רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אוקי דבר ראשון אני חדש פו וזה אחלה פורום דבר שני יש לי בעיה יש לי ראוטר של TL-WR941ND שמחובר למודם בסלון למטה אני נמצא בקומה למעלה בחדר שלי.יש לי המחשב שלי קולט חלש מאוד את האינטרנט מלמטהעכשיו אמרו ל לקנות access point אז קניתי כזה של DIR-615אני לא מצליח להתקין את הaccess point מישהוא יכול להסביר לי איך אני מתקין אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בהמשך לפוסט שפתחתי בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516855.0 ערכתי בדיקה בspeedtest והנה מה שהנתונים שהוא נתן לי ספקית האינטרנט שלי היא בזק והתשתית של בזק בינלאומי אבל מה שמוזר שאפילו שיש לי 10 מגה הטורנט מוריד לי על 97 65 מהירות במקום 1400 מה יכולה להיות הבעיה אם זה לא קשור לטורנט תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש אולי כאן למישהו ציוד סיסקו שהוא לא צריך ורוצה למכור? ברשותי כרגע ראוטר 851, ואני מחפש עוד סוויץ' ואולי ראוטר נוסף לצורך הקמת מעבדה קטנה. יש לי אפשרות לקנות 2900XL באיביי בסביבות 100 דולר כולל משלוח ללא מסים ותוספות, וחשבתי אולי למישהו פה שלמד יש ורוצה למכור או להשאיל לי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואווו כבר הודעה שנייה שלי פה טוב אני בטוח ששאלו את זה 10000 פעם אבל אני NEWBE אז מותר לי עכשיו יש לי חיבור רגיל 56 ואני בקרוב מאד רוצה להחליף לחיבור מהיר עכשיו אם אני קונה אי די אס אל אני קונה את הבינוני!!! ואם אני קונה חיבור בכבלים זה את המהיר שהוא 750K עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה עדיף חיבור בכבלים או אי די אס אל??? והשאלה השנייה היא איזה ספק הכי מהיר ומשתלם???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך/עם איזו תוכנה ניתן לבדוק מהירות של מחשב מסויים ברשת... (לא ממש מחשב, XBOX אם זה משנה). בנוסף, כיוון שאני לא מתכוון לעבור לרשת אלחוטית עד שהמחירים של מוצרי 802.11n ירדו, אשמח לקבל המלצה לhub או switch במחיר נורמלי... (כרגע אני מחבר את המחשב ישירות לXBOX עם כבל רשת, ולמחשב מחובר מודם USB עלוב. ALE130. אני מתכנן לקנות גם מחשב נייד בקרוב). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ולא, אני לא מדבר על HOTBOX הגרוע. כרגע יש לי מודם של MOTOROLA שמתחבר מעליו לראוטר של TP-LINK, סה"כ אני מרוצה מכל עניין התקשורת אבל אני פשוט רוצה שיהיה לי מכשיר אחד במקום שניים. יש אפשרות לקנות אחד כזה בחנויות או שהאפשרות היחידה היא HOTBOX של הוט? רצוי גם שיתמוך ב-OpenWRT שכרגע יש לי אבל לא חובה. במידה ואקנה מכשיר אחד זה לא אומר שהקליטה והתקשורת עצמה יהיו פחות טובים נכון? או שעדיף שהמכשירים יהיו בנפרד כמו שכרגע?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקחתי טופס מאתר אחר(FXP לכל המעוניין) 1.הבחירה היא בין הנתבים הבאים TL-WR841N/TL-WR941ND/TL-WR1043ND ואני אקח את הנתב שיהיה מספיק בדיוק לשימושים שלי, דיי חשבתי לקחת את TL-WR941ND, אגב אפשר להניח את הנתב על רמוקלים(יחסוך לי מקום בשולחן )? אם זה מפריע לנתב בדרך כלשהי שאני לא מודע אליה אז אני יניח אותו על השולחן. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת?2 נייחים רוב הזמן ולפעמים 2 ניידים(90% מהזמן הניידים לא יהיו מחוברים). 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא, אין לי צורך. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). נייח ראשון רק הורדות/העלאות בµTorrent והורדות י…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר מסוג edumax אני רוצה להגדיר אותו והוא מראה משה בתמונה אני לא יודע את הסיסמה ושם משתמש מה לעסות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הדיון הוא תיאורטי ... אני חושב שאפשר להקים שרת ביתי עם האינטרנט היום עם IP קבוע... האם לדעתכם ניתן להקים היום שרת ביתי עם אינטרנט במהירות של.. נגיד 50MB וIP קבוע יהיה ניתן להקים שרת אחסון? או משחק? או דיבור?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נאמר לי ע"י נציג של בזק כי בתשתית האינטרנט של הוט אתה בעצם נמצא על אותו רוחב פס עם עוד אנשים בבניין שלך אשר יושבים על תשתית הוט וכך אתה מקבל פחות רוחב פס ממה שאתה משלם עליו. האם הדברים נכונים? או שזו אגדת עם שיווקית של בזק?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום זה מה שקורה אצלי ממה יכול לבנוע ניתוקים מהאינטרנט האלחוטי עכשיו הרגע היה לי ניתוק ופתאום חזר !? ניתוקים כול איזה 20 דקות .. ולפעמים רק ריסט עוזר במחשב מסויים ?..... הציוד של טרידנט ...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דירה בת שתי קומות וכרגיל אין קליטה בקומה השניה. בעלי הבית לא רוצים כבל רשת שירוץ במדרגות, אז הפתרון הוא רפיטר שיתחבר לנתב אלחוטית ב- WDS - הרשת בקומה השניה תהיה איטית יותר אבל לא נורא. אבל על רוב הנתבים שנמכרים בארץ לא מצוין דבר בנוגע ל- WDS, או שהם לא תומכים או שלא חשבו שזה מעניין, ולא כל רפיטר שתומך ב- WDS מוכן להתחבר לנתב שתומך באותו תקן. אז יש המלצות לצמד, במחיר של עד 800 ש"ח ביחד?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הסיבה שלדוגמא מטורקיה הקרובה אני מקבל פינג באיזור ה160 בעוד שמגרמניה הרחוקה אני מקבל פינג של 70?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין מודל לוקאלית (לפי הקישור הזה: http://docs.moodle.org/en/Complete_install_packages_for_Windows) אך כל פעם שאני נכנס ל LOCALHOST אני מגיע למסך של IIS. כיביתי את IIS אבל אני עדיין מגיע לשם ולא למסך של מודל כפי שהייתי אמור להגיע. יש למישהו רעיון? אם השאלה אמורה להיות מופנת לפורום אחר אשמח אם היא תעבור לשם. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שווה? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=940437 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אהלן, מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוקי פורום או משהו, עברתי לדירת חדר לאחרונה ואני צריך משהו בשביל הרשת האלחוטית שלי. בגדול, אין שום קיר שמפריד בין החיבור של הראוטר המיועד לשאר החדר ואני גם לא משתמש באינטרנט מעבר להורדה פה ושם וגלישה רגילה. יש איזשהו ראוטר פשוט שיכול לענות על הדרישות הצנועות האלה ושאפשר לסמוך עליו? ראיתי דגמים מאוד זולים ב60 וב80 שקל אבל אני לא יודע כמה אפשר לסמוך עליהם. משהו מומלץ בטווח המחירים של עד 100 שקלים? תודה רבה מראש על ההתייחסות.