עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mimoni9,

חיברתי את המכשיר באמצעות כבל רשת לנתב, אני נכנס ל"ספריית מדיה" -> "רשת" -> "בוחר ב WORKGROUP שלי -> וכשאני רוצה להיכנס ל"מחשב שלי" ומשם לתיקיות ששיתפתי קודם לכן, קופץ לי חלון שאומר לי להכניס "net user id" ו"net password". אין לי מושג מה אני צריך לרשום שם כי במחשב לא עשיתי הגנת סיסמא. (הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי תוכנה לאייפון בשם WINSCP וגם אחרי שמחקתי אותה הבעיה ממשיכה.) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by biker28,

הי תודה מראש לעונים המקרה כזה בדירה הישנה שלי היה לי 5M בתשתית הוט וספק אינטרנט עם מודם טומסון שמחובר ישיר למחשב אני משחק במשחק רשת שנקרא BF2 בטלפילד 2 הגירסה UNLIMTTED , לא היו לי שום בעיות מאז שעברתי דירה לעיר אחרת החלו בעיות קשות במשחק יש לציין שהחבילה נשארה אותה חבילה של 5M בכבלים ואותו ספק אינטרנט שאר הדברים עובדים תקין כמו גלישה בדיקת מהירות וכד' 2 הדברים שהשתנו זה מיקום גאוגרפי + מודם תשתית ,בדירה החדשה שמו לי מודם של אריס . התקשרתי גם לספק האינטרנט וגם לתשתית ושניהם אמרו שהכל תקין מבחינתם רק אצלי המשחק עם מלא לגים וקיקט אאוט ....... מה עושים מאיפה התקלה ומי אשם ?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by D@nny,

שלום רב ברשותי עותק מקורי של המשחק pes2011 . כאשר אני מנסה להתחבר לאחד ממצבי האונליין אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרתים. באתר של קונאמי ממליצים לכבות כל סוג של פיירוול אם זה של ווינדוס הוא תכנה אחרת, כיביתי את הכל ועדיין שגיאה. בנוסף יש את זה : Please also ensure that DMZ is activated. PC: TCP: 80, 44, 4000-4200, 6112 UDP: Auto mode: 5730-5739, 6112 Manual mode: It is possible to set any UDP port number from the "settings.exe" in the Konami Start menu folder שיחקתי עם ההגדרות של המשחק ושוב שגיאה. אני אשמח למידע עבור DMZ וTCP. אני ממש לא בקיא בנושאים האלה שכחתי לציין שאין לי ראוטר ואני משתמש בחיבור כבלים והספק "אורנג" (אם זה רלוונטי). תודה

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  4. התחברתי אתמול לחבילת גלישה בטריפל C את האמת אני חייב להגיד שבכל נושא השירות הראשוני הם ממש חלשים . וכנראה שהם לא עובדים שישי אז אין תמיכה. חיברתי את המודם ואני רוצה להגדיר שם משתמש וסיסמא אבל לא יודע מה הסיומת שצריך לשים בשם משתמש @...... התמיכה של בזק שניסו לבדוק אצלהם אמרו שהם בכלל לא מכירים את הספק (והיא שאלה את המנהלים שלה) פה הרגשתי קצת מוזר "אולי סתם עבדו עלי והם לא קיימים באמת?" אשמח אם יש מישהו שמחובר ויודע להגיד לי את הסיומת תודה וסוף שבוע נעים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מקווה מאד לעזרה בנושא זה : ברשותי הנתב הנ"ל = TP-LINK WR1043ND , גרסת קושחה האחרונה 3.12.2 (Build 100820 ) המחשב הנייד שברשותי נלקח לזמן ארוך וכרגע אני מעוניין לבצע כיבוי טוטאלי של רכיב ה WLAN בנתב ולכבות לחלוטין ( אך באופן זמני ) את הרשת האלחוטית מפני שבכל מקרה אין צורך בה. מבלי לעבור לקושחת DD-WRT חפרתי בתפריט ובמדריך ואני לא מצליח למצוא אפשרות כזאת, אופציה שנמצאת כמעט בכל הנתבים ישנים או חדשים ופה זה פשוט חסר מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. היי.. כרגע בבית יש לי ראוטר אלחוטי אחד שאליו מחוברים 4 מחשבים (3 נייחים + PS3 ) באופן חוטי, והוא מכסה את כל הקומה הראשונה באפשרות להתחבר לWI FI ככה שאפשר לגלוש עם הלפטופ / אייפון בקומה התחתונה. מכיוון שהראוטר בתוך ממ"ד הוא לא מצליח להגיע לקומה השנייה ובטח ובטח שלא לקומה השלישית. אין אפשרות להוציא אותו משם ככה שזאת לא אופציה. אני קיבלתי מHOT ראוטר אלחוטי נוסף TP LINK 841 N. אני רוצה לחבר אותו בקומה השנייה דרך חיבור חוטי (במקום אחד המחשבים) ואז דרכו לחבר את המחשב שלי (גם באופן חוטי) וגם אז ה"ענן WIFI" יגיע גם לקומה השנייה-שלישית. איך אני יכול לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Cheif,

רוצים לדעת למי? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=916

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

תשתית: בזק ADSL מהירות: 4MB DOWN / 400KB UP נקודות השוואה: פינג, tracert, מהירות גלישה כללית, זרימת וידיאו, הורדות HTTP, ביטורנט פינג: 018: PING YNET: min 21 max 33 avg 28 min 29ms max 36ms avg 32ms ping youtube: min 115 max 122 avg 117 min 109 max 122 avg 115 ping gametrailers min 21 max 29 avg 24 min 19 max 21 avg 20 CCC: ping ynet.co.il min 96 max 97 avg 96 min 97 max 98 avg 97 ping youtube.com min 98ms max 103ms avg 100ms min 98 nax 193 avg 100 ping gametrailers.com min 117ms max 118ms avg 117ms min 117ms max 118ms avg 117ms TRACE-ROUTE 018: tracert ynet 6 hops: 2,23,29,31,21,21 unable to resolve target 6 hops: 1,29,26,33,18,21 tracert youtube 15 hops: 1,18,…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  9. Started by zebra,

יש ברשותי אייפון שמחובר לשרת EXCHANGE וממנו אני מחובר לתיבה הפרטית שלי ואני מעוניין בסינכון למכשיר של יומן המחובר לתיבה אחרת בשרת. יש באפשרותי לשתף או לבצע שינויים השאלה היא מה אני אמור לעשות כדי לקבל את הסינכרון של היומן מהתיבה שלא שלי

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם, יש לי בבית נתב של לינקסיס WRT54GL עם הקושחה הגנרית הרגילה שהגיע איתו. לנתב הזה מחוברים 3 מחשבים. עכשיו לעניין, יש לי אח שמוריד כל היום באימיול\טורנט וכך חונק לנו את הגישה לאינטרנט, לי ולאמא שלי. רציתי לדעת אם יש דרך בנתב (QOS?) להגביל מהירות, ממש להגביל את רוחב העלאה ורוחב ההורדה ל IP מסויים בתוך ה LAN כך שהוא יגלוש אך בהגבלים מסויימים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  11. אהלן, נכנסתי לא מזמן לדירה חדשה, והבעל בית, שגר בקומה אחרונה, פירגן לי ונתן לי את הסיסמא לרשת האלחוטית שלו. העניין הוא שאני קולט את הרשת רק בחלק אחד של הבית(במרפסת) קראתי בפורומים וקראתי גם בגוגל קצת על חיזוק אות אלחוטי בעזרת repeater שצריך להיות מחובר רק לחשמל, וזה נשמע כמו פיתרון מצויין. אבל עלו לי כמה שאלות - אני צריך רק להגדיר אותו חד פעמית על ידי הלפטופ שלי כדי שהוא יחזק את הרשת של השכן, או שאני צריך להתעסק גם עם הנתב האלחוטי שלו ? איזה מכשירים מומלצים \ האם אתם חושבים שזה יהיה פתרון מוצלח? אני מעוניין לחזק את האות בלי לגעת פיזית בציוד שלו.. אשמח לעזרה, תודה !

• 9 תגובות
    • 7.2k צפיות
  12. Started by weissby,

שלום קניתי לאחרונה לפטופ, אני מרגיש שטעינה של סרטונים/משחקי אונליין איטית יותר בהשוואה למחשב השולחני שלי, חשבתי שאולי זה בגלל שאני מתחבר באופן אלחוטי, אבל בדקתי ב http://www.speedtest.net/ את המהירות הורדה וזה נתן את התוצאה: http://www.speedtest.net/result/1034413291.png לא יודע לגבי הפינג כי אין לי שמץ מה זה, אבל המהירות הורדה מצוינת, האמת שכשאתמול הרצתי את הבדיקה זה הראה לי בערך מחצית מהמהירות הורדה, יכול להיות בגלל השינוי בשימוש ברוחב הפס? כלומר שבמחשב אחר ברשת הביתי אצלי השתמשו קצת ברוחב פס מה שנתן בלפטופ שלי מהירות נמוכה פי 2? וגם אם זה היה נכון, אני לא חושב שזה מסביר את האיטיות שאני מרגיש בטעינה של אותם דברים שציינתי. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום. יש לי נתב בתקן N המחובר למחשב בכבל RJ45 במהירות 100MB יחד עם זה יש לי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד במהירות 300MB כשאני מעביר מידע בין שני המחשבים, קצב העברה הוא בסביבות ה2-2.5 MB תקנו אותי אם אני טועה אבל אם אני מעביר משהו דרך הכרטיס רשת האלחוטי כשמופיע לי בחיבור שזה עובד על 300MBPS זה צריך להעביר בסיבות ה 35MB וגם אם זה עובד על 100MBPS זה אמור להעביר בסיבות ה10-11 אז למה אני לא מצליח לעבור את הקצבים של 2MB? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, כשעבדתי באוניברסיטת חיפה אמרו לי שהרשת מוצגת כפתוחה, אבל ברגע שאתה עושה לוג-אין (אפילו כאורח) בדף ה"חוקים" שקופץ בכניסה לרשת, התקשורת הופכת להיות מוצפנת ואין סכנה לסניפינג... לא יצא לי לבדוק את זה בעצמי אבל סמכתי עליהם (ועל קינדי סטון שחיזק את זה). כרגע כשיש את התוכנה לסניפינג של חשבונות פייסבוק וכו' (תוסף כלשהו לפיירפוקס, נדמה לי פיירשיפ) אני מנסה להריץ את זה כמה דקות ברשתות פתוחות אחרות שאני משתמש בהם כרגע (שעדיין אני חייב ללחוץ אישור בדף החוקים שלהם קודם), ואני קולט המון חשבונות פייסבוק וכו', משמע הרשת לא מוצפנת/מאובטחת אז אני לא נכנס דרכם לחשבונות אישיים שלי, לא רוצה לקחת סיכון. דבר נוסף זה שהכרטיס רשת האלחוטי במקבוק פרו 2010 לא תומך באיזשהו פרוטוקול "הקשבה" אז א…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכם, קניתי לפני יומיים access point של TP-LINK ועקבתי אחרי המדריך באתר netcheif. אני מניח שהצלחתי להגדיר את ה-AC בצורה תקינה כי הצלחתי להתחבר דרכו לאינטרנט, וגם הקליטה מלאה ועוד מדובר על מחשב שנמצא בקומת קרקע, אבל המהירות איטית בצורה לא נורמלית. מהירות גלישה תקינה לחלוטין, אבל המהירות הורדה שאני מקבל עומדת על 1.5MB וגם זה בקושי - יש לי חבילת גלישה של 12MB, ולא נראה לי הגיוני שאני מקבל מהירות של מגה אחד. אני חושב שאולי לא הגדרתי את ה-AP בצורה טובה או שאולי יש דרך אחרת להגדיר אותו על מנת לקבל מהירות יותר טובה. הראוטר המרכזי הוא של LEVEL 1 והוא תומך ב-WDS. הגדרתי ב-TP-LINK תצורה של Universal Repeater והכנסתי את ה-MAC של הראוטר המרכזי. בצעתי לפני זה את כל הפעולות …

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  16. אהלן, הראוטר מגמגם כבר הרבה זמן (צריך לרסט אותו פעמיים ביום כדי שיהיה אינטרנט), אז רציתי לעשות firmware upgrade. הורדתי את הגרסה האחרונה מהאתר של edimax http://www.edimax.co.uk/en/support_detail.php?pl1_idSelect=support.php%3Fpl1_id%3D1%26mwsp%3D1&pl1_id=1&pd_id=222&button=Go ניגשתי לממשק של הראוטר, לתפריט firmware upgrade, נתתי את הקובץ EdiEngBR6504N_1.51.bin שהוא העדכון, אך קיבלתי הודעה "invalid file format". למישהו יש מושג איך מתגברים על הבעיה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. יש לי שני מחשבים ניידים שמחוברים לאינטרנט דרך ראוטור LEVEL1 שקניתי פעם מנטוויזן אין לשניהם בעייה בגלישה עצמה אבל שאני מעתיק מידע בין שני המחשבים זה לוקח המון זמן (6 גיגה לקח 7 שעות כמעט! ) רציתי לדעת מה אפשר לעשות להגביר את המהירות .....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shmulikgro,

אני משתמש בתוכנה SUPER HIDE IP ואתמול האינטרנט התחיל להשתגע ולחשוב שאייפי שלי מספרד בבסיס ולא כשהוא מוסתר. האם יש דרך להחזיר את האייפי המקורי שלי כדי שהתוכנה לא תחשוב שאני נמצא בספרד והאינטרנט בהתאמה לא יהיה איטי בטירוף

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by noy165,

שלום. אני כבר כמה ימים מחפש בכמה אתרים כדי לקבל הוראות הפעלה של המכשיר או יותר נכון הגדרות המכשיר. אנא בבקשה אם יש למשהוא מוסג או אתר שנותן הדרכה. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  20. Started by emmanuel,

שלום לכולם. רכשתי לאחרונה רכזת על מנת שאוכל לחבר את המחשב שלי יחד עם הסטריימר שלי. חיברתי הכול תקין יש חיוי תקין גם כן,אך אינני מצליח לגלוש דרך הסטיימר מה גם שברגע שאני מנסה להכנס לתייקיה של המחשב שלי שאי רואה דרך סטריימר אני מתבקש להזין משתמש וסיסמא למרות שלא מוגדר לי משתמש וסיסמא. האם מישהו הצליח לבצע את זה בעבר או ידוע לו איך אני מצליח לגלוש דרך הסטריימר? המערכת שלי WINDOWS 7 +XTREAMER+ מודם של הכבלים TERAYON+רכזת פשוטה בסיסית עם 8 יציאות. אודה לכול עזרה אני ממש אובד עצות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Chamuelm,

??? אז המחשב מחובר לראוטר (קווי), קורה רק במחשב הזה (XP)... אחרי כמה שעות של שימוש האינטרנט מתנתק (רואים שהוא מחובר אבל לא עולים דפים) ואחרי ריסטארט האינטרנט חוזר לפעול. במחשב מותקנת תוכנת VNC אם זה יכול להיות קשור או משנה איכשהו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי אנשים יש ברשותי את שני הראוטרים שבכותרת, ורציתי לדעת - אם אני מתחבר לכבלים, האם אני יכול להשתמש באחד מהם בתור הנתב שלי שיתחבר ישירות למודם, או האם אני חייב ראוטר אחר שיש לו חיבור WAN (לאף אחד מהנ"ל אין, יש להם חיבור לטלפון) כמו למשל TP-Link WR841N? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by spaaaam,

חברתי ראוטר של netgear 1000. אליו חיברתי פיזית כונן חיצוני שהפך להיות "כונן רשת". השאלה: איך אני יכול להגביל תקיות בכונן הרשת ולתת להם הרשאות שונות כך שלא כל אחד יוכל להיכנס לכל התקיות? בתמיכה של בזק הם אומרים שזה לא ניתן. יש למישהו מידע?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by nimda,

ברשותי נתב SIEMENS SL2-141 שקבלתי מבזק. אני מנסה לפרק את האנטנה שלו כדי לחבר אנטנה ארוכה יותר. מישהו הצליח לפרק אותה? כמובן מבלי לשבור אותה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ShayGTi,

היי, אני מחפש שיטה להדליק את המחשב מרחוק דרך האינטרנט ולא דרך רשת ביתית. ראיתי כבר שזה אפשרי ע"י שליחת MAGIC PACKET לאייפי המבוקש בצירוף כתובת הMAC. אבל מה שאני לא עושה לא מצליח. הצלחתי להעיר את המחשב ברשת מחשבים, ההגדרה בדרייבר מאופשרת. צריך לציין שהאייפי שלי הוא סטטי..אם יש לזה איזשהי השפעה. אני דרך תשתית הוט עם ראוטר אדימקס.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים