עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Lirans,

שלום גיליתי היום שכל הפורטים במחשב חסומים. סגרתי את כל תוכנות ההגנה/פיירוולים שמותקנים, ביטלתי את הפיירוול של הוינדוס (וינדוס 7) והתחברתי עם חייגן. בבדיקת פורטים כל פורט שאני מנסה חסום. התחברתי עם חייגן ממחשב אחר ובדקתי פורטים מאותו אתר ושם הכל פתוח. ניסתי כבר לבצע ipconfig /renew תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by asi1998,

עד עכשיו גלשתי דרך בזק בינלאומי 5 מגה ודרך הוט 12 מגה. הייתי מקבל מהירות העלאה של 1 מגה, היום הוט שינו לי את זה ל5 מגה ואני מקבל העלאה של חצי מגה, בזק בינלאומי המליצו לי לשנות את המהירות בשביל שתהיה תואמת בשביל למנוע תקלות. האם היה כדאי לי לשנות את המהירות? והאם מהירות העלאה היא קשורה רק בתשתית? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. יש לי מחשב נייד שמחובר ישירות לאינטרנט (אינטרנט סלולרי) אני מעוניין להגדיר את המחשב כמשדר WIFI על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם פלאפון תומך WIFI או עם מחשב אחר תומך WIFI דרך המחשב שמחובר לאינטרנט ישירת. ניסיתי כבר המון אפשרויות אני אשמח אם מישהוא יכול לעזור לי בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by avinatbezeq,

הבאתי מחו"ל D-Link DGS-2208. הבעיה היא שהספק שלו הוא 110V. מישהו יודע איפה קונים ספק חילופי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בסלון ראוטר אלחוטי של הוט שמחובר למחשב בסלון. יש לי בחדר השינה סטרימר שכגע עובד עצמאית. קיים כבל שהוט פרסו לפני שנכנסתי לדירה מהסלון לחדר השינה וכרגע לא מחובר לכלום. האם אפשר להשתמש בכבל הזה כדי לגשת מהסטרימר אל המחשב בסלון? האם יש מתאמים כאלה מ COAX לכבל רשת והאם הם מספיקים? חשוב לציין שהכבל מהסלון לחדר השינה לא מחובר לכלום (כלומר, לא מועברים עליו שידורי אינטרנט או טלויזיה), אני פשוט רוצה להשתמש בו כתשתית. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by sycx,

אהלן ברשותי נטסטיק של אחת מחברות הסלולאר שמשמש אותי לגלישה באינטרנט בלפטופ. האם יש אפשרות לשתף את האינטרנט הסלולארי איכשהו עם ראוטר ביתי? למשל לחבר את הנטסטיק ליציאת USB של הנתב ולשתף WIFI אותו? האם אפשרי להפוך את הלפטופ לתחנה שתשדר גם? - יש לי עליו WIN7 .. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Cheif,

ב-NetCHEIF פרסמתי היום סיקרה חדשה על הנתב VigorFly 200 של חברת DrayTek. ה-VigorFly 200 הוא נתב בתקן N הכולל שתי אנטנות ו-4 יציאות קוויות של 100Mbps. הנתב מתבסס על אותם רכיבים המצויים ב-BR-6226 של EDIMAX וב-DIR-615 של חברת D-LINK. בנוסף הוא כולל כניסת USB לחיבור מודם סלולרי ובמסגרת הסקירה נבדקה יכולתו של הנתב לעבור באופן אוטומטי מחיבור קווי ש"נפל" לחיבור סלולרי ולחזור לחיבור הקווי ברגע שזה מתאושש. כמו בכל סקירה נבדקו גם ביצועי הנתב ותכונותיו. הסקירה המלאה כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/VigorFly200/VigorFly200.htm

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Cheif,

את מי אנחנו, כצרכנים, שונאים יותר -- את הבנקים או את חברות הסלולר? סקר חדש מגלה שבפעם הראשונה, חברות הסלולר כובשות את המקום הראשון והלא מכובד ומדיחות את הבנקים מראשות טבלת החברות השנואות. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000599945

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מחשב אחד זה WIN 7 והשני זה XP SP3 2 המחשבים לא מזהים אחד את השני ב MY NET WORK PLACES הם נעלמו בפתאומיות ועעכשיו אני לא מצליח להגדיר הכל כמו שצריך בשביל שזה יעבוד. מישהו יכול להסביר איך מגדירים הכל נכון? כי עשיתי את זה מלפני בערך שנה ומאז לא נגעתי בזה. תודה מראש.

10. Started by xpepx,

ערב טוב, אני אשמח לעזרה. אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק - הוא כמובן מחובר לרשת האינטרנט. אין לו IP קבוע - איזה שירות מומלץ לכתובת קבועה חינמית? ואיזו תוכנה מאפשרת חיבור למחשב מרוחק? איך אפשר לאבטח אותו שלא כל אחד יוכל להתחבר לאותו מחשב? המחשב הנ"ל מחובר ברשת אלחוטית מאובטחת, האם צריך להקצות לו IP קבוע פנימי ולפתוח לו פורטים שיוקצו בתוכנה? אני צריך שיהיה לי גישת Admin למחשב, כמובן גישה לכונן ראשי C ולשאר הדברים במחשב. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by idani1983,

יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך ראוטר. כשאני מעביר קובץ המהירות היא 11 MB\S בלבד. האם זה בסדר? מה ניתן לעשות בשביל להעלות את המהירות?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by Cilay,

אהלן, צריך להגדיל את הקליטה ל20-25 מטר , קירות שצריך לחדור 5-6... איזה אקסס פוינט מומלץ? מחר על הבוקר אני אסע לקנות. התקציב שלי הוא עד 300 ככה , אבל אם יש משהו חזק ואמין שיהייה שווה להוסיף בשבילו עוד 100-200 שקל אז בכיף. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by UV1,

היי מחשב חדש במשפחה, צריך לחבר גם אותו לאינטרנט. אני מחפש ראווטר אמין שיתן מהירות טובה ואפשרות חיבור חוטי ואלחוטי? כמו בשביל המחשב החדש צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לגבי מחיר - אין לי מושג אני מניח שכמה מאות זה בסדר תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by aka_katz,

יש לי נתב d-link 2760u שהוא .N שמחובר למחשב הנייח שלי ויש לי עוד אקסטרימר עם אנטנה N קצב ההעברה הוא משהו כמו 1מגה. מישהו אמר לי שאני צריך כרטיס רשת פנימי שגם יהיה N... זה הגיוני? אם כן אז בישביל מה קניתי נתב N... :s05:

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מדפסת משולבת הכוללת פקס. המדפסת שלי מחוברת למחשב דרך הראוטר בצורה אלחוטית בלבד. יש לי קו טלפון בבית ש"יושב" על המודם/ראוטר (לא קו של בזק). האם ישנה דרך כלשהי להגדיר את המדפסת לקבל פקסים בצורה אלחוטית ללא חיבורה לכבל טלפון (כשם שהמדפסת מחוברת למחשב להדפסות) ? תודה.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  16. היי! רציתי לשתף אתכם במשהו שקורה לי ואולי תוכלו לייעץ לי או להגיד לי אם גם לכם זה קורה. בעיקרון היה לי חשבון ראפידשייר פרימיום מאז ומתמיד שבו אני משתמש כדי להוריד. לאחרונה שמתי לב שבבוקר אני מצליח להוריד על מקסימום המהירות שלי (12MB) אך אחרי שעה מסוימת (משהו כמו 10-11 בבוקר) מהירות ההורדה פשוט צונחת לאפס, עד כדי כך שאי אפשר להוריד בכלל ויש לציין שהאתר של ראפידשייר גם לא עולה. בדרך כלל זה לא הפריע לי כי אני גם ככה מוריד ב-Happy Hours שהם נגמרות בדיוק ב-10, אך לעיתים אני רוצה להוריד קובץ גם לאחר מכן ופשוט לא מצליח. הצניחה במהירות אחרי שעה מסוימת מאוד מחשידה וגורמת לי להאמין שאולי הספקית או התשתית (בב"ל והוט) מגבילות את ההורדה לאחר שעה מסוימת. רציתי לברר האם למישהו אחר זה קו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ariel2011,

שלום, אני בדרך כלל לא טיפוס שמפרסם שאלות בפורומים, אני תמיד עושה מחקר לפני ומנסה להגיע לפיתרון בעצמי, אבל הפעם הנושא באמת סיבך אותי ואני פשוט לא מצליח. יש לנו בבית ראוטר של הוט (יש לנו חבילת טריפל), הראוטר הוא Ambit U10C019, חלק מהמחשבים בבית מתחברים אלחוטית עם קליטה טובה, עוד אחד מחובר ישירות עם כבל, ואני מחובר אלחוטית עם קליטה גרועה. עכשיו יש לנו עוד ראוטר של בזק (לא מחובר כרגע) של D-link 2650U, הבנתי שאפשר להגדיר אותו שיהיה שמגביר אות של הראוטר השני, וככה למקם אותו בין המחשב שלי לראוטר של הוט שתיהיה לי קליטה יותר טובה. לפי מה שקראתי עליו הוא תומך ב-WSP, פשוט כל המושגים כבר סיבכו אותי, אני לא יודע אם אני צריך להגדיר אותו כ-Repeater, כ-Access Point, לעשות Wireles…

• 5 תגובות
    • 6.6k צפיות
  18. Started by roisg,

שלום רב, רכשתי את הנתב הנ"ל וחיברתי למחשב ונראה שהכל עובד (המחשב מתחבר פיזית לאינטרנט דרכו). לגבי האייפון- הוא מאתר את הנתב וגם מתחבר עם הסיסמה שהכנסתי אולם האינטרנט לא עובד - תקוע. כשעובר לרשת הסלולרית או לנתב אחר בסביבה - עובד יופי. אגב, האייפון גם לא עובד כשאני מסיר את האבטחה לגמרי מהרשת. עידכנתי את הקושחה לגירסה C2 3.03 - מהאתר של החברה. אני דיי אובד עצות, מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום, ברשותי הנתב שמצויין בכותרת. עד לפני שבוע הכל עבד חלק, לא היו שום בעיות (הנתב אצלי שנתיים בערך), אך מלפני שבוע הוא מתחיל לתת לי פינגים גבוהים מאוד לשרתים בארץ או בחו"ל. אני מתכוון גם לשרת של walla.co.il, לדוגמא, וגם לשרתי משחק באירופה (גרמניה, הולנד וכו'). התקשרתי לספק ולתשתית, מצידם הכל בסדר, בדוק. כשמחברים את המודם ישירות אין את הבעיות האלה, אז נשאר רק הראוטר. הוספתי גם חבילת גיימר לניסיון, רק בשביל לראות אם זה ישפיע - וכלום, עדיין יש את הבעיה. הפעלתי DMZ על האייפי שלי, ועדיין יש פינגים גבוהים. שרתים באירופה שהייתי מקבל אליהם פינגים של 60-90, פתאום אני מקבל לא פחות מ- 295. לפחות בקטע הזה הראוטר עושה את העבודה - הפינג ממש יציב, בין 295-300 מה יכולה להיות הבעיה? …

• 24 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. אני עומד לקנות מחשב חדש שיהיה בקומה השלישית ויש לי עוד מחשב שמחובר לאינטרנט והוא נמצא בקומה הראשונה ויש שם מודם של הוט קוראים לו: ETHERNET איזה פיתרונות יש כדי שמחשב הזה יהיה אינטרנט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zilbermm,

היי, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי למטרות הבאות - 1. יחובר בחיבור קווי למחשב 2. חיבור אלחוטי לסטרימר - צפייה בתכני HD בדרך כלל נעשית מדיסק המחובר ישירות לסטרימר 3. XBOX 4. חיבור אלחוטי ללפטופ בסלון מה ההמלצה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dniel96,

חשבתי על שלושה ראוטרים חוו דעתכם: נתב אלחוטי Edimax BR-6424n ראוטר אלחוטי Edimax דגם BR-6424n נתב TP-Link TL-WR841ND תקן N נתב אלחוטי D-Link DIR-615 מה מהם לבחור?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by LRa,

שלום, יש לי אינטרנט עם תשתית בזק וספק בזק בינלאומי. עוד חודש מסתיימת לי ההתחייבות אצל בזק, אך אצל בזק בינלאומי יש לי עוד 7 חודשים התחייבות. לא מזמן יצא באנדל מאוד כדאי לסטודנטים, אך למרבה המצער(?) הוא ללא התייחבות. דברתי עם בזק בינלאומי בכדאי לשאול אותם אם אני יכול לעבור לבאנדל, אך מכיוון שהוא ללא התחייבות, הם אמרו שזה לא אפשרי. הצעתי שאני אפקסס להם מכתב בו אני מצהיר שאני מתחייב לא לעזוב את החברה לשנה, או משהו בסגנון, אך הם לא הסכימו. יש לכם הצעה כיצד כדאי לי לפעול? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by aka_katz,

לא מצליח להתחבר עם האייפון או עם הלפטופ לנתב dlink 2760

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  25. שלום לכולם המצב הוא כזה: כרגע בבית יש 3 מחשבים שמחוברים בחיבור רשת קווי. באלחוטי יש אייפון + 2 מחשבים ניידים (ועוד אורחים שבאים מידי פעם עם מכשירים ניידים). החדר שלי הוא ממ"ד, כל הכבלי רשת מגיעים לממ"ד וכאן יושב הראוטר האלחוטי והמודם לצידו. התוצאה צפויה, מחוץ לממ"ד כמעט ואין קליטה, שלא לדבר על קליטה בגינה שזה בכלל אבוד מראש. בסלון יש נקודת רשת, אז חשבתי להעביר את המודם והראוטר לשם, ולחבר בחדר מפצל רשת (מפצל ל8 יציאות של gigabyte gn-sw008). אז בעצם אני יחבר את המודם והראוטר בסלון ימקם אותם במקום נוח, אני יחבר את הראוטר למפצל שבחדר באמצעות השקע שמגיע לחדר. מה אתם אומרים? (אם לא ברור אני יעשה שרטוט). האם תהיה פגיעה במהירות האינטרנט? ועוד שאלה, הראוטר הוא LinkSys WRT54GL, כשא…

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים