רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, יש אולי כאן למישהו ציוד סיסקו שהוא לא צריך ורוצה למכור? ברשותי כרגע ראוטר 851, ואני מחפש עוד סוויץ' ואולי ראוטר נוסף לצורך הקמת מעבדה קטנה. יש לי אפשרות לקנות 2900XL באיביי בסביבות 100 דולר כולל משלוח ללא מסים ותוספות, וחשבתי אולי למישהו פה שלמד יש ורוצה למכור או להשאיל לי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ידוע לכם על איזשהי בעיה בשיתוף אינטרנט (לא שיתוף קבצים) בין Windows 7 ל Windows XP ? כי אני מנסה כבר במשך שבוע שלם לפתור את הבעיה ולא מצליח (ניסיתי הכל). ומXP לXP זה עובד מצויין. נראה כאילו מיקרוסופט חסמו את השיתוף אינטרנט מווינדוס 7 למערכות הפעלה ישנות יותר. תודה, עודד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נזכרתי במשחק און ליין אחד שזמן מסויים לא התעסקתי שם, הורדתי את הקליינט. כשניסיתי להכנס, לא יכלתי, כתוב שאין חיבור עם השרת. אבל למעשה יש חיבור, הנה אני כותב כאן, רואה סרטונים ביוטיוב, שולח מיילים.. אצל ספק בדקו ואמרו שאין מצידם בעיה, הכל בסדר. בקליינט ניתן לפתוח דף אינטרנט ולצפות בו כמו דרך דפדפן רגיל, וזה עובד. רק המשחק לא עובד. האם זאת הבעיה של השרת או אצל הספק? איך אפשר לבדוק זאת? תודה על התשובות ויש עוד שאלה.. שמעתי שהחודש צריך להכנס לשוק עוד ספק אינטרנט.האם זה נכון? האם יש פרטים על זה? כמו כן, אני שוקל לעבור מנטויז'ן לספק אחר. האם כדאי? על איזה תשתית תמליצו? אפשר בפרטי.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי בבזק והיו לי ניתוקים עם אורנג , עכשיו אני עם HOT ויש לי ניתוקים באורנג סימן קריאה על הכרטיס רשת האורות של הראוטר קבועות לא נכבות או מהבהבות ... למה זה קורה ? עשיתי DISABLE לכרטיס רשת ואחרי זה ENABLE והכול עובד .. מה יכול להיות הבעיה ? אם יש שינוי באורות בראוטר הבעיה סביר להניח תשתית אבל אם האורות בראוטר תקינות אז מה יכולה להיות הבעיה ? אולי יש לי בעיה בעוצמות ? :
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח אם זה מתאים לפה אבל מנסה בכל זאת.כנראה אפליקציה שהורדתי לטלפון גנבה את הפרטים ושינתה את המיקום שלי לשינג'וקו טוקיו שביפן ובעקבות זה כלל הדברים הקשורים בשרותי גוגל (חנות האפליקציות בטלפון או המנוע חיפוש במחשב וכו) הפכו ליפן.ניסיתי לאפס הגדרות למחוק CASH ודאטה של החנות בטלפון ניסיתי בהגדרות תשלום בחנות להגדיר כי ישראל וכשאני עושה חיפוש אני גולל למטה ועושה "השתמש במיקום מדויק" אבל שום דבר לא משתנה. יש למישהו הצעות ללמה לעשות או נתקל בזה גם כן ויש לו פיתרון? אשמח לכל עזרה, תודה מראש. עריכה: לאחר בדיקה במחשבים אחרים בבית יש עוד 2 משחבים (עם משתמשים שונים) ש"נפגעו" בזה וזה ניראה שהVPN או לא יודע מה מוגדר ליפן כי הIP היא ישראלית עריכה נוספת: …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה נכון או שקר : יש לי תשתית ישנה של 15 מגה בזק ורציתי לקחת מאקספון 018 מהירות ספק 200 מגה בהנחה שבעתיד הקרוב אני אשדרג את התשתית ואהנה ממהירות גבוהה יותר , אבל באקספון אמרו לי שיהיו לי הרבה ניתוקים ובעיות א. כי 200 מגה זה של הוט ! מה הקשר ? זה ספק , ב. כי חייב להיות התאמה בין מהירות תשתית וספק אם התשתית 15 מגה גם הספק צריך להיות 15 מגה אחרת יש בעיות זה נכון או חרטה ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי של D-link, וכל חצי שעה בערך האינטרנט מתנתק לכמה שניות וחוזר. עשיתי פינג לראוטר, וכל פעם שהניתוק קורה, מופיעה הודעת general failure. יש לציין שהניתוק מתרחש בו זמנית בכל המכשירים המחוברים לראוטר,גם בחיבור אלחוטי. האם הבעיה היא בראוטר? מה עוד צריך לבדוק לפני שמחליפים אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שיניתי את החבילה שלי באינטרנט והספק מ 12 ל 30 מגה. שאני עושה בדיקת מהירות בכל האתרים יוצא לי 12 מגה למעט האתר של הוט שם יוצא 30 מגה. יש לי תחושה די חזקה שהבדיקה של הוט לא הכי אמינה, לציין רק שחלק משאר הבדיקות עשיתי גם באתרים ישראליים. איך זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&cuts=2616&q=ax20&site-search=ax20# TP-Link Archer AX20 AX1800 Dual-Band Wi-Fi 6 המליצו לי על הנתב הזה. אלא שהידע שלי בכל הנושא שואף לאפס! כרגע יש לי אינטרנט של 200 מגה, דרך הוט (ספקית הוטנט) עם נתב מחורבן שנקרא HOTBOX 2 - עם המון ניתוקים! יש לי מספר שאלות : האם הנתב שלמעלה יכול להחליף (טכנית ומעשית) את הנתב של הוט? האם הוא ייתן ביצועים עדיפים באופן מורגש? אם אני עובר לבזק, האם הוא עדיין יתפקד ברמה טובה או גבוהה גם עם החיבור של בזק? במידה ויגיעו (במהרה בימינו, אמן!) אלינו סיבים-אופטיים של אחת החברות, האם גם אז הנתב הזה יהיה שמיש במקום …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! אתמול הצלחתי לשדרג את מודם ואכן יותר אני לא צריך לחייג אל הספק אבל אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר הוא כל הזמן נכבה וכך גם NETSCAPE 7 PE מה הפתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש וכרטיס wifi רגיל כדי להתחבר לרשת הביתית אך לצערי הקליטה לא משהו. יש לי ראוטר די ישן בתקן g ומחברה לא מוכרת , והייתי מעריך את המרחק בין המחשב לראוטר ב 15 מטרים עם שניים שלושה קירות בדרך. אין לי צורך בהעברת קבצים אלא רק בגלישה באינטרנט במהירות של 5Mb , מה שמוזר הוא שלרוב האינטרנט פועל סביר אך לפעמים הוא פועל ממש לאט עד כדי חוסר קליטה מוחלט. אז אשמח לחוות דעת של המומחים פה מה יהיה הפתרון הזול ביותר לבעיה שלי. לא בא לי לקנות ראוטר חדש ב300-400 שקל ולגלות שהבעיה לא נפתרה. או שאולי כדאי לי לנסות את הhomeplug? כמו כן אם ראוטר הוא הפתרון הטוב ביותר אשמח לקבל המלצה לראוטר שמתאים לדרישות שלי (גלישה רגילה וקצת ביטורנט פה ושם). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! הציעו לי את HOT את הHOTBOX החדש ואני מאד מתלבט לגביו יש לי איזה פרנויה שהוא לא יעבוד משום שקראתי על בעיות שיש לו באתרים רבים באינטרנט במיוחד שהPORT שלו חסום והוא עושה בעיות עם משחקי ONLINE ו MULTIPAYER שזה בעיקר מה שאני עושה עם המחשב אשמח לשמוע תגובות ונסיון שלכם בענין תודה !
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שני מתאמי רשת לחשמל שקניתי לפני מספר שנים מבזק (מי שזוכר הייתה תקופה שהם מכרו את זה הרבה) ואני מעוניין להביא עוד זוג אבל אני חושב שבזק כבר לא משווקים את המוצר. הדגם של בזק היה של חברת "Billion" ראיתי מוצר דומה של TP-LINK כאן: http://ksp.co.il/?uin=14236# איך אני יכול לדעת אם המתאמים יעבדו ביחד או לא? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בבית של קרוב משפחה ומנסה לחבר את אחד המחשבים לרשת. אני מחבר את המחשב בעזרת כבל רשת לראווטר אלחוטי של d-link (דגם BR6216MG) אבל הכרטיס לא מקבל IP. יש לציין שהמחשב שמחובר בצורה אלחוטית מקבל כתובת אוטומטית ועובד מצויין. אני עושה משהו לא נכון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס הגדרתי לו בפורט פורוורדינג פורטים שישארו פתוחים רציתי לדעת מדוע שאני מבטל את הפורט פורוורדינג וגם ווירטואל סרבר וגם פייר וול באדימקס וגם ב OS הוא עדיין חוסם למרות שהכל כבוי???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מדובר על מחשב חדש בהגדרות אוטמטיות יש אינטרנט אבל אין אפשרות להתחבר למחשבים ברשת. בהגדרת IP קבוע לדוגמה 10.0.0.10 גייטווי 10.0.0.138 מתבר למחשבים אבל אין אינטרנט . זו מערכת ויסטה , קיימים בהגדרות חיבור הרשת IPv4 'IPv6 בכל אחד מהם ניתן לשים אוטו או הגדרה עצמית IPSCAN מראה שIP המחשב באוט הוא 10.0.0.2 תודה לעוזרים בפיתרון בעיה זאת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם נתב אלחוטי כתובת 192.168.0.1 אני רוצה להוסיף לו AP נוסף, אבל מטעמי אבטחה אני רוצה שה-AP הנוסף יחלק כתובות ב-Subnet אחר, 192.168.1.1. הקטע שאני רוצה שבשני הרשתות יהיה אינטרנט. אפשר לעשות כזה דבר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום ליפני כמה זמן פירסמתי פו בקשה להמלצה לראוטר ואמרו לי ללכת אל לינקסיס אכשיו יש לי היתלבטות בין כמה דגמים שלהם הראשון:E1000 השני:WRT160NL השלישי:WAG120N אכשיו מה מהם הוא הכי טוב ויש לו טווח קליטה הכי גדול והאם גם בדגמים אלו יש את הבעיה שאם יש לי אינטרנט במהירות של נגיד 20 מגה ומלא הוא יתקשה להעביר לי את המהירות (אני בקרוב עובר לרשת UFI של הוט למהירות של 20 מגה אני קרגע ב5 מגה גם אצל הוט) תודה לעוזרים וזה די דחוף לי לדעת מה לקחת ושוב תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום המתאים לשאלות כאלו... אני מנסה להתחבר מהלפטופ לרשת האינטרנט הביתית. הקלדתי את הסיסמה (וידאתי אלף פעמים שהיא נכונה) וכל פעם זה חוזר על אותה שגיאה: "חוסר התאמה של מפתחות אבטחת רשת". מה עושים במקרה כזה? אגב, הרשת הזו מחוברת לBezeq Free, ששם אני מצליחה להתחבר לרשת (בלי סיסמה), אבל החיבור הוא "ללא גישה לאינטרנט". למה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי A6200 משוחזר שנקנה מאיביי תמורת סכום מגוחך, מתחיל לעשות בעיות של התנתקות, ולא מוצא הרבה פעמים את ה5GHZ. הוא מחובר לראוטר NETGEAR VEGN2610 של בזק, בן כ3 חודשים, עובד מצויין. הכרטיס הוא כרטיס מדהים בבסיסו, הקליטה גם ממרחק הייתה מדהימה, והפינג והמהירויות היו זהים לחיבור קווי, גם ממרחק. הכרטיס היה מדהים. אני מחפש שידרוג/משהו באותה רמה. חשבתי על הA6210 החדש שיצא עכשיו, או על הLinksys WUSB6300 - אשמח אם למישהו תהיה הצעה מוצלחת יותר... (מעדיף USB3 - שיהיה לעוד הרבה שנים) יש לציין שהכרטיס ירכש דרך אמזון/איביי תלוי איפה יהיה זול יותר ולא בארץ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה החלטתי לשדרג את חבילת האינטרנט שלי ל100 מגה בבזק ובבזק בינלאומי, כרגע גם יש לי את חבילת הגיימר מכיוון שאני מרבה לשחק במשחקי רשת כגון Wow,battlefield ועוד.. חשוב לי שהlatency יהיה נמוך ככל האפשר ולכן רציתי לבקש את עזרתכם בלאמת האם באמת אני מקבל את מה שמגיע לי. ברשותי ראוטר של בזק VVG2000 שכרגע באופן זמני אני מחובר דרך הWifi. הנה עוד פרטים : [ATTACH=CONFIG]9361[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9362[/ATTACH] האם יש עוד בדיקות שאני אמור לעשות? אשמח לעזרה ולהצעות תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפעמים האינטרנט שלי לפתע נורא נורא איטי או מתנתק. יש לי ראוטר אלחוטי SIEMENS SL2-141, המחשב שלי מחובר עם כבל והמחשב של אחי מחובר באופן אלחוטי. כשהבעיות הללו קורות לי לאחי הכל עדיין עובד חלק. אני עובד על אינטרנט של בזק (ספק+תשתית) ועל חבילה של 4 מגה. בדקתי, וזה קורה גם שכל ההורדות סגורות (כולל uTorrent) בשני המחשבים. התקשרתי לבזק ובדקתי אופציה שאולי יושבים לי על הקו, הנציג הציע לי לשלם 31 ש"ח תשלום חד פעמי כדי שהתמיכה טכנית תלמד אותי (בטלפון) איך אני מצפין את הרשת. בקיצור, זה ברור שהוא באופן אוטומאטי ימליץ על משהו שאני צריך לשלם עליו. האם יש צעדים אחרים שאני יכול לנסות ולבדוק לפני שאני מצפין את הרשת? האם יש דרך לבדוק אם הרשת שלי כבר ככה מוצפנת? אם אני מגלה שהרשת אכן …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מבצע כעת תהליך שיפוץ בדירה, כחלק ממנו אני מתכוון לשבור קיר גבס ולהקים אחר במקומו. רציתי לנצל את ההזדמנות ולבנות מחדש את התשתית בחדר הזה. זהו שרטוט החדר כרגע: וזהו השרטוט אחרי הזזת הקיר: אני מעוניין להעביר השחלות בקיר הגבס החדש עם נקודות שקועות בתוכו במידת האפשר, ותעלות חיצוניות בשאר הקירות לפי השרטוטים: החדר הזה יחזיק עליו לפחות 3 מחשבים נייחים, מחשב נייד, מודם (כרגע כבלים, אולי בעתיד ישונה לבזק), ראוטר, מדפסת שבעתיד תשודרג למדפסת רשת, NAS, פקס, טלוויזיה ופלייסטיישן. יש לכם טיפים כלשהם לגבי ביצוע העבודה? הערות וטעויות בשרטוט? כמו כן אשמח להערכה של עלות הפרויקט, אף פעם לא עשיתי דבר כזה אז אין לי מושג כמה זמן וכסף זה ידרוש. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-