עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום שוב! תודה על העצות המועילות בדיון הקודם שפתחתי, זה עזר לי המון אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת-היום בא אלינו הטכנאי והתקין לנו את הראוטר. עד עכשיו, הכל טוב-יש אינטרנט לשני המחשבים. מפה זה מתחיל להסתבך... עבדתי כשאני קורא את מדריך שיתוף הקבצים שנמצא באתר "נטגורו". עשיתי כל מה שכתוב שם, ומשום מה, אני לא מצליח לשתף קבצים... המחשב הנייח הסתדר לא רע, ואני יכול לראות את הקבצים שאני משתף ממנו ב"מיקומי הרשת שלי". הנייד לעומת זאת... לא מזהה את ה-workgroup שהגדרתי בכלל... ואין לי מושג מה הבעיה. אני אשמח לעזרה ^^

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  2. שלום. אני מעונין לפרמט את המחשב שלי בקרוב. כל הפרטים מוכנים מלבד פרט אחד - הגדרת ההתחברות לאינטרנט. מכיוון שאין לי מושג איך להגדיר את ההתקשרות לרשת (שימו לב,לא מדובר בהגדרת המודם) חיפשתי ברשת האינטרנט למדריכים. הדבר היחיד שמצאתי להתחברות לבזק בינלאומי (השרת שלי) הוא זה: http://webint.bezeqint.net/adslXp.html אבל זה נראה המדריך הזה מדריך למשימה אחרת. אז אני מפנה אליכם את השאלה - כיצד ניתן להגדיר את החיבור לאינטרנט כאשר הספק שלי הוא בזק בינלאומי? והאם המדריך שניתן פה הוא מדויק ואקטואלי למצב. תודה.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by yarivy,

האם יש אפשרות לשתף חיבור אינטרנט בין 2 מחשבים (PC ונייד) דרך כבל USB. משהו כמו LAPLINK שהיה פעם בשימוש בחיבור ה LPT. שימוש בתוכנה צד שלישי באה בחשבון. תודה.

• 6 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. ברשותי נתב EDIMAX, BR6104K פועל ומספק אינטרנט לשני מחשבים. אינני מצליח להיכנס להגדות שלו ע"מ לפתוח פורטים. כאשר אני נכנס ל http://192.168.2.1/ הדף לא עולה. יש למישהו פיתרון? ???

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. היי חברים אני כרגע מחובר לאינטרנט סיבים של פרטנר. יש לי ממיר סיב לכבל רשת שפרטנר סיפקו לי ואני משתמש בראוטר פרטי והכל עובד מצויין. לאחרונה התחלתי לבדוק מה מציעות שאר החברות ועושה רושם שהמחירים די דומים אבל... חוץ מפרטנר עושה רושם שכל שאר החברות לא מאפשרות שימוש בראוטר פרטי אלא רק בציוד שלהם מה נסגר??? אני היחיד שזה מפריע לו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אנטרנט בין שתי מחשבים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בלי הראוטר פשוט לוחצים התנתק והתחבר.. אבל עם הראוטר איך אפשר לשנות את האייפי בלי לנתק את הכבל?

• 6 תגובות
    • 16.3k צפיות
  8. שינויים: הורדה https://openwrt.org/

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי ‏Edimax BR-6204WG Router‎ ואני צריך לדעת מה האייפי הסטטי שלי , איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by מתרגל,

יש לי רשת ביתית עם 5 מחשבים, אני מעוניין לדעת דרך המחשב שלי (שהוא אחד מתוך החמישה), כמה רוחב פס צורך כל מחשב ברשת (כלומר, מי מעיק לי על רוחב הפס :-)), וגם לדעת מה כל אחד מוריד / מה הוא עושה שצורך את רוחב הפס. (אם יש צורך לבצע התקנה של תוכנה על כל המחשבים, אין בעיה, יש לי הרשאות מלאות) הכוונה היא לקבל את כל הנתונים למסך המחשב שלי, ורק אליו - אין צורך לקבל את הנתונים על המסך של כל מחשב ברשת. בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות זאת ? תודה.

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  11. יש אפשרות ולא משהו בעזרת שינוים מעקפים וכו'.. להפעיל תיקיות משותפות ברשת של מחשבים שאחד הוא עם XP ואחד עם VISTA?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  12. מהמחשב שלי.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  13. אהלן, בנוגע לראוטר של אורנג'/Jungo - ה-Smartbox: 1. מה ברירת המחדל לשם המשתמש+סיסמה ע"מ להתחבר לראוטר דרך ממשק הדפדפן (192.168.1.1)? 2. מה עושים אם שיניתי אחד מהם וברוב חוכמתי שכחתי למה? תודה

• 6 תגובות
    • 56k צפיות
  14. אני רוצה להזרים מוזיקה לחנות שלי על גבי האינטרנט (לא רשת ביתית) וללא מחשב, האם אפשר להשתמש בסטרימר? כדאי להבהיר את עצמי אני מתכוון שאני רוצה שיהיה מוזיקה על הסטרימר שבחנות, ומהבית אני ישלח לשם שירים. אפשרי...?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  15. שלום איך נמדדת התעבורה החודשית באחסון אתרים? הנה מה שהבנתי: אם התעבורה החודשית היא 25G, זאת אומרת 9.6K של העלה לשרת. (יש 2,592,000 שניות בחודש, אז מחלקים 25 מיליארד במספר השניות בחודש וזה יוצר כ 9600, זאת אומרת 9.6K). נכון?

• 6 תגובות
    • 7.6k צפיות
  16. Started by siin,

אני מניח שבהודעה זו אני מעלה באוב בעיה עתיקה. הסיפור הוא כזה. יש לי מודם אלקטל (5 נורות) SpeedTouch Home יש לי אותו במשך כמה שנים ומאז ומתמיד חששתי להתעסק איתו. לאחר שהתחיל לעשות קצת בעיות(*) החליפו לי את המודם למודם אחר של סימנס, מהחדשים של בזק. עכשיו לא אכפת לי להתעסק עם המודם הישן, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את שלב הסיסמה דרך ה-TELNET ניסתי בכמה אתרים לפענוח הסיסמה (כל אחד נתן לי סיסמה שונה!-!-!) ואף אחד מהסיסמאות אינו מתקבל. האם יש מי שנתקל בבעיה (לפחות בזמנו) ויודע את פתרונה? (*) הטכנאי שהיה אצלי ובדק את המודם טוען שהבעיה (עקב ניתוקים חוזרים ונשנים) היא עם הפנית או חלוקת כתובות. אבל עדיין אפשר להשתמש בו, לכן השארתי אותו אצלי (הוא שלי בפרטי) כמודם לשעת חירום.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  17. שלום לכולם! לאחר שאני מחובר כבר כמה שנים טובות לADSL וממש לא מרוצה לאחר שהייתי בכל החברות! אני עובר לכבלים גם בגלל מהירות ה UL הגבוהה יחסית. יש לי 2 שאלות: 1.האם אני עושה אינטרנט בכבלים האם אני חייב להתקין גם TV שלהם?ואם יש לי YES זה מפריע? 2.לאיזה ספקית הייתם ממליצים לי להתחבר? תודה מראש נועם

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by eido300,

יש לי ראוטר של TP-LINK עם הצפנה של wpa2 psk עד עכשיו כשניסיתי להתחבר אליו ממחשב נייד/טאבלט/פלאפון הצלחתי להתחבר בלי שום בעיה. אבל משום מה בזמן האחרון אני מצליח להתחבר אליו רק ממכשירים שהיו מחוברים לפני זה וכבר לא צריכים לשים סיסמא עוד פעם, אבל ממכשירים חדשים אני לא מצליח להתחבר (הוא כותב שיש בעיות אימות) בדקתי שלא שינו את הסיסמא, ולכאורה אין שום סיבה הגיונית שזה לא יעבוד מה לעשות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by intel,

יש לי 3 מחשבים שולחניים בבית על פי הפירוט הבא: 1. מערכת הפעלה xp pro + 2 כרטיסי רשת 2. win 98 se 3. win 98 se יש לי רכזת ומודם אלקטל. יש לי גם 4 כרטיסי רשת - אחד על כל מחשב ומחשב אחד עם שניים. אני לא מצליח לגרום לכך שתהיה רשת שיתופית באינטרנט.זאת אומרת אני לא מצליח לגלוש מכל המחשבים. תעזרו לי בבקשה במה שצריך להגדיר בכל מחשב. אל תפנו אותי לפורום באתר ADSL הישראלי כי מפורט שם בצורה עניינית לכל מערכת הפעלה אבל לא בעירוב מערכות וניסיתי לפי מה שכתוב שם ולא הצלחתי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלומות חברי הפורום, הutorrent הנאמן שלי מדווח כבר זמן מה כי הפורט שהגדרתי לו חסום, ולכן הלכתי לPortforward.com על מנת להבין איך אני פותח את הפורט המדובר. בתחילת המדריך מצויין שיש קודם כל להגדיר כתובת Ip סטטית. ניגשתי לעבודה, וגיליתי שהיא קשה מנשוא. המדריך מאוד מובן והכל (http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm) הצרה היא שהip config נותן את הערכים שנותן הראוטר(די לינק), והם שונים מהערכים שנמצאים במודם(הROTAL). ניסיתי כל מיני שילובים, ועד כה ללא הצלחה - הדרך היחידה שבה הצלחתי להתחבר לאינטרנט היא דרך קבלה אוטמטית של הערכים השונים. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מי שנמצא בכבלים ללא חייגן וניסה להחליף IP , ה REPAIR ב XP לא תמיד עובד כתבתי משהו קטן שמחליף ב 99% את ה IP מי שרוצה לנסות מוזמן הוא יעבוד רק אם קוראים להתקן רשת local area connection אם לא אז צריך לשנות את השם בסקריפט לשם שרשום [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. נגיד ויש לי כתובת של קובץ שאני רוצה להוריד אבל אי אפשר להוריד את זה בגלל שזה מכוון למישהו מסויים האם יש דרך בכל זאת להוריד את זה?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  23. שלום , יש לי שני מחשבים שמחוברים אלחוטית לנתב מסוג סימנס של בזק. הראשון כבר מחובר ומתחבר אוטומטית(!) כלומר שהסיסמה מאוחסנת בתוך המחשב. במחשב השני מבקש סיסמה כאשר אני מנסה להתחבר ושכחתי את הסיסמה! , מה אפשר לעשות? יש לציין שאין לי כל גישה לנתב. מה שיש לי כרגע זה שני מחשבים , אחד מחובר ואחד מבקש סיסמה. האם יש תוכנה שמגלה את הסיסמאות שהוטמעו במחשב שלי? איך אפשר לעלות על סיסמת הרשת האלחוטית כשהמחשב מחובר אליה בעצם באופן אוטומטי. מדובר בוינדוז ויסטה תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום ! יש לי ראוטר של חברת EDIMAX לא ידוע לי איזה דגם ספציפי אבל אני יודע שהוא תומך גם בכבלים וגם בADSL ! האינטרנט האלחוטי שלי לא עובד למרות שהמצב של האלחוטי בראוטר הוא על פעיל !!! מה אני צריך לעשות או לשנות כדי שזה יעבוד ??? בתודה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  25. לפני הרבה זמן עשיתי רשת בבית ופעלתי לפי המדריך שלכם פה באתר.. עכשיו לפני כמה שבועות ניתקתי את הרשת (המחשב עכשיו מחובר ישירות לנקודה) והIP שלי תקוע על 10.200.1.1 ז"א הIP שלי משתנה כמובן,אבל נגיד התחלתי לשחק עכשיו בgenerals והlocal ip שלי הוא 10.200.1.1 ואני גם לא מצליח להתחבר לחברים ככה שזה בעיה אצלי בטוח.. עוד משהו שיש אתרים שפשוט כותבים לי שהאייפי שלי לא חוקי ואני לא יכול להיכנס לאתר 403 Forbidden Unauthorized IP address. בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה....נמאס לי להיות תקוע ככה חח תודה רבה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.