רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני חדש ב- Asterisk מה מומלץ למשתמש "ירוק" freepbx או trixbox?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים. מהרג…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים עם XP שהיו מחוברים בכבל מוצלב והיה לי שליטה מרחוק על המחשב השני ע"י תוכנת VNC עכשיו התקנתי במחשב אחד ווינדוס 7 ואני לא מצליח לקשר ביניהם הגדרתי את אותו כתובת IP שהיתה על ה-XP ועדיין אני לא מצליח אם מישהו יכול בבקשה לעזור תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים, האחד נייח שמחובר לאינטרנט באמצעות ראוטר באופו חוטי והשני נייד שמחובר דרך WIFI באמצעות אותו הראוטר, ב2 המחשבים מותקן ווינדוס 7, אני מבצע שיתוף בין תיקיות בשני המחשבים לצורך העברת מידע. העניין הבעייתי הוא שהמידע עובר מאוד מאוד לאט, בערך מגה לשנייה, כאשר לפי מה שאני יודע העברת מידע בין 2 מחשבים שיושבים על אותה הרשת אמור להיות ממש ממש מהיר. האם מישהו יודע למה זה ככה? ואיך ניתן לפתור את העניין???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה שקיבלתי בנושא subnet. יש לי 6 שרתים. לכל שרת אני צריך לתת כתובת ולשמור עוד 2 כתובות לעתיד. באיזה subnet אני צריך להשתמש ולמה ? תדוה רבה !!!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס רשת כזה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=8&pl1_id=1&pl2_id=44 ובירצוני לקנות בשבילו אנטנה חזקה. דרישות: כמה שיותר חזק(מבחינת קליטה ומרחק), תקציב: מקסימום 24 דולר. חשבתי על שני מוצרים: 1) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33016 2) זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25292 וזה :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5230 מה אתם אומרים? מה עדיף? האם זה יעבוד?(גם עם הכרטיס שיש לי?) או שיש לכם המלצה אחרת (אני מעדיף מ- DX וכן עד ל-24 דולר)? הערה: יש לי במחשב הנייד גם יציאת PCMCIA (לא יודע אם כתבתי נכון, בכל מקרה זה כזה כרטיס גדול שמתחבר מהצד...) מנהלים: אם הודעה זו לא קשורה אבקשכם להפנות אותה לפורום אחר , במקרה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החברים שלי ממליצים רק על LINKSYS הראוטר צריך לתמוך ב 6 מחשבים נייחים + 2 ניידים (רוחב הפס שלי 50 מגה - כבלים) חשבתי על ראוטר בתקן N החדש אבל איך אני אדע האם המחשבים הניידים שלי תומכים בזה - (טושיבה A200 10W) כרטיס של INTEL נדמה לי * אין לי הגבלה במחיר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב לפני כשנה התחלתי עם כל הקטע של ה-HD אז אמרתי לעצמי צריך הרבה מקום יש לי את המחשב הזה כרגע ומחוברים אליו 7 דיסקים קשיחים והוא מרעיש קצת ויש לי עוד דיסקים קשיחים שלא יכול לחבר מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מארז - Antec P180 השאלה שלי אם אפשרי לקנות מחשב, מארז שיכולים להכנס אליו 10 דסיקים קשיחים של 2טרה לוח אם כרטיס רשת לשים את המחשב בחדר אחר שיהיה בלי מסך איך שאני מדליק אני יוכל להתחבר אליו דרך המחשב שלי בחדר וככה לשלוט עליו מאצלי שתיהיה לי גישה אליו ושהעברת הנתונים תיהיה מהירה (יש לי כבל רשת מהחדר שלי לחדר השני איזה 15 מטר) יש דבר כזה? יש פתרון אחר ? אני מוריד סרטים בלי סוף וכל פעם שאנ…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
