רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מחפש ראוטר בתקציב 200-300 , אפשר עם חריגה . הדברים שאני צריך דגש עליהם : 1. שלא יהיה התנתקויות , יש לי עכשיו ראוטר שכל הזמן מתנתק הרבה פעמים אולי זה בגלל שהוא מתחמם מהר אני לא יודע . 2. כמה שפחות לאגים במשחקי רשת עכשיו איזה עוד דברים צריך לדעת מתי שבוחרים ראוטר חדש, אני לא יודע ממש איזה דברים צריך ממש ? תודה מראש , אבי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד MSI WIND עם סטיק של אינטרנט אני מעוניין שהמחשב יהיה ראוטר למכשיר פלאפון אחר שלי. יש כזאת אפשרות? אם כן איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי את הראוטר של בזק rta 1025 ובגלל מעבר לתשתית של הכבלים אני צריך לקנות ראוטר חדש חשבתי על ראוטר פשוט Level One WBR3406TX (אלא אם יש לכם משהו מומלצ אחר עד 180 ש"ח) ואת ה 1025 להפוך ל AP . אפשרי או שיכולה להיות לי בעיה עם זה ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לרובכם פה יש אינטרנט מהיר נכון ? מעניין אותי לדעת מה אתם עושים באינטרנט שלכם ?
-
שלום לכולם. הרבה זמן יש לי בראש רעיון לבנות מעין שרת ברשת הביתית שלי שתפקידו יהיה חוץ מלאחסן קבצים ולהעביר אותם במהירות גבוהה לשאר המחשבים, לסננן את האינטרנט. כלומר, להתקין עליו Firewall וכ"ו... והוא יסנן את האינטרנט ממזיקים וישלח אותו לשאר המחשבים האחרים, מעין Hub מתוחכם. אם למישהו יש מדריך איך לבצע את זה אני אשמח לקבל אותו, או שמישהו מוכן לכתוב לי בפירוט את השלבים אני אשמח. תודה מראש אורי. :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני ב-012, בחבילת 10 מגה, וכבר חצי שנה שאני סובל ממהירות גלישה איטית. רק מלפנות בוקר ועד שעה 10:00 בערך אני מקבל את המהירויות שאני אמור לקבל, אבל בכל שעות היום אני מוריד מאתרים כמו Megaupload ו-Netload, שמורידים בד"כ על רוב רוחב הפס, במהירות של 20-30 ק"ב לשניה. (אותה מהירות לטורנטים). הבנתי שהם מגבילים מהירות ואם אפנה אליהם טלפונית הם פשוט יקשקשו שהבעיה אצל השרתים - אבל אין סיכוי שזה קורה בכולם. אין לי זמן להתעסק איתם שעות על גבי שעות. מה עושים? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום יש לי את מה שבזק נתנו, ולמעשה אין לי בחדר כמעט אינטרנט. המרחק בין הראוטר לחדר הוא כ-20 מטר אווירי, אך עם 5 קירות בדרך. או לחילופין מרחק לא אווירי של כ-30 מטר. מחפש ראוטר חזק, כמובן בתקן הכי עדכני שיש. אני היום על תשתית של בזק ואינטרנט של בזק בינלאומי, ולכן אם אסיים עם שלי אצטרך אני מניח גם מודם. למיטב הבנתי ישנם ראוטרים משולבים עם מודם, וניתן גם להביא מודם חיצוני. אשמח לקבל המלצות לכאן ולכאן ומה יותר עדיף. בתודה רבה מראש, ושנה טובה, זיו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אחרי המון בירורים לבד ומחקרים ו 3 פירמוטים עד שעליתי על הבעיה רציתי לשתף אותכם במשו שמאט לכול משתמשי הויינדוס את הדפדפן איטרנט כולל מהירות גלישה במחשב באופן מוחלט ! אז נתחיל ... שם הקובץ שהתקנתם במחשב או שווינדוס 10 עצמו התקין לכם בלי שתשימו לב בעדכונים אוטומטיים נקרא : Adobe Flash Playe - או - adobe flash player security - או - adobe flash player system טוב אחרי המון בדיקות אם ההתקנה של אחד מהם והסרה מהלוח בקרה כולל בעדכוני מערכת של הווינדוס הסרתי והתקנתי תתפלאו , שזה מותקן אני מקבל בכול הדפדפנים שלי אם זה אקספלורר + פיירפוקס + גוגל כרום , מקבל בשלושתם שזה מותקן 70 עד 90 מגה !! עכשיו אני בהוט תשתית 200 מגה ספק 200 הוט נט . מוזר שאני מקבל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מתאם אלחוטי שתומך ב dual band וראוטר linksys ea6700 . ועדיין לא ניתן להתחבר לרשת של ה-5 (יש לשתי הרשתות SSID שונה) אני כן רואה אותה אבל לא ניתן להתחבר אליה , כן הצלחתי להתחבר לרשת מאייפד. יש למישהו רעיון מה יכול להפריע ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקרון אני צריך לפתוח (לנתב) פורט לתוכנת שיתוף קבצים יש לי ראוטר והמחשב שהתוכנה מותקנת בוא מתחבר אל חוטית לראוטר הגדרתי כתובת IP סטטית דרך המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm וניתבתי את הפורט בנתב אחרי כל זה האינטרנט התחילו לי התנתקויות בפרקי זמן שונים יכול להיות שעה אינטרנט ואחרי זה התנתקות וההתנתקויות קורות רק במחשב שבוא הגדרתי IP סטטי בכל השאר האינטרנט עובד כרגיל עכשיו העברתי את הIP לדינאמי ובנתיים הכל בסדר איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזאת אני ממש צריך את הפורט הזה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחזיק בסלולרי N73 דרך אורנג' בתוכנית של 150MB דרך פורטל 3Gportal ו 1MB דרך פורטל Internet3G. אני מעוניין לנצל את 150 המגה הנ"ל לגלישה דרך הלפ-טופ. השאלה היא אם זה אפשרי? או שמא הגלישה תעבור לי רק דרך ה INTERNET 3G? ידוע לי על בעיות האיטיות, ועל זה ש150 MB יגמרו לי צ'יק-צ'אק, הסט-אפ הזה אמור לשמש אותי רק כאופציית חירום כשאני צריך אינטרנט ואין בנמצא. תודה מראש :-* אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לקנפג כל ראוטר אלחוטי לעבוד כ-Access Point אלחוטי? בהתחשב בכך שזוהי תכונה נדרשת, איזה ראוטר + כרטיס רשת (למחשב נייח, כך שאפשר PCI) אלחוטיים מומלץ לרכוש עבור חיבור בכבלים ללא חייגן? תקציב: עד 400 ש"ח סה"כ. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית..והמחשב שלי זה ה"שרת" עם החיבור לאינטרנט ורק בחדר שלי יש את החיבור של הכבלים לאינטרנט ואני עובר חדר בבית - עכשיו אני רוצה להעביר איתי את המחשב והאפשרות היחידה זה שאת המחשב של אחותי להעביר לחדר שלי ולהפוך אותו ל"שרת" אבל זה לא בא בחשבון כי יש לה מחשב צולע וכל הזמן מתנק לי מהאינטרנט אז אני חושב על איך להעביר את החיבור של הכבלים לחדר שלי ככה שאני יוכל לחבר את המודם ולהשאר ה"שרת, אבל בלי לבקש מחברת הכבלים חשבתי על כבל מאריך.. אבל אני לא בטוח אם קיים כזה דבר? ואם זה יפגע לי ברוחב פס ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העלתי 2 תמונות אחת של האתר עם הדריברים שמתאימים למחשב והשני של התוכנה aida64
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד,לשולחני מחוברת המדפסת-BRADER-215C-.איך אני שולח חומר להדפסה דרך הנייד? בתודה מראש א ש ר
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החל מהיום יש לי בעיות רציניות מאוד בבזב"ל. אני מחובר ב-30MB, ברוב הזמן מקבל בקושי 20MB פינגים מטורפים: C:\Users\Bar>tracert google.com Tracing route to google.com [173.194.70.138] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1 2 291 ms 255 ms 260 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 * 11 ms 29 ms bzq-219-235-22.static.bezeqint.net [212.179.235.22] 4 93 ms 131 ms 136 ms bzq-179-75-181.static.bezeqint.net [212.179.75.181] 5 * 142 ms * bzq-179-124-93.static.bezeqint.net [212.179.124.93] 6 29 ms 29 ms 13 ms bzq-179-124-86.static.bezeqint.net [212.179.124.86] 7 134 ms * 245 ms bzq-219-189-130.cabl…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם הפניית פורטים בIP מסויים. יש לי ראוטר מבזק, אני יודע איך להפנות פורטים וזה גם עובד. הספק שלי זה HOTNET, כשאני מקבל מהם IP שמתחיל אחרת מ213 כל הפורטים סגורים משום מה, למרות שהIP הפנימי של המחשב שלי הוא סטטי ונשאר זהה. זה ממש מתסכל כי אני צריך לרסט את הראוטר אינספור פעמים כדי לקבל כתובת IP שמתחילה ב213. לדוגמה כרגע, הIP שלי מתחיל ב149 ואני משתמש באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ לבדוק את הפורטים. למרות שלא שיניתי כלום בהגדרות ווידאתי שהIP של המחשב שלי נשאר זהה זה מראה שהפורט סגור, וגם שפורטים 80/8080 סגורים. יש דרך לפתור? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שזוכר את הדיון האחרון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299357.0 בקצרה, בדיון הקודם הייתה לי תשתית של הוט, וכדי שהנייד יכנס בצורה אלחוטית, הייתי חייב להגדיר בו כתובת איפי ידנית, כי בלעדיה לא הייתה מוקצת לו כתובת איפי ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה (ומן הסתם לא היה אפשרי לגלוש). היום בבוקר עברתי לתשתית של בזק, ואיתה דווקא הכל עובד תקין! אחרי שעשיתי לראוטר hard reset והגדרתי אותו מחדש על ADSL, בצורה אלחוטית הכל עובד מצויין מבלי שאני אצטרך להגדיר איפי ידני, כמו שהיה קורה בתשתית של הוט. הבעיה מגיעה אחרי שעשיתי הצפנה לרשת :-\, את ההגדרות אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי. הסיסמה אגב, מורכבת מ-10 ספרות. הנייד מנסה להתחבר לרשת במשך 2 דקות, כשבסופם חלון ההתחברו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מודם של רוטל ALE 070 (מודם USB), האם יש איזו אפשרות או twek להאצת הגלישה? -משתמש Win XP pro.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=940437 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי לחבר מערכת רמקול חיצוני של הרמן קרדון לטלויזית LG דרך בלוטוס? הבלוטוס ברמקול חיצוני עובד (בדקתי דרך הפלאפון) אך לא מצליח ליצור קישור לטלויזיה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מרבית הנתבים כיום, מבוססים על ממשק Web, כלומר : אתר אינטרנט המאוחסן בנתב עצמו ומאפשר להגדיר את הנתב דרך אתר האינטרנט. גישת ה Web מאפשרת הגדרה נוחה וקלה יותר של החיבור לאינטרנט. מרבית הנתבים מבוססי מערכת הפעלה שנקראת לינוקס-מכונות. אותם נתבים מבוססי מערכת הפעלה זו - פגיעים. בעת החיבור של הנתב לשאר מחשבי הרשת, ניתן להגדירו מכל תחנה אפשרית ברשת המקומית (LAN). הנתב, כברירת מחדל מכיל שם משתמש וסיסמא מסוימים, לצורך העניין Admin:Admin או root:root, וכן הלאה. בעת חיבור הנתב לאינטרנט, הנתב אינו מוגן מפני גורמים זדוניים, לדבר זה יכולות להיות השלכות חמורות מאוד, בין אם גניבה של מידע, ניתוק מהאינטרנט, חדירה למחשב, הריסה, השמדה, ועוד. לעוד פרטים ולכתבה המלאה: http://sec.org.il/main.ph…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב , עברתי לגור בדירה שהמיקום של הראוטר בעייתי ולא מאפשר חיבור של כבל Ethernet מאף מכשיר לראוטר כך , אך יש לשים לב שהמרחק לא כזה רחוק בין השניים. ויש אולי קיר אחד המבדיל בינהם. מדובר על אינטרנט של בזק + הראוטר שלהם שהם כל כך מתגים בו "Be". בנוסף לזה יש לי מחשב שולחני בחדר עבודה וטלוויזיה 4k מחוברת ל סטרימר של Apple הדור החדר. כאשר אני מגדיר את הApple TV דרך אפליקציה של סרטים בשם Infuse לגשת לכונן שיתופי ברשת , אני יכול לטעון סרט למשל של 18 ג'יגה בלי בעיה. אבל סרט 4k אמיתי של 40-60 גיגה הוא נתקע לעיתים קרובות על "buffering". המחשב השולחני שלי הוא i7 , 16gb ram , 1070GTX ובנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי asus pcie a…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ברשימת ההמתנה של תבל וברגע שהם מפרסמים ת'חבילות אני תוך שעה-שעתיים מתקשר אליהם ומזמין. מישהו יודע איזה מודמים הם נותנים ?(אלה ממכם שבניסוי שלהם) איזה לקחת? ועוד דבר קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת שאני חושב שהוא של אינטל אבל לא רשום עליו כלום על אחד מהצ'יפים שעל הלוח של הכרטיס רשום " pulse h1088" ויש מדבקה ליד החיבור של הכבל לכרטיס ורשום עליה "eastronics אינטל מקורי" ואני חושב שיש לו wol כי יש כזה מין חיבור לכבל עם 3 פינים על הלוח (זה זה?) האם הכרטיס הזה הוא של אינטל? האם הוא שווה משהו? אם לא, אז כדאי לי לרכוש כרטיס של 3com או כרטיס פשוט עד 100 שקל בשביל האינטרנט כבלים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-