עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה הכי טוב ולא zone alarm! כי זה עושהלי מלא בעיות ואין לי כח לכוון אותו... אני צריך משהו תותח ושיהיה נוח ולא יפריע כ"כ,תודה!! המליצו לי על sygate pro 5.0 או שאולי נורטן או mcafee החדשים... תודה!! (SHLOOSH )

2. בס"ד שלום לכולם... הספק של אחי זה אינטרנט זהב והתשתית שלו זה של כבלים...הבעיה היא שהגאון שהתקין להם את הכבלים לא השאיר להם את הדיסק של ה-מודם+ דיסק של התחברות... אני צריך קישור או מדריך להגדיר את ההגדרות אצלו באופן ידני(הקמת התחברות חדשה ב- XP), ואז הוא יגלוש ויתקין את החיגן האם זה אפשרי? אם כן בבקשה תשלחו לי קישור לאתר או מדריך... באתרים הרשמיים שלהם חייבים להוריד את זה ואין לו אינטרנט בשביל זה.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by נירן,

שלום לכולם זו הודעה ראשונה שלי בפורום אני מקווה שתעזרו לי יש לי רשת אלחוטית לא הכי חזקה והיית רוצה להגביר אותה, הבנתי שאפשר להשתמש בנתב כאקסס פוינט/מגדיל טווח. הבעייה היא שאני לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר הקיים, הראוטר הקיים - asus am604g כרגע משמש כמגדיל טווח, הוא מחובר לנתב קווי - rotal rta1320 ושניהם מחוברים למתאם שיחות של 012 - mp202 audiocodes ניסיתי להגדיר את הראוטר כפי שראיתי באחד המדריכים אבל אי אפשר להיכנס להגדרות שלו בכתובת 10.0.0.138 זה פשוט לא נותן לי, הבנתי גם שתיאמו בין ההגדרות של המתאם שיחות לנתב אז אני צריך שהגדלת הטווח לא תפגע בהגדרות האלה. הנתב השני שבו אני רוצה להשתמש כמגדיל טווח הוא של edimax - br6204 אשמח אם מישהו יסביר לי איך זה מתבצע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם חלופי לנתב הגרוע שקיבלתי מבזק בינלאומי. חשוב לי שיהיו בו בערך 6 כניסות רשת קווית של ג'יגה. מבחינת המודם לא כל כך מבין מה נדרש (ADSL/VDSL..) אני עם בזק בבית. ייתכן וקונה בארה"ב, ממתין להמלצות.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. Started by INFERNO,

ניסיתי לחבר עם הויזארד ב XP אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת בME ה XP מודיע שהוא מחובר אבל ה ME לא נותן שום הודעה אשמח עם תעזרו לי בתודה InfernO OuT

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  6. שלום רב !! אני מעוניין ליצור / לגרום למחשב שלי להתחבר ישירות לאינטרנט לאחר העלת המחשב.. המחשב לא מחובר דרך נתב אלא באופן ישיר למודם .. האם יש אפשרות לבצע זאת ? אם כן , איך ניתן לעשות זאת ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713473,00.html

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אני צריך ראוטר שישמש 2 מחשבים בחיבור ישיר, 2 מחשבים אלחוטית וכנראה גם סטרימר. יש לי ניסיון טוב עם הדגם הנ"ל בייחוד עם שיתוף קבצים אבל בגלל שהוא יחסית ישן הוא מגיע רק ל54Mbps. מישהו מכיר ראוטר איכותי כמו זה במהירות של 300Mbps, פחות או יותר באותו מחיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. "סצינת תוכנות הכופר" ממשיכה להתחזק ולהשתכלל. 34% מהאיומים המכוונים כלפי ישראל הם מסוגים שונים של תוכנות כופר, כאשר גירסאות חדשות מסוגלות לפעול גם ללא חיבור לאינטרנט, ואחרות לא מסתפקות בהצפנת הקבצים אלא מוחקות אותם לחלוטין להמשך: https://hwzone.co.il/איום-תוכנות-הכופר-מתרחב-40-מהשוק-בישראל/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש לי אינטרנט של הוט ואורנג'(ספק). רטואר שיש לי דרך אורנג' הינו smart box Vtech שלפי המפרט טכני שלו באתר של אורנג': תמיכה בתקני IEEE הנפוצים: 802.11b/g/n תמיכה בתקן WPS הצפנת שידורים אלחוטית: WEP, WPA, WPA2 מהיראות אלחוטית: 150Mps עברתי דירה ובדירה החדשה יש לי בעיה שבחדר שאני רוצה את המחשב הנייח אין תשתית של hot ואני לא רוצה אינטרנט דרך בזק. אז להלן השאלות שלי: האם אני יכול לחבר את הראוטר ואת המודם של הוט בנקודה אחרת בבית ללא חיבור קווי למחחשב ושהמחשב יהיה מחובר לאנטרנט דרך הראוטר עם כרטיס רשת אלחוטי? אם זה אפשרי, אצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי והייתי מעוניין לשמוע על המלצות . אני מניח שאם מהירות של הרטואר היניו 150Mps אין לי מה לקנות כרטיס רשת עם מהירות גבוה מזו …

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. יש לי מחשב רגיל לא נייד . השאלה מה אני צריך כדי לקבל אינטרנט מראוטר אל חוטי הנמצא בטווח של 50 מטר ? האם כרטיס כזה זול יעשה את העבודה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589443 עוד שאלה - האם תתקבל קליטה למרות שהמחשב יימצא בחדר ממד ? ואם לא איך ניתן לשפר קליטה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  12. לדוגמא אתר ZAP הצלחתי להכנס לאתר ע"י PING לאתר וקבלתי IP באתר יד שניה לא ניתן לעשות זאת אך בכל זאת חבר שלי הצליח ולא רוצה לגלות לי ששאלתי אותו איך הצלחת הוא אומר לי בעזרת PROXY ולא נותן לי עוד שום רמז מה לדעתכם הוא עשה ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. עדכנתי את הקושחה של הראוטר שלי DIR-632 של D-Link. לקראת סוף העדכון המחשב איבד קשר עם הראוטר - צפוי. חיכיתי הרבה זמן וניסיתי להתחבר שוב אליו אך ללא הצלחה. ניסיתי לעשות Reset וגם כיבוי והדלקה, אך אין כלל מסך פתיחה של הראוטר וכמובן אין רשת ואינטרנט. מה עושים ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Armageddon1,

אם אני מפרמט את המחשב ומתקין מחדש את המערכת אז כל ההגדרות של הנתב ישמרו או צריך להגדיר מחדש ...?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. כבר קרה לי פעם אחת שקניתי נתב מיושן (טכנולוגית) במחיר מלא - האם עדיין ה TP-LINK TL-WR1043ND הוא הבחירה הטובה ביותר בטווח מחירים של עד 400 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את המושג הנ"ל . חיפוש בגוגל מעלה משום מה משרות דרושים!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  17. חיברתי את הנתב למחש הביתי והתקנתי אותו לפי ההדרכה. הכל היה תקין ולבסוף המחשב חובר באופן מלא לנתב (LAN) עם חיבור אינטרנט. יש לי מחשב נוסף נייד שאיתו מצאתי את הרשת (המאובטחת) והתחברתי בקלות. תצוגה על החיבור הראתה שהנייד מחובר לנתב אבל הנתב לא מחובר לאינטרנט ("רשת מקומית"). מה עושים? תודה מראש, חברה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. היי, אני כותב בשביל חבר שיש לו בעיות עם יוטיוב וטעינת וידאו באופן כללי, גם אחרי שהוא שידרג לאינטרנט 10 מגה... "שלום ותודה מראש, יש לי בעיה והיא שיש לי 10 מגה מהירות אינטרנט , ועדיין איכשהו היוטיוב ועוד דברים דומים כמו סרטונים בפייסבוק לוקחים המון זמן, רציתי לדעת מה הבעיה פה ומן הסתם יש אחת, תודה שוב." אם כן, מה לעזאזל עושים? לא תמיד אנשי התמיכה הטכנית של ספקית האינטרנט יודעים לעזור, בדרך כלל הם פשוט אומרים שגם להם יש את הבעיה הזאת...

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by gforce,

שלום לכולם, בזק יצאו במבצע של רשת אלחוטית : נתב של eci 352 במחיר 12X24 או 9.9X24 למי שמשדרג את התשתית. האם המבצע הזה שווה או ששוה לקנות לבד נתב? אני חושב ללכת על הנתב של 3com . 3CRWE554G72 3Com האם זה נכון שמהירות של 750 kbps לא מספיקה ברשת אלחוטית ??? יש לי 2 מחשבים + לפטופ אחד (centrino) אם אני רוצה לחבר רק את הנייד באמצעות חיבור אלחוטי ואת 2 המחשבים הנייחים להשאיר כמו שהם בחיבור חוטי האם אני בכלל צריך לקנות ראוטר או שניתן לעשות משוה אחר ? המחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב ובשיותף אינטרנט, האם אני אוכל להשאיר את זה ככה או שאני אהיה חייב לקנות להם כרטיסים אלחוטיים ? תודה על התגובות

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by zedisdead,

יש לי ראוטר לא אלחוטי שמחובר למחשב שלי והוא גם החיבור לVDSL מהראוטר יוצא חיבור לראוטר אלחוטי שמשרת את המחשבים האלחוטיים בבית אין לי גישה למחשבים האלחוטיים מכיוון שהם על ראוטר משותף ואני מחובר אליהם דרך שני ראוטרים שמחוברים אין יוצרים קשר עם המחשבים בראוטר האלחוטי? תודה

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  21. ביומיים האחרונים (לא קרה עד עכשיו, הטלפון היה באותו מיקום מעולם לא היו 'התנגשויות' בין התדרים של הטלפון לראוטר) כל שימוש בטלפון האלחוטי - אם זה בגלל מישהו שמתקשר או סתם הוצאה והחזרה של הטלפון למטען שלו גורמת לניתוק האינטרנט מהראוטר (רק החלק של ה INT וDSL מתנתקים) ולרוב צריך לעשות ריסט לראוטר כדי שהוא יתפוס חיבור מחדש. גם כשהעברתי את הטלפון למקום אחר ומחובר בשקע אחר - אותה תופעה. מה גם שביומיים האחרונים המהירות הורדה\העלאה איטית להחריד. אולי התשתית קצת ניזוקה בגלל הגשמים וזה הגורם לתופעות האלה? חשבתי שיש להם כבל "תת ימי" , אז קצת גשם הם נשברים? התשתית בזק ספק בזק בינלאומי ראוטר D-Link 2760U

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by adlanm,

http://www.google.com/ig רעיון גדול רק חבל שאין עברית אז תציפו את גוגל בבקשה לעברית פה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  23. אני מיואש, אנא עזרה קנפגתי אלקטל והוא משמש כראוטר שגעון - אך יוצר בעייה עם emule - e-donekey - low id ניסיתי לפתוח את הפורטים 4661,4662, 4672 - דרך telnet- אולי טעיתי באיזשהוא שלב - איני יודע - אולי ב- inside adr - או outside adr האם יש אי מי שיכול לעזור ולפתור את הבעייה? מה עושים בדיוק? אולי פסחתי על שלב מסויים או החסרתי משהו איני מבין למה זה לא פותח למרות שסיימתי עם: save - ו- ctrl+c תודה עריכת המודר: כותרת.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by sagioto,

שלום, אני גולש עם נתב אלחוטי של EDIMAX, הנתב מחובר בLAN למחשב הזה, יש לי PS3 שמחוברת אלחוטית לנתב, אני צריך לשנות את הIP של הנתב (או של הPS3) כדי שיראה כאילו הוא מגיע מארה"ב, איך אני עושה את זה? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by alexo360,

אני קניתי מחשב חדש ואני צריך להעביר קבצים מהישן לחדש. יש לי ראוטר מודם משולב אלחוטי של בזק ואני רוצה לשתף קבצים עם המחשב החדש. הקטע הוא שהרשת שלי היא עם תוכנה שבאה עם המודם ככה שאף פעם לא עשיתי רשת עם הxp. ניסיתי לעשות רשת עם הxp אבל לא הצליח לי ונראה לי זה בגלל הראוטר,מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.