רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם javascript:void(0); יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204Wg, ויש לי אינטרנט אלחוטי בבית, מה שאני רוצה לעשות זה, להתחבר לEDIMAX בצורה חוטית (לחיבור הLAN) ושהוא ישמש ככרטיס הרשת שלי למחשב (או למספר מחשבים) וזה מהסיבה שהקליטה עם כרטיס רשת (מובנה או חיצוני) ממש ממש חלשה. האם זה אפשר ואם אפשר מדריך מדויק ומוסבר אני ממש אשמח בתודה מראש משה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדכון: אפשר למחוק, רכשתי את TP LINK TL - WR1043ND למקרה שלמישהו/י יש אותן דרישות מהראוטר.. היי, אשמח אם תוכלו להמליץ על ראוטר (ללא מודם) שיתאים לצרכים של הדירה שלנו. יש לנו תשתית של הוט (לצערנו, בלית ברירה) במהירות 100 מג"ב ואת קופסת הפח שלהם - Hotbox מאחר והוא לא מצליח למלא את תפקידו כמודם ראוטר, נשמח לרכוש ראוטר שמסוגל. להלן מבנה הדירה והשימושים של הראוטר: המודם ממוקם בסלון ליד PC , אליו יתחבר ראוטר בצורה קווית וממנו חיבור קווי לPC. הראוטר יחובר אלחוטית לPS ובנוסף יספק רשת למחשב אלחוטי שנמצא רוב הזמן בסלון. הראוטר צריך להיות מסוגל לספק אינטרנט יציב מספיק על מנת להריץ הרצאות בלייב סטרימינג (באיכות בינונית) בחדר העבודה שלי שנמצא כ12 מטרים מהראוטר ועובר דרך שני חדרים (ק…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי ראוטר TPLINK WR941N שמחובר ל DLINK DSL2500U. כל כמה דקות האינטרנט לא זמין, כשהווינדוס מראה שהוא מחובר לרשת אבל no internet connection. אחרי ריסט לראוטר בלבד זה מסתדר. בזמן הנפילות האלה, לא ניתן להגיע לממשק של הראוטר(192.168.1.1), הוא פשוט לא מוצא אותו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי גשר בין כרטיס רשת ONBOARD וPCI צצו שתי בעיות: 1.כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב האינטרנט לא מתחבר לבד הוא לא מצליח לזהות איזה סוג רשת מדובר ,כדי לפתור את הבעיה אני צריך כל פעם לעשות TROUBLESHOOT הוא מבצע אתחול לגשר והאינטרנט מתחיל לעבוד. עם הבעיה הזאת אני יכול לחיות. 2.אחרי כמה דקות המחשב פשוט נתקע ולא מגיב בשום אופן עד שאני עושה RESET אחרי שהוא עולה שתי הבעיות חוזרות מהתחלה. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הרעיון הוא לא להתוכח ומהר מאד לעבד את יעלות התרד . כל אחד שיגיד דרך מי הוא מחובר איזה חבילה ומאיזה אזור בארץ . ואם יש בעיות , לדעתי הרבה יתר חשוב אמיות המוצר מהמהירות שאתם מקבלים. הכי חשוב מחיר. לי יש 012 - 1.5 מחיר 144 שח (בגלל המון בעיות) בבזק אני מחובר ל 2.5 . המהירות טובה בד"כ אבל לאחרונה המון בעיות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלי לבלבל בשכל יותר מדי - אני צריך להקים רשת למשהו כמו 40 איש , בתקציב של כ 1500 שקל , עדיף מתחת . איזה סוויצ'ים כדאי לקנות , ואיפה באיזור תל אביב אפשר לקנות כבלים ( וראשים )בסיטונאות ובזול? כמו שאמרתי , התקציב לנושא הוא כ 1500 שקל , אבל אם אפשר עדיף פחות ..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. הרבה זמן יש לי בראש רעיון לבנות מעין שרת ברשת הביתית שלי שתפקידו יהיה חוץ מלאחסן קבצים ולהעביר אותם במהירות גבוהה לשאר המחשבים, לסננן את האינטרנט. כלומר, להתקין עליו Firewall וכ"ו... והוא יסנן את האינטרנט ממזיקים וישלח אותו לשאר המחשבים האחרים, מעין Hub מתוחכם. אם למישהו יש מדריך איך לבצע את זה אני אשמח לקבל אותו, או שמישהו מוכן לכתוב לי בפירוט את השלבים אני אשמח. תודה מראש אורי. :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה קורה? יש לי מחשב נייח בחדר, שמחובר לראוטר עם כבל רשת. בסלון יש מחשב נייד (Dell inspiron 1525). בדרך כלל הייתי מתחבר ישירות אל הרשת האלחוטית אוטומטית או בוחר אותה מתוך הרשימה. לפני יומיים המחשב הפסיק למצוא את הרשת שלי ברשימה. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר אותו שוב, למחוק את הרשת ולהתקין אותה מחדש במחשב הנייד אבל זה לא עזר. המחשב מוצא רשתות אחרות פשוט הפסיק למצוא את הרשת הביתית שלי. למישהו יש מושג למה זה קרה?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד,לשולחני מחוברת המדפסת-BRADER-215C-.איך אני שולח חומר להדפסה דרך הנייד? בתודה מראש א ש ר
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב אלחוטי הכי טוב עד 600 ש"ח כרגע אני מחובר לאינטרנט בתשתית של הכבלים. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בין שני מחשבים עם ראוטר ורציתי לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד אם זה רק להתקין את כל הכבלים ומשהו על המחשב או שצריך להגדיר כל מיני דברים כי אני לא מבין בדברים האלה... אז אם כדאי לעשות את זה לבד איזה ראוטר כדאי לקנות?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מתאם אלחוטי שתומך ב dual band וראוטר linksys ea6700 . ועדיין לא ניתן להתחבר לרשת של ה-5 (יש לשתי הרשתות SSID שונה) אני כן רואה אותה אבל לא ניתן להתחבר אליה , כן הצלחתי להתחבר לרשת מאייפד. יש למישהו רעיון מה יכול להפריע ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד MSI WIND עם סטיק של אינטרנט אני מעוניין שהמחשב יהיה ראוטר למכשיר פלאפון אחר שלי. יש כזאת אפשרות? אם כן איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי את הראוטר של בזק rta 1025 ובגלל מעבר לתשתית של הכבלים אני צריך לקנות ראוטר חדש חשבתי על ראוטר פשוט Level One WBR3406TX (אלא אם יש לכם משהו מומלצ אחר עד 180 ש"ח) ואת ה 1025 להפוך ל AP . אפשרי או שיכולה להיות לי בעיה עם זה ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי נדפק ראוטר ישן של בזק - סימנס SL2 141 אני בטוח ב100% שהוא נדפק , בגלל שבדקתי אותו עכשיו אצלי בבית והוא גם לא עובד הנורה של DSL מהבהבת בלי סוף ואין נורת PPP בכלל. יש לי בדיוק אותו ראוטר (סימנס SL2 141 ) וכשאני מחבר אותו בחזרה, הכל עובד ללא בעיה. אז כמובן שזה ראוטר דפוק ולא בעיה בקו של אבא שלי. נסיתי גם לעדכן לו קושחה וזה גם לא עזר השאלה שלי , מה אנחנו עושים? לקרוא לתכנאי והוא יביא לנו את הראוטר חדש? הולכים לבזק סטור ולוקחים חדש? ואם כן, צריך להתקשר קודם לבזק ולהגיד שאני הולך לבזק סטור להחליף? או שאפשר פשוט לגשת בלי לתאם מראש? האם זה בכלל חינם? ואיזה ראוטר צריך לקחת , אם יש מבחר? אבא שלי על אינטרנט 15 מגה - NGN תודה ענקית מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנא סילחו לי שאני נדחף, אך יש לי שאלה מאוד קשורה לנושא: איך אני מגדיר את מודם ה-ALCATAL המשודרג שלי, שינתב אל המחשב שלי (10.0.0.1) את כל הפורטים? אם אין כזו אופציה, איך אני מגדיר לו שינתב אלי טווח של פורטים, למשל מ-1000 עד 2000? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כעת כשרכשתי נתב אלחוטי, אני רוצה להצפין את התקשורת. בתור התחלה השתמשתי בהצפנת WEP רגילה אבל מקריאה בנושא הבנתי שיש עוד הרבה סוגי הצפנות וכעת אני די מבולבל. לדוגמא האם חייב שרת רדיוס ל 802.1x ואיזה הצפנות יותר חזקות יש חוץ מ WEP, ומה זה WPA? תודה, אופיר
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי D-Link DSL-G256DG כמה שנים, לאחרונה הוא התחיל לקרוס וכבר מההתחלה לא עמד בעומסים כמו שצריך מחוברים אליו 3-5 מכשירים שכוללים video streaming ומשחקים אונליין במקביל ולכן חשוב לי מאוד qos טוב רציתי את Asus DSL-AC68U אבל הוא לא נמכר בארץ ודרך אמזון הוא יקר נורא אני מתלבט כרגע בין: TP-LINK VR900 v2 TP-LINK VR600 NETGEAR D6400 האם ההבדלים בין הtp-link משמעותיים בשבילי(lag, speed)? בNETGEAR האנטנות פנימיות ואז הטווח קטן יותר אם אפשר להתקין על אחד מהם open os זה גם מעולה אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע אני נואש, תודה רבה (יש לי כרטיס רשת איכותי מאוד במחשב)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
CES 2015: חברת D-Link הטאיוואנית מציגה סדרת נתבים חדשה העונה לשם Ultra, עם יכולות מרשימות במיוחד ומראה חוצני תואם לכתבה: http://hwzone.co.il/d-link-%d7%9e%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%a2%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%aa%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%99%d7%99%d7%97%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%91/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא כזו (סיפור ארוך, מצטער, אבל משום מה נראה לי שכבר נתקלתם בו): במחשב (XP) מותקן מודם TERAYON 175 בחיבור USB (להזכירכם - יש במודם גם את האפשרות של כרטיס רשת) . לאחרונה רבו הניתוקים ועשיתי מה שכל אחד עם הגיון בריא עושה - קניתי כבל רשת וחיברתי מהמודם לכרטיס. פה התחילו הצרות. אחרי שעה (!!!) עם תומך מאוד נחמד של נטוויז'ן לא הצלחנו להבין למה אין חיבור לאינטרנט ויש IP 0.0.0.0. הופניתי לתמיכה של ערוצי זהב ושם נאמר לי מיד כי זו בעיה מוכרת וידועה בכרטיס רשת הזה SIS 900 : ה XP מזהה לבד את הכרטיס אבל מתקין אותו לא טוב, ולכן בעצם כאילו לא הותקן למרות שבמנהל ההתקנים הוא מופיע. מה שצריך לעשות, הסביר הטכנאי זה להסיר את ההתקנה שעשה הXP , ולהתקין עם הדרייבר של לוח האם, א ב ל …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה ליצור 15 משתמשים בactive directory ואני יודע שיש אפשרות דרך שורת הפקודה עם פקודה שנקראת DSADD אבל אני לא יודע איך רושמים את כל הפקודה אם מישהו יכול לעזור לי לרשום את הפקודה זה ממש יעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפתוח פורטים בראוטר של TP LINK ולא מצליח, ניסיתי גם לפי המדריך של PORTFORWARD.COM וזה לא הולך, עשיתי מה שלכאורה צריך לעשות, הגדרתי IP סטטי, הגדרתי פורטים לאותו IP אבל עדיין כשאני עושה את הטסט של האימיול הם סגורים. אין לי פיירוול והפיירוול של הוינדוז כבוי(לצורך הבדיקה, חוץ מזה הוא לא חוסם את האימיול), גם הפיירוול בראוטר כבוי. אולי מישהו יודע מה פיספסתי? אולי בדגם הספציפי הזה צריך לעשות עוד משהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה או דרך לראות כמנהל רשת , אילו משתמשים מחוברים לדומיין מסויים לדוגמא ב SERVER 2003 (התחנות עם XP PRO). אני רק צריך מידע ברגע נתון מי מחובר לרשת כלומר מה שמות המשתמשים שלהם ולא בהכרח אם הם פתחו קבצים מסויימים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אם אני שוכר דירה עם שותפים, מה מונע ממני להשתמש באותו יוזר של הספק שהוריי משתמשים בו בביתם? אני יודע שאפשר מבחינה טכנית לגלוש עם אותו יוזר של הספק ב-2 מחשבים שונים כל עוד התשתית היא אותה תשתית. אז בעצם השאלה שלי למה אני צריך לשלם לספק עכשיו שעברתי דירה? אני יכול להשתמש ביוזר הקיים כבר בבית הוריי. השאלה האם חברות הספקים בודקים דברים כאלה והאם בכלל יכולים לעלות על זה והאם זה יכול להוריד את המהירות? (אני לא רואה סיבה למה שזה ישפיע על המהירות) אני לא באמת מתכוון לעשות זאת ויש לנו כבר אינטרנט בדירה, אבל מעניין אותי לדעת בעצם למה לעשות מנוי נוסף לספק במקרה כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-