רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
CES 2015: חברת D-Link הטאיוואנית מציגה סדרת נתבים חדשה העונה לשם Ultra, עם יכולות מרשימות במיוחד ומראה חוצני תואם לכתבה: http://hwzone.co.il/d-link-%d7%9e%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%a2%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%aa%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%99%d7%99%d7%97%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%91/
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן, מדוע חברות ה אינטרנט מספקות הרבה פחות ? אם לא, מה התקן קובע ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עשיתי פינג לוואלה ויצא לי 15 16 ו35 זה נחשב תקין?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
is orange a good isp for gamers ? i mean for games like wow rift warhammer etc
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1) הנציגה התעקשה (למרות שיש לי הוטבוקס והיה לי חיבור אלחוטי) שאני צריך אינטרנט אלחוטי עם החיבור של ה- 100Mbps. אמרתי לה שאני לא צריך וניסיתי להסביר לה על הבעיות שיש. "אני לא טכנאית ואלו ההוראות שקיבלתי לגבי החבילה. תגיד את הכל לטכנאי". בקיצור, עד שיגיע הטכנאי בשבוע הבא, אני "תקוע" עם חיבור 30Mbps לבזק בינלאומי. 2) את זה לא שמעתי כאן, אבל קיבלתי זיכוי מלא על כל ההתקנות. כלומר, אני לא משלם 295 ש"ח על התקנה ו/או 125 ש"ח על התקנת דיסק לממיר מג'יק. 3) הייתי צריך לבקש ממיר HD MAGIC במפורש, ועשיתי את זה במקרה כדי להיות בטוח אני מקבל אותו. "יש לא מעט שלא אוהבים אותו, ולא ציינת בהתחלה אם אתה מעוניין". אולי את תציעי לי את האופציות במקום שאני אנחש? 4) היא נתנה לי טיפ כדי שלא ישג…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לכתבה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=85871&sid=10
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה דעתכם? http://www.bestbuy.com/site/linksys-smart-wi-fi-dual-band-wireless-ac-router/2699008.p?id=1219076366991&skuId=2699008&st=wireless-router-geek-squad-offer-124101&cp=1&lp=6
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בפורומים, לא ראיתי איזכור לזה, לכן אני אתן לכם את המידע, זה ממש שווה. קודם כל הלינק - למי שרוצה ללכת ישר לעסקים במקום לקרוא את הבלבולי מוח שלי: http://www.weethet.nl/english/adsl_mxstream_alcatelhack.php עריכה - טעיתי בלינק, הנה הנכון. תעשו הכל צעד אחרי צעד, ואין שום סיבה לנפילות. נורא חשוב - תרשמו את הDNSים של הספק שלכם לפני שאתם מחחילים כי אח"כ לא תוכלו להתחבר לאינטרנט כדי לקחת אותם, וזה סתם עושה את החיים קשים. לרבים מאיתנו, בעיק אלו שנרשמו לADSL בתחילה, קיבלו מבזק מודם ADSL חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת - את הAlcatel Speed Touch Home הידוע. מה שאולי הרבה לא יודעים זה שאפשר להפוך את המודם הזה לSpeed Touch Pro, שיש לו יותר פונקציות (ושווה גם יותר כסף למי שזה משנ…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי אינטרנט 2.5 מגה של בזק בינלאומי שאני משלם עליו 35 ש"ח לחודש ויש התחייבות לעוד כשנה. לפני שבוע אמא שלי עשתה בבית טלפון של אורנג והם נתנו לה בנוסף לטלפון אינטרנט של 10 מגה. עכשיו אני גולש באורנג ומרוצה אבל תקוע עם ההתחייבות בבז"ב הם לא נותנים לי לצאת ממנה ואומרים לי שאם אני רוצה לצאת אני צריך לשלם את כל החודשים שנשארו. יש דרך לצאת מזה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי והבנתי שה-BR-6504n של אדימקס נותן את יחס ביצועים למחיר הטוב ביותר והשאלה שלי היא כזאת: יש לי חיבור לכבלים (HOT) ואני רואה במפרט שאין תמיכה של הראוטר ב-L2TP. האם יש דרך אחרת לחבר את הראוטר למודם ושעדיין יחייג בעצמו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי ובזק בתור תשתית. עם המכשיר שלהם d link g256dg אני ממש סובל ממנו, ניתוקים, איטיות ובתמיכה אצלהם הם לא רואים בעיה למרות שכל כמה דקות יש בעיות טעינה של אתרים וכו' סופ"ש אני באילת לכן רציתי להתייעץ כאן, לדעתכם האם הw9970 או על משהו אחר כי הוא תומך עד 100 מגה בייט פר חיבור? השימוש הוא מחשב יחיד (חיבור ישירות)ו-WiFi. כמו כן הוא יהיה מחובר ל access point בקומה התחתונה לצורך WiFi גם כן(מחשב אחד יתחבר שם, ומכשירים סלולריים) - יהיה מחובר באמצעות homeplug דעתכם? תודה רבה. עריכה: השימוש במחשב שמחובר ישירות יהיה לרוב גיימינג והורדות (utorrent), השימוש במחשב השני יהיה יותר לגלישה באינטרנט. Sent from my ONEPLUS A…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדיון הוא תיאורטי ... אני חושב שאפשר להקים שרת ביתי עם האינטרנט היום עם IP קבוע... האם לדעתכם ניתן להקים היום שרת ביתי עם אינטרנט במהירות של.. נגיד 50MB וIP קבוע יהיה ניתן להקים שרת אחסון? או משחק? או דיבור?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כלומר - אם פתחתי קמפיין והזנתי את הקוד והוא התחילעבוד, אך לא הגעתי למיצוי הסכום ואני רוצה לעצור, זה יבטל את הקופון ויחייב את האשראי שלי כאילו לא היה קופון מעולם? ...""אם תבטל את חשבונך לפני שתמצה את כל נקודות הזכות, לא תוכל לקבל החזר על היתרה.""... לקוח מכאן - https://support.google.com/adwords/answer/6388096 תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם הפניית פורטים בIP מסויים. יש לי ראוטר מבזק, אני יודע איך להפנות פורטים וזה גם עובד. הספק שלי זה HOTNET, כשאני מקבל מהם IP שמתחיל אחרת מ213 כל הפורטים סגורים משום מה, למרות שהIP הפנימי של המחשב שלי הוא סטטי ונשאר זהה. זה ממש מתסכל כי אני צריך לרסט את הראוטר אינספור פעמים כדי לקבל כתובת IP שמתחילה ב213. לדוגמה כרגע, הIP שלי מתחיל ב149 ואני משתמש באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ לבדוק את הפורטים. למרות שלא שיניתי כלום בהגדרות ווידאתי שהIP של המחשב שלי נשאר זהה זה מראה שהפורט סגור, וגם שפורטים 80/8080 סגורים. יש דרך לפתור? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שתי מחשבים לאינטרנט (ואחד לשני אם אפשר..) יש לי ראוטר בן 2 שאני לא יודע להשתמש בו, באיזה הגדרות אני צריך להשתמש? יש בשתי המחשבים XP ד"א הנה האפשרויות של הראוטר: תודה מ
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לפטופ ונייח שניהם עם כרטיס רשת שהוא כביכול גיגהביט. בניתי כבל קרוסאובר מבוסס על cat5e עם 4 זוגות חוטים מוצלבים לפי ההגדרות פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Ethernet_crossover_cable#Crossover_cable_pinouts תחת Gigabit crossver. אני מחבר את שני המחשבים איתו אבל הם מתחברים על 100 מביט. מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את הגיגהביט? עריכה: זוגות
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אנשים , אחותי משגעת לי תמוח על זה שהיא רוצה תאינטרנט כל דקה > אז בסוף מצאתי פתרון . אני רוצה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים ולחבר אותם ואת המודם ADSL לאב שמעתי שאפשר לעשות אתזה ע"י פריצת המודם ושידרוגו אני משתמש ב WIN XP PRO ובשני המחשבים יש כרטיס רשת רציתי אב כי אז גם במקרה ואבא שלי ירצה לחבר את הנייד אז יהיה מקום הבעיה שלי היא : איך אני עושה את זה , אילו חלקים אני צריך , יש המלצות , והאים זה יוריד לי מהמהירות משחקים והורדה ברשת במקרה ושנינו נהייה משתמשים באינטרנט באותו זמן ואים כן אני יכול להגביל לה תרוחב פס או משהוא כזה ? בתודה מראש נדב , Nas
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש ראוטר עם 4 אנטנות שתומך ב5 ג'יגה, במחיר שפוי ראיתי את 2 הדגמים האלו במחיר סבבה אבל א. לא ברור לי מה ההבדל ביניהם מלבד 30 ש"ח במחיר ב. אשמח לדעת אם למישהו יש אותם ויכול לתת חוו"ד. לדוגמה על ה825 ראיתי פוסט ב openwrt שמציין שהפורטים של הwan והlan נוטים להתקלקל/לזייף אחרי זמן מה, לפי דיווחים של כמה וכמה יוזרים,אבל לא ברור לאיזה דגם מתייחס הפוסט (4 אנטנות או 2) * מדובר על הדגמים עם 4 אנטנות לא 2 אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי שתי מחשבים אחד שלי אחד של אח שלי.. וחיבור אחד לאינטרנט בכבלים 1.5MB.. עכשיו, אני רוצה לעשות שגם למחשב של אח שלי יהיה אינטרנט אבל אני לא רוצה אם רשת רגילה (שתי כרטיסי רשת) כי זה ממש לא בטוח, אני רוצה לדעת מהי הדרך שיהיה הכי בטוח לשתף את אחי באינטרנט וגם הדרך שלא תוריד ממני מהירות כשהוא יהיה מחובר.. וכמובן שאני רוצה שהמחשב שלי יהיה הראשי. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה צריך לקנות ומה צריך לעשות? תודה מראש, יהב.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסוג edumax אני רוצה להגדיר אותו והוא מראה משה בתמונה אני לא יודע את הסיסמה ושם משתמש מה לעסות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, צהריים טובים! יש לי בבית רשת אלחוטית שאני ושותפים שלי מחוברים אליה. משום מה במחשב של חברה (HP pavillion dv6) אנחנו לא מצליחות למצוא את הרשת שלי (ורק שלי). נמצאות הרבה רשתות ורק לא אותה. רציתי לשאול אם יש לכם רעיון למה, ואיך אפשר לסדר את הבעיה הזאת.. תודה רבה, גלית.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם אני מתכוון להתחבר לאינטרנט של בזק בינ"ל<ספק+תשתית> הייתי היום בבזק סטור ויש להם 2 מודמים אלחוטיים: 1-tnn Simens Sl2 -141 2- Rotal Rta 1025 השאלות שלי הם: 1-איזה מודם הכי מומלץ מביניהם? 2-אני מחובר למחשב אחד בבית וגם בעתיד אני אשאר עם מחשב אחד.<בטוח במאה אחוז>.השאלה שלי היא האם מודם אלחוטי לא מיותר בשבילי?כלומר האם הוא לא יזיק לגלישה? האם מומלץ שאני אקח מודם חוטי רגיל? 3-בהנחה שמודם חוטי<אני מתכוון להתחבר דרך כרטיס רשת ולא דרך USB> יותר מומלץ,על איזה מודם חוטי מומלץ ללכת?בבזק הציעו לי את המודם הזה: AZTEC 600EV בתודה מראש שי נ.ב- אם ישנם המלצות נוספות אשמח לשמוע.דרך אגב אני מתכוון להתחבר למהירות 2.5 .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית . ראוטר של אדימקס דגם BR6204WG ולמחשב השני מתחבר כרטיס רשת של USB אדימקס מדגם EW731 8UG. קצב תעבורת הנתונים ברשת שלי הוא משהו כמו 1 MB. שניסיתי לראות סרט דרך הרשת האלחוטית מהמחשב השני הוא עבד מקוטע. השאלה היא האם הציוד שיש לי מספיק מהיר בשביל העברת נתונים טובה ואם לא מה לדעתכם צריך להחליף? יש לציין שהאינטרנט עצמו עובד לי מהר מאוד בשני המחשבים, והבעיה רק בהעברת הקבצים בין שני המחשבים. תודה . רונן.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-