עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by afik zach,

אני מתכנן לעבור להוט ויש לנו רשת בבית ואני לא כל כך מבין במודמים של כבלים בכל מקרה רציתי לדעת מה המודם הכי ממולץ שלהם היום? ואולי בכלל יש להם איזה שהוא מודם כמו האלקטל שיכול לתפקד גם כראוטר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ה-Wi-Fire (דגם HFWFG200) של חברת hField Technologies הוא מתאם אלחוטי בתקן G המתחבר למחשב בממשק USB. ייחודו של מתאם מתבטא בכך שהוא עושה שימוש באנטנה כיוונית (Directional). על ידי כך משיג המתאם טווח כיסוי וקצב השידור טובים יותר ממתאמי USB סטנדרטיים. את הסקירה ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/Wi-Fire/Wi-Fire.htm [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by NighTmarE,

שלום אני רוצה לפתוח רשת אלחוטית בבית שלי רציתי לברר מה אני צריך לקנות וכמה בערך כל העסק יעלה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Jook,

דגם הראוטר הוא Edimax BR-6204Wg. אז ככה, יש לי רשת חדשה שמורכבת מהראוטר הנל ושני מחשבים ניידים. הרשת עובדת בסדר ואין לי בעיות. הראוטר מחובר למודם ת'ומפסון של הוט עם ספק ברק. העניין הוא כזה, אני מודע לעובדה שכל אחד יכול להשתמש ברשת הביתית האלחוטית שלי ולהתחבר דרכה לאינטרנט. מהי הדרך הפשוטה ומהי הדרך המורכבת למנוע זאת? הבנתי שזה משהו שנקרא MAC encryption. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מידע בעניין או להדריך אותי שלב אחרי שלב על מנת לאבטח את הרשת. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. זכור לי משיעורי פיזיקה לפני שנים רבות שזרם חשמלי יוצר שדה מגנטי בקיצור, האם חשמל/שקע חשמלי ליד אנטנת הנתב האלחוטי אמורה לגרום לבעיות ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. עדכון: אפשר למחוק, רכשתי את TP LINK TL - WR1043ND למקרה שלמישהו/י יש אותן דרישות מהראוטר.. היי, אשמח אם תוכלו להמליץ על ראוטר (ללא מודם) שיתאים לצרכים של הדירה שלנו. יש לנו תשתית של הוט (לצערנו, בלית ברירה) במהירות 100 מג"ב ואת קופסת הפח שלהם - Hotbox מאחר והוא לא מצליח למלא את תפקידו כמודם ראוטר, נשמח לרכוש ראוטר שמסוגל. להלן מבנה הדירה והשימושים של הראוטר: המודם ממוקם בסלון ליד PC , אליו יתחבר ראוטר בצורה קווית וממנו חיבור קווי לPC. הראוטר יחובר אלחוטית לPS ובנוסף יספק רשת למחשב אלחוטי שנמצא רוב הזמן בסלון. הראוטר צריך להיות מסוגל לספק אינטרנט יציב מספיק על מנת להריץ הרצאות בלייב סטרימינג (באיכות בינונית) בחדר העבודה שלי שנמצא כ12 מטרים מהראוטר ועובר דרך שני חדרים (ק…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי מודם של בזק שכתוב עליו כך : aternet brideg router dsl 600E + AZTECH ADSL 2 יש לו כניסה של חוט הקו טלפון וכניסה כבל רשת ללוח אם האם אפשר להפוך אותו לנתב לעוד מחשב ושהמחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט גם באופן עצמאי מבלי שהמחשב הזה שעובד עכשיו אם המודם יצטרך לעבוד אם רוצים להיתחבר מהשני אם מישהו מכיר איזה מדריך לסוג הזה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הביאו לי באן מאיזה שרת בMOHAA אני רוצה לשנות IP אבל כבר 3 ימים זה נשאר ככה אפשר איזה מדריך או משהו תודה :'( דרך אגב יש לי ADSL BARAK 1.5 אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי אני מחליף מחר מודם רגיל של בזק כי יש לי איתו בעיות שהוא כבר לא מסתנכרן טוב (600E). השאלה שלי היא איזה מודם כדאי לקחת מהם? (מודם רגיל לא ראוטר). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. האם אני צריך כרטיס רשת במחשב שלי בכדי לקלוט ממודם בתקן N , כי יש לי כרטיס רשת בלוח אם , ואיזה כרטיס רשת (לא אלחוטי מתאים) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by susuFOX,

תגידו עוד מישהו מרגיש האטה רצינית באינטרנט (המהיר) ב 12 שעות האחרונות אני מחובר בתבל@נטוויז'ן והאטה פשוט לא נורמלית במיוחד בגישה לאתרים בחו"ל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום בהמשך לפוסט שפתחתי בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516855.0 ערכתי בדיקה בspeedtest והנה מה שהנתונים שהוא נתן לי ספקית האינטרנט שלי היא בזק והתשתית של בזק בינלאומי אבל מה שמוזר שאפילו שיש לי 10 מגה הטורנט מוריד לי על 97 65 מהירות במקום 1400 מה יכולה להיות הבעיה אם זה לא קשור לטורנט תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שני המחשבים(דסקטופים) עם XP. לכל אחד מחובר דונגל כזה(הסטנדרטי של דילקסטרים אם אין לכם כח ללחוץ על הלינק): http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11866 המרחק הוא באיזור 4.5 מטר עם קיר באמצע (לא ממ"ד). ניסיתי: באחד לרשום send a file ואז לחפש מכשירים. בשני לעשות receive a file ולחכות לתקשורת. לא הצליחו למצוא את השני. האם זה בהכרח בעיה של המרחק או משהו בהגדרות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מאחורי ראוטר 510 של אלקטל, ו2 מחשבים שמחוברים אליו. מחשב אחד הוא ווינדוס XP, והשני מריץ OPENBSD ועליו השרת,FTP אנונימי נתמך,הכל מקונפג נכון(עד כמה שאני יודע) אין לי בעיה להכנס לשרת מתוך המחשב עם הווינדוס, אבל איך אני עושה שהוא יהיה נגיש מהאינטרנט? אם אני עושה ftp://<inside ip> it works but ftp://<outside ip> doesnt כמובן שזה לא עובד גם בתוכנות FTP יעודיות, ולא רק בדפדפן. אני מניח שהאייפי החיצוני שלי מכוון לראוטר, ועל הראוטר אין שום שרת FTP, ובגלל זה זה לא עובד? איך אני גורם שכשאני מבקש FTP מהאיפי החיצוני זה ינתב למחשב השרת? תודה אם מישהו עונה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום. אני מנוי ב014 על 2.5 מגה עם תשתית של בזק. בחודש-חודשיים האחרונים התחלתי לסבול מאינטרנט איטי למדי. לפעמים שאני רוצה להיכנס ללינקים בפיירפוקס אני צריך ללחוץ עליהם פעמיים, אחרת המד טעינה של הדפדפן ממשיך לנצח ובסוף אני מקבל The connection has timed out. יש לי את אותה בעיה גם בIE. לפעמים אני בכלל נכנס ללינק ואוטומטית מקבל טיים אאוט. ניסיתי לסרוק וירוסים עם NOD32 ואפילו להחליף אותו בAvira מחשש שהוא הגורם להאטה, אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי שום וירוס. עשיתי גם סריקה עם Malwarebytes ולא מצאתי כלום. אני מנקה כמה פעמים ביום עם CCleaner. יום אחד שמתי לב שהמהירות הורדה בדסקטופ שלי לא מקסימלית אבל בלפטופ כן. חשבתי שיש בעיה כלשהי ופירמטתי. זה סידר את המהירות הורדה אבל האיטיות נשארה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מישהו יכול להדריך אותי בנושא הזה? מצאתי מכשיר שהוא ממש ממש לצרכים שלי אבל החברה לא מוכרת.. השאלה אם הוא מספק את הסחורה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7526 יש לי מחשב למטה בממ"ד וזה ממש לא אופציה להעביר כבלים.. הרעיון הזה עובד? מישהו יוכל להדריך אותי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by galit2ha,

היי, צהריים טובים! יש לי בבית רשת אלחוטית שאני ושותפים שלי מחוברים אליה. משום מה במחשב של חברה (HP pavillion dv6) אנחנו לא מצליחות למצוא את הרשת שלי (ורק שלי). נמצאות הרבה רשתות ורק לא אותה. רציתי לשאול אם יש לכם רעיון למה, ואיך אפשר לסדר את הבעיה הזאת.. תודה רבה, גלית.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by iveco,

בניתי מחשב "שרת" עם מולטימדיה ומסמכים ואני רוצה לשתף תיקיה ספציפית ב "שרת" הזה עם מחשב ספציפי ברשת זה אפשרי ? כי זה נותן לי אפשרות רק EVERYONE , זה או לשתף את כולם או לא לשתף בכלל אם מישהו יודע אני אשמח , תודה .

19. שלום, אני מחובר דרך כבלים בחיוג ללא חייגן. כשאני מעלה את האימיול שלי אני מקבל LOW-ID. מישהו יודע למה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by kozimus,

שלום לכולם. עשיתי גשר בין כרטיס רשת ONBOARD וPCI צצו שתי בעיות: 1.כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב האינטרנט לא מתחבר לבד הוא לא מצליח לזהות איזה סוג רשת מדובר ,כדי לפתור את הבעיה אני צריך כל פעם לעשות TROUBLESHOOT הוא מבצע אתחול לגשר והאינטרנט מתחיל לעבוד. עם הבעיה הזאת אני יכול לחיות. 2.אחרי כמה דקות המחשב פשוט נתקע ולא מגיב בשום אופן עד שאני עושה RESET אחרי שהוא עולה שתי הבעיות חוזרות מהתחלה. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה להתקין מודל לוקאלית (לפי הקישור הזה: http://docs.moodle.org/en/Complete_install_packages_for_Windows) אך כל פעם שאני נכנס ל LOCALHOST אני מגיע למסך של IIS. כיביתי את IIS אבל אני עדיין מגיע לשם ולא למסך של מודל כפי שהייתי אמור להגיע. יש למישהו רעיון? אם השאלה אמורה להיות מופנת לפורום אחר אשמח אם היא תעבור לשם. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by DJ-ARIK,

ואווו כבר הודעה שנייה שלי פה טוב אני בטוח ששאלו את זה 10000 פעם אבל אני NEWBE אז מותר לי עכשיו יש לי חיבור רגיל 56 ואני בקרוב מאד רוצה להחליף לחיבור מהיר עכשיו אם אני קונה אי די אס אל אני קונה את הבינוני!!! ואם אני קונה חיבור בכבלים זה את המהיר שהוא 750K עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה עדיף חיבור בכבלים או אי די אס אל??? והשאלה השנייה היא איזה ספק הכי מהיר ומשתלם???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yogev_23,

אגב אם יש הבדל בנושא בין הרגיל של HOT לבין הUFI החדש זה גם רלוונטי. ברכות ותודות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by idoaa,

שלום לכולם להורי היתה תשתית אינטרנט בכבלים, לאחר תקלות, כגון, אי גישה לאתרים בכלל מספר פעמים בשבוע, הם עברו לתשתית ADSL דרך בזק, (הספק הוא 013 ברק נטוויז'ן), במשך שבועיים שלוש הכל עבד כמו שצריך, בסוף שבוע אחרון הופיע תקלה והיא, שניתן לגלוש, אבל אתרים מסויימים לא ניתן לגלוש כמו הוטמייל וגוגל, התקשרתי לתמיכה של 013, ואמרו לי שזאת בעיית עומס שלהם או של האתרים. האם נתקלתם בכזאת תקלה בעבר או בכלל, והאם זה הגיוני מה שאמרו לי, האם יש לזה פתרון? להורי יש מודם ADSL שמחובר לנתב. תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Peri228,

בלי לבלבל בשכל יותר מדי - אני צריך להקים רשת למשהו כמו 40 איש , בתקציב של כ 1500 שקל , עדיף מתחת . איזה סוויצ'ים כדאי לקנות , ואיפה באיזור תל אביב אפשר לקנות כבלים ( וראשים )בסיטונאות ובזול? כמו שאמרתי , התקציב לנושא הוא כ 1500 שקל , אבל אם אפשר עדיף פחות ..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים