עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hagai-,

אני כרגע בחבילה של 1.5 ADSL ובין היחידים בעלי מודם אורכית התותח. קצב הורדה נע בין kb/s 180-200. שיא - 910kb/s לפני ההגבלה המזורגגת.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום ! אתמול הצלחתי לשדרג את מודם ואכן יותר אני לא צריך לחייג אל הספק אבל אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר הוא כל הזמן נכבה וכך גם NETSCAPE 7 PE מה הפתרון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dovik,

נזכרתי במשחק און ליין אחד שזמן מסויים לא התעסקתי שם, הורדתי את הקליינט. כשניסיתי להכנס, לא יכלתי, כתוב שאין חיבור עם השרת. אבל למעשה יש חיבור, הנה אני כותב כאן, רואה סרטונים ביוטיוב, שולח מיילים.. אצל ספק בדקו ואמרו שאין מצידם בעיה, הכל בסדר. בקליינט ניתן לפתוח דף אינטרנט ולצפות בו כמו דרך דפדפן רגיל, וזה עובד. רק המשחק לא עובד. האם זאת הבעיה של השרת או אצל הספק? איך אפשר לבדוק זאת? תודה על התשובות ויש עוד שאלה.. שמעתי שהחודש צריך להכנס לשוק עוד ספק אינטרנט.האם זה נכון? האם יש פרטים על זה? כמו כן, אני שוקל לעבור מנטויז'ן לספק אחר. האם כדאי? על איזה תשתית תמליצו? אפשר בפרטי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Cheif,

כפי שהערכתי מספר פעמים בעבר (לדוגמא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=909 וכאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=929), מי שחשב שהפחתת דמי הקישוריות תקטין לו את חשבון הסלולר, שיחשוב פעם נוספת -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4004531,00.html

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by AntiFacebook,

שלום, יש לי ראוטר אלחוטי של D-link, וכל חצי שעה בערך האינטרנט מתנתק לכמה שניות וחוזר. עשיתי פינג לראוטר, וכל פעם שהניתוק קורה, מופיעה הודעת general failure. יש לציין שהניתוק מתרחש בו זמנית בכל המכשירים המחוברים לראוטר,גם בחיבור אלחוטי. האם הבעיה היא בראוטר? מה עוד צריך לבדוק לפני שמחליפים אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם... אני מקים רשת על איזור מגורים של כמה בניינים ונוצרו לי שלל בעיות. ברשונית קיימים הרבה סוגים של SWITCH וSWITCH HUB של חברות שונות וכמו שגיליתי לא מזמן, מאיזושהי סיבה לא מוסברת למרות כל מה שכתוב בנתונים התכניים על טווח הפעולה של המכשירים, כל המכשירים שברשותי (החדשים) לא מתפקדים על טווחים של 60-70 מטר... וזה למרות שכתוב במפורש: "Cabeling: Cat 5e STP/UTP 100ohm and 100 Meters MAX" יש לי כבל שמתוח לאורך 70 מטר בערך מסוג cat 5e STP (כל הרשת שלי מורכבת מסוג הכבל הזה), כאשר בשני הקצוות אני מחבר HUB ישן לא משנה של איזה חברה שמהירות העבודה שלו 10 מגה-ביט, הוא עובד מצויין, ברגע שאת אחד הHUBים מחליף SWITCH אז זה מפסיק לעבוד.. ניסיתי גם SWITCH וגם Switching HUB ושנ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mMmSaK,

יש לי ראוטר TP-LINK TL- WR940N ומשום מה לא ידעתי שאי אפשר להחליף אנטנה כי הסתומים האלה שמו שלוש אנטנות ואף אחד מהם אי אפשר להוציא ולהחליף.. בקושי בקושי יש קליטה בשאר החדרים בבית.. מישהו יודע אם בכלל אפשרי בכל זאת להוציא אנטנה בראוטר מהמיקום שלה/להגביר את העוצמה שלה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Neryabhk4,

