עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הדיון הוא תיאורטי ... אני חושב שאפשר להקים שרת ביתי עם האינטרנט היום עם IP קבוע... האם לדעתכם ניתן להקים היום שרת ביתי עם אינטרנט במהירות של.. נגיד 50MB וIP קבוע יהיה ניתן להקים שרת אחסון? או משחק? או דיבור?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לשניהם יש אינטרנט מהיר!!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי אני מחובר בADSL של בזק. יש לי מודם RTA 1320 יש לי אותו כבר די הרבה זמן, ומקונפג להיות גם ראוטר וגם מודם ADSL וכו' - מחובר לSWITCH ומשם למחשבים שיש לי בבית. לאחרונה (שבועות אחרונים) יש לי בעיית התחברות קשה אני יכול להיות מחובר כמו עכשו, ואחרי כמה דקות (לאחרונה כל איזה 5-10 דקות זה קורה), המודם פשוט מתנתק. יש לו 4 נורות, והנורה שמתכבת זה נורת הPPP ולעיתים (לא תמיד) גם נורת הDSL מתכבה. לרוב המודם אחרי איזה 3-5 דקות חוזר לעצמו (כלומר הנורות כולן נדלקות והוא מתחבר לרשת) וחלק מן המקרים לא, ואני חייב לכבות ולהדליק אותו. אני חייב לציין שזה ממש מעצבן ומשגע אותי מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. כמו הפלט של net view רק עם איי.פי פנימי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by YAHOOGEEK,

היי אתמול עברתי ל- NGN במהירות של 10/800. מבחינת הורדה, הכל תקין - אני מוריד על בערך 1.2 מגה לשניה. מבחינת העלאה, הכל לא תקין - המקסימום שזה מעלה לי זה על כ- 35 KB/S, אפילו מהאתר בדיקה הזה של בזק. ניסיתי גם לשתף Torrents שיש להם ביקוש מטורף והמהירות העלאה לא עברה את ה- 35 KB/S. אני יודע שמן הסתם אני אמור להתקשר אליהם אבל רציתי לבדוק לפני האם מישהו אחר גם עם חבילת ה- 10/800 ב- NGN ויכול לתאר מה קורה אצלו? [br]פורסם בתאריך: 17.11.2009 בשעה 11:27:04 שאלה נוספת (במקום לפתוח דיון חדש)יש לי 3 מחשבים שמחוברים לראוטר שלי, הייתי רוצה לדעת האם יש כלי טוב שאבמצעותו אני אוכל לתת עדיפות למחשב מסויים (מבחינת רוחב פס)? או למשל - במצב ששלושת המחשבים מורידים תוכן מסויים, לוודא שהמחשב שלי …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by GetRich,

שלום, יש לי ראוטר מסוג BR-6204WLG, ולאחרונה חוויתי ניתוקים מרובים מהאינטרנט האלחוטי. ניסיתי לעדכן את גירסת הקושחה של הראוטר לגירסה האחרונה מהאתר של אדימקס, רק שעכשיו הבעיה חמורה אף יותר. כל דקה שתיים (במקרה הטוב) האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו (עכשיו זה לא האלחוטי, אלא בראוטר עצמו!). אני מנוי של 012 על תשתית הוט במהירות של 2.5 מגה. הגדרתי את האינטרנט בחיוג PPTP לכתובת 213.8.8.84. יש הבדל בין PPTP ל-L2TP? (כי אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד על L2TP, גם עם כתובות אחרות). מה אפשר לעשות? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא יחסית די רחוק מהשני. ליד אחד מהם יש נק' אינטרנט ונתב Level One WBR3406TX(בעבר ניסיתי לחבר מחשב שני עם כרטיס אלחוטי, אך זה רחוק מדי). אז חשבתי על רעיון לחבא שני מחשבים עם כבל רשת. השאלה איך עושים זאת? האם פשוט לחבר את הכבל של המחשב השני לנתב מאחרוה,שם כרגע מחובר כבל רשת של המחשב הראשון ויש עוד 3 כניסות פנויות. השאלה האם כאשר אני יחבר את המחשב השני לנתב Level One WBR3406TX אזי אני יוכל להגדיר רשת ביתית עם אינטרנט.? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by night-fire,

שלום, אחותי הקטנה הרסה לי תעכבר בכך שזרקה אותו על הרצפה ועכשיו אני משתמש באופטי חרא של מיקרוסופט.. אנחנו משותפים ברשת ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות מאין "פריצה" קטנה כדי להבהיל אותה (להזיז תעכבר או משהו..) אני מקווה שתעזרו לי ולא תנעלו את זה כי בסך הכל אני לא הולך לפרוץ לאנשים למחשב אלה רק לאחותי שאיתי ברשת ואני לא יכול לעשות את זה לכל מי שאני רוצה... בבקשה בבקשה תעזרו לי מתחנןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!! תודה רבה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מתקין למישהו WIN מחדש ושחכתי להסתכל לפני הפרמוט

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by gideon22,

שלום! יש לי נתב אלחוטי משולב hpna3 ישן - Powernet - PAR-720G. החלפתי אותו במודם+נתב חדש כדי לקבל שדרוג ל-40 מגה (נאמר לי שהמודם הישן לא תומך במהירות הזאת). למודם הישן היה מתאם hpna משולב בתוכו, ומתאם hpna נפרד בחדר רחוק (ממ"ד). האם יש דרך שבה אני יכול להשתמש במודם הישן לא בתור מודם, אלא להפוך אותו למתאם hpna מהחדר עם המודם לחדר הרחוק (שבו תמיד היה מתאם hpna נפרד)? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by YOGEV2211,

שלום יש לי תפרייבט בוקס של בזק בינלאומי שעדכנתי תמהירות לחמישים מגה הם שכחו לעדכן אותי שהוא תומך עד עשרים וחמש עכשיו בפועל הגעתי איתו לשלושים ושבע ארבעים מגה השאלה שלי יש פה אנשים עם פרייבט בוקס שמגיעים לחמישים מגה כי אני לא רוצה להחליף אותו במתאם שיחות תודה לעונים ועוד שאלה המבצע החדש של בזק עם האפלוד שלוש מגה מה כרוך בזה ?

12. Started by RoronoaZoro,

לקחתי טופס מאתר אחר(FXP לכל המעוניין) 1.הבחירה היא בין הנתבים הבאים TL-WR841N/TL-WR941ND/TL-WR1043ND ואני אקח את הנתב שיהיה מספיק בדיוק לשימושים שלי, דיי חשבתי לקחת את TL-WR941ND, אגב אפשר להניח את הנתב על רמוקלים(יחסוך לי מקום בשולחן )? אם זה מפריע לנתב בדרך כלשהי שאני לא מודע אליה אז אני יניח אותו על השולחן. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת?2 נייחים רוב הזמן ולפעמים 2 ניידים(90% מהזמן הניידים לא יהיו מחוברים). 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא, אין לי צורך. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). נייח ראשון רק הורדות/העלאות בµTorrent והורדות י…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by BaR151,

שלום, אז כמו שרשום בכותרת, אני רוצה להגדיר את ה-AP לDHCP. ככה בעצם הסבירו לי בתמיכה התכנית של נטויז'ן לעשות על מנת לעשות שימוש בAP כנקודת אינטרנט (בשביל לחבר אליו XBOX דרך כבל רשת) יש לי ראוטר של EDIMAX הדגם: BR-6524n ויש לי Access Point של EDIMAX הדגם: EW-7416APn. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by XLEE,

אם זה לא קשור לפה או עברתי על חוקי הפורום אז למחוק תודה וסליחה http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20110117_1209938&from=haaretz

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. עברתי על הפורום כולל על האתר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ולא הצלחתי לסדר את המצב אני מחובר דרך מודם של מוטורולה לראוטר של edimax BR6204wg. מהראוטר יוצאים שני חיבורים למחשבים נייחים וחיבור אחד לראטור נוסף מאותו סוג. במצב הנוכחי הראוטר הראשון לא מאפשר גלישה אלחוטית וקיימים ניתוקים רבים למחשבים הנייחים, בראוטר השני יש רשת אלחוטית אבל גם בו יש ניתוקים רבים. ניסיתי להגדיר את הראוטר כאקסס פוינט ע"פ הקישור הנ"ל אך ללא הועיל. מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני רואה המון וויכוחים על איזה ספקית עדיפה, איפה יש בעיות במהירות הורדה וכו', אז חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד יביא תוצאות ממבחן הורדה באינטרט ויפרסם פה את התוצאות. לא מצאתי מבחן אמין, אז החלטתי להכין אחד משלי. יצרתי קובץ .txt ריק ששוקל בדיוק 5MB והעלתי אותו לראפידשייר. מה צריך לעשות? אני ממליץ להוריד את התוכנה FlashGet, שהיא מנהל הורדה מעולה, ולהתקין אותה. התוכנה תתן לנו ססטיסטיקה של ההורדה שכוללת מהירות ממוצעת וזמן הורדה. אחרי ההתקנה, כל מה שצריך לעשות זה לסמן את הלינק ולגרור אותו אל הסמל הקטן של התוכנה שנפתח בצד ימין (נראה כמו שלושה חצים כאלה) . התוכנה תזהה אוטומטית שמדובר בלינק לראפידשייר, ותתחיל בהורדה. *הערה: אני לא בטוח שזה יעבוד עם חשבונות חינאמים (אפשרות Free באפי…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by יואב שניר,

דרושה טבלת נפיצות של רוחב הפס הישראלי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by sgendelm,

בוקר טוב עייפתי מבזק ומהראוטר/מודם שהם מספקים. ברצוני לרכוש ראוטר+מודם אשר תומכים בתשתית בזק ובנוסף ראוטר שני. הכוונה היא לחבר בכבל את שני הראוטרים וליצור לעצמי נקודה נוספת בסלון אשר תשמש הן לחיבורי LAN והן לוויי-פיי. הדרישות הן: 1. מתאימים לתשתית בזק. 2. דואל-בנד 3. קניה מהארץ מחיר פחות קריטי אך לא רוצה להיסחף לסכומים מטורפים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך לגלות את קוד הראוטר שלי פשוט הוא חדש ואני לא יודע איך לגלות אותו רוב תודות!!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by proevo4ever,

אהלן כולם, אני מחפש לקנות מודם שישמש כברידג' בתשתית בזק (יותר נכון - חברה צד ג' שרוכבת על התשתית של בזק) - המודם צריך להתחבר ל Checkpoint Sbox 600 appliaence שהוא ישמש בתור החייגן. יש לנו כרגע מודם מדגם: Vtech NB403-IL שממה שקראתי אי אפשר להפוך לברידג'. יש המלצות? תקציב: 200-300 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by tzahi20,

שלוםהאם ה FIBER BOX של HOT יכול לשמש אותי כמודם בלבד ולחבר לו ראוטר ?והאם הוא ימשיך לתפקד כממיר וכמודם לטלפון ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. קבלתי השבוע. עובד נורא. המודםראוטר הקודם שהיה אצלי, ל-15 מגה, היה עם טווח קליטה ואיכות חיבור גבוהים בהרבה. איך ההתנסות שלכם?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Oranili,

שלום, עשיתי פינג לוואלה ויצא לי 15 16 ו35 זה נחשב תקין?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום! ברצוני לבנות את הטופולוגיה הבאה: לפטופ בעל חיבור WIRELESS מתחבר לראוטר A שיוצא לרשת האינטרנט. את אותו לפטופ אני רוצה לחבר לראוטר B (בצורה חוטית כמובן) שאליו יהיה מחובר גם מחשב שרת. בכך אני רוצה ליצור ללפטום שתי רשתות: רשת אחת היא רשת האינטרנט, ורשת שניה היא רשת פנימית שנמצאים בה הלפטופ והשרת. ראוטר B מן הסתם לא מחובר ל WAN, ורק מקשר חוטית בית הלפטופ לשרת (בעצם סוג של סוייטצ' עם DHCP). כאשר ניסיתי לעשות את זה, הלפטום מאבד את הקישוריות האל חוטית (כאילו יש התנגשות בין החיבורים). מערכת ההפעלה על הלפטופ והשרת היא לינוקס. ראוטר B הוא ראוטר פשוט מתוצרת TPLINK. על ראוטר A אין לי שליטה ואין לי גישה פיזית אליו (רק שם משתמש וסיסמא שאיתם אני מתחבר). בשרת מוגדר לקבל כתובת בעזרת …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yakirmizrahi,

שלום לכל חבריי הפורום...... ברשותי נתב אלחוטי מסוג הנ"ל רציתי לדעת איך אני מגדיר לו שיעבוד על תקן g בלבד!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים