רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי את כרטיס הרשת הבא: realtek rtl8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) מה המהירות המקסימלית שאני אוכל להתחבר אליה?כי אני מתלבט האם להצטרף להוטנט ולשדרג ל-100MB.. עוד שאלה: האם אתם ממליצים לעבור אליהם?ואיזו תשתית זולה ובו זמנית אמינה מספקת 100MB?( אם ידוע לכם גם מה המחיר זה יעזור )
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה היא שאתרי אינטרנט עולים ממש לאט (אפילו gmail), אבל בהורדת קבצים אני מקבל את המהירות המקסימלית. ניסיתי למחוק את ה cache וגם להשתמש בשלושה דפדפנים שונים (IE, FF, Chrome) אבל בכולם הבעיה זהה. אני בטוח שזו בעיה בהגדרה כללית כלשהי של winxp מאחר ובלינוקס שמותקן על אותו המחשב לא מופיעה הבעיה (אני לא מעוניין לעבור להשתמש רק בלינוקס, מאחר ומשחקים מסויימים לא רצים עליו). המחשב נסרק עם avast ועם spybot s&d ולא נמצאו בו רוגלות או וירוסים. בנוסף ניסיתי תוכנה בשם advance system care שטענה שהיא מצאה בעיות ותיקנה אותם - למרות שלא הצלחתי למצוא שום פירוט של בעיות אלו, וזה לא שיפר את המצב. בתודה מראש לעוזרים, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה טובה לניטור הרשת? תוכנה שמסוגלת לומר איזה sessions פתוחים ומול איזה כתובות IP?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי בארון תקשורת ביתי 5 כבלים 1 מגיע מהארון בבניין ועוד 4 מתחברים למשקעים בבית. כרגע רק שקע אחד פעיל לחיבור אינטרנט. אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את כל השקעים שיש בבית שיוכלו להתחבר לאינטרנט. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין כל שינוי בפינגים מרוב מדינות אירופה. התקשורת לאירופה עוברת דרך לונדון, דבר שלא מאפשר ליהנות מפינגים נמוכים יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, Dell Inspiron 15 5000 5570 אינו תומך 100/1000 ,יש אפשרות חומרית להעזר ? מחשב חדש בן יום ,לדברי טכנאי הוטנט לא ניתן לגלוש עד 200 מגה ללא כרטיס רשת תומך 1 גיגה זה מדוייק? ניתן להיעזר במפצל או דומה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שאלות בנוגע לרשת: 1 אני מתחבר בביה"ס עם הלפטופ לרשת שלהם, וגם בבית. וכל פעם אני צריך להגדיר מחדש את הרשת כדי שאני יוכל להעביר קבצים וכו'. השיטוף אינטרנט עובד בבית גם עם ההגדרות של ביה"ס, אבל לא הפוך. איך אני יוצר 2 התחבריות שונות לרשת..? 2 רשת, 4-5 מחשבים. מחשב אחד מחובר לISDN ומשטף אותו לכל השאר. כל האיפיים והDNSים מוגדרים. עכשיו רוצים לחבר מחשב נוסף לISDN על קו חדש. איך גורמים למחשב שיבחר לבד מאיפה הוא לוקח את האינטרנט.. כאילו מרשת או מהמודם...? --הערה-- אין שום קשר בין השאלות, בתים שונים לגמררררה.. ו...אחד יותר חשוב :-) --הערה--
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיים פורט TCP אשר פתוח תמיד. גם אם אני מאחורי ראוטר וללא הפניית פורטים. קחו לדוגמא את ICQ, הרי בשביל לקבל הודעות אני צריך להאזין לפורט מסוים, לא? אז איך זה שבכל מחשב ICQ יודע לקבל הודעות בלי קשר לצורת החיבור או להפניות פורטים?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי חיבור ADSL של אינטרנט זהב במהירות 2.0 מגה וכשאני מתחבר לאינטרנט הוא מתחבר לי במהירות של 2.4 או ליתר דיוק 2.496 כמעט 2.5 אבל כנראה הWINDOWS לא מעגל את זה אם אתם שואלים איך אני יודע את המהירות המדויקת אז בדקתי בתוכנה EVEREST HOME EDITION . השאלה שלי היא באיזה אתר אינטרנט אני יכול לבדוק את מהירות ה UPLOAD שלי (לא מצאתי בתוכנה....) ? אנא תנו קישור..... בתודה מראש קובי.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיים לי כרגע ראוטר שמנהל שני חיוברים WAN לאינטרנט, הראוטר הוא של אדימקס (אפשר לצרף דגם אם זה יהיה רלוונטי), והוא מנהל DHCP ו-BALANCING מול שני חיבורים הרשת. נוצר צורך בעוד רוחב פס לאינטרנט ובהוספת חיבור אינטרנט נוסף, מה האפשרויות העומדות בפניי ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום גיליתי היום שכל הפורטים במחשב חסומים. סגרתי את כל תוכנות ההגנה/פיירוולים שמותקנים, ביטלתי את הפיירוול של הוינדוס (וינדוס 7) והתחברתי עם חייגן. בבדיקת פורטים כל פורט שאני מנסה חסום. התחברתי עם חייגן ממחשב אחר ובדקתי פורטים מאותו אתר ושם הכל פתוח. ניסתי כבר לבצע ipconfig /renew תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2007/April-June+2007/160507_.htm מישהו יכול להסביר לי מה זה NGN ומה זה בדיוק שהיא מבקשת ממשרד התקשורת?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מכונה שתדע לתפוס תעבורה ב1gbps במשך של 15-20 דק' (בחישוב פשוט 20Min x 60Sec x 125Mbyte = 150GB) ולאחר מכן תדע לשלוח את הcapture בחזרה באותה המהירות. מחיפוש פשוט מצאתי שיש כרטיסי capture שעוזרים לload אבל שהם גם יקרים. כמה חזק צריך להיות המעבד\nic\HDD כדי להתמודד עם כזה דבר? wireshark לפי מה שאני רואה לא מצליח להתמודד עם כזה דבר, יש תוכנה אחרת? איזה תוכנות כדאי להשתמש לcapture ולstream? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, צריך להגדיל את הקליטה ל20-25 מטר , קירות שצריך לחדור 5-6... איזה אקסס פוינט מומלץ? מחר על הבוקר אני אסע לקנות. התקציב שלי הוא עד 300 ככה , אבל אם יש משהו חזק ואמין שיהייה שווה להוסיף בשבילו עוד 100-200 שקל אז בכיף. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אם שידרגתי את המודם אני יכול לחבר יותר ממחשב אחד אליו? איך?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות SWITCH לרשת ביתית עם 2 מחשבים לשיתוף של אינטרנט מהיר + העברת קבצים , ובעתיד אולי גם משחקים ברשת. התקציב הוא בסביבות 300 ש"ח. כמו כן ראיתי SWITCH של EDIMAX או ST LAB שהמחירים שלהם נעים בסביבות ה 200 ש"ח לעומת 3COM שהמחירים שלהם נעים בסביבות 450 ש"ח האם כדי להשקיע או שזה לא משנה ? מה המלצתכם ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתקין למישהו WIN מחדש ושחכתי להסתכל לפני הפרמוט
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב אלחוטי הכי טוב עד 600 ש"ח כרגע אני מחובר לאינטרנט בתשתית של הכבלים. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית אלחוטית, הוספתי לרשת הגנה עם ססמה. ברשת יש מחשב אחד שמחובר "חוטית",מחשב נייד שמתחבר בלי שום בעיה ומחשב נייח עם קולט USB שלא מזהה אף רשת(כשאין ססמה והגנה לרשת הוא כן מזהה) ניסיתי להתחבר דרך התוכנה של WIN אך היא לא קולטת אף רשת באזור,כשאני מוריד את ההגנות לרשת, הקולט USB מזהה רשת ומתחבר אוטומטית. מישהו יודע איפה הבעיה? כיצד לתקן? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החידוש (הלא כל כך חדש) של אפשרות ה-VOIP כאלטרנטיבה לשיחות טלפון רגילות אמור להפחיד את חברת בזק והחברות הסלולריות. הטכנולוגיה די פשוטה (מבחינת משתמש הקצה) ומכיוון שלרוב האנשים יש חיבור לאינטרנט היא גם די זמינה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2568674,00.html
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 3 מפלסים בבית, בקומה העליונה ביותר נמצא הראוטר והמודם, והקליטה באזור של הקומה הזאת מעולה בסלון ומטבח הקליטה לא טובה בכלל בקומה למטה מרתף נמצא ראוטר שמשמש כנקודת ממסר, במרתף יש קליטה מעולה עכשיו אני לא יודע מה כדי לעשות בשביל שבסלון תיהיה קליטה טובה גם מה עדיף נקודת מסר או מגביר טווח אינטרנט שמתחבר ישרות לחשמל? תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה אני רק עברתי לקפריסין..ומסתבר שהתקינו לי אינטרנט 12 מגה\: בדקתי והממוצעים באי 60 מגה שהם 150יורו תשתי + ספק. האם זה נכון ולא פתיר? עכשיו סרטים בלוריי יקח לי 12 שעות פר סרט...כמה שאני מתגעגע להוט....
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שדרוג לתרד הקודם לפי עצתו של IceBreak: ספק שירות + צורת חיבור, וגם כמובן לא להפעיל דברים כמו EMULE / BT ברקע... שלי בין 100 ל-200 כבלים, בזק בינלאומי. Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=159ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=170ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=174ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=171ms TTL=241 Ping statistics for 216.239.37.99: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 159ms, Maximum = 174ms, Average = 168ms
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. אז ככה היום התקנתי יוטורנט בגרסה הכי חדשה 3.1.2. קראתי שמומלץ להפעיל הצפנה ומצד שני מומלץ גם להפעיל רשת DHT האם מותר להפעיל שניהם ביחד? קראתי שיש סכנה שיעשו לי BAN במקרה כזה?! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-