עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by jack548,

שלום לכולם ברשותי תשתית hot במהירות 30 מגה במודם hotbox . נתב tplink וספק של בזק בינלאומי 30 מגה עם חבילת גיימר. ברצוני להקים רשת ביתית גם קווית וגם אלחוטית, ל2 מחשבים 2 סטיירמרים 2 סמארטפונים 2 טאבלטים 1 smart tv ןps3. למטרת צפייה בסרטים ובהעברת נתונים בקצב הכי מהיר שיש. הסמארטפוניים הטאבלט ואחד המחשבים מחוברים באופן אלחוטי ,וכל השאר באופן קווי. מאוד חשוב לי שקצב העברת המידע יהיה מהיר, כי היום בניסיון לצפייה בתוכן mkv.1080 , יש הרבה תקיעות תמונה ולפעמים גם עצירות מוחלטות. מה עלי לרכוש לכך? מחיר הוא לא בעיה . וכמה חברים אמרו לי לרכוש סוויץ של 1ג'יגה וזה יפתור לי את הבעיה ,האים זה נכון? תודה רבה לכל מי שיענה על post זה.

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by ohecht,

שלום, יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת קווי וכרטיס רשת אלחוטי מובנה על הלוח אם. יש לי ראוטר אלחוטי שנותן לי את הגישה לרשת בבית והמחשב מחובר אליו דרך הכרטיס רשת הקווי אני רוצה להתחבר ל-WIFI מהטלפון שלי אבל במקומות מסוימים אין לי קליטה, ועל כן אני רוצה להפוף את המחשב שלי למעין AP שיצור רשת WIFI מעצמו וישתף את החיבור הקווי שלו. יש לי לוח אם Asus PK5E שבמקור הגיע עם תוכנה של ASUS שנותנת לעשות את זה - Wifi AP Solo. היא לא עבדה ואחרי הרבה זמן של חקירות באינטרנט רק גיליתי שאני לא היחיד שלא מצליח להפעיל אותה אבל לא מצאתי פתרון שעוזר. אח"כ גיליתי שהשבב הוא של RealTek ושגם להם יש תוכנה שעושה את אותו דבר. היא עבדה חלקית, כל פעם הייתי מצליח להתחבר אבל אחרי שהייתי מתנתק פעם אחת הייתי …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ובזמן האחרון אני שם לב שיש ירידה במהירות הגלישה בשעות הצהריים. רציתי לדעת אך אני יכול לבדוק אם עוד משהו גולש לי באינטרנט בצורה פירטית...

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by okarmi,

שלום כולם, בהמשך להמלצות הרבות שראיתי (תודה צ'יף!) רכשתי נתב-מודם בשביל לשדרג לVDSL של בזק. אני מאוד מרוצה מהנתב שיש לי כרגע ורוצה להשתמש בנתב-מודם שקניתי רק בתור מודם (מוד Bridge). הנתב-מודם הוא Q1000. מישהו מצא מדריך נוח להגדרת הקונפיגורציה? תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. האם לחברה הטאיוואנית שנכנסה לשוק הישראלי רק לאחרונה יש בשורה ממשית עבור הצרכנים? יצאנו לקבל תשובות עם נתב ה-VDSL העדכני שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%a0%d7%aa%d7%91-vdsl-%d7%9e%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%94-vmg1312-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-zyxel/

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by InFecT[0]r,

איך זה יכול להיות משהו פה מוזר? אני על 1.5 128k אמרתי להם לשדרג לי את הקו ל 3M 287k אבל הם לא עשו את זה עדיין או שכן ו 33 זה מהר מדייי ל 278? לא? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  7. היי אז ככה, התקנתי לאחרונה ווינדוס 7, ואני לא מצליח לפתור את בעיית השיתוף. אני יכול לעיין בתיקיות וקבצים במחשבי XP אחרים, אבל אי אפשר לעשות ההיפך אצלי, ה7 חוסם את הגישה. ניסיתי לאפשר הרשאות לEVRYONE באופציות שם, כיביתי סיסמאות, הפעלתי את כל אפשרויות שיתוף הקבצים ועדיין זה לא עובד. איך אני מאפשר למחשבי XP לעיין בקבצים ב7?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. בבקשה אם מישהו יודע שיגיד

• 6 תגובות
    • 5.8k צפיות
  9. יש לי ראוטר ADSL של D-LINK 2650 שכיום מתפקד גם כספק WIFI לבית. קניתי ראוטר אלחוטי ייעודי טוב בהרבה וברצוני לחבר את שניהם יחד אך לא ברור לי מה אופן חלוקת האחריות ביניהם וכיצד להגדירם. יש לי גם מכשירים אלחוטיים וגם קויים (ויש לי גם Switch נפרד לחיבור הקוויים). מי כדאי שיהיה DHCP? מי כדאי שיתפקד כחייגן? וכיצד לחבר אותם? אילו תחומי כתובות IP צריך להגדיר ביניהם וכו'. אני מבין שאפשר להגדיר את ה 2650 להיות ברידג בלבד (שאני מבין שזה למעשה נטו מודם?) וכל השאר יעשה הראוטר האלחוטי. אשמח לקבל עזרה. תודה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. ברשת נייחת ויסטה אולטימט 64 עם XP-PRO ה- XP יכול לגשת לויסטה הויסטה רואה את מחשב ה-XP לאחר שביטלתי ב-XP את הפיירוול, אבל הויסטה לא רואה משאבים משותפים ב- XP (מוציא הודעה: לא יכול לגשת למחשב XP ובבדיקה מדווח שלא נמצאו בעיות) גם בויסטה הורדתי את הפיירוול. כל עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by ophir87,

שלום, יש ברשותי שני נתבים: SIEMENS SL2 -141 - הנתב מחובר לקו הטלפון ומשמש גם כמודם, מחובר ישירות למחשב בכבל רשת. EDIMAX BR6114WG - הנתב מחובר ישירות בכבל רשת למחשב נוסף. איזה הגדרות אני צריך להגדיר בכל נתב על מנת ליצור תקשורת ביניהם?? בעבר הייתה תקשורת וניתן היה לגלוש באינטרנט במחשב המקובר לEDIMAX. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by erezo,

לאחרונה החלפתי את הנתב DIR-655 בנתב הפופולרי של TP-LINK, שנכון למועד זה, מבצע את עבודתו נאמנה, יש לי מס' שאלות: 1. אני מחפש את הערוץ האלחוטי הכי טוב שיתן לי את הביצועים האופטימליים ברשת ה WIFI והשתמשתי לצורך כך ב INSSIDER וברצוני להבין מה המשמעות של הגרף מבחינת ערוצי WIFI פנויים. 2. גיליתי היום משהו מעניין בלפטופ שלי: עד עכשיו המהירות הפנימית של כרטיס הרשת הייתה 65Mbps וכרגע זה השתנה איכשהו ל 135Mbps, זה מעולה מבחינתי, אך אני לא מבין איך זה קרה, ואני מאוד מקווה שהמהירות לא תחזור לעצמה למהירות הנמוכה בחזרה, השינוי היחיד שבוצע בלפטופ זה דרייבר עדכני יותר לכרטיס הרשת האלחוטי atheros ar9002wb-1ng. 3. איזה הגדרות אופטימליות ביותר אני צריך לעשות ב TP-LINK 1043 V1 על מנת לקבל את…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by h_yoav,

יש לי accses point במרחק של 3-4 מטר מהמחשב בלי קירות באמצע קו נקי בהתחלה שהתקנתי אותה הייתה קליטה מלאה אבל בזמן האחרון יש קליטה של 3 קווים קבוע מה יכולה להיות הסיבה שירדה ככה הקליטה? לא שיניתי כלום לא בהגדרות לא במקום של המחשב ולא במקום של הaccses point

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  14. שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK TLWR541g ואני רוצה שרק המחשב שלי והאייפון שלי יגלשו דרכו ואפילו רצוי שכל שאר המכשירים שבסביבה לא ידעו אפילו שיש אינטרנט אלחוטי. ניסיתי לעשות חסימת כתובות MAC אבל משום מה זה לא מצליח ועדיין כולם יכולים להתחבר. יש למשהו ניסיון עם הראוטר הזה כי הוא חדש לי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  15. שלום לכולם. אני נתקל בבעיה מציקה , ששמתי לב שכמעט תמיד קורה בשעות אחה"צ-ערב. אני כבר לא מדבר על מהירות הורדה בשעות העומס- אלא ניתוק כללי מן האינטרנט בשעות האלו. דפי אינטרנט לא נפתחים ויש אייקון צהוב על מד הקליטה במחשב כשזה קורה (מצורף בתמונה). החלפתי כבר 4 ראוטרים שונים ובכול יש את התקלה הזאת. המחשב כמובן מחובר בחיבור אלחוטי. בא אליי לבדיקה טכנאי כבר מספר פעמים - והוא אומר שהבעיה היא רק כשמתחברים בלאחוטי. כך שזה או הראטור או גורם אחר (אנטנה שמפריעה וכו') כיצד ניתן לנסות לגעת בבעיה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, אני יודעת שיש לו כבר כרטיס רשת בפנים אבל מה אני עושה מכאן? זה לא מוצא שום רשת למרות שיש לי רשת אנטרנט בבית. יש איזשהן הגדרות לשנות? להגדיר? תודה.

17. Started by ronto,

שידגרתי לפני שבוע ל20 מגה וזה הראוטר שבזק הביאו לי ויש לי כמה שאלות 1)זה הגיוני 50 פינג בבדיקת מהירות באתר של בזק/012? 2)כבר קרה לי 3 פעמים שפיתאום אין אינטרנט וצריך לנתק ולחבר ולפעים זה לא עוזר והאינטרנט חוזר לבד זה בעיה בראוטר? מה שמוזר שלפני זה היה לי 10 מגה עם SL2-141 והפינג היה אולי 10 ובמשחקים הכול היה 60 בערך ועכשיו זה 100++ ראיתי הרבה בפורום אשכולות שאומרים להתרחק מהראוטר הזה אם זה נכון אני ילך להחליף אותו תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אוקי אני גולש באינטרנט של 12Mbit כאשר בזק בינלאומי הוא הספק שלי והוט הם התשתית... המודם שלי הוא Teryaon TJ715x. יש לי בעיה קטנה, אני מחובר כרגע דרך מתאם אלחוטי- 7711UMn של Edimax לראוטר BR6216MG והראוטר מחובר למודם. בכל מקרה המהירות המקסימלית במצב זה היא 1MB/Sec. אם אני מתנתק מחיבור אלחוטי ועובר לקווי עדין דרך הראוטר אז זה מגיע ל 1.3MB/Sec. ואם אני מחובר ישירות למודם (בלי ראוטר) אז זה 1.5MB/sec. את המהירויות בדקתי באתר התפעולי של בזק בינלאומי. יש לכם מושג איפה הבעיה??? תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני רק לציין שהשתמשתי באפשרות החיפוש לפני שכתבתי פה הודעה, עיינתי בדברים הרלוונטיים אבל התבלבלתי לגמרי. הסיפור שלי ככה.. יש לי רשת ביתית חוטית עם מודם-ראוטר eci של בזק ואהב שמפצל לכמה מחשבים. הכל עובד טוב ויפה אבל המשפחה החליטה לעבור לאלחוטי. אז קנינו נתב בשם level one wbr-3407a. הקטע הוא שלא הבנתי בידיוק מה הולך עם זה. קראתי כאן וראיתי אנשים שקנו ראוטר אבל נשארו עם מודם. זה לא אמור להחליף אותו? אמרו לי שאת הנתב אני מחבר במקום האהב ואת הראוטר של eci אני משאיר. זה נכון? או שאני מנתק את המודם הנוכחי ואת האהב ומחבר את הראוטר האלחוטי החדש? ואם כן, אני אצטרך לעשות את כל ההגדרות מחדש? כי פעם אחרונה זה טכנאי הגדיר ולא אני.. הייתי מעדיף להישאר איכשהוא עם המודם וההגדרות שיש …

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה לקנות שם דומיין (תחום) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בסיומת com והאם זה כדי? תודה רונן

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by amit_amit,

שלום לכולם קניתי לקסמארק E240 (למרות ניסיון רע שהיה לי איתם פעם) והיא מחוברת למחשב עם XP כאשר המחשב הזה מחובר ברשת עם עוד שתי מחשבים. אז עשיתי שיתוף וכרגע עוד מחשב אחד עם XP יכול לגשת למדפסת אבל המחשב השני עם הVISTA X64 לא מצליח להתקין את המדפסת הוא מוצא אותה וכשהוא אומר לי לבחור דרייברים הוא אומר שהם לא טובים ואני צריך לפנות למנהל המערכת(שזה אני) יש לכם מושג מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by BigDragoon,

יש לי בבית מלפני כמה שנים את ה wrt54g. אני מעוניין לקנות אחד חדש. ניסיתי למצוא את ההבדלים בין G ל GL הבנתי שה GL הוא גירסא חדשה של ה G. (או תת גרסא או משהו כזה) אבל, אם כך, למה ה G עולה בכ 100 ש"ח יותר מה GL? ומה ההבדלים (אם יש באמת) בין שניהם?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  23. קודם כל שבת שלום לכולם! 1. אני מחפש אחר כרטיס רשת אלחוטי PCI בשביל אחי למחשב נייח הכרטיס צריך לעבוד עם נתב לינקסיס WRT54GL וההגנות שלו (ד"א לנתב מותקנות אנטנות של 7dbi של לינקסיס HGA7T) הוא מוכן להשקיע 100 שקל איזה מבין הכרטיסים האלה עדיפים מנעה מחשבים? Edimax EW-7128g http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1808 Edimax EW-7326lg http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4385 D-LINK DWA-510 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3087 להערכתי המחשב שלו ממוקם כ 10-15 מטר מהראוטר ומפרידה תיקרה בניהם, בכל מקרה הקליטה לא צריכה להיות 100% _____________________________________________________________________________ 2. עכשיו המחשב שלי מחובר ע"י כבל רשת ל…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by adlanm,

האם יש אפשרות להפעיל את אימיול בשני מחשבים עם HI ID כשמשתמשים בנתב? יש את האפשרות port forwading שמאפשרת להפנות רק ל-IP אחד ברשת את הפורטים של אימיול נתב של EDIMAX ADSL מודם סמסונג

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Yonatan Elgarisi,

אוקיי אז ככה, עברתי לא מזמן לאינטרנט וטלוויזיה של פרטנר( 100מב מהירות). הראוטר שהם מספקים פשוט גרוע ברמות שלא יתוארו ( עדיין עובד על תקן N ולא AC). אז קניתי ראוטר חדש D-LINK DIR-815/AC1200. ניסיתי לחבר ולהגדיר אותו ואז שמתי לב שלראוטר הישן החיבורים היו ככה: חיבור Ethernet מהמודם - LAN1 חיבור Ethernet מהZingWell (מין בוקסה לבנה שמתחברת לשקע חשמל וממש יוצא הכבל רשת) - LAN 4 חיבור RJ11 שבצידו השני מתחבר לקיר לשקע מסוג BT PLUG של טלפונים - התחבר לחיבור DSL . הבעיה שבראוטר החדש אין לי חיבור DSL (RJ11), יש פתרון או שזרקתי כסף על ראוטר חדש? אם זה יועיל במשהו אז זה החיבורים של המודם: כבל RJ11 עם BT PLUG בקיר מחובר לשקע Pho…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.