רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא מזמן סגרתי עיסקה עם יס, לפני יס הייתי בטריפל של הוט (טלויזיה, אינטרנט, וטלפון) כאשר באו הטכנאים של יס להתקין את החיבורים והממירים הם אמרו לי שלא ניתן להעביר תכבל של יס דרך הצינור בחוץ שיכנס לתוך הבית מכיוון שבצינור ישנו הכבל של הוט, והוא ניסה להכניס בנוסף את הכבל של יס אך הכבל נתקע באמצע...אחרי כמה נסיונות התשובה שלו הייתה שלא מה שניתן לעשות זה לבטל את הטלפון והאינטרנט של הוט כך שהכבל של יס יעבור בצינור לבד בלי בעיה, השאלה שלי היא האם זה נכון, כי זה לא נשמע הגיוני שאי אפשר להתחבר ליס וגם להיות בטלפון והאינטרנט של הוט זה הזוי...או שהטכנולוגיה של החברות בארץ הוא נחות בצורה מדהימה או שהוא סתם אמר ויש דרך להעביר את שני הכבלים בדרך זאת או אחרת.... אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב נייד של קומפאק . הוא רוצה להעביר את כל הקבצים החשובים שלו אל המחשב הביתי שלי , על מנת לצרוב את אותם יותר מאוחר . עכשיו שאלתי היא כזאת : מה הדרך הכי בטוחה פשוטה ומהירה לעשות זאת ?! יש לי כמה אפשרויות, כמו USB , דרך הכרטיס רשת ,אבל אני לא יודע מה עדיף , כי גם יש את הקטע של הזיהוי של המחשב הנייד במחשב הביתי . אשמח אם תתנו לי כל מידע אפשרי בנושא. תודה עריכה : יש לי וינדוס 98SE ולחבר יש XP .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר הרבה זמן בעיות גלישה באינטרנט, אך היום קרה משהו שרציתי להתייעץ אתכם לגביו. התקנתי מערכת הפעלה חדשה (רכשתי חלונות 7 סוף סוף) והתקנתי את החייגן של בזק בינלאומי. מאז ההתקנה היתה לי הרגשה כאילו מדי פעם מתנתק לי האינטרנט, על אף שהחייגן לא נותק, והייתי צריך לעשות רענון לדפים מסוימים עד שעלו. דיברתי עם בזק בינלאומי, הם בדקו אצלם והכל היה תקין. עשיתי בדיקת מהירות דרך האינטרנט וקיבלתי פינג של 226ms ! אני ונציג השירות של בזק בינלאומי דיברנו עם HOT, שטענו שהכל אצלם תקין ואין ניתוקים מהמודם. נציג השירות של בזק בינלאומי ביקש מנציג HOT שנבצע פינג לאתר של HOT, וזה סירב מספר פעמים, וניסה להוריד את נציג בזק בינלאומי מהקו. בסוף אני ונציג הספקית ביצענו את הפינג ללא נוכחות נצ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין DYNAMODE WL-GI-600-SMF לבין EDIMAX EW-7711UMN
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה מיועד לפה אבל יש לי בעיה כל פעם שאני פותח את ה UTORRENT ומתחיל להוריד אני לא יכול לגלוש כל דף שאני פותח אומר לי לא זמין וכשאני מפסיק תהורדה הכל סבבה ! לא שאני מוריד בפול מהירות זה קורה לא קשור למהירות שאני מוריד .. למה זה ככה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי במשרד שלו רוצה לחסום את האינטרנט לעובדים מסוימים שיכלו רק לבדוק איימיל ולא לגלוש באינטרנט עכשיו ההיגיון שלי אמר לי שהדרך הכי פשוטה לעשות את זה זה בטח לחסום את פורט 80 ואז לא יהיה אינטנרנט מה הדרך הכי פשוטה לעשות את זה? או יש דרך אחרת לחסום את האיטנרנט ולאפשר רק איימיל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי ה Router מדגם Netgear Nighthawk RAX80 ויש לי דיסק קשיח חיצוני של WD המחובר אליו ב USB 3.0 אינני מצליח לגשת לדיסק הקשיח דרך ה Windows 10 שברשותי כאשר אני מנסה לפתוח את חלונית ה Run ולגשת ל: \\readyshare\USB_Storage .אני לא מצליח גרסת ה windows שברשותי Windows 10 Enterprise גרסה: 1909 Build Number: 18363.836 כמו כן ה SMB 1.0/CIFS File Sharing Support מותקן כנ"ל גם SMB Direct אודה לעזרה בנידון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת אני מחפש ראוטר עם עוצמת שידור יחסית חזקה. כיום אני משתמש בראוטר של 3COM בתקן G ישן שעושה את העבודה אך הוא מותקן בכניסה לבית ובקצה השני לא קולטים אותו כמעט (בסמארטפון יש ניתוקים כל הזמן) המרחק לא גדול כל כך אבל יש קירות והחזרים והעוצמה שלו יורדת כבר בטווח קצר. ניסיתי כל מיני אמצעים להגברת האות אבל זה לא היה משמעותי. אני מתעניין בראוטר של TP LINK מאייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7226&CatCode=581 דגם WR941ND שנאמר לי שהוא הכי מוצלח ותומך ב MIMO (יש לי יותר ממכשיר אחד אלחוטי) וגם עוצמת שידור לא רעה של 3Db אבל נתונים לחוד על הנייר ונסיון מעשי לחוד, ופה אני מבקש את המלצתכם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי מודם ALE 130 ואמרו לי שכדאי לי להחליף למודם כרטיס רשת... עכשיו קודם כל זה עדיף באמת? ודבר שני מה יהיה ההבדל עם אני יחליף למודם כרטיס רשת?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים 750k. הבעיה שלי היא שאני רוצה שיהיה לי Firewall, ושהיה לי Adsl היה מותקן לי Zonealarm והכל עבד מעולה. אבל עברתי לכבלים ויש לי בעיה מעצבנת מאוד. התקנתי מחדש את הWindows (לא בגלל זה) והתקנתי Zonealarm. ושהוא שואל איזה חיבור יש לך אני עונה לו Cable. מה שקורה זה שפשוט הFirewall לא נותן להיתחבר לאינטרנט שהוא מכובה הכל עובד מעולה. ניסתי לבחור את כל האפשריות בZone alarm אפילו בAdsl כמובן שזה לא עזר. שתי שאלות: 1.מישהו מכיר איך אני יכול לפתור את זה? 2.איזה Firewall אחר אתם יכולים להמליץ לי עליו אם אני לא יוכל לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהכותרת לא הכי מובנת אבל ניסיתי כמה שיותר. אז הנה ההסבר : יש תוכנה מסויימת, שעל מנת להשתמש בה מהאייפון על המחשב אני צריך לפתוח פורט מסויים. במחשב הספציפי המדובר אין אפשרות לפתוח פורט (עבודה וכאלה) ולכן אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לזהות פורט פתוח שלא משתמש בכלום ולהגדיר בתוכנה את הפורט הנ"ל כדי לשלוט בתוכנה שעל המחשב מהאייפון. מקווה שהייתי מספיק ברור. ואולי בכלל חייב להשתמש בפורט ספציפי. לצורך העניין - התוכנה (והאפליקציה גם מאחר שזה גם באייפון) היא jumiamp תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח אינטרנס אקספלורר אני צריך להגיש סיסמה של יועץ התוכן לבטל את זה האם יש מישהו שיודע לבטל את
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך להגדיר ACL על הסוויץ הנ"ל יש לי כרגע רשת עם 6 סיגמנטים, כולם רואים את כולם. אני רוצה להגדיר שסיגמנט אחד לא יראה את השני אבל שהשני יראה את הראשון נגיד 192.168.1.0 יראה את 192.168.10.0 אבל ש192.168.10.0 לא יראה את 192.168.1.0 הצלחתי להגדיר שאף אחד לא יראה אף אחד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לנו בית יחסית ישן בן 24, 120 מטר מרובע עם 5 חדרים יש לנו אינטרנט טריפל של הוט, והקופסא הזאת שלהם הוט בוקס. היא כרגע נמצאת באחד החדרים מתחת לשידה מה שאני חושב שמפריע מאוד לקליטה כי אפשר לומר שאין קליטת WIFI בבית, כרגע בגלל קניית טלוויזיה חדשה לסלון וסטרימר אני מעוניין להעביר את כל הציוד הזה של הוט לסלון מהחדר כי אני רוצה לחבר בחיבור חוטי את הראוטר לטלוויזיה ולסטרימר בסלון ולקנות אולי מאריכי WIFI לחדרים (תגידו לי אתם אם זה פתרון טוב), השאלה באיזו דרך מומלץ לעשות זאת? אם אני מתקשר להוט ומבקש נקודה חדשה ולהעביר את כל זה לשם לסלון מה העלות של כזה דבר? הם יקימו באמת נקודה חדשה או שהם יעבירו כבל מפה לשם? אני מעדיף שתצא נקודה מהקיר ולא יהיה כבל בחוץ על הקירות אבל ה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדסקטופ מחובר למודם בUSB הלפטופ מחובר למודם בRJ זה בכוונה ככה כי ככה אין תלות של אחד בשני אני לא צריך WIFI הדסקטופ והלפטופ על שולחן ולא זזים. המודם הוא מוטורלה אפשר בעזרתו? חשבתי אוולי על רשת USB?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , נתחיל בזה שכרגע יש לי את הוטבוקס מודם משולב ראוטר. האם אני יכול להשתמש ב TDw9980 כמודם ו ראוטר או שאני צריך להעביר אותו למוד של ראוטר בלבד. מה שעשיתי עכשיו זה העברתי את הוטבוקס למצב Bridge ,חבירתי לו את TDw9980 לוהעברתי אותו למצב router בלבד. יש חיבור לאנטרנט אבל אני מקבל מהירות מגוחכת של 5 mbps/ מה יכולה להיות הבעיה? אמשח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי את הראוטר הנ"ל מחברת בזק... הראוטר עבד תקין לחלוטין למשך יום אחד, ויום למחרת הפסיק לעבוד. המחשב רשם לי "כבל רשת מנותק" כל הזמן. בהתייעצות עם התמיכה שלהם ניגשתי והחלפתי את הראוטר...(טענו שכנראה יש בעיה) החלפתי לחדש - ועדיין אותה בעיה. כל הזמן "כבל רשת מנותק". חיברתי את הראוטר למחשב אחר ... וזה זיהה אותו! מה שאומר שהבעיה במחשב. יש לי לוח אם Gigabyte P35-S3L ואני משתמש בכרטיס רשת שיש על הלוח. התומך של בזק אמר שכנראה יש בעיית תאימות בין הכרטיס רשת לראוטר... דבר שלא כ"כ הגיוני כיוון שזה כן עבד ליום אחד. (יש לי את הדרייבר המעודכן לכרטיס רשת) מה לדעתכם הבעיה? יכול להיות שיש בעיית תאימות למרות שזה עבד יום אחד? יכול להיות שהכרטיס רשת שעל הלוח התקלקל? כי אם…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף הזמנו היום את האינטרנט בכלבים. דרך ערוצי זהב, חבילה של 750, 99 שקל כל חודש לחצי שנה ראשונה, ואח"כ 120 שקל כל חודש. ספק ראשון בחרתי בקווי זהב, 74 שקל כל חודש לחצי שנה ראשונה, ואחכ 149 שקל כל חודש. בכל מקרה, יש לכם אזהרות לגבי משהו? מאיזה מודם להתרחק? איזה לקחת? נ.ב באים להתקין יום שני... לטובתם ;D
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM (ראו במפרט), שני מחשבים מחוברים אחד עם כרטיס PCI של EDIMAX ואחד עם USB של 3COM. בנוסף נייד עם כרטיס פנימי. יש לי בעיה במחשב הראשי, זה עם כרטיס ה PCI שפעם פעמיים ביום בשעות הערב המאוחרות וגם לפעמים בבוקר הוא נתקע עם האינטרנט וכל הפעילות הופכת לאיטית ובלתי ניסבלת עד חוסר תגובה. פעם חשבתי שזה מהפרעות טלפו DECT אבל ניטרלתי את ההפרעה וזה לא עזר, חשבתי שזה מהראוטר אבל לאחר איפוס (הוצאה מהחשמל של ראוטר ומודם כבלים) המצב נשאר קשה. היום החלטתי להפסיק להתעצל וכשזה קרה (ממש עכשיו) התחלתי לבצע PING -T מהמחשב לראוטר (192.168.1.1) וגיליתי שכמעט כל הנסיונות נופלים ואלה שמצליחים לא ממש בזמן טוב - עשרות מילישניות. רצתי לנייד והדלקתי והרצתי במקביל גם חלון PING -T…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל כשאני נכנס הוא מבקש סיסמא ואני לא יודע אותה וה 1234 לא עובד תעזרו לי בבקשה אני תקוע. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר TP-LINK TL- WR940N ומשום מה לא ידעתי שאי אפשר להחליף אנטנה כי הסתומים האלה שמו שלוש אנטנות ואף אחד מהם אי אפשר להוציא ולהחליף.. בקושי בקושי יש קליטה בשאר החדרים בבית.. מישהו יודע אם בכלל אפשרי בכל זאת להוציא אנטנה בראוטר מהמיקום שלה/להגביר את העוצמה שלה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים ב ICS ל ADSL . לכל מחשב מוגדר להשיג IP באופן אוטומטי . אני רוצה להגדיר למחשבים (לא זה שמחובר למודם) , IP קבוע. הבעיה היא שברגע שאני נותן IP קבוע המחשב לא מתחבר לאינטרנט למרות שהוא כן מתחבר לרשת הביתית. עזרה בבקשה, גיל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. התקנתי מחדש win xp home edition עם sp2. מאז יש לי הודעה: "מצב: קישוריות מוגבלת או חסרה". (כרטיס רשת realtec RTL8139 ). ניסיתי לתקן באמצעות האפשרות ש- xp מציע (הוא מנסה לחדש כתובת ip), אך זה לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (התקנתי את הדריברים החדשים ביותר) אך שוב פעם זה לא עוזר. למשהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר כמה שנים עם הראוטר הזה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm שאף פעם לא עבד אלחוטית כמו גדול, קרנאו לחשמלאי שסידר כבלים בקיר והכל טוב ויפה, כרגע אני מחפש ראוטר חדש בשביל קליטה בנייד ופוקט PC, איזה ראוטר עם מודם פנימי, לפחות 4 חיבורים בכבל יתן את היכולת האלחוטית הטובה ביותר? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עובר לדירה חדשה, הצטרפתי לאקספון 018, ואני צריך המלצה למודם-ראוטר איכותי עם אופציה ל100 מגה(ויותר?). האם ההצעות שלהם של D-LINK ו KASDA שוות משהו? קראתי פה קצת על הTP-LINK W9980, האם שווה 400? אשמח להמלצות אחרות גם. תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-