עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אשמח להמלצות בזאפ ראיתי ממחירים של 50 ש"ח, השאלה האם הם שווים משהו...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by D.r Bit,

שלום זה מה שקורה אצלי ממה יכול לבנוע ניתוקים מהאינטרנט האלחוטי עכשיו הרגע היה לי ניתוק ופתאום חזר !? ניתוקים כול איזה 20 דקות .. ולפעמים רק ריסט עוזר במחשב מסויים ?..... הציוד של טרידנט ...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כמו הפלט של net view רק עם איי.פי פנימי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי בבית ראוטר (גם מודם) של HOTBOX (כן הדפוק של הוט) ומכיוון שהוא יושב בממ"ד אני בקושי קולט בשאר חלקי הבית, קראתי שאפשר להגדיר ראוטר נוסף כ-reapeater וכך להגדיר את טווח הקליטה. השתמשתי במדריך זה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הגדרתי הכל כמו שצריך או לפחות כמו שכתוב, רק נתקלתי ב-2 בעיות שאולי קשורות זו בזו. אני לא מצליח לדעת מהו טווח כתובות ה-DHCP של הראוטר של הוט, ה-HOTBOX ולכן מתקשה לתת לראוטר הנוסף שלי (שדרך אגב הוא מדגם TPLINK WR641G כתובת אי פי שונה מזו מחלק הDHCP של הראוטר של הוט. הבעייה השנייה שאולי קשורה לראשונה היא שלמרות שאני מצליח לזהות את הראוטר השני שלי כAP ויכול לנסות להתחבר אליו, ההתחברות לא מצליחה והוא מקבל אי פי ב…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by NighTmarE,

שלום אני רוצה לפתוח רשת אלחוטית בבית שלי רציתי לברר מה אני צריך לקנות וכמה בערך כל העסק יעלה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Iv0ry,

אני כרגע ב-012 ובדקתי את השרתים שלהם וראיתי שבשרת אחד היה לי 8% Packet loss. בשרת אחר 3%, ובעוד אחד 2%. כדאי להתלונן?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. העלתי 2 תמונות אחת של האתר עם הדריברים שמתאימים למחשב והשני של התוכנה aida64

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by asaf0123,

אם המחשב הנייד שלי מתנתק מהרשת wifi (עדין לא ברור למה) אני לא יכל להתחבר בחזרה עד שאני מפעיל מחדש את הראוטר זאת בעיה רצינית כי אני צריך שהנייד היה מחובר כל הזמן מישהו מכיר את הבעיה?? הראוטר גם לא נתן לי לעשות port forwarding trigger ל port 80 היתי צריך לשנות את ה port בשרת דיי מעצבן

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by spot,

נאמר לי ע"י נציג של בזק כי בתשתית האינטרנט של הוט אתה בעצם נמצא על אותו רוחב פס עם עוד אנשים בבניין שלך אשר יושבים על תשתית הוט וכך אתה מקבל פחות רוחב פס ממה שאתה משלם עליו. האם הדברים נכונים? או שזו אגדת עם שיווקית של בזק?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by COSMO_,

אני עושה אתר ביתי על המחשב אני צריך לעשות port forwarding לפורט 80 שיפנה אל המחשב שלי עשיתי והשתמשתי בכלי שבודק אם זה פתוח ואמר שלא, כנראה משו לא נכון הנה תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=mzyhvdmmmixn.png תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by the_admor,

ברשותי מודם של רוטל ALE 070 (מודם USB), האם יש איזו אפשרות או twek להאצת הגלישה? -משתמש Win XP pro.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שני המחשבים(דסקטופים) עם XP. לכל אחד מחובר דונגל כזה(הסטנדרטי של דילקסטרים אם אין לכם כח ללחוץ על הלינק): http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11866 המרחק הוא באיזור 4.5 מטר עם קיר באמצע (לא ממ"ד). ניסיתי: באחד לרשום send a file ואז לחפש מכשירים. בשני לעשות receive a file ולחכות לתקשורת. לא הצליחו למצוא את השני. האם זה בהכרח בעיה של המרחק או משהו בהגדרות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד MSI WIND עם סטיק של אינטרנט אני מעוניין שהמחשב יהיה ראוטר למכשיר פלאפון אחר שלי. יש כזאת אפשרות? אם כן איך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by core_i7,

מחובר כרגע לתשתית בזק + ספק בזק בינלאומי ואני די מרוצה. שוקל מעבר לחבילה אחת של ספק+תשתית בשוק הסיטונאי כדי להוזיל את העלות. 1. אילו הבדלים קיימים בחיבור לחבילה כזו דרך בזק (כשאני בוחר בספק בזק בינלאומי), ודרך בזק בינלאומי? טווח IP שונה? ראוטרים שונים שהחברה מספקת? משהו אחר..? 2. קראתי בכמה מקומות שבהתחברות דרך בזק ובחירה בספק אחר צפויות, באדיבות בזק, בעיות מהירות. האם נכון מנסיונכם? האם זה הופך את החיבור דרך בזק בינלאומי בחבילה כזו לעדיף יותר? אשמח להמלצות בנושא

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by curdi1,

שלום לכולם ! יש בחצר של אבי יחידת דיור שמשמשת את אחי. האם עם מגדיל טווח כזה הוא יוכל לקלוט נתב אלחוטי סטנדרטי שנמצא בבית במרחק של כ70 מ' עם קירות וכו' בדרך ? http://ksp.co.il/?uin=25835 איך בכלל מחברים את המגדיל טווח הזה למחשב ? תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by davidmath,

חבר אמר לי שניתן להקים DNS משלי. לא הבנתי למה הכוונה, אפשר הסבר. ויותר מעניין אותי הפרטים הבאים: 1. האם צריך חומרה מיוחדת? 2. האם צריך להירשם אצל יאנה (IANA) כדי שתהיה גישה אליו? 3. האם ניתן להקים DNS שאינו קשור לרשת האינטרנט? הכיצד? חג עצמאות שמח

17. שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by unknown,

למי שיש לו ממיר דיגיטלי הרבה יותר משתלם לו לעשות אינטרנט בכבלים מ-adsl(אפילו שהוא יותר מהיר, בינתיים...) בגלל שב-4 עד 6 חודשים ראשונים הוא משלם בין 175 ל-220 ש"ח לחודש(אם לא מתחשבים בכך שהספקיות נותנות הנחה בהתחלה), ועוד תיקחו בחשבון שבחודשים הראשונים של wow בזק והספקיות נתנו מחירים איומים לשירות adsl והכבלים מתחילים עם מחירים זהים לאלה של ה-adsl, אני בטוח שבמשך החודשים שאנשים מקבלים הנחה של חצי מחיר השירות יוזל וישתפר משמעותית ויהיו חבילות מהירות יותר. ראיתם בהתחלה כמה תקלות היו ב-adsl, חברות הכבלים לא מתכוונות לעשות את אותה טעות.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by g15,

רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי לגבי QoS בנתב netgear dgn2200v2 לפי כתובת MAC, להגביל אחד המחשבים הגולשים אלחוטית ברשת שלי..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. https://picasaweb.google.com/lh/photo/i2_y7_GLJi5Um55Aun_YE5f0VmWKZqMthOK5iQkN7s8?feat=directlink זאת התוצעה שלי לאחר עבודה על התשתית בבית, חשבתי לבקש חידוש אינסטלציה, השאלה אם זה יתן איזה שיפור ? אני הייתי על RATE ADAPTIVE לפני זה, ביטלתי והסנכרון כמו שטבלה. מקודם היה פחות , אני מעדיף מהירות יציבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Thant,

כל ההגדרות נכונות אבל הוא מסרב להתחבר. מישהו נתקל מכיר? חיברתי כבר כמה ראוטרים כאלה אם כי גרסאות קצת יותר ישנות (מלפני שנה) ולא היו לי בעיות, לפחות לא ל-012. באאא הרגע נודע לי שמנייקים שינו את שם השרת מ- cable ל 017. אנסה את זה יותר מאוחר ואעדכן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מה הסיבה שלדוגמא מטורקיה הקרובה אני מקבל פינג באיזור ה160 בעוד שמגרמניה הרחוקה אני מקבל פינג של 70?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by MrAccident,

שלום האם אפשר לחבר את כבל הרשת שיוצא מהמודם להב או איזשהו מפצל ומשם להעביר לשני מחשבים, או להעביר אחד למחשב ואחד לראוטר? פשוט באחד מהמחשבים פחות חשובה לי המהירות אז אחד הייתי מעדיף לחבר ישירות, אם זה משנה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by jfkk,

שלום יש לי בעיה עם שיתוף משאבים .אחרי הגדרת קבוצת עבודה מחובר עם נתב +כרטיס רשת אלחוטי usb לשתף את MDmmm http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htmתודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Cheif,

HOT העלתה לאוויר אתר אינטרנט מיוחד לשירותי האינטרנט החדשים שלה. כתובת האתר היא http://www.hotufi.net

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים