רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ADSL ואני מעוניין שגם במחשב של אבי ואחותי ובנייד של אחותי יהיה ADSL. שמעתי בינתיים על מספר שיטות... א. מספר כרטיסי רשת במחשב אחד כאשר אחד מחובר לאינטרנט וכל השאר לשאר המחשבים. לא נראה לי יעיל במיוחד כשרוצה לחבר 3 מחשבים נוספים חוץ מהמחשב השרת. ב. נתב... זאת אומרת שיש מחשב ראשי שתמיד דולק ויש בו כרטיס רשת אחד (המודם נכנס ב-USB) והכרטיס מתחבר לנתב וכל שאר המחשבים מתחברים לנתב ודרכו מגיעים למחשב השרת וכך לאינטרנט. ג. אופציה מאוד נחמדה, שמעתי על משהו שמתחבר למודם רשת מאחורה וממנו מושכים לכל מחשב כבל רשת וכך לא צרךי ששאר המחשבים יהיו תלויים במחשב שרת כי המודם הוא למעשה השרת. הבעיה היא שהבנתי שזה קיים ברשת, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק וכמה זה עולה. ואני מעוניין גם לדעת…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כמו שכולם שמים לב בכל חבילה קצב ההעלאה נמוך משמעותית מההורדה .השאלה היא למה?האם זה פשוט הטכנולוגיה או שמדובר כאן בשיקול כלכלי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני נמצא ברשת אירגונית ומשער שחוסמים את היכולת למשוך דואר ב POP3. (לא מצליח). כיצד (מבחינה טכנית) אני יכול לאמת את ההשערה שלי, ולוודא שאכן יש חסימה לנושא ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכלום, רכשתי היום כונן רשת מסוג seagate central. התוכנה שבאה עם הכונן מאפשר לעשות גיבוי מתוזמן או ב"לייב" למחשב שמחובר לאותו רשת ביתית. בנוסף לכך, הכונן מאפשר גישה מרחוק מהסלולרי או ממחשב מרוחק בעזרת האתר שלהם (מהדפדפן) בצורה מאובטחת. הכונן שלי יושב בבית והמחשב שאני צריך לגבות יושב במשרד ומחובר לאינטרנט דרך הרשת של המשרד (כמו רשת ביתית קטנה-משרד קטן) התוכנה שבאה עם הכונן לא מאפשר לחפש כוננים ברחבי הרשת, רק כונן שנמצא באותה רשת ביתית. אני צריך שהגיבוי יתבצע בלייב ובצורה אוטומטי (יש גם כונן חיצוני שיושב במשרד ועושה את זה) מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי ראשית כל, שלום ותודה לכל מי שיוכל לתרום פה חלק לעזור לי. נתונים על המחשבים שלי: *הגנות:קספרסקי אינטרנט סיקיוריטי, אד-אוור, ספייבוט סירצ' אנד דיסטורי. *ראוטר. *מהירות 750KB. *רשת אל חוטית [משמע, שני מחשבים מקבלים את ה750KB]. *מפרט << בצד. אוקי בעייתי היא זאת. אני דואג יפה למחשב החדש שלי, הכל היה טוב ויפה עד שהמחשב שלי אחי הצטרך פירמוט. הוא פירמט את המחשב ואז התקנתי לו את הדיסק שקיבלתי יחד עם התקנת האינטרנט אל חוטי [אם זה חשוב לציין, גם אז קיבלתי את הראוטר] אוקי עכשיו יש לו אינטרנט עם חייגן [מה שלא היה לו לפניי הפירמוט] ומאז, כל משחק ואני מדבר על 10 משחקים שונים שאחד מהם הוא GW שהוא משחק כספי ורציני שיש לו שרתים חזקים במיוחד. האימיול לא מוריד ושום דבר לא זז. הדפד…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד (compaq mini 311c) ובגלל בעיה כלשהי עם המערכת הפעלה הייתי צריך לפרמט את המחשב. עכשיו אני עובד עליו אבל הוא ריק מתוכנות של היצרן ורציתי לדעת איך אני יכול להתחבר לרשת ה-Wi-Fi דרך ה-windows xp?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר רשת דרך החשמל (אני יודע שקיים דבר כזה)... השאלה אם יש בעיה לעשות זאת גם אם בבית שלי רשת החשמל היא תלת פאזית? תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם הערב חיברתי לרשת האלחוטית הקיימת שלי ראוטר אלחוטי נוסף שישמש בתור AP הראוטר הוא מסוג אדימקס BR6204WG חיברתי את האדימקס לראוטר הקיים באמצעות כבל רשת והוא שידר את האות האלחוטי, הכל כמו שצריך. יצאתי מהבית לכמה שעות וכשחזרתי אני פתאום רואה שהראוטר (האדימקס) לא מגיב לאף חיבור חוטי. ניתן להתחבר אליו בצורה אלחוטית, וגם להיכנס להגדרות שלו, אבל הוא לא מזהה אף חיבור קווי. ניסיתי כמה מחשבים, ניסיתי כבלים שונים. כלום. עשיתי HARD RESET, ההגדרות שלו אופסו, עדיין ניתן להתחבר אליו אלחוטית, אבל עדיין לא מזהה שום חיבור קווי מה אני עושה עכשיו? איך אני מתקן את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שידרגתי את האינטרנט שלי ל15 מגה בייט.. יש לי נייח ונייד. בנייד דרך ה WI-FI אני גולש ב 14 מגה (שזה בהחלט תקין לאלחוטי) טבנייח שמחובר לראוטר דרך כבל אני גולש עם הגבלה של 9.5 בכל הבדיקות שעשיתי.. עדכנתי דרייבר לכרטיס רשת ונכנסתי לדופלקס פול 100 ושינתי ועדיין לא עזר. הכרטיס רשת הוא 88E8056 ... Marvell Yokun תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אחד ישן שרשום עליו 568 CAT5. אפשר ללחוץ אותו מחדש עם 8 חוטים. הוא נראה בדיוק כמו כבל CAT5e המחבר בין המודם לראוטר.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי במחשב את כרטיס רשת אלחוטי הפנימי , בכרטיס עם חיבור USB, ומאז עוצמת אות נמוכה- מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב ראשי מחובר ישירות לראוטר +2 פועלים אלחוטי קבעתי ב LOCAL AREA CONNECTION במחשב הראשי -רשת סטטית ב TCP V4 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.138 ה DNS של בזק מעת לעת כל הקונפיגורציה הזאת נעלמת זה קורה גם בשני המחשבים האחרים מחשב אחד 10.0.0.5 מחשב שני 10.0.0.8 ניסיתי לא להוסיף את ה DNS של בזק אך ללא הועיל תודה רבה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך מעירים (WakeUp) מחשב דרך רשת(Lan) ? ברשת ישנם 3 מחשבים : 1 - WinXP 2 - WinME 3 - Win98se מישהו מכיר דרך/תוכנה/או כול דבר אחר להעיר את מחשב הXP משאר המחשבים (הכי חשוב זה האופציה ממחשב WinME) ???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי מחובר עד לא מזמן ל 012 בגבלים בחיבור ללא חייגן הם התחילו לעלות לי מחירים אז עברתי ל 014 בזק בינלומי שם גם קיבלתי חיבור ללא חייגן אבל בהגדרות של הנתב אני מקבל את הדבר הבא ב 012 זה היה לי על בין 2 ל4 כל הזמן בבזק זה עולה ב 1 עד 2 כל שעה לפי ההגיון ולפי מה שרשום זה חבילות מידע שיוצא מהמחשב ונחסמות זה אומר שיש לי וירוס/trojan שמנסה להוציא תקשורת החוצה? כי לפי כל הסריקות שעשיתי זה לא מוצא כלום או שזה שיטה שונה בחיבור mpls של בזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש - Lenovo ideapad 330 ולעתים תדירות אני לא מצליח להעלות קבצים לרשת (החל מהגשת עבודות לאתר של האוניברסיטה ועד לשליחת קובץ במייל- כולם במשקל נמוך). החיבור הוא על בסיס WiFi באמצעות מודם-נתב של בזק. כשאני מבצע בדיקת מהירות של speedtest.net מיד לאחר מכן- יש מהירות הורדה אך הוא לא מצליח לבדוק מהירות העלאה וטוען שהמחשב לא מצליח לבצע את הבדיקה. יש לציין שזה קורה לסירוגין, אך לעיתים תדירות. לאחר מכן פתאום הכל יכול להיות בסדר. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני וחבר חושבים להקים אתר, אבל צריכים שרת שיהיה נדיב שיספק בערך 500 מגה או יותר שטח לאתר, אבל בחינם. מישהו מכיר ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לנו במשרד רשת מחשבים שמחוברת דרך SWITCH. אם מחוברים יותר מדי מחשבים הוא רושם את ההערה הבאה. לאחר שמנתקים מחשב אחד כדי להתחבר עם המחשב שקיבל את ההערה צריך לאתחל את המחשב שהוא השרת. האם יש אפשרות להיכנס איפשהו להגדרות ולחבר את המחשב ( כמובן לאחר שניתקתי מחשב אחר) מבלי לאתחל את השרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
איך שזה נראה, סביר להניח שדפקתי את הנתב. רציתי להפוך אותו למן "כרטיס רשת" והבנתי שהאפשרות הזו קיימת רק בקושחה צד שלישי, נכנסתי לאתר של dd-wrt והורדתי משם את הקושחה הכי עדכנית, היא מ- 2013 והנחתי שזה ידע להתמודד עם הקושחה של היצרן מאפריל אשתקד. עשיתי "עדכון קושחה" דרך הממשק של TP-LINK, ההתקנה לכאורה עברה בהצלחה אך הנתב לא הביא אותי להמשך של ההתקנה אלא פחות או יותר הפסיק להגיב. ניסיתי לגשת אליו ב- 192.168.1.1 והעמוד לא מגיב, ניסיתי לעשות פינג לכתובת הזו ואני מקבל "destination net unreachable" גם כאשר אני מקבע את הכתובת של המחשב ל- 192.168.1.10 קראתי קצת בפורומים של DD-WRT ו- OPENWRT ונראה שצריך ציוד מסוים כדי לנסות ולהחזיר את הנתב לעבודה. למעשה המצב שלי הוא כמו שמתואר כאן. …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבדוק את תקינות/מהירות הרשת שלי בין שני מחשבים. האם יש תוכנה שבודקת את זה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ip ידני קבוע. הגדרת כונן משותף עם אפשרות קריאה\כתיבה לכולם. firewall windows disable. פינג ממחשב א' למחשב ב' - request time out. פינג ממחשב ב' למחשב א' - request time out. כשנכנסים ל-\\ip לא נותן. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שמא כדאי לקחת מבזק תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! חתמתי עם בזק תשתית ל 15 לשנה ,אך בפועל המהירות יורדת בהדרגה אני עם הsiemens שבזק הביאו לי לפני 3 שנים, בבדיקה עם טכנאי של בזק נודע לי כי הראוטר איננו יכול לעבוד לאורך ולספק את המהירות של ה 15 הצעת בזק להחזיר את המודם הישן, ולהתחייב על מודם חדש לשנתיים. או לרדת במהירות הגלישה אני מעוניין לקנות נתב + מודם תקן N להתקשרות אמינה עם לפטופ ו פופקורן תודה מראש לכל העוזרים והיועצים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-