רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
כמה שאלות בנוגע לרשת: 1 אני מתחבר בביה"ס עם הלפטופ לרשת שלהם, וגם בבית. וכל פעם אני צריך להגדיר מחדש את הרשת כדי שאני יוכל להעביר קבצים וכו'. השיטוף אינטרנט עובד בבית גם עם ההגדרות של ביה"ס, אבל לא הפוך. איך אני יוצר 2 התחבריות שונות לרשת..? 2 רשת, 4-5 מחשבים. מחשב אחד מחובר לISDN ומשטף אותו לכל השאר. כל האיפיים והDNSים מוגדרים. עכשיו רוצים לחבר מחשב נוסף לISDN על קו חדש. איך גורמים למחשב שיבחר לבד מאיפה הוא לוקח את האינטרנט.. כאילו מרשת או מהמודם...? --הערה-- אין שום קשר בין השאלות, בתים שונים לגמררררה.. ו...אחד יותר חשוב :-) --הערה--
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה טובה לניטור הרשת? תוכנה שמסוגלת לומר איזה sessions פתוחים ומול איזה כתובות IP?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הטכניון. אני לא מצליח להפעיל כמעט שום דבר - זה כולל קאזה מורפאוס וגנוטלה ! למישהו יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה? כנראה שכל הפורטים האלה חסומים אבל לגנוטלה צריכים להיות הרבה פורטים ולא הגיוני שהטכניון חסם את כולם ! אז אם למישהו יש מידע הוא יתקבל בתודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של Kasda KW5212 חיבור של 100 מ"ב דרך ספק 018 + תשתית בזק ויש לי הרבה ניתוקים ובעיות ב-WIFI גם לאחר עדכון קושחה. אודה לכם על המלצה על ראוטר תומך VDSL2 כולל מודם לבית קומה אחת ללא ממד WIFI בשימוש ע"י 3 סלולריים, טלוויזיה, מחשב נייד ומדפסת. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו עוד חוץ ממני קיבל היום בדוא"ל שלו שאלון קצר ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ניסיתי להגדיר ראוטר כrepeater לפי המדריך באתר נטציף. לאחר שהזנתי את הmac address של הנתב החדש בנתב הקיים הוא עשה update לנתב הקיים ובזמן הupdate הוא עושה מן כיבוי והדלקה אוטומטים לראוטר. העניין הוא שמלאחר הupdate אין לי אינטרנט בכלל ואני גם כבר לא יכול להכנס להגדרות של הראוטר שהיו בכתובת 10.0.0.138 בנתב הקיים. מצב מייאש לא מצליח לעשות כלום לא לגלוש ולא להיכנס להגדרות לתקן את התקלה. מה עושים? הנתב הקיים הוא של בזק מסוג netgear 2200
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי סבל ממושך (מאוד) ב 018 התחברתי היום ל Orange. איזה הבדל.. Youtube עף והגלישה חזרה להיות כמו שהיא אמורה (לעת עתה) לאחר שעה פתאום גם ב Orange סרטים ב Youtube מתקשים לעלות.. אני עדיין בשלבי בדיקות ויכול להיות שגם ל Orange יש את המחלות שלה אבל נכון לעכשיו אני לא כזה מופתע לטובה. האם זה שווה 20 שקל יותר מ 018? עוד לא החלטתי אבל זה לא נראה ככה אשמח לשמוע על החוויות שלכם ב Orange.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תשתית-HOT ספק-בזק בינלאומי חיבור עם חייגן L2TP עברתי היום לבזק בינלאומי ועשיתי 100 מגה כולל גיימר כשאני עושה בדיקת מהירות אני מקבל בקושי 52 מגה למרות שעשיתי 100 מגה איך זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בימים הקורבים אני אהיה מחובר ל-ADSL 1.5 דרך שתי ספקיות: נטויז'ן, ובזק בינלאומי. ואני צריך להחליט באיזו מהן להישאר. אני לא יודע במי לבחור. שמעתי שבזק בינלאומי שיפרו את התשתית שלהם, והם אמורים להיות יותר מהירים. אבל אצלהם אני אצטרך לשלם 30 ¤ יותר לחודש. מה גם, שאתמול והיום אני בודק את המהירויות של השתיים, ואני לא רואה ממש הבדלים. וגם בדקתי פינגים לאתרים שונים בארץ ובחו"ל, ולא היו הבדלים משמעותיים. לפי מה ששמעתי, חשבתי שבזק בינלאומי יהיו יותר מהירים, אבל אני לא ראיתי הבדלים. בקשר לתמיכה ולשרות- איכפת לי, אבל פחות. יותר חשוב לי מבחינת מהירות, מי יותר טובה. אז במי כדאי לבחור?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר לשיתוף רשת ב-ADSL בין שני מחשבים. ההתלבטות היא בין אדימקס 6104 לבין D-LINK. במה לבחור??? http://www.upgradenation.com/edbr4porrout.html http://www.dlink.com/products/?model=DI-604
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אז כמו שרשום בכותרת, אני רוצה להגדיר את ה-AP לDHCP. ככה בעצם הסבירו לי בתמיכה התכנית של נטויז'ן לעשות על מנת לעשות שימוש בAP כנקודת אינטרנט (בשביל לחבר אליו XBOX דרך כבל רשת) יש לי ראוטר של EDIMAX הדגם: BR-6524n ויש לי Access Point של EDIMAX הדגם: EW-7416APn. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המתכון: חיבור ויסטה (מחשב נייד)בכבל מוצלב לאקס פי sp1 (מחשב נייח) -את זה הצלחתי אך ללא יכולת לגלוש בויסטה דרך אותו חיבור! המאסטר זה המחשב שלי כמובן עם האקס פי והויסטה של חברה שלי הוא הסלייב שמתי dns של ברק וגם אייפים ויש חיבור רשת אך ללא אינטרנט מה לעזעזל עושים חברה שלי לא רוצה להחליף את ויסטה ואני לא רוצה להחליף אותה אז מה עושים רבותיי בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי להגדיר את הנתב הזה כAP ולחבר בחיבור קווי אל הנתב הראשי. פעלתי לפי מדריך שהוזכר פה בשרשור אחר. הקצתי לו כתובת סטטית על אותו SUBNET כמו הראשי וכיביתי את ה DHCP. אני רואה שהנתב לא מוצא DEFAULT GATEWAY ואני לא רואה איפה להגדיר את זה. אני מניח שזה אמור להיות הנתב הראשי. כמובן שכתוצאה מזה לא ניתו להחחבר לאינטרנט דרך הAP האלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מחבר את המדפסת בחיבור usb לראוטר אני נדרש להגדיר את המדפסת כמדפסת רשת בכל אחד מהמחשבים. במערכת הפעלה ויסטה אין בעיות, אבל באקס פי המדפסת לא מופיעה ברשימה במסך שאחרי הכנסת כתובת url ואני נדרש לספק דרייבר עם סיומת inf. חיפשתי באתר של hp ויש שם רק קבצים עם סיומת exe. ולכן אני תקוע כרגע, אני יכול להדפיס רק ממחשב אחד. יש לי hp officejet 4255 all-in-one. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לכל מי שחשש לרכוש את הנתב של TP-LINK הזה: http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=418196 עכשיו את אותו הנתב אך עם קושחה החדש יש לו QOS. אומנם יש ראוטרים טובים ממנו בשוק, אך רציתי לעדכן אתכם כי עכשיו הוא תומך ב QOS. תודה. עריכה: העדכון יהיה רק ברוטרים בעלי חומרה V7.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר של בזק הסימנס משולב עם מודם לפני כשבועיים השתמשתי במודם של בזק וראוטר של אדימקס עשכל כמה דקות הופיעו ניתוקים מוזרים וירידות מהירות בגלל שהיה לי באותו הזמן את המודש של בזק אז החלפתי כשאני נכנס להגדרות להתקנה מהירה אז הוא כותב את ההודעה הזאת Auto Scan Internet Connection The scanning process will try to detect PPPoE or PPPoA connection provided by your ISP. בראוטר הקודם שהיה לי וגם בזה בנסיונות אחרים זה מצא את PVC 8/35 וזהו אבל היום זה כותב לי אחרי כמה דקות חיפוש PVC(8/35): no response PVC(0/35): no response PVC(1/32): no response וככה זה ממשיך והרשימה גדלה בגלל שהייתי צריך אינטרנט דחוף אז השתמשתי ברואטר בתור מודם גם שם היו בעיות התנקתות ונפילות מהירות…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו תשתית של הוט ואני מתכוון לעשות בבית רשת אלחוטית. האם זה נכון שיש ראוטרים שלא מתאימים לתשתית של הוט? ואם אפשר למרות שזה בטח נחרש פה המלצה לראוטר טוב. תקציב עד 300 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באינטרנט כבר כמה ימים שבשעות הערב אין לי אינטרנט ומה שמוזר הוא שהמחשב מראה שהכל תקין אבל עדיין בכל זאת אין אינטרנט אבל מצאתי פתרון כל פעם אני עושה ריסט למחשב אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת מבלי לעשות ריסט למחשב בכל פעם תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תשתית בזק ספק 012 מהירות 40 MB תקציב 200 שקל זהו אין בקשות מיוחדות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! כבר כמה זמן, יש לי בעיה עם הראוטר שקיבלתי מהוט, TP LINK tl-wr841n, משום מה כאשר אני מחובר עם חייגן (משהו רצוי שכן אני מתכנן לעבור למסלול גיימר עם בב"ל) הוא מתנתק כמה פעמים ביום והדבר היחיד שעוזר הוא reboot של הראוטר. ניסיתי חיבוא ללא חייגן בתקווה שזה ייתפור את הבעיה (כבא הייתי מוכן להתפשר) אך עדיין היו ניתוקים בראוטר והיה צורך לאתחל שלום. עדכון קושחה לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כבר תקופה ארוכה (מאוד) ניתוקים ואף אחד לא מצליח לעלות על הבעיה. הבעיה היא שנורת PPP נכבית ורק כשעושים ריסט המודם ראווטר הזה מתחבר מחדש, היום גם 10 ריסטים לא עזרו והוא התחבר רק שעה לאחר הניתוק המקורי. בתמיכה הטכנית של בזק טוענים שנטוויז'ן אשמים או הציוד שלי, בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שבזק אשמים או הציוד שלי, וזה בלי לעשות שום בדיקות! כלום. מבדיקה שעשיתי בעזרתכם בעבר התגלה שהקושחה אצלי היא 3.02.02.08b_A2pB020a.d17f. האם יצא עדכון חדש? בבזק הציעו לי להתחבר לשירותי התמיכה שלהם בעלות של 7 ש"ח בחודש למשך שנתיים (כולל התחייבות), או לגשת לבזק סטור עם הציוד שלי, להחזיר להם אותו ולקבל אחד משופץ עם אחריות לחודשיים, בנוסף הם רוצים 140 ש"ח - שתי האפשרויות הזויות ולא מקו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. טוב הסטטוס מדבר בפני עצמו : ) מה הפתרונות העומדים לרשותי ומה פחות או יותר העלויות. תודה מראש לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשתי בדיקה במשך שבוע והמסכנה שלי זה כך HOT מחברים אותך ואם יש בעיות באים ומנסים כול מני אפשריות עד שפותרים את הבעיה חלקי הוא מלא גם הטכנאים של HOT עוד לא ממש שולטים בטכנולגיה החדשה צריך לתת להם עוד קצת זמן בקשר למהירות רק באתר הבדיקה של HOT ובזק והשרת בחיפה בספידנט אני מקבל 100Mbit רוב שרתי הבדיקה בארץ לא מתאמים למהירות 100Mbit שלא לדבר על חול שם הבעיה יותר קשה ביגלל ניתוב הקווים שם אני מקבל65% לא מספיק בקשר לאתרים רוב האתרים בארץ לא תואמים למהירות 100Mbit בקושי נותנים 5 10 Mbit שהייה לנו מהירות נמוחה עדיין האתרים היוא יותר מהירים עכשוו לנו יש יותר מהירות מאשר לאתרים שלא משדרגים גם בהורדות אתו המצב רוב האתרים תומכים ב 70% מהמהירות ורק בודדים נותנים הורדה מלאה גם בארץ וגם …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יודע מתי יו אף איי של הוט יתפרס גם לאיזור של ירושלים? או שכבר יו אף אי התפרס באיזור זה? מה הספקית הכי מומלצת כיום? ידוע לי ש12 מגה מגיע עם 1 מגה אפלואד.. עם כמה אפלוראד מגיע החבילה של ה16 מגה? ומה ההבדל מחירים בינהם? תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להגדיר חייגן (שיהיה לי חיבור אוטומאטי) בראוטר הזה? יש לי אינטרנט בכבלים וספק הוא בזק (אני לא מוריד חייגן מבזק כי הם רוצים עוד כסף הזבלים האלו!) אם מישהו יודע כיצד להגדיר אשמח להשתמש בעזרתך תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-