רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר שתי מחשבים לאינטרנט (ואחד לשני אם אפשר..) יש לי ראוטר בן 2 שאני לא יודע להשתמש בו, באיזה הגדרות אני צריך להשתמש? יש בשתי המחשבים XP ד"א הנה האפשרויות של הראוטר: תודה מ
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! עברתי דירה והזמנתי טכנאי להתקנת טלפון, לא הייתי בבית בזמן ההתקנה ובהמשך קלטתי שהוא התקין את הטלפון בדיוק בנקודה שבה אני אמור להתחבר לאינטרנט (עם מודם של Thomson). המודם שהוא שם - Motorola Surfboard SBV5121. העניין הוא שאני לא רוצה להזמין טכנאי שוב אם אני יכול לפתור את זה בעצמי ואולי הם יכולים לדרוש ממני לשלם על זה(!). בכל מקרה, ניתקתי את המודם של מוטורולה וחיברתי את השני ואין בעיה להתחבר לאינטרנט. חיברתי את המודם של מוטורולה למחשב והוא מזוהה והורדתי לו דרייברים (לוינדוז 7) ככה שאני די בטוח שזה מודם גם לאינטרנט. אז השאלה היא איך אני גורם למודם של מוטורולה לעבוד גם לטלפון וגם לאינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שידוע לכולם בארץ תדר 5GHZ עדין לא הותר לפי משרד התקשורת וישנה חברה בארץ הלינק שלה כאן למטה שמוכרת את המוצר הזה כנראה כמה יחידות בודדות ממליץ לאנשים לרכוש לפני שיגמר המחיר טיפה יקר אבל שווה מקוה שעזרתי http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=8339
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך להגדיר חייגן l2tp על מק, מערכת הפעלה mountain lion ? אני על תשתית hot אני מצליח להגדיר חייגן על הראוטר שלי, על windows אבל לא על המק ישירות הוא טוען שהוא לא מצליח להתחבר לשרת, אבל כל דבר אחר כן מצליח להתחבר אז זו לא הבעיה. נציגי התמיכה לא ממש יודעים איך להתמודד עם מערכות ההפעלה היותר עדכניות של המק. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד חדש HP עם מעבד INTEL CORE- I3-2330M 2.2GHZ , זיכרון 6GB DDR3 . ואני עומד לרכוש חבילת גלישה בנדל. לא משחק במשחקי רשת. מעוניין לצפות אונליין בסרטים באורך מלא בצפייה ישירה. להוריד סרטים ומוזיקה. האם מהירות של 15MB מספיקה? או אני זקוק ל30MB ? מחכה לתשובתכם בכדי לחנוך את המחשב תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית בבית שיש מחשב ששם מאוחסנים קבצים אני צריך להתחבר למחשב הזה מרחוק(מחשב שלא מחובר למחשב הביתי אלא רק לאינטרנט) כך שתיקיות שמשותפות ברשת יראו כתיקיות ברשת גם במחשב השני שאני אוכל להעביר קבצים. איך אני יכול לעשות את זה בדרך פשוטה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לציין שהראוטר עובד מצויין כבר 3 חודשים ולא הייתה שום בעית פינגים או ניתוקים.. אך בזמן האחרון כשאני מאחורי ראוטר ישנן קפיצות פינגים רציניים במשחקים וקצבי הורדה לא קבועים . 3 מחשבים מחוברים ברשת אך גם כשאני מחבר מחשב אחד דרך הראוטר הבעיה חוזרת. כשאני מנתק אותו ומחבר מחשב יחיד ישירות דרך המודם של הכבלים אין שום בעיה והכל כרגיל. אני על ברק 013 בכבלים וחבילה 750K
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור הלוג מהראוטר מצורף. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של אדימקס דגם br-6204wg עם רשת אלחוטית מוגדרת אני רואה אותה במכשיר שלי (HTC DESIRE) כרשת פתוחה עם אות מצוין אבל ברגע שני מנסה להתחבר אליה הוא לא מצליח ועובר לרשת הבאה ברשימה (תופס כנראה של איזה שכן) ניסיתי לשים סיסמא על הרשת ולראות אם זה משנה משהו אבל בסך הכל אני רואה אותה בדיזייר כדורשת סיסמא עכשיו אבל עדיין לא מתחבר ניסית גם עם האייפוד של אחי וגם לא הצלחתי להתחבר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר אובד עצות. יש לי אדימקס EW-7318Ug שמתנתק בלי סיבה נראית לעין. כשאני מחבר למחשב הוא עובד ואז אני מתחיל לגלוש/להוריד ואחרי כמה דקות, באופן אקראי (כנראה?) הוא פשוט מתנתק. הדרך החידיה להפעיל אותו שוב זה או להוציא ולחבר שוב או להשתמש בפונקצית התיקון של הוינדוס. זאת לא נראת לי בעיה במערכת ההפעלה כי זה קרה לי כבר עם ויסטה ועם אקספי (אמנם זה קרה על אותו מחשב אבל הוא עבר כבר כמה פירמוטים מאז) האם חוזק האות יכול לגרום לכזה דבר? (סביב ה 10 אחוז אבל איכות האות היא 66 אחוז) אני כבר אובדת עצות, אשמח לקצת עזרה :'(
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יהיו לי בסוף החודש שני מחשבים במרחק 8-14 מטר. המודם יהיה בסלון, והמחשב בחדר שלי. איך אני מחבר את שני המחשבים ברשת מקומית עם ללא האטה משמעותית בגלישה(כאשר המודם נמצא במחשב החלש יותר), ללא הוצאה כספית גבוהה וללא צורך להשאיר את המחשב עם המודם פתוח כשרת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, שניהם על XPPRO, יש בשניהם כרטיס רשת של אינטל, הבעייה היא: שאני מחבר את הכבל המוצלב בינהם, הם לא מזהים שיש חיבור כלשהו, וכתוב שהם לא מחוברים, לאחר בדיקה גם כרטיסי הרשת וגם הכבל תקין בודאות. יש למישהו פתרון??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום, לאחרונה קניתי מודם סלולרי , קניתי נטסטיק, רכשתי עוד סים והראוטר פועל כראוי. חיברתי אותו בכבל רשת ללפטופ והגדרתי אותו, כולל סיסמה לרשת האלחוטית ובדקתי עם אחד האייפונים שהראוטר אכן פעיל והאינטרנט פועל.. יש לי מצלמת אבטחה שאותה אני רוצה לחבר לראוטר הסלולרי..המצלמה הזאת ללא וויפי- חייב חיבור קווי לראוטר עצמו. חיברתי אותו לאחד היציאות של הראוטר מאחורה, ודרך לוח הניהול של הראוטר בדקתי איזה אייפי הראוטר הקצה למצלמה. כאשר המחשב מחובר לראוטר עצמו הצלחתי להכנס למצלמה דרך האייפי הפנימי שהראוטר הקצה לה.. הבעיה שאפשר להתחבר לאייפי שהראוטר הקצה למצלמה רק שהראוטר מחובר למחשב פיזית או אם הלפטופ מחובר לרשת האלחוטית של הראוטר עצמו... כי זה אייפי פנימי או משה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת.. שגיאה 734: the PPP link control protocol was terminated תודה *סידרתי את זה, צריך להכנס להגדרות של החייגן, ואז לאבטחה, לסמן את advanced (custom settings)f ואז ללחוץ על SETTINGS להשים למעלה על optional encryption ולהסיר את כל הV חוץ מ-PAP ו- SPAP.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , נתחיל בזה שכרגע יש לי את הוטבוקס מודם משולב ראוטר. האם אני יכול להשתמש ב TDw9980 כמודם ו ראוטר או שאני צריך להעביר אותו למוד של ראוטר בלבד. מה שעשיתי עכשיו זה העברתי את הוטבוקס למצב Bridge ,חבירתי לו את TDw9980 לוהעברתי אותו למצב router בלבד. יש חיבור לאנטרנט אבל אני מקבל מהירות מגוחכת של 5 mbps/ מה יכולה להיות הבעיה? אמשח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי למישהו כאן אולי יצא להשתמש בסוויץ' הזה? האם הוא עושה את העבודה? יש לציין שמדובר בגרסה הירוקה...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי של D-link, וכל חצי שעה בערך האינטרנט מתנתק לכמה שניות וחוזר. עשיתי פינג לראוטר, וכל פעם שהניתוק קורה, מופיעה הודעת general failure. יש לציין שהניתוק מתרחש בו זמנית בכל המכשירים המחוברים לראוטר,גם בחיבור אלחוטי. האם הבעיה היא בראוטר? מה עוד צריך לבדוק לפני שמחליפים אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אז ככה יש לי מדפסת HP שמחוברת ישירות לראוטר הגדרתי אותה אצלי המחשב והכול עבד בסדר אבל היא התאפסה לי והשנתה כתובת ה IP. שלה אז מחקתי את ההתקן מהמחשב ואני לא צליח להוסיף שוב, אבל במחשבים אחרים הוספתי מחדש והיא עובדת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ברשימת ההמתנה של תבל וברגע שהם מפרסמים ת'חבילות אני תוך שעה-שעתיים מתקשר אליהם ומזמין. מישהו יודע איזה מודמים הם נותנים ?(אלה ממכם שבניסוי שלהם) איזה לקחת? ועוד דבר קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת שאני חושב שהוא של אינטל אבל לא רשום עליו כלום על אחד מהצ'יפים שעל הלוח של הכרטיס רשום " pulse h1088" ויש מדבקה ליד החיבור של הכבל לכרטיס ורשום עליה "eastronics אינטל מקורי" ואני חושב שיש לו wol כי יש כזה מין חיבור לכבל עם 3 פינים על הלוח (זה זה?) האם הכרטיס הזה הוא של אינטל? האם הוא שווה משהו? אם לא, אז כדאי לי לרכוש כרטיס של 3com או כרטיס פשוט עד 100 שקל בשביל האינטרנט כבלים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ! האם מי שהוא ניתקל במוצר הנ"ל (שלא נמכר בארץ) ? שמעתי עליו בקורות טובות בפורומים בחו"ל. בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות ראוטר חדש בארה״ב. אני צריך ראוטר בלבד, ללא מודם. כיום יש לי את ה- 1043 של לֹ TPLINK . אני מתלבט בין WDR4300 ב 60$ ל Archer C5 ב 70$. האמת היא ש AC לא קריטי לי כרגע, מה שיותר חשוב הוא יציבות של הראוטר בעבודה עם מספר מכשירים בו״ז. מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! בטח חלקיכם מכיר את התוכנה JRIVER MEDIA CANTER (נגן מוזיקה וסרטים). התוכנה עצמה ברמה מאוד גבוהה, שומעים אחלה הכל טוב. אבל יש לתוכנה הזאת אפליקצייה (גם לאנדרואיד וגם לאייפון, אבל לי יש אנדרואיד) שנקראת GIZMO ומאפשרת להזרים את כל הספריה שיש לך על המחשב, לפלאפון. האפליקציה משתמשת במפתח שמספקת התוכנה (אחרי הרשמה לשרת או משהו כזה) כדי להתחבר לשרת שלי. המצב הוא כזה: אני לא מצליח להתחבר מה3G של הפלאפון לספרייה שלי בשום אופן! אני מתחרפן כבר! שום פיתרון בפורום של התוכנה לא עזר. שום דבר אחר לא קיים באינטרנט. פעם זה כן עבד לי (אז החלפתי רום לפלאפון ומאז זה לא עובד, וגם כשעבד אז הייתי צריך כל פעם לעשות PORT FORWARDING לאייפי הספציפי שGIZMO בחרה להתחבר אליו, ולפורט מסויים (…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד ניתן לעשות זאות על מנת לשלוט על מחשב הנייד של ההורים שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים בבית וחיבות של ADSL ALCATEL עם ה-5 מנורות. יש לי 3 אפשרויות של נתבים ואני לא יודע מה יותר כדאי לקנות, אשמח אם תעזרו לי בבקשה: D-Link DI-604 EDIMAX Router 4port + printer BR-6104P EDIMAX Router 4port BR-6104K תודה רבה על עזרתכם ויום ניפלא!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-