עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז אחרי שניסיתי הכל הקושחה הזאת בלתי נסבלת ולא משנה באיזה גרסה גם פתחתי שרשור בפורום של DD-WRT ולא עזרו לי אז אני רוצה לחזור לקושחה המקורית דחוף! ראיתי שכאן: http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database הם נותנים את קבצי ה BIN לקשוחות המקוריות של הראוטרים ויש שם קובץ BIN לדגם של הראוטר שלי. הינה הלינק אם אין לכם כוח להגיע: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=85237&postdays=0&postorder=asc&start=0 הבעיה היא שאין אזכור ממשי וחד משמעי שאופי החזרה לקושחה המקורית זה דרך האתר של הראוטר. אמרו לי פה שצריך לעשות את זה עם USB ושמעתי נראה לי שגם עושים את זה דרך פרוטוקול שקוראים לו TFTFT או משהו כזה אבל נראה לי שבמקרה שלי אני לא צריך להסתבך וכל מה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by avner_s21,

שלום, מישהו יודע איך להגדיר ACL על הסוויץ הנ"ל יש לי כרגע רשת עם 6 סיגמנטים, כולם רואים את כולם. אני רוצה להגדיר שסיגמנט אחד לא יראה את השני אבל שהשני יראה את הראשון נגיד 192.168.1.0 יראה את 192.168.10.0 אבל ש192.168.10.0 לא יראה את 192.168.1.0 הצלחתי להגדיר שאף אחד לא יראה אף אחד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם שמי ליאור ואני סטודנט להנדסת מחשבים שנה א' יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין להעביר ביניהם מידע רב לכן רציתי לעשות להם רשת ביתית חוטית פשוטה ומהירה שכל מה שאני רוצה, זה להעביר קבצים ביניהם לא אכפת לי משיתוף אינטרנט.... מחשב אחד הוא נייד של HP עם חלונות 7 השני הוא נייח עם XP. קראתי אינסוף מדריכים וניסיתי אינסוף דברים וללא הועיל לכן מאד אשמח לעצותיכם ניסיתי לחברם ישר אחד לשני עם כבל רשת מוצלב (CROSS), תוך כדי הגדרת IP סטטיים בשניהם. ניסיתי לחברם חוטית לראוטר (ואז הIP הגיע אוטומטית מהDHCP). אפילו השתמשתי בכרטיסי הרשת האלחוטיים שלהם ויצרתי חיבור אד הוק בין שניהם. אבל שום דבר לא הועיל והגעתי לאותו מצב: החיבור רשת עבד, אפילו בדיקה של PING עבדה, והתעבורה נראית תקינה (כשהשתמ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, יש לי מהירות 15 מגה של בזק ואני רוצה לשדרג עד TOP 40 מגה מודם אני צריך להחליף כי הוא לא תומך ורציתי לדעת אם הראוטר שלי תומך ב40 מגה: TP LINK 300M Wireless N Gigabit Router Model No. TL-WR1043N / TL-WR1043ND בתכל'ס שכירות של מודם עולה 8 שקלים ושל ראוטר+מודל 10 שקלים אבל צריך להתקין אותו ויותר פשוט לי להישאר עם הראוטר במידה והוא מתאים. דחוף לי, תודה מראש לעונים!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. טוב נתחיל ככה שיש לי ראוטר של בזק (DLINK DSL-6740) ומתאם שיחות של בזק בנלאומי (האינטרנט שלי מבזק והשיחות מבזק בינלאומי) שמחובר באמצעות כבל לראוטר של בזק להמחשה אני אתן תמונה: https://dub122.mail.live.com/att/GetInline.aspx?messageid=a2ff7609-842c-11e2-ac51-00237de33618&attindex=0&cp=-1&attdepth=0&imgsrc=cid:22D3D5D8-12E6-4AC3-B07E-9032C6011763&cid=28453a4df73dbec9&hm__login=elliron&hm__domain=outlook.com&ip=10.111.12.8&d=d1295&mf=0&hm__ts=Mon%2c%2004%20Mar%202013%2016:01:36%20GMT&st=eliron%25windowslive.com%407&hm__ha=01_f661ff7c3558ca0caa241ab16521f1fb9cfaad311d1cc84574adaefdbc316e79&oneredir=1 עכשיו נגיד וקניתי ר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום. זה עניין של בזק אבל הטכנאי יגיע רק עוד יומיים ולכן אשמח לשמוע מכם. הבעיה: מישהו נגע בארון והחוטים מנותקים. זיהיתי את החוטים שלנו (הכבל שלנו כתום עם פסים ירוקים עליו), אבל לא ברור לי לאן לחבר אותו בלוח זה. האם יש למישהו עצה או מושג? תודה מראש! תמונה מצורפת.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by lompy,

כרגע אין firewall מותקן במחשב אבל יש לי firewall מובנה בנתב שלי (מודם B-FOCUS 312 שהפכתי לנתב) השאלה שלי האם יש צורך להתקין firewall במחשב או שזה של הנתב מספיק טוב?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, יש לי ADSL ואני מעוניין שגם במחשב של אבי ואחותי ובנייד של אחותי יהיה ADSL. שמעתי בינתיים על מספר שיטות... א. מספר כרטיסי רשת במחשב אחד כאשר אחד מחובר לאינטרנט וכל השאר לשאר המחשבים. לא נראה לי יעיל במיוחד כשרוצה לחבר 3 מחשבים נוספים חוץ מהמחשב השרת. ב. נתב... זאת אומרת שיש מחשב ראשי שתמיד דולק ויש בו כרטיס רשת אחד (המודם נכנס ב-USB) והכרטיס מתחבר לנתב וכל שאר המחשבים מתחברים לנתב ודרכו מגיעים למחשב השרת וכך לאינטרנט. ג. אופציה מאוד נחמדה, שמעתי על משהו שמתחבר למודם רשת מאחורה וממנו מושכים לכל מחשב כבל רשת וכך לא צרךי ששאר המחשבים יהיו תלויים במחשב שרת כי המודם הוא למעשה השרת. הבעיה היא שהבנתי שזה קיים ברשת, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק וכמה זה עולה. ואני מעוניין גם לדעת…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היום קיבלתי מכשיר קישורית אלחוטית מהירה מדגם : 3Com OfficeConnect Wireless 54 Mbps 11g Access Point . אני צריך עזרה כיצד ניתן להתקין אותה ..ברשותי נתב של -3COM . ,תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן, היום היה אצלנו טכנאי של הוט שחיבר אותנו לתשתית שלהם, ולאחר מכן בוצע החיבור לספק של הוט. בדיקות מהירות מראות 100 מגה הורדה, כמובטח, ופינג של 10ms. העלאה על הפנים, רק 2 מגה, אז אני טועה אם זה קשור לזה. הפינג במשחק OVERWATCH (היחיד שאני משחק) קפץ מ-70 שהיה בבזק ל-130 ועד 350. האם זה קשור להעלאה האיטית, או משהו אחר שקשור להוט, או שזה לא קשור לאינטרנט החדש? המחשב הרלבנטי מחובר ישירות לראוטר של הוט (!). תודה, יהונתן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. יש להוט תקלה איזורית שכל יום אומרים לי שנפתר אבל מיום ראשון שקיבלתי תקין 203 מגה ו 5 מגה אפלוד כל הזמן, הגעתי למצב שהגיע להורדה של 180-150 ו 0.60 העלאה , ומאתמול זה על 30-20 ו 5 מגה העלאה . והיום זה כבר 10 ו 0.02 מגה העלאה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by arikbi,

שלום לכולם. יש לי שרת SERVER 2008 R2 בבית ומספר תחנות קצה כאשר כולם מחוברים לראוטר HOTBOX . איך אני מקים שרת להפצות בבית שכמובן יהיה בדומיין ? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכלום, רכשתי היום כונן רשת מסוג seagate central. התוכנה שבאה עם הכונן מאפשר לעשות גיבוי מתוזמן או ב"לייב" למחשב שמחובר לאותו רשת ביתית. בנוסף לכך, הכונן מאפשר גישה מרחוק מהסלולרי או ממחשב מרוחק בעזרת האתר שלהם (מהדפדפן) בצורה מאובטחת. הכונן שלי יושב בבית והמחשב שאני צריך לגבות יושב במשרד ומחובר לאינטרנט דרך הרשת של המשרד (כמו רשת ביתית קטנה-משרד קטן) התוכנה שבאה עם הכונן לא מאפשר לחפש כוננים ברחבי הרשת, רק כונן שנמצא באותה רשת ביתית. אני צריך שהגיבוי יתבצע בלייב ובצורה אוטומטי (יש גם כונן חיצוני שיושב במשרד ועושה את זה) מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מתכנן לחבר את המודם שלי עם נתב שאני עומד לקנות בלי חיבור למחשב, וש-2 המחשבים יתחברו אל הנתב מרחוק.. האם אפשרי? אני עושה את זה משיקולי שיפור קליטה ל-2 המחשבים.. הנתב הוא LinkSys WRT54GL והמודם הוא מודם USB שקיבלתי מבזק: B-FOCUS ROUTER 312+ תודה...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by vourt,

הי, מחפש להחליף את הd-link של בזק שנמצא אצלי בארון תקשורת במודם הכולל ראוטר חדש, יציב ומהיר. הקנייה תעשה מחו"ל כך שחשוב לי לדעת שיעבוד בארץ (כמו למשל ה Linksys x3000) ושיתמוך במהירויות גבוהות ביציבות. תקציב + \ - $300. אשמח לכל עצה או טיפ, תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. האם יש יתרון כלשהו לראוטר vdsl של בזק על פני מודם vdsl וראוטר סטנדרטי? מה הפתרון העדיף?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by er0101,

איפה אתם מארחים את הקבצים שלכם? עבדתי עם box.net אבל יש מגבלה של 10 מגה לקובץ! נרשמתי לxdrive אבל הלוגין לא מסתיים מה ההמלצות שלכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ומה לדעתכם תהיה התגובה של HOT, תוך התחשבות, שפוטנציאלית, היא יכולה לקרוע לגזרים את ה-ADSL2 של בזק ע"י שחרור חבילות של עד 60Mbps (אם אני לא טועה) בלי הגבלת מרחק, בעוד ש-ADSL2 (בלי הפלוס) מסוגל, נראה לי להגיע ל-12Mbps (או 24Mbps מהירות הורדה) עם צורך במרכזיות כל חצי קילומטר... אשמח לשמוע תגובות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Shortboarder,

תגידו מה יכול לגרום לפינגים גרועים לח"ל??? אני בקווי זהב,עד לפני איזה שבוע\שבועיים לא היתה לי שום בעיה כזאת,פיתאום הפינגים לחו" הם בין 800-1300!!!!!!! מה לעזאזל זה יכול להיות??!?!? אני ב ADSL מודם לבן קטן אלקטל,ב 0.5 "מגה" . מה שכן,לפעמים שאני מתחבר ומתנתק זה מסתדר,ולפעמים לא. רוב הזמן זה גרוע... :'( עזרה בבקשה...?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Eviljelly,

לפני איזה שבוע הרמתי טלפון לאינטרנט זהב הייתי צריך לסדר משהו , ותוך כדי שאלתי אותם אם יש להם אנטי וירוס שסורק את האימיילים , והם אמרו לי לא , אמרתי להם שרצוי שהם יסימו אחד אבל זה לא ממש הזיז לבאנדם שדיבר איתי והוא אמר שזה נרשם .. וזה מזה מעצבן , כי חטפתי דרך האימייל וירוס ויש לי מלא הודעות זבל מלאות וירוסים וחברים שלי גם חטפו השבוע וירוסים (אפילו שלחלקם היה אנטי ..) ואני מאמין שאם היה מותקן להם אנטי וירוס שסורק את הוירוסים (כמו ברוב שירותי האינטרנט הנורמאליים בעולם) רובנו לא היינו נדבקים ... > לא היה לי כוח להתקשר לספקים אחרים אבל אם מישהו יודע האם המצב ככה בכל הארץ ? ואם כן צריך להתארגן (לנסות לפחות) ולעצבן אותם ..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הייתי מחובר עד לא מזמן ל 012 בגבלים בחיבור ללא חייגן הם התחילו לעלות לי מחירים אז עברתי ל 014 בזק בינלומי שם גם קיבלתי חיבור ללא חייגן אבל בהגדרות של הנתב אני מקבל את הדבר הבא ב 012 זה היה לי על בין 2 ל4 כל הזמן בבזק זה עולה ב 1 עד 2 כל שעה לפי ההגיון ולפי מה שרשום זה חבילות מידע שיוצא מהמחשב ונחסמות זה אומר שיש לי וירוס/trojan שמנסה להוציא תקשורת החוצה? כי לפי כל הסריקות שעשיתי זה לא מוצא כלום או שזה שיטה שונה בחיבור mpls של בזק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by elad_jacoby,

התקנתי ויסטה במחשב שמקבל את האינטרנט אלחוטית מהמודם האלחוטי. יש לי כרטיס רשת אלחוטי דרך USB מאחוריו רשום DRUC-U2, ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל הוא מתאים רק לXP ולא לויסטה. מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by MosheDo,

תקנו אותי אם אני טועה אבל רוב הפופאפים המעצבנים שקופצים באינטרנט ובכלל באים משרתי פרסומות. אולי יש איזו רשימה שמכילה אותם ואז אוסיף אותם ל-DENY ב-FIREWALL שלי. ואם אין רשימה אז אולי כדאי לבנות אחת... יש משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כבר שבועים שאני מבחין בבעיה מאוד מוזרה, בשעות העומס (ערב, שישיבת) איני יכול כמעט ולצרוך תוכן מחול (קנדה, ארהב ורוסיה בעיקר) באינטרנט הביתי. בבדיקות מהירות הרגילות (hot) ו באתרים של בזק הכול נראה מצוין 90MB - 100 מה גם ואתרים בארץ ונצגי ה cdn עובדים מצוין. אולם ברגע שצריכים לצרוך מידע מחול הכול מתחיל להשתנות 1.8mb לרוסיה (כן כן hub של mts ) כ 15 מגה לקנדה ו 20-30 לארהב. כאן הפסקתי לבדוק כי זה ציער אותי מאוד. האם זה רק אצלי הבעיה ? או הכבל התת מימי הוצף. אולי בהמשך אני גם יספר לכם על השיחה ״המקצועית״ שהייתה לי עם התמיכה של התוכי תשתית hot וספק בזק במהירות של 100

25. Started by Yair Bartal,

שמגיע מהראוטר לאחד החדרים עלולים ליצור הפרעה הדדית כשכל אחד מחובר למחשב / מדפסת משלו?

דיונים חדשים בפורומים