רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חיברתי שני מחשבים לרשת משותפת עם שני כרטיסים רשת וכבל מוצלב. אני לא מצליח לעשות PING ממחשב אחד לשני. בחלון בXP של מחשבים שביחד באותה WORKGROUP רואים את שניהם! אבל כאשר עושים PING, באחד פשוט יש HOST UNREUCHABLE ובשני זה מוצא את הIP אבל כל הPACKETS LOST. עשיתי פעם IP קבוע, פעם לא משנה, גם עשיתי עם דיסק לרשת ושום דבר לא עבד. יכול להיות שכבל או אחד מהכרטיסי רשת דפוק? מה לעשות? :-[
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות באיזור פתח תקווה 40 כבלי רשת באורכים שונים וכבלי RJ45 לRJ11 בתקן CAT6?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הכל הייה טוב,ופתאום באייקון שליד השעון ה wireless יש עליו X אדום ואין שם כלום,ואפילו את שלי,שזה מטר ליד הראוטר מה יכולה להיות הבעייה?? תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה ליצור 15 משתמשים בactive directory ואני יודע שיש אפשרות דרך שורת הפקודה עם פקודה שנקראת DSADD אבל אני לא יודע איך רושמים את כל הפקודה אם מישהו יכול לעזור לי לרשום את הפקודה זה ממש יעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני ב-012, בחבילת 10 מגה, וכבר חצי שנה שאני סובל ממהירות גלישה איטית. רק מלפנות בוקר ועד שעה 10:00 בערך אני מקבל את המהירויות שאני אמור לקבל, אבל בכל שעות היום אני מוריד מאתרים כמו Megaupload ו-Netload, שמורידים בד"כ על רוב רוחב הפס, במהירות של 20-30 ק"ב לשניה. (אותה מהירות לטורנטים). הבנתי שהם מגבילים מהירות ואם אפנה אליהם טלפונית הם פשוט יקשקשו שהבעיה אצל השרתים - אבל אין סיכוי שזה קורה בכולם. אין לי זמן להתעסק איתם שעות על גבי שעות. מה עושים? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם הפניית פורטים בIP מסויים. יש לי ראוטר מבזק, אני יודע איך להפנות פורטים וזה גם עובד. הספק שלי זה HOTNET, כשאני מקבל מהם IP שמתחיל אחרת מ213 כל הפורטים סגורים משום מה, למרות שהIP הפנימי של המחשב שלי הוא סטטי ונשאר זהה. זה ממש מתסכל כי אני צריך לרסט את הראוטר אינספור פעמים כדי לקבל כתובת IP שמתחילה ב213. לדוגמה כרגע, הIP שלי מתחיל ב149 ואני משתמש באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ לבדוק את הפורטים. למרות שלא שיניתי כלום בהגדרות ווידאתי שהIP של המחשב שלי נשאר זהה זה מראה שהפורט סגור, וגם שפורטים 80/8080 סגורים. יש דרך לפתור? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. האם אפשר להפוך את הראוטר של בזק כך שיהיה מודם בלבד ולחבר אותו ישירות למחשב במידה ואין לי צורך בחיבור אלחוטי? (bridge?) 2. אני לא גיימר - אני משתמש באינטרנט להורדות טורנטים גלישה וכד'. הלכתי לאיבוד עם כל המושגים שלכם MPLS/CNN/NBC/NBA... האם עדיף לי חיבור ללא חייגן או עם חייגן? האם יש עוד משתנים? אשמח להסברים. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אפשר לבדוק כמה גולשים יש באתרים בעיקר אתרים ישראלים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי ביוטיוב מדרכים להכנת מקלט WIFI מצלחת לווין. מה שהכי הפתיע אותי, הוא הקלות שבה הוא עשה את זה במדריך! רציתי להתייעץ איתכם האם זה כדאי להשתמש בזה ולהחליף את האינטרנט "המסורתי" בבית. חבר הציע לי לקנות שלושה צלחות (של כ"א 60 ס"מ) ולחבר אותן בצורת משולש. וככה, הטווח יכול להגיע בין 20-60 ק"מ. אגב, צלחת עולה 70 ש"ח, LNB יש לי בשפע מקולקלות שאני יכול לתקן... למרות שהמדריך הבא באיכות גרועה, מאוד אהבתי את הפשטות שלו. (אגב, באיזה חיווט הוא משתמש? ואיך אני יכול לחבר אותו לראוטר?) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד MSI WIND עם סטיק של אינטרנט אני מעוניין שהמחשב יהיה ראוטר למכשיר פלאפון אחר שלי. יש כזאת אפשרות? אם כן איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואווו כבר הודעה שנייה שלי פה טוב אני בטוח ששאלו את זה 10000 פעם אבל אני NEWBE אז מותר לי עכשיו יש לי חיבור רגיל 56 ואני בקרוב מאד רוצה להחליף לחיבור מהיר עכשיו אם אני קונה אי די אס אל אני קונה את הבינוני!!! ואם אני קונה חיבור בכבלים זה את המהיר שהוא 750K עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה עדיף חיבור בכבלים או אי די אס אל??? והשאלה השנייה היא איזה ספק הכי מהיר ומשתלם???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי ראוטר TPLINK WR941N שמחובר ל DLINK DSL2500U. כל כמה דקות האינטרנט לא זמין, כשהווינדוס מראה שהוא מחובר לרשת אבל no internet connection. אחרי ריסט לראוטר בלבד זה מסתדר. בזמן הנפילות האלה, לא ניתן להגיע לממשק של הראוטר(192.168.1.1), הוא פשוט לא מוצא אותו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי לפורום לאחר שיטוט קצר ברשת, נראה שיש פה אנשים שמבינים עניין. אני רוצה לקנות ראוטר תקן N לדירה חדשה (4 חד' 100 מ"ר) כך שאפשר לשים בחדר הכי מרוחק ולקלוט בסלון. הכוונה כעיקרון לחבר סטרימר ולהעביר ווידאו ואולי גם HD אם יתאפשר. יש לי מישהו שנוסע לארה"ב בסופ"ש והוא יכול להביא לי את המכשיר. מבחינת תקציב אז אני מחפש משהו סביב 70-$85. יש שני מועמדים שנראים לי: D-LINK 655 ראיתי בEBAY ב$88 כולל משלוח D-LINK 628 אפשר להשיג ב$70 באמזון כולל משלוח ה655 יקר ב$20-30 בערך. מביקרות שקראתי ב PCMAG ה 628 מאוד מאוד מומלץ. מצד שני מביקורת פה בפורום ובעוד מקומות גם 655 מוצלח מאוד. מה לדעתכם עדיף לצרכים שלי? תודה עז עזרתכם המהירה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב אלחוטי הכי טוב עד 600 ש"ח כרגע אני מחובר לאינטרנט בתשתית של הכבלים. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שאפשר ללמוד באופן עצמאי ממנו על עולם התקשורת מחשבים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב מאז תחילת הדרך של ה ADSL בארץ אני מחובר אליו, כרגע אני עובד עם 5 מגה עם בזק בינלאומי חבילת גיימרים, ואת האמת שאני מרוצה מהביצועים אבל אני רוצה לשדרג למהירות יותר גבוהה עכשיו שפרסו אצלנו תשתית של NGN, הבעיה, שעם טלויזיה של Hot טלפון של בזק ואינטרנט של בזק זה נהיה יותר מדי הוצאות שאפשר בחצי מהמחיר הזה להביא טריפל של הוט בחצי המחיר, מתחילת הדרך של אינטרנט בכבלים בארץ שמעתי הרבה תלונות של ניתוקים ואיטיות על האינטרנט שלהם, האם יש משהו בזה ? או שאני לא ארגיש בהבדל אם אני אעבור, למה את האמת אני מאוד חושש, תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורך לרשת בית פרטי ישן שבו יש 2 קומות ומרתף. חשבתי על רשת, אבל אני לא יודע איך ליישם אותה. הרעיון שלי לשים ראוטר אלחוטי בקומת הכניסה. מהראוטר אני רוצה למשוך כבלי רשת לקומה העליונה ולמרתף ושם לחבר שתי נקודות גישה אלחוטיות. האם אפשר להגדיר את הראוטר ואת נק' הגישה כדי שתהיה לי רשת אלחוטית אחת בבית שתתפרש על כולו? האם כדאי לבנות רשת אחרת? אני לא יודע אם מוצרים כמו Google wi fi יספקו קליטה מספיק טובה גם למרתף. תודה, דוד
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! משהו פה מהפורום(משחקי מחשב) הסביר לי שבשביל שההתקשרות שלי איתו תהיה טובה, אני צריך לאפשר DMZ בהגדרות של ה-Router. אז נכנסתי ל- 192.168.2.1. כתבתי שם את השם משתמש וסיסמא. נכנסתי ל-General setup, ואז ל-Firewall, ואז ל-DMZ. שם הוא אמר לי לכתוב ב-Static IP וב-Client PC IP את האי פי שלי. עשיתי כך, ולחצתי add. עכשיו אין לי אינטרנט ניסיתי להיכנס שוב ל-192.168.2.1 כדי למחוק את מה שעשיתי, אבל זה לא נכנס לי לשם, כנראה בגלל שאין לי אינטרנט ! אז איך מתקנים ?! בבקשה תעזרו לי :errrr:
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני מחובר עם מודם וחייגן של בזק בינלאומי והאינטרנט תקין. הבאתי ראוטר של חברת 3COM דגם עם שתי אנטנות 3CRWER10075 ומערכת ההפעלה XP SP3. כאשר אני מחבר את הראוטר למחשב מופיע "קישוריות מוגבלת או חסרה". עשיתי "הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ובחרתי באפשרות השנייה: מחשב זה מחובר דרך שער ביתי. עשיתי גם ריסטרט למחשב וזה לא עוזר. גם החלפתי כבל רשת, ובין היציאות של הראוטר (יש 4 יציאות LAN). יכול להיות שהראוטר לא תקין? אם מישהו יודע מה לא תקין יכול לעזור לי. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לפתוח את הפורט/ים 7700-7700 בשביל משחק מסויים יש לי את האייפי הקבוע של המודם דרכו ניתן להכנס להגדרות מישהו מבין בזה? המודם מחובר למחשב אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת האם עוד מישהו נתקבל בזה(ב 012 או חברה אחרת) כשהיה בחוב לספקית האינטרנט. למי שלא, להלן הסבר: כשיש חוב, אז כל כמה דקות, כשאתה מקיש כתובת חדשה בדפדפן, אז קופצת הודעה פולשנית שיש תשלום חוב(במקום הכתובת המבוקשת). וזה עוד במקרה הטוב, כי הרבה הורדות RS נדפקו לי בגלל זה. לכל אלו שחושבים - אז תסדר את החוב, מה הבעיה? אז זהו , שהיה סופ"ש, ולא היה שרל"ק זמין, ואח"כ אכן הסדרתי את החוב, אך עדיין המשכתי (ואני ממשיך) לקבל את ההודעות האלו. פניתי אליהם , והם טוענים שלוקח להם עד 24 שעות לבטל את ההודעה הנ"ל(למרות שעברו יותר מ-24 שעות מאז שסידרתי את החוב), ואין להם מה לעשות בנידון. עדכון בלייב- פניתי אליהם והסברתי להם שלא הגיוני שהם ידפקו לי את הגלישה אבל עדיין יגבו ממני תשלו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הנייד של חבר שלי לXP ואין לי את האפשרות למצוא רשתות ולבחור עכשיו אני יודע שאני צריך להגידר את זה איפה שהוא אבל אני לא זוכר איפה עריכה: הצלחתי להגדיר את זה אבל עכשיו הוא לא מוצא לי רשתות אלחוטיות הסתדרתי כבר לבד...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מודם של רוטל ALE 070 (מודם USB), האם יש איזו אפשרות או twek להאצת הגלישה? -משתמש Win XP pro.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הוט באמצעות מודם של מוטורולה. יש ברשותי נתב סימנס SL2-141 שרכשתי מבזק. רציתי לדעת האם ישנה דרך לחבר את הנתב ככה שאוכל לגלוש בWIFI. תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת מדגם D Link DWA 584, חיברתי אותו, התקנתי לו את הדרייבר והוא פשוט לא מגיב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-