שלום! יש לי בארון תקשורת ביתי 5 כבלים 1 מגיע מהארון בבניין ועוד 4 מתחברים למשקעים בבית. כרגע רק שקע אחד פעיל לחיבור אינטרנט. אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את כל השקעים שיש בבית שיוכלו להתחבר לאינטרנט. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by erez_levy,

שלום לכולם וחג שמח. אז ככה, יש לי בעיה מציקה מאוד. אני מחובר ברשת אלחוטית דרך של 2 מחשבים. המודם הגדול (הראשי) אני חושב שקוראים לזה ראוטר, נמצא במחשב שלי, והמכשיר האלחוטי שמתחבר למחשב דרך USB נמצא במחשב השני. המחשב הבעייתי הוא המחשב השני (בו יש את החיבור האלחוטי), אך יש בעיות גם במחשב שבו נמצא המודם. המודם הוא של חברת נט לינק, Askey RTA300W. הבעיה היא שכל כמה זמן (שעה, שעתיים, חצי יום) האינטרנט במחשב שבו נמצא האלחוטי מתנתק. ועל מנת שהוא יחזור לעבוד צריך לעשות ריסט למחשב. בנוסף, כאשר מפעילים את המחשב האינטרנט לא מתחבר אוטומטית (כמו שהוא אמור להתחבר) והוא רושם "לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח", רק לאחר שאני עושה "תקן" או "Repair", האינטרנט מתחבר ועובד כמו שצריך. כאשר אני מנס…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by avivboker,

מחפש ראוטר שאני יכול לשלוט על התעבורה של כל חיבור זאת אומרת שיהיה העדפה של תעבורה לאייפי או מחשב שאני יבחר או לחלופין שיתן לי ליצור רשת נוספת עם עדיפות נמוכה

11. שלום אני מעוניין בפתרון לראוטר שאפשר לגלוש ממנו על בסיס רשת סלולרית, לא חובה רשת רגילה. ראיתי את זה של TP-LINK http://ksp.co.il/?uin=16639 אבל זה דורש מודם סלולרי שהוא USB סטיק כזה. רציתי לדעת אם יש משהו שפשוט אפשר להכניס לו את הסים ולגלוש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by iveco,

הייתי בבזק והיו לי ניתוקים עם אורנג , עכשיו אני עם HOT ויש לי ניתוקים באורנג סימן קריאה על הכרטיס רשת האורות של הראוטר קבועות לא נכבות או מהבהבות ... למה זה קורה ? עשיתי DISABLE לכרטיס רשת ואחרי זה ENABLE והכול עובד .. מה יכול להיות הבעיה ? אם יש שינוי באורות בראוטר הבעיה סביר להניח תשתית אבל אם האורות בראוטר תקינות אז מה יכולה להיות הבעיה ? אולי יש לי בעיה בעוצמות ? :

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by swg,

שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים טובים, הפרטים נכונים, אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אני מחובר ב ADSL עם בזק בינלאמי. אשמח לעזרה ממישהו. הנה הלוג תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yosic,

התקנתי VPN על מערכת WINDOWS 2003 הצלחתי לחבר את החברים שלי בעזרת חיבור DIAL-UP שנמצא בכל מערכת WINDOWS שקיימת הם מקבלים את כתובת הרשת שלי 192.168.2.16 אני לדוגמה מקבל 192.168.2.2 והם מצליחים לשלוח לי פינג עד כאן הכל טוב יפה. הבעיה היא שהמטרה היתה לשחק אונלין במשחקים שונים כמו RED ALERT 3 ואחרים שאני מחבר את המחשב שלהם עם כבל רשת לראוטר שלי זה עובד והכל סבבה אבל דרך ה VPN אנחנו לא מצליחים לראות אחד את השני ברשימה של השחקים הזמינים למרות ששנינו שם הורדנו את החומת אש והכל ושום דבר לא עוזר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Burkey,

שלום, יש לי כבר הרבה זמן בעיות גלישה באינטרנט, אך היום קרה משהו שרציתי להתייעץ אתכם לגביו. התקנתי מערכת הפעלה חדשה (רכשתי חלונות 7 סוף סוף) והתקנתי את החייגן של בזק בינלאומי. מאז ההתקנה היתה לי הרגשה כאילו מדי פעם מתנתק לי האינטרנט, על אף שהחייגן לא נותק, והייתי צריך לעשות רענון לדפים מסוימים עד שעלו. דיברתי עם בזק בינלאומי, הם בדקו אצלם והכל היה תקין. עשיתי בדיקת מהירות דרך האינטרנט וקיבלתי פינג של 226ms ! אני ונציג השירות של בזק בינלאומי דיברנו עם HOT, שטענו שהכל אצלם תקין ואין ניתוקים מהמודם. נציג השירות של בזק בינלאומי ביקש מנציג HOT שנבצע פינג לאתר של HOT, וזה סירב מספר פעמים, וניסה להוריד את נציג בזק בינלאומי מהקו. בסוף אני ונציג הספקית ביצענו את הפינג ללא נוכחות נצ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. שלום , על מנת להרחיב את הרשת האלחוטית אצלי בבית, חיברתי שני נתבים בשרשור דרך ה-LAN. לאחר כל הקינפוגים הרלוונטיים, הכל עובד נפלא במעבר בין הרשתות האלחוטיות. כיביתי את ה-DHCP בראוטר המשני וכל קליינט של הרשת אלחוטית מצליח להתחבר אליו ללא שום בעיה ולקבל כתובת IP מהנתב הראשי. כמו כן, הנדידה בין הרשתות הינה שקופה לחלוטין. הבעיה היא שבפעם בכמה ימים הנתב המשני לא מצליח יותר לחלק כתובות IP, אמנם רואים את הרשת האלחוטית אך הקליינט איננו מקבל כתובת. הפתרון הזמני הינו אתחול של הנתב המשני (אני פשוט מוציא מהחשמל ל-10 שניות ומחזיר) ולאחר מכן הכל עובד כפי שהיה מלחתחילה. האם יש למישהו מושג מדוע זה קורה? כבר החלפתי את כל הציוד אך שום דבר לא עזר. דרך אגב, המרחק בין הנתבים הינו בערך 20-…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Aner,

מתלבט בין DYNAMODE WL-GI-600-SMF לבין EDIMAX EW-7711UMN

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by qwerty1987,

צריך אחד יציב שלא יתנתק גם כשמשתמשים לאורך זמן בתוכנות שיתוף קבצים, החיבור לאינטרנט הוא חיבור קבוע דרך הכבלים, יהיה נחמד אם יהיהבו גם אופציה לחיבור מדפסת אבל לא הכרחי. תקציב עד 500 ש"ח אבל יהיה נחמד מאוד אם אפשר למצוא משהו לא משמעותית פחות טוב ביותר זול. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום חברים יש לי שני חדרים בבית שמחוברים לטלוויזיות בעזרת MOCA. אם אני מחבר (במקום הטלוויזיה) בעזרת כבל רשת, מחשב נייד, אין אינטרנט. כתוב בחיבורי רשת unidentified network. דיברתי עם הטכנאים של סלקום שהסבירו לי שה MOCA היא רק לטלוויזיה. מה זה אומר דבר כזה? רשת זו רשת לא? אולי הם צרבו על הקושחה של ה MOCA שלהם משהו שיגביל... חייב לחבר אינטרנט קווי באחד החדרים. Wifi לא מצליח להגיע לשם. גם עם מגדיל טווח זה מקרטע.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Aner,

ההבדל במחיר הוא שהD-LINK זול יותר ב-50 ש"ח לEDIMAX אחריות ל-3 שנים, ליד הבית (פיקוק)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי, רציתי לדעת איך/עם איזו תוכנה ניתן לבדוק מהירות של מחשב מסויים ברשת... (לא ממש מחשב, XBOX אם זה משנה). בנוסף, כיוון שאני לא מתכוון לעבור לרשת אלחוטית עד שהמחירים של מוצרי 802.11n ירדו, אשמח לקבל המלצה לhub או switch במחיר נורמלי... (כרגע אני מחבר את המחשב ישירות לXBOX עם כבל רשת, ולמחשב מחובר מודם USB עלוב. ALE130. אני מתכנן לקנות גם מחשב נייד בקרוב). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ולא, אני לא מדבר על HOTBOX הגרוע. כרגע יש לי מודם של MOTOROLA שמתחבר מעליו לראוטר של TP-LINK, סה"כ אני מרוצה מכל עניין התקשורת אבל אני פשוט רוצה שיהיה לי מכשיר אחד במקום שניים. יש אפשרות לקנות אחד כזה בחנויות או שהאפשרות היחידה היא HOTBOX של הוט? רצוי גם שיתמוך ב-OpenWRT שכרגע יש לי אבל לא חובה. במידה ואקנה מכשיר אחד זה לא אומר שהקליטה והתקשורת עצמה יהיו פחות טובים נכון? או שעדיף שהמכשירים יהיו בנפרד כמו שכרגע?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bsn23,

שלום לכל העוזרים, הרשת בבית מורכבת משני מחשבים המחוברים אלחוטית לסמארטבוקס של אורנג'. מחשב אחד נייח והשני הוא msi wind u100. מה שקורה זה שכמה דקות אחרי שהנייד מתחבר לרשת, פתאום גם הוא וגם הנייח מתנתקים מהרשת ולא ניתן להתחבר אליה עד שהראוטר מנותק ומוחזר לחשמל. הנייח יכול לגלוש ימים בלי תקלות כל עוד הנייד לא מתחבר לרשת. ניסיתי עדכון דרייברים לכרטיס הרשת של הנייד אפילו פרמטתי והתקנתי ווינדוס 7 במקום XP. מבחינת אורנג' הכל תקין (והנייח באמת גולש בלי בעיות, כל עוד הנייד לא מתחבר). זה פשוט נראה כאילו הכרטיס רשת המובנה בנייד פשוט הורג רשתות אני די אובד עצות. יכול שהכרטיס רשת פשוט דפוק ומפיל את הרשת? חיפוש בגוגל לא הראה לי בעייה דומה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מרבית הנתבים כיום, מבוססים על ממשק Web, כלומר : אתר אינטרנט המאוחסן בנתב עצמו ומאפשר להגדיר את הנתב דרך אתר האינטרנט. גישת ה Web מאפשרת הגדרה נוחה וקלה יותר של החיבור לאינטרנט. מרבית הנתבים מבוססי מערכת הפעלה שנקראת לינוקס-מכונות. אותם נתבים מבוססי מערכת הפעלה זו - פגיעים. בעת החיבור של הנתב לשאר מחשבי הרשת, ניתן להגדירו מכל תחנה אפשרית ברשת המקומית (LAN). הנתב, כברירת מחדל מכיל שם משתמש וסיסמא מסוימים, לצורך העניין Admin:Admin או root:root, וכן הלאה. בעת חיבור הנתב לאינטרנט, הנתב אינו מוגן מפני גורמים זדוניים, לדבר זה יכולות להיות השלכות חמורות מאוד, בין אם גניבה של מידע, ניתוק מהאינטרנט, חדירה למחשב, הריסה, השמדה, ועוד. לעוד פרטים ולכתבה המלאה: http://sec.org.il/main.ph…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by izikd,

ברצוני לפתוח שרת FTP וWEB ורציתי לשמוע הצעות על כך שרת FTP הצלחתי לעשות אבל עם שרת הWEB יש לי בעיות. והייתי רוצה לדעת אילו אתרים מציעים כתובות בחינם? נ.ב. אחלה אתר!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.