רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני גולש היום במהירות של 1.5 ושוקל לשדרג למהירות של 10 מגה. אני משתמש היום בנתב ישן של חברת EDMAX מדגם BR-6204Wg שלא תומך בתקן N. האם לתקן זה יש חשיבות גדולה בגלישה במהירויות גדולות או שאני יכול להמשיך ולעבוד עם הנתב הישן שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תביעו את עמדתכם בקישור הבא זה נראה לי חשוב http://www.shituf.gov.il/discussion/455 זה אתר ממשלתי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי קיבלה לפני שבועיים אימייל שאומר check out my photos on shtyle.fm כמובן שלא הייתה צריכה ללחוץ על כך אבל היא לחצה ומאז זה שולח את ההודעה הזו לכל הרשימת תפוצה שלה. היא שינתה מאז לפחות 4 פעמים את הסיסמאת אינטרנט שלה ובכל זאת זה ממשיך לשלוח. ממה שקראתי באינטרנט על הוירוס הנ"ל צריך לשנות סיסמא וזה מפסיק לשלוח. אבל אצלה , כאמור, זה ממשיך לשלוח והשינוי סיסמא לא עזר. אשמח לעזרתכם בנושא תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אחרי בקשות מההורים, הם הסכימו לשדרג את האינטרנט. עד עכשיו הייתי מנוי ל-013Netvision, וסבלתי מניתוקים קצרים של 5 דקות, בערך 5 פעמים בשבוע. אחרי שביררתי לגבי ספקיות אינטרנט, הבנתי שכיום רק ב-013 ואקספון אין את הנושא של התעדוף ו"חבילת גיימרים" (אם אני טועה - אשמח אם תאירו את עיני). אז החלטתי לתת ל-013 הזדמנות להסביר את הניתוקים, והם טענו שזה יכול לנבוע משימוש בסוויטץ' (אני משתמש בסוויטץ' Edimax ES-3205P). אני משתמש בסוויטץ' בשביל לחבר את הראוטר לעוד 4 מחשבים, חוץ משלושת הפורטים התפוסים המובנים בראוטר. המחשב שלי מחובר באופן ישיר לראוטר, אך הנציגה טענה שזה לא משנה והסוויטץ' עדיין עלול לגרום לניתוקים גם אצלי (גם הנורה של ה-DNS בראוטר נכבית כשיש ניתוקים). אז קודם כל, זה נכ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה ביצעתי שידרוג לויסטה שלי, והתקנתי WIN7. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לי ל2 רשתות אינטרנט שונות (אחת קווית, שאני מחובר לראוטר שלי, ואחת ציבורית) ונוצר מצב שאין לי אינטרנט בכלל, עד שאני מכבה רשת אחת - עושה לה Disable, שתי הרשתות נעלמות, ואז 'פותר בעיות ההתחברות' שמחבר אותי רק לרשת הקווית. איך אני יכול להגדיר שהוא יתחבר רק לרשת אחת (הקווי) בלי לשנייה? תמונה להמחשה: http://img191.imageshack.us/img191/4449/35323286.jpg זאת תמונה מעודכנת, רק שהרשת הראשונה אצלי היא מחוברת לראוטר, והיא פרטית
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני גולש ברשת אלחוטית מאובטחת שלי עם LENOVO N500. אחת לכמה זמן - לא באופן קבוע וללא סממנים מאפיינים נראים לעין - כשאני חוזר בבוקר לאחר שהמחשב היה מחובר למשך הלילה ואולי אף במהלך הורדות, הרשת לא מחוברת, המחשב מגיב באיטיות מוזרה, ככל שזה נוגע לחיבור ואינטרנט (אפילו מקש ימני על אייקון המחשבים ליד השעון מגיב רק לאחר כדקה+-); ב"DIAGNOSE THE PROBLEM" שנפתח באקספלורר הוא חושב שעה ולא מגיע לכלום; וכשאני כן סופסוף נכנס לחיבורי אינטרנט דרך לוח הבקרה, אני רק רואה X אדום על החיבור ביני לבין הרשת (כאילו לא ידעתי), והוא לא ממש פותר לי גם משם את הבעיה. :s05: אפשר לקבל פתרון לבעיה הזאת, שמאלצת אותי רק לעשות ריסטרט כל פעם מחדש??? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי שני מחשבים בבית אך רק אחד מחובר אל רשת האינטרנט , איך אפשר לגלוש גם מהמחשב השני לגלוש באינטרנט (לפי הבנתי צריך נתב או משהו כזה) מצאתי בחיפוש מדריך איך לעשות את זה אך קטונתי מלהבין את המדריך. אשמח לתגובות ועזרה מאיפה להתחיל...
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, על מנת לקבל את העזרה הטובה ביותר אתן את כל הפרטים כי אני לא יודע מה רלוונטי. ברשותי מחשב שולחני Intel Core 2Duo E4500 @ 2.20Ghz ,2 GB of RAM ואינטרנט בתשתית כבלים של הוט ,ספקית נטויז'ן 2.5 מגה עם מודם של טומפסון (תמונה מצורפת) המחובר בכבל רשת למחשב . החיבור לאינטרנט מתבצע ללא חייגן. ברצוני להקים רשת ביתית על מנת להתחבר לרשת עם מחשב נייד בטכנולוגיית WiFi . (המחשב הנייד הוא חדש בעל כרטיס רשת פנימי). בחיפוש קצרצר בגוגל נתקלתי באנשים שטוענים כי ישנה בעיה בחיבור הראוטר שהם רכשו (בעיקר מדגמים של אדימקס שהומלצו לי בתועלת מחיר-איכות) למודם של טומפסון מכיוון שהמודם של טומפסון ישן. 1) האם יש אמת בדבר ובחיבור ראוטר למודם של טומפסון אכן אתקל בבעיות ובניתוקים? 2)…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך לחבר את הנתב הנ"ל לנתב אחר עם כבל ורוצה שהוא יאריך לי את הקליטה של הרשת האלחוטית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ראוטר: TP-Link מדי כמה שעות אני חווה ניתוקים מהראוטר. אני מחובר אליו עם כבל רשת והראוטר מתחבר למודם כבלים שאיתו אין בעיה. כשיש ניתוק, יש את הסימן הזה בווינדוז ב-Taskbar שמסביר על מצב הרשת ומתווסף לו סימן צהוב שאומר שישנה איזושהי בעיה. כדי לתקן את זה אני פשוט צריך לנתק ולחבר את הראוטר מחדש מהחשמל. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שני מחשבים מחוברים לרשת (אינטרנט) בעזרת ראוטר אלחוטי. מחשב ראשי עם WIN7 מחובר בחיבור קווי ישיר לראוטר. מחשב שני WINXP מחובר אלחוטי. המדפסת מחוברת ומותקנת במחשב הראשי (WIN7), יצרתי שיתוף מדפסת בלבד. במחשב השני (WINXP) ביצעתי חיפוש מדפסת ברשת ומה שנמצא הוא שקיימת רשת ביתית, קרי, המחשב הראשי מזוהה וכאילו אותרה מדפסת אך היא לא מופיעה. השלב האחרון לשיתוף התבקשתי לתת שם למדפסת וכאן נתקעתי. איך אני ממשיך מכאן, והאם זה באמת השלב האחרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר כזה, אותו אחד הלבן שבזק נותנים. יש לו שקע USB. אני מנסה לברר איך אני יכול לחבר אליו הרדיסק חיצוני כדי לעבוד איתו דרך הרשת האלחוטית, אבל לא כ"כ מבין כיצד. אשמח לשמוע ממישהו שכבר הצליח כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש, ערן
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מכונה שתדע לתפוס תעבורה ב1gbps במשך של 15-20 דק' (בחישוב פשוט 20Min x 60Sec x 125Mbyte = 150GB) ולאחר מכן תדע לשלוח את הcapture בחזרה באותה המהירות. מחיפוש פשוט מצאתי שיש כרטיסי capture שעוזרים לload אבל שהם גם יקרים. כמה חזק צריך להיות המעבד\nic\HDD כדי להתמודד עם כזה דבר? wireshark לפי מה שאני רואה לא מצליח להתמודד עם כזה דבר, יש תוכנה אחרת? איזה תוכנות כדאי להשתמש לcapture ולstream? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על זה משום שהוא היחיד שראיתי באתר של באג, ויש לי קופון של 100 ש"ח שם. האם הוא כדאי? האם כדאי לי לחפש משהו אחר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם במקום בעבודה שלי יש מרכזיית VOIP. למרכזיה יש אייפי מסויים. את האייפי הנל אני מכניס באחת מתוכנות הדיבור השונות (אני משתמש כרגע ב3CX) מגדיר את השלוחה שלי, כפי שהיא מוגדרת במרכזיה שבמקום העבודה ומנסה לחייג.. התוכנה מתחברת למרכזיה, מצליחה להוציא שיחות אבל הבעיה היא שהצד השני שומע אותי, ואני לא שומע אותו. איפה הבעיה? פורטים מסויימים? מישהו יודע על איזה פורטים התוכנה הזאת עובדת? אולי יש טווח של פורטים? במקום העבודה שלי התוכנה עובדת כמו שצריך. ככה שהבעיה היא לא במרכזיה עצמה...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לצור מחשב אחד שהוא שרת ולצור משתמשים ושכל אחד אתחבר לחשבון שלו כמו טרמנל כיצד אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
יש לי ראוטר SIEMENS שמחובר עם כבל למחשב שאני כותב ממנו כרגע, ועם עוד כבל למחשב בחדר סמוך. החיבור הזה חי ונושם כבר קרוב לשנתיים. לאחרונה, פתאום התחילה להופיע במחשב השני הודעה "כבל רשת לא מחובר", בזמן שהוא מחובר פיזית. בשבוע האחרון האינטרנט פשוט לא עובד שם. פשוט הפסיק לגלוש. יש להדגיש שבכל הזמן הזה, הFILE SHARING מהמחשב הנוכחי למחשב הבעייתי עובד מצוין- אני מצליח לקרוא\להעתיק קבצים מהמחשב הבעייתי- כל ה SHARING עובד מצוין, רק שאין אפשרות לגלוש במחשב השני. האם למישהו יש הצעה מה הבעיה? האם הבעיה בכרטיס הרשת במחשב ההוא?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כשאני רוצה לבדוק את כתובת הIP שלי ipconfig/all זה רושם ליד כתובת הIP שלי (preferred) רציתי לדעת מה זה אומר רק שתדעו המחשב מחובר לראוטר בצורה אלחוטית
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משרד התקשורת אישר לחברת טמרס לפרוס כבל תת ימי שני שיחבר את ישראל לעולם. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=az20110221_54441
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין אנטנת WIFI שתקלוט במרחק של כמה קילומטרים בערך וראיתי אנטנה שמצאה חן בעיני: http://www.dealextreme.com/p/900-950mhz-gsm-network-9-11dbi-directional-high-gain-7-unit-antenna-n-female-26145 מישהו יודע כמה קילומטר האנטנה הזאת קולטת? וגם אני ישמח שתביאו לי אנטנות אחרות יותר טובות מDX אם יש. תודה מראש, עומר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה ברשת הביתית בשיתוף קבצים. 2 מחשבים נייחים מריצים Windows 7 SP1 ממחשב אחד אני יכול להיכנס למחשב השני בלי בעייה, אבל מהמחשב השני לראשון אי אפשר (שגיאה 0x80070035). דברים שבדקתי: 2 המחשבים מזהים אחד את השני ברשימת הרשת (net view) 2 המחשבים שולחים ומקבלים פינג (גם לפי IP וגם לפי HOSTNAME) 2 המחשבים על אותו WorkGroup 2 המחשבים באותו סאבנט פורטים פתוחים בפיירוואל (137-139,445) מה עוד יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הפקודה NETSH netsh d יש לה פלט רציני שלא כל כך הבנתי מה הוא אומר אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . יש לי בבית ראוטר, בחדר של המחשב , הראוטר הוא אלחוטי והקליטה שלו מגיעה בערך עד הסלון אחותי גרה ביחידת דיור מתחתיי , והקליטה לא מגיעה לשם. היא הביאה עוד ראוטר אלחוטי , ורוצה לחבר אותו איפשהו כדי שהיא גם תקבל קליטה ממנו. החיבור הוא פשוט דרך הגדרות בלבד? האם צריך בכלל מכשיר אחר או תצורה אחרת בשביל העניין הנ"ל ? איך אני מגדיר? צריך עזרה בעניין הזה , תודה
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, אני צריך עזרה בנוגע לתוכנת יוטורנט.. זכור לי פה באתר שהיה ת'רד על איזה שהוא פורט מומלץ לתוכנה.. מעין פורט שהספקיות אינטרנט לא מרבות לחסום אולי פורט בטווחים נמוכים 1xxx-2xxx (?) מישהו יוכל להמליץ לי על פורט שהספקיות חוסמות פחות.. תודה
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום ברצוני להגדיל את המהירות ברשת הביתית שלי. יש לי נתב של 10/100. השאלה שלי היא: אם אחבר את המחשבים למתג של 10/100/1000 המהירות בינם לבין עצמם תגדל למרות שיהיו מחוברים לנתב שכבר יש ברשותי, על מנת שתהיה לי גישה למרשתת(אינטרנט ), וגם גישה אלחוטית הן לרשת הביתית והן למרשתת? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-