עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dans41,

שלום, בחדר שלי (ממ"ד) אני מחובר לאינטרנט בעזרת home plug, הבעיה זה שאני צריך יותר מכניסה אחת. כרגע רק המחשב מחובר אבל אני צריך עוד כניסות, חשבתי לחבר מפצל RJ45 ל home plug בחדר שלי ובחדר בו נמצא הראוטר הוא יתחבר כרגיל. אני רק רוצה לוודא שזה לא יאט את האינטרנט (לי דווקא נראה שזה יאט משמעותית משום מה). והאם יש פתרון אחר, אפשר לחבר מודם חוטי (בלי wifi) אבל שיהיה על אותה התשתית וכו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by galai198777,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת מאש לאינטרנט טוב בבית אני חשבתי על דקו x20 או x50 מה מומלץ? יש משהו יותר טוב? יש לי עכשיו דקו m4 והמהירות אינטרנט שלי זה 1000והWi-Fi אני מקבל רק מהירות 400 מהירות

3. Started by shinee,

חיברתי את הראוטר למתאם השיחות של בזק בין לאומי,והצלחתי להתחבר בחיבור אלחוטי לאינטרנט,פעם ביום ההגדרות של הראוטר מתאפסות להגדרות יצרן כולל איפוס סיסמה ושם רשת חשבתי שזו בעיה חומרה החלפתי את הראוטר בחנות ושוב זה קורה. למה זה קורה ואיך מטפלים בזה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכל גולשי הפורום אז ככה, מאז ומתמיד אני עובד עם ממשק הראוטר שלי, ואני פותח פורטים, ועושה כל מה שאני רוצה. אני מבין כל מה שקורה שם, אך הפעם, כנראה שהבעיה היא לא בפורטים. הרצתי שרת FTP + HTTP על המחשב שלי בעזרת תוכנת Serv-U. את פאנל ההתחברות אני רואה דרך האייפי הפנימי שלי, אך דרך האייפי החיצוני הוא לא מציג כלום, כאילו לא רץ השרת. כמו שאמרתי, פתחתי את הפורטים: https://picasaweb.google.com/117212271651161967829/PortForward#5570661486475651826 אלו הפורטים שהתוכנה עובדת איתם ^^ כמו שאתם רואים, יש שם פורטים של שרתים אחרים, והם עובדים, אז הבעיה כנראה היא לא בפורטים. חשוב לציין כי הפיירוול מכובה בנתב, ובווינדוס הגדרתי את היציאות האלה כמאושרת. חשוב לציין גם שניסיתי …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dror_l,

צריך נתב טוב וזול עם פיירוול. בהתחלה חשבתי על זה אבל קראתי פה בפורום שכדאי להתרחק מאדימקס. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ברצוני להוציא את המחשב(נייח) מהחדר שלי , לחדר שממולי ובו הוא ימוקם. בגלל שאין בחדר המיועד שקע של בזק - התכנון הוא להשאיר את המודם\ראוטר של בזק של NETGEAR בחדר הנוכחי, ופשוט לקנות כרטיס רשת אלחוטי בצורת USB קטן ולחברו למחשב. המרחק בין הראוטר למחשב במקומו החדש יהיה בערך 9-10 מטרים סה"כ. חשבתי על הדגם הבא של EDIMAX : Edimax EW-7811UN Wireless nLITE Nano-Size USB Adapter 150Mbps האם זהו הפתרון האידיאלי בשבילי במקרה הזה? למרות המרחק הקטן, אולי כדאי ללכת על : Edimax EW-7711IN nLITE Wireless PCI Adapter 150Mbp אשמח לדעת . הראשון עולה 60 ש"ח, והשני עולה 88 ש"ח. ההבדל ב28 ש"ח - יעשה הבדל כלשהו באמת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by bv_beaver,

הייתי משחק הרבה במשחקים באינטרנט עד שהתקנתי Windows XP בגלל שעכשיו יש לי פינגים גבוהים של מ200 עד 500 ויש לי ADSL!!! לפני שהתקנתי XP הפינגים שלי היו 30-100 :'( :'( מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה????? ??? ??? ??? :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי, יש ברשותי ראוטר Tp-link דגם:TL-WR1043ND http://www.tp-link.com/il/products/details/?model=TL-WR1043ND#spec בביתי קיים ארון רשת ובוא מרוכזים כל חיבורי הרשת מכל הבית, חיבורים חוטיים. ארון הרשת נמצא במקום בעייתי בקומה עליונה ולכן קליטת הwifi חלשה בחלקים של הקומה התחתונה. קראתי בכמה מקומות שאפשר ע"י ראוטר נוסף ליצור repeater או נקודת ap. הייתי שמח לקבל הצעות לראוטר בתקציב נמוך לביצוע המשימה ואו הצעות חלופיות לפתרון הבעיה. תודה שיראל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, יש לי ADSL ואני מעוניין שגם במחשב של אבי ואחותי ובנייד של אחותי יהיה ADSL. שמעתי בינתיים על מספר שיטות... א. מספר כרטיסי רשת במחשב אחד כאשר אחד מחובר לאינטרנט וכל השאר לשאר המחשבים. לא נראה לי יעיל במיוחד כשרוצה לחבר 3 מחשבים נוספים חוץ מהמחשב השרת. ב. נתב... זאת אומרת שיש מחשב ראשי שתמיד דולק ויש בו כרטיס רשת אחד (המודם נכנס ב-USB) והכרטיס מתחבר לנתב וכל שאר המחשבים מתחברים לנתב ודרכו מגיעים למחשב השרת וכך לאינטרנט. ג. אופציה מאוד נחמדה, שמעתי על משהו שמתחבר למודם רשת מאחורה וממנו מושכים לכל מחשב כבל רשת וכך לא צרךי ששאר המחשבים יהיו תלויים במחשב שרת כי המודם הוא למעשה השרת. הבעיה היא שהבנתי שזה קיים ברשת, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק וכמה זה עולה. ואני מעוניין גם לדעת…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by d1v,

אני מחפש להתחבר ממחשב נייד לאינטרנט מכל מקום וכפי שהבנתי ניתן לעשות זאת. באמצעות אינטרנט סלולרי. האם המבצעים שמציאות שלל החברות שהם אינטרנט + חיבור לרשת סלולרי שווים את רכישתם ? ביכולתי להביא את המחשב הזה LG T380-RB1 ב 3000 ואז להוסיף לו מודם סלולרי,לכן אם הרכישה של המבצעים של שלל החברות לא משתלמת,אשמח למידע על איזה חברה ממומלצת מכיוון שאין לי שום ידע בנושא..תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Zeos100,

איך מעירים (WakeUp) מחשב דרך רשת(Lan) ? ברשת ישנם 3 מחשבים : 1 - WinXP 2 - WinME 3 - Win98se מישהו מכיר דרך/תוכנה/או כול דבר אחר להעיר את מחשב הXP משאר המחשבים (הכי חשוב זה האופציה ממחשב WinME) ???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני לא הצלחתי לפתוח פורטים בפייר וואל המובנה בנתב הזה אולי אני לא מגדיר את ההגדרות טוב, אני לא יודע אולי תייעצו לי כיצד לפתוח את הפורטים, או בכלל כיצד לבטל את הפייר וואל ? אני מצטרף תמונה של המקום שבו, לדעתי, מגדירים את הפורטים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מחובר כרגע עם הוט, מהירות 12MB. משתמש בראוטר TPLINK 1043ND ומודם רגיל של הוט. שבוע הבא עוברים לדירה חדשה, וחשבתי על הדרך לשדרג מהירות, כשעם איזה תשתית אהיה תלוי במחיר הסופי שאקבל. בחבילות הגבוהות של 100MB אני לא מעוניין, יותר מדי כסף. המקסימום יהיה 30MB. השאלה היא, אם בחבילות כאלה גם אצטרך ראוטר/מודם מיוחד מהחברה או מה שיש לי מספיק? אם כן צריך, מה הן האופציות והעלות בקנייה פרטית, במקום שהחברה תחזיק אותי שבוע שנתיים בתשלומים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, ברשותי ראוטר OfficeConnect מבית 3com וכרטיס רשת באחד המחשבים. למחשב בלי כרטיס הרשת חיברתי את הראוטר, והמחשב עם הכרטיס, קלט את הרשת שלי במחשב בלי הכרטיס. כעת, כהמחשב עם הכרטיס מייבא, כביכול, את הרשת, התהליך נכשל. מה לא עשיתי נכון? מה לא הגדרתי? האם אני זקוק לכרטיס רשת בכל אחד מן המחשבים? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by xlSnaK,

מה ההבדל הפיזי ביניהם... ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by avz,

יש לי מדפסת סמסונג ML4050N שאני רןצה לחבר לנתב הביתי שלי טיפילינק TL-WR841N . אשמח (מאד) לקבל הסבר איך אני צריך לעשות את זה. איך אני יכול לדעת איזה כתובתIP אני צריך לתת לדפסת, איזה SUBNET ןאיזה GATEWAY. לחילופין, אם תןכלו להפנות אותי לאתר שמדריך איך לעשות זאת. תןדה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי.. זה מוציא אותי מדעתי.. אני עושה את כל מה שכתוב במדריך, ואין חיבור לרשת. הנורות עובדות, הכל מחובר בצורה תקינה ככל הנראה. ובכל מקרה, אין זיהוי של הרשת. האם יש מצב שיש בעיה עם המודם, שהוא ישן מדי? כי הוא מתחבר טוב לראוטר (הוא מזהה אותו). אני מחובר לבזק בינלאומי עם מודם אלקטל . בבקשה תגובה אם מישהו יוד... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, אחרי המלצות אני מתלבט כרגע בין ה-TP-Link Archer VR600 ל-TP-Link Archer AX20 AX1800 כנתב יחיד בדירה (כ-110 מ״ר) ואני מתקשה להגיע להחלטה... על-פניו ה-AX20 בעל נתונים יותר טובים, WiFi 6 (למרות שכרגע לא דחוף לי הפיצ׳ר הזה) ובאייבורי מוצע במחיר דומה אחרי הנחה... למרות זאת רוב ההמלצות שראיתי מבעלי פרטנר פייבר הן ל-VR600... שווה לי לנצל את המבצע באייבורי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שבוע טוב לכולם הערב חיברתי לרשת האלחוטית הקיימת שלי ראוטר אלחוטי נוסף שישמש בתור AP הראוטר הוא מסוג אדימקס BR6204WG חיברתי את האדימקס לראוטר הקיים באמצעות כבל רשת והוא שידר את האות האלחוטי, הכל כמו שצריך. יצאתי מהבית לכמה שעות וכשחזרתי אני פתאום רואה שהראוטר (האדימקס) לא מגיב לאף חיבור חוטי. ניתן להתחבר אליו בצורה אלחוטית, וגם להיכנס להגדרות שלו, אבל הוא לא מזהה אף חיבור קווי. ניסיתי כמה מחשבים, ניסיתי כבלים שונים. כלום. עשיתי HARD RESET, ההגדרות שלו אופסו, עדיין ניתן להתחבר אליו אלחוטית, אבל עדיין לא מזהה שום חיבור קווי מה אני עושה עכשיו? איך אני מתקן את זה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, אני רוצה לבדוק את תקינות/מהירות הרשת שלי בין שני מחשבים. האם יש תוכנה שבודקת את זה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by kinduv,

שלום, יש לי רשת ביתית ועשיתי שיתוף קבצים ומדפסות! אבל הדבר היחיד שלא הצלחתי לעשות, זה לשתף את הדואר אלקטרוני outlook אני רוצה שהקבצים יישארו במחשב הראשי, ורק לראות אותם דרך המחשב המשותף בלי שהקבצים יהיו פיזית עליו! אני בתקוה שהבנתם אותי! תודה אם תעזרו לי[br]פורסם בתאריך: 11.01.2009 בשעה 15:05:31 האם יש אפשרות שאת הדואר שאני מקבל ב outlook שיגיע בנוסף גם לגימייל של גוגול???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by avirokach,

יש לי כרגע הוטבוקס שמשמש בתור ראוטר אלחוטי ומודם שכרגע מחוברים אליו מחשב אישי ועוד כמה באלחוטי. אני רוצה להוסיף לרשת שלי עוד ראוטר אלחוטי עם SSID שונה וחשבתי לקנות משהו ולחבר אותו להוטבוקס. הבעיה שלי היא שאני לא רוצה שמי שיתחבר לראוטר החדש יראה ובטח לא יוכל לגשת למחשבים שמחוברים להוטבוקס. איך אני עושה את כל הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Mortar,

למזלי נפטרתי מה XP והתקנתי לי פה WIN2K PRO אבל הדיון הזה נפתח בשביל חבר שלי שמשהו מאוד מוזר קורה עם האינטרנט שלו, בכל אופן זה הסיפור, כמו רבים מאיתנו גם הוא משחק ברשת CS אבל אין כל כך קשר למשחק, אחרי דיי הרבה זמן עם 56K הוא עבר לADSL, המודם הוא ALCATEL HOME TOUCH עם כרטיס רשת כמובן וחיבור של 012 0.5Mbit, המחשב שלו היה p3 450, voodoo 3 3000 , 192 SD RAM ואיזה כרטיס קול מסתורי מהמאה הקודמת ;D בקיצור היה לו XP והפינג קופץ 60-140 אפילו 200, טוב אז חשבתי שזה בעיה של ה XP + ADSL אז עדכנתי לו דריברים נסיתי לסדר את כל האפשרויות וכל העידכונים בשביל המחשב אבל הפינג קופץ, לא ידענו מה לעשות אז בגלל שהמחשב היה גם ככה גוסס החלטנו לפרמט להתקין WIN2K PRO ולהתחיל מחדש, טוב אז פירמטנו והת…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by averaraz,

ברצוני להקים רשת חוטית בין שני מחשבים אשר בביתי. באמצעותי מודם בעל חיבור usb. ברצוני לקנות נתב לחבר מכל מחשב כבל אל הנתב, ולחבר את הנתב למודם. האם זה אפשרי? מזכיר שישי לי מודם usb, ושזו רשת קווית. אם זה אפשרי איזה נתב מומלץ לקנות? ואיך לחבר בדיוק את הכבלים ממחשב לנתב ומנתב למודם? באלו כבלים מדובר בכל חיבור?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לנו בית יחסית ישן בן 24, 120 מטר מרובע עם 5 חדרים יש לנו אינטרנט טריפל של הוט, והקופסא הזאת שלהם הוט בוקס. היא כרגע נמצאת באחד החדרים מתחת לשידה מה שאני חושב שמפריע מאוד לקליטה כי אפשר לומר שאין קליטת WIFI בבית, כרגע בגלל קניית טלוויזיה חדשה לסלון וסטרימר אני מעוניין להעביר את כל הציוד הזה של הוט לסלון מהחדר כי אני רוצה לחבר בחיבור חוטי את הראוטר לטלוויזיה ולסטרימר בסלון ולקנות אולי מאריכי WIFI לחדרים (תגידו לי אתם אם זה פתרון טוב), השאלה באיזו דרך מומלץ לעשות זאת? אם אני מתקשר להוט ומבקש נקודה חדשה ולהעביר את כל זה לשם לסלון מה העלות של כזה דבר? הם יקימו באמת נקודה חדשה או שהם יעבירו כבל מפה לשם? אני מעדיף שתצא נקודה מהקיר ולא יהיה כבל בחוץ על הקירות אבל ה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים