רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני רוצה לחבר את הממיר ואפשר רק בכבל רשת. עכשיו יש לי את הנתן wtr54g משהוא כזה ואני רוצה שהוא יתחבר לראוטר מסויים ויצא אינטרנט משקעי אתרנט. שמעתי שיש קושחות צד 3 מישהוא יודע להסביר לי עם זה אפשרי? אגב עם הנתבים של TPLINK יודעים לעשות זאת אני יקנה כי הם עולים 120 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורך לרשת בית פרטי ישן שבו יש 2 קומות ומרתף. חשבתי על רשת, אבל אני לא יודע איך ליישם אותה. הרעיון שלי לשים ראוטר אלחוטי בקומת הכניסה. מהראוטר אני רוצה למשוך כבלי רשת לקומה העליונה ולמרתף ושם לחבר שתי נקודות גישה אלחוטיות. האם אפשר להגדיר את הראוטר ואת נק' הגישה כדי שתהיה לי רשת אלחוטית אחת בבית שתתפרש על כולו? האם כדאי לבנות רשת אחרת? אני לא יודע אם מוצרים כמו Google wi fi יספקו קליטה מספיק טובה גם למרתף. תודה, דוד
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי נדפק ראוטר ישן של בזק - סימנס SL2 141 אני בטוח ב100% שהוא נדפק , בגלל שבדקתי אותו עכשיו אצלי בבית והוא גם לא עובד הנורה של DSL מהבהבת בלי סוף ואין נורת PPP בכלל. יש לי בדיוק אותו ראוטר (סימנס SL2 141 ) וכשאני מחבר אותו בחזרה, הכל עובד ללא בעיה. אז כמובן שזה ראוטר דפוק ולא בעיה בקו של אבא שלי. נסיתי גם לעדכן לו קושחה וזה גם לא עזר השאלה שלי , מה אנחנו עושים? לקרוא לתכנאי והוא יביא לנו את הראוטר חדש? הולכים לבזק סטור ולוקחים חדש? ואם כן, צריך להתקשר קודם לבזק ולהגיד שאני הולך לבזק סטור להחליף? או שאפשר פשוט לגשת בלי לתאם מראש? האם זה בכלל חינם? ואיזה ראוטר צריך לקחת , אם יש מבחר? אבא שלי על אינטרנט 15 מגה - NGN תודה ענקית מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית מחשב שמרוחק מדי בשביל הרשת האלחוטית שלי, לכן אני נאלץ חבר אותו דרך קו רגיל. יש לי את הנתב האלחוטי (דגם DI-624+ של DLINK) ונתב (שמשמש כמודם) מדגם 312+ של ECI. עכשיו, מה אני צריך בשביל הרשת בנוסף? פשוט לקנות 2 כבלים מוצלבים לחבר לנתב ולתקע טלפון וזהו? צריך לסדר משהו בקו טלפון הביתי? יש לנו מרכזיה, זה משנה? דרך איזה נתב להשתמש? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל מידי פעם שגיאת מערכת שטוענת שיש קונפליקט ברשת עם IP. אם אני לוחץ על זה זה פשוט נסגר (ומופיע בשנית) מבלי פרטים או עזרה של ווינדוס. זה נראה כמו בתמונה שצירפתי. אודה מאד לעוזרים רום [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג לאינטרנט מהיר בבזק, חשבתי לעבור לנתבים החדשים מדור ה AC אני מעוניין להתרשם ממה שהנתבים מסוגלים לתת. אני מנסה אך לשווא למצוא חוברת הפעלה (user guide) לשני הנתבים שבזק מספקת: DLINK G256DG VTEC iAD604IL האם למישהו יש אותם וישכול להפנות אותי למקום בו ניתן למצוא אותם? האם מישהו עשה השוואה בין שניהם ויכול לומר מי מהם טוב יותר? תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם ההורים בנו בית חדש ובעצתי ניתבנו תעלות תקשורת בתוך הקירות ככה שישמשו לתקשורת מחשבים. הרעיון היה לבנות רשת ביתית מעל הממוצע מבחינת המהירות וכו. קניתי כבל כבלים של CAT7 והשחלתי אותם כבר לתעלות התקשורת + חיווט השקעים כנדרש. כאמור כל הכבלים מתרכזים במקום אחד שבוא ימוקם ארון תקשורת שיכיל את המודם ראוטר אם נצטרך + סוויץ . השאלה שלי כרגע זה הציוד שיש לי מודם כבלים MOTOROLA SB4200 הרעיון הוא לבנות רשת של 1GB עם אפשרות ניהול הרשת וחלוקת תעבורה לשלטתי כמה שאלות: התקציב הוא 3000 ש"ח לכל העסק איזה סוויץ לבחור שיהיה לו אפשרות ניהול דרך WEB או אפשרות ניהול שיהיו די פשטניות איזה רואטר לבחור ? האם יהיה צורך בראוטר אם המודם יהיה מחובר לכבלים בחיבור קבוע ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: יש לי מחשב שמחובר לראוטר אלחוטי של D-LINK באופן חוטי עכשיו יש לי עוד מחשב בחדר שאני רוצה לחבר לאינטרנט, האם אני יכול להוסיף כרטיס רשת למחשב שמחובר לראוטר ובאמצעותו לחבר את המחשב הנוסף?? אין לי אפשרות לחבר אותו ישירות לראוטר באופן חוטי או אלחוטי. מקווה שהבנתם.. תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Tracing route to 173.199.78.38 over a maximum of 30 hops 1 14 ms 14 ms 14 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 * * * Request timed out. 3 14 ms 15 ms 14 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 27 ms 15 ms 14 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124 .145] 5 15 ms 15 ms 20 ms bzq-179-124-150.static.bezeqint.net [212.179.124 .150] 6 * * 1828 ms bzq-219-189-54.cablep.bezeqint.net [62.219.189.5 4] 7 98 ms 85 ms 85 ms xe-0-2-0.lon21.ip4.tinet.net [77.67.72.241] 8 84 ms 83 ms * ge-7-1.core2.London1.Level3.net [213.200.77.130] 9 85 ms 86 ms 85 ms ae-2-52.edge4.London1.Level3.net [4.69…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי נטויז'ן כרגע עולה לי 19 דולר וראיתי מבצע של 12 דולר ב012 להרבה זמן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות ראוטר חדש בארה״ב. אני צריך ראוטר בלבד, ללא מודם. כיום יש לי את ה- 1043 של לֹ TPLINK . אני מתלבט בין WDR4300 ב 60$ ל Archer C5 ב 70$. האמת היא ש AC לא קריטי לי כרגע, מה שיותר חשוב הוא יציבות של הראוטר בעבודה עם מספר מכשירים בו״ז. מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה נפתרה . אפשר למחוק/לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום אני גולש על 4 מגה בתשתית של בזק וראיתי שיש מבצע ממש טוב של הוט על התשתית שלהם במהירות 12 מגה היום התקשרתי לבזק והודעתי להם שאני לא מעוניין לחדש את החוזה שיש לי כרגע כי מבחינת תשלום זה יוצא לי תוספת של כמה שקלים ואני מקבל בהוט 12 מגה, העבירו אותי לקישרי לקוחות בבזק והם הציעו לי 8 מגה באותו מחיר של 12 מגה בהוט (המחיר של בזק הוא כולל גם את ההחזקה ולכן הוא מגיע לאותו סכום של הוט) בזק לא יכלו להציע לי את המהירויות הגבוהות שלהם כי עדיין אין אצלנו תשתית NGN, השאלה היא מה כדאי לי לעשות להשאר בבזק או לעבור להוט? עם כל נציג של בזק שאני מדבר הוא אומר לי שבהוט אתה לא תקבל 12 מגה אלה עד 12 מגה שזה יכל להיות פחות מהמהירות שאני משלם עלייה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד נייח שמחובר חוטית לראוטר, ואחד נייח שמחובר אלחוטית לאותו ראוטר. פתחתי בנייח קבוצה ביתית, וכשחיפשתי אותה בנייד הוא אומר לי שהוא לא מצא קבוצות ביתיות ברשת לא יודע אם זה קשור אבל במרכז הרשת והשיתוף בנייד בשם הרשת רשום NAVON (השם של הרשת שלי) ובמחשב הנייח רשום "רשת 7". (שני המחשבים מחוברים לאותו ראוטר)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך הנתב האלחוטי מדגם: NetGear WGR614 והאם יעבוד לי גם עם בזק וגם עם הכבלים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע HOTBOX2 של HOT שעובד כמודם (BRIDGE) , אליו מחובר נתב ARCHER C7 שמחלק כתובות IP, ואליו מחוברים חיבור קווי 2 נתבים TP-LINK WDR4300 אשר מוגדרים כ-AP להרחבת טווח הקליטה. לאחד מהנתבים NET3 מחובר באופן קווי נתב פשוט יותר גם כן להרחבת הקליטה לאזור יותר מרוחק בבית. תיאור של הרשת מצורף כתמונה. אני מעוניין לעבור לרשת MESH במקום רשתות WIFI שונות, בתקווה למהירויות יותר טובות ויציבות מוגברת של המערכת. אחת הנקודות החשובות הוא שאני מנצל את פורטים של LAN בנתבים השונים לחיבר סטרימרים וטלויזיות, מה שמשפר מאוד את מהירות האינטרנט באותם מכשירים, ומרבית הנתבים מבוססי MESH יש בהם רק כניסת LAN אחת מעבר לפורט ה WAN. כמו כן ניתן לראות שנתב NET…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרטונים באינטרנט על איכות של HD או אפילו 720P זה נתקע כל שנייה, מה אני יכול לעשות כדי לראות באיכות של HD בלי תקיעות ותקלות? זה תלוי במהירות של האינטרנט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אם אני שוכר דירה עם שותפים, מה מונע ממני להשתמש באותו יוזר של הספק שהוריי משתמשים בו בביתם? אני יודע שאפשר מבחינה טכנית לגלוש עם אותו יוזר של הספק ב-2 מחשבים שונים כל עוד התשתית היא אותה תשתית. אז בעצם השאלה שלי למה אני צריך לשלם לספק עכשיו שעברתי דירה? אני יכול להשתמש ביוזר הקיים כבר בבית הוריי. השאלה האם חברות הספקים בודקים דברים כאלה והאם בכלל יכולים לעלות על זה והאם זה יכול להוריד את המהירות? (אני לא רואה סיבה למה שזה ישפיע על המהירות) אני לא באמת מתכוון לעשות זאת ויש לנו כבר אינטרנט בדירה, אבל מעניין אותי לדעת בעצם למה לעשות מנוי נוסף לספק במקרה כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר איי פי סטטי, הבעיה שלי היא שכשאני מחפש default gateway בipconfig הוא מופיע לי בתור 0.0.0.0, ב/renew אני מקבל: An error occurred while renewing interface Local Area Connection : unable to contact your DHCP server. Request has timed out. ההבנה שלי בנושא מינימלית ולכן אני מבקש את עזרכם, אם זה עוזר, יש לי ויסטה, מחובר עם eci Bfocus 270br, בזק בינלאומי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת האם עוד מישהו נתקבל בזה(ב 012 או חברה אחרת) כשהיה בחוב לספקית האינטרנט. למי שלא, להלן הסבר: כשיש חוב, אז כל כמה דקות, כשאתה מקיש כתובת חדשה בדפדפן, אז קופצת הודעה פולשנית שיש תשלום חוב(במקום הכתובת המבוקשת). וזה עוד במקרה הטוב, כי הרבה הורדות RS נדפקו לי בגלל זה. לכל אלו שחושבים - אז תסדר את החוב, מה הבעיה? אז זהו , שהיה סופ"ש, ולא היה שרל"ק זמין, ואח"כ אכן הסדרתי את החוב, אך עדיין המשכתי (ואני ממשיך) לקבל את ההודעות האלו. פניתי אליהם , והם טוענים שלוקח להם עד 24 שעות לבטל את ההודעה הנ"ל(למרות שעברו יותר מ-24 שעות מאז שסידרתי את החוב), ואין להם מה לעשות בנידון. עדכון בלייב- פניתי אליהם והסברתי להם שלא הגיוני שהם ידפקו לי את הגלישה אבל עדיין יגבו ממני תשלו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן הוספתי 6204 שמפצל בין שני מחשבים נייחים, ומחובר למודם טריון של HOT. אני חושב שהתקלה מתרחשת רק במחשב שלי, כי היא לא עוברת לבד והיינו שמים לב לזה במחשב השני. כל כמה זמן (זה לא מוגדר, לפעמים יום שלם ולפעמים כמה דקות) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, והפיתרון הוא לבטל ולהפעיל מחדש את הכרטיס רשת. יש לי ווינדאוס 7 וכשהתקלה מתרחשת הוא מראה שיש בעיה בין בין הרשת לinternet (כדוה"א) אין לי מושג מאיפה מגיעה הבעיה, ביטלתי גם את הFW וזה לא עזר. יש לכם רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיימת אצלי רשת ביתית ואני מעוניין לחבר לנתב 3 ניידים. עד פה אני מניח שזה לא בעיה לגלוש עם 3 ניידים בנתב אחד. השאלה שלי היא כזאת:המהירות אצלי היא 2.5 מגה. עכשיו מה המגבלות שיהיו לי בגלישה של 3 מחשבים בייחד באותו הזמן עם המהירות הזאת בהנחה שאני אישית משתמש בהרבה פס מהרשת, לעומת השניים האחרים שמשתמשים בפחות ממני, ועד כמה המהירות שלי תירד, עד כמה משמעותי אני ארגיש את השינוי, ואם רצוי בשבילי לעלות את מהירות הגלישה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כבר חודש חוויתי פינגים לארץ 45-60, דיברתי עם בזק ו014 והגענו למסקנה שצריך להחליף כ.רשת (גם לי ניראה שהוא היה מקולקל). אחרי שהחלפתי הציעו לי להחליף ראוטר החלפתי כמובן, אחרי שהחלפתי ראוטר, היה יותר בעיות התנתקויות בלי סוף 5 פעמים בשעה וחצי (משהו כזה), אחרי שהיום בא אליי טכנאי מטעם בזק, בדק בארון חשמל עשה מלא בדיקות החליף פורט במרכזייה ואצלי, 10080 משהו כזה, לא זוכר מה הוא אמר. וכרגע אני גולש כחצי שעה בלי התנתקות שזה צעד משמעותי מהבעיות הקודמות, אבל חזרנו לבעיה המרכזית הפינגים שלי בארץ הם 40-55 כרגע. כשאני מחובר על חבילה של 10MB NGN gamer. שלפי דעתי הפינגים בארץ אמורים להיות בין 16-20. אז כבר נימאס לי לדבר עם נזק ו014, כי הם לא כל כך יודעים לעשות את העבודה …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי בבית אינטרנט בכבלים שמחובר כיום למחשב אחד.... קניתי עוד שני מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת אלחוטית ככה שיהיה לי למעשה שלושה מחשבים מחוברים לאינטרנט... אז קיצר אני רוצה לדעת מה אני צריך לקנות כדי לחבר אותם לאינטרנט אלחוטי....?!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-