רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
צריך אחד יציב שלא יתנתק גם כשמשתמשים לאורך זמן בתוכנות שיתוף קבצים, החיבור לאינטרנט הוא חיבור קבוע דרך הכבלים, יהיה נחמד אם יהיהבו גם אופציה לחיבור מדפסת אבל לא הכרחי. תקציב עד 500 ש"ח אבל יהיה נחמד מאוד אם אפשר למצוא משהו לא משמעותית פחות טוב ביותר זול. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מנוי ב014 על 2.5 מגה עם תשתית של בזק. בחודש-חודשיים האחרונים התחלתי לסבול מאינטרנט איטי למדי. לפעמים שאני רוצה להיכנס ללינקים בפיירפוקס אני צריך ללחוץ עליהם פעמיים, אחרת המד טעינה של הדפדפן ממשיך לנצח ובסוף אני מקבל The connection has timed out. יש לי את אותה בעיה גם בIE. לפעמים אני בכלל נכנס ללינק ואוטומטית מקבל טיים אאוט. ניסיתי לסרוק וירוסים עם NOD32 ואפילו להחליף אותו בAvira מחשש שהוא הגורם להאטה, אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי שום וירוס. עשיתי גם סריקה עם Malwarebytes ולא מצאתי כלום. אני מנקה כמה פעמים ביום עם CCleaner. יום אחד שמתי לב שהמהירות הורדה בדסקטופ שלי לא מקסימלית אבל בלפטופ כן. חשבתי שיש בעיה כלשהי ופירמטתי. זה סידר את המהירות הורדה אבל האיטיות נשארה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי D-Link DSL-G256DG כמה שנים, לאחרונה הוא התחיל לקרוס וכבר מההתחלה לא עמד בעומסים כמו שצריך מחוברים אליו 3-5 מכשירים שכוללים video streaming ומשחקים אונליין במקביל ולכן חשוב לי מאוד qos טוב רציתי את Asus DSL-AC68U אבל הוא לא נמכר בארץ ודרך אמזון הוא יקר נורא אני מתלבט כרגע בין: TP-LINK VR900 v2 TP-LINK VR600 NETGEAR D6400 האם ההבדלים בין הtp-link משמעותיים בשבילי(lag, speed)? בNETGEAR האנטנות פנימיות ואז הטווח קטן יותר אם אפשר להתקין על אחד מהם open os זה גם מעולה אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע אני נואש, תודה רבה (יש לי כרטיס רשת איכותי מאוד במחשב)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה קורה? יש לי מחשב נייח בחדר, שמחובר לראוטר עם כבל רשת. בסלון יש מחשב נייד (Dell inspiron 1525). בדרך כלל הייתי מתחבר ישירות אל הרשת האלחוטית אוטומטית או בוחר אותה מתוך הרשימה. לפני יומיים המחשב הפסיק למצוא את הרשת שלי ברשימה. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר אותו שוב, למחוק את הרשת ולהתקין אותה מחדש במחשב הנייד אבל זה לא עזר. המחשב מוצא רשתות אחרות פשוט הפסיק למצוא את הרשת הביתית שלי. למישהו יש מושג למה זה קרה?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי מודם שמשמש גם כראוטר - DLINK 6850 לאחרונה אני לא כל כך מרוצה מהטווח WIFI שלו אני לא יודע אם קרה משהו אבל הטווח לא מספק לי רציתי לשאול אם קיים ראוטר- מודם אחר בבזק שיותר כדאי ממנו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לרשת קיימת במשרד נתב אלחוטי שישמש בעיקר אורחים ולא לשימוש שוטף האם יש המלצה לראוטר מאובטח אמין ואיכותי ? אני משער שהטווח התקציב הוא עד 500-600 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, עבור פרוייקט שאני עובד עליו אני צריך ראוטר שיאפשר לי שליטה טובה ברוחב פס שמוקצה לכל client ברשת. אשמח להמלצות לראוטר שיתאים למטרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב מאז תחילת הדרך של ה ADSL בארץ אני מחובר אליו, כרגע אני עובד עם 5 מגה עם בזק בינלאומי חבילת גיימרים, ואת האמת שאני מרוצה מהביצועים אבל אני רוצה לשדרג למהירות יותר גבוהה עכשיו שפרסו אצלנו תשתית של NGN, הבעיה, שעם טלויזיה של Hot טלפון של בזק ואינטרנט של בזק זה נהיה יותר מדי הוצאות שאפשר בחצי מהמחיר הזה להביא טריפל של הוט בחצי המחיר, מתחילת הדרך של אינטרנט בכבלים בארץ שמעתי הרבה תלונות של ניתוקים ואיטיות על האינטרנט שלהם, האם יש משהו בזה ? או שאני לא ארגיש בהבדל אם אני אעבור, למה את האמת אני מאוד חושש, תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, לפני שנעבור לשלב ההאשמות, אני תוהה מה גורם למודם HOTBOX לא לרצות להתחבר לרשת (של הוט) וכשהוא כן מתחבר הוא מלא בשגיאות וגלישה של 30 מגה/שנייה לכל היותר כאשר הרבה מאוד (!) פעמים המהירות יותר קרובה ל-1מגה/שנייה (אמור להיות קרוב יותר ל100). צירפתי את נתוני הגרסה של המודם (שנראה מאוד לא חדש, למרות שהחליפו אותו 3 פעמים בשבועיים האחרונים) ואת הEvent Log. המודם כבר כמעט שעתיים מנסה להתחבר, אחרי כמעט 48 שעות ללא חיבור יציב ובערך 10 ריסטרטים יזומים שלי בשעות האחרונות. היו פה 15 טכנאים (לא, לא זרקתי מספר סתם) ולא באמת בא לי לחכות שעתיים לעוד אחד. ולפני שמישהו ישאל (כי בהוט נהנים לשאול), אז לא: לא מדובר במחשב אחד, אלא יותר מ4. לא, הם לא מחוברים בWIFI, כולם בחיבור קוי, ישיר, 1Gbps…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לניהול עסק: - מחשב "ראשי" מחזיק מסד נתונים.. - מחשב "משני" ניגש גם הוא למסד הנתונים (כמובן בתנאי שהראשי דלוק).. - שני המחשבים אמורים להיות מחוברים לאינטרנט.. - ומדפסת (רשת) משותפת לשניהם.. - אני מעוניין בתקשורת מהירה (1Gb) ואמינה.. [לא יהיה לי אף שימוש ב-WiFi וכל החיווט הוא Cat.6 מסוכך FTP]. ---------------------------------- ההיגיון גורם לי לחשוב על SWITCH (במיוחד שאני לא צריך WiFi בכלל!).. מתג 1Gb שמצאתי עולה יותר מפי 1.5 מנתב 1Gb, מה עוד שלנתב יש FireWall ו-DHCP שיחסוך התערבות המחשב הראשי בגישה לאינטרנט ולמדפסת.. ואולי גם יתרונות נוספים.. הנתב המדובר הוא TL-WR1043ND שלא זר לי (יש לי גם בבית).. ולאור זה שיש לו כל כך הרבה יתרונות אלחוטיים שלא יהיו בשימוש אף…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם נתב ה-OnHub הגלילי והייחודי של חברת הענק יביא מהפכה לעולם ציוד הרשת הביתי? לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-כובשת-עוד-חלקה-ונכנסת-לשוק-הנתבים/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני רוצה להקים בבית רשת קטנה - תתחיל ב- 2 מחשבים נייחים, לא צפויה לגדול מעבר לתוספת נייד + טלפון עם WI-FI בתחילה הרשת תהה חוטית למהדרין, אבל כנראה שאקנה נתב חוטי+אלחוטי כדי שתהה האופציה להתרחבות אלחוטית. מחשב אחד ברשת צפוי להיות מחובר תדיר לרשת. בין אם גלישה ובעיקר הורדות רבות ושונות מחשב שני יהיה מחובר לפרקים וגם אז צפוי להשתמש ברוחב פס קטן יחסית. אלה ש(כנראה) יחוברו בהמשך, יחוברו לפרקים וגם הם אינם צפויים לעומסים גדולים. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה מסודרת לעניין מה יקרה עם רוחב הפס. 1. האם הראוטר מחלק אותו בעצמו או שאני יכולה להגדיר אותו? 2. היה והראוטר מחלק בעצמו, האם החלוקה קבועה או שהיא תלויה במספר המחשבים המחוברים באותה שעה לרשת? מה קורה אם אני זו שמחלקת …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש ראוטר עם 4 אנטנות שתומך ב5 ג'יגה, במחיר שפוי ראיתי את 2 הדגמים האלו במחיר סבבה אבל א. לא ברור לי מה ההבדל ביניהם מלבד 30 ש"ח במחיר ב. אשמח לדעת אם למישהו יש אותם ויכול לתת חוו"ד. לדוגמה על ה825 ראיתי פוסט ב openwrt שמציין שהפורטים של הwan והlan נוטים להתקלקל/לזייף אחרי זמן מה, לפי דיווחים של כמה וכמה יוזרים,אבל לא ברור לאיזה דגם מתייחס הפוסט (4 אנטנות או 2) * מדובר על הדגמים עם 4 אנטנות לא 2 אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה טוב העלה גבוהה? רק בשביל לעלות חומר לאינטרנט?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://picasaweb.google.com/lh/photo/i2_y7_GLJi5Um55Aun_YE5f0VmWKZqMthOK5iQkN7s8?feat=directlink זאת התוצעה שלי לאחר עבודה על התשתית בבית, חשבתי לבקש חידוש אינסטלציה, השאלה אם זה יתן איזה שיפור ? אני הייתי על RATE ADAPTIVE לפני זה, ביטלתי והסנכרון כמו שטבלה. מקודם היה פחות , אני מעדיף מהירות יציבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ברשימת ההמתנה של תבל וברגע שהם מפרסמים ת'חבילות אני תוך שעה-שעתיים מתקשר אליהם ומזמין. מישהו יודע איזה מודמים הם נותנים ?(אלה ממכם שבניסוי שלהם) איזה לקחת? ועוד דבר קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת שאני חושב שהוא של אינטל אבל לא רשום עליו כלום על אחד מהצ'יפים שעל הלוח של הכרטיס רשום " pulse h1088" ויש מדבקה ליד החיבור של הכבל לכרטיס ורשום עליה "eastronics אינטל מקורי" ואני חושב שיש לו wol כי יש כזה מין חיבור לכבל עם 3 פינים על הלוח (זה זה?) האם הכרטיס הזה הוא של אינטל? האם הוא שווה משהו? אם לא, אז כדאי לי לרכוש כרטיס של 3com או כרטיס פשוט עד 100 שקל בשביל האינטרנט כבלים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת TP-LINK הסינית מנצלת את CES 2015 על מנת להכריז על שני נתבים חדשים, שני מאריכי טווח ומתאם HomePlug. כל הפרטים בשרשור המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5453
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב יש לי רשת אלחוטית שקנויה מנטלינק (netlink). www.net-link.co.il הראוטר הוא RTA300W של חברת אסקי (askey). www.askey.com הראוטר מתחבר לכרטיס רשת של אינטל pro100+ (משהו כזה). חוצמהמחשב שאיליו מתחבר הראוטר יש עוד שני מחשבים שמחוברים ע"י תקני usb וקולטים את האינטרנט. מדי פעם אבא שלי מחבר את הנייד שלו לראוטר דרך כבל usb (לא אלחוטי), כאשר הוא מחבר את הכבל מתחילים להיות לי במחשב התנתקויות מוזרות שלפעמים אני מצליח להתמודד איתן ע"י ריסטרט לראוטר ולפעמים זה פשוט לא מתחבר! גם שפותחים את המחשב שאיליו מחובר הראוטר זה עושה בעיות התנתקות. למישהו זה גם קרה?? פתרונות יש??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי ובזק בתור תשתית. עם המכשיר שלהם d link g256dg אני ממש סובל ממנו, ניתוקים, איטיות ובתמיכה אצלהם הם לא רואים בעיה למרות שכל כמה דקות יש בעיות טעינה של אתרים וכו' סופ"ש אני באילת לכן רציתי להתייעץ כאן, לדעתכם האם הw9970 או על משהו אחר כי הוא תומך עד 100 מגה בייט פר חיבור? השימוש הוא מחשב יחיד (חיבור ישירות)ו-WiFi. כמו כן הוא יהיה מחובר ל access point בקומה התחתונה לצורך WiFi גם כן(מחשב אחד יתחבר שם, ומכשירים סלולריים) - יהיה מחובר באמצעות homeplug דעתכם? תודה רבה. עריכה: השימוש במחשב שמחובר ישירות יהיה לרוב גיימינג והורדות (utorrent), השימוש במחשב השני יהיה יותר לגלישה באינטרנט. Sent from my ONEPLUS A…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע הבא אני בטוח מזמין, סגור!! (ישר אחרי שאני מפרמט, ומתקין 2000 pro מחדש...) אז שאלותי אליכם הן: קיבלתם כרטיס רשת? איזה מודם התקינו לכם? האם ניתן לבחור? תוך כמה זמן מההזמנה התקינו לכם תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעייה עם הפניית פורטים בIP מסויים. יש לי ראוטר מבזק, אני יודע איך להפנות פורטים וזה גם עובד. הספק שלי זה HOTNET, כשאני מקבל מהם IP שמתחיל אחרת מ213 כל הפורטים סגורים משום מה, למרות שהIP הפנימי של המחשב שלי הוא סטטי ונשאר זהה. זה ממש מתסכל כי אני צריך לרסט את הראוטר אינספור פעמים כדי לקבל כתובת IP שמתחילה ב213. לדוגמה כרגע, הIP שלי מתחיל ב149 ואני משתמש באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ לבדוק את הפורטים. למרות שלא שיניתי כלום בהגדרות ווידאתי שהIP של המחשב שלי נשאר זהה זה מראה שהפורט סגור, וגם שפורטים 80/8080 סגורים. יש דרך לפתור? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה עם שיתוף משאבים .אחרי הגדרת קבוצת עבודה מחובר עם נתב +כרטיס רשת אלחוטי usb לשתף את MDmmm http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htmתודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בראוטר 3 אנטנות כאלו. האם אני יכול להבריג לאחד החורים כבל מאריך ולשים את אחת האנטנות באחד החדרים או אפילו בחוץ? האם זה ישפר את הקליטה מהמכשיר הנייד?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-