רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שאלה : יש לי כתובת רשת לדוגמה 10.0.0.0 ואני צריך לחלק אותה ל 10 תת-כתובות . אולי מישהוא יכול להסביר איך עושים את זה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[עם שתי מחשבים ניידים שוניםזה אותה בעיה ] אני מנסה להתחבר אל האינטרנט האלחוטי שבבית וברגע שאני לוחץ התחבר הוא רושם "ממתין לרשת" ואז אחרי דקה מנתק את ההתחברות ניסתי עם סיסמא WEP על הראוטר וגם בלי סיסמא וזה עדיין לא נותן לעומת זאת הפלאפון שלי Motorola Milestone מתחבר בשניות ועובד טוב מה יכול להיות הבעיה? ואיך לפתור את זה? בנוסף עם רשתות אחרות בבניין הוא מתחבר מעולה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון הכרטיס רשת הנייד במחשב הנייד שלי עושה בעיות אז רציתי לבקש תחליף טוב. רצוי שיספק טווח טוב, ובלי התנתקויות.. עד 200 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר לתשתית בזק וספק orange כנתב היום אני משתמש בsmart box שקיבלתי מorange אני כל הזמן חווה ניתוקים בwifi מהipad מה שבנתבים אחרים לא קורה אני מחפש נתב טוב שאינו מצריך מודם אני רוצה שהנתב יהיה כמובן בתקן n ושהוא יתמוך ברשת 10/100/1000 מה המלצותיכם? תודה ינון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי עם CONNECTIFY אבל היא לא רואה את המודם הסלולרי של סלקום שזאת הרשת שאני רוצה לשתף. ניסיתי עם VIRTUAL ROUTER שרואה את המודם אבל כל פעם שאני מפעיל את השיתוף אני מקבל שגיאה. יש לכם עוד רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
היי למישהו כאן אולי יצא להשתמש בסוויץ' הזה? האם הוא עושה את העבודה? יש לציין שמדובר בגרסה הירוקה...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, בעיה ממש מוזרה שהתחילה לי היום.. הכרטיס רשת שמחובר למחשב הנייח בUSB לא מוצא את הרשת האלחוטית הביתית..לעומת רשתות אחרות בסביבה שהוא כן מוצא.. אבל..מה שבטוח זה שברשת עצמה לא צריכה להיות בעיה כיוון שאני מחובר אליה כרגע מהמחשב הנייד ... ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס רשת אבל זה לא עזר.. מע' הפעלה - ווינדוס 7 כרטיס רשת - לא מחברה מוכרת.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוקד שידור אינטרנט נמצא 500 מטר מהמחשב שקולט את האות בעזרת אנטנטת מאריכת טווח. האם מהירות הגלישה יורדת ככל שמוקד השידור רחוק יותר ?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני תמיד חשבתי ש012 הם אילו שחוסמים פורטים .... לאחרונה שמתי לב שחוץ מ7 ..8...בבוקר שהמהירות הורדה מקסימלית בתוכנת ההורדות שלי JDOWNLOADER משרתי ORON כל היום בכל שעה לא זז יותר מ 40K חשבתי אולי זו בעיה של איי פי קבוע ביקשתי מ 014 לעבור לחייגן והתחלתי לבדוק את אותם הקבצים בדיוק לא עלה מעל 20K . ניתקתי את החיבור של 014 ועם חייגן 012 וססמא של חבר (לצורך הבדיקה) אני רואה שזה מוריד לי על 130K !! כל קובץ ...עשיתי את הבדיקה הזו כמה וכמה פעמים במהלך היום עם אותם קבצים התחברתי רגיל עם 014 שלי ראיתי 10 - 20K התנתקתי התחברתי עם 012 והופ ! 100K + .... יש למישהו הסבר ? ובדיוק לפני שבועיים נכנסתי להתחייבות איתם לא נראה לי שיש טעם להתקשר ממש לתמיכה הרי מה כבר יגידו לי שם ? יתחילו…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חיפשתי קצת ומצאתי את הראוטר הזה : EDIMAX-BR-6424N ואת כרטיס הרשת הזה: WUA-0605 LEVEL ONE . הכרטיס ב 86 שח והראוטר ב183 שח. בחרתי אותם, מלבד המפרט שלהם, בגלל שיש להם certification של wifi . האם מישהו מכיר\ניסה את שני המוצרים האלה -ביחד או כל אחד לחוד? האם כדאי? אין לי כרגע רצון להשקיע הרבה כסף ברכישה. תודה לכם!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לעשות ? כלומר מה אני צריך לעדכן במחשב. הרשת היא קווית, לא אלחוטית. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם בלי ראוטר עם 2 לפטופים,אני יכול לקנות כבל מפצל ל2 כניסות כבל רשת ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם אתם נתקלתם בזה? נתקלתי בזה גם אצלי במחשב וגם אצל אבא שלי. תודה למגיבים.
-
- 12 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
דפדפתי באתר של משרד התעשייה המסחר והתעסוקה - הרשות לסחר הוגן, חוק הגנת הצרכן. שם היה רשום, שניתן לבטל התחייבות לאינטרנט(תשתית + ספק אני מניח) בתוך כ 14 יום (גם אם הוחל מתן השירות) ממועד ביצוע העסקה או קבלת החוזה, מסמך וכו'. http://www.moital.gov.il/CmsTamat/Rsrc/PDFPublish/bitul_iska_2010/index.html עמ' 3. ביצעתי התחייבות שבוע שעבר לנטוויזן ובזק למשך 12 חודשים, האם מהאמור במסמך הביטול הוא ללא כנס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אם וכאשר אני מכניס כתובת אתר לא נכונה למשל www.gogle.com אז ספקית האינטרנט (alice) מפנה אותי לעמוד החיפוש שלה ומציעה לי את הכתובת הנכונה וכו' איך ניתן לבטל את זה? אין לי תוספים לדפדפן או רוגלות. זה סך הכל שירות שהם מצעים שאני לא רוצה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס בתקופה האחרונה מספר פעמים ל- speedtest והשרתים המומלצים שאני מקבל (כוכב זהב) הם ברשות הפלסיטניאית או ירדן - עזה, שכם,.... בתוך הכוכב הזהוב יש כוכב כחול שכמעט בלתי אפשרי לבחור אותו ובו מופיעים השרתים הישראליים המוכרים מת"א וראש העין. ניסיתי עם קווי זהב והשרתים המומלצים שמופיעים לי "תקינים" עוד מישהו שם לב לתופעה הזו בבזב"ל ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקן שמתחבר בUSB ישפר את איכות הקליטה? הקליטה ממש נמוכה, גם אם נמצאים כמה מטרים בודדים מהראוטר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי רשת אלחוטית של שני מחשבים. במחשב המרוחק (זה שקולט את האות) ישנה בעיה מציקה ביותר בעיקר בעת ניסיון כניסה לאתרי אינטרנט. כמעט תמיד בעת כניסה לכל אתר, בעיקר אם זוהי כניסה לאתר חדש ולא מוכר, לאתר לוקח המון זמן (יכול גם לקחת כ-2 דק') לעלות. רוב הזמן הוא בניסיון גישה לאתר, ובחיפוש שלו. ישנה בשורת הכתובת למטה waiting for.... ושם האתר. לאחר שהאתר "נמצא" הוא עולה די מהר. ניסיתי לבצע בדיקה עם network speed זו שפועלת על דוס (CMD), והמהירות הממוצעת שהתקבלה בין המחשבים היא 2.5Mb . זוהי הבדיקה היחידה שאני מכיר פשוט. אני לא יודע אם זה תקין או לא. מערך הרשת שלי: במחשב הראשי מודם-נתב netgear vvg2000. במחשב השני מתאם אלחוטי edimax ew7128g שקולט את האות. ביניהם ראוטר אלחו…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
נתקלתי במשהו מוזר,תסתכלו בעצמכם... קובץ מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל את טווח הקליטה אבל אני צריך את ההגדרות הספציפיות לראוטר הזה אם מישהו מכיר, יודע.. הראוטר הראשי הוא של EDIMAX אם זה משנה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני כבר מזמן לא התעסקתי בדברים האלו אז אני לא יודע מה הולך היום בשוק. אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית פרטי, הראוטר ימוקם קומה התחתונה. אמור להיות מחובר אליו מחשב נייח (עדיפות לחיבור עם כבל רשת) ועד 3 מחשבים ניידים (לא כולם בו זמנית). אני זוכר שפעם הראוטר הזה LinkSys WRT54GL היה ממש מומלץ, והוא גם כולל בתוכו פיירוול. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 הבנתי שיש היום טכנולוגיה חדשה N משהו, השאלה שלי היא עד כמה היא עדיפה. ראיתי למשל את הראוטר הזה D-Link DIR655 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 ולו אין פיירוול. השאלה שלי היא איזה מבין הראוטרים האלה עדיף? בהנחה שיהיו רוב הזמן 2 ניידים ונייח אחד מחוברים האם תהיה מהירות גלישה נורמלית? מה זאת …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו אחרים גם אני מחפש ראוטר שישמש אותנו לבית אחרי שהקודם שבק חיים אז מה אנחנו צריכים: תקן N, עדיף כזה שיוכל לתמוך בהעברת נתונים מהירה למקרה שנרצה לעשות סטרימינג, והחלק החשוב שניתן יהיה לגלוש גם בקומה העליונה - הראוטר יישב בקומה התחתונה ועדיף כזה שניתן יהיה לגלוש בכל רחבי הבית.. בד"כ ממליצים על TPLINK או EDIMAX... יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
מאמר מאלף -- http://www.law.co.il/news/free-speech/2011/01/30/egypt-disconnects-internet-traffic/
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נמצא במחשב שכיכול חסמו לו את הפורטים 8080 ו 80. משמע אני יכול להשתמש בתוכנת המייל, אני יכול להתחבר לשרתי מוזיקה או תחנות רדיו דרך המדיה פלייר.. אני יכול אפילו לשחק משחקים באינטרנט... אני לא יכול לגלוש. האם ניתן להגדיר דפדפן כלשהו שלא ינסה להתחבר דרך הפורטים הללו? האם יש פתרון לעקוף את החסימה של פורטים אלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בעיקרון הפניית פורטים עובדת כך שכשמגיעה חבילה שלא בוקשה לפני כן היא מנותבת לפי הפורט שלה למחשב מסויים. אם שני מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר רוצים להשתמש בטקסטמי (פורט 5190) מה קורה? איך מאפשרים דבר כזה? דרך אגב למישהו יש מדריך טוב על ההבדל בפרוטוקול http לבין הפרוטוקול tcp ? לא הבנתי למה צריך להפריד את זה לשני דברים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-