רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אם אני שוכר דירה עם שותפים, מה מונע ממני להשתמש באותו יוזר של הספק שהוריי משתמשים בו בביתם? אני יודע שאפשר מבחינה טכנית לגלוש עם אותו יוזר של הספק ב-2 מחשבים שונים כל עוד התשתית היא אותה תשתית. אז בעצם השאלה שלי למה אני צריך לשלם לספק עכשיו שעברתי דירה? אני יכול להשתמש ביוזר הקיים כבר בבית הוריי. השאלה האם חברות הספקים בודקים דברים כאלה והאם בכלל יכולים לעלות על זה והאם זה יכול להוריד את המהירות? (אני לא רואה סיבה למה שזה ישפיע על המהירות) אני לא באמת מתכוון לעשות זאת ויש לנו כבר אינטרנט בדירה, אבל מעניין אותי לדעת בעצם למה לעשות מנוי נוסף לספק במקרה כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לחבר 3 מחשבים על מנת לגלוש משלושתם באינטרנט... אני צריך ראוטר שיוכל להיות גם אלחוטי וגם קווי (2 מהם נימצאים אחד ליד השני...חבל לעשות בינהם אלחוטי...) לא להתפרע עם המחיר אבל שלא יהיה משהו זבל.... תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אהלן, מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוקי פורום או משהו, עברתי לדירת חדר לאחרונה ואני צריך משהו בשביל הרשת האלחוטית שלי. בגדול, אין שום קיר שמפריד בין החיבור של הראוטר המיועד לשאר החדר ואני גם לא משתמש באינטרנט מעבר להורדה פה ושם וגלישה רגילה. יש איזשהו ראוטר פשוט שיכול לענות על הדרישות הצנועות האלה ושאפשר לסמוך עליו? ראיתי דגמים מאוד זולים ב60 וב80 שקל אבל אני לא יודע כמה אפשר לסמוך עליהם. משהו מומלץ בטווח המחירים של עד 100 שקלים? תודה רבה מראש על ההתייחסות.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר עם הנתב BR-6424NL לספק בזב"ל עת תשתית בזק ב PPoE. רציתי לדעת אם ניתן להתחבר ב PPTP - להלן ההגדרות שיש לי בנתב לחיבור זה: במידה וזה אפשרי - מה הוא ה PPTP GATEWAY ומה אני צריך לסמן ב BEZEQ-ISREAL. לגבי החיבור שקיים כרגע ב PPOE - ישנה אפשרות שנקראת TTL- הנמצאת על DISABLE - מה זה בדיוק...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר LINKSYS WRT54GL ושידרגתי לו (בעזרתכם כמובן) את הקושחה המקורית ל-DD-WRT. לאחר שקניתי ראוטר חדש אני נותן את הישן שלי לאחותי שמחוברת בהוט, האם יש קושחת DD-WRT שעובדת עם L2TP ? (אם כן אשמח ללינק והסבר קצרצר על איך משדרגים אם זה משהו מסובך כמובן) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה ראוטר+כרטיס רשת לא יקרים מדיי עם חיבור יציב!! דגש על יציב שלא סובל מהתנתקויות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרעג הביאו לי את ה Netgear DGN 2200 האם זה מכשיר מספיק טוב ויציב או שכדאי לקחת מכשיר אחר של D-Link אשמח לקבל עצות והמלצות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מודם מבזק AZTECH E600 וכשהתחברתי איתו עם חייגן האינטרנט עבד ממש מהר, וכשהפכתי אותו לראוטר האינטרנט שלי בקושי זז, הדפים כבר לא עולים מהר, יש למישהו פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פרט לדברים הברורים - קוקיס וIP?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי Repeater היות ויש לי בבית מערכת אבטחה עם מצלמות אלחוטיות. 3 מתוך ה-4 מחוברות ישירות ל-Repeater ואחת נוספת מחוברת ישירות לרשת הביתית (מודם המשמש גם כנת של הוט). הבעיה שנוצרת היא כאשר כל פעם מבוצע חידוש IP המצלמות נעלמות במסך הניטור - אציין כי רק ה-3 שמחוברות ל-Repeater נעלמות והמצלמה הבודדת שמחוברת ישירות לנתב של הוט נשארת קבוע. ניסיתי דרך הגדרות הנתב של הוט לנסות להגדיר IP קבוע אבל עד כה לא הצלחתי. אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. האם אפשר להפוך את הראוטר של בזק כך שיהיה מודם בלבד ולחבר אותו ישירות למחשב במידה ואין לי צורך בחיבור אלחוטי? (bridge?) 2. אני לא גיימר - אני משתמש באינטרנט להורדות טורנטים גלישה וכד'. הלכתי לאיבוד עם כל המושגים שלכם MPLS/CNN/NBC/NBA... האם עדיף לי חיבור ללא חייגן או עם חייגן? האם יש עוד משתנים? אשמח להסברים. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיות התחילו לפני כשבועיים, כל כמה זמן(פעם ביום, פעם ביומיים,פעמיים ביום) דפי אינטרנט לא עולים ואני נאלץ לכבות ולהפעיל את הראוטר מחדש. יש לי מודם B FOCUS 312 מוסב לראוטר שמתחבר אליו מתג של EDIMAX ולמתג מחוברים 2 מחשבים , יש רעיונות ךפתרון הבעיה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורך לרשת בית פרטי ישן שבו יש 2 קומות ומרתף. חשבתי על רשת, אבל אני לא יודע איך ליישם אותה. הרעיון שלי לשים ראוטר אלחוטי בקומת הכניסה. מהראוטר אני רוצה למשוך כבלי רשת לקומה העליונה ולמרתף ושם לחבר שתי נקודות גישה אלחוטיות. האם אפשר להגדיר את הראוטר ואת נק' הגישה כדי שתהיה לי רשת אלחוטית אחת בבית שתתפרש על כולו? האם כדאי לבנות רשת אחרת? אני לא יודע אם מוצרים כמו Google wi fi יספקו קליטה מספיק טובה גם למרתף. תודה, דוד
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואווו כבר הודעה שנייה שלי פה טוב אני בטוח ששאלו את זה 10000 פעם אבל אני NEWBE אז מותר לי עכשיו יש לי חיבור רגיל 56 ואני בקרוב מאד רוצה להחליף לחיבור מהיר עכשיו אם אני קונה אי די אס אל אני קונה את הבינוני!!! ואם אני קונה חיבור בכבלים זה את המהיר שהוא 750K עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה עדיף חיבור בכבלים או אי די אס אל??? והשאלה השנייה היא איזה ספק הכי מהיר ומשתלם???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת האם עוד מישהו נתקבל בזה(ב 012 או חברה אחרת) כשהיה בחוב לספקית האינטרנט. למי שלא, להלן הסבר: כשיש חוב, אז כל כמה דקות, כשאתה מקיש כתובת חדשה בדפדפן, אז קופצת הודעה פולשנית שיש תשלום חוב(במקום הכתובת המבוקשת). וזה עוד במקרה הטוב, כי הרבה הורדות RS נדפקו לי בגלל זה. לכל אלו שחושבים - אז תסדר את החוב, מה הבעיה? אז זהו , שהיה סופ"ש, ולא היה שרל"ק זמין, ואח"כ אכן הסדרתי את החוב, אך עדיין המשכתי (ואני ממשיך) לקבל את ההודעות האלו. פניתי אליהם , והם טוענים שלוקח להם עד 24 שעות לבטל את ההודעה הנ"ל(למרות שעברו יותר מ-24 שעות מאז שסידרתי את החוב), ואין להם מה לעשות בנידון. עדכון בלייב- פניתי אליהם והסברתי להם שלא הגיוני שהם ידפקו לי את הגלישה אבל עדיין יגבו ממני תשלו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפורום היקר. תהיתי אם למישהו יש פתרון מעשי ועובד לתקלה הנ"ל. כנראה מדובר בשגיאת פרוטוקולים, נפוץ בעיקר בווינדוס 7 וקצת בויסטה. שמעתי פתרון חלקי, לעשות Restart לשירות - Remote access connection manager או להפעילו במידה והוא כבוי, אבל זה 50% הצלחה. פניתי למייקרוסופט, פתרון לא קיבלתי. אשמח אם מישהו שנתקל והצליח לפתור אולי יתן פתרון שיעזור לעוד הרבה אנשים בדרך. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דירה בת שתי קומות וכרגיל אין קליטה בקומה השניה. בעלי הבית לא רוצים כבל רשת שירוץ במדרגות, אז הפתרון הוא רפיטר שיתחבר לנתב אלחוטית ב- WDS - הרשת בקומה השניה תהיה איטית יותר אבל לא נורא. אבל על רוב הנתבים שנמכרים בארץ לא מצוין דבר בנוגע ל- WDS, או שהם לא תומכים או שלא חשבו שזה מעניין, ולא כל רפיטר שתומך ב- WDS מוכן להתחבר לנתב שתומך באותו תקן. אז יש המלצות לצמד, במחיר של עד 800 ש"ח ביחד?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד נייח שמחובר חוטית לראוטר, ואחד נייח שמחובר אלחוטית לאותו ראוטר. פתחתי בנייח קבוצה ביתית, וכשחיפשתי אותה בנייד הוא אומר לי שהוא לא מצא קבוצות ביתיות ברשת לא יודע אם זה קשור אבל במרכז הרשת והשיתוף בנייד בשם הרשת רשום NAVON (השם של הרשת שלי) ובמחשב הנייח רשום "רשת 7". (שני המחשבים מחוברים לאותו ראוטר)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך הנתב האלחוטי מדגם: NetGear WGR614 והאם יעבוד לי גם עם בזק וגם עם הכבלים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה אפשר להמהיר את האינטרנט כאשר יש לי במיקום שלי תשתית מוגבלת ל60GB ואני נמצא בבזק בינלאומי, כמה כבל רשת מכוכך הייטב, מודם קריר, הגבלת כתובות MAC, הפיכת המחשב כהוסט, פתיחת פורטים, מחשב חזק יותר... יתנו יותר מסל"ש העלאה והורדה? שאלה שנייה האם בסיטונאות יש טלפון קווי? כי אני עם: 144.00שקל חבילת אינטרנט T40 מחיר מוזל 69.90 שקל קו טלפקס במסלול "הכל כלול קלאסי 300 דקות" לנייחים וניידים מחיר מוזל תעריף דקת שיחה מעבר למכסת הדקות במסלול ליעדים נייחים ולניידים בכל שעות היממה 0.15 שקל נוספים 99.90 שיחות במסלול ללא הגבלה מחיר מוזל 49.90 שירות שיר בהמתנה 49.90 חבילת גלישה 3 מגה תעריף 1 מגה נוסף מעבר לחבילת הגלישה עוד 19.90 שקל נוספים. 413.90 מינימום ללא חריגו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם ניתן לפצל בין שרת NAT לשער היציאה לרשת האינטרנט? אם כן - אפשר הסבר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם ההורים בנו בית חדש ובעצתי ניתבנו תעלות תקשורת בתוך הקירות ככה שישמשו לתקשורת מחשבים. הרעיון היה לבנות רשת ביתית מעל הממוצע מבחינת המהירות וכו. קניתי כבל כבלים של CAT7 והשחלתי אותם כבר לתעלות התקשורת + חיווט השקעים כנדרש. כאמור כל הכבלים מתרכזים במקום אחד שבוא ימוקם ארון תקשורת שיכיל את המודם ראוטר אם נצטרך + סוויץ . השאלה שלי כרגע זה הציוד שיש לי מודם כבלים MOTOROLA SB4200 הרעיון הוא לבנות רשת של 1GB עם אפשרות ניהול הרשת וחלוקת תעבורה לשלטתי כמה שאלות: התקציב הוא 3000 ש"ח לכל העסק איזה סוויץ לבחור שיהיה לו אפשרות ניהול דרך WEB או אפשרות ניהול שיהיו די פשטניות איזה רואטר לבחור ? האם יהיה צורך בראוטר אם המודם יהיה מחובר לכבלים בחיבור קבוע ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה... האינטרנט האלחוטי שלי מתנתק אחרי זמן מה, ואחרי שהוא מתנתק אני צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי שיעבוד שוב. האות שלי טוב ויציב, למה זה מיתנתק?? תודה לכל העוזרים (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-