רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אם המחשב הנייד שלי מתנתק מהרשת wifi (עדין לא ברור למה) אני לא יכל להתחבר בחזרה עד שאני מפעיל מחדש את הראוטר זאת בעיה רצינית כי אני צריך שהנייד היה מחובר כל הזמן מישהו מכיר את הבעיה?? הראוטר גם לא נתן לי לעשות port forwarding trigger ל port 80 היתי צריך לשנות את ה port בשרת דיי מעצבן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור הוט ישירות למחשב שלי (אין רשת כרגע) יש לי מחשב חדש (זמני) שיש לו מודם נתב אלחוטי של בזק (rotal rta 1025w) יש לי שני מחברים אלחוטיים Alvarion Breeze Access SA-10 Pro.11 מה האפשרות הכי זולה (וטובה) לחיבור המחשב השני להוט 1) האם יש להוט מודם עם שתי יציאות? 2) במידה ולא - האם צריך נתב אלחוטי? 3) או להזמין נקודה נוספת של הוט למחשב השני (כמה זה עולה?) לעזרתכם אודה יהודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי נמצא ברשת LAN רגילה, חיבור ישיר ועד היום היה לי אייקון בinternet connections שמראה את הרשת בשרת (במחשב השני) ופתאום הוא נעלם, דבר שגורם לאי פתיחת הפורטים כראוי. מה ניתן לעשות על מנת להחזירו ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין מודל לוקאלית (לפי הקישור הזה: http://docs.moodle.org/en/Complete_install_packages_for_Windows) אך כל פעם שאני נכנס ל LOCALHOST אני מגיע למסך של IIS. כיביתי את IIS אבל אני עדיין מגיע לשם ולא למסך של מודל כפי שהייתי אמור להגיע. יש למישהו רעיון? אם השאלה אמורה להיות מופנת לפורום אחר אשמח אם היא תעבור לשם. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר LINKSYS WRT54GL ושידרגתי לו (בעזרתכם כמובן) את הקושחה המקורית ל-DD-WRT. לאחר שקניתי ראוטר חדש אני נותן את הישן שלי לאחותי שמחוברת בהוט, האם יש קושחת DD-WRT שעובדת עם L2TP ? (אם כן אשמח ללינק והסבר קצרצר על איך משדרגים אם זה משהו מסובך כמובן) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים, כיום אני נמצא בהוט במהירות 7 מגה עד השדרוג של Ufi באזור שלי שיתרחש בנובמבר, יש לי שאלה, כיום מרגישים בשעות הערב וסופי שבוע את העומס על התשתית באזור שלי למרות שהוט כל הזמן טוענים שאצלם הכל בסדר, והמודם תקין וכך גם התשתית. רציתי לשאול האם המעבר לufi יקל על התשתית הקיימת וארגיש פחות את העומס גם במהירות שלא נחשבת לufi? אני יעבור ל12 מגה אבל בכל זאת לא אקבל את המודם שעובד על 4 ערוצים, מה שהufi מתהדר בו. דיברתי עם התמיכה של הספק וגם כן בוצע בדיקת מהירות מאתר התשתית של הוט speed.hot.net.il שלא אמור להיות מושפע מהספק, אלא מציג מהירות לשרתים של הוט בלבד, כמו כן ביצעתי בדיקות עם הספק שכולן היו תקינות, נציג טכני של הוט דווקא הציע לשלוח אליי טכנאי שיבדוק את העניין…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך להגדיר חייגן l2tp על מק, מערכת הפעלה mountain lion ? אני על תשתית hot אני מצליח להגדיר חייגן על הראוטר שלי, על windows אבל לא על המק ישירות הוא טוען שהוא לא מצליח להתחבר לשרת, אבל כל דבר אחר כן מצליח להתחבר אז זו לא הבעיה. נציגי התמיכה לא ממש יודעים איך להתמודד עם מערכות ההפעלה היותר עדכניות של המק. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך בדיוק אני פותח פורטים? דרך המודם או דרך ההגדרות של הווינדוס/פיירוול? יש לי ווינדוס אקס פי תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. הרבה זמן יש לי בראש רעיון לבנות מעין שרת ברשת הביתית שלי שתפקידו יהיה חוץ מלאחסן קבצים ולהעביר אותם במהירות גבוהה לשאר המחשבים, לסננן את האינטרנט. כלומר, להתקין עליו Firewall וכ"ו... והוא יסנן את האינטרנט ממזיקים וישלח אותו לשאר המחשבים האחרים, מעין Hub מתוחכם. אם למישהו יש מדריך איך לבצע את זה אני אשמח לקבל אותו, או שמישהו מוכן לכתוב לי בפירוט את השלבים אני אשמח. תודה מראש אורי. :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מספר שאלות: איך אני יכול דעת אם יש עוד אנשים שגולשים על האינטרנט שלי? לפי מה שאני רואה יש לי שלוש אפשרויות אבטחה: WEP, WPA Pre-shared key, WPA RADIUS. מה ההבדל בינהם? מה הכי מומלץ? לפי מה שהבנתי WEP הכי מומלץ, במידה וכן, אפשר לקבל הסבר קצר (או קישור למאמר) מה זה כל דבר (העלתי תמונה), וכמובן מה צריך לשנות במחשב השני. תודה לעונים. שבוע טוב לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדסקטופ מחובר למודם בUSB הלפטופ מחובר למודם בRJ זה בכוונה ככה כי ככה אין תלות של אחד בשני אני לא צריך WIFI הדסקטופ והלפטופ על שולחן ולא זזים. המודם הוא מוטורלה אפשר בעזרתו? חשבתי אוולי על רשת USB?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו עוד חוץ ממני קיבל היום בדוא"ל שלו שאלון קצר ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום הייתי מחובר לחבילה של חצי ושילמתי לאינטרנט זהב "248 שקל "כמו פרייר וזה במשך שנים. התקשרתי עליהם ואמרתי שאני רוצה לעבור לספק אחר ולהתנתק מהם . הם אמרו לי שיש חבילה חדשה שיצאה רק אתמול חבילה לחצי שנה של 1.5 במחיר של 109 שקל לחודש ואחרי חצי שנה זה עולה ל209 שקל . אז אני ששלמתי עד היום במשך שנים 248 שקל על חבילה של חצי 248 שקל יקבל חבילה של 1.5 פי 3 יותר מהיר ובפחות מחצי מחיר נו מה אתם אומרים ?עכשיו יהיה לי אינטרנט טורבו. תנסו גם אתם את החבילה הזאת אולי אתם סתם משלמים יקר על חבילה של חצי .
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור הלוג מהראוטר מצורף. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי להתעניין קצת בתקשורת בין מחשבים בפרט ותקשורת בכלל. נתקלתי במשהו שלא הצלחתי כל כך להבין וקיוויתי שמישהו כאן יוכל להסביר לי קצת יותר לעומק אני יודע שהשימוש בכתובות MAC הוא בשכבה השניה של מודל OSI, כלומר רק בתוך הLAN שלי. הבעיה היא שאני לא מבין מתי ואיך זה מגיע לידי ביטוי ניסיתי לעשות ping למחשב אחר ברשת הפנימית שלי אך הוא הציג רק את הIP ולא את הMAC כאשר נכנסתי לאתר שבניתי ברשת הפנימית (על IP 10.0.0.2) אני ראיתי שהשרת קלט שנכנסתי מכתובת 10,0,0,3 (הIP של המחשב השני שלי). בנוגע לאתר אני מבין שהדפדפן הוא אפליקציה ולכן הוא עצמו שכבה שביעית וכן משתמש בIP. והפינג לא בדיוק שכבה שניה. ולכן נשאלת הש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי לינה בצימר שכולל חיבור אינטרנט חוטי בלבד. כנראה דרך החיבור של הטלוויזיה. אני מתכוון לנסוע עם סמרטפונים וטאבלט ולא עם לפטופ. לכן חשבתי לחבר ראוטר עם כבל רשת ולהתחבר לראוטר דרך WIFI. יש לי ראוטר ישן LINKSYS WRT54GL. חשבתי להשתמש בו. בגלל שלא יהיה לי שם מחשב, אני צריך להגדיר הכל מראש בארץ. ברור לי שצריך להגדיר את שם הרשת WIFI. מה עוד צריך להגדיר כדי שאפשר יהיה להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש HP עם מעבד INTEL CORE- I3-2330M 2.2GHZ , זיכרון 6GB DDR3 . ואני עומד לרכוש חבילת גלישה בנדל. לא משחק במשחקי רשת. מעוניין לצפות אונליין בסרטים באורך מלא בצפייה ישירה. להוריד סרטים ומוזיקה. האם מהירות של 15MB מספיקה? או אני זקוק ל30MB ? מחכה לתשובתכם בכדי לחנוך את המחשב תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חשבון ראפידשייר פרימיום. עד לפני חצי שנה הורדתי חלק בלי בעיות.עכשיו ההורדה מתחילה בשיא מהירות ולאחר 20 שניות המהירות שואפת ל10 קילובייט. יש לי חשבון של 10 מגה.אם אני מוריד דרך האתר של ראפידשייר ומסמן שההורדה תיהיה מאובטחת בSSL אני מוריד בשיא המהירות בלי כל בעיה. רציתי לדעת אם זאת הגבלת מהירות או משהו במחשב שלי שחוסם את האתר או שהספקית חוסמת את ראפידשייר. הספקית שלי היא 012 שאני יודע שהיא חוסמת אתרים או מגבילה והחבילה שלי היא 10 מגה. כל שאר האינטרנט שלי במהירות סבירה ובספידטסט התוצאה גם כן תקינה. האם עלי לצעוק על הספקית או שהבעיה אצלי במחשב.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אז ככה יש לי מדפסת HP שמחוברת ישירות לראוטר הגדרתי אותה אצלי המחשב והכול עבד בסדר אבל היא התאפסה לי והשנתה כתובת ה IP. שלה אז מחקתי את ההתקן מהמחשב ואני לא צליח להוסיף שוב, אבל במחשבים אחרים הוספתי מחדש והיא עובדת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר d-link dir-655, כרטיס רשת TP-Link TL-WN822N. החדר שלי מרוחק מהראוטר כ5.3 מטר דרך מסדרון עם הפרדה של 2 דלתות מעץ. הראוטר והמודם נמצאים מעל מקלט DVR ממתכת. אני מחובר מהוט\נטוויז'ן. ווידאתי בהגדרות של הראוטר שידור בתקן N בלבד, WPA2 ONLY וכו' ואני לא מצליח להגיע למאה מגה המוצהר שמקבלים בחיבור חוטי. אני מגיע במקרה הטוב ל60-70 ובמקרה הרע ל30 ומטה. מידי פעם אני מחליף בין הערוצים כי לאורך זמן המהירות צונחת. חשבתי לחבר לראוטר אנטנה מהסוג הזה למשל: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=793413 . השאלה היא האם זה ישפר את המהירות בכלל? רציתי לדעת בנוסף אם זה הכרחי להתקין אנטנות כאלה על הקיר או שאפשר גם להניח בצד. אני קולט את הראוטר טוב יחסית באיזור ה80 אחוזים.…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי כבר את כל האפשרויות לשיתוף אינטרנט (אני משתמש ב ICS) המחשב הלקוח מצליח לעשות פינג - רק לאתרים בארץ!! - ולא לחו"ל. המחשב הלקוח מצליח לעשות FTP לכל העולם המחשב הלקוח לא מצליח לגלוש אפילו לאתר של הספר שלי!!! מישהו נתקל בבעיה? האם יש אלטרנטיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבוע עברתי מאינטרנט 500K לאינטרנט 750 (100 ש"ח זול יותר ) כשהיה לי 500K כל פעם שהתחברתי לאינטרנט הופיע בצד המסך חלון צהוב עם מהירות הקישור בין המחשב למודם החיצוני של בזק והמהירות היתה 1.8 MB. כשאני מתחבר ל 700K החדש המהירות שמופיעה היא 928K . למה זה קורה ? והאם בכלל זה משמעותי ? נב: פה בפורום אמרו לי שהמהירות שמופיה בחלון הצהוב היא מהירות הקישור של המחשב עם המודם. .
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט רגיל,לא מהיר ואני רוצה לפתוח את פורט 134 או 135 אני לא זוכר איזה בדיוק אבל זה הפורט שמאפשר לשלוח הודעות דרך ה-RUN למשל. איך אני בדיוק פותח אותו ואם מישהו יודע איזה פורט זה בדיוק מהשניים אני אשמח(יש לי WIN XP PRO)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ממש הבנתי איך האינטרנט פועל אז שאלתי שאלה יותר ספציפית. המשתמש עצמו מתחבר לשרת של הספקית (default geway משהו כזה, לא?) דרך התשתית (קו טלפון לדוג') נגיד והמשתמש רוצה לגלוש לאתר של וואלה אז איך הספקית יוצרת קשר עם האתר? יש לה תשתית משלה?או שהיא משתמשת בקו טלפון? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, לי היה עד עכשיו אינטרנט ADSL והשתמשתי במודם נתב של סימנס לרשת אלחוטית, לפני שבועים עברתי לכבלים וקיבלתי מודם חדש מ HOT שהוא לא אלחוטי, האם יש אפשרות לעשות איזה חיבור כך שאוכל להשתמש במודם של סימנס ולחזור לרשת אלחוטית שהיתה לי ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-