רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
צריך נתב טוב וזול עם פיירוול. בהתחלה חשבתי על זה אבל קראתי פה בפורום שכדאי להתרחק מאדימקס. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יכול למנוע מאנשים לבצע ברשת שלי - ddos attackואיך בעצם זה עובד ? ומה הם צריכים כדי לבצע את זה ? האם בן אדם נגיד שישב מחוץ לבית ויראה את הרשת שלי יכול לבצע את זה ? או שהוא צריך את האייפי , ניסתי להשתמש ב VPN אבל זה מאט את הגלישה ..עוד הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
למזלי נפטרתי מה XP והתקנתי לי פה WIN2K PRO אבל הדיון הזה נפתח בשביל חבר שלי שמשהו מאוד מוזר קורה עם האינטרנט שלו, בכל אופן זה הסיפור, כמו רבים מאיתנו גם הוא משחק ברשת CS אבל אין כל כך קשר למשחק, אחרי דיי הרבה זמן עם 56K הוא עבר לADSL, המודם הוא ALCATEL HOME TOUCH עם כרטיס רשת כמובן וחיבור של 012 0.5Mbit, המחשב שלו היה p3 450, voodoo 3 3000 , 192 SD RAM ואיזה כרטיס קול מסתורי מהמאה הקודמת ;D בקיצור היה לו XP והפינג קופץ 60-140 אפילו 200, טוב אז חשבתי שזה בעיה של ה XP + ADSL אז עדכנתי לו דריברים נסיתי לסדר את כל האפשרויות וכל העידכונים בשביל המחשב אבל הפינג קופץ, לא ידענו מה לעשות אז בגלל שהמחשב היה גם ככה גוסס החלטנו לפרמט להתקין WIN2K PRO ולהתחיל מחדש, טוב אז פירמטנו והת…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אם יש לי תשתית אינטרנט של 1.5M אבל מהספק חבילת גלישה של רק 750k - האם זה יעבוד בכלל? האם הגלישה תהיה ב-750?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה מומלץ? איך אלו? יש למישהו נסיון איתם? http://www.ebay.com/itm/COMFAST-750-Mbit-WiFi-Dualband-2-4G-5GHz-WLAN-Repeater-Verstarker-Router-AP-EU-/162089381401?hash=item25bd47ae19:g:MaUAAOSwMNxXTqn2 http://www.ebay.com/itm/Wavlink-Wireless-Router-Dual-Band-Wi-Fi-Repeater-802-11ac-AC1200-2-4GHz-5GHz-/232071924782?hash=item3608908c2e:g:VBkAAOSwo4pYQj09 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי VPN על מערכת WINDOWS 2003 הצלחתי לחבר את החברים שלי בעזרת חיבור DIAL-UP שנמצא בכל מערכת WINDOWS שקיימת הם מקבלים את כתובת הרשת שלי 192.168.2.16 אני לדוגמה מקבל 192.168.2.2 והם מצליחים לשלוח לי פינג עד כאן הכל טוב יפה. הבעיה היא שהמטרה היתה לשחק אונלין במשחקים שונים כמו RED ALERT 3 ואחרים שאני מחבר את המחשב שלהם עם כבל רשת לראוטר שלי זה עובד והכל סבבה אבל דרך ה VPN אנחנו לא מצליחים לראות אחד את השני ברשימה של השחקים הזמינים למרות ששנינו שם הורדנו את החומת אש והכל ושום דבר לא עוזר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה הספק שלי הוא 012 ועשיתי את המבצע הזה ב- 69 שקלים CABLE 256 K (הביאו לי מודם של DAEWOO אם זה משנה) אחרי שאני גולש איזה חצי שעה האינטרנט מתחיל "לקרטע" ומתחיל לעבוד לאט (אפילו יותר מה- 56 K הקודם שלי) לא מעלה אתרים ובכלל לא מעלה את האיי סי קיו ניסית להתחבר ולהתנתק למרות שזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה או שעה אבל זה לא עוזר... הדרך היחידה היא להתחיל את המחשב מחדש... אבל זה מאוד מאוד מעצבן!!! מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות??
