עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by thedarkman,

יש לי משחק רשת שקוראים לו FLYFF ויש לי הרבה בעיות התחברות ולאגים במשחק. אני דיברתי עם התמיכה של המשחק והם אמרו לי שאני צריך לפתוח את הפורטים של המשחק. יש לי את הפורטים של המשחק. יש לי ראוטר של הוט TP LINK WR841N. איך אני פותח את הפורטים של המשחק? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. שלום בזמן שלא הייתי בבית היה איזה טכנאי אצלנו ומשום מה הוא התעסק לי בהגדרות ועשה שהחיבור לאינטרנט יהיה אוטומטי אני רוצה שהחיבור יהיה באמצעות חייגן איך אני מחזיר את זה למה שהיה ?! יש לי ווינדוס 7

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by civic,

שלום. קניתי מדפסת USB (היה מבצע 180 שקל לא תיקח?) אני רוצה לשתף אותה בין כל המחשבים ברשת אבל היא רק עם חיבור USB...יש איזה מתאם ? איפה קונים אם כן?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Itzik 007,

רשת ביתית שמורכבת שלפטופ ומחשב נייח. אבטחת WEP. כרגע רק הלפטופ שלי (שממנו אני כותב) דולק ולכן צריך להיות רק מישהו אחד ברשת, אבל - http://img52.imageshack.us/img52/4818/crazyed.png מה זה אומר? מישהו נדחף לי לרשת? [הורדתי רק את האייפי] מה הולך פה?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  5. היום קיבלתי אותו. אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי אם זה משנה משהו. הצלחתי להגדיר אותו דרך חייגן (לפי נציג של בזב"ל אני צריך חייגן כדי להנות מחבילת GAMER). האינטרנט הקוי עובד. הWIRELESS עובד. אבל פתאום אין לי גישה לממשק של הראוטר: דרך IP http://192.168.1.1 הוא אומר לי שאין חיבור (דף זה אינו זמין). אבל הראוטר עובד והאינטרנט חלק כמו חמאה. עזרה מבעלי הדגם?

• 8 תגובות
    • 9.5k צפיות
  6. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה די מרגיזה ואשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. ברשותי ראוטר NetGear תקן N שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להעביר דרך הרשת תוכן לאקסטרימר שנמצא במרחק של 3-4 מטר מהראוטר. יש הרשאות, אני רואה את האקסטרימר מהמחשב ועל פניו הכל תקין. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להעביר תוכן.. לאחר כמה שניות החיבור מתנתק ואני מקבל הודעת שגיאה שאין אפשרות להמשיך את ההעברה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? יש דרך לפתור אותה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום! אני רוצה למדוד את קצב העברת הנתונים של תוכנת הסקייפ, כלומר כמה זמן לוקח לה להעביר הודעה כתובה, כמה זמן להעביר מסר קולי, שיחת וידאו וכיוב'... מישהו יודע איזו תוכנה יודעת לעשות דברים כאלה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  8. רגע רגע מה נועלים פה מצחיקים\ לא נפתר העניין טוב הקטע של פיקארד היה מצחיק אני חייב להודות יש לכל מנהל -מנהל מעליו אני פשוט רוצה לגלוש דרך פרוקסי אז אייך עושים זאת-גם לרשימות שרתים של פרוקסי הוא לא נותן לי להכנס

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by al74,

יש לי רשת ואלחוטית. המחשב הסלוני שלי (WINDOWS 7 64BIT) מחובר לרשת עם מתאם אלחוטי (WIRELESS N) וגולש דרך חיבור VPN של 12VPN (דרך תוכנה של 12VPN). אני מעוניין לחבר את ה-XBOX 360 SLIM (בעל חיבור WIRELESS N וחוטי) שיושב בחדר אחר למחשב כך שיגלוש דרך ה-VPN (כרגע ה-XBOX מחובר אלחוטית לרשת). האם אני חייב לבצע את זה דרך חיבור חוטי למחשב באמצעות כבל CROSSOVER או שיש אפשרות אחרת? הראוטר (DLINK DIR615) אינו יושב ליד המחשב הסלוני אם זה מעניין משהו.

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. אהלן בעקבות צורך מסויים הייתי חייב להוסיף ראוטר נוסף בבית. יש לי מודם שנמצא בממד ומחובר ל uplink של ראוטר אחד ללא WIFI. מאותו ראוטר יש לי כבל רשת לסלון אליו חיברתי ראוטר נוסף (גם בחיבור ה uplink) שהוא גם אלחוטי. הקטע האלחוטי עובד סבבה. יש לי קליטה בבית. יש לי גם סטרימר שמחובר לראוטר הזה בסלון ע"י כבל, והוא אכן מחובר לאינטרנט ומסוגל לראות תכנים מהאינטרנט. הבעיה היא שהסטרימר לא מסוגל לראות את הרשת עצמה. יש לי מחשב הורדות ואכסון מדיה בממ"ד, שמחובר עם כבל לראוטר הראשון, אבל את כל המדיה שלי ואת התיקיות המשותפות אני לא רואה. אם אני לוקח את הכבל שמגיע לראוטר האלחוטי ומחבר אותו ישירות לסטרימר אני מקבל הכל, אבל ברגע שזה עובר דרך הראוטר השני זה מפסיק לראות. כאילו מדובר ברשתות …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש למישהו דרך לגלוש בפרוקסי?או פתרון יצירותי אחר? בבקשה זה חשוב לי -הבוס מהעבודה רוצה ואי אפשר לסרב לגרוזיני חביב

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  12. יש לי מודם dlink 2650U ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחלק את רוחב הפס בין המחשבים בבית דרכו. כשאחד המחשבים מוריד משהו שאר המחשבים בקושי זזים למרות שהמחשב הראשון לא מנצל את כל רוחב הפס. האם יש אפשרות להגביל העלאה/הורדה בכל קונקטור של כבל רשת בנפרד בנתב הזה? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית שיכולה לטפל בזה? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Itzik 007,

קונה נתב חדש... תוך שבוע. התקציב - עד 400 ש"ח. מאפיינים וצרכים: אמור לשמש לקומה אחת, יחסית רחבה גדולה + ממ"ד בו קיים לפטופ. מחשב אחד (נייח) יחובר קווית ומחשב שני (לפטופ, בממ"ד) יחובר אלחוטית. קיים לפטופ נוסף שיחובר אלחוטית מידי פעם. מחובר בכבלים + נטוויזון (כרגע חיבור בחייגן). מהירות 5 מגה, לדעתי אשדרג מתישהו ל10 מגה. ביטורנט עובד יחסית קבוע + שני המחשבים, ולכן מחפש משהו שיהיה עמיד (הנתב שלי כרגע מחזיק מעולה בטווחים קרובים כולל בממ"ד). מדפסת אלחוטית. מעבר לזה אין מכשירים נוספים (נכון לרגע זה). חשוב לי מאוד קליטה ומהירות ברשת הביתית ושלא תפגע מהירות הגלישה (כרגע נפגע ככל שמתרחקים מהנתב). אני מתלבט בין הדגמים הבאים (אחרי מחקר יחסית מעמיק), משדרג מלינקסיס WRT54GL:…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  14. Started by yossi_s1,

הראוטר שלי התחיל לעשות בעיות לאחרונה (ניתוקים, איטיות,לא ניתן להיכנס לממשק ניהול) החלטתי לשבת על זה לראות מה קורה, אז דבר ראשון ראיתי שיש גרסאות firmware חדשות יותר והיה כתוב שמומלץ לשדרג וככה עשיתי. שידרגתי, הגדרתי הכל ודברים פועלים טוב יותר עכשיו. הבעייה היא שלא משנה מה, ניסיתי מלא פעמים מלא קומבינציות שונות. אבטחת WPA או WPA2 לא עובדת. לא עובדת אומר שאני יכול להגדיר את זה בראוטר, אבל אז כשאני מנסה להתחבר (ניסיתי 3 ניידים ושני סלולרים) זה לא מצליח. בניידים זה מנסה להתחבר ללא הצלחה ואז מתנתק וחוזר חלילה. בסלולרי הוא פשוט אומר לי שהסיסמא שגוייה. אבטחת WEP עובדת בסדר גמור, ניתן להתחבר, אבל אני לא רוצה להישאר עם WEP, גם רשת פתוחה עובדת בסדר. מדובר ב3COM WL-537 בעיקרון אני י…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dror_gh,

שלום. יש לי ראוטר של EDIMAX BR6204WG אני רוצה לכוון את ה DMZ לפלייסטיישן וקצת מסתבך עם זה. כל עוד ה FIREWALL ב DISABLE אין לי גישה ל DMZ אלא רק אחרי שאני לוחץ ENABLE אחרי שלחצתי וקבעתי את האייפי של הפלייסטיישן אני עושה ריסטארט כמו שהראוטר מבקש ואז האינטרנט פשוט לא מתחבר. אחרי שאני מבטל את ה FIREWALL ואת ה DMZ אז אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט בקיצור, חייב עזרה. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ערב טוב. מעניין אותי לדעת האם כיבוי והדלקה של נתב d link 2760u של בזק (באמצעות כפתור הכיבוי מאוחרי המכשיר) יכולה לגרום לקיצור משך החיים שלו (כאשר אני מכבה את המחשב אני מכבה גם את הנתב, כ-5 פעמים ביום)? או שעדיף מבחניית אורך חיים להשאיר אותו דולק כל היום ורק בשעות הלילה שהמחשב מכובה לכבות גם את הנתב עד לבוקר? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by DUDEnamE,

החיבור WIFI בPSP מאפשר לשני מכשירים להתחבר אחד לשני ולשחק יחד , יש למישהו מושג איך זה עובד?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by dyn,

שלום, אני עובד בבית עם שני מחשבים, כל אחד מהם מחובר בכבל רשת לראוטר D-link 2650 U של בזק. המחשב בחדר השני מחובר עם כבל רשת די ארוך, כ- 10 מ' ובו אני כל הזמן מקבל ניתוקים במסנג'ר (במחשב שלי אין את הבעיה הזו), סך הכל האינטרנט במחשב הזה בסדר. הבעיה מסתדרת אחרי שאני נותן ריסט למחשב, אבל אז שוב חוזרת אחרי זמן מה שהמחשב פועל. יכול להיות שהבעיה של הניתוקים במסנג'ר היא בגלל הכבל רשת הארוך? (הגלישה בו היא בסדר גמור רק המסנג'ר מתנתק) ואם כן, אז כרטיס רשת אלחוטי יכול לפתור את הבעיה? תודה ענקית על העזרה. נ.ב. אני מצטער אם הדיון נפתח בפורום הלא מתאים.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. שאלתי בעבר ולא הגענו לפיתרון וזה קצת משגע אותי. יש לי ראוטר N ומחשב ראשי עם כרטיס 1000MB ומחשב בסלון עם כרטיס אלחוטי N. מימיו הראשונים המחשב בסלון היה עם WIN 7 והראשי עם XP. מהירות ההעברה הייתה אז נורמלית (לא זוכר מהי, סביבות 30MB לשניה?) שדרגתי את המחשב הראשי לWIN 7 ומאז המהירות ירדה לסביבות 3MB לשניה. חיפשתי ברשת ומצאתי המון אנשים עם בעיה כזאת והמון פתרונות אפשריים. ניסיתי את כל הפתרונות שנתנו ולא עוזר. לא מבין איך בכלל זה קורה. לא קרה לאף אחד פה?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by Itzik 007,

הלן, אני מעוניין להחליף את הגרסה של הנתב שלי - WRT54G ל DD-WRT. על הנתב עצמו מופיע V2.2 אבל מכיוון שעדכנתי לו גרסה בעבר הוא עכשיו V4.21. איזה גירסה שלהם להוריד? גם מכיוון שאין לי כל כך עצבים להתעסק עם כל ההגדרות של התשתית, הספק, פורטים וכו' - האם קובץ גיבויי שאני עושה לפני העדכון יוכל להיטען אחריו? המערכת של DD-WRT תזהה אותו? ומה עליי לשנות בהגדרות על מנת לסחוט עוד קצת מהראוטר שלי? ראיתי גם שהרבה אנשים ממליצים ליצור מגבר אנטנות כזה... האם זה באמת מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by גד :),

הכרטיסים בחיבור PCI Edimax EW-7711IN Edimax EW-7128G איזה כרטיס קולט יותר טוב? והאם יש כרטיס USB שעדיף משניהם בקליטה?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אהלן חברים אני גר בבית פרטי כאשר הרשת שלנו בבית היא אלחוטית-אני משתמש בנתב של חברת בלקין בתקן G. הנתב ממוקם בקומה השניה בחדרי השינה והמחשבים בקרבתו מתחברים בקלות כאשר האות נקלט ברמה מקסימלית. הבעיה מתחילה בקומת הקרקע כאשר האות מן הסתם חלש יותר והמחשבים כמעט ולא מצליחים להתחבר ואם כן אז הגלישה מאוד איטית. רציתי לבקש ממכם המלצה לרכיב שישמש לי כמגבר/REPEATER של חברה טובה ובסדר גודל מחיר של 250-300 שקלים. תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום אני משחק במשחק רשת שקוראים לו FLYFF. אני משחק בו כבר כמה שנים ולפני כמה זמן מצאתי תוכנה שפותרת בעיות התחברות למשחקי רשת ומורידה לאגים ובאמת השתמשתי בה והכל עבד טוב. לפני כמה ימים ניסיתי להתחבר לתוכנה וראיתי שהיא כבר לא פותרת את הבעיות בהתחברות ולאגים,ניסיתי לפרמט את המחשב להתקין את התוכנה שוב כלום לא עזר לפתור את הבעיה. התקשרתי לNetvision ואמרתי להם שיש לי משחק רשת שאני משחק בו ויש לי הרבה לאגים ויש לי הרבה בעיות בהתחברות אז בהתחלה הם אמרו לי לפתוח פורטים ואז ביררתי ואמרו לי שזה לא עוזר. התקשרתי שוב וסיפרתי להם עוד פעם את הבעיה שלי ואז הם אמרו לי שיש משהו כזה היעדוף למשחק ועשינו את זה והנציג אמר לי שהשרתיים של ישראל תקינים יש בעיה עם השרתיים של חו"ל כאלו יש זמן תגובה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה לפתוח את פורט 80 (אני משתמש בWAMP). הגדרתי IP סטאטי, הוספית את פורט 80 לנתב, אבל עדיין פורט 80 סגור. יש למישהו רעיון? נתב - Edimax br6204wg Hot + 012 התמונות מצורפות... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. http://www.sharatim.co.il/forum/showthread.php?t=13366 חבילה 1.5 בחינם. יכול להיות רעיון נחמד. בטוח שהמטרה שלהם להחשף כמה שיותר ושיקנו חבילות גדולות יותר, אבל עדיין הרעיון נחמד.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.