עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התחברתי שלשום לבזק, לתשתית ADSL ברוחב פס 2.5/0.5 מב"ש. ממה שהבנתי אני יכול לקבל מודם-נתב בזיכוי מלא אם אני נשאר במשך שנתיים עם ADSL. אז איך בפועל אני מקבל את הנתב? וממה שראיתי, באתר הם מציעים את הנתב D-Link 2760u, אבל ראיתי שיש להם מכשירים יותר מתקדמים: D-Link 6740u ו-Netgear VVG2000VDSL. איך אני יכול להשיג דווקא את אחד המכשירים משני אלה? עוד שאלה, טכנאי בזק שביצע את ההתקנה, הביא מודם משומש - שנת ייצור 2006 שעבר תיקון לפני חודש. משום מה המודם מוציא רעש חלש בעל תדר גבוהה, שמזכיר את הרעש של טייפ של קלטת ריקה. השאלה היא, האם זה חוקי לתת ללקוח חדש ציוד משומש? זה נראה לי תקין, אם המודם היה מתקלקל אצלי, ואז היו מחליפים אותו לכזה שעבר תיקון. בכל אופן הבעיה שלי עם המודם, זה שהרעש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by urinka,

שלום יש לי בעיה קצת מוזרה בבית יש 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח המחשב הנייח עבר אתמול פירמוט יסודי ומאז ישנהתופעה מוזרה ברשת הרשת בנויה על ראוטר חוטי של EDIMAX המחשב הנייד נמצא בתוך קבוצת העבודה MSHOME כאשר אני ניכנס לMSHOME אני רואה רק את המחשב הנייד זה קורה מ 2 המחשבים בשניהם אני רואה רק את הנייד עכשיו אני רוצה לראות גם את הנייח כמובן שנסתי להריץ את האשף של הרשת הביתית הוא לא עזר במיוחד חיפשתי גם תשובה בפורום ולא העלתי תוצאות שעזרו תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by DrDeath,

אני יודע שהנושא נדוש אבל לכן עשיתי סקר ולא ביקשתי תגובות בכתב...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. טוב, עכשיו זה כבר רישמי - התאומים הסיאמים HOT וה-HOTNET הופרדו. מי שירצה להתחבר לשירותי HOTNET יצטרך להתקשר למספר טלפון נפרד (*6901) ונציגי HOT לא יוכלו להעביר את השיחות בין החברות. כמו שאר ה-ISP, זה כמובן לא ימנע מ-HOT להציע חבילות BUNDLE אבל כלפי חוץ לא יהיה קשר בין החברות. הדבר בא לידי ביטוי בהודעה של HOT למשרד התקשורת - http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000730788 והן במסר של נציג HOT בפורום - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=160053619

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by zuq,

שלום, הגדרתי רשת בין שתי מחשבים, ובמחשב השני אני יכול לגלוש רק ע"י כתובת הIP של השרת לדוגמא: אני לא יכול להכנס לwww.walla.co.il אך אני יכול להכנס ל192.118.82.140 אני מחובר לבזק בינ"ל והכנסתי כתובת DNS כ 192.115.106.31 ו192.115.106.35

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי ראוטר של edimax 6524n בחדר בקומה השניה ובקומה הראשונה הקליטה לא טובה קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שאני צריך אנטנה להגברת האות יש המלצות לשיפור הבעיה שלי ?? אין לעי תקציב כי אני ממש לא יודע כמה זה עולה ...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לציין שהראוטר עובד מצויין כבר 3 חודשים ולא הייתה שום בעית פינגים או ניתוקים.. אך בזמן האחרון כשאני מאחורי ראוטר ישנן קפיצות פינגים רציניים במשחקים וקצבי הורדה לא קבועים . 3 מחשבים מחוברים ברשת אך גם כשאני מחבר מחשב אחד דרך הראוטר הבעיה חוזרת. כשאני מנתק אותו ומחבר מחשב יחיד ישירות דרך המודם של הכבלים אין שום בעיה והכל כרגיל. אני על ברק 013 בכבלים וחבילה 750K

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by MasterDK,

לילה טוב, הצטרפתי ל 20 מגה בבזק כתשתית וקיבלתי DLINK 6740U. אני יכול לגשת לממשק ניהול שלו על ידי הקשת הIP הפנימי שלו (10.0.0.138) אבל גם אם אני מקיש את הIP החיצוני שלי. זה מאוד מדאיג אותי ולכן אני רוצה לסגור את הפינה הזאתי. האם הנתב מזהה שאני ניגש מIP חיצוני שזהה לIP של הנתב (כאילו ניגש ממנו אליו) ולכן הוא מאפשר לי לגשת, או שמה כל אחד שיודע את ה IP שלי יכול להקליד אותו בדפדפן ולשחק לי בנתב? ועוד שאלה קטנטונת: האם מבחינת החוזה עם בזק מותר לי לשחק בנתב? לצורך הדוגמא אני צריך לקבוע אייפי קבוע לאחד המחשבים. פשוט אני לא בטוח איך זה עובד האם הנתב הוא בבעלותי או לא (הוא ניתן לי במודל חיוב-זיכוי למשך 24 חודשים הבאים). תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by gadoll4,

שלום לכולם ! אני משתמש בתוכנת utorrent להורדת תכנים מהאינטרנט והתוכנה הייתה עובדת מצויין ואף יותר מכך , אלא שלפתע התוכנה עצרה מלכת וכל קובץ שאני מנסה להוריד , גם קפצים בתפוצה גבוהה מאוד לא יורדים ולא די בכלך אלא שאני גם רואה שהתוכנה לא משיגה פרטים על הקבצים ( כלומר לא מתחברת אליהם כלל ) ולמי שמכיר את utorrent אז הקבצים שאני מבקש להוריד הסימן שלידם הופך לאדום ( במצב רגיל הוא כחול ) ביטלתי את ה fire wall ועדיין העניין תקוע אשמח לעזרה בהקדם !!! ???

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לפני כחודשיים שדרגתי לחבילת 5 מגה בADSL (הספק שלי הוא נטוויז'ן), בעיקר בגלל ה32kBYTE אפלוד שהובטח לי. הבעיה היא שהאפלוד נשאר יחסית נמוך. באתר הבדיקה של נטויז'ן http://cables2.netvision.net.il/upload אני מקבל 28, בעוד שבאתר של בזק בין לאומי http://212.179.191.175/Check4.html אני מקבל 20 בלבד....... גם באיסיקיו ובביטורנט מהירות השליחה שלי רחוקה מלהגיע ל32. התקשרתי מספר פעמים לבזק ולספק, וכל אחד מהם מפנה אותי לשני ואומר שהכל תקין אצלו.. אציין שמהירות ההורדה פועלת מצוין ואני מגיע בקלות ל650(מתי שזה מתאפשר כמובן). יש למישהו רעיון איפה הבעיה? איך זה פועל אצלכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. נסיון והמלצות מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by mgm90210,

???? gt יכול להחליף את ה wifi למשל לבטל את הwifi של בזק ולהפוך את האיפון לרוטר (יש כזו אפליקציה) כלומר מהי באמת המהירות של ה gt ללא הגבלה האם הוא מהיר כמו ה רוטר של בזק יש לי מהירות של 2.5 מגה בייט רוחב פס

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. האם זו מהירות תקינה?ֿ את הבדיקות אני מבצע לשרתים כלשהם שבחיבור ethernet אני מגיע אליהם תמיד למקסימום מהירות החיבור שלי (100 מגהביט) בחיבור אלחוטי ב wireless N אני מגיע למהירות של עד 56 מגהביט כאשר רוב הזמן המהירות היא סביב ה47-53. הראוטר על מצב ״11n בלבד״ וניסיתי גם לשנות את שיטת השידור מ20 MHz ל40 MHz ללא שינוי משמעותי. אני משתמש בלפטופ עם כרטיס wireless AC והמרחק שלו מהלפטופ הוא כמטר אחד.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. אז ככה יש לי כבר המון זמן את הראוטר הנ"ל (שדרוג המודם הידוע). הכל עובד סבבה והכל ובגלל שלא השתמשתי בו כבר איזה שנתיים וחצי שכחתי את הסממא או השם משתמש שנתתי לו :\ רציתי לדעת איך ניתן לאפס אותם, חישפתי באינטרנט קצת, אבל לא מצאתי משהו שעזר במיוחד... תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by josephgati,

שלום חברים, ראשית אני חדש בפורום ואני מתנצל על הבורות... שנית ברשותי 2 ראוטרים של LINKSYS: 1. LINKSYS WRT54GS 2. LINKSYS WRT54G2 כרגע אני עובד עם מספר 1 אך בגלל הימצאותו בחדר ביטחון הוא לא מכסה את כל הבית. לכן קניתי את הראוטר השני על מנת שהוא ישמש כמגבר לקומה העליונה. רציתי לדעת אם שניהם תומכים ב WDS. אם כן, אשמח מאוד לקבל עזרה על התקנת הרשת הזו. (רשת הכוללת 2 ראוטרים אלחוטיים). אם לא, מה אני צריך לעשות כדי שהם יתמכו בWDS (הבנתי שאפשר להוריד תוכנת עידכון?!). בכל מיקרה אשמח לקבל עזרה מפורטת צעד צעד (אפילו במסנג'ר) לגבי ההתקנה וההגדרות. תודה מקרב לב, יוסי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. חברת FAST עדכנה את המחירים שלה לכל המהיריות רק ב 15 ש"ח וללא מגבלת תעבורה!:מבצעים[table][tr][td]חבילה[/td][td]העלאה[/td][td]מחיר חודשי[/td][/tr][tr][td]2.5[/td][td]0.25[/td][td]10 ש"ח[/td][/tr][tr][td]5[/td][td]0.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]12[/td][td]1[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]30[/td][td]1.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]100[/td][td]2[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][/table]בכפוף לתקנוןשווה לעבור ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by GAGO,

שלום, אני גר בסטודיו ובקומה מעל נמצא הראוטר, בשאר החדרים בבית יש WIFI ואצלי בחדר אני לא מצליח לקלוט וזה מונע ממני ניידות . מה צריך לעשות על מנת להגביר את טווח הקליטה של הראוטר? אולי אנטנה שאני אחבר למחשב? מה צריך לקנות ? מה אני מחפש ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום רב, אודה למי שיסביר האם ניתן לשתף מודם ADSL למספר מחשבים דרך HUB/SWITCH, אם כן הכיצד או לחילופין, להפנות אותי לחומר על הנושא. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. איך להגדיר ראוטר EDIMAX שיקלוט אינטרנט ויגביר אותו? דגם 6204wg

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by jonathan buchwald,

שלום לכולם, זקוק להמלצה ל access point טוב, מחיר עד 600 ש״ח. תודה רבה לממליצים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי, אני שוכר יחידת דיור ובשל הצורה הלא קונבציונלית של היחידה ישנם אזורים עם כיסוי WIFI חלש בדירה. יש לציין שמדובר בסלון וחדר שינה (החללים ממוקמים בצורת ר' – כאשר החדר שינה הוא החלל הגדול ביותר). בצידו השני של קיר הסלון נמצא חדר העבודה של בעל הבית שבו נמצא נתב של הוט שאנחנו חולקים (על סמך המרחק הוא נהנה יותר J). עכשיו אחרי כל התיאורים אני אסביר את הבעיה: אני מכור גדול לנטפליקס ולכן אני מעוניין להוציא את המיטב מטלויזיית ה-4K החדשה. אשמח לשמוע פתרונות איך לנצל את חיבור ה-COAX של הוט לטובת חיבור ישיר. הפתרון שחשבתי עליו הוא להזמין מעליאקספרס ממיר מ-COAX ל-RJ-45 (במחיר סבי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by avi_lilah,

שלום חברים ושבוע טוב אני שאלות ויכול להיות שאני קצת קרציה אבל זה חשוב אני רוצה לקנות נתב ואני רוצה לקנות דבר טוב אני קצת מתלבט בין חוטי וקוי אבל בשבת לאחר מחשב אני ורוצה לקנות אל חוטי אבל אני שאלה עם אני סם את הנתב בתוך ממ"ד מה המרחק שניתן לעבוד איתו בתוך הבית שלי יש תשתית לרשת לי יש נתב בתוך ממ"ד ואך זה עובד? עריכה: אלחוטי ולא על חוטי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. איזו ספקית הכי מומלצת היום לשימושים בכותרת? שמעתי שחברות מסוימות חוסמות את הסטים ומחסימה/ האטה של P2P סבלתי לא מעט בעצמי. עניין הפינגים- כרגע אני באורנג ומרוצה מאוד אבל בCOD BO לא מספיק שהשרתים הכי קרובים הם באירופה אני (ועוד לא מעט שאני מכיר שיש להם אורנג) תמיד מקבל 30-60 יותר פינג מאנשים בבזק לדוגמה תשתית NGN אם זה משנה. תודה מראש, אורי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. קודם כל העומסים הם בלתי נסבלים. אפילו סרטון ביוטוב ב240P אי אפשר לראות בשעות העומס. ומשום מה ב3 בלילה כמו שעון מתחיל חנק למשך איזה שעה או יותר. חנק שדופק לגמרי משחק כמו LOL שלא באמת צריך תקשורת רחבה, רק תגובתיות סבירה. אתמול בלילה אנחנו משחקים כמה חברים בLOL וב3 בלילה בול כמו שעון אני והחבר הנוסף שב014 כבלים ללא חייגן חוטפים LAG אדיר!. מי שלא ב014 כבלים ללא חייגן ממשיך כאילו לא קרה כלום. שנינו מרימים טלפון ל014 ומתלוננים. הנציג אומר שהוא לא יכול לבדוק כי כבלים ללא חייגן הם מספקים IP לכבלים אבל השרתים לא אצלם. הוא מבקש שאני אבדוק עם חייגן. מכיוון שאף פעם לא התחברתי עם חייגן בחבילה הזאת (כי היא ללא חייגן) אין לי את הקוד. את הקוד הנציג לא מוכן לתת לי כי על פי חוק צריך 4 ספרו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by z00m,

אם שידרגתי את המודם אני יכול לחבר יותר ממחשב אחד אליו? איך?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים