עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by roeiw,

איך אני אני מגדיר במודם שהוא יתחבר לבד לספק אינטרנט?? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי ADSL 0.5 ואני רוצה להגביר איכשהו להגביר את המהירות שלו (ולא לעבור מסלול ל 1.5 או 2.5) מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by iveco,

אני מעוניין לעבור לסיבים אופטיים יש לי תשתית בבניין יש כל כך הרבה אפשרויות אני לא יודע במה לבחור ? חברת חשמל ? פרטנר ? יש להם התקנה חינם , סלקום ? בזק ? מה ההבדל בין כולם ? לאיזה ספק מומלץ להתחבר ? תודה .

4. Started by nir_varon,

היי לא מזמן החלפתי את הנתב שהשכרתי מבזק ל- Aztech Dsl 600E . ומאז שקיבלתי אותו לא הצלחתי לפתוח פורטים עבור emule, כל פעם שאני מנסה לפתוח פורטים אני מקבל שגיאה. אם מישהו יכול לעזור או מכיר את הבעיה אני אשמח. ושאלה לא קשורה.. איך אני מבצע עדכון לfirmware? זאת אומרת, מאיפה אני משיג את הקובץ של העדכון .. אם יש ? באתר של החברה אין כלום בנושא... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אשמח לעזרה דחופה לבעיה מוזרה וכואבת הכרטיס הגיע היום עם מחשב חדש (שנבנה באופן יעודי ברשת מכובדת) המריץ Win 7 64-bit (לצערי אין אפשרות להעביר כבל רשת). החיבור האל-חוטי לרשת הביתית ולאינטרנט מקרטע - נופל וקם במחזוריות של שניות בודדות, ובאופן כללי איטי להחריד (בדקתי גם בפינגים). בשניות בהן החיבור עובד, הגלישה מהירה כרגיל, ומייד אח"כ היא נתקעת. אחוז הקליטה נע בטווח 35-45%, אבל מחשב נייד הנמצא בחדר מחובר לרשת הביתית ולאינטרנט ללא בעיה, וכך גם מחשב נייד אחר הנמצא בחדר רחוק עוד יותר מהנתב. ניסיתי כל מה שעלה בדעתי: ביטול תוכנת הכרטיס כדי שמערכת ההפעלה תנהל את החיבור האלחוטי (בלתי אפשרי), התקנה מחדש של הדרייבר מהדיסק המקורי, החלפה בין דרייברים המופיעים בתיקיות 32 ו-64 ביט, א…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מאתמול בערב האינטרנט מתנתק לי בערך כל 10 דקות.. יש לי ראוטר של tp-link דגם tl-r460 ניסיתי לנתק את הראוטר ולהתחבר ישירות רק עם המודם, גם כבר לא עובד [בד"כ עובד]. ניסיתי גם לעשות ריסט לראוטר והמודם וזה לא עזר, הדבר היחידי שעוזר זה ריסט. מה שכן, אחרי שהאינטרנט מפסיק לעבוד במחשב שלי, המחשב השני שמחובר לאינטרנט גם כן עם הראוטר ממשיך לפעול חלק ללא בעיות. מה עושים??? תודה מראש. נ.ב.: עשיתי ניקוי SPYWARE עם כמה תוכנות, כמו כן ניקוי COOKIES וכו' בעזרת CCLEANER, לא השפיע. גם שחזור מערכת לא.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מקווה מאד לעזרה בנושא זה : ברשותי הנתב הנ"ל = TP-LINK WR1043ND , גרסת קושחה האחרונה 3.12.2 (Build 100820 ) המחשב הנייד שברשותי נלקח לזמן ארוך וכרגע אני מעוניין לבצע כיבוי טוטאלי של רכיב ה WLAN בנתב ולכבות לחלוטין ( אך באופן זמני ) את הרשת האלחוטית מפני שבכל מקרה אין צורך בה. מבלי לעבור לקושחת DD-WRT חפרתי בתפריט ובמדריך ואני לא מצליח למצוא אפשרות כזאת, אופציה שנמצאת כמעט בכל הנתבים ישנים או חדשים ופה זה פשוט חסר מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם: החלטתי מכל מיני סיבות לעבור לתשתית האינטרנט של בזק (כמובן במקום HOT המתחרה היחידה). כשהייתי מחובר ל HOT, הכבל עצמו של האינטרנט הגיע פיזית עד לחדר עם המחשב הראשי (זה שדרכו נעשה השימוש היותר מאסיבי ברשת האינטרנט), ממנו לראוטר (המשולב עם מודם) וממנו למחשב. כפי שצויין חיבור ישיר פיזית בין המחשב לרשת. עכשיו עם התשתית של בזק השקע של האינטרנט (כמו גם של הטלפון) נמצא בסלון, וישנן שתי אפשרויות לחבר את המחשב הראשי לאינטרנט; 1) כרטיס רשת שיקלוט אות אלחוטי מהראוטר, ובכך המהירות תפחת (הפחתה קטנה ככל שתהיה). 2) המלצה של הטכנאי של בזק - PLUG ON, מכשיר שמפוצל לשני יחידות נפרדות אשר צד אחד של כל אחת הוא תקע לרשת החשמל, והשני שקע לרשת האינטרט (RJ-45). אני רוצה לדעת בקשר לאפשרות…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אחרי הרבה זמן סוף סוף הצלחתי להגדיל את טווח הרשת האלחוטית שלי עם 2 ראוטרים מהדגם הנ"ל (אחד מהם משמש ראוטר והשני רפיטר) אני רוצה לחבר את הXBOX לרשת שלי (חסכתי את ה400 שקל של המתאם האלחוטי לXBOX).. לפני הרפיטר שמתי את הערוץ של הWI-FI על הbest.. יש אפשרות שזה יבחר אוטומטית את הערוץ שבו הרשת תפעל הכי טוב... ואז קצה הטווח של הרשת היה בדיוק על הXBOX עכשיו כשיש רפיטר אני צריך להגדיר אותם על אותו ערוץ וההגיון אומר שאם אני אסמן את בשניהם את תיבת הbest זה לא יהיה באותו ערוץ כי הם יפריעו אחד לשני.. הבעיה היא שעכשיו הטווח ממש התקצר עם הערוץ שאני הגדרתי ואז אני לא יכול לחבר חוטית את הרפיטר לXBOX.. איך אני בודק מה הערוץ הכי טוב.. כדי שזה יוכל להגיע כמו קודם לXBOX רק שבמקום מתאם רשת לXB…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. "אין חכם כבעל הנסיון" שלום, בשבועות הקרובים אני עומד לרכוש שירותי אינטרנט סלולרי (ככל הנראה מאורנג', חבילה בלתי מוגבלת) ולפני שאני מתחייב ל-18 חודשים אני מעוניין לדעת אם אורנג' (או סלקום\פלאפון) מבצעת האטה\חסימה של השירות עוד מלפני שחורגים ממגבלות החבילה (רשום בחוזה של אורנג' שאם חורגים מ-30 גיגה בחודש הם יאטו את החיבור, בסלקום כתוב כאשר כמות התעבורה גדולה מפי 3 מהממוצע [ומה זה הממוצע?] ובפלאפון כאשר חורגים מ-10 גיגה) לי אישית אין בעיה שיאטו אותי לאחר שחרגתי (גם ככה אני לא מתכוון לחרוג מ-30 גיגה בחודש) השימוש העיקרי שלי בנייד הוא בשביל וואב וסקייפ. למי שלא יודע סקייפ משתמשת בטכנולוגיית P2P מה שעלול להתפרש ע"י הנתבים של חברה כתעבורה "לא לגיטימית" אני אשמח אם חברי הפורום שי…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי נתב אלחוטי של חברת LEVEL ONE מדגם WBR-6001N שאני די מבסוט מהביצועים שלו. במהלך הסערה שהיתה לפני כשבוע, פורט ה- WAN שמחבר בין הנתב למודם של HOT הפסיק לעבוד, כמו כן אותו פורט רשת של המודם גם כן הפסיק לעבוד. אני מניח שזה היה בגלל מזג האוויר. HOT החליפו לי את המודם, ונראה לי שאצטרך להחליף את הנתב גם, משום שבלי כניסת WAN הנתב לא עוזר הרבה.. השאלות: 1) האם ניתן להגדיר את אחד מארבעת כניסות LAN בתור כניסת WAN? ניסיתי לבחר את המודם החדש לכניסת LAN בנתב דרך כבל CROSS OVER, אך זה לא עזר הרבה. האם אני מפספס משהו או שזה פשוט בלתי אפשרי? 2) האם שימוש בהתקן נגד ברקים (אני לא יודע אם קוראים לו כך) יעזור למניעת מקרים דומים בעתיד? אני לא בטח משום שנראה לי שהבעיה היתה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ybe,

לפי הבנתי תוכנת TOR חוסמת את IP שלי, מישהו ניסה את התוכנה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by asili,

אבא שלי התחייב לחברה העלובה הזו לחצי שנה ואני לא מרוצה מהמהירות ואני רוצה לעבור לספקית 1.5 במחיר של ה 0.5 אם כן אנא שתפו אותי ודרך אגב כמה אתם משלמים לספקית 1.5?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ashand,

שלום לכולם, ברשותי נתב אלחוטי + AP + wireless PCI adapter כולם עובדים בתקן G אני רוצה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים נייחים...במחשב אחד מותקן ה-PCI ובשני הנתב בינהם מפרידים שני קירות בטון בין שני הקירות שמתי AP שהוא עובד נפלא עם הנתב (מחובר בסלון ל-MC500 ) אבל המחשב השני עם ה-PCI לא "מגלה" שום רשת. בדקתי את כל ההגדרות שיניתי כיוני אנטנה וכלום לא עזר אם יש למישהו רעיונות הצעות או מישהו שנתקל באיזה שהוא מדריך מפורט בבקשה הגיבו תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ברצוני להוציא את המחשב(נייח) מהחדר שלי , לחדר שממולי ובו הוא ימוקם. בגלל שאין בחדר המיועד שקע של בזק - התכנון הוא להשאיר את המודם\ראוטר של בזק של NETGEAR בחדר הנוכחי, ופשוט לקנות כרטיס רשת אלחוטי בצורת USB קטן ולחברו למחשב. המרחק בין הראוטר למחשב במקומו החדש יהיה בערך 9-10 מטרים סה"כ. חשבתי על הדגם הבא של EDIMAX : Edimax EW-7811UN Wireless nLITE Nano-Size USB Adapter 150Mbps האם זהו הפתרון האידיאלי בשבילי במקרה הזה? למרות המרחק הקטן, אולי כדאי ללכת על : Edimax EW-7711IN nLITE Wireless PCI Adapter 150Mbp אשמח לדעת . הראשון עולה 60 ש"ח, והשני עולה 88 ש"ח. ההבדל ב28 ש"ח - יעשה הבדל כלשהו באמת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by יונתן4,

שלום עד היום הייתי מחובר עם USB אבל קניתי ראוטר אז ניסיתי לעבור לחיבור רשת. הבעיה היא שהחיבור בין המודם למחשב לא עובד והנורה של הפורט לא עובדת ואני לא יכול להתחבר. מצד שני שאני מחבר את הכבלים דרך הראוטר אז הנורה עובדת, אבל עדיין לא יכול להתחבר ונורת האינטרנט בראוטר לא דולקת. (עדיין לא הגדרתי אותו אבל הבנתי שהיא אמורה לדלוק גם לפני). תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mitch,

שלום לכולם אם יש לי תשתית אינטרנט של 1.5M אבל מהספק חבילת גלישה של רק 750k - האם זה יעבוד בכלל? האם הגלישה תהיה ב-750?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, יש ברשותי ראוטר Tp-link דגם:TL-WR1043ND http://www.tp-link.com/il/products/details/?model=TL-WR1043ND#spec בביתי קיים ארון רשת ובוא מרוכזים כל חיבורי הרשת מכל הבית, חיבורים חוטיים. ארון הרשת נמצא במקום בעייתי בקומה עליונה ולכן קליטת הwifi חלשה בחלקים של הקומה התחתונה. קראתי בכמה מקומות שאפשר ע"י ראוטר נוסף ליצור repeater או נקודת ap. הייתי שמח לקבל הצעות לראוטר בתקציב נמוך לביצוע המשימה ואו הצעות חלופיות לפתרון הבעיה. תודה שיראל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by HuGeMouTh,

שלום, בשבוע האחרון עברתי דירה ואחרי שנים עם הוט ומלא בעיות עם ציוד קצה צרפתי וגרוע בחרתי לעבור לתשתית של בזק. קניתי מודם-ראוטר של D-LINK מדגם G225 (כולל חיבור WAN 1G בשביל להשתמש בו כראוטר לתשתיות אחרות) והתחברתי ל 018 כי שמעתי עליהם דברים יחסית טובים (תשתית+ספק 100M, הסנכרון הוא על 90/5Mb). לפני כמה ימים סוף סוף מצאתי זמן לשחק קצת וצערי גיליתי שיש לי packet loss שממש מקשה לשחק ניסיתי להתחבר גם חוטי וגם אלחוטי, ניסיתי להפעיל את הציוד מחדש וניסיתי שרתים באיזורים שונים, שום דבר לא עזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי לזהות אם המקור של הבעיה הוא המודם ראוטר או בעיה עם בזק/018. תודה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shahar07,

הקליטה חלשה בקומה למעלה, אני זקוק למגביר קליטה כזה, שאת האינטרנט יקבל מן הנקודה הקווית הקיימת בקומה למעלה. על איזה מוצר תמליצו ? האם המוצר הבא יעשה את העבודה ? http://www.aliexpress.com/item/Brasil-Brazil-Russia-Free-Shipping-Repeater-Repetidor-Wireless-Mini-Router-300mbs-Acess-Point-Wifi-300Mbps-wifi/1915337093.html?spm=2114.031010208.3.75.U0a257&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201527_1_71_72_73_74_75,searchweb201560_1

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by The Ball,

אז ככה הספק שלי הוא 012 ועשיתי את המבצע הזה ב- 69 שקלים CABLE 256 K (הביאו לי מודם של DAEWOO אם זה משנה) אחרי שאני גולש איזה חצי שעה האינטרנט מתחיל "לקרטע" ומתחיל לעבוד לאט (אפילו יותר מה- 56 K הקודם שלי) לא מעלה אתרים ובכלל לא מעלה את האיי סי קיו ניסית להתחבר ולהתנתק למרות שזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה או שעה אבל זה לא עוזר... הדרך היחידה היא להתחיל את המחשב מחדש... אבל זה מאוד מאוד מעצבן!!! מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות??

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן חברים, אתחיל ואומר שתחום הרשתות וה-IT הוא דיי חדש לי, ואני לא הכי מבין בו, ולכן אשמח אם ההסברים יהיו כהסברים לילד\נער ולא לאדם מן המניין בתחום. אז ככה, הבית הוא 2 קומות, בקומה העליונה נמצא הראוטר (בדיוק במרכז הבית) בפרוזדור בין כל החדרים. בקומת הקרקע - נמצא ממ"ד בו נמצא חדר העבודה. יש לקחת בחשבון שהדלת רוב הזמן סגורה. כרגע ברשותי הציוד הבא: ראוטר ראשי: PowerNet Par 720 (לא בטוח אם 720 או 720G) בממ"ד יש: PowerNet PET-320 נכון להיום, הציעו לי לעבור מ-10 מגה ל-40 מגה ללא עלות בבזק (ומסתבר שגם בבינלאומי) אך עליי להחליף ציוד. הוצע לי D-Link VDSL N 6740U-H1, אך אינני יודע מה בנוגע לממ"ד, איך ומה תהיה הקליטה בו. (אני מאוד מרוצה מהחיבור ללא הWIFI בממ"ד, ובשאר הבית כ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, מחפש נתב ומודם מומלצים לחיבור מול הוט. כיום משתמש במודם של חב' הוט (Sagemcom F@AST 3184) + נתב אלחוטי של TP-LINK (TL-WR1043ND) שמותקן עליו DD-WRT. החיבור מאד איטי משום מה. האם מומלץ לעבור למכשירים מתקדמים יותר? תודה, רוני

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by mrraz,

קבלו אזהרה מעדכוני ביוס מאתר Tp Link אמריקאי ראיתי שיצא שם ביוס חדש אז לא עמדתי בפיתוי ועדכנתי. מסתבר שנעלתי לעצמי את הביוס ועכשיו אני מוגבל לקושחות אמריקאיות בלבד הגדרת המדינות היא ארה"ב בלבד. מצב שלא ניתן לשינוי. לא ניתן לעדכן יותר קושחות מהאתר הבינלאומי..מציג הודעת שגיאה לדעתי כדאי להזהר גם בראוטרים אחרים כי הם יחזרו על התרגיל הזה עם כולם כנראה דרישה פדרלית. לדעתי תהיה להם בעיה עתידית כי הם ינעלו ראוטרים אירופאים לתצורה אמריקאית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by alvin,

לא יודע אם זה כל כך קשור לפה, אבל יש למישהו רעיון על איך להביא למינימום צריכת חשמל של מחשב המשמש כראוטר? אני בעד לנסות, אבל אבא שלי אומר שזה בזבוז חשמל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים