רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, שאלה כזו, יש לי חבר שניזוק לו הדיסק הקשיח וכשהוא מפעיל את התוכנת דואר (OUTLOOK EXPRESS) נעלמו לו מיילים של כמה שנים טובות מהעבר. האם יש דרך לשחזר אותם ישירות מהג'ימייל - שם הם נמצאים? או ש...האם יש דרך למחוק את כל הDBXים ולהוריד שוב את כל המיילים מג'ימייל לחשבון חדש לגמרי? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם נתב ה-OnHub הגלילי והייחודי של חברת הענק יביא מהפכה לעולם ציוד הרשת הביתי? לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-כובשת-עוד-חלקה-ונכנסת-לשוק-הנתבים/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם Motorola SB4200 בעל כניסה יצאת USB ורשת. נכון לעכישו אני משתמש ביציאת USB. ואני רוצה לחבר את המחשב השני בבבית שיגלוש דרך אותו מודם. האם אני יכול לכבר את המחשב ישר למודם (יציאת רשת)???? או שאני צריך לחבר ת'כבל רשת למחשב שעכשיו מחובר ולמודם ולבנות רשת? בתודה מראש עמיר שחר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא יחסית די רחוק מהשני. ליד אחד מהם יש נק' אינטרנט ונתב Level One WBR3406TX(בעבר ניסיתי לחבר מחשב שני עם כרטיס אלחוטי, אך זה רחוק מדי). אז חשבתי על רעיון לחבא שני מחשבים עם כבל רשת. השאלה איך עושים זאת? האם פשוט לחבר את הכבל של המחשב השני לנתב מאחרוה,שם כרגע מחובר כבל רשת של המחשב הראשון ויש עוד 3 כניסות פנויות. השאלה האם כאשר אני יחבר את המחשב השני לנתב Level One WBR3406TX אזי אני יוכל להגדיר רשת ביתית עם אינטרנט.? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה אפשר להמהיר את האינטרנט כאשר יש לי במיקום שלי תשתית מוגבלת ל60GB ואני נמצא בבזק בינלאומי, כמה כבל רשת מכוכך הייטב, מודם קריר, הגבלת כתובות MAC, הפיכת המחשב כהוסט, פתיחת פורטים, מחשב חזק יותר... יתנו יותר מסל"ש העלאה והורדה? שאלה שנייה האם בסיטונאות יש טלפון קווי? כי אני עם: 144.00שקל חבילת אינטרנט T40 מחיר מוזל 69.90 שקל קו טלפקס במסלול "הכל כלול קלאסי 300 דקות" לנייחים וניידים מחיר מוזל תעריף דקת שיחה מעבר למכסת הדקות במסלול ליעדים נייחים ולניידים בכל שעות היממה 0.15 שקל נוספים 99.90 שיחות במסלול ללא הגבלה מחיר מוזל 49.90 שירות שיר בהמתנה 49.90 חבילת גלישה 3 מגה תעריף 1 מגה נוסף מעבר לחבילת הגלישה עוד 19.90 שקל נוספים. 413.90 מינימום ללא חריגו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז פשוט תעבירו מצטער אני חדש פה בכל אופן לענין ראיתי איזה כמה אתרים שיש להם פירסומת של אדסנס עם איקס כזה בשביל להוריד את הפירסומת ושמים את זה על פלאש רציתי לשים גם כזה אם מישהו יודע איך אשמח מאוד אם יכתוב לי פה תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן TL-WR1043ND ובשורה תחתונה הייתי יותר מרוצה מהאדימקס המעפן שהיה קודם לכן. הייתי שמח אם מישהו היה כותב מהתחלה ועד הסוף כיצד כדאי ונכון להגדיר אותו , סוג של מיני מדריך? לדעתי זה יעזור לרבים. כמו כן, יצא לי לקרא לא מעט שלנתב יש בעיה עם L2TP ואני כרגע עם dynamic IP. האם כך הדבר? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חושב להשתדרג מה 2.5MB לחבילה של 5MB בבזק(תשתית) אמרו לי שעלות היא 89 ש"ח בהתחייבות לשנה. בבזק בינלאומי - 99.90 ש"ח בהתחייבות לשנה. בחבילת באנדל הציעו לי ב 169 ש"ח - התחייבות לשנה. האם מישהו מכיר מחירים זולים יותר? אני בכלל צריך יותר מ2.5MB? הרוב זה אינטרנט, אימיליים, והורדת קבצים ( ביטורנט)???? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשאול אותכם שאלה. שאתם גולשים באתר יוטיוב ואתם לוחצים בסרטון על 720P גם לכם הסרטון נתקע בטעינה מדי פעם? עם עיגולים כאלה..... ולפעמים הסרטון טס על 720P משהו מוזר... אני שואל בכוונה לאלה שיש להם חייגן ... כי לי אין חייגן וחשבתי שזה קורה רק אצלי... לפעמים הסרטון נתקע פשוט ... וממשיך ועוד פעם נתקע ויום אחרי הסרטון יטוס... או שסרטון אחר יטוס... ככה זה ביוטיוב אצלי גם אצלכם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם הפניית פורטים בIP מסויים. יש לי ראוטר מבזק, אני יודע איך להפנות פורטים וזה גם עובד. הספק שלי זה HOTNET, כשאני מקבל מהם IP שמתחיל אחרת מ213 כל הפורטים סגורים משום מה, למרות שהIP הפנימי של המחשב שלי הוא סטטי ונשאר זהה. זה ממש מתסכל כי אני צריך לרסט את הראוטר אינספור פעמים כדי לקבל כתובת IP שמתחילה ב213. לדוגמה כרגע, הIP שלי מתחיל ב149 ואני משתמש באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ לבדוק את הפורטים. למרות שלא שיניתי כלום בהגדרות ווידאתי שהIP של המחשב שלי נשאר זהה זה מראה שהפורט סגור, וגם שפורטים 80/8080 סגורים. יש דרך לפתור? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחובר בADSL של בזק. יש לי מודם RTA 1320 יש לי אותו כבר די הרבה זמן, ומקונפג להיות גם ראוטר וגם מודם ADSL וכו' - מחובר לSWITCH ומשם למחשבים שיש לי בבית. לאחרונה (שבועות אחרונים) יש לי בעיית התחברות קשה אני יכול להיות מחובר כמו עכשו, ואחרי כמה דקות (לאחרונה כל איזה 5-10 דקות זה קורה), המודם פשוט מתנתק. יש לו 4 נורות, והנורה שמתכבת זה נורת הPPP ולעיתים (לא תמיד) גם נורת הDSL מתכבה. לרוב המודם אחרי איזה 3-5 דקות חוזר לעצמו (כלומר הנורות כולן נדלקות והוא מתחבר לרשת) וחלק מן המקרים לא, ואני חייב לכבות ולהדליק אותו. אני חייב לציין שזה ממש מעצבן ומשגע אותי מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב מס' 1 שני כ.רשת אחד למודם ADSL שני מחובר לרשת ביתית מחשב מס' 2 מחובר לרשת הביתית עכשיו העם יש מניעה שבמחשב מס'1 מע' הפעלה WIN98SE ובמחשב מס' 2 WIN XP, (הרי ה98 "נחותה מהXP)? האם זה יכול ליצור בעיות
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני כל הזמן מחפש דרך לפתוח כונן רשת ואף פעם לא הבנתי איך D= אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד, עדיף מדריך עם תמונות מWindows 7 או משהו. עריכה: מחשב אחד על Wifi ושתיים מחוברים בעזרת כבל רשת.אחד מהם עם XP ושאר עם 7.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני משחק לא מעט במשחק MMO ולמרות שהפינג שלי לא גבוה גם כככה (שרת בארה"ב) בימים האחרונים הייתה קפיצה בפינג עד לרמה שלא ניתן לשחק. למעשה קפצתי מפינג של בערך 200 לאזור ה-300, מה שכבר הופך להיות לאג גדול מדי. התקשרתי להוט (תשתית) ובדיקה קצרה העלתה שיש לי איבוד מידע של 75%. הם סידרו את זה אבל הפינג לא ירד אז התקשרתי שוב והנציג בתמיכה הטכנית אמר לי שמה שאחראי לפינג הוא הכבל שמחבר בין המודם לראוטר. הגיוני? יכול להיות שזה מה שעושה את ההבדל? אם כן איזה כבל כדאי לי לשים במקום? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם ההורים בנו בית חדש ובעצתי ניתבנו תעלות תקשורת בתוך הקירות ככה שישמשו לתקשורת מחשבים. הרעיון היה לבנות רשת ביתית מעל הממוצע מבחינת המהירות וכו. קניתי כבל כבלים של CAT7 והשחלתי אותם כבר לתעלות התקשורת + חיווט השקעים כנדרש. כאמור כל הכבלים מתרכזים במקום אחד שבוא ימוקם ארון תקשורת שיכיל את המודם ראוטר אם נצטרך + סוויץ . השאלה שלי כרגע זה הציוד שיש לי מודם כבלים MOTOROLA SB4200 הרעיון הוא לבנות רשת של 1GB עם אפשרות ניהול הרשת וחלוקת תעבורה לשלטתי כמה שאלות: התקציב הוא 3000 ש"ח לכל העסק איזה סוויץ לבחור שיהיה לו אפשרות ניהול דרך WEB או אפשרות ניהול שיהיו די פשטניות איזה רואטר לבחור ? האם יהיה צורך בראוטר אם המודם יהיה מחובר לכבלים בחיבור קבוע ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש לי ראוטר TPLINK WR941N שמחובר ל DLINK DSL2500U. כל כמה דקות האינטרנט לא זמין, כשהווינדוס מראה שהוא מחובר לרשת אבל no internet connection. אחרי ריסט לראוטר בלבד זה מסתדר. בזמן הנפילות האלה, לא ניתן להגיע לממשק של הראוטר(192.168.1.1), הוא פשוט לא מוצא אותו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, צהריים טובים! יש לי בבית רשת אלחוטית שאני ושותפים שלי מחוברים אליה. משום מה במחשב של חברה (HP pavillion dv6) אנחנו לא מצליחות למצוא את הרשת שלי (ורק שלי). נמצאות הרבה רשתות ורק לא אותה. רציתי לשאול אם יש לכם רעיון למה, ואיך אפשר לסדר את הבעיה הזאת.. תודה רבה, גלית.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, בוקר טוב אני כרגע חייל שמעוניין לשדרג את האינטרנט(כשאני בבית אני משחק די הרבה) יש לנו כרגע HOT, 15mb של ותשתית hotnet(אם אני לא טועה) בעבר היה לנו בזק וזה היה ממש שונה ויותר מהיר, כיום אני מעוניין להביא שוב בזק על אילו חבילות אתם ממליצים לי(מזכיר שאני משחק משחקי רשת כגון CSGO). הנתב שבזק סיפק לנו אז היה NETGEARVVG2000 והוא היה פח, אחרי מספר חודשים היה לו ניתוקים מטורפים איזה ציוד קצה אתם ממליצים ממה שלבזק יש להציע?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי Repeater היות ויש לי בבית מערכת אבטחה עם מצלמות אלחוטיות. 3 מתוך ה-4 מחוברות ישירות ל-Repeater ואחת נוספת מחוברת ישירות לרשת הביתית (מודם המשמש גם כנת של הוט). הבעיה שנוצרת היא כאשר כל פעם מבוצע חידוש IP המצלמות נעלמות במסך הניטור - אציין כי רק ה-3 שמחוברות ל-Repeater נעלמות והמצלמה הבודדת שמחוברת ישירות לנתב של הוט נשארת קבוע. ניסיתי דרך הגדרות הנתב של הוט לנסות להגדיר IP קבוע אבל עד כה לא הצלחתי. אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי בתשתית הוט 100 ולספק הוטנט בשבוע שעבר. מאז יש לי בעיות בכל הקשור לוידאו צ'טים. ברב המקרים (90%) אני לא רואה את הצד השי ולא יכול ליצור עימו קשר. הבעייה קיימת בכל אתרי הוידאו צטים שניסיתי עד לפני שבוע הייתי מחובר לבזק + בזק בינלאומי ולא היתה של שום בעייה. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם לכן השאלה נעלה בתהום הנשייה בשל נושאים חשובים יותר, אבל אשמח לדעת: HOTBOX - מעוניין לבצע הפניית פורטים של פורט 3389 לכתובת IP פנימית של מחשב ספציפי, כך שחיבור מרחוק לכתובת ה IP החיצונית של הבית (או לכתובת No-IP), תאפשר להתחבר ב RDP למחשב, בראוטר הקודם פשוט כתבתי את ה IP הפנימי של המחשב הספציפי, את הפורט וזה הכל, אבל בממשק הנוכחי אני צריך להזין כתובת פנימית וגם כתובת חיצונית (ניסיתי את כתובת הנתב ואת כתובת ה IP האמיתית), והנ"ל לא עובד, אשמח להנחיות.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש בחצר של אבי יחידת דיור שמשמשת את אחי. האם עם מגדיל טווח כזה הוא יוכל לקלוט נתב אלחוטי סטנדרטי שנמצא בבית במרחק של כ70 מ' עם קירות וכו' בדרך ? http://ksp.co.il/?uin=25835 איך בכלל מחברים את המגדיל טווח הזה למחשב ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה- התקנתי רשת בבית ל 3 מחשבים, 2 מחשבים עם WIN2K ומחשב שלישי עם WIN98SE הרשת מחוברת דרך switch. בין שני המחשבים עם WIN2K אין בעיות הכל עובד כולל שיתוף מדפסת. הבעיה היא בתקשורת עם המחשב שמותקן עליו WIN98SE , כאשר אני עובד עם WIN2K אני מצליח לראות אותו ברשת ויש לי גישה לכל המחשב אבל כאשר אני מנסה להיכנס מה- WIN98SE לשני המחשבים האחרים(WIN2K) אני מקבל הודעה שאין לי גישה/אישור להיכנס למחשבים הנ"ל, או שאני מקבל בקשה להכנסת סיסמה כאשר שני המחשבים עם WIN2K לא דורשים סיסמה בכניסה אליהם. רעיונות? פתרונות? בעיה מוכרת בתקשורת בין WIN2K ל WIN98 ? באיזה פרוטוקול להשתמש? תודה מראש שלומי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד כה הייתי מחובר לאינטרנט עם מודם של בזק וראוטר חיצוני שלי. לפני חצי שעה, אחרי יותר משבע שנים, הראוטר שלי מסר את נשמתו לבורא עולם. עכשיו אני מתלבט בין שתי אפשרויות - להחליף את המודם הנוכחי במודם עם הראוטר המשולב של בזק או לקנות ראוטר חיצוני חדש (ואם ראוטר חיצוני, אז איזה). אולי מישהו יכול לסייע? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית אינטרנט בכבלים שמחובר כיום למחשב אחד.... קניתי עוד שני מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת אלחוטית ככה שיהיה לי למעשה שלושה מחשבים מחוברים לאינטרנט... אז קיצר אני רוצה לדעת מה אני צריך לקנות כדי לחבר אותם לאינטרנט אלחוטי....?!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-