..). בקיצור כזכור לי האתר שאני מעוניין להכנס עליו תמיד עבד בצורה סדירה גם לאחר הראוטר שהוא בערך חדש (חודש +-) עכשיו פתאום אני מנסה להתחבר לאתר והוא לא מצליח להתחבר, ואני ווידאתי שהאתר עובד ממספר אנשים שונים, ואני ניסיתי להתחבר לאתר דרך דפדפן אחר (Opera) ואופרה רשם שהוא לא מצליח להתחבר ובהודעת הארור הופיע הכיתוב הבא: Could Not connect to remote server או משהו דומה.., עכשיו יש לציין שעד כה כל אתר אחר שניסיתי להתחבר עליו עבד ללא שום ב…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by wow,

אם אני רוצה לפתוח מספר פורטים נניח200 עד 222 האם אני יכול לרשום את זה ככה בטווח 200-222 במקום כל אחד בנפרד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Nahum2,

הי חברים אני מחפש לשים ראוטר טוב בבית. הדירה קטנה (3חדר) אבל אבל אני רוצה שיסחוב 7 מכשרים 3 קויים. ועוד 4 אלחוטיים בכיף כרגע מתכוון לשים 100 מגה אבל גם לשדרג בעתיד. איזה סוג כבלים צריך להעביר בקיר? ממה שאני מבין אני צריך כבל CAT6 ו שקע RJ45. ממי אני קונה? יש עד 1000 שח לשני הדברים מעדיף להוציא 500 ומטה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by VegansXe,

היי חברים, היום הISP שלי זה אורנג', 40MBPS/3MBPS הציעו לי באותו מחיר (30 ש"ח) לחזור לבזק בינלאומי יש יתרון של ספק אחר על משנהו? בנוסף אציין שבחוזה התקשרות עם בזק בינלאומי רשום שיש מגבלה של 65GB בחודש (הורדה והעלאה ביחד) באורנג' לא בדקתי אך בכל מקרה לא עושים לי שום בעייה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Eviljelly,

לפני איזה שבוע הרמתי טלפון לאינטרנט זהב הייתי צריך לסדר משהו , ותוך כדי שאלתי אותם אם יש להם אנטי וירוס שסורק את האימיילים , והם אמרו לי לא , אמרתי להם שרצוי שהם יסימו אחד אבל זה לא ממש הזיז לבאנדם שדיבר איתי והוא אמר שזה נרשם .. וזה מזה מעצבן , כי חטפתי דרך האימייל וירוס ויש לי מלא הודעות זבל מלאות וירוסים וחברים שלי גם חטפו השבוע וירוסים (אפילו שלחלקם היה אנטי ..) ואני מאמין שאם היה מותקן להם אנטי וירוס שסורק את הוירוסים (כמו ברוב שירותי האינטרנט הנורמאליים בעולם) רובנו לא היינו נדבקים ... > לא היה לי כוח להתקשר לספקים אחרים אבל אם מישהו יודע האם המצב ככה בכל הארץ ? ואם כן צריך להתארגן (לנסות לפחות) ולעצבן אותם ..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by t d,

שלום! קניתי אתמול ראוטר linksys wrt54g והתקנתי אותו כך שהמודם יהיה מחובר אליו, והמחשב שולחני שלי יהיה מחובר אליו בכבל RJ45, האינטרנט עובד והכל בסדר, רציתי להוסיף לראוטר עוד מחשב בחיבור קווי RJ45 לאחד משאר הפורטים מאחורה, מין הסתם אני משתמש בכבל ישיר ולא מוצלב כי זה חיבור בין מחשב לראוטר, הראוטר מראה מקדימה שהמנורה של הפורט בו חיברתי את המחשב השני דולקת משמע הוא מזהה חיבור, אך אני לא מצליח להכנס מהמחשב השני לאינטרנט (הגדרתי למחשב השני כמו לזה כרטיס רשת בלי איי פי) מה אני צריך לעשות? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Weihenstephan,

שלום כולם, יש לי הוט בוקס (ספק: בזב"ל) - אני מחובר פיזית עם כבל למחשב שלי ההוטבוקס מוגדר כנתב עם WIFI. יש ברשותי נתב אלחוטי של לינקסיס WRT54GL .. אני מעוניין ששני הנתבים ידברו בינהם אלחוטית (לא חכמה לחבר כבל בין ההוטבוקס לראוטר השני) כדי שהלינקסיס "ימשוך" אינטרנט אלחוטית מההוטבוקס ויפיץ אותו אלחוטית (AP ? ) איך עושים זאת? ההוטבוקס והלינקסיס ישבו ב2 חדרים שונים, הלינקסיס יהיה רק לצורך הגברת האות האלחוטי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אורח Adam
    Started by אורח Adam,

היי יש לי מחשב של dell inspirion 15, הכרטיס רשת נדפק, עכשיו השאלה שלי האם אני צריך לקנות כרטיס רשת ייעודי של מחשב נייד מהמרובעים הקטנים האלה, או שאני יכול לקנות כרטיס רשת חיצוני רגיל או USB סטיק, או עם אנטנות גדולות כמו הTP LINK למיניהם? ואם אפשר המלצה על משהו חזק וטוב עם קליטה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה לפתוח את פורט 80 (אני משתמש בWAMP). הגדרתי IP סטאטי, הוספית את פורט 80 לנתב, אבל עדיין פורט 80 סגור. יש למישהו רעיון? נתב - Edimax br6204wg Hot + 012 התמונות מצורפות... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן, לפני כמה ימים קניתי פלאפון נוקיה 5800 ומכיוון שאין לי חבילת גלישה אצל חברת הסלולר ניסיתי להתחבר דרך ה-WIFI ברשת שלי בבית. הפלאפון מצליח להתחבר לרשת כמו שצריך, הבעיה היא אבל שכל גישה שהיא למידע באינטרנט לא ממש עובדת... לפעמים אני מצליח להעלות עמוד פתיחה של אתר אבל לא ממש מעבר לזה, פשוט לא זז כלום. מה שמעצבן שזה קורה אך ורק עם הרשת שלי! אם אני מתחבר דרך רשת אחרת שיש בסביבה - הכל בסדר. את הדוגמה הבולטת ביותר קיבלתי כאשר ניסיתי להתקין אופרה מיני בטלפון: לאחר ההתקנה הראשונית, כשמפעילים את זה בפעם הראשונה, עדיין צריך חיבור כדי להשלים את ההתקנה. כאשר הייתי מחובר דרך הרשת שלי פשוט לא קרה כלום במשך דקות שלמות, אחרי שהתחברתי לרשת אחרת ההתקנה הסתיימה בשניות. זאת פעם ראשונה שאנ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש אפשרות לברר בכמה משאבי רשת משתמש כל מחשב שמחובר לרשת אלחוטית. יש בסך הכל 6 מחשבים מחוברים. אני משתמש מראוטר יחסית ישן, Edimax 6114Wg וכמובן יש מחשב שמחובר אליו ישירות ולא בצורה אלחוטית. לינק לאתר של הראוטר: http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=146&pl1_id=1 תודה רבה, איאן טראוט

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by polkm,

שלום לכם. קראתי את כל המאמרים ועשיתי בדיוק מה שכתוב, למרות זאת הכונן D במחשב עם ווינדוס 7 משותף, אבל אני לא מצליח להכנס אליו דרך המחשב עם XP. אני מקבל "ייתכן ואין לך הרשאה" וכו... שני המחשבים מפורמטים עם מע' הפעלה "נקיות" וללא בעיות. אציין רק שהמחשב עם ווינדוס 7 רואה את התיקיות של XP ושהצלחתי לשתף אפילו מדפסת אבל לא את הכונן. אשמח לעצה מכם. תודה וחג שמח.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Semyon171,

היי, שמתי לב שבזמן האחרון המהירות הורדה במחשב הנייד דרך ראוטר Linksys WRT54GL נמוכה מהרגיל . באינטרנט 3 מגה - 250 קילו בייט לשנייה כששום תוכנה לא פועלת ברקע. שום מחשב אחר יותר לא מחובר לראוטר,רק המחשב הנייד בווירלס. כשחיברתי את המודם ישירות למחשב הנייד והגדרתי חייגן אז המהירות של ההורדה עלתה ל 390 . מכאן: הבעיה בראוטר. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.