עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב , עברתי לגור בדירה שהמיקום של הראוטר בעייתי ולא מאפשר חיבור של כבל Ethernet מאף מכשיר לראוטר כך , אך יש לשים לב שהמרחק לא כזה רחוק בין השניים. ויש אולי קיר אחד המבדיל בינהם. מדובר על אינטרנט של בזק + הראוטר שלהם שהם כל כך מתגים בו "Be". בנוסף לזה יש לי מחשב שולחני בחדר עבודה וטלוויזיה 4k מחוברת ל סטרימר של Apple הדור החדר. כאשר אני מגדיר את הApple TV דרך אפליקציה של סרטים בשם Infuse לגשת לכונן שיתופי ברשת , אני יכול לטעון סרט למשל של 18 ג'יגה בלי בעיה. אבל סרט 4k אמיתי של 40-60 גיגה הוא נתקע לעיתים קרובות על "buffering". המחשב השולחני שלי הוא i7 , 16gb ram , 1070GTX ובנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי asus pcie a…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by SomeOneDudOrg,

אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם ה-WIFI הביתי - טלפונים ניידים ולפטופים לא יכולים להתחבר אליו כל עוד מוגדרת בו סיסמה. משמע, כאשר בראוטר יש הגדרה לאבטחה של WPA-PSK, שהייתה תמיד, עם סיסמה, המכשירים הניידים פשוט לא מצליחים להתחבר. בלפטופ אני מקבל הודעה של: Windows was unable to connect, וסלולריים פשוט לא מצליחים להתחבר, ו"נתקעים" בשלב של קבלת IP. כשאני מבטל את האבטחה בראוטר ומעביר למצב פתוח - המכשירים הניידים מתחברים ללא בעיה. יש לכם רעיון מה לא בסדר ואיך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה מראש

4. יש לי ווינדוס 7, הוט-נטוויז'ן, איך אני יכול להגדיר את החייגן שיתחבר אוטומתית כשאני פותח את המחשב? יש לי פינג גבוה בדרך כלל והבנתי שזה קשור לספקית, נטוויז'ן אז ההמלצה היא לעבור ? אם כן אז לאיזה כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by nimrodim,

אני מחובר עם הנתב BR-6424NL לספק בזב"ל עת תשתית בזק ב PPoE. רציתי לדעת אם ניתן להתחבר ב PPTP - להלן ההגדרות שיש לי בנתב לחיבור זה: במידה וזה אפשרי - מה הוא ה PPTP GATEWAY ומה אני צריך לסמן ב BEZEQ-ISREAL. לגבי החיבור שקיים כרגע ב PPOE - ישנה אפשרות שנקראת TTL- הנמצאת על DISABLE - מה זה בדיוק...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. כרגע אני מחובר עם מודם וחייגן של בזק בינלאומי והאינטרנט תקין. הבאתי ראוטר של חברת 3COM דגם עם שתי אנטנות 3CRWER10075 ומערכת ההפעלה XP SP3. כאשר אני מחבר את הראוטר למחשב מופיע "קישוריות מוגבלת או חסרה". עשיתי "הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ובחרתי באפשרות השנייה: מחשב זה מחובר דרך שער ביתי. עשיתי גם ריסטרט למחשב וזה לא עוזר. גם החלפתי כבל רשת, ובין היציאות של הראוטר (יש 4 יציאות LAN). יכול להיות שהראוטר לא תקין? אם מישהו יודע מה לא תקין יכול לעזור לי. תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by uvs84,

שלום יש לי נתב של אדימקס דגם br-6204wg עם רשת אלחוטית מוגדרת אני רואה אותה במכשיר שלי (HTC DESIRE) כרשת פתוחה עם אות מצוין אבל ברגע שני מנסה להתחבר אליה הוא לא מצליח ועובר לרשת הבאה ברשימה (תופס כנראה של איזה שכן) ניסיתי לשים סיסמא על הרשת ולראות אם זה משנה משהו אבל בסך הכל אני רואה אותה בדיזייר כדורשת סיסמא עכשיו אבל עדיין לא מתחבר ניסית גם עם האייפוד של אחי וגם לא הצלחתי להתחבר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Spook,

קראתי קצת על הנתב הנ"ל, והבנתי שיש הבדלים בגרסאות. האם אפשר לרכוש ולהיות בטוח שאני מקבל את גרסה A4 העדיפה? האם במידה ואפול על גרסה קודמת, אצא מאוכזב? אני אפרט את הדרישות שלי מהנתב. תקן N שיכול לתמוך גם ב-G ללא שכל הרשת יורדת ל-G (כלומר, לפעול בו זמנית גם במהירות G וגם במהירות N ללא שה-N ירד למהירות ה-G) חיבור GIGA יציבות (כמה שפחות צורך ב-RESTART). נכוויתי קשות מראוטרים שלאחר שהפעלתי שיתוף קבצים היו קורסים לי כל כמה שעות וצריכים RESTART. ואז עברתי לראוטר של LINKSYS WRT54GL והוא יציב כסלע. אז עכשיו עם הצורך שלי בחיבור עם תקן N, החלטתי להשקיע גם בחיבור GIGA. אגב, האם ניתן לשדרג אותו לתקן N מלא ולא DRAFT? קראתי את הביקורת על הנתב הנ"ל ב-netchief. אבל אני עדיין חושש על ליפול …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ניסיתי להתקין את הכרטיס במחשב ישן פנטיום 4 מערכת הפעלה XP לוח אם P4S533-MX של ASUS. המחשב זיהה חורה חדשה והחל תהליך ההתקנה עד לשלב בו אמור להעתיק קבצים למחשב . בשלב זה המחשב התמהמה כמה דקות ואז כבה. ניסיתי לחזור כמה פעמים על הפעולה ושוב אותה תוצאה. מישהו יודע מה עליי לעשות? תודה :s05:

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Imtheman,

שלום לכם אנשים סוף סוף סיימתי לבנות אתר. האתר נבנה לחברה קטנה יש בה כ 10 מחשבים שמחוברים אחד לשני בLAN שאין לה חיבור לאינטרנט עכשיו אני רוצה להעלות את האתר לLAN איך אני עושה את זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tembo,

שלום, אני מחפש תוכנה או דרך לראות כמנהל רשת , אילו משתמשים מחוברים לדומיין מסויים לדוגמא ב SERVER 2003 (התחנות עם XP PRO). אני רק צריך מידע ברגע נתון מי מחובר לרשת כלומר מה שמות המשתמשים שלהם ולא בהכרח אם הם פתחו קבצים מסויימים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Peri228,

שלום רב :0 ! אני מתכנן מסיבת רשת בבית שלי , ומאחר ואין לי שום ניסיון בהקמת רשת גדולה , אני צריך די הרבה עזרה .. התיכנון הוא מסיבת רשת ביתית , של משהו כמו 20 אנשים, ולפי מה שהבנתי מ ThePorscher , אני אצטרך סוויץ' עם מספיק פורטים . אני מקווה שתוכלו לעזור לי עם כל השאלות שיש לי :\ יש מקום שישכיר לי סוויץ' ? מאחר והמחירים של סוויצ'ים 24 פורטים לא בדיוק נמוכים .. איך אני מגדיר את כל המחשבים ? איזה כבלים צריך מוצלבים או רגילים ? איך אני מחבר את כל העסק ? תיהיה אפשרות להשתמש במחשב אחד שיותקנו עליו כל המשחקים , ושהמחשבים האחרים יפעילו אותם דרך המחשב הראשי ( ברוב ה Lan Shops שהייתי בהם זה עובד דומה .. ) ? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי , או להפנות אותי למקורות מתאימים .. בתודה …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by DJ-ARIK,

ואווו כבר הודעה שנייה שלי פה טוב אני בטוח ששאלו את זה 10000 פעם אבל אני NEWBE אז מותר לי עכשיו יש לי חיבור רגיל 56 ואני בקרוב מאד רוצה להחליף לחיבור מהיר עכשיו אם אני קונה אי די אס אל אני קונה את הבינוני!!! ואם אני קונה חיבור בכבלים זה את המהיר שהוא 750K עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה עדיף חיבור בכבלים או אי די אס אל??? והשאלה השנייה היא איזה ספק הכי מהיר ומשתלם???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by the_admor,

ברשותי מודם של רוטל ALE 070 (מודם USB), האם יש איזו אפשרות או twek להאצת הגלישה? -משתמש Win XP pro.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tmal1,

היום סוף סוף עברתי מהוט ליס ועם זאת גם לאינטרנט של בזק, מכיוון שאין לי קו טלפון בחדר שבו יושב הראוטר ובזק לא משחילים חוטים לקחתי מהמתקין חוט ושקע וניסיתי לחבר לבד. לדבריו כל מה שצריך זה 2 חוטים שיתחברו לפינים 3 ו4 ובצד שני לנקודה הראשית של בזק בבית ושהחוטים הם ללא קוטביות. הקו טלפון היחידי שיש לי בבית שמגיע מהנקודה הראשית בדירה מחובר ע"י 4 חוטים - 1 ו4 מחוברים לסיכוך, 3 ו6 מחוברים לשני חוטים הצבעוניים בנקודה. ניסיתי לדבריו לחבר חוט מהנקודה הראשית לשקע באיזור של המודם ע"י חיבור לפינים 3 ו4 בלבד והמודם לא מקבל קו טלפון כמו שצריך (מנורה DSL מהבהבת) ניסיתי עם כאבל אחר לנקודה וחיברתי למודם בתצורה שנמצאת כמו בקו טלפון (ע"י 4 חוטים) והמודם עובד כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה ? …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. אני יודע שלרוב כולם משתגעים מ014 והאיטיות שם אבל בשבוע האחרון משהו השתנה. אולי השרת של steam בארץ קיבל שידרוג של כמות התוכן . בעבר לא הורדתי מsteam במהירות של יותר מ600kBps אבל השבוע אחרי שעשיתי קצת קניות בגלל המבצעים וזה הוריד את המשחקים על 1.4MB/s . יש גם השפעה על הp2p בעבר זה התחיל לאט והיום זה פשוט רץ למקסימום ומסיים ממש מהר. בyoutube לא שמתי לב לבעיות הרגילות. את כל הדברים עשיתי בערב (9-10 בלילה). יש לי 014 גיימר 15mbps .יש עוד מישהו ששם לב להתנהגות בלתי רגילה שבמקום בעיות דברים עובדים יחסית חלק?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. למי שזוכר את הדיון האחרון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299357.0 בקצרה, בדיון הקודם הייתה לי תשתית של הוט, וכדי שהנייד יכנס בצורה אלחוטית, הייתי חייב להגדיר בו כתובת איפי ידנית, כי בלעדיה לא הייתה מוקצת לו כתובת איפי ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה (ומן הסתם לא היה אפשרי לגלוש). היום בבוקר עברתי לתשתית של בזק, ואיתה דווקא הכל עובד תקין! אחרי שעשיתי לראוטר hard reset והגדרתי אותו מחדש על ADSL, בצורה אלחוטית הכל עובד מצויין מבלי שאני אצטרך להגדיר איפי ידני, כמו שהיה קורה בתשתית של הוט. הבעיה מגיעה אחרי שעשיתי הצפנה לרשת :-\, את ההגדרות אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי. הסיסמה אגב, מורכבת מ-10 ספרות. הנייד מנסה להתחבר לרשת במשך 2 דקות, כשבסופם חלון ההתחברו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי ראוטר בזק dsl g256dg- vdsl 2 gigabit modem router מחובר ואני רוצה להגדיל טווח ע"י בראוטר בכותרת.מישהוא יודע איך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. לא מזמן הוספתי 6204 שמפצל בין שני מחשבים נייחים, ומחובר למודם טריון של HOT. אני חושב שהתקלה מתרחשת רק במחשב שלי, כי היא לא עוברת לבד והיינו שמים לב לזה במחשב השני. כל כמה זמן (זה לא מוגדר, לפעמים יום שלם ולפעמים כמה דקות) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, והפיתרון הוא לבטל ולהפעיל מחדש את הכרטיס רשת. יש לי ווינדאוס 7 וכשהתקלה מתרחשת הוא מראה שיש בעיה בין בין הרשת לinternet (כדוה"א) אין לי מושג מאיפה מגיעה הבעיה, ביטלתי גם את הFW וזה לא עזר. יש לכם רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל כשאני נכנס הוא מבקש סיסמא ואני לא יודע אותה וה 1234 לא עובד תעזרו לי בבקשה אני תקוע. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

הייתי פעם עושה בדוס פקודה Trace מישהו זוכר איך עושים את זה ה Trace רווח הכתובת או שלא רשמיתי טוב Trace

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכם פורום רשתות, יש לי ראוטר אלחוטי 3CRWE554G72T של 3com ואני רוצה לסדר לו פרוקסי, כתובת אינטרנט, בבקשה עזרה !

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by orjerby,

שלום ! משהו פה מהפורום(משחקי מחשב) הסביר לי שבשביל שההתקשרות שלי איתו תהיה טובה, אני צריך לאפשר DMZ בהגדרות של ה-Router. אז נכנסתי ל- 192.168.2.1. כתבתי שם את השם משתמש וסיסמא. נכנסתי ל-General setup, ואז ל-Firewall, ואז ל-DMZ. שם הוא אמר לי לכתוב ב-Static IP וב-Client PC IP את האי פי שלי. עשיתי כך, ולחצתי add. עכשיו אין לי אינטרנט ניסיתי להיכנס שוב ל-192.168.2.1 כדי למחוק את מה שעשיתי, אבל זה לא נכנס לי לשם, כנראה בגלל שאין לי אינטרנט ! אז איך מתקנים ?! בבקשה תעזרו לי :errrr:

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אופפפפפפפפפ, אני משתגע אני מנסה כבר ממש המון זמן לחבר את הנתב, הנתב שלי לא תומך בDynamic IP +PPTP או l2tp הוא תומך בpptp אז התקשרתי לספק שלי והם עשו לי אייפי קבוע, זה מתחיל ב172.29 הגיוני לא ובs,mask אני רושם 255.255.254.0 בserver pptp 212.143.205.250 (לא רשמתי כמו בתמונה מה שתמונה זה סתם רשמתי כמו שאמרתי לכם ) העפתי את כל הפיירולים נורטון וכל דבר כזה, לא הולך חשבתי לעצמי אולי בגלל הכבל שאני מחבר את הנתב והמודם, אני מחבר אותו בקבל ישיר, שמתי אחד לאחד את הגידים וראיתי שהם באותו מקום מימין לשמאל :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי חברים אני כרגע מחובר לאינטרנט סיבים של פרטנר. יש לי ממיר סיב לכבל רשת שפרטנר סיפקו לי ואני משתמש בראוטר פרטי והכל עובד מצויין. לאחרונה התחלתי לבדוק מה מציעות שאר החברות ועושה רושם שהמחירים די דומים אבל... חוץ מפרטנר עושה רושם שכל שאר החברות לא מאפשרות שימוש בראוטר פרטי אלא רק בציוד שלהם מה נסגר??? אני היחיד שזה מפריע לו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים