עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by m1ke,

אהלן חבר'ה, יש אולי כאן למישהו ציוד סיסקו שהוא לא צריך ורוצה למכור? ברשותי כרגע ראוטר 851, ואני מחפש עוד סוויץ' ואולי ראוטר נוסף לצורך הקמת מעבדה קטנה. יש לי אפשרות לקנות 2900XL באיביי בסביבות 100 דולר כולל משלוח ללא מסים ותוספות, וחשבתי אולי למישהו פה שלמד יש ורוצה למכור או להשאיל לי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כרגע יש לי אינטרנט לש HOT ו013 ללא חייגן ואני מרוצה ממנו. השימוש העיקרי שלי באינטרנט זה הורדה לש דברים ובעיקר משחק COD4. אני עובר דירה בעוד חודש ואני אזמין שוב אינטרנט של HOT אבל ספק בזק בינ"ל. השאלה האם לבקש ללא חייגן, כלומר חיבור קבוע או שעדיף חייגן. כמו כן אני מתכוון להקים רשת אלחוטית בדירה בשביל עוד מחשב שלי אשר ישמש מחשב איחסון בעיקר ותריך שגם בו יהיה אינטרנט ועוד לפטופ. מה אתם ממליצים? עוד דבר זה שיהיה גם קו טלפון של HOT בדירה וכמובן גם טלויזיה! אם זה מהווה גורם שמשפיע.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

פרוסי לא ממש עוזר כי אני לא מצליח איתו לעשות הרשמות לפורומים, או ספקי אימייל. מה הדרך הכי טובה לגלוש אנונימי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לעשות רשת בין שני מחשבים עם ראוטר ורציתי לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד אם זה רק להתקין את כל הכבלים ומשהו על המחשב או שצריך להגדיר כל מיני דברים כי אני לא מבין בדברים האלה... אז אם כדאי לעשות את זה לבד איזה ראוטר כדאי לקנות?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום קוראים לי אלי ואני חדש מאוד בפורום הזה שאגב הוא מאוד מוצלח והמליצו לי עליו אבל חבל שאני מתחיל קודם בבעיה אצלי במחשב ולא בתרומה ישירה בפורום אוקיי אז יש לי בעייה במחשב עשיתי אינטרנט משותף ע''י HUB שחיברתי עליו את המחשב שלי ואת המחשב של אחי ויש לשנינו אינטרנט ניסיתי לעשות לנו שיתוף קבצים שתיהיה לנו תיקייה כאשר אחד מהמחשבים מוריד משהו ובמקום לצרוב או להוריד מחדש אנחנו מוסיפים לתיקייה ומשתמשים באותם הקבצים בין אם זה סרט או משחק וכו' ומשום מה הפעם כשיש לנו את הSP2 אני לא מצליח לעשות רשת אני חושב שזה בעייה עם הפיראוול או משהו אבל אני לא מצליח לבטל אותו בכלל כאילו אני מבטל אותו אבל במהלך ההתקנה הזו של השיתוף קבצים הוא שם לי כמו מנעול כזה על הקבצים שב"חיבורי רשת" ואז שוב…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by N N C,

לרובכם פה יש אינטרנט מהיר נכון ? מעניין אותי לדעת מה אתם עושים באינטרנט שלכם ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Funkyzord,

אני רוצה לעשות אניטרמט של תבל אז רציתי לשאול המודם הוא חיצוני ומתחבר לכ. רשת נכון? וגם אך ניקרא הכבל שמתחבר בין ה כ.רשת למודם והעם יש לכבל הזה מאריך? -עם יש איזה שהיא בעיה עם הכותרת אז תגידו לי מה הבעיה ואני אשנה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום שיניתי את החבילה שלי באינטרנט והספק מ 12 ל 30 מגה. שאני עושה בדיקת מהירות בכל האתרים יוצא לי 12 מגה למעט האתר של הוט שם יוצא 30 מגה. יש לי תחושה די חזקה שהבדיקה של הוט לא הכי אמינה, לציין רק שחלק משאר הבדיקות עשיתי גם באתרים ישראליים. איך זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אני נמצא כרגע בבית של קרוב משפחה ומנסה לחבר את אחד המחשבים לרשת. אני מחבר את המחשב בעזרת כבל רשת לראווטר אלחוטי של d-link (דגם BR6216MG) אבל הכרטיס לא מקבל IP. יש לציין שהמחשב שמחובר בצורה אלחוטית מקבל כתובת אוטומטית ועובד מצויין. אני עושה משהו לא נכון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by swg,

שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים טובים, הפרטים נכונים, אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אני מחובר ב ADSL עם בזק בינלאמי. אשמח לעזרה ממישהו. הנה הלוג תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Boomer,

יש לי Norton Personal Firewall ורשת בין שני מחשבים המחוברים עם כבל מוצלב (ה-Firewall נמצא ב-HOST) עכשיו הבעיה היא כזאת: ה-Firewall לא נותן ל-Client לראות שרתים ב-Gamespy Arcade. כשאני עושה Disable ל-Firewall אין שום בעיה... ב-Host אין את הבעיה הזאת... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום ! אתמול הצלחתי לשדרג את מודם ואכן יותר אני לא צריך לחייג אל הספק אבל אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר הוא כל הזמן נכבה וכך גם NETSCAPE 7 PE מה הפתרון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yanson8,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש וכרטיס wifi רגיל כדי להתחבר לרשת הביתית אך לצערי הקליטה לא משהו. יש לי ראוטר די ישן בתקן g ומחברה לא מוכרת , והייתי מעריך את המרחק בין המחשב לראוטר ב 15 מטרים עם שניים שלושה קירות בדרך. אין לי צורך בהעברת קבצים אלא רק בגלישה באינטרנט במהירות של 5Mb , מה שמוזר הוא שלרוב האינטרנט פועל סביר אך לפעמים הוא פועל ממש לאט עד כדי חוסר קליטה מוחלט. אז אשמח לחוות דעת של המומחים פה מה יהיה הפתרון הזול ביותר לבעיה שלי. לא בא לי לקנות ראוטר חדש ב300-400 שקל ולגלות שהבעיה לא נפתרה. או שאולי כדאי לי לנסות את הhomeplug? כמו כן אם ראוטר הוא הפתרון הטוב ביותר אשמח לקבל המלצה לראוטר שמתאים לדרישות שלי (גלישה רגילה וקצת ביטורנט פה ושם). תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by c5123,

ngn מתי היה ביהוד? ( אין את יהוד במפה של ngn ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס הגדרתי לו בפורט פורוורדינג פורטים שישארו פתוחים רציתי לדעת מדוע שאני מבטל את הפורט פורוורדינג וגם ווירטואל סרבר וגם פייר וול באדימקס וגם ב OS הוא עדיין חוסם למרות שהכל כבוי???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום מדובר על מחשב חדש בהגדרות אוטמטיות יש אינטרנט אבל אין אפשרות להתחבר למחשבים ברשת. בהגדרת IP קבוע לדוגמה 10.0.0.10 גייטווי 10.0.0.138 מתבר למחשבים אבל אין אינטרנט . זו מערכת ויסטה , קיימים בהגדרות חיבור הרשת IPv4 'IPv6 בכל אחד מהם ניתן לשים אוטו או הגדרה עצמית IPSCAN מראה שIP המחשב באוט הוא 10.0.0.2 תודה לעוזרים בפיתרון בעיה זאת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Holy,

יש לי כרגע מודם נתב אלחוטי כתובת 192.168.0.1 אני רוצה להוסיף לו AP נוסף, אבל מטעמי אבטחה אני רוצה שה-AP הנוסף יחלק כתובות ב-Subnet אחר, 192.168.1.1. הקטע שאני רוצה שבשני הרשתות יהיה אינטרנט. אפשר לעשות כזה דבר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי נתב של 3COM תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yk1,

שלום. מקווה שזה הפורום המתאים לשאלות כאלו... אני מנסה להתחבר מהלפטופ לרשת האינטרנט הביתית. הקלדתי את הסיסמה (וידאתי אלף פעמים שהיא נכונה) וכל פעם זה חוזר על אותה שגיאה: "חוסר התאמה של מפתחות אבטחת רשת". מה עושים במקרה כזה? אגב, הרשת הזו מחוברת לBezeq Free, ששם אני מצליחה להתחבר לרשת (בלי סיסמה), אבל החיבור הוא "ללא גישה לאינטרנט". למה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&cuts=2616&q=ax20&site-search=ax20# TP-Link Archer AX20 AX1800 Dual-Band Wi-Fi 6 המליצו לי על הנתב הזה. אלא שהידע שלי בכל הנושא שואף לאפס! כרגע יש לי אינטרנט של 200 מגה, דרך הוט (ספקית הוטנט) עם נתב מחורבן שנקרא HOTBOX 2 - עם המון ניתוקים! יש לי מספר שאלות : האם הנתב שלמעלה יכול להחליף (טכנית ומעשית) את הנתב של הוט? האם הוא ייתן ביצועים עדיפים באופן מורגש? אם אני עובר לבזק, האם הוא עדיין יתפקד ברמה טובה או גבוהה גם עם החיבור של בזק? במידה ויגיעו (במהרה בימינו, אמן!) אלינו סיבים-אופטיים של אחת החברות, האם גם אז הנתב הזה יהיה שמיש במקום …

21. Started by Tzah22,

שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה החלטתי לשדרג את חבילת האינטרנט שלי ל100 מגה בבזק ובבזק בינלאומי, כרגע גם יש לי את חבילת הגיימר מכיוון שאני מרבה לשחק במשחקי רשת כגון Wow,battlefield ועוד.. חשוב לי שהlatency יהיה נמוך ככל האפשר ולכן רציתי לבקש את עזרתכם בלאמת האם באמת אני מקבל את מה שמגיע לי. ברשותי ראוטר של בזק VVG2000 שכרגע באופן זמני אני מחובר דרך הWifi. הנה עוד פרטים : [ATTACH=CONFIG]9361[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9362[/ATTACH] האם יש עוד בדיקות שאני אמור לעשות? אשמח לעזרה ולהצעות תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, לפעמים האינטרנט שלי לפתע נורא נורא איטי או מתנתק. יש לי ראוטר אלחוטי SIEMENS SL2-141, המחשב שלי מחובר עם כבל והמחשב של אחי מחובר באופן אלחוטי. כשהבעיות הללו קורות לי לאחי הכל עדיין עובד חלק. אני עובד על אינטרנט של בזק (ספק+תשתית) ועל חבילה של 4 מגה. בדקתי, וזה קורה גם שכל ההורדות סגורות (כולל uTorrent) בשני המחשבים. התקשרתי לבזק ובדקתי אופציה שאולי יושבים לי על הקו, הנציג הציע לי לשלם 31 ש"ח תשלום חד פעמי כדי שהתמיכה טכנית תלמד אותי (בטלפון) איך אני מצפין את הרשת. בקיצור, זה ברור שהוא באופן אוטומאטי ימליץ על משהו שאני צריך לשלם עליו. האם יש צעדים אחרים שאני יכול לנסות ולבדוק לפני שאני מצפין את הרשת? האם יש דרך לבדוק אם הרשת שלי כבר ככה מוצפנת? אם אני מגלה שהרשת אכן …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום ליפני כמה זמן פירסמתי פו בקשה להמלצה לראוטר ואמרו לי ללכת אל לינקסיס אכשיו יש לי היתלבטות בין כמה דגמים שלהם הראשון:E1000 השני:WRT160NL השלישי:WAG120N אכשיו מה מהם הוא הכי טוב ויש לו טווח קליטה הכי גדול והאם גם בדגמים אלו יש את הבעיה שאם יש לי אינטרנט במהירות של נגיד 20 מגה ומלא הוא יתקשה להעביר לי את המהירות (אני בקרוב עובר לרשת UFI של הוט למהירות של 20 מגה אני קרגע ב5 מגה גם אצל הוט) תודה לעוזרים וזה די דחוף לי לדעת מה לקחת ושוב תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אני מבצע כעת תהליך שיפוץ בדירה, כחלק ממנו אני מתכוון לשבור קיר גבס ולהקים אחר במקומו. רציתי לנצל את ההזדמנות ולבנות מחדש את התשתית בחדר הזה. זהו שרטוט החדר כרגע: וזהו השרטוט אחרי הזזת הקיר: אני מעוניין להעביר השחלות בקיר הגבס החדש עם נקודות שקועות בתוכו במידת האפשר, ותעלות חיצוניות בשאר הקירות לפי השרטוטים: החדר הזה יחזיק עליו לפחות 3 מחשבים נייחים, מחשב נייד, מודם (כרגע כבלים, אולי בעתיד ישונה לבזק), ראוטר, מדפסת שבעתיד תשודרג למדפסת רשת, NAS, פקס, טלוויזיה ופלייסטיישן. יש לכם טיפים כלשהם לגבי ביצוע העבודה? הערות וטעויות בשרטוט? כמו כן אשמח להערכה של עלות הפרויקט, אף פעם לא עשיתי דבר כזה אז אין לי מושג כמה זמן וכסף זה ידרוש. תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. שלום ומועדים לשמחה! היום שמתי לב שהמחשב הנייד שלי פשוט לא זז באינטרנט, כאשר הוא לא מחובר לחשמל. נכנסתי להגדרות של הדרייבר, ובכרטיסיה advanced ניסיתי כל מיני אופציות. בסופו של דבר שיניתי בקטגוריה של wireless mode מ 802.11 b/g ל - 802.11 b ואז המחשב טס בגלישה גם שהוא לא מחובר לחשמל. צרפתי להודעה גם תמונה שממחישה. מישהו יודע מה בדיוק אומרות ההגדרות ששיניתי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים