עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן חברים אני גר בבית פרטי כאשר הרשת שלנו בבית היא אלחוטית-אני משתמש בנתב של חברת בלקין בתקן G. הנתב ממוקם בקומה השניה בחדרי השינה והמחשבים בקרבתו מתחברים בקלות כאשר האות נקלט ברמה מקסימלית. הבעיה מתחילה בקומת הקרקע כאשר האות מן הסתם חלש יותר והמחשבים כמעט ולא מצליחים להתחבר ואם כן אז הגלישה מאוד איטית. רציתי לבקש ממכם המלצה לרכיב שישמש לי כמגבר/REPEATER של חברה טובה ובסדר גודל מחיר של 250-300 שקלים. תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by shaulr,

שלום מהתמיכה נאמר לי שהנתב האלחוטי linhsys אינו תקין מאחר שהמחשב אינו מזהה הנתב. עשיתי reset לנתב (כפתור קטן מאחור), לא עזר. החלפתי מיקום כבל יציאה למחשב, לא עזר האם יש סבירות שהבעיה בכרטיס רשת במחשב ולא בנתב? אשמח לקבל עזרה לפני שאני נפרד מכמה מאות שקלים לקנית נתב אחר. כמו כן אשמח לקבל שם ודגם של נתב אלחוטי אמין ויכולת שידור טובה כך שיעבור גם לממ"ד. תודה מראש שאול

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by llnakash,

חברים שלום, בביתי רשת עם נתב שמחובר לנתב נוסף. אני מעוניין לחבר לנתב השני דיסק נייד. כרגע לנתב 2 מחוברת מדפסת רשת, והוא משמש כנתב אלחוטי אליו מתחברים 2 מחשבים. רציתי לקבל המלצה, גם מה אתם חושבים שעדיף, מבחינת הכסף, מהירות ואיכות. כעקרון יש לי כרגע דיסק נייד חיצוני קטן (WD Passport), וייתכן שבעתיד ארצה לחבר משהו יותר רציני, אולי חיצוני, אולי פנימי שאשים בתוך קופסה. בדקתי רכישת HUB של יציאות USB שאפשר לחבר לנתב, הנה כמה אופציות עד 45$ (יש יקר יותר): http://cgi.ebay.com/4-Port-USB-HUB-Lan-Network-Server-Printer-Scanner-NAS-/200504279097?pt=AU_Computers_Printer_Accessories&hash=item2eaefc8039#shId http://cgi.ebay.com/100-New-NAS-USB-Network-Storage-Adapter-Dongle_W0QQitem…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. Started by thedarkman,

יש לי משחק רשת שקוראים לו FLYFF ויש לי הרבה בעיות התחברות ולאגים במשחק. אני דיברתי עם התמיכה של המשחק והם אמרו לי שאני צריך לפתוח את הפורטים של המשחק. יש לי את הפורטים של המשחק. יש לי ראוטר של הוט TP LINK WR841N. איך אני פותח את הפורטים של המשחק? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  5. Started by ultrAslan,

היי לכל חברי הפורום . אני גר בחו"ל ולכן כאשר אני מנסה לראות וידאוים או חדשות באתרים כמו MAKO, NANA10 אני אף פעם לא מצליח בגלל שהוידאו תמיד נתקע באמצע . מהירות האינטרנט המקומית שאיתה אני גולש היא 8 Mbit (אני נמצא אגב בטורקיה) , בתארי טורקים אני מצליח לגלוש במהריות מרשימה מאוד אך כאשר אני גולש לאתרים מהארץ אני לא מצליח להעתיק את המהירות הזאת . מה אני יכול לעשות בכדי לצפות בחדשות ווידאוים מהאתרים הנ"ל ללא תקלות מהירות ? האם יש אפשרות שאני יתחבר למחשב שלי בארץ וכך אולי בעצם יגלוש על האינטרט שם ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by stone cold,

טוב אני יעשה סקירה קצרה וגם מעלה סירטון ליוטיוב (הראשון שלי ) של הפתיחה של המוצר בכל מקרה קניתי את הגרסה הזולה יותר (2 ענטנות במקום 3 ולא יודע אם יש יותר אבדלים ) זה עלה לי 209 שקל בחנות מסוימת (לא מפרסם ) וזהו בעצם בכל מקרה פתחתי את המוצר הוא הרגיש לי בסדר -לא הרגיש כמשהו יוקרתי אבל גם לא זבל חוברת ההתקנה הייתה בעברית ולא היה לי הרבה בעיות לחבר -החוברת כולל הסברים גם על חיבורי כבלים וגם על חיבורי ADSL ואני מחובר תשתית כבלים ובזק בינלאומי ספק ברשת החדשה שלהם כרגע נישאר לי לבדוק מחשב שבחדר אחר \WII \וסטרימר רק הסטרימר בתקן N ככה שאני מעריך שזה ישונמך לG או משהו -אחין שלי יושן בחדר הזה כרגע ויש לי סידורים עוד מאט אז אני יעדכן יותר מאוחר או מחר בכל מקרה זה …

• 13 תגובות
    • 7k צפיות
  7. Started by duke6377,

שלום, רציתי לדעת איך ניתן להגדיל את מהירות ההורדה מהאינטרנט אם ספקית האינטרנט שלי הגדילה לי ל- 12Mbps. בדקתי ב- speedtest.net וזה אכן מראה 12 מגה אך מהירות ההורדה שהייתה קיימת לפני, לא גדלה. האם זה קשור לכרטיס רשת/ מודם/ כבלים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yarinbar,

שלום, לאחרונה (חודש וחצי האחרונים) נתקלתי בבעיה בחיבור באינטרנט. בדקתי את החיבור, והוא בסדר, את הכבל (עם מחשב אחר)- והוא בסדר, כיביתי והדלקתי את הראוטר ולא עזר. אין לי מושג מה הבעיה ואיך מטפלים בה אבל היא ממש מעצבנת. הבאתי כמה דוגמאות כדי שתוכלו לראות דרך העניים שלי את הבעיה: בעיה בהצגת תמונות- זה לא קורה עם כל התמונות, אלא עם כמה תמונות רנדומליות שיש בעיה בהצגתן גם אם אני עושה ריפרש זה לא עוזר, לאחרונה זה גם התחיל להוות בעיה גם בתמונות בפייסבוק. הנה המחשה : לאחר שזה מסיים לטעון את הדף, התמונה נעלמת ובמקומה נהיה האייקון הזה: יש גם בעיה בחיבור לאינטרנט גם בפיפא שמותקן אצלי במחשב וגם בסימולטור טיסה. יש בנוסף בעייה בצפייה בסרטים באינטרנט, הסרט נטען אבל הוא מראה סי…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה די מרגיזה ואשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. ברשותי ראוטר NetGear תקן N שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להעביר דרך הרשת תוכן לאקסטרימר שנמצא במרחק של 3-4 מטר מהראוטר. יש הרשאות, אני רואה את האקסטרימר מהמחשב ועל פניו הכל תקין. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להעביר תוכן.. לאחר כמה שניות החיבור מתנתק ואני מקבל הודעת שגיאה שאין אפשרות להמשיך את ההעברה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? יש דרך לפתור אותה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היום קיבלתי אותו. אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי אם זה משנה משהו. הצלחתי להגדיר אותו דרך חייגן (לפי נציג של בזב"ל אני צריך חייגן כדי להנות מחבילת GAMER). האינטרנט הקוי עובד. הWIRELESS עובד. אבל פתאום אין לי גישה לממשק של הראוטר: דרך IP http://192.168.1.1 הוא אומר לי שאין חיבור (דף זה אינו זמין). אבל הראוטר עובד והאינטרנט חלק כמו חמאה. עזרה מבעלי הדגם?

• 8 תגובות
    • 9.5k צפיות
  11. הכוונה היא לחשבון ליום אחד או אפילו לכמה שעות לראות שהטרקרים שאני משתמש בהם לא חוסמים את טווח כתובות הIP של הספק ושאפשר להוריד במהירות סבירה. בקרוב מסתיימת לי ההתחייבות ל012 ובהתחשב במצב הטורנטים בחברה (אי אפשר להוריד בכלל במהלך היום, לא שיורד לאט פשוט לא יורד בכלל !!!) אני לא רואה מצב שאני ממשיך איתם. ניסיתי לבדוק איפה החברים שלי מחוברים אבל הם מאותגרים טכנולוגית והתשובה שקיבלתי היא "אני בהוט" בלי להבין מה ההבדל בין ספק לתשתית.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Itzik 007,

רשת ביתית שמורכבת שלפטופ ומחשב נייח. אבטחת WEP. כרגע רק הלפטופ שלי (שממנו אני כותב) דולק ולכן צריך להיות רק מישהו אחד ברשת, אבל - http://img52.imageshack.us/img52/4818/crazyed.png מה זה אומר? מישהו נדחף לי לרשת? [הורדתי רק את האייפי] מה הולך פה?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  13. אהלן בעקבות צורך מסויים הייתי חייב להוסיף ראוטר נוסף בבית. יש לי מודם שנמצא בממד ומחובר ל uplink של ראוטר אחד ללא WIFI. מאותו ראוטר יש לי כבל רשת לסלון אליו חיברתי ראוטר נוסף (גם בחיבור ה uplink) שהוא גם אלחוטי. הקטע האלחוטי עובד סבבה. יש לי קליטה בבית. יש לי גם סטרימר שמחובר לראוטר הזה בסלון ע"י כבל, והוא אכן מחובר לאינטרנט ומסוגל לראות תכנים מהאינטרנט. הבעיה היא שהסטרימר לא מסוגל לראות את הרשת עצמה. יש לי מחשב הורדות ואכסון מדיה בממ"ד, שמחובר עם כבל לראוטר הראשון, אבל את כל המדיה שלי ואת התיקיות המשותפות אני לא רואה. אם אני לוקח את הכבל שמגיע לראוטר האלחוטי ומחבר אותו ישירות לסטרימר אני מקבל הכל, אבל ברגע שזה עובר דרך הראוטר השני זה מפסיק לראות. כאילו מדובר ברשתות …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by civic,

שלום. קניתי מדפסת USB (היה מבצע 180 שקל לא תיקח?) אני רוצה לשתף אותה בין כל המחשבים ברשת אבל היא רק עם חיבור USB...יש איזה מתאם ? איפה קונים אם כן?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yossi_s1,

הראוטר שלי התחיל לעשות בעיות לאחרונה (ניתוקים, איטיות,לא ניתן להיכנס לממשק ניהול) החלטתי לשבת על זה לראות מה קורה, אז דבר ראשון ראיתי שיש גרסאות firmware חדשות יותר והיה כתוב שמומלץ לשדרג וככה עשיתי. שידרגתי, הגדרתי הכל ודברים פועלים טוב יותר עכשיו. הבעייה היא שלא משנה מה, ניסיתי מלא פעמים מלא קומבינציות שונות. אבטחת WPA או WPA2 לא עובדת. לא עובדת אומר שאני יכול להגדיר את זה בראוטר, אבל אז כשאני מנסה להתחבר (ניסיתי 3 ניידים ושני סלולרים) זה לא מצליח. בניידים זה מנסה להתחבר ללא הצלחה ואז מתנתק וחוזר חלילה. בסלולרי הוא פשוט אומר לי שהסיסמא שגוייה. אבטחת WEP עובדת בסדר גמור, ניתן להתחבר, אבל אני לא רוצה להישאר עם WEP, גם רשת פתוחה עובדת בסדר. מדובר ב3COM WL-537 בעיקרון אני י…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. במשחקים ברשת חשוב פינג נמוך....לכן אם לא רוצים ניתוקים או לאג מעצבן=מסלול גיימרים שנותן לך עדיפות לשרתי חו"ל. אני עם תשתית הוט של 12MG לספק שלי 012 אני משלם 65 ש"ח עבור מסלול גיימרים 2.5MG ללא היתחיבות. בפועל אני גולש במהירות 12MG כיוון שבגיימרים לא מגבילים אותך.(אני מרוצה מהפינג הסביר+מהירות גלישה די אחידה לכל מקום בעולם של 12 MG ) כמה אתם משלמים?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. יש לי מודם dlink 2650U ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחלק את רוחב הפס בין המחשבים בבית דרכו. כשאחד המחשבים מוריד משהו שאר המחשבים בקושי זזים למרות שהמחשב הראשון לא מנצל את כל רוחב הפס. האם יש אפשרות להגביל העלאה/הורדה בכל קונקטור של כבל רשת בנפרד בנתב הזה? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית שיכולה לטפל בזה? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Itzik 007,

אהלן חברים, יש לי את הראוטר הזה כבר 5 שנים. למען האמת, אולי התעסקתי איתו פעמיים מאז ההגדרה. עשה עבודה מעולה, כולל קליטה מלאה בבית וגם בממ"ד. לאחרונה מזה כחודש התחילו לי המון ניתוקים, במיוחד במחשבים הנמצאים יחסית רחוק ממנו. חשבתי שזה אולי התשתית או הספק. הרצתי את כל הבדיקות לבד, ואז גם הייתי איתם בטלפון (נטוויזון והוט) אבל לא התגלו בעיות. החלטתי לאפס את הראוטר וכך עשיתי. שמרתי את ההגדרות ואיפסתי אותו לגמרי (גם דרך העמוד של הנתב וגם עם כפתור הריסט אחרי זה). אחרי האתחול העלתי את ההגדרות (הכל נשמר למען האמת) ואפילו עדכנתי גרסה (מ-2.2 ל- 4.2, פשוט לא הצלחתי לעדכן למשהו יותר עדכני מזה). כרגכ אחרי כל המאמץ יש לי עדיין ניתוקים באזורים יחסית רחוקים בבית, מה גם שלפעמים המהירות ממש …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום! אני רוצה למדוד את קצב העברת הנתונים של תוכנת הסקייפ, כלומר כמה זמן לוקח לה להעביר הודעה כתובה, כמה זמן להעביר מסר קולי, שיחת וידאו וכיוב'... מישהו יודע איזו תוכנה יודעת לעשות דברים כאלה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  20. רגע רגע מה נועלים פה מצחיקים\ לא נפתר העניין טוב הקטע של פיקארד היה מצחיק אני חייב להודות יש לכל מנהל -מנהל מעליו אני פשוט רוצה לגלוש דרך פרוקסי אז אייך עושים זאת-גם לרשימות שרתים של פרוקסי הוא לא נותן לי להכנס

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by Itzik 007,

קונה נתב חדש... תוך שבוע. התקציב - עד 400 ש"ח. מאפיינים וצרכים: אמור לשמש לקומה אחת, יחסית רחבה גדולה + ממ"ד בו קיים לפטופ. מחשב אחד (נייח) יחובר קווית ומחשב שני (לפטופ, בממ"ד) יחובר אלחוטית. קיים לפטופ נוסף שיחובר אלחוטית מידי פעם. מחובר בכבלים + נטוויזון (כרגע חיבור בחייגן). מהירות 5 מגה, לדעתי אשדרג מתישהו ל10 מגה. ביטורנט עובד יחסית קבוע + שני המחשבים, ולכן מחפש משהו שיהיה עמיד (הנתב שלי כרגע מחזיק מעולה בטווחים קרובים כולל בממ"ד). מדפסת אלחוטית. מעבר לזה אין מכשירים נוספים (נכון לרגע זה). חשוב לי מאוד קליטה ומהירות ברשת הביתית ושלא תפגע מהירות הגלישה (כרגע נפגע ככל שמתרחקים מהנתב). אני מתלבט בין הדגמים הבאים (אחרי מחקר יחסית מעמיק), משדרג מלינקסיס WRT54GL:…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  22. Started by Itzik 007,

הלן, אני מעוניין להחליף את הגרסה של הנתב שלי - WRT54G ל DD-WRT. על הנתב עצמו מופיע V2.2 אבל מכיוון שעדכנתי לו גרסה בעבר הוא עכשיו V4.21. איזה גירסה שלהם להוריד? גם מכיוון שאין לי כל כך עצבים להתעסק עם כל ההגדרות של התשתית, הספק, פורטים וכו' - האם קובץ גיבויי שאני עושה לפני העדכון יוכל להיטען אחריו? המערכת של DD-WRT תזהה אותו? ומה עליי לשנות בהגדרות על מנת לסחוט עוד קצת מהראוטר שלי? ראיתי גם שהרבה אנשים ממליצים ליצור מגבר אנטנות כזה... האם זה באמת מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום יש לי כבר הרבה שנים edimax br6204wg הוא עושה המון בעיות, וזה לא משהו שהתחיל בתקופה האחרונה. הוא מחובר דרך L2TP. לפעמים האינטרנט מתנתק ואז אפשר לעשות לו ריסט דרך כניסה לממשק שלו. לפעמים אי אפשר בכלל להכנס לממשק שלו ואז צריך להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר. לפעמים חלק מהמחשבים ברשת נעלמים. יש לציין שמחובר אליו מחשב אחד בחיבור חוטי ועוד 3-4 לפטופים בחיבור אלחוטי. החלטנו לקנות נתב חדש וחשבתי על הWRT54GL, אבל קראתי שגם הוא עושה בעיות עם ,L2TP זה נכון? איזה נתב כן מומלץ לקנות בתקציב של 350 ש"ח? כדאי לקנות כבר נתב N? ואם כן, איזה? דרך אגב, בלשונית wireless האדימקס שיש לי כרגע מוגדר כAP. זה מה שאמור להיות מוגדר שם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הי ביום יום אני גולש דרך VPN. אני צריך את זה למטרות עבודה. הבעיה היא שמדי פעם אני חווה התנתקויות וזה גורם לי להפסדים כספיים. מה שאני צריך זה אינטרנט חסין נפילות, אני חשבתי על המערך הבא: 1. חיבור של שני קווי אינטרנט לרואטר, כאשר אחד נופל השני מגבה אותו כך שלמעשה אני לא חווה ניתוק 2. שני קוי VPN כאשר אחד נופל השני מגבה אותו אני משתמש בפתרון VPN של חברת StrongVPN בחבילת ה Deluxe OpenVPN - מחובר באמצעות קליינט אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, אנא השתדלו לפרט כמה שיותר ולרדת לפרטים הטכניים הכי קטנים תודה עצומה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. יש למישהו דרך לגלוש בפרוקסי?או פתרון יצירותי אחר? בבקשה זה חשוב לי -הבוס מהעבודה רוצה ואי אפשר לסרב לגרוזיני חביב

• 3 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים