עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by biodome,

עובר בית והגיע הזמן להתחדש - איזה ראוטר נחשב הכי אמין כיום? הרבה הורדות טורנטים וניוזגרופס. יעבוד עם מודם של בזק ככל הנראה. הרבה העברות של סדרות/סרטי HD ברשת הביתית. צריך שתהיה אופציה לכיבוי היכולת האלחוטית שלו (כלומר שיוכל לעבוד גם רק כקווי). תקציב 500+ אפשרי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

כמה שאלות בנוגע לרשת: 1 אני מתחבר בביה"ס עם הלפטופ לרשת שלהם, וגם בבית. וכל פעם אני צריך להגדיר מחדש את הרשת כדי שאני יוכל להעביר קבצים וכו'. השיטוף אינטרנט עובד בבית גם עם ההגדרות של ביה"ס, אבל לא הפוך. איך אני יוצר 2 התחבריות שונות לרשת..? 2 רשת, 4-5 מחשבים. מחשב אחד מחובר לISDN ומשטף אותו לכל השאר. כל האיפיים והDNSים מוגדרים. עכשיו רוצים לחבר מחשב נוסף לISDN על קו חדש. איך גורמים למחשב שיבחר לבד מאיפה הוא לוקח את האינטרנט.. כאילו מרשת או מהמודם...? --הערה-- אין שום קשר בין השאלות, בתים שונים לגמררררה.. ו...אחד יותר חשוב :-) --הערה--

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. חיברתי את הכונן הנ"ל לפורט ה-USB של הראוטר ומיפיתי אותו בעזרת SharePort Plus 4.11 אני מצליח לנגן וידאו ב-HD בלי קרטועים אבל הכתיבה לכונן מאד מאד איטית בערך 17Gbps למרות שהמחשב הכותב מחובר בקבל ומהירות החיבור היא 1Gbps. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Yoav,

בקרוב אנחנו עוברים דירה ואחד הפרויקטים זה רישות שלה - יש צורך ברישות אלחוטי של כל הבית ובנוסף יש צורך גם ברישות קווי. בבית יש 4 קומות: בקומה 1 יש חיבור חוטי אחד. בקומה 2 (קומת הכניסה) יושבת המרכזיה של כל הכבלים ובנוסף יש יציאה נוספת ליד הטלוויזיה, שזה גם מרכז הבית. בקומה 3 יש 3 יציאות חוטיות. בקומה 4 יש 2 יציאות חוטיות. בסה"כ 7 יציאות חוטיות. יש לי 2 שאלות: 1. איך טכנית אני מקים את הרשת? אני מחבר את המודם לסוויצ' ולא צריך ראוטר באמצע, או שיש בו צורך? במידה ויש בו צורך, האם הוא חייב לשבת פיזית בין המודם לסוויצ' (כלומר מודם->ראוטר->סוויצ'), או שאני יכול לשים אותו במקום אחר (כלומר מודם->סוויצ'->ראוטר)? 2. כמה נקודות גישה אלחוטיות צריך ע"מ שתהיה קליטה מלאה בכל החל…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא יחסית די רחוק מהשני. ליד אחד מהם יש נק' אינטרנט ונתב Level One WBR3406TX(בעבר ניסיתי לחבר מחשב שני עם כרטיס אלחוטי, אך זה רחוק מדי). אז חשבתי על רעיון לחבא שני מחשבים עם כבל רשת. השאלה איך עושים זאת? האם פשוט לחבר את הכבל של המחשב השני לנתב מאחרוה,שם כרגע מחובר כבל רשת של המחשב הראשון ויש עוד 3 כניסות פנויות. השאלה האם כאשר אני יחבר את המחשב השני לנתב Level One WBR3406TX אזי אני יוכל להגדיר רשת ביתית עם אינטרנט.? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אני מחובר דרך HOT והספקית אינטרנט שלי הם 012. לא מזמן עברתי ל12M והמהירות של ההורדה מהירה מאוד(מגיע בדרך כלל ל1.7 מגה) לאחרונה יצא לי לדבר עם 012 ומסתבר שאצלם רשום שיש לי 5M(המהירות הקודמת) ואצל HOT רשום שיש לי 12M אתמול 012 יצרו איתי קשר והציעו לי לשדרג גם אצלם ל12 מגה בתוספת של 10 ש"ח בחודש. השאלה מה זה יתן לי? המהירות הורדה שלי מצוינת. יש בעיה עם זה שאין תיאום בין שניהם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני יודע שלרוב כולם משתגעים מ014 והאיטיות שם אבל בשבוע האחרון משהו השתנה. אולי השרת של steam בארץ קיבל שידרוג של כמות התוכן . בעבר לא הורדתי מsteam במהירות של יותר מ600kBps אבל השבוע אחרי שעשיתי קצת קניות בגלל המבצעים וזה הוריד את המשחקים על 1.4MB/s . יש גם השפעה על הp2p בעבר זה התחיל לאט והיום זה פשוט רץ למקסימום ומסיים ממש מהר. בyoutube לא שמתי לב לבעיות הרגילות. את כל הדברים עשיתי בערב (9-10 בלילה). יש לי 014 גיימר 15mbps .יש עוד מישהו ששם לב להתנהגות בלתי רגילה שבמקום בעיות דברים עובדים יחסית חלק?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. טוב, עכשיו זה כבר רישמי - התאומים הסיאמים HOT וה-HOTNET הופרדו. מי שירצה להתחבר לשירותי HOTNET יצטרך להתקשר למספר טלפון נפרד (*6901) ונציגי HOT לא יוכלו להעביר את השיחות בין החברות. כמו שאר ה-ISP, זה כמובן לא ימנע מ-HOT להציע חבילות BUNDLE אבל כלפי חוץ לא יהיה קשר בין החברות. הדבר בא לידי ביטוי בהודעה של HOT למשרד התקשורת - http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000730788 והן במסר של נציג HOT בפורום - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=160053619

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. טוב, אני מאוד בור בנושא הספציפי הזה, אני כבר מודיע. חיברתי לאחרונה ראוטר בשביל ליצור רשת אלחוטית בבית. התקנתי את הדרייבר שלו ואת התוכנה שלו כך שיוכלתי לגשת לכתובת ה-IP המרכזית שלו וגם לגלוש באינטרנט דרך הראוטר. אבל אני לא מצליח לקלוט אותו לאחר מכן במחשב אחר. הסטיקי בפורום הזה לא נתן לי תשובה... אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by barash,

יש לי ראוטר מסוג edumax אני רוצה להגדיר אותו והוא מראה משה בתמונה אני לא יודע את הסיסמה ושם משתמש מה לעסות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי ראוטר אלחוטי של חברת אדימקס דגם : BR-62W40G הכול עובד איתו בסדר.. הוא ממוקם במרתף ומחובר אליו מחשב בצורה קווית על ידי כבל רשת רגיל (במחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס XP פרופשונל) מאון לאון... יש כבל רשת רגיל שעובר מהמרתף לארון תקשורת בקומת הכניסה.. בארון התקשורת מחובר סוויטץ רגיל הכי פשוט עם 5 חיבורים של חברת אדימקס. לתוך הסוויטץ לכניסה מיספר אחד היה מחובר הכבל רשת ומישם ליציאות 2 , 3 , 4 , 5 .... יוצאים כבלי רשת רגילים לכול החדרים שבכול חדר יש שקע רשת פשוט ורגיל. כרגע מחובר רק מחשב נוסף אחד ועליו מותקנת מערכת ההפעלה XP הום אדישן. שני המחשבים גם זה שבמרתף וגם זה שלמעלה בחדר הממ"ד יושבים על קבוצת העבודה WORKGROUP והכוננים שלהם משותפים והם רואים אחד את השני ואפשר להעב…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by amisha,

היי פורום יקר , התחדשי בנייד ראשון ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי (כי לא נעים לי להנות מה 10MB של השכנים מלמטה וצרך להדפיס ממנו לפעמים). המודם הוא מודם של כבלים thomson ללא חייגן . אין לי שמץ איזה פרוטוקול זה . (אשמח אם תאמרו לי ) דרישות : תקן N או G . אפשרות לכיבוי ה RF , אני לא אוהב קרינה מיותרת בלילה - חשוב . קליטה טוב במרחק הבית הוא דו-קומתי . תקציב - אין לי שמץ , אם אפשר אז כמה אופציות בכמה טווחי מחירים .. ערב מצויין !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית . ראוטר של אדימקס דגם BR6204WG ולמחשב השני מתחבר כרטיס רשת של USB אדימקס מדגם EW731 8UG. קצב תעבורת הנתונים ברשת שלי הוא משהו כמו 1 MB. שניסיתי לראות סרט דרך הרשת האלחוטית מהמחשב השני הוא עבד מקוטע. השאלה היא האם הציוד שיש לי מספיק מהיר בשביל העברת נתונים טובה ואם לא מה לדעתכם צריך להחליף? יש לציין שהאינטרנט עצמו עובד לי מהר מאוד בשני המחשבים, והבעיה רק בהעברת הקבצים בין שני המחשבים. תודה . רונן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, כאשר אני מחבר את המדפסת בחיבור usb לראוטר אני נדרש להגדיר את המדפסת כמדפסת רשת בכל אחד מהמחשבים. במערכת הפעלה ויסטה אין בעיות, אבל באקס פי המדפסת לא מופיעה ברשימה במסך שאחרי הכנסת כתובת url ואני נדרש לספק דרייבר עם סיומת inf. חיפשתי באתר של hp ויש שם רק קבצים עם סיומת exe. ולכן אני תקוע כרגע, אני יכול להדפיס רק ממחשב אחד. יש לי hp officejet 4255 all-in-one. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by asafm,

שלום כולם אני צריך שתסבירו לי כמה מושגים בסיסים ברשתות כמו מה ההבדל בין כבל מוצלב לכבל רגיל ומתי אני צריך להשתמש בכול אחד מהם ולמה? מה התפקיד של ראוטר ומה ההבדל בינו לבין מתג(SWITCH) ומה ההבדל בין מתג לבין HUB? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yuvalh83,

היי לכולם אני רוצה להתקין בבית פיתרון Mesh, יש לי כמה שאלות: 1. על איזה מודם VDSL את ממליצים - מודם בלבד, הכי קטן שאפשר ( רוצה לשים אותו בארון תקשורת קטן). ראיתי כל מיני פיתרונות של חברת Planet - מוכר, מומלץ? 2. איזה פיתרון Mesh הכי מומלץ? אני נוטה לכיוון Google Wifi תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by chaim_f,

שלום אני מעוניין לרכוש מודם סלולרי אני רואה שכתוב שזה מתאים לנייד שתומך ב - G4 איך אני יודע אם הנייד שלי תומך בזה או לא?

18. יש לי בעיה מוזרה עם מתאם הרשת אני לא יודע אם דגם המתאם רלוונטי אבל אני ארשום אותו למטה בכל מקרה. כל פעם שאני לוחץ על אייקון הרשת בצד שמאל למטה בסרגל הכלים הוא מתנתק מן הרשת מיידית ומנסה להתחבר מחדש. יש סיבה שזה קורה? ואיך פותרים את הבעיה? מערכת הפעלה Windows 7 home מתאם: tp-link n28505.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אנשים, לפני כשבועיים התייעצתי פה ורכשתי ראוטר אלחוטי DI-624 וכרטיס רשת אלחוטי DWL-G520 שניהם של D-Link. הראוטר מחובר למחשב הראשי (שלי), עם כבל רשת, והכל פועל טוב. יש לי אינטרנט (ממנו אני רושם עכשיו) ואפילו האאוטלוק פועל כראוי. הבעיה היא במחשב השני, זה שמחובר עם הכרטיס רשת האלחוטי. הכרטיס מותקן כראוי, ומזוהה כראוי במחשב. עם זאת, הוא לא מוכן להתחבר. כל פעם שהמחשב נדלק הוא פשוט מראה שאין רשת. פעם או פעמיים הוא הצליח להתחבר, אבל מעבר לעובדה שהרשת זזה מאוד לאט במחשב ההוא, המחשב נתקע לאחר כמה שניות והיה צורך לעשות ריסט. חשוב לציין שהמרחק בין הראוטר לכרטיס האלחוטי הוא כ-5-6 מטרים בלבד. וכל מה שמפריד בינהם הוא 2 דלתות (שפתוחות כרגע). ולמרות הכל אין חיבור. המהירות שבא הרשת הת…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Wakoz,

is orange a good isp for gamers ? i mean for games like wow rift warhammer etc

21. Started by DarkMoh,

אני מחובר דרך 014 עם תשתית כבלים של הוט. חבילה של 5 מגה. שמתי לב שהפינגים שלי לשרתים מגיעים ל-400, עכשיו - זה חרא פינגים שאי אפשר לשחק איתם בשום דבר. בד"כ היו לי לשרתים האלה פינגים של 100-250, עכשיו פתאום זה קפץ ל-400. הייתי מנוי בתשתית של ADSL.... הכל היה טוב עד שהפינגים עלו ל-400 והאינטרט החל להתנתק, בא טכנאי שאמר שאי אפשר לעשות כלום אז עברתי לתשתית כבלים של הוט. כרגע אני מחובר דרך חייגן, בלי רשת ביתית. ההורדות שלי בביטורנט [חוקיות כמובן] מגיעות למהירויות מקסימליות של 600 ק"ב, והאתרים עולים במהירות טובה. בבדיקה שעשיתי לאחד מהשרתים האלה עם tracert ב-CMD זה מה שיצא: http://img260.imageshack.us/img260/3686/w2ha4.jpg שימו לב לקפיצה הזאתי באחד מהשרתים של Bezeqint.. יש למישהו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, התקנתי וינדוס 10 ומתאם ה WIFI נעלם מ device manager לאחר ההתקנה. איך אני גורם למתאם ה WIFI לפעול? אין זכר ל WIFI... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. קנו לי מחשב חדש ופרקתי מהישן את הכרטיס רשת מדגם ieee wireless pci lan card 802.11g , חיברתי אותו למחשב החדש והתקנתי את הדרייברים האלה http://www.wireless-driver.com/azio-awd154a-wireless-windows-xp-vista-win7-linux-macos-drivers/ אבל עכשיו אני לא ממש יודע מה לעשות... קצת עזרה בבקשה??? יש לי רשת בייתית במחשב השני, היא פועלת מצויין פשוט לא יודע איך להגדיר את החיבור האלחוטי במקום הethernet הזה...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני רשום בכל דבר עם האימייל שלי של ה012, מה יקרה ברגע שאני יעבור ל014? האם ילך האימייל לפח? אין אפשרות להשתמש באותו האימייל אבל עם ספק 014? כי אני מעוניין לנתק את ה012 ונראה לי בעייתי הקטע עם האימייל.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by gideon22,

שלום! יש לי נתב אלחוטי משולב hpna3 ישן - Powernet - PAR-720G. החלפתי אותו במודם+נתב חדש כדי לקבל שדרוג ל-40 מגה (נאמר לי שהמודם הישן לא תומך במהירות הזאת). למודם הישן היה מתאם hpna משולב בתוכו, ומתאם hpna נפרד בחדר רחוק (ממ"ד). האם יש דרך שבה אני יכול להשתמש במודם הישן לא בתור מודם, אלא להפוך אותו למתאם hpna מהחדר עם המודם לחדר הרחוק (שבו תמיד היה מתאם hpna נפרד)? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.