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, היום היה אצלנו טכנאי של הוט שחיבר אותנו לתשתית שלהם, ולאחר מכן בוצע החיבור לספק של הוט. בדיקות מהירות מראות 100 מגה הורדה, כמובטח, ופינג של 10ms. העלאה על הפנים, רק 2 מגה, אז אני טועה אם זה קשור לזה. הפינג במשחק OVERWATCH (היחיד שאני משחק) קפץ מ-70 שהיה בבזק ל-130 ועד 350. האם זה קשור להעלאה האיטית, או משהו אחר שקשור להוט, או שזה לא קשור לאינטרנט החדש? המחשב הרלבנטי מחובר ישירות לראוטר של הוט (!). תודה, יהונתן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שיניתי את החבילה שלי באינטרנט והספק מ 12 ל 30 מגה. שאני עושה בדיקת מהירות בכל האתרים יוצא לי 12 מגה למעט האתר של הוט שם יוצא 30 מגה. יש לי תחושה די חזקה שהבדיקה של הוט לא הכי אמינה, לציין רק שחלק משאר הבדיקות עשיתי גם באתרים ישראליים. איך זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם ממיר HD משתמש ביותר רוחב פס על חשבון האינטרנט? או שאין לזה השפעה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני באזור 08 עם חיבור ADSL ומאז אתמול בבוקר אין חיבור לאינטרנט. הספק טוען שהבעייה בבזק ואין צפי לחזרת השרות. האם למישהו יש מידע מה הסיפור?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גיימר די רציני וכרגע אני עם בזק בין לאומי שלדעתי הכי טובה בפינגים לחו''ל בחבילות אינטרנט רגילות. אני מקבל בין 80 - 110 פינג לשרתים באירופה. רציתי לדעת אם אני אשדרג לחבילת הגיימרים הכי בסיסית (2.5\256) האם אני אוכל לקבל 60 פינג לשרתים באירופה (בעיקר גרמניה) כשאני ב max_packets של לפחות 60 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי התחייב לחברה העלובה הזו לחצי שנה ואני לא מרוצה מהמהירות ואני רוצה לעבור לספקית 1.5 במחיר של ה 0.5 אם כן אנא שתפו אותי ודרך אגב כמה אתם משלמים לספקית 1.5?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר פירמוט של מחשב, עם לוח אם intel d850gb המחשב לא מזהה את הכרטיס רשת onboard, כשאני מנסה גם להתקין את הדרייבר הוא אומר שהכרטיס לא מזוהה בביוס או שאינו מחובר במחשב. בדקתי בביוס, לא מצאתי שום הגדרה מיוחדת עבור הכרטיס רשת אבל סימנתי שם את כל הדברים על enabled, אך עדיין הוא לא מזוהה ואני לא מצליח להתקין תדרייבר שלו. חשבתי לעשות לו עדכון ביוס, יש מצב שזה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס הגדרתי לו בפורט פורוורדינג פורטים שישארו פתוחים רציתי לדעת מדוע שאני מבטל את הפורט פורוורדינג וגם ווירטואל סרבר וגם פייר וול באדימקס וגם ב OS הוא עדיין חוסם למרות שהכל כבוי???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התחברתי לא מזמן לטריפל של HOT עבור תשתית של 30 מגה אני מנוי של נטוויזן יש לי נתב של EDIMAX שאליו מחוברים 2 מחשבים ועוד PS3 במטרה להוציא את ה פינגים הכי טובים (המהירות זניחה מבחנתי) עדיף לי להגדיר את ה HOTBOX כתור גשר או מודם? כרגע הוא מוגדר כתור מודם והפינגים לא מרשימים במיוחד (לפני הייתי מנוי של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם מסלול גיימר והפנגים היו נמוכים באיזה 15-20 בממוצע)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאור ניתוקים חוזרים ובאים בחיבור האינטרנט התקשרנו לבזק בינלאומי לשאול מה הבעיה. בבזק בינלאומי אומרים שעבודה עם חייגן בתוך הראוטר וחיבור כבלים דרך HOT גורם לניתוקים ואי ייציבות בקו ויש רק ראוטרים בודדים שיכולים להחזיק ביציבות את הקו. השאלה שלי היא איזה ראוטר מתאים במצב של חיבור עם כבלים(HOT) וחבילה של בזק בינלאומי שנקראת GAMER(הכוללת תעדוף לשרתים בחו"ל), ככה שהקו יהיה יציב ולא יהיו ניתוקים חוזרים. מודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי של 3COM שרכשתי עוד ב-2006 ולאחרונה נזכרתי שיש לי אותו אז החלטתי להשתמש בו שוב כי אז ב-2006 לא הייתי בקיא כזה. ההתקן עבד טוב מאוד בערך חודש ללא שום ניתוקים וביומיים אחרונים גיליתי איתו בעיות עם ניתוקים. שלשום גיליתי שכל פעם אני טוען סרט מ-YOUTUBE לאחר כמה שניות קו טעינה מפסיק לזוז וסרט לא נטען בשלמותו גם במחשב נייד שלי וגם בסמארטפון שלי. חשבתי יש בעיה עם YOUTUBE ספציפי אולם לאחר בדיקות מהירות של ספק שלי שהוא נטוויז'ין וגם שירות SPEEDTEST חשבתי שבעיה עם עומס של רוחב פס שגורם לנתב להשתגע. בסופו של דבר הסתכלתי ב-LOG של נתב והבנתי שאין קשר לרוחב פס כי נתב מתנתק כל כמה שניות, דקות: כבר מהבוקר שובר ראש על בעיה, נסיתי כל מיני שינויים בקונפיגורצית נתב וכאשר אנ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש - Lenovo ideapad 330 ולעתים תדירות אני לא מצליח להעלות קבצים לרשת (החל מהגשת עבודות לאתר של האוניברסיטה ועד לשליחת קובץ במייל- כולם במשקל נמוך). החיבור הוא על בסיס WiFi באמצעות מודם-נתב של בזק. כשאני מבצע בדיקת מהירות של speedtest.net מיד לאחר מכן- יש מהירות הורדה אך הוא לא מצליח לבדוק מהירות העלאה וטוען שהמחשב לא מצליח לבצע את הבדיקה. יש לציין שזה קורה לסירוגין, אך לעיתים תדירות. לאחר מכן פתאום הכל יכול להיות בסדר. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש פתרון שיאפשר לי לקבל ולהוציא שיחות של הקו הביתי במכשיר האנדרואיד שלי. כלומר ששיחה נכנסת תעבור אל האנדרואיד ושתהיה אפשרות לחייג מהאנדרואיד דרך הקו הביתי (השיחה תזוהה כנעשית מהבית). יש לי מחשב נייד עם מודם אנלוגי מובנה ונייח עם מודם שאני יכול להקצות לעניין זה. איזה פתרון מאפשר זאת? אני מדגיש שהשיחות חייבות להתקבל ולצאת מהקו הביתי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עובר לדירה חדשה, הצטרפתי לאקספון 018, ואני צריך המלצה למודם-ראוטר איכותי עם אופציה ל100 מגה(ויותר?). האם ההצעות שלהם של D-LINK ו KASDA שוות משהו? קראתי פה קצת על הTP-LINK W9980, האם שווה 400? אשמח להמלצות אחרות גם. תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מאתמול בערב האינטרנט מתנתק לי בערך כל 10 דקות.. יש לי ראוטר של tp-link דגם tl-r460 ניסיתי לנתק את הראוטר ולהתחבר ישירות רק עם המודם, גם כבר לא עובד [בד"כ עובד]. ניסיתי גם לעשות ריסט לראוטר והמודם וזה לא עזר, הדבר היחידי שעוזר זה ריסט. מה שכן, אחרי שהאינטרנט מפסיק לעבוד במחשב שלי, המחשב השני שמחובר לאינטרנט גם כן עם הראוטר ממשיך לפעול חלק ללא בעיות. מה עושים??? תודה מראש. נ.ב.: עשיתי ניקוי SPYWARE עם כמה תוכנות, כמו כן ניקוי COOKIES וכו' בעזרת CCLEANER, לא השפיע. גם שחזור מערכת לא.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מהירות 15 מגה של בזק ואני רוצה לשדרג עד TOP 40 מגה מודם אני צריך להחליף כי הוא לא תומך ורציתי לדעת אם הראוטר שלי תומך ב40 מגה: TP LINK 300M Wireless N Gigabit Router Model No. TL-WR1043N / TL-WR1043ND בתכל'ס שכירות של מודם עולה 8 שקלים ושל ראוטר+מודל 10 שקלים אבל צריך להתקין אותו ויותר פשוט לי להישאר עם הראוטר במידה והוא מתאים. דחוף לי, תודה מראש לעונים!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני רוצה לפתוח פורט ל25565 (מיינקראפט) אבל הראוטר שלי לא נמצא ברשימה בPortforward.com, איך אני פותח פורט?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני בנטויז'ן בחבילת ADSL אני רוצה לעבור לכבלים ואני צריך שתמליצו על ספקית טובה מבחינת שירות, מחיר, פינגים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-