רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, יש לי צורך לרשת בית פרטי ישן שבו יש 2 קומות ומרתף. חשבתי על רשת, אבל אני לא יודע איך ליישם אותה. הרעיון שלי לשים ראוטר אלחוטי בקומת הכניסה. מהראוטר אני רוצה למשוך כבלי רשת לקומה העליונה ולמרתף ושם לחבר שתי נקודות גישה אלחוטיות. האם אפשר להגדיר את הראוטר ואת נק' הגישה כדי שתהיה לי רשת אלחוטית אחת בבית שתתפרש על כולו? האם כדאי לבנות רשת אחרת? אני לא יודע אם מוצרים כמו Google wi fi יספקו קליטה מספיק טובה גם למרתף. תודה, דוד
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי את הראוטר של בזק rta 1025 ובגלל מעבר לתשתית של הכבלים אני צריך לקנות ראוטר חדש חשבתי על ראוטר פשוט Level One WBR3406TX (אלא אם יש לכם משהו מומלצ אחר עד 180 ש"ח) ואת ה 1025 להפוך ל AP . אפשרי או שיכולה להיות לי בעיה עם זה ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע עברנו ל HOT FIBER. הצלחתי להתבלבל. אמנם אני לא גאון גדול כשזה מגיע לרשת, אבל היה קשה לי להבין שאינטרנט יכול לרוץ גם על גבי רשת הכבלים [?]. בכל מקרה - למדתי משהו חדש. אבל אני נתקל בבעיה: לא מצליח לחבר נתב (ולעשות בו שימוש כ AP), וזאת למרות שלא הייתה לי בעיה כזאת עם בזק. באיזשהו שלב שבו אני מנסה לשחק עם ההגדרות, הבנתי שאולי אני יוצא פה ממש דביל, ולא יתכן שהנתב שלי "ידבר" עם הקופסא של HOT, כי מדובר על שתי רשתות שונות? ז"א - הנתב של HOT מעביר אינטרנט על גבי רשת הכבלים, ואני מנסה לחבר אותו לנתב נוסף שלא יודע לתקשר איתו? בכל מקרה - לא מצליח לקבל רשת (לא קווית ולא אלחוטית). …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
https://hebrew.alibaba.com/product-detail/moca-network-adaptor-1137449059.html?spm=a2700.8699010.normalList.49.49c83b1fTm6Kzm
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לפתוח שרת FTP וWEB ורציתי לשמוע הצעות על כך שרת FTP הצלחתי לעשות אבל עם שרת הWEB יש לי בעיות. והייתי רוצה לדעת אילו אתרים מציעים כתובות בחינם? נ.ב. אחלה אתר!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה קורה? יש לי מחשב נייח בחדר, שמחובר לראוטר עם כבל רשת. בסלון יש מחשב נייד (Dell inspiron 1525). בדרך כלל הייתי מתחבר ישירות אל הרשת האלחוטית אוטומטית או בוחר אותה מתוך הרשימה. לפני יומיים המחשב הפסיק למצוא את הרשת שלי ברשימה. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר אותו שוב, למחוק את הרשת ולהתקין אותה מחדש במחשב הנייד אבל זה לא עזר. המחשב מוצא רשתות אחרות פשוט הפסיק למצוא את הרשת הביתית שלי. למישהו יש מושג למה זה קרה?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות ראוטר חדש בארה״ב. אני צריך ראוטר בלבד, ללא מודם. כיום יש לי את ה- 1043 של לֹ TPLINK . אני מתלבט בין WDR4300 ב 60$ ל Archer C5 ב 70$. האמת היא ש AC לא קריטי לי כרגע, מה שיותר חשוב הוא יציבות של הראוטר בעבודה עם מספר מכשירים בו״ז. מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי צורך להוסיף פרטים בשלב הזה, אבל אתם מוזמנים... Prog.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
גם לכם לוקח שעות להתחבר לאיי סי קיו אם בכלל ? מישהו יודע פרטים על הקריסה שלהם ? ולמה כרגיל כשמבקשים סטאטוס מהאתר שלהם הוא טוען כי הכל בסדר ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה של הדפסה דרך מדפסת המותקנת ברכב . ואני עובד מרחוק דרך תוכנת Windows XP Remote Desktop. כשאני שולח להדפסה . המדפסת ברכב לא מדפיסה . מדפיסה המדפסת אשר מותקנת במשרד . יש לציין שאותה מדפסת הינה זהה ומותקת בשתי המקומות . מה עושים ??? תודה חייםב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דרך לייצב ולהוריד את הפינג שלי במשחקים? אולי ההגדרות שלי לא טובות.. בעיקר במשחק CSGO, בדרך כלל אני מתחיל את המשחק על 70ms ואחרי כמה דקות זה עולה ל-85ms וזה ממש מורגש.. יש לי קו אינטרנט של בזק במהירות מאה 100 ואני מקבל כ-40 מגה בממוצע.. אין לי צורך ב-WiFi ורק מחשב אחד מחובר למודם. האם בכלל כדאי לי לרכוש מודם בנפרד שייתן לי ביצועים יותר טובים? אני משתמש באינטרנט של בזק רק למשחקים. המחשב שלי מחובר גם לפייברבוקס של הוט עם 200 מגה אינטרנט וכשאני רוצה לצפות בתכנים או להוריד דברים אני משתמש באינטרנט של הוט, פשוט ההוט מחובר בכל הבית גם לטלוויזיות וגם למחשב של אחי וכל המכשירים מחוברים אליו דרך WiFi אז התחברתי גם לבזק בנפרד כדי שאוכל לשחק בשקט בלי הפרעות.. אב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רכשתי לוח GIGABYTE -P965-S3 אבל מסיבה כלשהי הוא לא מצךיח להתחבר לחיבור הרשת באמצעות החביור שעל הלוח. האפשרות היחידה שלי להתחבר היא באמצעות כבל USB. יש לי מודם של TERYON הנה תמונה של החיבורים שלי. כאשר השמאלי הוא של הלוח והימני הוא באמצעות הUSB. אשמח לכל עזרה (בעבר הצלחתי להחבר עם הETHERNET בלוח אחר של אסוס). תודה [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי low id באימיול ואני רוצה לפתוח את הפורטים בראטור ... הבעיה היא בראטור ולא בפירוול בדוק... יש לי ראטור : asus am 604g נכנסתי לפה : http://www.portforward.com/english/r...M604/eMule.htm ועשיתי את כול השלבים ובשלב האחרון שאני עושה save זה רושם שלי שהאייפי שלי הוא invalid ... בחרתי באופציה tcp/upc וזה רשם : remote ip address 6672 is invalid מה אני צריך לשות כדי שיהיה לי מזהה גבוהה ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברה ;D אז ככה, יש לי 2.5/256 ואתמול התקשרו להציע לי 12MB/1MB שזה שיפור מסיבי (אותי האמת מעניין האפלוד, ההורדה פחות). ה-"קאטצ'" הוא שיש התחייבות ל18 חודשים וזה בבזק בינלאומי, מה אתם אומרים, שווה? לאור העובדה שלאחרונה הם גם עושים/עשו בעיות עם טורנטים, אני לא בטוח שאני רוצה להתחייב, וגם מי יודע מה יקרה עוד חצי שנה, או אפילו חודש (מבחינת מחירים/טכנולוגיות בארץ) אז אני אשמח לעצה, דעה, מידע פנימי וכו' תודה מראש ולילה טוב
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל מידי פעם שגיאת מערכת שטוענת שיש קונפליקט ברשת עם IP. אם אני לוחץ על זה זה פשוט נסגר (ומופיע בשנית) מבלי פרטים או עזרה של ווינדוס. זה נראה כמו בתמונה שצירפתי. אודה מאד לעוזרים רום [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WINXP חיבור DIALUP כל פעם הוא עושה לי כזה חלון ששואל אותי אם אני רוצה להתחבר (כי הבבילון רוצה עדכון) איך מעיפים אותו?! השתגעתי כבר הוא מוציא אותי ממשחקים! (אל תגידו לי לסמן את הוי שאומר לו לא לשאול אותי ע הפעם הבאה שאני יתחבר ולא לבטל את העדכון בבבילון) תודה למי שיעזור !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פעם, כדי לפתוח פורטים הייתי פונה לספק האינטרנט שלי ובשניות היו עוזרים לי. עכשיו דיברתי עם התמיכה של הספק שלי, ומסתבר שהשרות הזה עולה כסף, ויותר הם לא נותנים את ה''עזרה'' בפתיחת הפורטים בחינם אלה ב7.90 לחודש!!! . אני מצרף פה תצלום מסך של ההגדרות בראוטר שלי איפה שפותחים את הפורטים. אני צריך לדעת מה לרשום בSERVER IP ואיך אני בודק איזה מספרים אני אמור לרשום שם. המספרים שרשומים בהגדרות הם סתם רנדומאלים ולא כי אמרו לי לרשום אותם. http://www.siz.co.il/my.php?i=5kmztke1d1yo.jpg תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרעג הביאו לי את ה Netgear DGN 2200 האם זה מכשיר מספיק טוב ויציב או שכדאי לקחת מכשיר אחר של D-Link אשמח לקבל עצות והמלצות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! בטח חלקיכם מכיר את התוכנה JRIVER MEDIA CANTER (נגן מוזיקה וסרטים). התוכנה עצמה ברמה מאוד גבוהה, שומעים אחלה הכל טוב. אבל יש לתוכנה הזאת אפליקצייה (גם לאנדרואיד וגם לאייפון, אבל לי יש אנדרואיד) שנקראת GIZMO ומאפשרת להזרים את כל הספריה שיש לך על המחשב, לפלאפון. האפליקציה משתמשת במפתח שמספקת התוכנה (אחרי הרשמה לשרת או משהו כזה) כדי להתחבר לשרת שלי. המצב הוא כזה: אני לא מצליח להתחבר מה3G של הפלאפון לספרייה שלי בשום אופן! אני מתחרפן כבר! שום פיתרון בפורום של התוכנה לא עזר. שום דבר אחר לא קיים באינטרנט. פעם זה כן עבד לי (אז החלפתי רום לפלאפון ומאז זה לא עובד, וגם כשעבד אז הייתי צריך כל פעם לעשות PORT FORWARDING לאייפי הספציפי שGIZMO בחרה להתחבר אליו, ולפורט מסויים (…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מועניין לחבר 3 מחשבים ברשת חוטית + אלחוטית כרגע ללא חיבור לאינטרנט. היות שיכול להיות שבהמשך הוא ישמש גם לחיבור לאינטרנט הוספתי גם דרישות בעניין זה. תכונות שחובה שיהיו: 1. GIGABIT LAN 2. תקן N +MIMO שיכול בשילוב עם תקן G ללא האטה בשאר הרשת. 3. QOS בערוץ העולה והיורד. 4. התמודדות עם ריבוי חיבורי P2P 5. תמיכה בADSL ובL2TP. 6. תמיכה בWDS. תוכנות שאשמח שיהיו: 1. מתג פיזי לWIRELESS 2. ממשק TELNET זה מה שאני זוכר כרגע, אשמח להמלצות\ תכונות שאני שוכח כרגע.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייד של Lenovo דגם G580. לאחרונה החיבור וייפי עושה לי בעיות והרבה פעמים החיבור פשוט מתנתק. מחיפוש קצר ברשת כרטיס וייפי זה לא עסק יקר והייתי שמח לקנות אחד ולהחליף בעצמי (מדובר על כרטיס פנימי). הבעיה היא שאני לא יודע איזה כרטיס רשת יכול להתאים לי (כלומר להתאים למחשב). אשמח לעזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
אני מנסה להגדיר איי פי סטטי, הבעיה שלי היא שכשאני מחפש default gateway בipconfig הוא מופיע לי בתור 0.0.0.0, ב/renew אני מקבל: An error occurred while renewing interface Local Area Connection : unable to contact your DHCP server. Request has timed out. ההבנה שלי בנושא מינימלית ולכן אני מבקש את עזרכם, אם זה עוזר, יש לי ויסטה, מחובר עם eci Bfocus 270br, בזק בינלאומי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-