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש ראוטר עם 4 אנטנות שתומך ב5 ג'יגה, במחיר שפוי ראיתי את 2 הדגמים האלו במחיר סבבה אבל א. לא ברור לי מה ההבדל ביניהם מלבד 30 ש"ח במחיר ב. אשמח לדעת אם למישהו יש אותם ויכול לתת חוו"ד. לדוגמה על ה825 ראיתי פוסט ב openwrt שמציין שהפורטים של הwan והlan נוטים להתקלקל/לזייף אחרי זמן מה, לפי דיווחים של כמה וכמה יוזרים,אבל לא ברור לאיזה דגם מתייחס הפוסט (4 אנטנות או 2) * מדובר על הדגמים עם 4 אנטנות לא 2 אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ממש הבנתי איך האינטרנט פועל אז שאלתי שאלה יותר ספציפית. המשתמש עצמו מתחבר לשרת של הספקית (default geway משהו כזה, לא?) דרך התשתית (קו טלפון לדוג') נגיד והמשתמש רוצה לגלוש לאתר של וואלה אז איך הספקית יוצרת קשר עם האתר? יש לה תשתית משלה?או שהיא משתמשת בקו טלפון? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שיש לו ממיר דיגיטלי הרבה יותר משתלם לו לעשות אינטרנט בכבלים מ-adsl(אפילו שהוא יותר מהיר, בינתיים...) בגלל שב-4 עד 6 חודשים ראשונים הוא משלם בין 175 ל-220 ש"ח לחודש(אם לא מתחשבים בכך שהספקיות נותנות הנחה בהתחלה), ועוד תיקחו בחשבון שבחודשים הראשונים של wow בזק והספקיות נתנו מחירים איומים לשירות adsl והכבלים מתחילים עם מחירים זהים לאלה של ה-adsl, אני בטוח שבמשך החודשים שאנשים מקבלים הנחה של חצי מחיר השירות יוזל וישתפר משמעותית ויהיו חבילות מהירות יותר. ראיתם בהתחלה כמה תקלות היו ב-adsl, חברות הכבלים לא מתכוונות לעשות את אותה טעות.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי D-Link DSL-G256DG כמה שנים, לאחרונה הוא התחיל לקרוס וכבר מההתחלה לא עמד בעומסים כמו שצריך מחוברים אליו 3-5 מכשירים שכוללים video streaming ומשחקים אונליין במקביל ולכן חשוב לי מאוד qos טוב רציתי את Asus DSL-AC68U אבל הוא לא נמכר בארץ ודרך אמזון הוא יקר נורא אני מתלבט כרגע בין: TP-LINK VR900 v2 TP-LINK VR600 NETGEAR D6400 האם ההבדלים בין הtp-link משמעותיים בשבילי(lag, speed)? בNETGEAR האנטנות פנימיות ואז הטווח קטן יותר אם אפשר להתקין על אחד מהם open os זה גם מעולה אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע אני נואש, תודה רבה (יש לי כרטיס רשת איכותי מאוד במחשב)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום תותחים בעיה מוזרה שקיימת אצלי יש לי ראוטר של בזק D-LINK התחילו לי בעיות לפני שבוע וחצי בערך שה WIRELESS פשוט מתנתק כל כמה דקות וחוזר רק אם מאתחלים את הראוטר, החלפתי את הראוטר אתמול והביאו לי ראוטר חדש אותו דגם, עדיין אותו בעיה מוזרה, הדבר הכי מוזר הוא שהמחשב שלי שמחובר ישירות בכבל רשת לא נפגע בכלל ומחובר בלי שום בעיה וללא ניתוקים בזמן שהWIRELESS נעלם, רק ה WIRELESS נעלם הנורה שלו דולקת על הראוטר אבל אין שום אופציה להתחבר אליו ואפילו לראות אותו. דיברתי עם התמיכה של בזק נראה לי שזה כמו לדבר לקיר אין להם ממש מושג, מקווה שמישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת לא מצאתי שום חומר באינטרנט יעיל
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העלתי 2 תמונות אחת של האתר עם הדריברים שמתאימים למחשב והשני של התוכנה aida64
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-