עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ShakedEX,

**מקווה שרשמתי במקום הנכון** סוף סוף אמא שלי השתכנעה שהספק אינטרנט הנוכחי שלנו גרוע (QoS). עכשיו אני צריך לדעת איזה ספק אינטרנט הכי מתאים לדרישות שלי: 1.IP קבוע אם אפשר (לא חייב) 2. פינג נמוך במשחקים בסרברים שבארץ, ופינג סביר בסרברים בחול 3. בלי הגבלת תעבורה חודשית 4.בלי הרבה ניתוקים (לא חייב) 5. מהיר אם אפשר גם לדעת מחירים בשביל חבילות של ה 2 מגה וה- 2.5 מגה. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מדובר במדפסת Samsung CLP-510 מדפסת לייזר צבעונית,אוקי אז ככה יש מחשב נייח שלי כביכול ומחשב נייד . כל פעם שאני רוצה להדפיס דפים דרך המחשב הנייד המדפסת לא מזוהה בנייד ורק כאשר לוחצים ב"הפעלה" 10.0.0.1\\ (או שזה הפוך אני כבר לא זוכר) אז שם אני שם את המשתמש והסיסמא מהמחשב הנייח ורק אז המחשב הנייד מזהה את המדפסת...כאילו אין שיתוף בין שני המחשבים למרות שכבר דיברתי עם תומך והוא הגדיר ביחד איתי רשת ביתית. בבזק לא הצליחו לפתור את הבעיה והפנו אותי למייקרוסופט אז חשבתי במקום להסתובב בין כל מרכזי התמיכה בעולם כדאי לי לנסות פה... כי לי כבר נמאס להקליד 10.0.0.1 כל פעם שהמחשב הנייד נדלק מחדש וכד'. תודות מראש ואני אבין אם הבעיה לא פתירה...בעע

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Aviv C,

יש לי מודם עם ראוטר מובנה של בזק מדגם B-FOCUS Router 270PR. איך אני יכול להגדיר את הראוטר ולא את המודם אם אני מחבר אותו נגיד לכמה מחשבים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by HuGeMouTh,

שלום, בשבוע האחרון עברתי דירה ואחרי שנים עם הוט ומלא בעיות עם ציוד קצה צרפתי וגרוע בחרתי לעבור לתשתית של בזק. קניתי מודם-ראוטר של D-LINK מדגם G225 (כולל חיבור WAN 1G בשביל להשתמש בו כראוטר לתשתיות אחרות) והתחברתי ל 018 כי שמעתי עליהם דברים יחסית טובים (תשתית+ספק 100M, הסנכרון הוא על 90/5Mb). לפני כמה ימים סוף סוף מצאתי זמן לשחק קצת וצערי גיליתי שיש לי packet loss שממש מקשה לשחק ניסיתי להתחבר גם חוטי וגם אלחוטי, ניסיתי להפעיל את הציוד מחדש וניסיתי שרתים באיזורים שונים, שום דבר לא עזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי לזהות אם המקור של הבעיה הוא המודם ראוטר או בעיה עם בזק/018. תודה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Zeev86,

היי. יש לי רשת בעבודה שבאמצעותה אני גולש באינטרנט. לפעמים בשעות הפנויות אני רוצה לשחק קצת במשחקי רשת, וחלקם חסומים. כשאני מתחבר עם היוסר של הספק שלי, פתאום יש לי חיבור לשרתי המשחק. בכל זאת אשאל, איך אני גורם לכך שהמחשב שלי ישתמש רק ברשת שאליה אני מתחבר, ויתנתק מהרשת שיש לי בעבודה? או שזה לא יגרום לבעיות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. שלום! עברתי דירה והזמנתי טכנאי להתקנת טלפון, לא הייתי בבית בזמן ההתקנה ובהמשך קלטתי שהוא התקין את הטלפון בדיוק בנקודה שבה אני אמור להתחבר לאינטרנט (עם מודם של Thomson). המודם שהוא שם - Motorola Surfboard SBV5121. העניין הוא שאני לא רוצה להזמין טכנאי שוב אם אני יכול לפתור את זה בעצמי ואולי הם יכולים לדרוש ממני לשלם על זה(!). בכל מקרה, ניתקתי את המודם של מוטורולה וחיברתי את השני ואין בעיה להתחבר לאינטרנט. חיברתי את המודם של מוטורולה למחשב והוא מזוהה והורדתי לו דרייברים (לוינדוז 7) ככה שאני די בטוח שזה מודם גם לאינטרנט. אז השאלה היא איך אני גורם למודם של מוטורולה לעבוד גם לטלפון וגם לאינטרנט?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לא מזמן קניתי ראוטר חדש כי הראוטר הישן בקושי תיפקד. החלפתי את הראוטר והכל עבד חלק. אחריי כמה חודשים היתה לי הפסקת חשמל אחת ואז הראוטר התחיל לקרטע לכמה ימים ואז עבד שוב חלק. היום התחילו לי בעיות רציניות בגלישה. חלק מהאתרים לא עולים, או עולים חלקית. הווינדוס מדווח על תקלת DNS. אתר שלא עבד היה למשל AMAZON.COM אבל אתרים אחרים עבדו, כמו YNET. העיניין הוא שברגע שחיברתי את המחשב ישירות לHOT BOX, הכל עבד חלק. אז מה הבעיה בעצם? הגדרות של הראוטר? הגדרות של הHOT BOX? בעיית חומרה בראוטר? הHOT BOX נמצא במצב מודם ולא במצב ראוטר. הדגם של הראוטר שלי הוא: TL-WR841N TP LINK ניסיתי לשים את הדיסק של הראוטר ולהשתמש בעזרה להגדיר את הראוט…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Zeos100,

איך מעירים (WakeUp) מחשב דרך רשת(Lan) ? ברשת ישנם 3 מחשבים : 1 - WinXP 2 - WinME 3 - Win98se מישהו מכיר דרך/תוכנה/או כול דבר אחר להעיר את מחשב הXP משאר המחשבים (הכי חשוב זה האופציה ממחשב WinME) ???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, היום קיבלתי ראוטר מסוג Aztech DSL Turbo 900 Hige speed modem. הודרכתי איך לחבר את הראוטר למחשב אך לא הצלחתי להבין כיצד להגדיר אותו. קיבלתי אותו עם דיסק התקנה אבל אפילו שיש שם מדריך אני לא מצליח להבין אותו. קניתי גם switch 8 פורטים של EDIMAX אבל נאמר לי שהשימוש בו נעשה מאוחר יותר ועדיין לא צריך להתעסק איתו. אני רוצה לדעת איך להגדיר את הראוטר ואיך לתפעל לאחר מכן. תודה מראש, עידו.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by elad_jacoby,

התקנתי ויסטה במחשב שמקבל את האינטרנט אלחוטית מהמודם האלחוטי. יש לי כרטיס רשת אלחוטי דרך USB מאחוריו רשום DRUC-U2, ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל הוא מתאים רק לXP ולא לויסטה. מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. להלן 2 פרוייקטים שעשיתי עם מחשבי פנטיום 2 ו 3 תהנו!! מדובר במחשב פנטיום 2 333 עם 32 מ"ב RAM כןכן 32.... הוא משרת מדפסת לייזר פרללית אינו מכיל דיסק קשיח והתוכנה נטענת מכונן 1.44!!! חיסרון לא עובד עם מדפסות USB. המחשב הירוק הינו הNAS מבוסס FREENAS מחשב פנטיום 3 866 עם 384 מ"ב מערכת הFREENAS עולה מDOK של 64מ"ב ניתן לראות את הDOK מחובר באזיקון לרמקול ואת כרטיס הIDE PCI יש לציין שהמערכת לא עובדת עם הכרטיס של VIA שכולל 2 מחברי SATA וIDE 1 המחשב הלבן למטה הינו פנטיום 1000 עם 768 מ"ב זיכרון וכרטיס מטרוקס לעריכה אך עליו לא אפרט

12. מה שהנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי ADSL 0.5 ואני רוצה להגביר איכשהו להגביר את המהירות שלו (ולא לעבור מסלול ל 1.5 או 2.5) מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי נתב אלחוטי של חברת LEVEL ONE מדגם WBR-6001N שאני די מבסוט מהביצועים שלו. במהלך הסערה שהיתה לפני כשבוע, פורט ה- WAN שמחבר בין הנתב למודם של HOT הפסיק לעבוד, כמו כן אותו פורט רשת של המודם גם כן הפסיק לעבוד. אני מניח שזה היה בגלל מזג האוויר. HOT החליפו לי את המודם, ונראה לי שאצטרך להחליף את הנתב גם, משום שבלי כניסת WAN הנתב לא עוזר הרבה.. השאלות: 1) האם ניתן להגדיר את אחד מארבעת כניסות LAN בתור כניסת WAN? ניסיתי לבחר את המודם החדש לכניסת LAN בנתב דרך כבל CROSS OVER, אך זה לא עזר הרבה. האם אני מפספס משהו או שזה פשוט בלתי אפשרי? 2) האם שימוש בהתקן נגד ברקים (אני לא יודע אם קוראים לו כך) יעזור למניעת מקרים דומים בעתיד? אני לא בטח משום שנראה לי שהבעיה היתה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם אני גיימר די רציני וכרגע אני עם בזק בין לאומי שלדעתי הכי טובה בפינגים לחו''ל בחבילות אינטרנט רגילות. אני מקבל בין 80 - 110 פינג לשרתים באירופה. רציתי לדעת אם אני אשדרג לחבילת הגיימרים הכי בסיסית (2.5\256) האם אני אוכל לקבל 60 פינג לשרתים באירופה (בעיקר גרמניה) כשאני ב max_packets של לפחות 60 תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי חבר'ה.. טוב לחזור לכאן.. אז ככה, כפי שחלקכם יודעים יש לי שני מחשבים, אני רוצה לחבר אותם ברשת, אבל אין מצב למעבר כבלים נקי לאחד המחשבים כי הוא יושב בסלון. ועוד מחשב נייד בכלל למעלה. לכן מצאתי פתרון נחמד - רשת אלחוטית בסטנדרט 802.11b. קצב מעבר של 11מ"ב במרחק של עד 30 מטר בשטח בנוי. הסידור יהיה ככה: מחשב ראשי יושב בחדר שינה ומחובר מהכרטיס רשת שלי לDSL router/נקודת גישה אלחוטית/switch שאני אביא מחו"ל (כזה All In One) חשבתי על זה של Linksys. גם אם הוא לא יתפקד בתור מודם ADSL (מישהו יודע על סיבה של חוסר תאימות אולי?), אז אני יכול לחבר ל-switch שבו את ה-Alcatel שכבר יש לי. מחשב משני יושב בסלון מחובר לקולנוע הבייתי, יהיה לו כרטיס רשת אלחוטי של Linksys גם כן. עכשיו כל …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי ראוטר של לינקסוס WRT54g בעבר היום לי המון בעיות עם האינטרנט ומישהו מפה אמר לי לשנות את ה- MTU לאיזה שהוא ערך וזה פתר את הבעיה.. הראוטר עשה ריסטרט ואז כל ההגדרות חזרו לברירת המחדל וגם ה MTU כרגע על אוטמטי ושוב יש לי בעיות גלישה מישהו יודע לכמה אני צריך לשנות את ה- MTU ( יש לי אינטרנט 2 מגה אם זה חשוב) תודה לעוזרים ..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם אני לא מצליח לשמוע מוזיקה ב-WINAMP- SHOUTCAST RADIO וגם לא באינטרנט ישירות, לא מצליח לשמוע שירים מתחנות רדיו ישראליות וגם לא מצליח לראות סרטים בהורדה ישירה. ניסיתי גם בקספלורר וגם בפיירפוקס. אני מחובר דרך בזק עם נתב SPPEDTOUCH (THOPSON) האם ייתכן שזה בהגדרות הנתב ? עריכה - איפסתי את הנתב ועדיין אי אפשר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by asili,

אבא שלי התחייב לחברה העלובה הזו לחצי שנה ואני לא מרוצה מהמהירות ואני רוצה לעבור לספקית 1.5 במחיר של ה 0.5 אם כן אנא שתפו אותי ודרך אגב כמה אתם משלמים לספקית 1.5?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by taz24,

אהלן חבר'ה התחברתי לא מזמן לטריפל של HOT עבור תשתית של 30 מגה אני מנוי של נטוויזן יש לי נתב של EDIMAX שאליו מחוברים 2 מחשבים ועוד PS3 במטרה להוציא את ה פינגים הכי טובים (המהירות זניחה מבחנתי) עדיף לי להגדיר את ה HOTBOX כתור גשר או מודם? כרגע הוא מוגדר כתור מודם והפינגים לא מרשימים במיוחד (לפני הייתי מנוי של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם מסלול גיימר והפנגים היו נמוכים באיזה 15-20 בממוצע)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yosic,

התקנתי VPN על מערכת WINDOWS 2003 הצלחתי לחבר את החברים שלי בעזרת חיבור DIAL-UP שנמצא בכל מערכת WINDOWS שקיימת הם מקבלים את כתובת הרשת שלי 192.168.2.16 אני לדוגמה מקבל 192.168.2.2 והם מצליחים לשלוח לי פינג עד כאן הכל טוב יפה. הבעיה היא שהמטרה היתה לשחק אונלין במשחקים שונים כמו RED ALERT 3 ואחרים שאני מחבר את המחשב שלהם עם כבל רשת לראוטר שלי זה עובד והכל סבבה אבל דרך ה VPN אנחנו לא מצליחים לראות אחד את השני ברשימה של השחקים הזמינים למרות ששנינו שם הורדנו את החומת אש והכל ושום דבר לא עוזר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by CaRTeR,

שלום יש לי שני מחשבים בבית ( p4) העברתי כבר כבל רשת דרך הקיר בינהם והוא מחובר ויש אצלי במחשב 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני 1 אני רוצה לקנות ראוטר כמה זה עולה ??? וכמה יעלה לי עוד ההתקנה של זה בהתחשב בכך שהעברתי את הכבל בקיר כבר בתודה מראש . נ.ב המודם הוא alcatel (השחור)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by sabosal,

יש לי הוט-בוקס שהחלטתי להפוך למודם בלבד, אבל בשביל זה אצטרך לקנות סוויצ', כי ה-4 יציאות של הראוטר (DIR-655) לא מספיקות. אני צריך מינימום 8 חיבורים של ג'יגה-ביט. ההתלבטות היא בין: D-Link DGS-3200-16 http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=2042 TP-Link TL-SG1008D http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2640 Edimax ES-5800G http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2110 D-Link DGS-1008D http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=1962 מה ההבדלים ביניהם? האם יש סוויצ' מומלץ אחר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, מחפש נתב ומודם מומלצים לחיבור מול הוט. כיום משתמש במודם של חב' הוט (Sagemcom F@AST 3184) + נתב אלחוטי של TP-LINK (TL-WR1043ND) שמותקן עליו DD-WRT. החיבור מאד איטי משום מה. האם מומלץ לעבור למכשירים מתקדמים יותר? תודה, רוני

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם שמעתי שיש אפליקציה לאייפון שבודקת איכויות ועוצמות קליטה של רשת אלחוטית מישהי מכיר אותההבמקרה תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים