רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
ולא, אני לא מדבר על HOTBOX הגרוע. כרגע יש לי מודם של MOTOROLA שמתחבר מעליו לראוטר של TP-LINK, סה"כ אני מרוצה מכל עניין התקשורת אבל אני פשוט רוצה שיהיה לי מכשיר אחד במקום שניים. יש אפשרות לקנות אחד כזה בחנויות או שהאפשרות היחידה היא HOTBOX של הוט? רצוי גם שיתמוך ב-OpenWRT שכרגע יש לי אבל לא חובה. במידה ואקנה מכשיר אחד זה לא אומר שהקליטה והתקשורת עצמה יהיו פחות טובים נכון? או שעדיף שהמכשירים יהיו בנפרד כמו שכרגע?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ברשימת ההמתנה של תבל וברגע שהם מפרסמים ת'חבילות אני תוך שעה-שעתיים מתקשר אליהם ומזמין. מישהו יודע איזה מודמים הם נותנים ?(אלה ממכם שבניסוי שלהם) איזה לקחת? ועוד דבר קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת שאני חושב שהוא של אינטל אבל לא רשום עליו כלום על אחד מהצ'יפים שעל הלוח של הכרטיס רשום " pulse h1088" ויש מדבקה ליד החיבור של הכבל לכרטיס ורשום עליה "eastronics אינטל מקורי" ואני חושב שיש לו wol כי יש כזה מין חיבור לכבל עם 3 פינים על הלוח (זה זה?) האם הכרטיס הזה הוא של אינטל? האם הוא שווה משהו? אם לא, אז כדאי לי לרכוש כרטיס של 3com או כרטיס פשוט עד 100 שקל בשביל האינטרנט כבלים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי ראוטר והוספתי לו עוד ראוטר כדי לשפר את הקליטה וחיברתי בין שני הראוטרים ע"י כבל רשת, הראוטר הראשון נעול. אני לא מצליח לינעול את הרואטר החדש, אני גולש על הרואטר החדש נכנס לאתר של בזק עושה סיסמא וזה נועל לי את הראשון. איך אפשר לנעול את השני? הראוטר של netgear תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדסקטופ מחובר למודם בUSB הלפטופ מחובר למודם בRJ זה בכוונה ככה כי ככה אין תלות של אחד בשני אני לא צריך WIFI הדסקטופ והלפטופ על שולחן ולא זזים. המודם הוא מוטורלה אפשר בעזרתו? חשבתי אוולי על רשת USB?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בניסיונותי הנושאים לאפשר שיתוף 2 מחשבים ברשת עם Zone Alarm, הגעתי למסקנות הבאות : 1. בשום פנים ואופן לא הצלחתי לשתף בצורה טובה ובטוחה, כאשר חומת האש הנ"ל פעלה במחשב הראשון 2. תוך כדי משחקים הגעתי למסקנה שניתן לעשות זאת, אם ב Zone Alarm מורידים את רמת האבטחה מפני האינטרנט מ High, ל Med. כאשר הייתי על High, בדיקה ב Grc לא מצה פורטים פתוחים, וב Med יש בהחלט פורטים פתוחים, לא מעט. האם בכל זאת מומלץ להשאר על MED ? עריכה : התקנתי את הגרסה 4 - נראה הרבה יותר טוב, זיהה את השת הביתית ואת ה VPN (חיוג הכבלים) וקינפג הכל אוטומטית ! כעת נותר לבדוק אם שיתוף האינטרנט עובד...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי שני מדריכים שמסבירים על שידרוג האלקטל, והעבודה איתו בקשר לפורטים לאחר השידרוג: 1, 2 בשני המדריכים יש הסברים על איך לפתוח פורטים חסומים ולהפנות אותם לאייפי מסויים, ולאחר מכן, איך לסגור את הפורטים האלה בחזרה. אך ההוראות לסגירת פורטים מוטעות. רשום שבשביל לסגור את הפורטים שפתחנו, צריך להקליד בטלנט >nat defserver addr=0 >nat save אך פקודה זו לא סוגרת שוב את הפורטים שפתחנו. defserver זו פקודה שמעבירה את כל הפורטים אוטומטית לאייפי מסויים. ותפקיד הפקודה defserver addr=0 הוא לבטל את ההעברה האוטומטית של כל הפורטים. אך אם הוספנו ידנית פורט ספיציפי, הוא לא ייסגר גם אם מבטלים את ה-defserver. אמנם לא כל הפורטים יועברו לאייפי הזה, אבל הפורט הספיציפי שפתחנו ימשיך להיות פת…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים, בקרוב אני נכנס לבית חדש (בית שבניתי) וכמובן שאני מחפש ראוטר מודם שיהיה חזק ואיכותי ושידע להחזיק תשתית סיבים בעתיד הקרוב רחוק. כמובן שבזק עוד לא פורסת סיבים לבתי קרקע אבל אני רוצה ליהיות מוכן מראש, אם לדעתכם זה מאד מוקדם ועדיף בבוא העת שהם יפרסו את הסיב לקנות ראוטר מודם חדש אז גם טוב. אבל מה שחשוב לי כרגע זה ראוטר שיהיה גם מודם, אני לא רוצה חומרה של בזק, רוצה חומרה משלי, אז ראוטר שיהיה מודם, עדיפות שיהיה לו WIFI6 כמובן ויציאות LAN עם תמיכה בתעבורה גדולה. אין לי העדפה מהיכן לקנות, הכל רלוונטי, גם איביי גם אמזון וגם בארץ אם יש. לגבי תקציב מעדיף שלא יעבור את ה 1000 ש"ח. תודה רבה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך/עם איזו תוכנה ניתן לבדוק מהירות של מחשב מסויים ברשת... (לא ממש מחשב, XBOX אם זה משנה). בנוסף, כיוון שאני לא מתכוון לעבור לרשת אלחוטית עד שהמחירים של מוצרי 802.11n ירדו, אשמח לקבל המלצה לhub או switch במחיר נורמלי... (כרגע אני מחבר את המחשב ישירות לXBOX עם כבל רשת, ולמחשב מחובר מודם USB עלוב. ALE130. אני מתכנן לקנות גם מחשב נייד בקרוב). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך בדיוק אני פותח פורטים? דרך המודם או דרך ההגדרות של הווינדוס/פיירוול? יש לי ווינדוס אקס פי תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע בחבילה של 1.5 ADSL ובין היחידים בעלי מודם אורכית התותח. קצב הורדה נע בין kb/s 180-200. שיא - 910kb/s לפני ההגבלה המזורגגת.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי נטויז'ן כרגע עולה לי 19 דולר וראיתי מבצע של 12 דולר ב012 להרבה זמן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, עבור פרוייקט שאני עובד עליו אני צריך ראוטר שיאפשר לי שליטה טובה ברוחב פס שמוקצה לכל client ברשת. אשמח להמלצות לראוטר שיתאים למטרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שבועות LOWID באימיול ואני לא יודע איך פותרים את זה..עשיתי את הדבר הזה שהם מבקשים לעשות בפיירול וזה לא עוזר.. יש לי רשת אלחוטית אם זה משנה משהו.. מה צריך לעשות כדי שלא יהיה לי LOWID יותר??? תודה רבה לעוזרים, דניאל.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מספר שאלות: איך אני יכול דעת אם יש עוד אנשים שגולשים על האינטרנט שלי? לפי מה שאני רואה יש לי שלוש אפשרויות אבטחה: WEP, WPA Pre-shared key, WPA RADIUS. מה ההבדל בינהם? מה הכי מומלץ? לפי מה שהבנתי WEP הכי מומלץ, במידה וכן, אפשר לקבל הסבר קצר (או קישור למאמר) מה זה כל דבר (העלתי תמונה), וכמובן מה צריך לשנות במחשב השני. תודה לעונים. שבוע טוב לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים בבית וחיבות של ADSL ALCATEL עם ה-5 מנורות. יש לי 3 אפשרויות של נתבים ואני לא יודע מה יותר כדאי לקנות, אשמח אם תעזרו לי בבקשה: D-Link DI-604 EDIMAX Router 4port + printer BR-6104P EDIMAX Router 4port BR-6104K תודה רבה על עזרתכם ויום ניפלא!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי ראוטר מסוג Aztech DSL Turbo 900 Hige speed modem. הודרכתי איך לחבר את הראוטר למחשב אך לא הצלחתי להבין כיצד להגדיר אותו. קיבלתי אותו עם דיסק התקנה אבל אפילו שיש שם מדריך אני לא מצליח להבין אותו. קניתי גם switch 8 פורטים של EDIMAX אבל נאמר לי שהשימוש בו נעשה מאוחר יותר ועדיין לא צריך להתעסק איתו. אני רוצה לדעת איך להגדיר את הראוטר ואיך לתפעל לאחר מכן. תודה מראש, עידו.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מקים רשת על איזור מגורים של כמה בניינים ונוצרו לי שלל בעיות. ברשונית קיימים הרבה סוגים של SWITCH וSWITCH HUB של חברות שונות וכמו שגיליתי לא מזמן, מאיזושהי סיבה לא מוסברת למרות כל מה שכתוב בנתונים התכניים על טווח הפעולה של המכשירים, כל המכשירים שברשותי (החדשים) לא מתפקדים על טווחים של 60-70 מטר... וזה למרות שכתוב במפורש: "Cabeling: Cat 5e STP/UTP 100ohm and 100 Meters MAX" יש לי כבל שמתוח לאורך 70 מטר בערך מסוג cat 5e STP (כל הרשת שלי מורכבת מסוג הכבל הזה), כאשר בשני הקצוות אני מחבר HUB ישן לא משנה של איזה חברה שמהירות העבודה שלו 10 מגה-ביט, הוא עובד מצויין, ברגע שאת אחד הHUBים מחליף SWITCH אז זה מפסיק לעבוד.. ניסיתי גם SWITCH וגם Switching HUB ושנ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ipaq 4150 . אני מנסה להתחבר לרשת של העבודה אם הwifi של המכשיר אך ללא הצלחה ... המכשיר מזהה רשת אבל לא נותן לצאת לאתרים וגם אני לא מצליח לפשפש במחשבים בעבודה.. מקווה שמשהו יוכל לעזור לי עם זה אני ממש לא יודע מה לעשות !! תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שני מתאמי רשת לחשמל שקניתי לפני מספר שנים מבזק (מי שזוכר הייתה תקופה שהם מכרו את זה הרבה) ואני מעוניין להביא עוד זוג אבל אני חושב שבזק כבר לא משווקים את המוצר. הדגם של בזק היה של חברת "Billion" ראיתי מוצר דומה של TP-LINK כאן: http://ksp.co.il/?uin=14236# איך אני יכול לדעת אם המתאמים יעבדו ביחד או לא? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש ראוטר אלחוטי (שיתמוך בתקן N)שיתחבר להוטבוקס של הוט. מה שחשוב לי זה יציבות, שיהיה בעל כח עיבוד גדול שלא יקרוס לי. לא מוכן לשמוע על EDIMAX עקב ניסיון רע איתם.. עוד משהו שחשוב לי זה אפשרות להגבלת שיתוף אינטרנט לשעות מסויימות ביום (יש דבר כזה בכלל?) כלומר שמחשב X יוכל להתחבר לאינטרנט רק מ 7 עד 9 לדוגמא תקציב עד 400 תודה רבה חברים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי לפטופ והוא מעוניין להגביר את העוצמה של ה- WIFI מכיוון שהקליטה שם אצלו ממש נמוכה. כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש איזשהו מתאם/אנטנה כלשהי שניתן לרכוש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עם תשתית וספק של בזק במהירות 100 מגה, אך בפועל אני מקבל מתחת ל-50 בחיבור קווי ו-30 באל חוטי). דיברתי עם בזק על הנושא הזה המון פעמים, אך אין עם מי לדבר שם... זה לא מעניין אותם כי לפי מה שהם רואים לראוטר נכנס 70 מגה. אני כבר לא יודע מה לעשות, כי לדעתי הבעיה היא בראוטר... לכן אני חושב על לקנות אחד חדש יותר טוב ממה שהם נתנו לי. אם יש לכם איזו שהיא המלצה על ראוטר (פשוט אהפוך את הראוטר שלהם למודם) או ראוטר+מודם שיפתרו לי את הבעיה, אשמח לדעת. בעיקרון יש לי תקציב של 500 שקל מקסימום ואני לא צריך 5GHZ כי אין לי משהו שפועל בתקן... הראוטר ישב במרכז הבית במרחק מקסימום של 15 מטר ממכשירים שישתמשו בו. תודה רבה מראש על העצות!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח אינטרנס אקספלורר אני צריך להגיש סיסמה של יועץ התוכן לבטל את זה האם יש מישהו שיודע לבטל את
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום, לאחרונה קניתי מודם סלולרי , קניתי נטסטיק, רכשתי עוד סים והראוטר פועל כראוי. חיברתי אותו בכבל רשת ללפטופ והגדרתי אותו, כולל סיסמה לרשת האלחוטית ובדקתי עם אחד האייפונים שהראוטר אכן פעיל והאינטרנט פועל.. יש לי מצלמת אבטחה שאותה אני רוצה לחבר לראוטר הסלולרי..המצלמה הזאת ללא וויפי- חייב חיבור קווי לראוטר עצמו. חיברתי אותו לאחד היציאות של הראוטר מאחורה, ודרך לוח הניהול של הראוטר בדקתי איזה אייפי הראוטר הקצה למצלמה. כאשר המחשב מחובר לראוטר עצמו הצלחתי להכנס למצלמה דרך האייפי הפנימי שהראוטר הקצה לה.. הבעיה שאפשר להתחבר לאייפי שהראוטר הקצה למצלמה רק שהראוטר מחובר למחשב פיזית או אם הלפטופ מחובר לרשת האלחוטית של הראוטר עצמו... כי זה אייפי פנימי או משה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-