עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. זה עניין של בזק אבל הטכנאי יגיע רק עוד יומיים ולכן אשמח לשמוע מכם. הבעיה: מישהו נגע בארון והחוטים מנותקים. זיהיתי את החוטים שלנו (הכבל שלנו כתום עם פסים ירוקים עליו), אבל לא ברור לי לאן לחבר אותו בלוח זה. האם יש למישהו עצה או מושג? תודה מראש! תמונה מצורפת.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Ivan,

לגבי תקן AC יש להגדיר בנתב את המדינה בה הוא מותקן. אין שום בעיה להגדיר מדינה שונה מישראל ואז נפתחים ערוצים נוספים. אמנם יש אזהרה שזה עלול להפריע לציוד אחר אבל זה עובד. איך משרד התקשורת אישר את הנתב הזה ? לגבי ההתקנה הנתב מגיע עם כסוי ניילון שקוף ודק עליו. כל כך שקוף שהוא לא נראה ולא מורגש. וזה סותם את פתחי האוורור שיש בנתב !! הם נמצאים בתוך שני החריצים שעל הנתב וממש לא נראים לעין. להסיר הנילון לפני ההתקנה, גם כך הנתב הזה מתחמם למדי. אין אזכור לניילון הזה בהוראות ההתקנה של היצרן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום רב! אני מחובר כרגע דרך בזק בינלאומי (תשתית בזק) במהירות 1.5 Mbit, ומשלם ~100 ש"ח (לקוח עסקי, איכשהו) יש 4 מחשבים בבית ורציתי להרחיב את החיבור, להתנתק מהקו העסקי ולעשות אחד חדש. כדאי להתחבר להוט, או לבזק (תשתית)? האם 8 מגה כדאי? ועוד שאלה, מה הפרוצדורה של התחברות לקו חדש? רציתי לדעת אם אני יכול ששתי החיבורים יפעלו באותו זמן (יש שתי קווי טלפון..) הם פשוט מביאים שם משתמש וסיסמא? איפה אפשר לדעת את המרחק של המרכזייה? אני חושב שיש לי אחת מאוד קרובה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shahar07,

הקליטה חלשה בקומה למעלה, אני זקוק למגביר קליטה כזה, שאת האינטרנט יקבל מן הנקודה הקווית הקיימת בקומה למעלה. על איזה מוצר תמליצו ? האם המוצר הבא יעשה את העבודה ? http://www.aliexpress.com/item/Brasil-Brazil-Russia-Free-Shipping-Repeater-Repetidor-Wireless-Mini-Router-300mbs-Acess-Point-Wifi-300Mbps-wifi/1915337093.html?spm=2114.031010208.3.75.U0a257&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201527_1_71_72_73_74_75,searchweb201560_1

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3967582,00.html

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Aner,

שלום רכשתי אותו אתמול וניסיתי להתקין אותו היום לחיבור כבלים עם TERAYON TJ715 בחיבור L2TP כשנכנסתי לממשק של הנתב לפי ההוראות (המחשב חובר אליו בכבל רשת) והלכתי לSTATUS ואז INTERNET CONNECTION כמו בהוראות, וקיבלתי Dynamic IP Disconnect. לא משנה כמה "*במידה ובשורה הראשונה קיבלת Dynamic IP Disconnect מהחשמל את המודם ואת הנתב. לאחר מכן חבר רק את המודם חזרה לחשמל , PWR- המתן כ 20- שניות ולאחר מכן חבר את הנתב והמתן גם כן לאיפוסו. ברגע שנורית הPWR בנתב תתייצב ולא תהבהב נסה לבצע שוב" מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. מחשב מס' 1 שני כ.רשת אחד למודם ADSL שני מחובר לרשת ביתית מחשב מס' 2 מחובר לרשת הביתית עכשיו העם יש מניעה שבמחשב מס'1 מע' הפעלה WIN98SE ובמחשב מס' 2 WIN XP, (הרי ה98 "נחותה מהXP)? האם זה יכול ליצור בעיות

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by 69,

ברשותי נתב אלחוטי D Link DI +614 בנוסף ברשותי כרטיס רשת אלחוטי DWL 650+ ללפטופ הכל עובד מצויין. כעת ברצוני להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת, אך מכיוון שהוא מרוחק מהנתב האלחוטי, עלי לצייד גם אותו בכרטיס רשת אלחוטי, במקום חיבור ישיר עם כבל רשת. על איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אתם ממליצים ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ron533,

שלום, כאמור בכותרת אני מחפש ראוטר עם עוצמת שידור יחסית חזקה. כיום אני משתמש בראוטר של 3COM בתקן G ישן שעושה את העבודה אך הוא מותקן בכניסה לבית ובקצה השני לא קולטים אותו כמעט (בסמארטפון יש ניתוקים כל הזמן) המרחק לא גדול כל כך אבל יש קירות והחזרים והעוצמה שלו יורדת כבר בטווח קצר. ניסיתי כל מיני אמצעים להגברת האות אבל זה לא היה משמעותי. אני מתעניין בראוטר של TP LINK מאייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7226&CatCode=581 דגם WR941ND שנאמר לי שהוא הכי מוצלח ותומך ב MIMO (יש לי יותר ממכשיר אחד אלחוטי) וגם עוצמת שידור לא רעה של 3Db אבל נתונים לחוד על הנייר ונסיון מעשי לחוד, ופה אני מבקש את המלצתכם. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MetalB,

יש לי אינטרנט מהיר בכבלים 750KBps 012 שפועל לי ממש טוב יש לי בעיה מוזרה: כשאני מתקין את ה- windows (אותה בעיה גם ב-98 וגם ב-XP) בהתחלה הפינג שלי הוא טוב מאוד ואני מגיע לפינג של 30-40 משום מה לאחר זמן מה שאני משתמש ב- windows פתאום הפינגים שלי קופצים למרות שהאינטרנט פועל בקצב טוב עכשיו אני משתמש ב- windows 98 שעשה לי שוב את אותה הבעיה זה פשוט משגע אותי! למה הפינג במשחקים גבוה אם האינטרנט פועל לי מהר מאוד זה מוריד לי על קצבים ממש גבוהים: 92KBps שזה בדיוק כל רוחב הפס! וזה לא שאני מתקין איזשהו תוכנה גם אם אני לא מתקין שום תוכנה זה קורה לי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by B@Kss,

נוסף עוד מחשב לבית ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט. המחשב הראשון יעמוד ליד ההמודם\ראוטר לכן לא חייב שיהיה חיבור אלחוטי אבל אם תהיה אפשרות אז רצוי מאוד. המחשב השני עומד בקיבינימט בסלון (מרחק של 10-15 מטר מהמחשב הראשון) ואותו צריך לחבר, השאלה איך עושים את זה.. אני יודע שיש לבזק ראוטר שהם מוכנים לתת לי אותו בתמורה למודם שיש לי עכשיו + תוספת של 125 שקלים. מה אני צריך עוד לקנות? כרטיס רשת אלחוטי? או שיש איזה מחבר USB בערכה של הראוטר שאני מחבר למחשב בסלון שיקלוט את האות? יש כאן למישהו נסיון בדברים האלה? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי.. זה מוציא אותי מדעתי.. אני עושה את כל מה שכתוב במדריך, ואין חיבור לרשת. הנורות עובדות, הכל מחובר בצורה תקינה ככל הנראה. ובכל מקרה, אין זיהוי של הרשת. האם יש מצב שיש בעיה עם המודם, שהוא ישן מדי? כי הוא מתחבר טוב לראוטר (הוא מזהה אותו). אני מחובר לבזק בינלאומי עם מודם אלקטל . בבקשה תגובה אם מישהו יוד... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. תגידו מהו האינטרנט המהיר ביותר שניתן להשיג כיום?

14. יש למישהו נסיון עם החבילה ? נציד של אורנג אמר לי כרגע שזה לא באמת "גלוש ללא הגבלה" ושהם מורידים את המהירות עד כדי ניתוק במידה ויש חריגה. דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם! כשאני נכנס לטבלת ה Nat, מהי כתובת הIP שאני צריך להגדיר? האם זו הכתובת שלי, או של הסרבר ממנו אני מעוניין להוריד קבצים דרך תוכנת ה Emule? אם מישהו יוכל לסייע לי אני אודה לו מאוד!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Zadu,

שלום, שאלתי היא האם שימוש בDNS חיצוני למשל כמו שיש לCOMODO, יכול להשפיע על מהירות האינטרנט ו/או לאגים במשחקי רשת לדוגמא ? אני משתמש בDNS של COMODO ושמתי לב שהאינטרנט יותר מהיר, אולי זה בראש רק. תודה. עריכה - ככה שיניתי : http://www.comodo.com/secure-dns/switch/windows_xp.html

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן.. לאחרונה קרה משהו ממש מוזר. עד לפני חודש-חודשיים בערך גלשתי על 10MB, תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי. הכל היה חלק בלי שום בעיות. תמיד שהפעלתי סרטים ביוטיוב על 1080P זה נטען ממש מהר בלי שום בעיה. אחרי ששדרגתי ל20MB (כמובן שדאגתי לשדרג גם בספק וגם בתשתית) בהתחלה הכל היה טוב, אבל עכשיו המצב ממש על הפנים ואני מרגיש שזה רק ניהיה גרוע מיום ליום. בטעינת הדפים - וואלה אין ממש הבדל הכל בסדר. אבל שאני שם סרטונים ביוטיוב, קודם כל באופן אוטומטי הוא שם לי על 240P ואין לי מושג למה (יענו חיבור איטי), ושאני שם על 720P הוא בקושי טוען, שלא לדבר על 1080P. משהו ממש דפוק.. בבדיקה בSPEEDTEST זה מראה 20MB, וזה קורה בכל המחשבים. כמו שאמרתי בהורדות, טעינת דפים וכו' אין שום בעיה (לפחות לא שמתי…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, עד היום היה לי 15 מגה, עברנו ל100 מגה. גם הספק וגם התשתית אמרו לי שהעבירו לי למאה מגה וזה צריך להופיע, אך עדיין יש לי 15 מגה, הם אומרים לי שהנתב שלי תומך עד 15 מגה, הנתב שלי הוא: [h=1]NETGEAR DGN2200[/h] מה שמוזר הוא, שרשום בחוברת שהוא מגיע ל100 מגה. האם הנתב הזה באמת תומך עד 15 מגה? אם כן, מה אתם אומרים על זה? [h=1]TP-Link WR841N 300Mbps[/h] תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. כבר שבועים שאני מבחין בבעיה מאוד מוזרה, בשעות העומס (ערב, שישיבת) איני יכול כמעט ולצרוך תוכן מחול (קנדה, ארהב ורוסיה בעיקר) באינטרנט הביתי. בבדיקות מהירות הרגילות (hot) ו באתרים של בזק הכול נראה מצוין 90MB - 100 מה גם ואתרים בארץ ונצגי ה cdn עובדים מצוין. אולם ברגע שצריכים לצרוך מידע מחול הכול מתחיל להשתנות 1.8mb לרוסיה (כן כן hub של mts ) כ 15 מגה לקנדה ו 20-30 לארהב. כאן הפסקתי לבדוק כי זה ציער אותי מאוד. האם זה רק אצלי הבעיה ? או הכבל התת מימי הוצף. אולי בהמשך אני גם יספר לכם על השיחה ״המקצועית״ שהייתה לי עם התמיכה של התוכי תשתית hot וספק בזק במהירות של 100

20. אהלן חברים, אתחיל ואומר שתחום הרשתות וה-IT הוא דיי חדש לי, ואני לא הכי מבין בו, ולכן אשמח אם ההסברים יהיו כהסברים לילד\נער ולא לאדם מן המניין בתחום. אז ככה, הבית הוא 2 קומות, בקומה העליונה נמצא הראוטר (בדיוק במרכז הבית) בפרוזדור בין כל החדרים. בקומת הקרקע - נמצא ממ"ד בו נמצא חדר העבודה. יש לקחת בחשבון שהדלת רוב הזמן סגורה. כרגע ברשותי הציוד הבא: ראוטר ראשי: PowerNet Par 720 (לא בטוח אם 720 או 720G) בממ"ד יש: PowerNet PET-320 נכון להיום, הציעו לי לעבור מ-10 מגה ל-40 מגה ללא עלות בבזק (ומסתבר שגם בבינלאומי) אך עליי להחליף ציוד. הוצע לי D-Link VDSL N 6740U-H1, אך אינני יודע מה בנוגע לממ"ד, איך ומה תהיה הקליטה בו. (אני מאוד מרוצה מהחיבור ללא הWIFI בממ"ד, ובשאר הבית כ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. אוקיי... השאלה נמצאת בכותרת אבל לפירוט מעט הבנתי שיש קשר בין המרחק של המרכזייה לפינג באיכות הקו וכו'...... אז יש שתי שאלות....... 1) מה כן באמת משפיע 2) מה אפשר לעשות לגביי זה???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. שלום רב. אתחיל בזה שאני אמור לטוס לארה"ב בקרוב ולכן בהחלט יכול לקנות ראוטר בסגנון ה ASUS AC1900 במידה ויש טעם והוא יכול לתת טווח משופר. לשאלה עצמה. גם אצלי וגם בבית הוריי, קליטת ה WIFI חלשה עד בלתי קיימת באזורים מסוימים. בבית שלי (2 קומות): ראוטר DLINK DIR-655 נמצא במרכז הקומה התחתונה. אם זה משנה אני כרגע בהוט ורוצה לעבור לבזק. בבית הוריי (קומה אחת אבל הראוטר מצא בקצה אחד של הבית): ראוטר DLINK DIR-615 בנוסף יש מגביר טווח TL-WA850RE של TP-LINK שנמצא במרכז הביצ ולא ממש מספק. מחוברים להוט. מה הייתם ממליצים? האם כדאי להחליף את אחד מהראוטרים לאחד טוב יותר ואם כן האם למשהו כמו ה AC1900? הבנתי שהתדר שבו לא מתאים לטווח ארוך אבל אני מניח שבגדול הוא ראוטר מוצלח גם בטווח. האם יש פתר…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי חברים, טוב הגעתי למסכנה שG1 שלי כבר הגיע לסוף שלו, פשוט כי הוא ישן, קראתי הרבה תגובות טובות על H1, מה שאני רוצה לדעת זה 2 דברים: 1. האם יש לו כפתור WDS (התחברות ללא הקשת סיסמה, רק לחיצת כפתור פיזי על המכשיר) 2. המידות הפיזיות של המכשיר (אני רוצה להעביר גם את הסוויץ שלי לארון תקשורת, והבנתי ש H1 קטן יותר במימדים מ G1) תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by viperain,

שלום רב, יש לי את הראוטר של 3COM הבעיה היא שניסתי לעדכן לו גרסא אבל ההתקנה נתקעה והוצאתי אותו מהחשמל ועכשיו נראה לי שאין בו גרסא כי המחשב מזהה או כ unidentified network האם יש דרך להחיזר לו קושחה כלשהי? אול דרך הכפתור RESET? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.