רציתי לבדוק את האופציות שלי להפוך את הרשת ל1 ג'יגה מכיוון שכל הפעלה עלובה של פייסבוק או סרטונים בספורט5 טוחנים לי מעל 50 אחוז מהרוחב פס הנוכחי(100mb) ברשותי ראווטר simens sl2-131 ולוח אם gigabyte x48 ds5. הנה לינק לעמוד של הלוח אם לא כל כך הבנתי אם הוא תומך או לא ומה צריך בשביל זה....בנוסף האם הראווטר בכלל תומך בג'יגה?? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2766
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אחרי המון בעיות שהיו לי עם ראוטר 3COM ,(הוא היה טוב פשוט בחצי השנה האחרונה הוא הפסיק לתפקד והעפתי אותו) החלטתי להביא ראוטר מבזק. ולא בגלל שאני מת על בזק, אלא משום שאני רוצה לקבל תמיכה עליו וגם אם יקרה לו משהו (חס וכרפס) הם יחליפו אותו במהרה בבית אני מתחבר ברשת של 1.5 מגה (מעט אבל אין מה לעשות המרכזייה של בזק רחוקה :\) עם 4 מחשבים ברשת (ויש פוטנציאל ל-5). אז אני צריך ראוטר יחסית טוב. כל המחשבים מתחברים בתצורה קווית. הנה הראוטרים של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אגב אם יש הבדל בנושא בין הרגיל של HOT לבין הUFI החדש זה גם רלוונטי. ברכות ותודות
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי סוייצ' של סיסקו מדגם 3750G רציתי לדעת האם יש דרך לקבל את הכתובות ה IP של המחשבים שמחוברים אליו באופן ישיר תודה
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון אני חווה ניתוקים של האינטרנט. התקשרתי לכבלים והם אמרו שאצלם אין ניתוקים והבעיה אצלי. יש לי ראוטר LinkSys WRT54G כבר שנתיים וחצי שעובד ממש טוב. הם אמרו לי שהבעיה בראוטר. ומשום מה הם העבירו אותי מחיבור קבוע לחיבור עם חייגן בגלל זה, אמרו שהספק ביקש. א. איך אני יכול לבדוק באמת שהבעיה בראוטר (חיברתי למשך יום שלם רק עם המודם ולא היה ניתוק) ב. האם המעבר לחייגן יכול לגרום לזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר אלחוטי בסביבות המחירים 150-300 שקלים, שתהיה לו קליטה טובה (שתהיה קליטה טובה בדירה בלבד, משהו בסדר גודל של 5-10 מטרים), שיהיה יציב ואמין וזהו בעצם... יש לי אינטרנט כבלים עם מודם של Terayon. רציתי גם לשאול מה ההבדל בין הדגמים האלה של Edimax : BR-6424n BR-6524n והאם ל- LinkSys יש יתרון על Edimax, לפי מה שראיתי הם יותר יקרים... תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זהו דיי נמאס לי! חזרתי משיחה עם 012, עם התמיכה הטכנית, אני כבר סובל בערך כחצי שנה מקרטועים בלתי נסבלים בצפייה באתר southparkstudios בתוכניות המשודרות בחינם ברשת. לפני 012 היה לי ספקית ותשתית בזק עם גיימרים על 2.5MB. תמיד הייתי יכול לראות SouthPark על האיכות הכי גבוהה (HD) ללא קרטועים בכלל, אפילו על 2 מחשבים! מהיום בו עברתי ל012, זהו, נדא. אני לא מסוגל יותר לראות Southpark על Low, בסטרימינג של 300Kb! לי יש ב012 5MB עם גיימרים על תשתית הוט. לאחר חצי שנה של סבל ותקווה לתיקון יצרתי עמם קשר (למרות שבמהלך החצי שנה הערתי על הבעיה הזאת בכל שיחות התמיכה הטכנית המרובות שהיו לי איתם) היום הם אמרו לי שהמשתמש שלי תקין לחלוטין, ולטענתם הם בדקו בנטויזיון וגם שם זה מקרטע (אצלי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה החל מלפני חודש. באמצע גלישה רגילה, פתאום מתנתק האינטרנט. רק כאשר אני נכנס לפאנל של המודם דרך 10.0.0.138 ולוחץ על התחברות, האינטרנט חוזר. עד שזה קרה היו ניתוקים נדירים של פעם בחודש, וגם אחרי שניה האינטרנט היה מתחבר בעצמו. יש לי אינטרנט במהירות 5MB תשתית בזק, וספקית נטוויז'ן 017. וד"א מאז שהתחילו הניתוקים האינטרנט התחיל להיות זוועה. הכל יותר איטי, בעיות גלישה בכל אתר הרבה שגיאות של טעינת דפים, שלא נדבר על זה שאי אפשר כבר להוריד קבצים גדולים כי אחרי כמה דקות האינטרנט מתנתק. אין הבדל בבעיות בין EE לבין פיירפוקס. בהתחלה כשהבעיות של הניתוקים החלו להופיע התקשרתי למוקד התמיכה הטכנית של בזק והם הציעו לאפס את המודם, עשיתי את זה ולא היה בעיות למשך מספר שעות, אבל אחרי זה הם חזרו. …
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בין החדר שבו ממוקם הראוטר (wrt54gl linksys - עם ddwrt) לבין הסלון יש בערך - 10 מטר. הקירות המפרידים בינהם אינם קירות בטון , אבל האות המתקבל מהראוטר עדיין בערך 30-40 אחוז. מה עשויה להיות הבעיה? אני מפספס משהו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי היום הביתה, ישר העיפו אותי מהבית עם הילדה וכשחזרתי קילחתי אותה והשכבתי אותה לישון...ואז היה לי זמן לשחק במחשב התחלתי את infantry כרגיל ואני מקבל פינגים של 1000-900 (רגיל זה230-260 )עשיתי speed test וקיבלתי משהו בסביבות ה250 kb לפתח תקווה עם פינג מעל 600 כרגע זה משהו כמו 1000. לא יודע מה קרה חשבתי שכולם ב014 פתחו את הברז עד הסוף אז התקשרתי לשם. אחרי בדיקות מרובות קיבלתי כל מני סטטיסטיקות גרועות של 0.4/96 במקום 2.5/250 אז הוא העביר אותי לבזק (ספק התשתית). כנראה שנפלתי על מישהו חדש שם כי הוא פשוט ניסה לנפנף אותי אמר "האתר לא עובד כמו שצריך תתקשר ביום ראשון" אמרתי לו "זה המון זמן" אז הוא אמר "אבל יש לך עדיין אינטרנט" : pissed: . הוא אמר לי שהspeed test שעשיתי באתר …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בבית שלושה מחשבים ובנוסף playstation 3, אחד מהמחשבים עובד עם המודם, אחד אינטרנט אלחוטי ועוד אחד עם כבל רשת שעובר בבית מפאת חוסר יכולת להתחבר אלחוטית ( לא אסתטי במיוחד). ה playstation 3 כרגע לא מחובר לאינטרנט כלל ולא קולט חיבור אלחוטי. אני לא מחבר את ה PS3 עם כבל מסיבות אסטתיות. דיברתי עם הטכנאי שלי והוא סיפר לי בקצרה אל אפשרות להעביר רשת חוטית דרך קו הטלפון בבית עם מתאמים ליד כל מחשב, כך האינטרנט יעבוד מצוין ולא יהיה צורך בחוטים בכל הבית. ניסיתי למצוא מידע לשווא וכאן אני צריך את העזרה שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני כרגע לקראת הזמנת מחשב על פי מפרט אישי ורציתי לדעת אם אפשר להוסיף למחשב wifi בדיוק כמו בנייד , אם כן אשמח אם מישהו יראה לי איפה זה נמתא באתר הזה http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום , כרטיס הרשת שברשותי הוא מובנה במחשב נייד , Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection האם הוא תומך בתקן N ? מותקן אצלי הדרייבר העדכני על וינדוז 7 תודה
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שאני עדיין צריך לקרוא ולהבין מה זה בדיוק... או שסתם בזק בינלאומי הגבילו לי את המהירות בראפידשר?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אני מחובר דרך הוט ונטוויזן מהירות 1.5 מגה-בשניהם גולש דרך ראוטר-ללא חייגן האם אני חייב להגדיל את רוחב הפס גם בהוט וגם בנטוויזן או שאפשר להגדיל רק בנטויזן- ללא הגדלה בהוט (שמעתי שזה עובד ואפשרי) תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב שלי מחובר דרך כבלים עם ראוטר של אדימקס . אחי מחובר אלחוטית לראוטר ואני מחובר ישירות עם כבל חלק מהאתרים אני לא מצליח לראות או להכנס אליהם בכלל בזמן שאחי כן מצליח למרות ששנינו מחוברים עם אותו אינטרנט איך זה?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-