רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
במשך שבועיים שאני כבר חווה פינגים גבוהים מ012. זה קורה בשעות מסוימות ביום,בעיקר בשעות הערב. הבעיה העיקרית היא עם שרתי טים ספיק,משחק,ומהירות איטית להחריד בטורנט. למשל הפינג שלי נע בין 300 ל500 בשרת הטים ספיק,אבל שאני עושה פינג לאותו IP הפינג תקין יחסית. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ב012 טוענים שהכל בסדר.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מודם-ראוטר חדש לחיבור הADSL שלי (10MB) וראיתי שבזק מוכרים את D-Link 2760U. רציתי לדעת האם אפשר להזמין בעצמי את ה2740U וזה יעבוד, או שיש משהו מיוחד בראוטר שלהם? מבחינת חיבורים אני צריך 2 עם כבל, ועוד 5-6 אלחוטיים, בלי שהראוטר יפול. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני חדש פה שמעתי שיש פה אנשים ממש תותחים שיכולים לעזור לי אז אני באמת ישמח אם תעזרו לי יש לי אימיול 0.45 של אימיול פרוז'ק עם WIN XP SP2 הורדתי את כל החומות אש למיניהם אין שום דבר ברקע שיכול לתקוע לי את זה אלה אם אני לא יודע שהוא נמצא אבל לא נראה לי בכל אופן אני מחובר על מהירות של 1.5 MB ואם אתם צריכים לדעת עוד משהו אז בבקשה תשאלו העיקר שתעזרו לי בבקשה אני צריך את האימיול דחוף
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הראוטר שלי תומך בONEMESH(טכנולוגיה ששני הEXTENDERS תומכים בה). AX1800 לRE305 יש אנטנות חצוניות(ופורט 100 מגה), מצד שני הוא די ישן מ2017. תומך בONEMESH החל מגרסת חומרה 4. הRE300 יקר יותר בקטנה אבל הוא מ2019. תומך בONEMESH בכל הגרסאות. האם יש עדיפות לאחד מהם? על מה הייתם הולכים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז פשוט תעבירו מצטער אני חדש פה בכל אופן לענין ראיתי איזה כמה אתרים שיש להם פירסומת של אדסנס עם איקס כזה בשביל להוריד את הפירסומת ושמים את זה על פלאש רציתי לשים גם כזה אם מישהו יודע איך אשמח מאוד אם יכתוב לי פה תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש 20% הנחה בKSP. האם אפשר המלצה לראוטר? (הוט/בזק) http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16905&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12628&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16904&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0# http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=7166&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשאול אותכם שאלה. שאתם גולשים באתר יוטיוב ואתם לוחצים בסרטון על 720P גם לכם הסרטון נתקע בטעינה מדי פעם? עם עיגולים כאלה..... ולפעמים הסרטון טס על 720P משהו מוזר... אני שואל בכוונה לאלה שיש להם חייגן ... כי לי אין חייגן וחשבתי שזה קורה רק אצלי... לפעמים הסרטון נתקע פשוט ... וממשיך ועוד פעם נתקע ויום אחרי הסרטון יטוס... או שסרטון אחר יטוס... ככה זה ביוטיוב אצלי גם אצלכם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי שלושה מחשבים ששלושתם מחוברים ל SWITCH ומודם ADSL שמחובר ליציאת ה GATEWAY והכל עובד מצוין בלי שום בעיות, לכל המחשבים יש אינטרנט, יש שיתוף יש הכל. הבעיה היא שאני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לשלוח קבצים ממחשב אחד לשני וגם הודעות וכל מיני פיצרים מיוחדים ושתיהיה פשוטה (לא דרך ה NET SEND וה- TELNET, מה גם שבכל מחשב מותקנת מערכת הפעלה אחרת, כך שב WINDOWS 98 לא ניתן לשלוח ולקבל הודעות דרך ה NET SEND וה - TELNET מורכב מידי). מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להמליץ לי עליה? וכעת לדבר אחר: משום מה, מסיבה בילתי מובנת, כאשר אני מכניס לכל מחשב מספר IP ידנית (כלומר .10.0.0X) קורה דבר מאוד מוזר והקישוריות לאינטרנט נפסקת מאותו מחשב שבו הגדרתי כתובת IP ידנית, דבר שאינו קורה אם אני נותן לו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בנתב הנ"ל ישנה תמיכה ב DLNA ולפחות תיאורתית אני אמור לראות התקן storage usb שמחובר ל usb שבגב הראוטר. אני אומר תיאורתית מכיוון שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר כך שאראה את הכונן בהתקנים תומכי dlna אחרים. אני רואה את ההתקן במכשירים אחרים אבל כל נסיון גישה לתיקיות לא כושל. גם אין שום מדריך או הוראות מפורטות שמסבירות איך משתמשים בזה. מה אני שם בשדה Media Library Path? איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני עושה "share " לתיקיה במחשב הנייח ,ומנסה להיכנס דרך המחשב נייד לאותה תיקיה הוא אומר לי : " you need access premission from the administrator to get in the folder "... משהו כזה ואין לי מושג איך לבטל את זה . כבר עשיתי שלא יהיה סיסמא ושיהיה"internet discovery on" דרך אגב: כל המחשבים הם עם win 7, חוץ מאחד שהוא xp ואצלו אין בעיה עם השיתוף תיקיות . תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לכבלים דרך ערוצי זהב וספק 012, לפני שעה בערך התנתק לי (שוב) מ012 ולא נתן להתחבר בחזרה... עשיתי ריסטרט, האיסיקיו עלה והתחבר כרגיל, היה מוזר אבל סבבה דיברתי עם כמה אנשים ובדקתי אם אני כבר יכול להתחבר שוב ל012, ולא, לא מתחבר, אז ניסיתי לגלוש, ונחשו מה, גולש... זה אפשרי? מישהו רוצה להסביר לי מה קורה פה? לא שאני מתלונן או משהו, חלילה, פשוט מעניין אותי...
-
כמה שאלות בנוגע לרשת: 1 אני מתחבר בביה"ס עם הלפטופ לרשת שלהם, וגם בבית. וכל פעם אני צריך להגדיר מחדש את הרשת כדי שאני יוכל להעביר קבצים וכו'. השיטוף אינטרנט עובד בבית גם עם ההגדרות של ביה"ס, אבל לא הפוך. איך אני יוצר 2 התחבריות שונות לרשת..? 2 רשת, 4-5 מחשבים. מחשב אחד מחובר לISDN ומשטף אותו לכל השאר. כל האיפיים והDNSים מוגדרים. עכשיו רוצים לחבר מחשב נוסף לISDN על קו חדש. איך גורמים למחשב שיבחר לבד מאיפה הוא לוקח את האינטרנט.. כאילו מרשת או מהמודם...? --הערה-- אין שום קשר בין השאלות, בתים שונים לגמררררה.. ו...אחד יותר חשוב :-) --הערה--
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בראוטר בדגם Dynamode, בהתחלה אני עבדתי באינטרנט דרך ראוטר, כלומר שמדליקים ראוטר מיד מחובר אוטמטי. תמיד מחובר. עכשיו ניתקתי חיבור ראוטר למודם ADSL.ו- ADSL מחובר בנפרד דרך כרטיס רשת PCI. אני רוצה להגדיר 2 מחשבים באינטרנט. ולהישתמש בכתובת מזוייפת למשל דוגמא 10.0.0.1 אני ניכנסתי להגדרות ראוטר להגדיר חיבור אינטרנט. אבל לא היצלחתי. אני רוצה במחשב ראשון יש לי חייגן לאינטרנט, ברגע כשאני מפעיל חייגן. אז אני מחובר וגם המחשב השני מחובר. במחשב ראשון יש לי כרטיס רשת PCI מחובר למודם אינטרנט ADSL, וגם יש לי כרטיס רשת O\B מחובר לראוטר. במחשב השני כרטיס רשת O\B. בהגדרות ראוטר מה הדבר ראשון בוחרים כדי שיעבוד לי אינטרנט. מה לבחור ראשון: 1. Dynamic IP 2. PPPoe 3. PPTP 4.…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לנו חיבור ADSL בבית, וצריכים חיבור למחשב בשטח, שנמצא במרחק של כק"מ. יש קו אווירי, איזור פתוח. אשמח לשמוע רעיונות
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל להתחבר לאינטרנט של פרטנר ומעדיף לקנות נתב מאשר לשכור את הנתב שהם מציעים. יש לי בבית רשת אתרנט 10 ג'יגהביט עם נקודות גישה אלחוטיות, אז פחות חשוב לי וויפיי בנתב. האם יש לכם המלצה על נתב עם התכונות הבאות? עומד בדרישות טכניות של פרטנר. תומך OpenVPN ישר מהקופסה דרך ממשק נוח לקנפוג ולהפעלה (למשל, דרך דפדפן). כניסות אתרנט במהירות לפחות 1 ג'יגהביט. תקציב רצוי עד 500 ש"ח. בנוסף, תכונות שנחמד אם גם יהיו: לצורך חיבור הארד דיסק חיצוני: כניסת USB, רצוי 3.0 ומעלה, ושרת שיתוף קבצים. WiFi6, תמיכה ב-Mesh ושאר שכלולים. אשמח במיוחד לשמוע חוות דעת ממי שיש לו נתב אסוס עם ASUSWRT שעונה…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להזמין מאי ביי ראוטר של סיסקו דגם 877w. הבנתי שיש הגבלות של משרד התקשורת על ייבוא של ראוטרים אלחוטיים לארץ, האם מישהו ניסה ונתקל בקשיים? האם יש אפשרות לבקש אישור ממשרד התקשורת לפני שאני מזמין את המוצר כדי למנוע מצב שהוא ייתקע במכס? האם יש אישור קולקטיבי כיוון שסיסקו היא חברה מוכרת בארץ והרבה מוצרים שלה קיימים בארץ או שיש לאשר כל מוצר בנפרד כל פעם מחדש? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני יודע שהנושא נדוש אבל לכן עשיתי סקר ולא ביקשתי תגובות בכתב...
-
אני צריך את זה בשביל כבל שעובר מרחק גדול מידי, (בחוץ) ואין נקודת חשמל בדרך.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני מתכוון להתחבר לאינטרנט של בזק בינ"ל<ספק+תשתית> הייתי היום בבזק סטור ויש להם 2 מודמים אלחוטיים: 1-tnn Simens Sl2 -141 2- Rotal Rta 1025 השאלות שלי הם: 1-איזה מודם הכי מומלץ מביניהם? 2-אני מחובר למחשב אחד בבית וגם בעתיד אני אשאר עם מחשב אחד.<בטוח במאה אחוז>.השאלה שלי היא האם מודם אלחוטי לא מיותר בשבילי?כלומר האם הוא לא יזיק לגלישה? האם מומלץ שאני אקח מודם חוטי רגיל? 3-בהנחה שמודם חוטי<אני מתכוון להתחבר דרך כרטיס רשת ולא דרך USB> יותר מומלץ,על איזה מודם חוטי מומלץ ללכת?בבזק הציעו לי את המודם הזה: AZTEC 600EV בתודה מראש שי נ.ב- אם ישנם המלצות נוספות אשמח לשמוע.דרך אגב אני מתכוון להתחבר למהירות 2.5 .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עובר בית והגיע הזמן להתחדש - איזה ראוטר נחשב הכי אמין כיום? הרבה הורדות טורנטים וניוזגרופס. יעבוד עם מודם של בזק ככל הנראה. הרבה העברות של סדרות/סרטי HD ברשת הביתית. צריך שתהיה אופציה לכיבוי היכולת האלחוטית שלו (כלומר שיוכל לעבוד גם רק כקווי). תקציב 500+ אפשרי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתקין למישהו WIN מחדש ושחכתי להסתכל לפני הפרמוט
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהייתי קולט איתו אינטרנט עד לפני שבוע דרך ראוטר אלחוטי ישן בתקן G אך לפני שבוע הראוטר נדם ונשלך לפח כרגע אני קולט מהנייד אינטרנט מרשתות בקליטה מאוד מאוד נמוכה ראיתי שאנשים מפרסמים כל מיני כרטיסי רשת שהטווחים שלהם 1-15ק"מ בצורת צלחת /אנטנות .... הנתונים האלו אמיתיים???? דוגמאות : 1 " אנטנת רשת WIFI לקליטה של ראוטר מהירה, בטווחים עצומים, הרכבה חיצונית חיבור מהיר USB הקולט כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות קלה להפעלה, מהירה, בקנייה חד פעמית תוכלו לגלוש בחינם האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11 מאפשרת קליטת טלויזיה חכמה עם מחשב מי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בזק בינלאומי 0.5 ואני מקבל פינגים של 1200 - 2300 בשרתי משחקים! וזה מוריד לי קבצים על 20-40! (גרוע) איך לבדוק את הבעיה? האם זה ימשך או זה יעבור עוד כמה שעות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מודם vdsl משומש באזור בת ים עם תקציב עד 200 ש"ח. עדיפות למודם מבוטח עם אחריות ותומך וקטורינג ומשהו אופקי כדי לשים אותו על משטח קירור. נא ליצור איתי קשר במייל למי שעומד בדרישות הנ"ל. nanowarcraft2@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-